Lediga jobb Allservice Hemtrivsel i Norr AB i Umeå

Se alla lediga jobb från Allservice Hemtrivsel i Norr AB i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

Lokalvårdare hemservice

Hemtrivsel söker nu fler medarbetare till hemserviceområdet. Vi behöver både timvikarier som kan hoppa in vid behov och medarbetare som vill ha några fasta kunder i veckan eller månaden. Kanske studerar du, deltidsarbetar eller är pensionär och vill dryga ut inkomsten lite? Som person bör du vara serviceinriktad, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Det är viktigt att du talar god svenska för att kunna göra göra dig förstådd i mötet med kunder och k... Visa mer
Hemtrivsel söker nu fler medarbetare till hemserviceområdet. Vi behöver både timvikarier som kan hoppa in vid behov och medarbetare som vill ha några fasta kunder i veckan eller månaden.
Kanske studerar du, deltidsarbetar eller är pensionär och vill dryga ut inkomsten lite?
Som person bör du vara serviceinriktad, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Det är viktigt att du talar god svenska för att kunna göra göra dig förstådd i mötet med kunder och kollegor, samt att du kan läsa skriftliga instruktioner på svenska.
Det är meriterande om du arbetat med lokalvård tidigare men inget krav.
Då vi städar privata hem i hela Umeå med omnejd är det en stor fördel om du har körkort och tillgång till bil.
Anställningar sker löpande.
Lön enligt kollektivavtal med Kommunal. Visa mindre

Sommarvikarier sökes

Hemtrivsel söker nu dig som vill sommarjobba hos oss när ordinarie anställda tar semester. Beroende på vem du vikarierar för kan schemat innehålla både hemservice, lokalvård på industrier, butiker, företag och i trapphus. Vi utför också en hel del flyttstäd och storstäd. Hemtrivsels kunder finns över hela Umeå med omnejd. Det är därför en stor fördel om du har körkort och tillgång till egen bil. Arbetet utförs under dagtid och på vardagar. Möjlighet till ... Visa mer
Hemtrivsel söker nu dig som vill sommarjobba hos oss när ordinarie anställda tar semester.
Beroende på vem du vikarierar för kan schemat innehålla både hemservice, lokalvård på industrier, butiker, företag och i trapphus. Vi utför också en hel del flyttstäd och storstäd.
Hemtrivsels kunder finns över hela Umeå med omnejd. Det är därför en stor fördel om du har körkort och tillgång till egen bil.
Arbetet utförs under dagtid och på vardagar. Möjlighet till både hel- och deltid finns.
Du måste behärska svenska språket i både tal och skrift så att du kan kommunicera med kunder och kollegor samt tillgodogöra dig städinstruktioner.
Som person bör du vara noggrann, självständig och vara villig att lära dig nya saker. Du bör också ha fyllt 18 år.
Erfarenhet är ett plus men inget krav.
Lön enligt kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund och Kommunal.
Anställning sker löpande. Visa mindre

Lokalvårdare till mindre objekt i Lycksele

Vi söker nu en lokalvårdare till ett mindre objekt i Lycksele. Tjänsten är på 3 timmar i veckan, fördelat på två tillfällen. Vi söker dig som är noggrann, plikttrogen och kan börja tidigt på morgonen. Du bör också kunna arbeta självständigt då Hemtrivsels kontor finns i Umeå. Du behöver behärska svenska språket både i tal och skrift. Provanställning tillämpas. Tillträde 23 februari. Visa mer
Vi söker nu en lokalvårdare till ett mindre objekt i Lycksele. Tjänsten är på 3 timmar i veckan, fördelat på två tillfällen.
Vi söker dig som är noggrann, plikttrogen och kan börja tidigt på morgonen. Du bör också kunna arbeta självständigt då Hemtrivsels kontor finns i Umeå.
Du behöver behärska svenska språket både i tal och skrift.
Provanställning tillämpas. Tillträde 23 februari. Visa mindre

Lokalvårdare till Sävar

Hemtrivsel söker nu ännu en lokalvårdare till vårt team! Tjänsten är på 39,5 timmar i veckan och objektet ligger i Sävar. Det är meriterande med erfarenhet av lokalvård men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlighet och hoppas att du är driven, nyfiken, engagerad och självständig. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mer
Hemtrivsel söker nu ännu en lokalvårdare till vårt team! Tjänsten är på 39,5 timmar i veckan och objektet ligger i Sävar.
Det är meriterande med erfarenhet av lokalvård men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlighet och hoppas att du är driven, nyfiken, engagerad och självständig.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lokalvårdare extra vid behov till Vindeln

Hemtrivsel söker nu fler medarbetare till våra objekt i Vindeln. I dagsläget söker vi främst timvikarier som kan hoppa in vid behov och täcka vid sjukdom och ledigheter hos ordinarie personal. Som person bör du vara serviceinriktad, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Det är också viktigt att du talar god svenska för att kunna göra dig förstådd i mötet med kunder och kollegor, samt att du kan läsa skriftliga instruktioner på svenska. Det är merite... Visa mer
Hemtrivsel söker nu fler medarbetare till våra objekt i Vindeln.
I dagsläget söker vi främst timvikarier som kan hoppa in vid behov och täcka vid sjukdom och ledigheter hos ordinarie personal.
Som person bör du vara serviceinriktad, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Det är också viktigt att du talar god svenska för att kunna göra dig förstådd i mötet med kunder och kollegor, samt att du kan läsa skriftliga instruktioner på svenska.
Det är meriterande om du arbetat med lokalvård tidigare.
Då vi städar flera företag i Vindeln med omnejd är det en stor fördel om du har körkort och tillgång till bil.
Anställningar sker löpande.
Lön enligt kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund. Visa mindre

Lokalvårdare extra vid behov

Hemtrivsel fortsätter växa och söker nu fler medarbetare. I dagsläget söker vi främst timvikarier som kan hoppa in vid behov. Som person bör du vara serviceinriktad, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Det är också viktigt att du talar svenska för att kunna göra göra dig förstådd i mötet med kunder och kollegor, samt att du kan läsa skriftliga instruktioner på svenska. Det är meriterande om du arbetat med lokalvård tidigare men inget krav. Då vi st... Visa mer
Hemtrivsel fortsätter växa och söker nu fler medarbetare.
I dagsläget söker vi främst timvikarier som kan hoppa in vid behov. Som person bör du vara serviceinriktad, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Det är också viktigt att du talar svenska för att kunna göra göra dig förstådd i mötet med kunder och kollegor, samt att du kan läsa skriftliga instruktioner på svenska.
Det är meriterande om du arbetat med lokalvård tidigare men inget krav.
Då vi städar både företag och privata hem i hela Umeå med omnejd är det en stor fördel om du har körkort och tillgång till bil.
Anställningar sker löpande.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Lokalvårdare

Vi på Hemtrivsel söker nu fler medarbetare till vårt team. Vi söker främst personer som kan hoppa in extra vid arbetstoppar /sjukdom, men också dig som på sikt vill ha en deltid- eller heltidsanställning. Du kommer att jobba med städning i privata hem och ute på företag. Vi behöver dig som är engagerad, flexibel och villig att lära dig nya saker. Du bör vara ordningsam och kunna arbeta självständigt. Då våra kunder finns över hela Umeå är det en stor förde... Visa mer
Vi på Hemtrivsel söker nu fler medarbetare till vårt team. Vi söker främst personer som kan hoppa in extra vid arbetstoppar /sjukdom, men också dig som på sikt vill ha en deltid- eller heltidsanställning.
Du kommer att jobba med städning i privata hem och ute på företag. Vi behöver dig som är engagerad, flexibel och villig att lära dig nya saker. Du bör vara ordningsam och kunna arbeta självständigt.
Då våra kunder finns över hela Umeå är det en stor fördel om du har körkort och egen bil, men inget krav.
Du bör ha goda kunskaper i svenska för att kunna tillgodogöra dig instruktioner i tal och skrift samt kunna kommunicera med kunden.
Vid eventuell anställning tas ett utdrag från polisens brottsregister.
Då vi har många objekt i Vindeln får du gärna ange om du även kan jobba där.
Kollektivavtal finns med Fastighetsanställdas Förbund och Kommunal. Visa mindre

Lokalvård sommarvikarier

Vi på Hemtrivsel söker nu sommarvikarier då ordinarie personal går på semester. Vi är i behov av vikarier under hela sommarperioden, dvs juni till augusti. Du kan jobba hel- eller deltid, beroende på städområde. Ange gärna önskad anställningsgrad i ansökan. Du kommer att jobba med städning i privata hem och ute på företag. Vi behöver dig som är engagerad, flexibel och villig att lära dig nya saker. Du bör vara ordningsam och kunna arbeta självständigt. Då ... Visa mer
Vi på Hemtrivsel söker nu sommarvikarier då ordinarie personal går på semester. Vi är i behov av vikarier under hela sommarperioden, dvs juni till augusti.
Du kan jobba hel- eller deltid, beroende på städområde. Ange gärna önskad anställningsgrad i ansökan.
Du kommer att jobba med städning i privata hem och ute på företag. Vi behöver dig som är engagerad, flexibel och villig att lära dig nya saker. Du bör vara ordningsam och kunna arbeta självständigt.
Då våra kunder finns över hela Umeå är det en stor fördel om du har körkort och egen bil, men inget krav. Några tjänster finns också i våra patrullbilar och då är körkort ett krav.
Du bör ha goda kunskaper i svenska för att kunna tillgodogöra dig instruktioner i tal och skrift samt kunna kommunicera med kunden.
Vid eventuell anställning tas ett utdrag från polisens brottsregister.
Kollektivavtal finns med Fastighetsanställdas Förbund och Kommunal. Visa mindre

Lokalvårdare till Lycksele

Hemtrivsel söker nu en medarbetare till ett mindre uppdrag i centrala Lycksele. Städningen utförs två gånger i veckan, totalt ca 3 timmar per vecka. Då tjänsten är på så få timmar kanske den passar dig som är pensionär, student eller deltidsarbetande. Som person bör du vara serviceinriktad, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Städningen utförs tidigt på morgonen så du bör vara morgonpigg. Det är också viktigt att du talar svenska för att kunna gör... Visa mer
Hemtrivsel söker nu en medarbetare till ett mindre uppdrag i centrala Lycksele. Städningen utförs två gånger i veckan, totalt ca 3 timmar per vecka.
Då tjänsten är på så få timmar kanske den passar dig som är pensionär, student eller deltidsarbetande.
Som person bör du vara serviceinriktad, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Städningen utförs tidigt på morgonen så du bör vara morgonpigg. Det är också viktigt att du talar svenska för att kunna göra dig förstådd i mötet med kunder och kollegor, samt att du kan läsa skriftliga instruktioner på svenska.
Det är meriterande om du arbetat med lokalvård tidigare men inget krav. Visa mindre

Lokalvårdare extra vid behov

Hemtrivsel fortsätter växa och söker nu fler medarbetare. I dagsläget söker vi främst timvikarier som kan hoppa in vid behov. Som person bör du vara serviceinriktad, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Det är också viktigt att du talar svenska för att kunna göra göra dig förstådd i mötet med kunder och kollegor, samt att du kan läsa skriftliga instruktioner på svenska. Det är meriterande om du arbetat med lokalvård tidigare men inget krav. Då vi ... Visa mer
Hemtrivsel fortsätter växa och söker nu fler medarbetare.
I dagsläget söker vi främst timvikarier som kan hoppa in vid behov. Som person bör du vara serviceinriktad, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Det är också viktigt att du talar svenska för att kunna göra göra dig förstådd i mötet med kunder och kollegor, samt att du kan läsa skriftliga instruktioner på svenska.
Det är meriterande om du arbetat med lokalvård tidigare men inget krav.
Då vi städar både företag och privata hem i hela Umeå med omnejd är det en fördel att ha körkort och tillgång till bil.
Merparten av våra objekt städas vardagar men det finns även möjlighet till jobb på helger.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Lokalvårdare

Hemtrivsel i Umeå söker fortfarande medarbetare för semestervikariat och inhopp under sommaren. För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är också noggrann och flexibel med en hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och en vilja att göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder! Det är meriterande om du har erfarenhet av städ. Även körkort och tillgång til... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker fortfarande medarbetare för semestervikariat och inhopp under sommaren.
För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är också noggrann och flexibel med en hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och en vilja att göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder!
Det är meriterande om du har erfarenhet av städ. Även körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Var därför noga med att i din ansökan nämna hur din situation ser ut både vad gäller erfarenhet, körkort och eventuell tillgång till egen bil.
Eftersom kontakt både med kontorspersonal och kunder sker dagligen behöver du kunna tala svenska. Du behöver också kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner på svenska.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Lokalvårdare, extra vid behov

Hemtrivsel söker nu fler medarbetare till våra objekt i Vindeln. I dagsläget söker vi främst timvikarier som kan hoppa in vid behov. Som person bör du vara serviceinriktad, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Det är också viktigt att du talar svenska för att kunna göra göra dig förstådd i mötet med kunder och kollegor, samt att du kan läsa skriftliga instruktioner på svenska. Det är meriterande om du arbetat med lokalvård tidigare men inget krav. ... Visa mer
Hemtrivsel söker nu fler medarbetare till våra objekt i Vindeln.
I dagsläget söker vi främst timvikarier som kan hoppa in vid behov. Som person bör du vara serviceinriktad, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Det är också viktigt att du talar svenska för att kunna göra göra dig förstådd i mötet med kunder och kollegor, samt att du kan läsa skriftliga instruktioner på svenska.
Det är meriterande om du arbetat med lokalvård tidigare men inget krav.
Då vi har olika städobjekt i Vindeln är det en fördel att ha körkort och tillgång till bil.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Servicemedarbetare lokalvård (sommarvikariat placering patrullbil)

Hemtrivsel i Umeå söker ytterligare en vikarie för arbete heltid i patrullbil under sommaren (mellan 6-8 veckor med start omkring v 25). För att passa för arbete i patrullbil ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint. Du är en positiv, effektiv och flexibel person med god känsla för service och kundbemötande. Du tycker också att det är roligt när dagen inte alltid slutar som den i början var planerad, och du trivs v... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker ytterligare en vikarie för arbete heltid i patrullbil under sommaren (mellan 6-8 veckor med start omkring v 25).
För att passa för arbete i patrullbil ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint. Du är en positiv, effektiv och flexibel person med god känsla för service och kundbemötande. Du tycker också att det är roligt när dagen inte alltid slutar som den i början var planerad, och du trivs verkligen med att samarbeta med en kollega!
Vi ser gärna att du har erfarenhet av lokalvård sedan tidigare, meriterande är en blandad erfarenhet då man i patrullbil utför lokalvård både hos hemstädskunder, företagskunder och diverse andra typer av städ.
Körkort är ett krav för arbete i patrullbil och detsamma gällande förmåga att prata och att läsa svenska. Du ska också kunna börja arbeta kl 07.00 på morgonen med uppstart på Hemtrivsels kontor på Teg i Umeå.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!
Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Servicemedarbetare lokalvård (längre sommarvikariat)

Hemtrivsel i Umeå söker en medarbetare för arbete inom lokalvård på ett semestervikariat mellan v 28-34, med möjlighet att gå en upplärning alternativt praktik i anknytning dessförinnan. Objektet i fråga är heltid vardagar (40 tim/v) med start kl 06.00. För att ta dig till objektet den tiden på morgonen behöver du ha körkort och tillgång till egen bil. Det är därför ett krav för ansökan. För att passa som vikarie hos oss på Hemtrivsel ska du vara en posit... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker en medarbetare för arbete inom lokalvård på ett semestervikariat mellan v 28-34, med möjlighet att gå en upplärning alternativt praktik i anknytning dessförinnan.
Objektet i fråga är heltid vardagar (40 tim/v) med start kl 06.00. För att ta dig till objektet den tiden på morgonen behöver du ha körkort och tillgång till egen bil. Det är därför ett krav för ansökan.
För att passa som vikarie hos oss på Hemtrivsel ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är också noggrann och flexibel med en hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och en vilja att göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder!
För tjänsten i fråga är det självklart meriterande om du har erfarenhet av företag/kontorsstäd och då kontakt både med kontorspersonal och våra kunder sker dagligen behöver du kunna tala svenska. Du behöver också kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner på svenska.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Lokalvårdare

Hemtrivsel i Umeå söker fortfarande medarbetare för semestervikariat och inhopp under sommaren. För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är också noggrann och flexibel med en hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och en vilja att göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder! Det är meriterande om du har erfarenhet av städ. Även körkort och tillgång til... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker fortfarande medarbetare för semestervikariat och inhopp under sommaren.
För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är också noggrann och flexibel med en hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och en vilja att göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder!
Det är meriterande om du har erfarenhet av städ. Även körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Var därför noga med att i din ansökan nämna hur din situation ser ut både vad gäller erfarenhet, körkort och eventuell tillgång till egen bil.
Eftersom kontakt både med kontorspersonal och kunder sker dagligen behöver du kunna tala svenska. Du behöver också kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner på svenska.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Servicemedarbetare lokalvård (sommarvikariat placering patrullbil)

