Lediga jobb som Civilingenjör, kvalitet, kemiteknik i Umeå

Se lediga jobb som Civilingenjör, kvalitet, kemiteknik i Umeå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Umeå som finns hos arbetsgivaren.

Senior projektledare med intresse för Agila metoder

Därför är detta jobbet för dig Du frågar dig alltid hur saker kan göras bättre och mer effektivt. Med ett stort intresse för ny teknik, agila metoder och digitala verktyg leder du projekt inom exempelvis produktion och produktutveckling på ett effektivt och engagerande sätt. Då du är involverad i prioriterade och affärskritiska projekt blir du en viktig del av att säkerställa framgång genom kvalitativa leveranser. Du arbetar i olika kontexter, teamsammans... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig
Du frågar dig alltid hur saker kan göras bättre och mer effektivt. Med ett stort intresse för ny teknik, agila metoder och digitala verktyg leder du projekt inom exempelvis produktion och produktutveckling på ett effektivt och engagerande sätt. Då du är involverad i prioriterade och affärskritiska projekt blir du en viktig del av att säkerställa framgång genom kvalitativa leveranser.

Du arbetar i olika kontexter, teamsammansättningar och branscher, både inom tillverkande industri och hårt reglerade branscher som exempelvis läkemedel eller medicinteknik, vilket gör att du får nyttja både dina tekniska och interpersonella kunskaper. Du kommer att få ta stort ansvar i projekten inkluderat budget, tidplan, resurser och kommunikation med både interna och externa stakeholders. Kort beskrivet är du spindeln i nätet som säkerställer framgång och framdrift.

Men du kommer inte att vara ensam. Allt vi gör, gör vi som ett team. Du kommer vara omgiven av personer som bryr sig, inte bara om affären och resultat, utan om varandra. På riktigt. Vår miljö präglas av tillit, transparens och samarbete vilket skapar förutsättningar för dig att att ta dig an nya utmaningar och ta nästa steg i karriären.

En karriär att vara stolt över
Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här och stöttar. Oavsett om du skulle vilja ta dig an en ny roll, bli teknisk specialist eller utveckla din ledarskapsförmåga hjälper vi dig hitta vägen framåt. Din vilja och dina ambitioner bestämmer riktningen, vi förser dig med verktygen och förutsättningarna för att lyckas.

Du kommer att vara del av vårat nationella initiativ inom projektledning där du förutom att få ta del av utbildningar och certifieringar får möjlighet att jobba med några av de mest framstående projektledarna i branschen. Om du värdesätter din professionella utveckling kommer vi göra detsamma.

Därför är du rätt för den här rollen
Du har ett genuint intresse för teknik, agila metoder och hur digitala verktyg kan användas för optimering och effektiviseringar. Du är trygg i din roll som projektledare och är mån om att ha ett involverande arbetssätt baserat på kunskapsdelning och teamarbete.

Vidare har du:

- Lett flertalet projekt inom industrin, där din roll inkluderat ansvar för budget, resurser och tidplan, med gott resultat
- Kunskap inom agil projektmetodik och erfarenhet av att driva projekt enligt agila metoder
- Vana av att jobba tvärfunktionellt och kommunicera med flertalet olika intressenter


För denna roll behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Ett Knightec
Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Förändringsledare inom digitalisering

Din framtida ledare Mitt namn är Anette och jag är kanske din nya ledare! Jag är en sån där rak person som sällan lindar in mina ord i luddiga formuleringar eller lätt imponeras av titlar. Min roll som ledare älskar jag, inte för att det är en fin titel eller för någon slags prestige, utan för att det möjliggör att få människor att nå sin potential. För det är just det som är viktigt, människan, medarbetaren och konsulten - allt i samma kropp. Sen ska jag... Visa mer
Din framtida ledare

Mitt namn är Anette och jag är kanske din nya ledare! Jag är en sån där rak person som sällan lindar in mina ord i luddiga formuleringar eller lätt imponeras av titlar. Min roll som ledare älskar jag, inte för att det är en fin titel eller för någon slags prestige, utan för att det möjliggör att få människor att nå sin potential. För det är just det som är viktigt, människan, medarbetaren och konsulten - allt i samma kropp. Sen ska jag inte sticka under stolen med att jag gillar att vara med och påverka, besluta och föra oss alla framåt i projekt och hitta lösningar. Finns det en större glädje än när vi tillsammans åstadkommer en förändring eller en förbättring, internt eller i teamleveranser? Inkludering är en hjärtefråga för mig så att som medarbetare kommer du att vara med strategiskt, affärsmässigt och såklart tekniskt bland annat genom att vara aktiv i våra core-team. Så vill du vara en del av norra Sveriges härligaste team så är det hit du ska söka!

Därför kommer konsultrollen att passa dig

För du gillar att bygga det nya och innovativa, du gillar att arbeta med förändring och inte förvaltning. Du vill inte fastna i internpolitik utan förändra, förbättra och ha ett starkt team i ryggen när du gör det! Du gillar att växa tillsammans med andra och därför ser du en styrka i att ingå i ett kompetensteam där högt och lågt kan lyftas för att hitta rätt lösning eller utvecklingsväg.

Vad du kommer arbeta med

Du kommer att arbeta med att förändra och utveckla kunders processer, system, arbetssätt eller införandet av digitala lösningar. I förändringen har du särskilt fokus på medarbetarnas beteendeförflyttning. Du kommer därför arbeta för att förbättra organisationer utefter mål och strategier och ofta i team tillsammans med kollegor från Knightec.

