Lediga jobb Utbildning, Grundskola, Mariehemsskolan i Umeå

Se alla lediga jobb från Utbildning, Grundskola, Mariehemsskolan i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

Fritidspedagog till Mariehemsskolan

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Mariehemsskolan är en 1–6-skola med förskoleklass och fritidshem för omkring 230 elever. Skolan har sina anor från 60-talet och helreno... Visa mer
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.Mariehemsskolan är en 1–6-skola med förskoleklass och fritidshem för omkring 230 elever.

Skolan har sina anor från 60-talet och helrenoverades 2009. Skolan ligger nära Bräntberget och Nydalasjöns naturområden. Hos oss lär sig eleverna att framföra sina åsikter, lyssna till andra och respektera varandra. Tillsammans med våra duktiga pedagoger lär eleverna sig att ta ansvar för sitt eget lärande och ges utrymme för att utveckla sin självkänsla och integritet.

Just nu söker vi en fritidspedagog!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med samverkan mellan skola och fritids under skoldagen samt på fritidshemmet före och efter skoldagen. I tjänsten ingår även rastverksamhet.

Tillsammans med övriga i arbetslaget planerar och arbetar du för en fritidsverksamhet av hög kvalitet utifrån läroplanen. Utifrån elevens individuella behov stimulerar du till meningsfulla aktiviteter såväl inne som ute. Samverkan med lärare och föräldrar är en viktig del i arbetet.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog alternativt lärare i fritidshem. Är du utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i ett eller flera ämnen är detta meriterande. Vi vill att du har erfarenhet av arbete i samverkan samt på fritidshem i åk 1-3.

Som person ser vi gärna att du är en trygg vuxen och en god förebild. Du har också en förmåga att knyta an till eleverna, se varje individ och skapa en god stämning.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat, heltid, med start omgående till och med 2020-06-10.


Välkommen med din ansökan! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter i ansökningsformuläret.

Om Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 12 000 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?


Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med. Visa mindre