Lediga jobb Region Västerbotten, FTV Teg i Umeå

Se alla lediga jobb från Region Västerbotten, FTV Teg i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

Tandsköterskor, Umeå/Vännäs

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Vi söker nu två tandsköterskor till Folktandvården Teg i Umeå och en tandsköterska till Vännäs. Klinikerna är allmäntandvårdskliniker med tandvård för både barn och vuxna. Vi ansvarar även för bemanningen av Tandakuten på NUS tillsammans med övriga folktandvårdskliniker i Umeåregio... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Vi söker nu två tandsköterskor till Folktandvården Teg i Umeå och en tandsköterska till Vännäs. Klinikerna är allmäntandvårdskliniker med tandvård för både barn och vuxna. Vi ansvarar även för bemanningen av Tandakuten på NUS tillsammans med övriga folktandvårdskliniker i Umeåregionen. Teg är en centralt belägen klinik i Umeå och har cirka 20 anställda. Vännäs ligger cirka 3 mil väster om Umeå, tåg och bussförbindelse finns. Folktandvården Vännäs har cirka 10 anställda.

Folktandvården Västerbotten - vi har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, utbildningstandvård och tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården.
Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vår närhet till tandläkarhögskolan och vårt goda samarbete med institutionen för odontologi.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Du kommer att ingå i team där assistans, reception, sterilarbete samt eget patientarbete ingår. Arbete vid fler än en av arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som tandsköterska.

KVALIFIKATIONER
För detta jobb behöver du vara utbildad tandsköterska med intresse och engagemang för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna. Du kan arbeta självständigt, är flexibel och du tycker att omhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Du tycker om att samarbeta och finnas där för andra människor. Erfarenhet av teamarbete är meriterande.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre