Lediga jobb God Assistans i Mitt AB i Umeå

Se alla lediga jobb från God Assistans i Mitt AB i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

29-årig kvinna i Umeå söker timvikarier

Jag söker vikarier som kan jobba extra vid behov som personlig assistent. Du ska vara kvinna och gärna mellan 25-35 år, som är pålitlig, noggrann, öppen, lyhörd, initiativtagande och kan vara flexibel att hoppa in och jobba på varierande arbetstider. Arbetspassen är fördelade på dagtid både vardag och helg, oftast fördelade på förmiddagspass (9:00-15:00) och eftermiddagspass (15:00-22:00), men ibland även heldagspass (10-22). Dock ingen natt eller jour.... Visa mer
Jag söker vikarier som kan jobba extra vid behov som personlig assistent.

Du ska vara kvinna och gärna mellan 25-35 år, som är pålitlig, noggrann, öppen, lyhörd, initiativtagande och kan vara flexibel att hoppa in och jobba på varierande arbetstider. Arbetspassen är fördelade på dagtid både vardag och helg, oftast fördelade på förmiddagspass (9:00-15:00) och eftermiddagspass (15:00-22:00), men ibland även heldagspass (10-22). Dock ingen natt eller jour. Det är en fördel om du har möjlighet att jobba vid behov både dag, kväll och helg.

Arbetsuppgifter inkluderar bland annat hjälp med personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor såsom tvätt, städ, disk, matlagning, handling, husdjursskötsel m.m.

Krav är att du ska vara vaccinerad mot covid-19 samt vara noggrann med hygien och att följa aktuella restriktioner, du ska tala flytande svenska, du ska tåla pälsdjur/hö/spån/damm och gärna ha erfarenhet av djurskötsel (jag äger katter och ökenråttor samt har familjens hund på besök ibland). Du måste även kunna bada på badhus i klorvatten då detta är en regelbunden aktivitet.

Jag ser gärna att du delar mina intressen, som är: djur, matlagning och bakning, film och TV-serier, kläder och håruppsättningar, sällskapsspel, kristaller och andra spirituella saker m.m.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba inom vården men det är inte ett krav. Det viktigaste för mig är att personkemin stämmer och att du har en bra arbetsmoral.

Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev! Visa mindre

Vi behöver fler vikarier till våran härliga kille!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Våran son som är 10 år är en mys... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Våran son som är 10 år är en mysig kille! Han är född med en neurologisk diagnos som innebär att han bland annat har epilepsi och är synskadad.
I arbetet ingår förflyttningar, hjälp med medicin, måltider och hygien.
Han tycker mycket om att leka,bada och vara ute på promenader med sin rullstol.

Vi söker dig som är engagerad, lugn, omtänksam, barnkär samt trygg i dig själv.
Om du har erfarenhet av vård/omsorg eller har en vårdutbildning så är det en merit, men absolut inget krav. Det viktigaste för oss är att du och vår son får en fin kontakt!

Arbetet är till största delen i hemmet så vi önskar att du har lätt att umgås och samarbeta med flera personer då vi är en familj. 
Det är viktigt att du pratar bra svenska och att du kan läsa och förstå instruktioner.
Vi önskar att du är rökfri.
 
Arbetsplatsen ligger 3 mil norr om Umeå. Bil och körkort är därför ett krav eftersom kollektivtrafiken inte fungerar med arbetstiderna.
 
 
Arbetstider :
Schemat innefattar dag, kväll, vaken natt och helg. 

Intervjuer sker löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev idag!

God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och har ett generöst friskvårdsbidrag. 


Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

. Visa mindre

Söker dig som är en aktiv och positiv assistent i Umeå !

Vi söker dig som vill göra skillnad och som har ett intresse av att jobba som personlig assistent.  Har du en tidigare erfarenhet inom assistans eller vård och omsorg så är det bra. Du som söker får helst vara kvinna / ickebinär mellan 25-35 år. Du som söker ska vara ansvarstagande, punktlig, social och har ett genuint intresse för människor.  Vi uppskattar om du som söker har stora träningsintressen, är kreativ, intresse för matlagning och vill hitt... Visa mer
Vi söker dig som vill göra skillnad och som har ett intresse av att jobba som personlig assistent. 

Har du en tidigare erfarenhet inom assistans eller vård och omsorg så är det bra.
Du som söker får helst vara kvinna / ickebinär mellan 25-35 år.


Du som söker ska vara ansvarstagande, punktlig, social och har ett genuint intresse för människor. 
Vi uppskattar om du som söker har stora träningsintressen, är kreativ, intresse för matlagning och vill hitta på aktiviteter.
En del av arbetsuppgifterna är att du hjälper till med diverse vardagssysslor såsom städa, handla och laga mat.
Du som söker ska ha en god hygien och får ej vara rökare eller snusare av lös snus.


Just nu söker vi vikarier som kan hoppa in vid behov. Samt en liten tillsvidare anställning på mindre rad.
Så om du pluggar kan detta vara perfekt för dig.
På sikt kan det leda till en tillsvidareanställning.
Vi ser framemot din ansökan, CV och personligt brev - skicka in den idag !

Intervjuer sker fortlöpande och kan genomföras med facetime eller liknande. Visa mindre

Vi söker nu vikarier som kan jobba ca 45% i månaden!

Är du en person som gillar att ha ordning,snyggt omkring dig,vara aktiv och gillar att hitta på saker? Då har vi ett jättebra uppdrag till dig! Kunden är en humoristisk kille i 25-års åldern som arbetar dagtid måndag-fredag så du kommer att vara assistent även på kundens arbetsplats. På fritiden tycker han att det är roligt att simma på IKSU, Umgås med kompisar, TV-spel, sport i olika former och gillar du HV71 som hockeylag så är du redan på plus. Ord... Visa mer
Är du en person som gillar att ha ordning,snyggt omkring dig,vara aktiv och gillar att hitta på saker?

Då har vi ett jättebra uppdrag till dig!
Kunden är en humoristisk kille i 25-års åldern som arbetar dagtid måndag-fredag så du kommer att vara assistent även på kundens arbetsplats. På fritiden tycker han att det är roligt att simma på IKSU, Umgås med kompisar, TV-spel, sport i olika former och gillar du HV71 som hockeylag så är du redan på plus. Ordning och reda i hemmet är väldigt viktigt och är du bra på matlagning så är det inga problem då kunden är en riktigt gourmand!
Vi söker nu dig med nära till skratt kille eller tjej, gärna i åldern 25-40 som kan jobba vid sidan av studier eller vid sidan av ett annat arbete. Arbetstiderna är dag kväll och helg och fram till maj månad har vi ett behov på ca 45% i månaden.
Vi rekryterar omgående så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker nu en energisk glädjespridare som Personlig Assistent dagtid!

Är du en sprallig kille eller tjej som gillar olika aktiviteter och ha många bollar i luften? Då har vi en superroligt uppdrag för dig! Du som söker ska gärna ha ett öppet sinne, nära till skratt och glädje och hjärtat på rätt ställe. Du ska gilla sport, rörelse och bus! Du ska kunna motivera och delta i många olika aktiviteter såsom olika bollspel av olika slag, gå på promenader, pyssel, utomhuslekar och även kunna besöka badhus så det är viktigt att d... Visa mer
Är du en sprallig kille eller tjej som gillar olika aktiviteter och ha många bollar i luften?

Då har vi en superroligt uppdrag för dig!

Du som söker ska gärna ha ett öppet sinne, nära till skratt och glädje och hjärtat på rätt ställe. Du ska gilla sport, rörelse och bus!
Du ska kunna motivera och delta i många olika aktiviteter såsom olika bollspel av olika slag, gå på promenader, pyssel, utomhuslekar och även kunna besöka badhus så det är viktigt att du är simkunnig.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 8-15 vilket blir 87,5% i tjänstgöringsgrad. Du är ledig varje helg och röda dagar på sommaren får du 5 veckors semester.

Du som söker ska kunna tala och skriva god svenska. Vi hoppas att du som söker kommer stanna länge hos oss så vi ser långsiktigt på detta samarbete.

Låter detta som ett jobb för dig? Jobbstart är 1 Februari.
Varmt välkommen in med din ansökan redan idag då vi håller intervjuer löpande.God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

. Visa mindre

Vi söker nu en till assistent för ett mysigt uppdrag på 90% i Röbäck!

. Vi söker nu en till assistent till vårat fina uppdrag i Röbäck!. Vi har nu en tjänst ledig på 90% och vi söker dig som gärna har erfarenhet av att vara personlig assistent. Du som söker ska vara kvinna, ålder spelar ingen roll och du ska kunna arbeta dygn. Det är ungefär 8 dygnspass i månaden. Kunden är en tjej i 25-års åldern med funktionsvariation. Kunden bor i egen lägenhet i Röbäck. Kunden älskar alla djur som finns så ett stort djurintresse hos... Visa mer
.

Vi söker nu en till assistent till vårat fina uppdrag i Röbäck!.

Vi har nu en tjänst ledig på 90% och vi söker dig som gärna har erfarenhet av att vara personlig assistent. Du som söker ska vara kvinna, ålder spelar ingen roll och du ska kunna arbeta dygn. Det är ungefär 8 dygnspass i månaden.

Kunden är en tjej i 25-års åldern med funktionsvariation. Kunden bor i egen lägenhet i Röbäck. Kunden älskar alla djur som finns så ett stort djurintresse hos dig som söker är ett plus. Du bör heller inte vara pälsdjursallergiker då man träffar hundar och hästar en del i jobbet. Kunden är på daglig verksamhet några dagar i veckan där man pysslar och göra olika aktiviteter tillsammans.
Kunden har egen bil så du måste ha ett B-körkort (manuell) så att ni kan fara på äventyr tillsammans.
Känner du att du passar till våran tjänst och fina arbetsgrupp så kom in med din ansökan redan idag. Tjänsten startar 27/1 men vi behöver att du är redo för inskolning 10/1. Vi kikar igenom ansökningarna dagligen. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.seGod assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. Visa mindre

En till assistent till vårat härliga gäng!

Vi söker dig som vill vara vikarie och är en ansvarstagande och pålitlig person, som vill jobba hos en härlig kvinna i Umeås tätort. Du som söker får gärna ha erfarenhet inom vård och omsorg men det är inte ett krav. Har du kunskap om parkinson är det ett stort plus, men det är personkemin är viktigast.  Arbetstiderna hos kunden är förlagda dag, kväll vaken natt och helg. Det är väldigt bra bussförbindelser till kunden.  Vi behöver fler vikarier som kan h... Visa mer
Vi söker dig som vill vara vikarie och är en ansvarstagande och pålitlig person, som vill jobba hos en härlig kvinna i Umeås tätort.
Du som söker får gärna ha erfarenhet inom vård och omsorg men det är inte ett krav. Har du kunskap om parkinson är det ett stort plus, men det är personkemin är viktigast. 

Arbetstiderna hos kunden är förlagda dag, kväll vaken natt och helg. Det är väldigt bra bussförbindelser till kunden. 
Vi behöver fler vikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro eller ledighet. 
Inskolning sker på plats och det är även delegering i uppdraget.  I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med allt i dennes vardag, som tex städa, handla, personlig hygien, sondmatning osv.

Tillträde sker omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

. Visa mindre

Vi söker en till assistent till vårat dreamteam i Röbäck på 45%!

. Vi söker nu en till assistent till vårat mysiga uppdrag i Umeå.  Vi har nu en tjänst ledig på 45% och vi söker dig som gärna har erfarenhet av att vara personlig assistent. Du som söker ska vara kvinna, ålder spelar ingen roll och du ska kunna arbeta dygn. Det är ungefär 4 dygnspass i månaden.  Kunden är en tjej i 25-års åldern med funktionsvariation. Kunden bor i egen lägenhet i Röbäck. Kunden älskar alla djur som finns så ett stort djurintresse ho... Visa mer
.

Vi söker nu en till assistent till vårat mysiga uppdrag i Umeå. 

Vi har nu en tjänst ledig på 45% och vi söker dig som gärna har erfarenhet av att vara personlig assistent. Du som söker ska vara kvinna, ålder spelar ingen roll och du ska kunna arbeta dygn. Det är ungefär 4 dygnspass i månaden. 

Kunden är en tjej i 25-års åldern med funktionsvariation. Kunden bor i egen lägenhet i Röbäck. Kunden älskar alla djur som finns så ett stort djurintresse hos dig som söker är ett plus. Du bör heller inte vara pälsdjursallergiker då man träffar hundar och hästar en del i jobbet. Kunden är på daglig verksamhet några dagar i veckan där man pysslar och göra olika aktiviteter tillsammans.
Kunden har egen bil så du måste ha ett B-körkort (manuell) så att ni kan fara på äventyr tillsammans.
Känner du att du passar till våran tjänst och fina arbetsgrupp så kom in med din ansökan redan idag. Tjänsten startar 27/1 men vi behöver att du är redo för inskolning 15/1. Vi kikar igenom ansökningarna dagligen. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.seGod assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. Visa mindre

Nu söker vi en till assistent till vårat mysiga uppdrag i Umeå!

Vi söker nu en till assistent till vårat mysiga uppdrag i Umeå. Vi har nu en tjänst ledig på 90% och vi söker dig som gärna har erfarenhet av att vara personlig assistent. Du som söker ska vara kvinna, ålder spelar ingen roll och du ska kunna arbeta dygn. Det är ungefär 8 dygnspass i månaden. Kunden är en tjej i 25-års åldern med funktionsvariation. Kunden bor i egen lägenhet i Röbäck. Kunden älskar alla djur som finns så ett stort djurintresse hos dig ... Visa mer
Vi söker nu en till assistent till vårat mysiga uppdrag i Umeå.

Vi har nu en tjänst ledig på 90% och vi söker dig som gärna har erfarenhet av att vara personlig assistent. Du som söker ska vara kvinna, ålder spelar ingen roll och du ska kunna arbeta dygn. Det är ungefär 8 dygnspass i månaden.

Kunden är en tjej i 25-års åldern med funktionsvariation. Kunden bor i egen lägenhet i Röbäck. Kunden älskar alla djur som finns så ett stort djurintresse hos dig som söker är ett plus. Du bör heller inte vara pälsdjursallergiker då man träffar hundar och hästar en del i jobbet. Kunden är på daglig verksamhet några dagar i veckan där man pysslar och göra olika aktiviteter tillsammans.
Kunden har egen bil så du måste ha ett B-körkort (manuell) så att ni kan fara på äventyr tillsammans.
Känner du att du passar till våran tjänst och fina arbetsgrupp så kom in med din ansökan redan idag. Tjänsten startar 27/1 men vi behöver att du är redo för inskolning 10/1. Vi kikar igenom ansökningarna dagligen. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.seGod assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

. Visa mindre

Vikarie till rolig herre sökes!

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker både kvinnor och mä... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker både kvinnor och män.
Du får gärna ha erfarenhet av vård och omsorg / personlig assistans, men inte ett krav. Du ska ha en känsla för eget ansvar och för andra. Om du har en stor skopa humor så uppskattas det. 
Du bör gilla att komma ut på olika aktiviteter. Om du har ett intresse för matlagning så är det ett plus i kanten. Att du vill ge en annan person livskvalité ska kännas bra för dig som söker!

Du som söker ska kunna hoppa in vid ordinarie personals frånvaro samt semestrar. Studerar du så kanske du kan jobba fler kvällar och helger nu innan lov? 
Arbetstiderna innebär kortare dagpass, längre dagpass/kvällar, helgpass samt vissa nätter och jour. 
Det är viktigt att du som söker talar god svenska så att brukaren kan förstå dig. 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag! Visa mindre

Vikarier sökes till ett mysigt uppdrag i centrala Umeå!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Övrigt: God assistans månar om sin... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 


Vi söker nu dig, ansvarstagande och pålitlig person, som vill jobba extra och vid behov hos en kvinna i  60-års åldern i centrala Umeå. 
Du som söker får gärna ha erfarenhet inom vård och omsorg men det är inte ett krav. Har du erfarenhet eller kunskap om MS är det ett stort plus, men det är personkemin är viktigast.

Arbetstiderna hos kunden är förlagda dag, kväll/natt och helger.

Inskolning sker på plats och det är även delegering i uppdraget. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med allt i dennes vardag, som tex städa, handla, personlig hygien,
sondmatning osv.

Tillträde sker omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

. Visa mindre

Nu har vi plats för 1 person till i vårat gäng! Dag/kväll/natt med tillsvid

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Våran son är 10 år är en mysig k... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Våran son är 10 år är en mysig kille! Han är född med en neurologisk diagnos som innebär att han bland annat har epilepsi och är synskadad.
I arbetet ingår förflyttningar, hjälp med medicin, måltider och hygien.
Han tycker mycket om att leka,bada och vara ute på promenader med sin rullstol.

Vi söker dig som är engagerad, lugn, omtänksam, barnkär samt trygg i dig själv.
Om du har erfarenhet av vård/omsorg eller har en vårdutbildning så är det en merit, men absolut inget krav. Det viktigaste för oss är att du och vår son får en fin kontakt!

Arbetet är till största delen i hemmet så vi önskar att du har lätt att umgås och samarbeta med flera personer då vi är en familj. 
Det är viktigt att du pratar bra svenska och att du kan läsa och förstå instruktioner.
Vi önskar att du är rökfri.
 
Arbetsplatsen ligger 3 mil norr om Umeå. Bil och körkort är därför ett krav eftersom kollektivtrafiken inte fungerar med arbetstiderna.
 
 
Arbetstider :
Rullande schema som inkluderar dag, kväll, vaken natt och helg. 

Intervjuer sker löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev idag!

God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och har ett generöst friskvårdsbidrag. 


Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

. Visa mindre

Personlig assistent sökes till en fastrad hos en härlig kund!

. Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag!  Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner.  Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, seri... Visa mer
.

Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag! 


Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner. 


Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, serie eller tv-spel!

Du som söker ska vara en glad prick, ha humor och brinner för att hjälpa andra. Vara lyhörd, samarbetsvillig och noggrann. Inte heller någon nackdel om du gillar träning eller sport! 

Spelar ingen roll om du är kille eller tjej!

Välkommen med din jobbansökan! Visa mindre

Vill du bli en i gänget och ge det lilla extra till våran härliga son ? Vak

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker både vikarier och till... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker både vikarier och tillsvidareanställda till denna nystart! Tillgång till bil och körkort är ett krav.

Våran son är 10 år är en mysig kille! Han är född med en neurologisk diagnos som innebär att han bland annat har epilepsi och är synskadad.
I arbetet ingår förflyttningar, hjälp med medicin, måltider och hygien.
Han tycker mycket om att leka,bada och vara ute på promenader med sin rullstol.

Vi söker dig som är engagerad, lugn, omtänksam, barnkär samt trygg i dig själv.
Om du har erfarenhet av vård/omsorg eller har en vårdutbildning så är det en merit, men absolut inget krav. Det viktigaste för oss är att du och vår son får en fin kontakt!

Arbetet är till största delen i hemmet så vi önskar att du har lätt att umgås och samarbeta med flera personer då vi är en familj. 
Det är viktigt att du pratar bra svenska och att du kan läsa och förstå instruktioner.
Vi önskar att du är rökfri.
 
Arbetsplatsen ligger 3 mil norr om Umeå. Bil och körkort är därför ett krav eftersom kollektivtrafiken inte fungerar med arbetstiderna.
 
 
Arbetstider :
Rullande schema som inkluderar dag, kväll, vaken natt och helg. 

Intervjuer sker löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev idag!

God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och har ett generöst friskvårdsbidrag. 


Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Har du bil och körkort och vill jobba med våran härliga son ?

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Då finns det en möjlighet för d... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Då finns det en möjlighet för dig att skicka in en ansökan till oss!

Våran son är 10 år är en mysig kille! Han är född med en neurologisk diagnos som innebär att han bland annat har epilepsi och är synskadad.
I arbetet ingår förflyttningar, hjälp med medicin, måltider och hygien.
Han tycker mycket om att leka,bada och vara ute på promenader med sin rullstol.

Vi söker dig som är engagerad, lugn, omtänksam, barnkär samt trygg i dig själv.
Om du har erfarenhet av vård/omsorg eller har en vårdutbildning så är det en merit, men absolut inget krav. Det viktigaste för oss är att du och vår son får en fin kontakt!

Arbetet är till största delen i hemmet så vi önskar att du har lätt att umgås och samarbeta med flera personer då vi är en familj. 
Det är viktigt att du pratar bra svenska och att du kan läsa och förstå instruktioner.
Vi önskar att du är rökfri.
 
Arbetsplatsen ligger 3 mil norr om Umeå. Bil och körkort är därför ett krav eftersom kollektivtrafiken inte fungerar med arbetstiderna.
 
 
Arbetstider :
Vardagar mellan ca 15-21, under skolveckor och varannan helg. Under helger och lov blir det fler timmar. 

Intervjuer sker löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev idag!

God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och har ett generöst friskvårdsbidrag. 


Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Kvinnlig assistent sökes till flicka på Umedalen

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker en till kvinnlig as... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker en till kvinnlig assistent till en liten tjej på Umedalen på ca 60% 

Vi söker dig som vill arbeta med en 11-årig flicka. 
Är du en person som älskar att jobba med barn och vill vara en viktig del av någons liv så är detta tjänsten för dig! 
Du som söker får gärna vara kreativ, punktlig och ansvarsfull. Se vad som behöver göras och vara duktig på kommunikation. 
I jobbet ingår sondmatning, inhalering, hostmaskin, medicinering och sjukgymnastik. 
Arbetstiderna är varierande, främst dag och kväll.
Kundens intressen är att lyssna på musik, gå på promenader, åka ner på stan eller mysa tillsammans i soffan. 
Tjänsten är på ca 60% och endast kvinnliga sökanden. 
Är detta ett jobb för dig så tveka inte att skicka in din ansökan direkt! 
Eftersom kunden är under 18 år så kommer vi att begära in ett utdrag från belastningsregistret. 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Enligt vår policy så önskar vi få in belastningsutdrag för arbete inom HVB-hem då det utdraget visar mer information än utdraget för arbete inom LSS. Du beställer själv registerutdraget från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Personlig assistent sökes till en fastrad hos en härlig kund!

. Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag!  Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner.  Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, seri... Visa mer
.

Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag! 


Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner. 


Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, serie eller tv-spel!

Du som söker ska vara en glad prick, ha humor och brinner för att hjälpa andra. Vara lyhörd, samarbetsvillig och noggrann. Inte heller någon nackdel om du gillar träning eller sport! 

Spelar ingen roll om du är kille eller tjej!

Välkommen med din jobbansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till en fastrad hos en härlig kund!

. Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag!  Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner.  Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, seri... Visa mer
.

Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag! 


Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner. 


Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, serie eller tv-spel!

Du som söker ska vara en glad prick, ha humor och brinner för att hjälpa andra. Vara lyhörd, samarbetsvillig och noggrann. Inte heller någon nackdel om du gillar träning eller sport! 

Spelar ingen roll om du är kille eller tjej!

Välkommen med din jobbansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till en fastrad hos en härlig kund!

. Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag!  Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner.  Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, seri... Visa mer
.

Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag! 


Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner. 


Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, serie eller tv-spel!

Du som söker ska vara en glad prick, ha humor och brinner för att hjälpa andra. Vara lyhörd, samarbetsvillig och noggrann. Inte heller någon nackdel om du gillar träning eller sport! 

Spelar ingen roll om du är kille eller tjej!

Välkommen med din jobbansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till en fastrad hos en härlig kund!

. Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag!  Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner.  Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, seri... Visa mer
.

Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag! 


Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner. 


Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, serie eller tv-spel!

Du som söker ska vara en glad prick, ha humor och brinner för att hjälpa andra. Vara lyhörd, samarbetsvillig och noggrann. Inte heller någon nackdel om du gillar träning eller sport! 

Spelar ingen roll om du är kille eller tjej!

Välkommen med din jobbansökan! Visa mindre

13-årig tjej söker personlig assistent

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent åt en fantastisk 13-årig tjej som bor med sin familj i Bullmark. Flickan föddes med en hjärnmissbildning som gör att hon behöver hjälp med allt i sin vardag. Hon har en knapp på magen så all matning sker via knappen. Hon sitter i rullstol och i hemmet finns lyft som används vid förflyttningar. Flickan tycker om att lyssna på musik , använda sin IPad , massage och bada.  Vi söker enbart rökfria kvinnor... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent åt en fantastisk 13-årig tjej som bor med sin familj i Bullmark.
Flickan föddes med en hjärnmissbildning som gör att hon behöver hjälp med allt i sin vardag. Hon har en knapp på magen så all matning sker via knappen. Hon sitter i rullstol och i hemmet finns lyft som används vid förflyttningar. Flickan tycker om att lyssna på musik , använda sin IPad , massage och bada. 

Vi söker enbart rökfria kvinnor till tjänsten.  Hundar finns i hemmet 
Du som söker tjänsten behöver inte ha jobbat som personlig assistent tidigare utan stor vikt läggs på personlig lämplighet och känsla.
Vi ser gärna att du är en person med fart och fläkt och att du kan ta egna initiativ.

Då tjänsten är försatt i Bullmark som ligger 3 mil utanför Umeå så måste du ha körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten kommer att vara 60 % på en fast schema rad som inleds med provanställning. Arbetstiderna är i nu läget planerade till eftermiddagar måndag - torsdag mellan 15 - 21men för rätt person är vi öppna för att vara flexibla om det funkar för bägge parter, även extra tid kan förekomma vid behov.
 
Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse och inskolning sker på plats i hemmet
Rekrytering sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. 


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf Visa mindre

Nu söker vi assistent till en fantastisk kvinna i 60 års åldern, fastrad!

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker dig, ansvarstagande... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker dig, ansvarstagande och pålitliga person, som vill jobba hos en fantastisk kvinna i Umeås tätort. Det är bra med bussförbindelser till kunden.
Du som söker får gärna ha erfarenhet inom vård och omsorg men det är inte ett krav. Har du kunskap om parkinson är det ett stort plus, men det är personkemin är viktigast.

Vi söker nu en till en fastrad i schemat!


Arbetstiderna hos kunden är förlagda dag, kväll/natt och helger.

Inskolning sker på plats och det är även delegering i uppdraget.  I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med allt i dennes vardag, som tex städa, handla, personlig hygien, sondmatning osv.

Tillträde sker omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Personlig assistent sökes till en fastrad!

. Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag!  Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner.  Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, seri... Visa mer
.

Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag! 


Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner. 


Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, serie eller tv-spel!

Du som söker ska vara en glad prick, ha humor och brinner för att hjälpa andra. Vara lyhörd, samarbetsvillig och noggrann. Inte heller någon nackdel om du gillar träning eller sport! 

Spelar ingen roll om du är kille eller tjej!

Välkommen med din jobbansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till en fastrad hos en härlig kund!

. Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag!  Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner.  Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, seri... Visa mer
.

Just söker vi någon personlig assistent som kan jobba en fast rad! Det är perfekt för dig som vill jobba med människor och göra skillnad i kundens vardag! 


Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner. 


Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, serie eller tv-spel!

Du som söker ska vara en glad prick, ha humor och brinner för att hjälpa andra. Vara lyhörd, samarbetsvillig och noggrann. Inte heller någon nackdel om du gillar träning eller sport! 

Spelar ingen roll om du är kille eller tjej!

Välkommen med din jobbansökan! Visa mindre

Vi söker personliga assistenter till en 13årig flicka!

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Personlig assistent sökes ... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.sePersonlig assistent sökes till 13årig flicka 

Vi söker Dej som vill arbeta som personlig assistent åt en fantastisk 13-årig flicka som bor med sin familj i Bullmark. Tjänsten är till att börja med en behovsanställning, men som kan övergå till en fast schemarad om allt klickar och känns rätt.

Flickan föddes med en hjärnmissbildning som gör att hon behöver hjälp med allt i sin vardag. Hon har en knapp på magen så all matning sker via knappen. Hon sitter i rullstol och i hemmet finns lyft som används vid förflyttningar. Flickan tycker om att lyssna på musik, använda sin IPad, massage och bada. 

Vi söker enbart rökfria kvinnor till tjänsten.

Hundar finns i hemmet.

Du som söker tjänsten behöver inte ha jobbat som personlig assistent tidigare utan stor vikt läggs på personlig lämplighet och känsla.
Vi ser gärna att du är en person med fart och fläkt och att du kan ta egna initiativ.
Då tjänsten är försatt i Bullmark som ligger 3 mil utanför Umeå så måste du ha körkort och tillgång till egen bil.

