Lediga jobb Städa Smart Umeå AB i Umeå

Se alla lediga jobb från Städa Smart Umeå AB i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

Arbetsledare/Lokalvårdare

Med berättigad erfarenhet och kompetens har vi på Städa Smart utfört flyttstäd och övrig städservice till både privatpersoner och företag i Umeå med omnejd. Vi söker en medarbetare till städbolaget Städa Smart. Vi jobbar med hemstädning, kontorsstädning, lokalvård och byggstädning. På Städa Smart är god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt i centrum för alla uppdrag. Som anställd på Städa Smart blir du en del av ett passionerat team som alltid ser laget... Visa mer
Med berättigad erfarenhet och kompetens har vi på Städa Smart utfört flyttstäd och övrig städservice till både privatpersoner och företag i Umeå med omnejd.
Vi söker en medarbetare till städbolaget Städa Smart. Vi jobbar med hemstädning, kontorsstädning, lokalvård och byggstädning. På Städa Smart är god kvalitet, noggrannhet och nära kontakt i centrum för alla uppdrag. Som anställd på Städa Smart blir du en del av ett passionerat team som alltid ser laget för jaget och tillsammans arbetar mot företagets gemensamma mål och vision.
-Denna tjänst är på heltid.
-Lön och villkor är enligt kollektivavtal.
Vi söker personal för arbete i Umeå.
Vem söker vi?
Vi söker därför en engagerad driven, engagerad person med servicekänsla och som ser och ger det lilla extra. Flexibel och att du inte ska vara rädd för nya utmaningar.
Är professionell, gillar att leda personal, är strukturerad samt gillar ordning och reda. Du ska vara ödmjuk i ditt arbetssätt.
-Du har en naturlig känsla för service kan jobba och kundbemötande, och förstår att alla kunder är olika och har olika behov. Visa mindre