För att få lösningar, produkter och tjänster att lyckas även framåt krävs ett helhetsgrepp och en holistisk hållning. Vårt sätt att arbeta baseras på tvärfunktionella team. För dig betyder det att du får chansen att arbeta i team med kompetenser som kompletterar dina. Fokus i uppdragen kan handla om att hjälpa kunden på sin utvecklingsresa inom alla våra tjänsteområden; digitalisering av tjänster, säkra, användarvänliga och hållbara lösningar, uppkopplade och autonoma produkter.

Du behöver inte kunna allt men du behöver ha erfarenhet och gedigen kunskap inom några av nedanstående områden

- Akademisk examen inom relevant område
- Erfarenhet av arbete inom digitaliseringsprocesser och informationssäkerhet.
- Erfarenhet att arbeta med förändring och utveckling av verksamheter
- Erfarenhet av att strukturera, leda och få med andra i förändringsarbete
- Erfarenhet av LCA och Cirkulär ekonomi


Knightec

Vi är konsulter inom teknik, digitalisering och ledarskap. Vi arbetar för att förbättra människors liv genom innovativa lösningar. Vi är ingenjörer med fokus på produktutveckling som ska vara varaktig, slitstark och hållbar inom spetsteknik i både interna projekt och hos kunderna. Vi är mer än 800 medarbetare i 10 olika städer. Att vara konsult på Knightec är inte bara ett jobb; det är sättet att bygga en karriär som du kan vara stolt över! Visa mindre

Valideringsingenjör Life Science

Därför är detta jobbet för dig Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren. Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt ut... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig

Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren.

Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt utanför dina tidigare erfarenheter då du har tillgång till den samlade kompetensen och expertisen inom hela Knightec.

Kärnan är validering och kvalificering av datoriserade system, processer och utrustning inom Life Science- industrin. Men det är inte allt. Du kommer kunna ta stort ansvar i dina projekt, inkluderat att vara involverad i design, inköp och commissioning vilket gör att du på riktigt kan påverka resultat och utfall.

Den gemensamma grunden är samarbete, kvalitetsmedvetenhet och kunskapsdelning. Vägen framåt ligger i dina händer. Du är den som har kunskap och kompetens inom området och vet hur den ska användas för att nå bästa resultat. Vi vill lyssna på dig och nyttja din expertis för att tillsammans utvecklas och ta nästa steg.

Skapa en karriär att vara stolt över

Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här för att stötta dig. Oavsett om du vill ta dig an en ny roll, bli specialist inom ett specifikt område eller utveckla din ledarskapsförmåga så kommer vi hjälpa dig hitta vägen framåt. Din vilja och ambition visar vägen, vi förser dig med de verktyg och förutsättningar som krävs för att du ska nå dina mål.

För att stimulera din utveckling kommer du vara del av vårt initiativ Validation Management, en kompetensgrupp är startad för att främja kunskapsdelning och samarbete. Genom aktiviteter som workshops, mentorskapsprogram och diskussionsforum kommer du få en snabb utvecklingskurva vilket ger dig förutsättningarna för att ta nästa steg i din karriär. Och när du gör det kommer du alltid ha dina kollegor bakom dig, redo att stötta när det behövs.

Dina erfarenheter

Du har ett kvalitetsorienterat angreppssätt, men viktigast av allt, en vilja att utveckla dig själv och dina kollegor, lära dig nya saker och dela din kunskap.

Du har även:

- En ingenjörsexamen inom bioteknik, medicinsk teknik, kemiteknik, datateknik eller liknande

- Erfarenhet av att jobba med validering inom Life Science där du varit del av DQ/IQ/OQ/PQ/FAT/SAT-faserna

- Erfarenhet av krav- och avvikelsehantering

- God kunskap inom GxP-regelverken. Har du även kunskap inom GAMP5, 21 CFR part 11 och Eudralex Annex 11 är det meriterande.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Ett Knightec

Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Valideringsingenjör Life Science

Därför är detta jobbet för dig Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren. Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt ut... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig

Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren.

Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt utanför dina tidigare erfarenheter då du har tillgång till den samlade kompetensen och expertisen inom hela Knightec.

Kärnan är validering och kvalificering av datoriserade system, processer och utrustning inom Life Science- industrin. Men det är inte allt. Du kommer kunna ta stort ansvar i dina projekt, inkluderat att vara involverad i design, inköp och commissioning vilket gör att du på riktigt kan påverka resultat och utfall.

Den gemensamma grunden är samarbete, kvalitetsmedvetenhet och kunskapsdelning. Vägen framåt ligger i dina händer. Du är den som har kunskap och kompetens inom området och vet hur den ska användas för att nå bästa resultat. Vi vill lyssna på dig och nyttja din expertis för att tillsammans utvecklas och ta nästa steg.

Skapa en karriär att vara stolt över

Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här för att stötta dig. Oavsett om du vill ta dig an en ny roll, bli specialist inom ett specifikt område eller utveckla din ledarskapsförmåga så kommer vi hjälpa dig hitta vägen framåt. Din vilja och ambition visar vägen, vi förser dig med de verktyg och förutsättningar som krävs för att du ska nå dina mål.

För att stimulera din utveckling kommer du vara del av vårt initiativ Validation Management, en kompetensgrupp är startad för att främja kunskapsdelning och samarbete. Genom aktiviteter som workshops, mentorskapsprogram och diskussionsforum kommer du få en snabb utvecklingskurva vilket ger dig förutsättningarna för att ta nästa steg i din karriär. Och när du gör det kommer du alltid ha dina kollegor bakom dig, redo att stötta när det behövs.

Dina erfarenheter

Du har ett kvalitetsorienterat angreppssätt, men viktigast av allt, en vilja att utveckla dig själv och dina kollegor, lära dig nya saker och dela din kunskap.

Du har även:

- En ingenjörsexamen inom bioteknik, medicinsk teknik, kemiteknik, datateknik eller liknande

- Erfarenhet av att jobba med validering inom Life Science där du varit del av DQ/IQ/OQ/PQ/FAT/SAT-faserna

- Erfarenhet av krav- och avvikelsehantering

- God kunskap inom GxP-regelverken. Har du även kunskap inom GAMP5, 21 CFR part 11 och Eudralex Annex 11 är det meriterande.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Ett Knightec

Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Valideringsingenjör Life Science

Därför är detta jobbet för dig Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren. Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt ut... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig

Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren.

Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt utanför dina tidigare erfarenheter då du har tillgång till den samlade kompetensen och expertisen inom hela Knightec.

Kärnan är validering och kvalificering av datoriserade system, processer och utrustning inom Life Science- industrin. Men det är inte allt. Du kommer kunna ta stort ansvar i dina projekt, inkluderat att vara involverad i design, inköp och commissioning vilket gör att du på riktigt kan påverka resultat och utfall.

Den gemensamma grunden är samarbete, kvalitetsmedvetenhet och kunskapsdelning. Vägen framåt ligger i dina händer. Du är den som har kunskap och kompetens inom området och vet hur den ska användas för att nå bästa resultat. Vi vill lyssna på dig och nyttja din expertis för att tillsammans utvecklas och ta nästa steg.

Skapa en karriär att vara stolt över

Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här för att stötta dig. Oavsett om du vill ta dig an en ny roll, bli specialist inom ett specifikt område eller utveckla din ledarskapsförmåga så kommer vi hjälpa dig hitta vägen framåt. Din vilja och ambition visar vägen, vi förser dig med de verktyg och förutsättningar som krävs för att du ska nå dina mål.

För att stimulera din utveckling kommer du vara del av vårt initiativ Validation Management, en kompetensgrupp är startad för att främja kunskapsdelning och samarbete. Genom aktiviteter som workshops, mentorskapsprogram och diskussionsforum kommer du få en snabb utvecklingskurva vilket ger dig förutsättningarna för att ta nästa steg i din karriär. Och när du gör det kommer du alltid ha dina kollegor bakom dig, redo att stötta när det behövs.

Dina erfarenheter

Du har ett kvalitetsorienterat angreppssätt, men viktigast av allt, en vilja att utveckla dig själv och dina kollegor, lära dig nya saker och dela din kunskap.

Du har även:

- En ingenjörsexamen inom bioteknik, medicinsk teknik, kemiteknik, datateknik eller liknande

- Erfarenhet av att jobba med validering inom Life Science där du varit del av DQ/IQ/OQ/PQ/FAT/SAT-faserna

- Erfarenhet av krav- och avvikelsehantering

- God kunskap inom GxP-regelverken. Har du även kunskap inom GAMP5, 21 CFR part 11 och Eudralex Annex 11 är det meriterande.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Ett Knightec

Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Valideringsingenjör Life Science

Därför är detta jobbet för dig Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren. Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt ut... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig

Därför att du vet att validering är så mycket mer än bara dokumentation. Du vet att det handlar om att vara drivande i att få alla att jobba mot ett gemensamt mål - en säker produkt och förbättrad livskvalitet för användaren.

Du kommer att få jobba med personer som är riktigt kompetenta inom validering och kvalificering. Vi har ett teamorienterat arbetssätt vilket gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag och projekt utanför dina tidigare erfarenheter då du har tillgång till den samlade kompetensen och expertisen inom hela Knightec.

Kärnan är validering och kvalificering av datoriserade system, processer och utrustning inom Life Science- industrin. Men det är inte allt. Du kommer kunna ta stort ansvar i dina projekt, inkluderat att vara involverad i design, inköp och commissioning vilket gör att du på riktigt kan påverka resultat och utfall.

Den gemensamma grunden är samarbete, kvalitetsmedvetenhet och kunskapsdelning. Vägen framåt ligger i dina händer. Du är den som har kunskap och kompetens inom området och vet hur den ska användas för att nå bästa resultat. Vi vill lyssna på dig och nyttja din expertis för att tillsammans utvecklas och ta nästa steg.

Skapa en karriär att vara stolt över

Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här för att stötta dig. Oavsett om du vill ta dig an en ny roll, bli specialist inom ett specifikt område eller utveckla din ledarskapsförmåga så kommer vi hjälpa dig hitta vägen framåt. Din vilja och ambition visar vägen, vi förser dig med de verktyg och förutsättningar som krävs för att du ska nå dina mål.

För att stimulera din utveckling kommer du vara del av vårt initiativ Validation Management, en kompetensgrupp är startad för att främja kunskapsdelning och samarbete. Genom aktiviteter som workshops, mentorskapsprogram och diskussionsforum kommer du få en snabb utvecklingskurva vilket ger dig förutsättningarna för att ta nästa steg i din karriär. Och när du gör det kommer du alltid ha dina kollegor bakom dig, redo att stötta när det behövs.

Dina erfarenheter

Du har ett kvalitetsorienterat angreppssätt, men viktigast av allt, en vilja att utveckla dig själv och dina kollegor, lära dig nya saker och dela din kunskap.

Du har även:

- En ingenjörsexamen inom bioteknik, medicinsk teknik, kemiteknik, datateknik eller liknande

- Erfarenhet av att jobba med validering inom Life Science där du varit del av DQ/IQ/OQ/PQ/FAT/SAT-faserna

- Erfarenhet av krav- och avvikelsehantering

- God kunskap inom GxP-regelverken. Har du även kunskap inom GAMP5, 21 CFR part 11 och Eudralex Annex 11 är det meriterande.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Ett Knightec

Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Kvalitetsingenjör till Nordic Biomarker AB

Är du en kvalitetsingenjör som är intresserad av ett stimulerande arbete på ett snabbväxande företag inom svensk Life Science? Nordic Biomarker söker nu en kvalitetsingenjör till företagets QA-avdelning i Umeå. Om du vill arbeta i en engagerad och kvalitetsmedveten organisation där du får insyn och är involverad i många delar av företagets verksamhet så kan detta vara tjänsten för dig. Nordic Biomarker är ett mycket omtyckt och väl ansett företag inom Life... Visa mer
Är du en kvalitetsingenjör som är intresserad av ett stimulerande arbete på ett snabbväxande företag inom svensk Life Science? Nordic Biomarker söker nu en kvalitetsingenjör till företagets QA-avdelning i Umeå.
Om du vill arbeta i en engagerad och kvalitetsmedveten organisation där du får insyn och är involverad i många delar av företagets verksamhet så kan detta vara tjänsten för dig. Nordic Biomarker är ett mycket omtyckt och väl ansett företag inom Life Science i Umeå som satsar på sin personal med både goda möjligheter till kompetensutveckling och goda personalförmåner.

Med världen som marknad är Nordic Biomarker ett litet storföretag inom Life Science, närmare bestämt IVD, som under samma tak forskar, utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsreagens för koagulationsdiagnostik.

Rollen är placerad i Umeå och är en tillsvidareanställning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande. Rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om tjänsten
Som kvalitetsingenjör arbetar du brett med kvalitetssäkring och på kort sikt är du framförallt involverad ur ett QA-perspektiv i företagets forsknings- och utvecklingsprojekt rörande framtagandet av instrument och reagens. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

- Ingå som QA i företagets forsknings- och utvecklingsprojekt
- Genomlysning av kravbild rörande instrument, elektronik och mjukvara
- Uppdatering av rutiner för uppfyllnad av krav
- Arbeta ur kvalitetsperspektiv på design, mot leverantör och tillverkning
- Hantera projektrelaterad dokumentation
- Arbeta med ärenden/CAPA-hantering och kvalitetsledningsystemet som del av QA-teamet


Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning naturvetenskap, teknik eller kvalitet. Du har minst ett par års erfarenhet från kvalitetsarbete, gärna relaterat till produkter för in vitro-diagnostik eller medicinteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitetsledningssystem, med fördel enligt ISO 13485
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid rätt personliga egenskaper och för att du ska trivas på Nordic Biomarker och i rollen som Kvalitetsingenjör så är det viktigt att identifierar du dig med våra värdeord; Tillsammans, Glöd och Stolthet.
För att vara framgångsrik i rollen är du ansvarstagande, självständig och kan driva ditt eget arbete framåt. Du har mycket god samarbetsförmåga och kan skapa och behålla välfungerande och givande arbetsrelationer. För att passa som Kvalitetsingenjör så ser vi det som självklart att du är noggrann och effektiv i utförandet av dina arbetsuppgifter. Du har en naturlig falhet för problemlösning och har ett pragmatiskt och prestigelöst förhållningssätt.

Om verksamheten
Nordic Biomarker är en ledande leverantör av reagens för koagulationsanalyser. Företaget grundades i Umeå 2007 och har idag kunder över hela världen. All produktion sker i dagsläget i Umeå men inför nästa år bygger företaget upp ett kompetenscenter för clotting assays i Linköping där forskning, utveckling och tillverkning av produkter inom det området kommer att samlas. I Umeå är fokuset istället forskning, utveckling och tillverkning av produkter inom latex immuno assays och kromogena metoder. Försäljningen av samtliga produkter utgår ifrån Stockholm där Nordic Biomarkers marknadsavdelning finns. Visa mindre

Kvalitetsingenjör till Nordic Biomarker AB

Är du en kvalitetsingenjör som är intresserad av ett stimulerande arbete på ett snabbväxande företag inom svensk Life Science? Nordic Biomarker söker nu en kvalitetsingenjör till företagets QA-avdelning i Umeå. Om du vill arbeta i en engagerad och kvalitetsmedveten organisation där du får insyn och är involverad i många delar av företagets verksamhet så kan detta vara tjänsten för dig. Nordic Biomarker är ett mycket omtyckt och väl ansett företag inom Life... Visa mer
Är du en kvalitetsingenjör som är intresserad av ett stimulerande arbete på ett snabbväxande företag inom svensk Life Science? Nordic Biomarker söker nu en kvalitetsingenjör till företagets QA-avdelning i Umeå.
Om du vill arbeta i en engagerad och kvalitetsmedveten organisation där du får insyn och är involverad i många delar av företagets verksamhet så kan detta vara tjänsten för dig. Nordic Biomarker är ett mycket omtyckt och väl ansett företag inom Life Science i Umeå som satsar på sin personal med både goda möjligheter till kompetensutveckling och goda personalförmåner.

Med världen som marknad är Nordic Biomarker ett litet storföretag inom Life Science, närmare bestämt IVD, som under samma tak forskar, utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsreagens för koagulationsdiagnostik.