Hemtrivsel i Umeå söker vikarier för arbete heltid i patrullbil under sommarperioden (d.v.s. ca 6-8 veckor). För att passa för arbete i patrullbil ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint. Du är en positiv, effektiv och flexibel person med god känsla för service och kundbemötande. Du tycker också att det är roligt när dagen inte alltid slutar som den i början var planerad, och du trivs verkligen med att samarbeta m... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker vikarier för arbete heltid i patrullbil under sommarperioden (d.v.s. ca 6-8 veckor).
För att passa för arbete i patrullbil ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint. Du är en positiv, effektiv och flexibel person med god känsla för service och kundbemötande. Du tycker också att det är roligt när dagen inte alltid slutar som den i början var planerad, och du trivs verkligen med att samarbeta med en kollega!
Vi ser gärna att du har erfarenhet av lokalvård sedan tidigare, meriterande är en blandad erfarenhet då man i patrullbil utför lokalvård både hos hemstädskunder, företagskunder och diverse andra typer av städ.
Körkort är ett krav för arbete i patrullbil och detsamma gällande förmåga att prata och att läsa svenska. Du ska också kunna börja arbeta kl 07.00 på morgonen med uppstart på Hemtrivsels kontor.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Servicemedarbetare inom lokalvård (sommarvikariat samt timmar vid behov)

Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare för semestervikariat (på olika tjänstgöringsgrader) men vi ser gärna att du redan nu har möjlighet att gå in på upplärning och timmar vid behov. För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är också noggrann och flexibel med en hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och en vilja att göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare för semestervikariat (på olika tjänstgöringsgrader) men vi ser gärna att du redan nu har möjlighet att gå in på upplärning och timmar vid behov.
För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är också noggrann och flexibel med en hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och en vilja att göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder!
Vi söker kunnig personal inom samtliga lokalvårdsområden. Därför är det självklart meriterande om du har erfarenhet av olika typer av städ. Även körkort och tillgång till egen bil är meriterande.
Var noga med att i din ansökan nämna hur din situation ser ut både vad gäller erfarenhet, körkort och eventuell tillgång till egen bil (detta då vi söker vikarier på objekt med olika grundförutsättningar). Detsamma gällande om du har begränsningar kring starttider/hur mycket du kan jobba/vilka veckor under sommaren etc.
Eftersom kontakt både med kontorspersonal och våra kunder sker dagligen behöver du kunna tala svenska. Du behöver också kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner på svenska.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Servicemedarbetare inom lokalvård (sommarvikariat samt timmar vid behov)

Hemtrivsel i Umeå söker fortsatt medarbetare för semestervikariat (på olika tjänstgöringsgrader) till sommaren. För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är också noggrann och flexibel med en hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och en vilja att göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder! Det är meriterande om du har erfarenhet av olika typer av städ ... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker fortsatt medarbetare för semestervikariat (på olika tjänstgöringsgrader) till sommaren.
För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är också noggrann och flexibel med en hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och en vilja att göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder!
Det är meriterande om du har erfarenhet av olika typer av städ samt körkort och tillgång till egen bil är meriterande.
Var noga med att i din ansökan nämna hur din situation ser ut både vad gäller erfarenhet, körkort och eventuell tillgång till egen bil (detta då vi söker vikarier på objekt med olika grundförutsättningar). Detsamma gällande om du har begränsningar kring starttider/hur mycket du kan jobba/vilka veckor under sommaren etc.
Eftersom kontakt både med kontorspersonal och våra kunder sker dagligen behöver du kunna tala svenska. Du behöver också kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner på svenska.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Servicemedarbetare lokalvård (sommarvikariat placering patrullbil)

Hemtrivsel i Umeå söker vikarier för arbete heltid i patrullbil under sommarperioden (d.v.s. ca 8 veckor). För att passa för arbete i patrullbil ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint. Du är en positiv, effektiv och flexibel person med god känsla för service och kundbemötande. Du tycker också att det är roligt när dagen inte alltid slutar som den i början var planerad, och du trivs verkligen med att samarbeta med... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker vikarier för arbete heltid i patrullbil under sommarperioden (d.v.s. ca 8 veckor).
För att passa för arbete i patrullbil ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint. Du är en positiv, effektiv och flexibel person med god känsla för service och kundbemötande. Du tycker också att det är roligt när dagen inte alltid slutar som den i början var planerad, och du trivs verkligen med att samarbeta med en kollega!
Vi ser gärna att du har erfarenhet av lokalvård sedan tidigare, meriterande är en blandad erfarenhet då man i patrullbil utför lokalvård både hos hemstädskunder, företagskunder och diverse andra typer av städ.
Körkort är ett krav för arbete i patrullbil och detsamma gällande förmåga att prata och att läsa svenska.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Servicemedarbetare inom lokalvård (sommarvikariat samt timmar vid behov)

Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare för semestervikariat (på olika tjänstgöringsgrader) men vi ser gärna att du redan nu har möjlighet att gå in på upplärning och timmar vid behov. För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är också noggrann och flexibel med en hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och en vilja att göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare för semestervikariat (på olika tjänstgöringsgrader) men vi ser gärna att du redan nu har möjlighet att gå in på upplärning och timmar vid behov.
För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är också noggrann och flexibel med en hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och en vilja att göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder!
Vi söker kunnig personal inom samtliga lokalvårdsområden. Därför är det självklart meriterande om du har erfarenhet av olika typer av städ. Även körkort och tillgång till egen bil är meriterande.
Var noga med att i din ansökan nämna hur din situation ser ut både vad gäller erfarenhet, körkort och eventuell tillgång till egen bil (detta då vi söker vikarier på objekt med olika grundförutsättningar).
Eftersom kontakt både med kontorspersonal och våra kunder sker dagligen behöver du kunna tala svenska. Du behöver också kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner på svenska.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Servicemedarbetare hemstäd Umeå

Hemtrivsel i Umeå växer och vi söker nu servicemedarbetare med fokus främst på hemstäd. Vi söker personal på olika tjänstgöringsgrader och är intresserade både av dig som vill städa hos någon enstaka kund per vecka (eller per dag) till dig som har möjlighet att arbeta ett fullt schema. För att trivas i arbetet hos oss bör du vara en person som tycker om att pyssla i hemmet och gläds av att göra fint omkring dig. Du är en person som gillar att vara fysisk... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå växer och vi söker nu servicemedarbetare med fokus främst på hemstäd.
Vi söker personal på olika tjänstgöringsgrader och är intresserade både av dig som vill städa hos någon enstaka kund per vecka (eller per dag) till dig som har möjlighet att arbeta ett fullt schema.
För att trivas i arbetet hos oss bör du vara en person som tycker om att pyssla i hemmet och gläds av att göra fint omkring dig. Du är en person som gillar att vara fysiskt aktiv, har ett noggrant sätt och en god arbetsmoral.
Viktigast av allt är däremot att du har ett stort ordningssinne, ett öga för städ, samt en vilja att göra det lilla extra för att verkligen förgylla våra kunders vardag!


Då våra kunder inte bara är belägna i närområdet behöver du har körkort och tillgång till egen bil för att vara aktuell för tjänsten.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fönsterputsare

Hemtrivsel i Umeå söker nu inför vår- och sommarsäsongen en fönsterputsare för arbete i Umeå samt angränsande områden. För att fungera i rollen som fönsterputsare hos oss ska du ha god kapacitet vad gäller att självständigt putsa fönster. Du är lösningsorienterad och flexibel i arbetet och har en inneboende hög servicenivå - och därmed ett fint och socialt bemötande gentemot våra många kunder. För att jobba som fönsterputsare är körkort ett krav, och detsa... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker nu inför vår- och sommarsäsongen en fönsterputsare för arbete i Umeå samt angränsande områden.
För att fungera i rollen som fönsterputsare hos oss ska du ha god kapacitet vad gäller att självständigt putsa fönster. Du är lösningsorienterad och flexibel i arbetet och har en inneboende hög servicenivå - och därmed ett fint och socialt bemötande gentemot våra många kunder.
För att jobba som fönsterputsare är körkort ett krav, och detsamma gällande förmåga att kommunicera på svenska.
Tveka inte att skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt eftersom vi rekryterar löpande! Visa mindre

Lokalvårdare (timvik vid behov/möjlighet till fast tjänstgöringsgrad)

Hemtrivsel i Umeå söker medarbetare för arbete vid behov. Baserat på individuella förutsättningar finns i förlängningen också stora möjligheter till anställning på schema med olika tjänstgöringsgrader. För att passa som servicemedarbetare hos oss ska du vara en positiv person med känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann, flexibel och ansvarstagande och har en god arbetsmoral. Att verkligen se till att göra det fint hos våra många kunder är någo... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker medarbetare för arbete vid behov. Baserat på individuella förutsättningar finns i förlängningen också stora möjligheter till anställning på schema med olika tjänstgöringsgrader.
För att passa som servicemedarbetare hos oss ska du vara en positiv person med känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann, flexibel och ansvarstagande och har en god arbetsmoral. Att verkligen se till att göra det fint hos våra många kunder är någonting som kommer helt naturligt för dig.
Vi söker kunnig personal inom samtliga lokalvårdsområden (hemstäd, företagsstäd, flyttstäd) och erfarenhet är därför självklart mycket meriterande. Även körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Var därför noga med att i din ansökan nämna hur din situation ser ut båda vad gäller körkort/egen bil, erfarenhet och nuvarande sysselsättning.
Eftersom kontakt med kontorspersonal och kunder sker dagligen behöver du kunna läsa och tala svenska.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lokalvårdare (timvik vid behov/möjlighet till fast tjänstgöringsgrad)

Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare för arbete vid behov. Baserat på individuella förutsättningar finns i förlängningen också stora möjligheter till anställning på schema med olika tjänstgöringsgrader. För att passa som servicemedarbetare hos oss ska du vara en positiv person med känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann, flexibel och ansvarstagande och har en god arbetsmoral. Att verkligen se till att göra det fint hos våra många kunder är n... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare för arbete vid behov. Baserat på individuella förutsättningar finns i förlängningen också stora möjligheter till anställning på schema med olika tjänstgöringsgrader.
För att passa som servicemedarbetare hos oss ska du vara en positiv person med känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann, flexibel och ansvarstagande och har en god arbetsmoral. Att verkligen se till att göra det fint hos våra många kunder är någonting som kommer helt naturligt för dig.
Vi söker kunnig personal inom lokalvårdsområdet (speciellt hemstäd och företagsstäd) och erfarenhet är därför självklart meriterande. Även körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Var noga med att i din ansökan nämna hur din situation ser ut båda vad gäller körkort/egen bil, erfarenhet och nuvarande sysselsättning.
Eftersom kontakt med kontorspersonal och kunder sker dagligen behöver du kunna läsa och tala svenska.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Servicemedarbetare (patrullbil lokalvård)