Arbetstiderna är i nu läget planerade till eftermiddagar måndag - torsdag mellan 15 - 21. 
Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse och inskolning sker på plats i hemmet.

Rekrytering sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.” Visa mindre

Vi söker personlig assistent till en glad prick!

Just nu söker vi någon personlig assistent som kan jobba 2 kvällar i veckan, onsdag och torsdagar (27,5%). Det är perfekt för dig som vill jobba extra eller för dig som student som vill ha ett jobb vid sidan av studierna. Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner. Fritidsintressen är att träffa vänner, se ... Visa mer
Just nu söker vi någon personlig assistent som kan jobba 2 kvällar i veckan, onsdag och torsdagar (27,5%). Det är perfekt för dig som vill jobba extra eller för dig som student som vill ha ett jobb vid sidan av studierna.

Kunden är en kille i övre 20 års åldern som är social, nära till skratt och en humor som går högt i tak. Kunden gillar att vara aktiv gällande träning och tycker det är viktigt med rutiner.

Fritidsintressen är att träffa vänner, se sport, vara ute eller ibland bara vara hemma och se film, serie eller tv-spel!


Du som söker ska vara en glad prick, ha humor och brinner för att hjälpa andra. Vara lyhörd, samarbetsvillig och noggrann. Inte heller någon nackdel om du gillar träning eller sport!

Spelar ingen roll om du är kille eller tjej!


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig assistent sökes till flicka på Umedalen cirka 100%!

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker en till kvinnlig as... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker en till kvinnlig assistent till en liten tjej på Umedalen på ca 100% 

Vi söker dig som vill arbeta med en 11-årig flicka. 
Är du en person som älskar att jobba med barn och vill vara en viktig del av någons liv så är detta tjänsten för dig! 
Du som söker får gärna vara kreativ, punktlig och ansvarsfull. Se vad som behöver göras och vara duktig på kommunikation. 
I jobbet ingår sondmatning, inhalering, hostmaskin, medicinering och sjukgymnastik. 
Arbetstiderna är varierande, främst dag och kväll.
Kundens intressen är att lyssna på musik, gå på promenader, åka ner på stan eller mysa tillsammans i soffan. 
Tjänsten är på 100% och endast kvinnliga sökanden. 
Är detta ett jobb för dig så tveka inte att skicka in din ansökan direkt! 
Eftersom kunden är under 18 år så kommer vi att begära in ett utdrag från belastningsregistret. 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Enligt vår policy så önskar vi få in belastningsutdrag för arbete inom HVB-hem då det utdraget visar mer information än utdraget för arbete inom LSS. Du beställer själv registerutdraget från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Söker dig som är en aktiv och positiv assistent!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker dig som vill göra skil... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker dig som vill göra skillnad och som har ett intresse av att jobba som personlig assistent. 
Har du en tidigare erfarenhet inom assistans eller vård och omsorg så är det bra.
Du får gärna vara mellan 25-30 år.


Du som söker ska vara ansvarstagande, punktlig, social och har ett genuint intresse för människor. 
Vi uppskattar om du som söker har stora träningsintressen, är kreativ, intresse för matlagning och vill hitta på aktiviteter.
En del av arbetsuppgifterna är att du hjälper till med diverse vardagssysslor såsom städa, handla och laga mat.
Du som söker ska ha en god hygien och får ej vara rökare eller snusare av lös snus.

Vi söker dig som vill ha en tillsvidareanställning på ca 50%.

Vi söker också vikarie som kan hoppa in vid behov. Så om du har ett annat halvtidsarbete, pluggar eller annat där du vill fylla ut din tid - så kan detta vara perfekt för dig!

Arbetstider under vardagar är oftast 7.30- 11.30 samt 14.00-17.00. Under helgerna är det andra tider. 

Vi ser framemot din ansökan, CV och personligt brev - skicka in den idag !

Intervjuer sker löpande och kan genomföras med facetime eller liknande. Visa mindre

Kvinnlig assisten söker till flicka på Umedalen!

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker en till kvinnlig as... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker en till kvinnlig assistent till en liten tjej på Umedalen på ca 50% 

Vi söker dig som vill arbeta med en 11-årig flicka. 
Är du en person som älskar att jobba med barn och vill vara en viktig del av någons liv så är detta tjänsten för dig! 
Du som söker får gärna vara kreativ, punktlig och ansvarsfull. Se vad som behöver göras och vara duktig på kommunikation. 
I jobbet ingår sondmatning, inhalering, hostmaskin, medicinering och sjukgymnastik. 
Arbetstiderna är förlagda främst eftermiddag/kväll 15-21 och varannan helg. 
Kundens intressen är att lyssna på musik, gå på promenader, åka ner på stan eller mysa tillsammans i soffan. 
Tjänsten är på 50% och endast kvinnliga sökanden. 
Är detta ett jobb för dig så tveka inte att skicka in din ansökan direkt! 
Eftersom kunden är under 18 år så kommer vi att begära in ett utdrag från belastningsregistret. 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Enligt vår policy så önskar vi få in belastningsutdrag för arbete inom HVB-hem då det utdraget visar mer information än utdraget för arbete inom LSS. Du beställer själv registerutdraget från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Är DU den vi söker? Pigg och glad tjej / kvinna?

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Då finns det möjlighet för dig ... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Då finns det möjlighet för dig att skicka in en ansökan till oss som har en 10-årig son!

Våran son är en mysig och fin kille! Han är född med en neurologisk diagnos som innebär att han bland annat har epilepsi och är synskadad.
I arbetet ingår förflyttningar, hjälp med medicin, måltider och hygien.
Han tycker mycket om att leka,bada och vara ute på promenader med sin rullstol.

Vi söker en tjej/kvinna som är engagerad, lugn, omtänksam, barnkär och trygg i sig själv.
Om du har erfarenhet av vård/omsorg eller har en vårdutbildning så är det en merit, men absolut inget krav. Det viktigaste för oss är att du och vår son får en fin kontakt!

Arbetet är till storsta delen i hemmet så vi önskar att du har lätt att umgås  och samarbeta med flera personer då vi är en familj. 
Det är viktigt att du pratar bra svenska och att du kan läsa och förstå instruktioner.
Vi önskar att du är rökfri.
 
Arbetsplatsen ligger 3 mil norr om Umeå. Bil och körkort är därför ett krav eftersom kollektivtrafiken inte fungerar med arbetstiderna.
 
 
Arbetstider :
Vardagar mellan ca 14-20, under skolveckor och varannan helg.  Under helger och lov blir det fler timmar. 

Intervjuer sker löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev idag!

God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och har ett generöst friskvårdsbidrag. 


Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Personliga assistenter sökes åt en härlig 24-årig tjej!

Hej! God Assistans söker kvinnliga personliga assistenter som är mellan 20-35 år. Du som söker får gärna ha tidigare erfarenheter av att arbeta som personlig assistent. Det är däremot inget krav, utan det viktigaste är att personkemin stämmer mellan dig och kunden. I arbetet ingår att hjälpa till med diverse saker som hör till det vardagliga livet. Allt ifrån personnära hjälp så som personlig hygien, toalettbesök och av- och påklädning, till hårstyling, ... Visa mer
Hej!

God Assistans söker kvinnliga personliga assistenter som är mellan 20-35 år. Du som söker får gärna ha tidigare erfarenheter av att arbeta som personlig assistent. Det är däremot inget krav, utan det viktigaste är att personkemin stämmer mellan dig och kunden.

I arbetet ingår att hjälpa till med diverse saker som hör till det vardagliga livet. Allt ifrån personnära hjälp så som personlig hygien, toalettbesök och av- och påklädning, till hårstyling, matlagning och hushållssysslor, samt hjälp vid kundens fritidsintressen. Fritidsintressen som exempelvis matlagning, gå på stan och umgås med sina vänner etc. Du är även med på kundens arbete och fungerar som stöd vid behov.

Kunden är självständig utöver sina fysiska hjälpbehov och beskriver att hon behöver någon som är hennes armar och ben. Kunden är helt kommunikativ. Kunden är helt kommunikativ och säger till när och vad hon behöver hjälp med. Som kundens personliga assistent ska du finnas till hands, men inte ta för mycket plats. Kunden värdesätter skillnaden mellan en personlig respektive privat relation med assistenten. Det i syfte att bibehålla sitt privatliv och känna sig självständig trots att assistenter är närvarande större delen av dygnet. Med det inte sagt att relationen mellan kund och assistent är opersonlig. Det är en trevlig och trivsam arbetsmiljö med ömsesidig respekt mellan kund och assistent. 

Den viktigaste egenskapen som efterfrågas är att du är lyhörd och kan ta emot instruktioner. Kunden ser gärna att du är ordningsam då hon uppskattar att ha det fint och trivsamt hemma, samt att du är bra på att sätta upp hår i en tofs.

Vi söker tre ordinarieassistenter: Tjänstgöringsgrad 70-85 %. Arbetstiden är förlagd från morgon till kväll på vardagar. Du arbetar var tredje helg, där helgpassen varierar mellan dagtid och kvällstid. Under helgens kvällspass slutar du vanligtvis senare. Beredskapsveckor förekommer vilket innebär att du den veckan är ansvarig att hoppa in vid sjukdom om ingen annan assistent kan. Du kompenseras med en ersättning utöver din lön oavsett om du behöver hoppa in eller inte.

Vi tre helgpersonal: Rullande schema där du jobbar var tredje helg. Helgpassen varierar mellan dagtid och kvällstid. Under kvällspassen slutar du vanligtvis senare. 

Vi söker timvikarier: Extra vid behov, exempelvis vid sjukdom och ledighet. Därför ser vi gärna att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel. 

Tillträde: Vecka 33.