Rollen är placerad i Umeå och är en tillsvidareanställning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande. Rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om tjänsten
Som kvalitetsingenjör arbetar du brett med kvalitetssäkring och på kort sikt är du framförallt involverad ur ett QA-perspektiv i företagets forsknings- och utvecklingsprojekt rörande framtagandet av instrument och reagens. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

- Ingå som QA i företagets forsknings- och utvecklingsprojekt
- Genomlysning av kravbild rörande instrument, elektronik och mjukvara
- Uppdatering av rutiner för uppfyllnad av krav
- Arbeta ur kvalitetsperspektiv på design, mot leverantör och tillverkning
- Hantera projektrelaterad dokumentation
- Arbeta med ärenden/CAPA-hantering och kvalitetsledningsystemet som del av QA-teamet


Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning naturvetenskap, teknik eller kvalitet. Du har minst ett par års erfarenhet från kvalitetsarbete, gärna relaterat till produkter för in vitro-diagnostik eller medicinteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitetsledningssystem, med fördel enligt ISO 13485
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid rätt personliga egenskaper och för att du ska trivas på Nordic Biomarker och i rollen som Kvalitetsingenjör så är det viktigt att identifierar du dig med våra värdeord; Tillsammans, Glöd och Stolthet.
För att vara framgångsrik i rollen är du ansvarstagande, självständig och kan driva ditt eget arbete framåt. Du har mycket god samarbetsförmåga och kan skapa och behålla välfungerande och givande arbetsrelationer. För att passa som Kvalitetsingenjör så ser vi det som självklart att du är noggrann och effektiv i utförandet av dina arbetsuppgifter. Du har en naturlig falhet för problemlösning och har ett pragmatiskt och prestigelöst förhållningssätt.

Om verksamheten
Nordic Biomarker är en ledande leverantör av reagens för koagulationsanalyser. Företaget grundades i Umeå 2007 och har idag kunder över hela världen. All produktion sker i dagsläget i Umeå men inför nästa år bygger företaget upp ett kompetenscenter för clotting assays i Linköping där forskning, utveckling och tillverkning av produkter inom det området kommer att samlas. I Umeå är fokuset istället forskning, utveckling och tillverkning av produkter inom latex immuno assays och kromogena metoder. Försäljningen av samtliga produkter utgår ifrån Stockholm där Nordic Biomarkers marknadsavdelning finns. Visa mindre

Kvalitetsingenjör till Nordic Biomarker AB

Är du en kvalitetsingenjör som är intresserad av ett stimulerande arbete på ett snabbväxande företag inom svensk Life Science? Nordic Biomarker söker nu en kvalitetsingenjör till företagets QA-avdelning i Umeå. Om du vill arbeta i en engagerad och kvalitetsmedveten organisation där du får insyn och är involverad i många delar av företagets verksamhet så kan detta vara tjänsten för dig. Nordic Biomarker är ett mycket omtyckt och väl ansett företag inom Life... Visa mer
Är du en kvalitetsingenjör som är intresserad av ett stimulerande arbete på ett snabbväxande företag inom svensk Life Science? Nordic Biomarker söker nu en kvalitetsingenjör till företagets QA-avdelning i Umeå.
Om du vill arbeta i en engagerad och kvalitetsmedveten organisation där du får insyn och är involverad i många delar av företagets verksamhet så kan detta vara tjänsten för dig. Nordic Biomarker är ett mycket omtyckt och väl ansett företag inom Life Science i Umeå som satsar på sin personal med både goda möjligheter till kompetensutveckling och goda personalförmåner.

Med världen som marknad är Nordic Biomarker ett litet storföretag inom Life Science, närmare bestämt IVD, som under samma tak forskar, utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsreagens för koagulationsdiagnostik.

Rollen är placerad i Umeå och är en tillsvidareanställning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande. Rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om tjänsten
Som kvalitetsingenjör arbetar du brett med kvalitetssäkring och på kort sikt är du framförallt involverad ur ett QA-perspektiv i företagets forsknings- och utvecklingsprojekt rörande framtagandet av instrument och reagens. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

- Ingå som QA i företagets forsknings- och utvecklingsprojekt
- Genomlysning av kravbild rörande instrument, elektronik och mjukvara
- Uppdatering av rutiner för uppfyllnad av krav
- Arbeta ur kvalitetsperspektiv på design, mot leverantör och tillverkning
- Hantera projektrelaterad dokumentation
- Arbeta med ärenden/CAPA-hantering och kvalitetsledningsystemet som del av QA-teamet


Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning naturvetenskap, teknik eller kvalitet. Du har minst ett par års erfarenhet från kvalitetsarbete, gärna relaterat till produkter för in vitro-diagnostik eller medicinteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitetsledningssystem, med fördel enligt ISO 13485
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid rätt personliga egenskaper och för att du ska trivas på Nordic Biomarker och i rollen som Kvalitetsingenjör så är det viktigt att identifierar du dig med våra värdeord; Tillsammans, Glöd och Stolthet.
För att vara framgångsrik i rollen är du ansvarstagande, självständig och kan driva ditt eget arbete framåt. Du har mycket god samarbetsförmåga och kan skapa och behålla välfungerande och givande arbetsrelationer. För att passa som Kvalitetsingenjör så ser vi det som självklart att du är noggrann och effektiv i utförandet av dina arbetsuppgifter. Du har en naturlig falhet för problemlösning och har ett pragmatiskt och prestigelöst förhållningssätt.

