Lediga jobb Ögonblicksteatern, Ideell För i Umeå

Se alla lediga jobb från Ögonblicksteatern, Ideell För i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

Projektkoordinator sökes

Ögonblicksteatern söker projektkoordinator för Festival Normal! Vi söker en projektkoordinator med särskilt intresse för kultur, normkreativitet och tillgänglighet. Meriterande är erfarenhet av att producera / arrangera kulturarrangemang. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära att: - Söka nya samarbeten inom kulturlivet och funktionsrörelsen - Boka och schemalägga programpunkter såsom gästspel, seminarier och samtal - Upprätta god tillgänglighet -... Visa mer
Ögonblicksteatern söker projektkoordinator för Festival Normal!
Vi söker en projektkoordinator med särskilt intresse för kultur, normkreativitet och tillgänglighet. Meriterande är erfarenhet av att producera / arrangera kulturarrangemang.
Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära att:
- Söka nya samarbeten inom kulturlivet och funktionsrörelsen
- Boka och schemalägga programpunkter såsom gästspel, seminarier och samtal
- Upprätta god tillgänglighet
- Arbeta med digitala lösningar för publik och utbud
- Arbeta med marknadsföring
- Till viss del, söka och redovisa medel
Koordinatorn tar vid ett redan påbörjat arbete med festivalen, och arbetar tillsammans med ytterligare en koordinator under november och december. Du kommer att utveckla festivalens form och innehåll tillsammans med teaterns arbetsgrupp bestående av konstnärlig ledare, administration, tekniker och ensemblen. Festival Normal 2022 går av stapeln 8-10 december.
Anställningsform:
- Visstidsanställning, motsvarande 40% i 4 månader, fördelas enligt överenskommelse.
- Start senast 15 augusti, eller enligt överenskommelse.
- Vi ser helst att du jobbar på plats på Ögonblicksteatern.
Ansökan är öppen till och med måndag 23 maj.
Maila CV och brev till [email protected]
Återkoppling sker från och med 24 maj. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Kom och jobba med oss! Dela, tipsa!
-----------------------------------------------
Info om Festival Normal:
Vartannat år bjuder Ögonblicksteatern in till Festival Normal som sätter fokus på normkreativ scenkonst, utmanar våra föreställningar om vad som är ”normalt” och skapar rum för fler berättelser och bilder. Tillsammans skapar vi diskussion och förändring kring normer inom scenkonsten.
Vem utövar? Vem besöker? Vilka rum? och Vilket innehåll?
Festivalen är en viktig samlingspunkt och opinionsbildare för tillgänglig scenkonst, och behovet av att uppmärksamma och förändra inom området funktion är fortfarande stort. Vi är trötta på en kulturvärld som likställer normbrytande funktion med amatörism.
För att skapa kraft utifrån olika normkreativa perspektiv, arrangeras festivalen tillsammans med en rad organisationer och arrangörer från kulturlivet och funktionsrörelsen. Visa mindre