För att ansöka: Skicka CV och ett personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du skulle passa för tjänsten. Obs! Skriv vilken av de tre tjänsterna (ordinarie, helgpersonal eller timvikarie) du söker. Kunden kommer hålla intervjuer via Skype. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Vår 10-årige son söker kvinnliga assistenter, 3 mil norr om Umeå!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker en tjej/kvinna som är ... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker en tjej/kvinna som är engagerad, lugn, omtänksam, barnkär och trygg i dig själv.
Om du har erfarenhet av vård/omsorg i yrkeslivet eller har en vårdutbildning så är det en merit.
Vi lägger stor vikt på din personlighet - då det är viktigt att du ska fungera tillsammans med alla i vår familj.
Det är viktigt att du pratar mycket bra svenska och att du kan läsa och förstå instruktioner.
Vi önskar att du är rökfri.
 
Arbetsplatsen ligger 3 mil norr om Umeå. Bil och körkort är därför nödvändigt eftersom kollektivtrafiken inte fungerar med arbetstiderna.
 
Våran son är en mysig och fin kille! Han är född med en neurologisk diagnos som innebär att han bland annat har epilepsi och är synskadad.
I arbetet ingår förflyttningar, hjälp med medicin, måltider och hygien.
Han tycker väldigt mycket om att bada och vara ute på promenader med sin rullstol.
 
Arbetstider :
Vardagar mellan ca 14-20, under skolveckor och varannan helg.  Under helgen blir det fler timmar.

Intervjuer sker löpande så skicka in ditt CV och personliga brev idag - Välkommen !Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

En dam i 60 års åldern med MS söker assistenter till fasta rader!

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker nu personliga assis... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker nu personliga assistenter till fasta rader.
Du som söker ska ha ett väldigt genuint intresse av både matlagning och bakning, promenader och livs historier. Ett önskemål är en, lite äldre person, med stort engagemang och helst, med ett hjärta av guld. En som kan gå på magkänsla och som bryr sig om mina intressen och hur jag vill ha det, förstår språket då kommunikationen är viktig. Plus i kanten om du har erfarenhet av taklyft, elrullstol och sondmatning, men det är inget krav. Visa mindre

Nu söker vi en...

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Är du en person som är flexibel... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Är du en person som är flexibel? Då kanske du kan bli min nya vikarie!
Vi söker dig som vill jobba främst i sommar och även extra till hösten.
Du som söker ska ha ett väldigt genuint intresse av både matlagning och bakning, promenader och livs historier. Ett önskemål är en, lite äldre person, med stort engagemang och helst, med ett hjärta av guld. En som kan gå på magkänsla och som bryr sig om mina intressen och hur jag vill ha det, förstår språket då kommunikationen är viktig. Plus i kanten om du har erfarenhet av taklyft, elrullstol och sondmatning, men det är inget krav. Visa mindre

Personlig assistent sökes till 13årig flicka

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Personlig assistent sökes till ... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Personlig assistent sökes till 13årig flicka 

Vi söker Dej som vill arbeta som personlig assistent åt en fantastisk 13-årig flicka som bor med sin familj i Bullmark. Tjänsten är till att börja med en behovsanställning, men som kan övergå till en fast schemarad om allt klickar och känns rätt.
Flickan föddes med en hjärnmissbildning som gör att hon behöver hjälp med allt i sin vardag. Hon har en knapp på magen så all matning sker via knappen. Hon sitter i rullstol och i hemmet finns lyft som används vid förflyttningar. Flickan tycker om att lyssna på musik , använda sin IPad , massage och bada. 
Vi söker enbart rökfria kvinnor till tjänsten.  Hundar finns i hemmet 
Du som söker tjänsten behöver inte ha jobbat som personlig assistent tidigare utan stor vikt läggs på personlig lämplighet och känsla.
Vi ser gärna att du är en person med fart och fläkt och att du kan ta egna initiativ.
Då tjänsten är försatt i Bullmark som ligger 3 mil utanför Umeå så måste du ha körkort och tillgång till egen bil.
Arbetstiderna är i nu läget planerade till eftermiddagar måndag - torsdag mellan 15 - 21 
Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse och inskolning sker på plats i hemmet
Rekrytering sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.”
Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

En dam i 60 års åldern med MS söker vikarie.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Är du en person som är flexibel... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Är du en person som är flexibel? Då kanske du kan bli min nya vikarie!
Vi söker dig som vill jobba främst i sommar och även extra till hösten.
Du som söker ska ha ett väldigt genuint intresse av både matlagning och bakning, promenader och livs historier. Ett önskemål är en, lite äldre person, med stort engagemang och helst, med ett hjärta av guld. En som kan gå på magkänsla och som bryr sig om mina intressen och hur jag vill ha det, förstår språket då kommunikationen är viktig. Plus i kanten om du har erfarenhet av taklyft, elrullstol och sondmatning, men det är inget krav. Visa mindre

Personlig assistent sökes till 13årig flicka

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Personlig assistent sökes ti... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
Personlig assistent sökes till 13årig flicka 

Vi söker Dej som vill arbeta som personlig assistent åt en fantastisk 13-årig flicka som bor med sin familj i Bullmark. Tjänsten är till att börja med en behovsanställning, men som kan övergå till en fast schemarad om allt klickar och känns rätt.
Flickan föddes med en hjärnmissbildning som gör att hon behöver hjälp med allt i sin vardag. Hon har en knapp på magen så all matning sker via knappen. Hon sitter i rullstol och i hemmet finns lyft som används vid förflyttningar. Flickan tycker om att lyssna på musik , använda sin IPad , massage och bada. 
Vi söker enbart rökfria kvinnor till tjänsten.  Hundar finns i hemmet 
Du som söker tjänsten behöver inte ha jobbat som personlig assistent tidigare utan stor vikt läggs på personlig lämplighet och känsla.
Vi ser gärna att du är en person med fart och fläkt och att du kan ta egna initiativ.
Då tjänsten är försatt i Bullmark som ligger 3 mil utanför Umeå så måste du ha körkort och tillgång till egen bil.
Arbetstiderna är i nu läget planterade till eftermiddagar måndag - torsdag mellan 15 - 21 
Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse och inskolning sker på plats i hemmet
Rekrytering sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.” Visa mindre

Personlig assistent sökes till 13årig flicka

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Personlig assistent sökes ti... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
Personlig assistent sökes till 13årig flicka 

Vi söker Dej som vill arbeta som personlig assistent åt en fantastisk 13-årig flicka som bor med sin familj i Bullmark. Tjänsten är till att börja med en behovsanställning, men som kan övergå till en fast schemarad om allt klickar och känns rätt.
Flickan föddes med en hjärnmissbildning som gör att hon behöver hjälp med allt i sin vardag. Hon har en knapp på magen så all matning sker via knappen. Hon sitter i rullstol och i hemmet finns lyft som används vid förflyttningar. Flickan tycker om att lyssna på musik , använda sin IPad , massage och bada. 
Vi söker enbart rökfria kvinnor till tjänsten.  Hundar finns i hemmet 
Du som söker tjänsten behöver inte ha jobbat som personlig assistent tidigare utan stor vikt läggs på personlig lämplighet och känsla.
Vi ser gärna att du är en person med fart och fläkt och att du kan ta egna initiativ.
Då tjänsten är försatt i Bullmark som ligger 3 mil utanför Umeå så måste du ha körkort och tillgång till egen bil.
Arbetstiderna är i nu läget planerade till eftermiddagar måndag - torsdag mellan 15 - 21 
Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse och inskolning sker på plats i hemmet
Rekrytering sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.” Visa mindre

Vi söker några fler sommar och extra vikarier centralt i Umeå

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker både kvinnor och mä... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker både kvinnor och män.
Du får gärna ha erfarenhet av vård och omsorg / personlig assistans, men inte ett krav. Du ska ha en känsla för eget ansvar och för andra. Om du har en stor skopa humor så uppskattas det. 
Du bör gilla att komma ut på olika aktiviteter. Om du har ett intresse för matlagning så är det ett plus i kanten. Att du vill ge en annan person livskvalité ska kännas bra för dig som söker!

Du som söker ska kunna hoppa in vid ordinarie personals frånvaro samt under sommarsemestern. Studerar du så kanske du kan jobba fler kvällar och helger nu innan lov? 
Arbetstiderna innebär kortare dagpass, längre dagpass/kvällar, helgpass samt vissa nätter och jour. 
Det är viktigt att du som söker talar god svenska så att brukaren kan förstå dig. 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag! Visa mindre

Vi söker en till kvinnlig assistent till en liten tjej på Umedalen som vil

Vi söker dig som vill arbeta med en 11-årig flicka.  Är du en person som älskar att jobba med barn och vill vara en viktig del av någons liv så är detta tjänsten för dig!  Du som söker får gärna vara kreativ, punktlig och ansvarsfull. Se vad som behöver göras och vara duktig på kommunikation.  I jobbet ingår sondmatning, inhalering, medicinering och sjukgymnastik.  Arbetstiderna är förlagda alla dag och kväll både helg och vardag.  Kundens intressen är ... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta med en 11-årig flicka. 