Om verksamheten
Nordic Biomarker är en ledande leverantör av reagens för koagulationsanalyser. Företaget grundades i Umeå 2007 och har idag kunder över hela världen. All produktion sker i dagsläget i Umeå men inför nästa år bygger företaget upp ett kompetenscenter för clotting assays i Linköping där forskning, utveckling och tillverkning av produkter inom det området kommer att samlas. I Umeå är fokuset istället forskning, utveckling och tillverkning av produkter inom latex immuno assays och kromogena metoder. Försäljningen av samtliga produkter utgår ifrån Stockholm där Nordic Biomarkers marknadsavdelning finns. Visa mindre

IVDR-specialist

Därför är detta jobbet för dig Du kommer att vara drivande i att utveckla vår kompetens inom IVDR och vara vår nationella expert inom området. Det innebär att du, trots att du geografiskt är placerad på vårat kontor i Umeå eller Örnsköldsvik, jobbar mot hela Sverige och därmed alla våra kunder runt om i landet. Med din kunskap, erfarenhet och ditt nätverk kommer du har stor inverkan på kompetensområdets affär och utveckling. Du blir en viktig spelare i att... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig
Du kommer att vara drivande i att utveckla vår kompetens inom IVDR och vara vår nationella expert inom området. Det innebär att du, trots att du geografiskt är placerad på vårat kontor i Umeå eller Örnsköldsvik, jobbar mot hela Sverige och därmed alla våra kunder runt om i landet. Med din kunskap, erfarenhet och ditt nätverk kommer du har stor inverkan på kompetensområdets affär och utveckling. Du blir en viktig spelare i att forma vår framtida strategi i nära samarbete med affärsområdets ledningsgrupp, både i strategiska och operativa frågor.

Kärnan i rollen är att agera rådgivande och expert gentemot våra kunder i frågor kopplade till IVDR. Uppläggen på projekten kan variera, liksom de organisatoriska kontexten då våra kunder sträcker sig från start-ups till etablerade företag. En annan viktig del i rollen är utbildning och kompetensdelning. Du kommer att vara en grundsten i vår specialisering Medtech Compliance, med uppdraget att dela din kunskap samt utbilda och stötta dina kollegor i frågor kopplade till IVDR.

Den gemensamma grunden är samarbete, kvalitet och kunskapsdelning. Vägen framåt ligger i dina händer. Du har kunskapen och erfarenheten, och vi vill att du berättar för oss hur den bäst ska användas, inte tvärt om.

En karriär att vara stolt över
Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här för att stötta dig. Oavsett om du vill fördjupa din kompetens, förbättra din affärsmässighet eller utveckla din ledarskapsförmåga så kommer vi hjälpa dig hitta vägen framåt. Din vilja och ambition visar vägen, vi skapar förutsättningarna som behövs för att du ska nå dina mål.

Du kommer att omges av personer som bryr sig. Inte bara om projektet och tekniken, utan om varandra. Vi gör det tillsammans som ett team, det är vägen framåt.

Därför är du rätt för den här rollen
Du har ett kvalitetsorienterat angreppssätt, men viktigaste av allt, en vilja att utveckla dig själv och dina kollegor, lära dig nya saker och dela din kunskap.

Vidare har du:

- Mycket god kunskap inom IVDD/IVDR

- Gedigen erfarenhet av att arbeta med frågor kopplade till kvalitetssäkring, regulatoriska krav och teknisk dokumentation.
- Erfarenhet av processer kopplade till produktutveckling (design controls) och eftermarknadsövervakning (post market surveillence) inom den medicintekniska industrin, med fokus på IVD-produkter
- God kunskap inom standarder relevanta för den medicintekniska branschen, exempelvis ISO 13485 och ISO 14971
- Gärna en ingenjörsexamen eller annan relevant naturvetenskaplig/medicinsk examen i grunden


För denna roll behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Ett Knightec

Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

QA/RA-konsult Life Science

Därför är detta jobbet för dig Du vill vara del av att förbättra livskvaliteten för patienter genom att säkerställa att de medicintekniska produkter och tjänster samt läkemedel som når marknaden är säkra. Genom att hitta rätt nivå av kvalitet och regulatorisk efterlevnad genom produktutvecklingsprocessen, vill du vara en viktig del i att introducera ny teknik samt bättre läkemedel och medicinteknisk utrustning. Du kommer vara del av vår satsning inom Lif... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig

Du vill vara del av att förbättra livskvaliteten för patienter genom att säkerställa att de medicintekniska produkter och tjänster samt läkemedel som når marknaden är säkra. Genom att hitta rätt nivå av kvalitet och regulatorisk efterlevnad genom produktutvecklingsprocessen, vill du vara en viktig del i att introducera ny teknik samt bättre läkemedel och medicinteknisk utrustning.

Du kommer vara del av vår satsning inom Life Science i norr och spela en nyckelroll i kompetensområdets framtida utformning. Projektens omfattning och innehåll kommer att variera, liksom den organisatoriska kontexten som sträcker sig från start-ups till väletablerade internationella företag vilket gör att du kommer får användning för hela dina kompetens. Oavsett om din kompetens ligger inom Quality Assurance eller regulatoriska frågor kommer du att kunna ta stort ansvar i dina uppdrag.

Men du kommer inte att vara ensam. Allt vi gör, gör vi som ett team. Du kommer vara omgiven av personer som bryr sig, inte bara om affären och resultat, utan om varandra. På riktigt. Vår miljö präglas av tillit, transparens och samarbete vilket skapar förutsättningar för dig att att ta dig an nya utmaningar och ta nästa steg i karriären.