Hemtrivsel i Umeå söker omgående personal för arbete på heltid med placering i patrullbil. För att passa in hos oss vad gäller den här tjänsten ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint hos våra många kunder. Under din arbetsdag kommer du oftast att arbeta med en kollega och ni kommer tillsammans att utföra flertalet städ av varierande typ, så som hemstäd/företagsstäd/flyttstäd/trapphusstäd etc under er arbetsdag. S... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker omgående personal för arbete på heltid med placering i patrullbil.
För att passa in hos oss vad gäller den här tjänsten ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint hos våra många kunder. Under din arbetsdag kommer du oftast att arbeta med en kollega och ni kommer tillsammans att utföra flertalet städ av varierande typ, så som hemstäd/företagsstäd/flyttstäd/trapphusstäd etc under er arbetsdag.
Som person är du positiv, effektiv och flexibel med god känsla för service och kundbemötande. Noggrannhet och arbetsstolthet är viktiga för dig - och du trivs när det händer mycket under en dag (och självklart när du får samarbeta och bolla idéer med din kollega)!
Vi vill gärna att du har erfarenhet av varierade områden inom lokalvård. Mycket meriterande är om du har gedigen erfarenhet inom hemstäd.
Då du som anställd kommunicerar mycket med kontoret och våra många kunder behöver du ha goda kunskaper i svenska både vad gäller tal och att läsa instruktioner.
Eftersom tillsättning av den här tjänsten kommer att ske omgående ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt.
Observera att körkort är ett krav för tjänsten och att belastningsregister kontrolleras vid anställning.
Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Lokalvårdare (timvik vid behov/möjlighet till fast tjänstgöringsgrad)

Hemtrivsel i Umeå söker medarbetare för arbete på timmar vid behov. Baserat på individuella omständigheter finns i förlängningen också möjligheter till anställning på schema med olika tjänstgöringsgrader. För att passa hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann, flexibel och har en hög arbetsmoral. Därtill har du verkligen en vilja att organisera och göra det fint hos våra många kunder (det är något s... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker medarbetare för arbete på timmar vid behov. Baserat på individuella omständigheter finns i förlängningen också möjligheter till anställning på schema med olika tjänstgöringsgrader.
För att passa hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann, flexibel och har en hög arbetsmoral. Därtill har du verkligen en vilja att organisera och göra det fint hos våra många kunder (det är något som kommer naturligt för dig).
Vi söker kunnig personal inom lokalvårdsområdet och erfarenhet är därför självklart meriterande. Även körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Var noga med att i din ansökan nämna hur din situation ser ut båda vad gäller körkort/egen bil, erfarenhet och nuvarande sysselsättning.
Eftersom kontakt med kontorspersonal och kunder kan ske dagligen behöver du kunna läsa och tala svenska.


Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Servicemedarbetare (patrullbil lokalvård)

Hemtrivsel i Umeå söker nu omgående personal för arbete på heltid med placering i patrullbil. För att passa in hos oss vad gäller den här tjänsten ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint hos våra många kunder. Under din arbetsdag kommer du ofta att arbeta med en kollega och ni kommer tillsammans att utföra flertalet städ av varierande typ, så som hemstäd/företagsstäd/flyttstäd/trapphusstäd etc under er arbetsdag. ... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker nu omgående personal för arbete på heltid med placering i patrullbil.
För att passa in hos oss vad gäller den här tjänsten ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint hos våra många kunder. Under din arbetsdag kommer du ofta att arbeta med en kollega och ni kommer tillsammans att utföra flertalet städ av varierande typ, så som hemstäd/företagsstäd/flyttstäd/trapphusstäd etc under er arbetsdag.
Som person är du positiv, effektiv och flexibel med god känsla för service och kundbemötande. Noggrannhet och arbetsstolthet är viktiga för dig - och du trivs när det händer mycket under en dag (och självklart när du får samarbeta och bolla idéer med din kollega)!
Vi vill gärna att du har erfarenhet av varierade områden inom lokalvård. Mycket meriterande är om du har gedigen erfarenhet inom hemstäd.
Då du som anställd kommunicerar mycket med kontoret och våra många kunder behöver du ha goda kunskaper i svenska både vad gäller tal och att läsa instruktioner.
Eftersom tillsättning av den här tjänsten kommer att ske omgående ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt.
Observera att körkort är ett krav för tjänsten och att belastningsregister kontrolleras vid anställning.


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Lokalvårdare (timvik vid behov/möjlighet till fast tjänstgöringsgrad)

Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare för arbete på timmar vid behov. Baserat på individuella omständigheter finns i förlängningen också stora möjligheter till anställning på schema med olika tjänstgöringsgrader. För att passa hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann, flexibel och har en hög arbetsmoral. Därtill har du verkligen en vilja att organisera och göra det fint hos våra kunder (det är någo... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare för arbete på timmar vid behov. Baserat på individuella omständigheter finns i förlängningen också stora möjligheter till anställning på schema med olika tjänstgöringsgrader.
För att passa hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann, flexibel och har en hög arbetsmoral. Därtill har du verkligen en vilja att organisera och göra det fint hos våra kunder (det är något som kommer naturligt för dig).
Vi söker kunnig personal inom samtliga lokalvårdsområden, det är därför meriterande om du har erfarenhet av företagsstäd och/eller hemstäd. Även körkort och tillgång till egen bil är starkt meriterande. Var noga med att i din ansökan nämna hur din situation ser ut båda vad gäller körkort och erfarenhet.
Eftersom kontakt med kontorspersonal och kunder kan ske dagligen behöver du kunna läsa och tala bra svenska.


Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Servicemedarbetare (patrullbil lokalvård)

Hemtrivsel i Umeå söker nu personal för arbete på heltid med placering i patrullbil! För att passa in hos oss vad gäller arbete i patrullbil ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint hos våra många kunder. Under din arbetsdag kommer du ofta att arbeta med en kollega och ni kommer tillsammans att utföra flertalet städ av varierande typ under dagen - allt från ordinarie rullande objekt till att hoppa in på städ som du... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker nu personal för arbete på heltid med placering i patrullbil!
För att passa in hos oss vad gäller arbete i patrullbil ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint hos våra många kunder. Under din arbetsdag kommer du ofta att arbeta med en kollega och ni kommer tillsammans att utföra flertalet städ av varierande typ under dagen - allt från ordinarie rullande objekt till att hoppa in på städ som du inte tidigare varit på. För att trivas i tjänsten hos oss är det viktigt att du känner att det är intressant och spännande!
Som person är du positiv, effektiv och flexibel med god känsla för service och kundbemötande. Noggrannhet och arbetsstolthet är viktiga för dig - och du trivs när det händer mycket under en dag (och självklart när du får samarbeta och bolla idéer med din kollega)!
Vi vill gärna att du har erfarenhet av varierade områden inom lokalvård. Mycket meriterande är om du har gedigen erfarenhet inom hemstäd.
Då du som anställd kommunicerar mycket med kontoret och våra många kunder behöver du ha goda kunskaper i svenska både vad gäller tal och att läsa instruktioner.


Eftersom rekrytering och tillsättning sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!
Observera att körkort är ett krav för tjänsten och att belastningsregister kontrolleras vid anställning.


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Timvikarie sökes omgående (lokalvård fokus flyttstäd)

Hemtrivsel i Umeå söker omgående servicemedarbetare för arbete som timvikarie inom lokalvård med fokus på flyttstäd/storstäd. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av flyttstäd, storstäd eller hemstäd och är självgående inom den typen av städ. Det är också meriterande om du har körkort och egen bil. För att kommunikationen med kontoret, som ofta sker via telefonen, ska fungera vill vi att du ska kunna läsa och tala svenska. Rekrytering sker löpande och... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker omgående servicemedarbetare för arbete som timvikarie inom lokalvård med fokus på flyttstäd/storstäd.
Vi vill att du har tidigare erfarenhet av flyttstäd, storstäd eller hemstäd och är självgående inom den typen av städ. Det är också meriterande om du har körkort och egen bil.
För att kommunikationen med kontoret, som ofta sker via telefonen, ska fungera vill vi att du ska kunna läsa och tala svenska.
Rekrytering sker löpande och uppstart kommer att ske omgående så tveka inte att skicka in din ansökan på en gång.


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se


Vi kontrollerar belastningsregister vid anställning. Visa mindre

Administratör/receptionist

På grund av pensionsavgång söker vi på Hemtrivsel nu en administratör/receptionist till vårt kontor i Umeå. Tjänsten är på 100 % och tillsättning sker den 1a november 2021. Hemtrivsel tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten som administratör innefattar en stor variation av uppgifter och innebär att du kommer att vara samordnande för företaget gentemot kunder och våra anställda. Du har ett tätt samarbete med arbetsledare och med våra medarbetare ... Visa mer
På grund av pensionsavgång söker vi på Hemtrivsel nu en administratör/receptionist till vårt kontor i Umeå. Tjänsten är på 100 % och tillsättning sker den 1a november 2021.
Hemtrivsel tillämpar 6 månaders provanställning.


Tjänsten som administratör innefattar en stor variation av uppgifter och innebär att du kommer att vara samordnande för företaget gentemot kunder och våra anställda. Du har ett tätt samarbete med arbetsledare och med våra medarbetare inom många frågor vilket innebär att det är viktigt att du är duktig på att samarbeta och kommunicera.
Du kommer att vara placerad på Hemtrivsels kontor i receptionen och ta emot samtal både från kunder och andra intressenter. Du tar emot bokningar av städuppdrag, svarar på frågor och planerar för extrabeställningar.
Gentemot våra medarbetare kommer du bland annat att hantera långsiktig och kortsiktig schemaläggning av städobjekt. Då vi håller på att införa ett schemaläggningssystem (Tengella) är det bra om du har god datavana och erfarenhet av schemaläggning. Du kommer också att hantera korttidsbemanning, så som inbokning av vikarier vid sjukdom etc.
För att trivas i den här tjänsten behöver du ha god förmåga att hantera många olika uppgifter samtidigt och kunna hoppa mellan olika frågor. Du bör vara stresstålig, flexibel och kunna prioritera (och sedan omprioritera igen!). Utöver detta är du lösningsfokuserad, serviceinriktad, positiv och har nära till skratt!
Vi hoppas verkligen att just du är den vi söker för att bli en del av vårt team! Skicka gärna in din ansökan omgående, men senast den 7e maj 2021.
Meriterande för tjänsten är erfarenhet av arbete inom kundservice/administration.
Vi ser gärna att du tidigare arbetat med korttidsbemanning och med schemaläggning i olika system (gärna Tengella eller likvärdigt alternativ).
Har du erfarenhet/insikt vad gäller lokalvårdsbranschen är det också meriterande.
Hemtrivsel är ett ledande serviceföretag i Norrland som riktar sig till företag och privatpersoner främst i Umeåregionen.
Vi erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster, såsom städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Åt företag utför vi bl.a. lokalvård, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se


Hemtrivsel kontrollerar alltid arbetssökandes utdrag ur belastningsregistret inför anställning.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servicemedarbetare (sommarvikariat patrullbil lokalvård)