Är du en person som älskar att jobba med barn och vill vara en viktig del av någons liv så är detta tjänsten för dig! 
Du som söker får gärna vara kreativ, punktlig och ansvarsfull. Se vad som behöver göras och vara duktig på kommunikation. 
I jobbet ingår sondmatning, inhalering, medicinering och sjukgymnastik. 
Arbetstiderna är förlagda alla dag och kväll både helg och vardag. 
Kundens intressen är att lyssna på musik, gå på promenader, åka ner på stan eller mysa tillsammans i soffan. 
Tjänsten är en vikarietjänst och endast kvinnliga sökanden. 
Är detta ett jobb för dig så tveka inte att skicka in din ansökan direkt! 
Eftersom kunden är under 18 år så kommer vi att begära in ett utdrag från belastningsregistret. 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Enligt vår policy så önskar vi få in belastningsutdrag för arbete inom HVB-hem då det utdraget visar mer information än utdraget för arbete inom LSS. Du beställer själv registerutdraget från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Vi söker några fler sommar och extra vikarier centralt i Umeå!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker både kvinnor och män. ... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker både kvinnor och män.
Du får gärna ha erfarenhet av vård och omsorg / personlig assistans, men inte ett krav. Du ska ha en känsla för eget ansvar och för andra. Om du har en stor skopa humor så uppskattas det. 
Du bör gilla att komma ut på olika aktiviteter. Om du har ett intresse för matlagning så är det ett plus i kanten. Att du vill ge en annan person livskvalité ska kännas bra för dig som söker!

Du som söker ska kunna hoppa in vid ordinarie personals frånvaro samt under sommarsemestern. Studerar du så kanske du kan jobba fler kvällar och helger nu innan lov? 
Arbetstiderna innebär kortare dagpass, längre dagpass/kvällar, helgpass samt vissa nätter och jour. 
Det är viktigt att du som söker talar god svenska så att brukaren kan förstå dig. 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag! Visa mindre

Vi söker nu två till assistenter till ett nytt uppdrag i Umeå!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Är du en driven och energisk pe... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Är du en driven och energisk person som älskar att hålla i gång och framförallt älskar djur?
Då har vi en supermysigt jobb till dig!
Brukaren är en ung kvinna med utvecklingsstörning och epilepsi. Dom största intressena är djur av alla dess slag och gärna hundpromenader. TV-spel är bra om du har koll på också.
Du som söker ska tala god svenska, gärna ha erfarenhet av vård och epilepsi men inte ett krav. Du bör gilla friluftsliv och uteaktivitet. Du som söker ska ha ett gott ordningssinne, klara att hantera stressiga situationer och även vara påhittig och nyfiken. Du ska se möjligheter och inte svårigheter. Du får inte vara allergisk mot djur då brukarens arbete innefattar kontakt med djur. Ålder på dig som söker spelar ingen roll utan det viktigaste är att du klickar med brukaren och ser detta som ett långsiktigt arbete. Schemat är förlagt med dygnspass 08-08 och innefattar vardag,helg,kväll samt 6 timmar journatt. Tjänsterna är på 90% samt 45%. Du som söker ska inneha B-körkort för manuell växellåda. Ansökan sker endast via mail. Visa mindre

Nu söker vi personal till en fantastisk kvinna i Umeå!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker dig, ansvarstagande oc... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker dig, ansvarstagande och pålitliga person, som vill jobba hos en fantastisk kvinna i Umeås tätort. Det är bra med bussförbindelser till kunden.
Du som söker får gärna ha erfarenhet inom vård och omsorg men det är inte ett krav. Har du kunskap om parkinson är det ett stort plus, men det är personkemin är viktigast. Du får kunna jobba i sommar, då vår ordinarie personal går på ledighet.

Arbetstiderna hos kunden är förlagda dag, kväll/natt och helger.

Inskolning sker på plats och det är även delegering i uppdraget.  I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med allt i dennes vardag, som tex städa, handla, personlig hygien, sondmatning osv.

Tillträde sker omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Vi söker nu en till vikarie åt våran supermysiga 20-åriga tjej centralt i S

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker nu en till vikarie åt ... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker nu en till vikarie åt våran supermysiga 20-åriga tjej centralt i Skellefteå. 
Du som söker får gärna ha erfarenhet av diabetes men inte ett krav. Även sondmatning är bra om du har erfarenhet av men inte ett krav.  Intressen för våran är kund framförallt pojkband och spela olika spel. Filmer är också en höjdare.  Att vara öppen för att lära sig teckna tillsammans med kunden är bra om du är intresserad av eller vill lära dig.
Vi letar kvinnliga sökanden som är friska fläktar så känner du dig träffad sök redan idag. Åldern har ingen betydelse.
Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande. Tjänsten är en vikarietjänst och innefattar dag,kväll, helg och nattarbete samt journatt. Visa mindre

Nu söker vi fler vikarier till en mysigt uppdrag centralt i Umeå!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Du som söker får gärna vara kvi... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Du som söker får gärna vara kvinna eller man det spelar ingen roll. Det viktiga är att du och brukaren klickar. Du får gärna ha erfarenhet av sjukdomsbilden som är Parkinson samt demens men inte ett krav. Du ska ha god struktur och ordning i dig själv och gärna en stor skopa humor uppskattas.
Du bör gilla att komma ut på olika aktiviteter. Intresse för matlagning är alltid ett plus i kanten. Att få ge någon livskvalité ska kännas bra för dig som söker! Du som söker ska kunna hoppa in vid ordinarie personals frånvaro samt under sommarsemestern. Tiderna är förlagda dag, kväll, journatt samt helg. Det är viktigt att du som söker talar god svenska så att brukaren kan förstå dig. Visa mindre

17 årig tjej söker en assistent i skolan

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Mitt namn är Melinda och jag är... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Mitt namn är Melinda och jag är 17 år gammal. Jag har assistans dygnet runt så i dagsläget har jag 5 tjejer och vikarier som jobbar hos mig och hjälper mig med allt i min vardag.
Jag bor på Teg med mina föräldrar, en storasyster och två katter.
 
En av mina assister ska sluta och därför kommer det att finnas en heltidstjänst (dagtid,
7.10-15.10) att behöva tillsättas omgående.
 
På dagarna går jag träningsklass på Dragonskolan där är jag varje vardag mellan ca 9.30-14.30.
 
Jag har en assistent som är med mig i skolan varje dag. De andra assistenterna jobbar
15.10-07.10
både vardagar och helger.
Eftersom jag har en Bipap på nätterna så är det vakennatt eftersom jag behöver någon vid min sida hela tiden.
 
Jag gillar också att gå på Avion, gå på bio och lyssna på musikprogram på TV'n är härligt. Ibland ser jag en film på min IPad eller bara myser hemma. På sommaren är det härligt att gå på promenad men på vintern så tar jag gärna färdtjänst om jag ska åka iväg någonstans.
 
Du hjälper mig med sondmatning, men även med mat i munnen, inhalering, hostmaskin, sjukgymnastik och då jag ska förflyttas så använder du en lyft, för det är bättre för både dig och mig.
Är detta ett jobb för dig så tveka inte att skicka in ditt CV redan idag,Intervjuer kommer att ske löpnade. Jag vill bara ha tjejer som assistenter och ålder spelar ingen roll. Bara du är en lugn och trygg person!
 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

17 årig tjej söker en assistent i skolan

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Mitt namn är Melinda och jag är... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Mitt namn är Melinda och jag är 17 år gammal. Jag har assistans dygnet runt så i dagsläget har jag 5 tjejer och vikarier som jobbar hos mig och hjälper mig med allt i min vardag.
Jag bor på Teg med mina föräldrar, en storasyster och två katter.
 
En av mina assister ska sluta och därför kommer det att finnas en heltidstjänst (dagtid,
7.10-15.10) att behöva tillsättas omgående.
 
På dagarna går jag träningsklass på Dragonskolan där är jag varje vardag mellan ca 9.30-14.30.
 
Jag har en assistent som är med mig i skolan varje dag. De andra assistenterna jobbar
15.10-07.10
både vardagar och helger.
Eftersom jag har en Bipap på nätterna så är det vakennatt eftersom jag behöver någon vid min sida hela tiden.
 
Jag gillar också att gå på Avion, gå på bio och lyssna på musikprogram på TV'n är härligt. Ibland ser jag en film på min IPad eller bara myser hemma. På sommaren är det härligt att gå på promenad men på vintern så tar jag gärna färdtjänst om jag ska åka iväg någonstans.
 
Du hjälper mig med sondmatning, men även med mat i munnen, inhalering, hostmaskin, sjukgymnastik och då jag ska förflyttas så använder du en lyft, för det är bättre för både dig och mig.
Är detta ett jobb för dig så tveka inte att skicka in ditt CV redan idag,Intervjuer kommer att ske löpnade. Jag vill bara ha tjejer som assistenter och ålder spelar ingen roll. Bara du är en lugn och trygg person!
 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarier sökes till en fantastisk kvinna i Umeå!

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu Vi söker dig, ansvarstagand... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


Vi söker dig, ansvarstagande och pålitliga person, som vill jobba hos en fantastisk kvinna i Umeås tätort som vikarie. Det är bra med bussförbindelser till kunden.
Du som söker får gärna ha erfarenhet inom vård och omsorg men det är inte ett krav. Har du kunskap om parkinson är det ett stort plus, men det är personkemin är viktigast. 

Arbetstiderna hos kunden är förlagda dag, kväll/natt och helger.

Inskolning sker på plats och det är även delegering i uppdraget.  I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med allt i dennes vardag, som tex städa, handla, personlig hygien, sondmatning osv.

Tillträde sker omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Perfekt extraknäck för dig som söker nått mindre på sidan av!

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu Ett perfekt extra jobb för di... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu
Ett perfekt extra jobb för dig som är student! 

Detta är en vikarie tjänst och perfekt för dig som söker något mindre på sidan av eller studerar. 