En karriär att vara stolt över
Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här och stöttar. Oavsett om du skulle vilja ta dig an en ny roll, bli teknisk specialst eller utveckla din ledarskapsförmåga hjälper vi dig hitta vägen framåt. Din vilja och dina ambitioner bestämmer riktningen, vi förser dig med verktygen och förutsättningarna för att lyckas.

Du kommer att vara del av vårat nationella initiativ Medtech Compliance. Där får du ta del av utbildningar och certifieringar samt får möjlighet att jobba med några av de mest framstående i branschen. Om du värdesätter din professionella utveckling kommer vi göra detsamma.

Därför är du rätt för den här rollen
Dina viktigaste egenskaper är din vilja att lära dig saker samt dela din kunskap med andra. Då vår ambition är att hjälpa våra kunder ta nästa steg in i framtiden genom digitala verktyg ser vi att du har intresse för ny teknik och digitalisering. Extra intressant är det om du har erfarehet eller intresse för att jobba med kvalitetssäkring av mjukvara eller uppkopplad utrustning.

Du har även:

- Ingenjörsexamen i bioteknik, medicinteknik, kemiteknik eller liknande
- Erfarenhet från att ha arbetat med kvalitet inom läkemedel, medicinteknik eller bioteknik, exempelvis Design Control, CE-märkning, Quality Assurance, Regulatory Affairs eller kvalitetsledningssystem
- God kunskap om relevanta regulatoriska krav och standarder så som MDD/MDR, GMP, GAMP5, ISO 13485, ISO 14971 och/eller IEC 62304


För denna roll behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Ett Knightec
Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Kvalitetsingenjör till Nordic Biomarker AB

Är du en kvalitetsingenjör som är intresserad av ett stimulerande arbete på ett snabbväxande företag inom svensk Life Science? Nordic Biomarker söker nu en kvalitetsingenjör till företagets QA-avdelning i Umeå. Om du vill arbeta i en engagerad och kvalitetsmedveten organisation där du får insyn och är involverad i många delar av företagets verksamhet så kan detta vara tjänsten för dig. Nordic Biomarker är ett mycket omtyckt och väl ansett företag inom Life... Visa mer
Är du en kvalitetsingenjör som är intresserad av ett stimulerande arbete på ett snabbväxande företag inom svensk Life Science? Nordic Biomarker söker nu en kvalitetsingenjör till företagets QA-avdelning i Umeå.
Om du vill arbeta i en engagerad och kvalitetsmedveten organisation där du får insyn och är involverad i många delar av företagets verksamhet så kan detta vara tjänsten för dig. Nordic Biomarker är ett mycket omtyckt och väl ansett företag inom Life Science i Umeå som satsar på sin personal med både goda möjligheter till kompetensutveckling och goda personalförmåner.

Med världen som marknad är Nordic Biomarker ett litet storföretag inom Life Science, närmare bestämt IVD, som under samma tak forskar, utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsreagens för koagulationsdiagnostik.

Rollen är placerad i Umeå och är en tillsvidareanställning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande. Rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om tjänsten
Som kvalitetsingenjör arbetar du brett med kvalitetssäkring och på kort sikt är du framförallt involverad ur ett QA-perspektiv i företagets forsknings- och utvecklingsprojekt rörande framtagandet av instrument och reagens. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

- Ingå som QA i företagets forsknings- och utvecklingsprojekt
- Genomlysning av kravbild rörande instrument, elektronik och mjukvara
- Uppdatering av rutiner för uppfyllnad av krav
- Arbeta ur kvalitetsperspektiv på design och mot kontraktstillverkare
- Hantera projektrelaterad dokumentation
- Arbeta med ärenden/CAPA-hantering och kvalitetsledningsystemet som del av QA-teamet


Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning naturvetenskap, teknik eller kvalitet. Du har minst ett par års erfarenhet från kvalitetsarbete, gärna relaterat till produkter för in vitro-diagnostik eller medicinteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitetsledningssystem, med fördel enligt ISO 13485
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid rätt personliga egenskaper och för att du ska trivas på Nordic Biomarker och i rollen som Kvalitetsingenjör så är det viktigt att identifierar du dig med våra värdeord; Tillsammans, Glöd och Stolthet.
För att vara framgångsrik i rollen är du ansvarstagande, självständig och kan driva ditt eget arbete framåt. Du har mycket god samarbetsförmåga och kan skapa och behålla välfungerande och givande arbetsrelationer. För att passa som Kvalitetsingenjör så ser vi det som självklart att du är noggrann och effektiv i utförandet av dina arbetsuppgifter. Du har en naturlig falhet för problemlösning och har ett pragmatiskt och prestigelöst förhållningssätt.

Om verksamheten
Nordic Biomarker är en ledande leverantör av reagens för koagulationsanalyser. Företaget grundades i Umeå 2007 och har idag kunder över hela världen. All produktion sker i dagsläget i Umeå men inför nästa år bygger företaget upp ett kompetenscenter för clotting assays i Linköping där forskning, utveckling och tillverkning av produkter inom det området kommer att samlas. I Umeå är fokuset istället forskning, utveckling och tillverkning av produkter inom latex immuno assays och kromogena metoder. Försäljningen av samtliga produkter utgår ifrån Stockholm där Nordic Biomarkers marknadsavdelning finns. Visa mindre