Hemtrivsel i Umeå söker vikarie för arbete 100 % i patrullbil under sommarperioden. För att passa i patrullbil hos oss ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint. Du är en positiv, effektiv och flexibel person med god känsla för service och kundbemötande. Noggrannhet kommer naturligt för dig, och du trivs verkligen i samarbete med en kollega! Vi ser gärna att du har erfarenhet av lokalvård, meriterande är också om de... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker vikarie för arbete 100 % i patrullbil under sommarperioden.
För att passa i patrullbil hos oss ska du ha ett öga för städ och verkligen tycka att det är roligt att göra det fint. Du är en positiv, effektiv och flexibel person med god känsla för service och kundbemötande. Noggrannhet kommer naturligt för dig, och du trivs verkligen i samarbete med en kollega!
Vi ser gärna att du har erfarenhet av lokalvård, meriterande är också om det både gäller företagstäd och hemstäd.
Då man i patrullbil kommunicerar mycket med kontoret och våra många kunder behöver du ha goda kunskaper i svenska både vad gäller tal och att läsa instruktioner.
Körkort är ett krav för arbete i patrullbil.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Servicemedarbetare (sommarvikariat samt timmar vid behov)

Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare både för längre semestervikariat (på olika tjänstgöringsgrader) och för arbete på timmar vid behov. För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann och flexibel med väldigt hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och vill göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder! Vi söker kunnig personal inom samtliga lokalv... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare både för längre semestervikariat (på olika tjänstgöringsgrader) och för arbete på timmar vid behov.
För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann och flexibel med väldigt hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och vill göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder!
Vi söker kunnig personal inom samtliga lokalvårdsområden, det är därför meriterande om du har erfarenhet av företagsstäd och/eller hemstäd. Även körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Var noga med att i din ansökan nämna hur din situation ser ut båda vad gäller körkort och erfarenhet.
Eftersom kontakt både med kontorspersonal och våra kunder sker dagligen måste du kunna läsa och tala bra svenska.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Servicemedarbetare lokalvård (timvikariat vid behov)

Hemtrivsel i Umeå söker nu servicemedarbetare för arbete vid behov, både för att täcka upp vid ordinarie personals frånvaro och vid arbetstoppar/omfattande extrabeställningar. För att passa hos oss vill vi att du är positiv och har en god känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann och flexibel med väldigt hög arbetsmoral. Du har verkligen ett öga för städ och vill göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder. Det är meriterande vad gäller ... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker nu servicemedarbetare för arbete vid behov, både för att täcka upp vid ordinarie personals frånvaro och vid arbetstoppar/omfattande extrabeställningar.
För att passa hos oss vill vi att du är positiv och har en god känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann och flexibel med väldigt hög arbetsmoral. Du har verkligen ett öga för städ och vill göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder.
Det är meriterande vad gäller anställning om du har tidigare erfarenhet av hemstäd och/eller företagsstäd, flyttstäd etc. Även körkort/tillgång till egen bil är mycket meriterande, glöm därför inte att ange dina förutsättningar kring det i din ansökan.
Eftersom kontakt med kunder sker dagligen behöver du kunna tala god svenska, och klara av att läsa instruktioner på svenska. Visa mindre

Servicemedarbetare (sommarvikariat samt timmar vid behov)

Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare både för längre semestervikariat (på olika tjänstgöringsgrader) och för arbete på timmar vid behov. För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann och flexibel med väldigt hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och vill göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder! Vi söker kunnig personal inom samtliga lokalv... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare både för längre semestervikariat (på olika tjänstgöringsgrader) och för arbete på timmar vid behov.
För att passa som vikarie hos oss ska du vara en positiv person med god känsla för service och kundbemötande. Du är noggrann och flexibel med väldigt hög arbetsmoral. Utöver detta har du verkligen ett öga för städ och vill göra ett fantastiskt jobb ute hos våra många kunder!
Vi söker kunnig personal inom samtliga lokalvårdsområden, det är därför meriterande om du har erfarenhet av företagsstäd och/eller hemstäd. Även körkort och tillgång till egen bil är meriterande.
Eftersom kontakt både med kontorspersonal och våra kunder sker dagligen måste du kunna läsa och tala bra svenska.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre

Servicemedarbetare patrullbil (sommarvikariat med ev förlängning)

Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare för semestervikariat under sommaren med placering i patrullbil. I förlängningen kan det även finnas möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren. För att passa inom arbete i patrullbil ska du vara en positiv person med hög arbetsmoral och en god känsla för service och kundbemötande. Du är flexibel och lösningsinriktad och tycker att det är roligt när saker inte alltid blir som planerat! Arbete i patrullbil inneb... Visa mer
Hemtrivsel i Umeå söker nu medarbetare för semestervikariat under sommaren med placering i patrullbil. I förlängningen kan det även finnas möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren.
För att passa inom arbete i patrullbil ska du vara en positiv person med hög arbetsmoral och en god känsla för service och kundbemötande. Du är flexibel och lösningsinriktad och tycker att det är roligt när saker inte alltid blir som planerat!
Arbete i patrullbil innebär en blandning av olika typer av städ, därför är det meriterande om du både arbetat gentemot lokalvård i privata hem/ på företag/ och inom andra städområden. Körkort är ett krav för tjänsten eftersom du arbetar tillsammans med en kollega och ni kör en av våra tjänstebilar.
Eftersom kontakt både med kontorspersonal, din kollega och våra kunder sker dagligen måste du kunna läsa och tala bra svenska.
Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Vi kontrollerar belastningsregister vid anställning.


Hemtrivsel erbjuder privatpersoner en bredd av hushållsnära tjänster så som exempelvis städning, strykning, inköp och flyttstädningar. Gällande företag utför vi bland annat lokalvård, byggstäd, fastighetsskötsel, fönsterputsning och värdinnetjänster. Se mer på www.hemtrivsel.se Visa mindre