Du som söker får gärna vara levnadsglad och energisk, gärna ha erfarenhet av parkinson men inte ett krav. Man eller kvinna och ålder har ingen betydelse.  Du ska ha god struktur och ordning i dig själv och gärna en stor skopa humor uppskattas.
Du bör gilla att komma ut på aktiviteter och stan. Intresse för matlagning är alltid ett plus i kanten. Att få ge någon livskvalité ska kännas bra för dig som söker! Det är viktigt att du kan ha en god kommunikation med vår kund. Arbetsplatsen är beläget nära universitetet.
Vi rekryterar omgående. Sök tjänsten nu så berättar vi mer! Visa mindre

Söker dig som är en aktiv och positiv assistent!

Vi söker dig som vill göra skillnad och som har ett intresse av att jobba som personlig assistent.  Har du en tidigare erfarenhet inom assistans eller vård och omsorg så är det bra. Du får gärna vara mellan 25-30 år. Du som söker ska vara ansvarstagande, punktlig, social och har ett genuint intresse för människor.  Vi uppskattar om du som söker har stora träningsintressen, är kreativ, intresse för matlagning och vill hitta på aktiviteter. En del av a... Visa mer
Vi söker dig som vill göra skillnad och som har ett intresse av att jobba som personlig assistent. 

Har du en tidigare erfarenhet inom assistans eller vård och omsorg så är det bra.
Du får gärna vara mellan 25-30 år.


Du som söker ska vara ansvarstagande, punktlig, social och har ett genuint intresse för människor. 
Vi uppskattar om du som söker har stora träningsintressen, är kreativ, intresse för matlagning och vill hitta på aktiviteter.
En del av arbetsuppgifterna är att du hjälper till med diverse vardagssysslor såsom städa, handla och laga mat.
Du som söker ska ha en god hygien och får ej vara rökare eller snusare av lös snus.


Just nu söker vi vikarier som kan hoppa in vid behov. Så om du har ett annat halvtidsarbete, pluggar eller annat där du vill fylla ut din tid - så kan detta vara perfekt för dig.
På sikt kan det leda till en tillsvidareanställning.
Vi ser framemot din ansökan, CV och personligt brev - skicka in den idag !

Intervjuer sker fortlöpande och kan genomföras med facetime eller liknande. Visa mindre

Perfekt extraknäck för dig som söker nått mindre på sidan av!

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu Ett perfekt extra jobb för di... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu
Ett perfekt extra jobb för dig som är student! 

Detta är en vikarie tjänst och perfekt för dig som söker något mindre på sidan av eller studerar. 

Du som söker får gärna vara levnadsglad och energisk, gärna ha erfarenhet av parkinson men inte ett krav. Man eller kvinna och ålder har ingen betydelse.  Du ska ha god struktur och ordning i dig själv och gärna en stor skopa humor uppskattas.
Du bör gilla att komma ut på aktiviteter och stan. Intresse för matlagning är alltid ett plus i kanten. Att få ge någon livskvalité ska kännas bra för dig som söker! Det är viktigt att du kan ha en god kommunikation med vår kund. Arbetsplatsen är beläget nära universitetet.
Vi rekryterar omgående. Sök tjänsten nu så berättar vi mer! Visa mindre

Vi söker en till kvinnlig assistent till en liten tjej på Umedalen på ca 5

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker en till kvinnlig assis... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker en till kvinnlig assistent till en liten tjej på Umedalen på ca 50% 

Vi söker dig som vill arbeta med en 11-årig flicka. 
Är du en person som älskar att jobba med barn och vill vara en viktig del av någons liv så är detta tjänsten för dig! 
Du som söker får gärna vara kreativ, punktlig och ansvarsfull. Se vad som behöver göras och vara duktig på kommunikation. 
I jobbet ingår sondmatning, inhalering, hostmaskin, medicinering och sjukgymnastik. 
Arbetstiderna är förlagda främst eftermiddag/kväll 15-21 och varannan helg. 
Kundens intressen är att lyssna på musik, gå på promenader, åka ner på stan eller mysa tillsammans i soffan. 
Tjänsten är på 50% och endast kvinnliga sökanden. 
Är detta ett jobb för dig så tveka inte att skicka in din ansökan direkt! 
Eftersom kunden är under 18 år så kommer vi att begära in ett utdrag från belastningsregistret. 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Enligt vår policy så önskar vi få in belastningsutdrag för arbete inom HVB-hem då det utdraget visar mer information än utdraget för arbete inom LSS. Du beställer själv registerutdraget från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Vi söker en till kvinnlig assistent till en liten tjej på Umedalen på ca 5

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Vi söker en till kvinnlig as... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Vi söker en till kvinnlig assistent till en liten tjej på Umedalen på ca 50% 

Vi söker dig som vill arbeta med en 11-årig flicka. 
Är du en person som älskar att jobba med barn och vill vara en viktig del av någons liv så är detta tjänsten för dig! 
Du som söker får gärna vara kreativ, punktlig och ansvarsfull. Se vad som behöver göras och vara duktig på kommunikation. 
I jobbet ingår sondmatning, inhalering, hostmaskin, medicinering och sjukgymnastik. 
Arbetstiderna är förlagda främst eftermiddag/kväll 15-21 och varannan helg. 
Kundens intressen är att lyssna på musik, gå på promenader, åka ner på stan eller mysa tillsammans i soffan. 
Tjänsten är på 50% och endast kvinnliga sökanden. 
Är detta ett jobb för dig så tveka inte att skicka in din ansökan direkt! 
Eftersom kunden är under 18 år så kommer vi att begära in ett utdrag från belastningsregistret. 

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Enligt vår policy så önskar vi få in belastningsutdrag för arbete inom HVB-hem då det utdraget visar mer information än utdraget för arbete inom LSS. Du beställer själv registerutdraget från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Personlig assistent sökes till 13-årig flicka, en fast schema rad på 60 %

Vi söker Dej som vill arbeta som personlig assistent åt en fantastisk 13-årig flicka som bor med sin familj i Bullmark. Flickan föddes med en hjärnmissbildning som gör att hon behöver hjälp med allt i sin vardag. Hon har en knapp på magen så all matning sker via knappen. Hon sitter i rullstol och i hemmet finns lyft som används vid förflyttningar. Flickan tycker om att lyssna på musik , använda sin IPad , massage och bada.  Vi söker enbart rökfria kvi... Visa mer
Vi söker Dej som vill arbeta som personlig assistent åt en fantastisk 13-årig flicka som bor med sin familj i Bullmark.

Flickan föddes med en hjärnmissbildning som gör att hon behöver hjälp med allt i sin vardag. Hon har en knapp på magen så all matning sker via knappen. Hon sitter i rullstol och i hemmet finns lyft som används vid förflyttningar. Flickan tycker om att lyssna på musik , använda sin IPad , massage och bada.
 Vi söker enbart rökfria kvinnor till tjänsten.  Hundar finns i hemmet
 Du som söker tjänsten behöver inte ha jobbat som personlig assistent tidigare utan stor vikt läggs på personlig lämplighet och känsla.
Vi ser gärna att du är en person med fart och fläkt och att du kan ta egna initiativ.
Då tjänsten är försatt i Bullmark som ligger 3 mil utanför Umeå så måste du ha körkort och tillgång till egen bil.
 Tjänsten kommer att vara 60 % på en fast schema rad. Arbetstiderna är i nu läget planterade till eftermiddagar måndag - torsdag mellan 15 - 21
 
Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse och inskolning sker på plats i hemmet
Rekrytering sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf Visa mindre

Vikarier till en fantastisk kvinna i Umeå!

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu Vi söker dig, ansvarstagand... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


Vi söker dig, ansvarstagande och pålitliga person, som vill jobba hos en fantastisk kvinna i Umeås tätort. Det är bra med bussförbindelser till kunden.
Du som söker får gärna ha erfarenhet inom vård och omsorg men det är inte ett krav. Har du kunskap om parkinson är det ett stort plus, men det är personkemin är viktigast. 

Arbetstiderna hos kunden är förlagda dag, kväll/natt och helger.

Inskolning sker på plats och det är även delegering i uppdraget.  I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med allt i dennes vardag, som tex städa, handla, personlig hygien, sondmatning osv.

Tillträde sker omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Vi söker en till kvinnlig assistent till en liten tjej på Umedalen på ca 50

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu Vi söker en till kvinnlig assiste... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vi söker en till kvinnlig assistent till en liten tjej på Umedalen på ca 50%

Vi söker dig som vill arbeta med en 11-årig flicka.
Är du en person som älskar att jobba med barn och vill vara en viktig del av någons liv så är detta tjänsten för dig!
Du som söker får gärna vara kreativ, punktlig och ansvarsfull. Se vad som behöver göras och vara duktig på kommunikation.
I jobbet ingår sondmatning, inhalering, hostmaskin, medicinering och sjukgymnastik.
Arbetstiderna är förlagda främst eftermiddag/kväll 15-21 och varannan helg.
Kundens intressen är att lyssna på musik, gå på promenader, åka ner på stan eller mysa tillsammans i soffan.
Tjänsten är på 50% och endast kvinnliga sökanden.
Är detta ett jobb för dig så tveka inte att skicka in din ansökan direkt!
Eftersom kunden är under 18 år så kommer vi att begära in ett utdrag från belastningsregistret.


Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Enligt vår policy så önskar vi få in belastningsutdrag för arbete inom HVB-hem då det utdraget visar mer information än utdraget för arbete inom LSS. Du beställer själv registerutdraget från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Vi söker vikarier till Vännäs!

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu " Våran tjej är en nyfiken ... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


" Våran tjej är en nyfiken 4,5 åring"
 Hon har en medfödd hjärnskada som innebär att hon behöver hjälp med det mesta från lek till personlig hygien och förflyttningar. Hon gillar att vara ute och leka. Läsa böcker, måla och sjunga sånger är jättekul! 
Eftersom hon inte kan prata består stor del av vardagen att tolka hennes ljud, kroppsspråk och mimik för att hjälpa henne med kommunikation. 
Omvårdnadsbehovet består av matning i knapp, personlig hygien samt givande av mediciner och inhalationer morgon och kväll. Nattetid har hon andningsstöd av BIPAP. 
Det finns dagligt träningsbehov som består av ståträning i ståskal, gåstol, magträning och sitträning. Stretchning av hela kroppen enligt ett program varje dag. 

Vi önskar att du som söker har dessa egenskaper: 
Påhittig i både lek och träning. Du behöver vara i relativt god form eftersom det är en hel del lyft i vardagen upp och ner från golvet, till arbetsstol samt ståskal. Även de andra aktiviteterna. Det är ett plus om du tidigare jobbat som personlig assistent, men inget krav. Personlig lämplighet är viktigare. 
Arbetsplatsen är i familjens hem så det är viktigt att du har lätt att samarbeta och gillar att vara med många personer.

Vi söker främst vikarier som vill arbeta 
Vi söker nån som vill jobba heldag på fredagar, ca 8-17 samt heldag lördag eller söndag och jobba 1-2 kvällar i veckan 14.30-19. Vi söker i första hand tjejer/kvinnor. 
Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan med personligt brev och CV redan idag!
Vi ser fram emot din ansökan. Intervjuer kan ske med skype/facetime eller liknande.

Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf Visa mindre

Perfekt extraknäck för dig som söker nått mindre på sidan av!

. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu Ett perfekt extra jobb för di... Visa mer
.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu
Ett perfekt extra jobb för dig som är student! 

Denna tjänst är på ca 20% och perfekt för dig som söker något mindre på sidan av eller studerar. 

Du som söker får gärna vara levnadsglad och energisk, gärna ha erfarenhet av parkinson men inte ett krav. Man eller kvinna och ålder har ingen betydelse.  Du ska ha god struktur och ordning i dig själv och gärna en stor skopa humor uppskattas.
Du bör gilla att komma ut på aktiviteter och stan. Intresse för matlagning är alltid ett plus i kanten. Att få ge någon livskvalité ska kännas bra för dig som söker! Det är viktigt att du kan ha en god kommunikation med vår kund. Arbetsplatsen är beläget nära universitetet.
Vi rekryterar omgående. Sök tjänsten nu så berättar vi mer! Visa mindre

Nu söker vi vikarier till Vännäs!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu " Våran tjej är en nyfiken 4,5 å... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu


" Våran tjej är en nyfiken 4,5 åring"
 Hon har en medfödd hjärnskada som innebär att hon behöver hjälp med det mesta från lek till personlig hygien och förflyttningar. Hon gillar att vara ute och leka. Läsa böcker, måla och sjunga sånger är jättekul! 
Eftersom hon inte kan prata består stor del av vardagen att tolka hennes ljud, kroppsspråk och mimik för att hjälpa henne med kommunikation. 
Omvårdnadsbehovet består av matning i knapp, personlig hygien samt givande av mediciner och inhalationer morgon och kväll. Nattetid har hon andningsstöd av BIPAP. 
Det finns dagligt träningsbehov som består av ståträning i ståskal, gåstol, magträning och sitträning. Stretchning av hela kroppen enligt ett program varje dag. 

Vi önskar att du som söker har dessa egenskaper: 
Påhittig i både lek och träning. Du behöver vara i relativt god form eftersom det är en hel del lyft i vardagen upp och ner från golvet, till arbetsstol samt ståskal. Även de andra aktiviteterna. Det är ett plus om du tidigare jobbat som personlig assistent, men inget krav. Personlig lämplighet är viktigare. 
Arbetsplatsen är i familjens hem så det är viktigt att du har lätt att samarbeta och gillar att vara med många personer.

Vi söker främst vikarier som vill arbeta
Vi söker nån som vill jobba heldag på fredagar, ca 8-17 samt heldag lördag eller söndag och jobba 1-2 kvällar i veckan 14.30-19. Vi söker i första hand tjejer/kvinnor. 
Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan med personligt brev och CV redan idag!
Vi ser fram emot din ansökan. Intervjuer kan ske med skype/facetime eller liknande.


Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-9.pdf Visa mindre

En dam i 60 års åldern med MS söker vikarie.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se En dam i 60 års åldern med MS sö... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


En dam i 60 års åldern med MS söker vikarie.
 
Är du en person som är flexibel? Då kanske du kan bli min nya vikarie!
Du som söker ska ha ett väldigt genuint intresse av både matlagning och bakning, promenader och livs historier. Ett önskemål är en, lite äldre person, med stort engagemang och helst, med ett hjärta av guld. En som kan gå på magkänsla och som bryr sig om mina intressen och hur jag vill ha det, förstår språket då kommunikationen är viktig. Plus i kanten om du har erfarenhet av taklyft, el rullstol och sondmatning, men det är inget krav.

. Visa mindre

17 årig tjej söker en assistent i skolan

. Mitt namn är Melinda och jag är 17 år gammal. Jag har assistans dygnet runt så i dagsläget har jag 5 tjejer och vikarier som jobbar hos mig och hjälper mig med allt i min vardag. Jag bor på Teg med mina föräldrar, en storasyster och två katter.   En av mina assister ska sluta och därför kommer det att finnas en heltidstjänst (dagtid, 7.10-15.10) att behöva tillsättas med start 1 sep.   På dagarna går jag träningsklass på Dragonskolan där är jag v... Visa mer
.

Mitt namn är Melinda och jag är 17 år gammal. Jag har assistans dygnet runt så i dagsläget har jag 5 tjejer och vikarier som jobbar hos mig och hjälper mig med allt i min vardag.
Jag bor på Teg med mina föräldrar, en storasyster och två katter.
 
En av mina assister ska sluta och därför kommer det att finnas en heltidstjänst (dagtid, 7.10-15.10) att behöva tillsättas med start 1 sep.
 
På dagarna går jag träningsklass på Dragonskolan där är jag varje vardag mellan ca 9.30-14.30.
Jag har en assistent som är med mig i skolan varje dag. De andra assistenterna jobbar 15.10-07.10 både vardagar och helger.
Eftersom jag har en Bipap på nätterna så är det vakennatt eftersom jag behöver någon vid min sida hela tiden.
 
Jag gillar också att gå på Avion, gå på bio och lyssna på musikprogram på TV'n är härligt. Ibland ser jag en film på min IPad eller bara myser hemma. På sommaren är det härligt att gå på promenad men på vintern så tar jag gärna färdtjänst om jag ska åka iväg någonstans.
 
Du hjälper mig med sondmatning, men även med mat i munnen, inhalering, hostmaskin, sjukgymnastik och då jag ska förflyttas så använder du en lyft, för det är bättre för både dig och mig.
Är detta ett jobb för dig så tveka inte att skicka in ditt CV redan idag,Intervjuer kommer att ske löpnade. Jag vill bara ha tjejer som assistenter och ålder spelar ingen roll. Bara du är en lugn och trygg person!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes åt en härlig 24-årig tjej !

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se God Assistans söker kvinnliga p... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

God Assistans söker kvinnliga personliga assistenter som är mellan 20-35 år. Kunden är en härlig 24-årig tjej med sprudlande personlighet som bor och studerar i Umeå. 

Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Det är däremot inget krav, utan det viktigaste är att personkemin stämmer mellan dig och kunden. 

I arbetet ingår att hjälpa till med diverse saker som tillhör det vardagliga livet. Allt ifrån personnära hjälp så som personlig hygien, toalettbesök och av- och påklädning, till hårstyling, matlagning och hushållssysslor, samt hjälp vid kundens fritidsintressen. Fritidsintressen som exempelvis att umgås med sina vänner, gå på stan, fixa och pyssla i sin lägenhet, samt festa och gå ut på krogen. Det är därför bra om du känner dig bekväm i såna miljöer och du kan vara ute sent på helgerna. 

Kunden är självständig utöver sina fysiska hjälpbehov och beskriver att hon behöver någon som är hennes ben och armar. Kunden är helt kommunikativ. I och med det ett ganska enkelt jobb då hon själv säger till när och vad hon behöver hjälp med. Som kundens personliga assistent ska du finnas till hands, men inte ta för mycket plats. Kunden värdesätter skillnanden mellan en personlig respektive privat relation med assistenten. Det i syfte att bibehålla sitt privatliv och känna sig sjävständig trots att assistenter är närvarande större delen av dygnet. Med det inte sagt att relationen mellan kund och assistent är opersonlig. Det är en trevlig och trivsam arbetsmiljö med ömsesidig respekt mellan kund och assistent. Den viktigaste egenskapen som efterfrågas är att du är lyhörd och kan ta emot instruktioner. Kunden ser gärna att du är ordningsam då hon uppskattar att ha det fint och trivsamt hemma. 

Vi söker en ordinarie assistent. Tjänstgöringsgrad 80-85%. Arbetstiden är förlagd från morgon till kväll på vardagar, tidigast från 07-23 och senast från 10-23. Du arbetar var tredje helg, där helgpassen varierar mellan dagtid och kvällstid. Under helgens kvällspass slutar du vanligtvis senare. 

Vi söker helgpersonal. Rullande schema där du jobbar var tredje helg. Helgpassen varierar mellan dagtid och kvällstid. Under kvällspassen slutar du vanligtvis senare. 

För samtliga tjänster finns det möjlighet att hoppa in extra vid behov, exempelvis vid sjukdom och ledighet. Vi ser därför gärna att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel. 

Tillträde: Vecka 36. 

För att ansöka: Skicka CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför just du skulle passa för tjänsten. Obs! Skriv vilken av de två tjänsterna ( ordinarie eller helgpersonal ) du söker. Kunden kommer hålla intervjuer via Skype. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.


Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. Visa mindre