Testingenjör

Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020. Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vaccin... Visa mer
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa
Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020.
Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacciner, läkemedel, cell- och genterapier. Vårt uppdrag är att leverera verktygen och tjänsterna som de behöver, allt för att kunna leverera snabbare och säkrare vård till patienter.
Vi söker nu en Testingenjör att arbeta med vårt skickliga testingenjörteam med 14 anställda. Har du en passion för testning och produktkvalitet? Då vill vi gärna höra ifrån dig.
Dina arbetsuppgifter
Som kvalitets- och testingenjör kommer du att ansvara för att utveckla och förbättra testmetoder och testfixturer som används för att säkra kvalitén på medicinteknisk utrustning innan den skickas till våra kunder som är världens stora läkemedelstillverkare. I rollen som testingenjör kommer du att:
Arbeta tillsammans med produktionspersonalen för att lösa produktions- och kvalitetsproblem relaterade till test; metoder, processer, verktyg och testutrustning.
Delta i felsökning av system under ibland stressiga förhållanden med stor påverkan på leveranstider och produktkvalitet till kund.
Jobba med att förbättra produktkvaliteten genom att identifiera problem, föreslå och utveckla kostnadseffektiva lösningar för test samt implementera dessa i produktionen.
Hjälpa till att svara på kundcase när det är funktionsrelaterade fel på sålda utrustningar.
Utveckla och implementera nya processer och metoder för testning i enlighet med lean principer för att driva effektivitet och kvalitet.
Ansvara för att våra testprocesser är validerade.
Delta i utvecklingsprojekt för nya produkter med ansvar för att utveckla testprocesser för att säkra produktkvalitet och funktion.

Vem är du
Vi söker dig som har några års erfarenhet från provning och testautomatisering eller motsvarande produktionsnära ingenjörsarbete inom industrin. Vi söker dig som:
Har god förståelse för design av mjukvara och hårdvara relaterad till test.
Är tekniskt utbildad med Högskole- eller Civilingenjörsutbildning med inriktning mot exempelvis el/elektronik, data eller motsvarande.
Hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.
Har brett tekniskt know-how och intresse.
God förmåga att självständigt lösa problem och att fatta egna beslut.
Meriterande är kunskaper inom databaser och testprogrammering med tex LabView.
Som person vill vi att du klarar av att planera och organisera ditt arbete på ett realistiskt sätt.
Meriterande, men ej krav, är erfarenhet från en miljö som arbetar med lean-principerna samt dess verktyg och processer.
Du är noggrann i ditt arbete för att tillfredsställa kundernas krav på kvalitet och service.

Vi befinner oss just nu i en expansiv fas och är i stort behov av ny personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 21/3. För frågor rörande den här tjänsten vänligen kontakta Anders Hamrén på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Vilka är vi?
Oavsett din roll, ger vi dig ett syfte och en utmaning varje arbetsdag. Om du drivs av att göra världen till en bättre plats genom vetenskap och medicin, kommer du att känna dig hemma här. Är du flexibel, nyfiken och envis är du rätt person. Trivs du dessutom i en global kultur, kan detta vara platsen för din fortsatta karriär.
Vill du veta mer? Spana in vår Careers webbsida, Instagram-kanal och LinkedIn-sida!
Cytiva är en global ledare inom biovetenskap med nästan 7 000 anställda i 40 länder som är hängivna vårt uppdrag att främja och påskynda behandlingar. Som en pålitlig partner till kunder världen över bidrar Cytiva till ett effektivt arbetsflöde till forskning och utveckling, säkerställer tillverkning och leverans av omvälvande mediciner till patienter.
Cytiva är en del av Danaher-familjen, en global nyskapare inom vetenskap och teknologi som är hängiven att hjälpa kunder att lösa komplexa utmaningar samt förbättra livskvaliteten välden över. Visa mindre

kvalitetsingenjör till Umeå

Just nu söker vi en Quality Engineer som har en passion för kvalitet, struktur och koordinering. Vi på ALTEN Umeå ska förstärka vår grupp inom Engineering. Därför söker vi nu efter vår nye kollega som med sina kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper kommer komplettera vårt team av produktingenjörer, projektledare och produktionstekniker. Som konsult på ALTEN skapas en teamkänsla vid ditt uppdrag men också möjlighet till en utvecklande samvaro på... Visa mer
Just nu söker vi en Quality Engineer som har en passion för kvalitet, struktur och koordinering. Vi på ALTEN Umeå ska förstärka vår grupp inom Engineering. Därför söker vi nu efter vår nye kollega som med sina kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper kommer komplettera vårt team av produktingenjörer, projektledare och produktionstekniker.

Som konsult på ALTEN skapas en teamkänsla vid ditt uppdrag men också möjlighet till en utvecklande samvaro på ALTEN. Genom våra olika interna nätverk, som ALTEN Sports, [email protected] och ALTEN Innovation, får du möjlighet att driva ämnen och aktiviteter som ligger dig nära ditt hjärta, tillsammans med dina kollegor. Naturligtvis är alla aktiviteter valfria. Balans mellan arbetsliv och privatliv är vår högsta prioritet. Ett kollektivavtal och andra förmåner som pension, försäkringar och välbefinnande är givetvis en del av i din anställning.


VAD DU KOMMER ATT GÖRA SOM KVALITETSINGENJÖR HOS ALTEN.
UPPDRAGEN VARIERAR MEN ETT EXEMPEL ÄR ATT SOM KVALITETSSAMORDNARE KOMMER DU KOORDINERA KVALITETSÄRENDEN, TILLSAMMANS MED ETT TVÄRFUNKTIONELLT TEAM, GÖRA ROTORSAKSANALYSER, RISKBEDÖMNINGAR OCH SKRIVA INFORMATIONSMEDDELANDE OM NÖDVÄNDIGA UPPDATERINGAR TILL KUND. DU KOMMER ATT ARBETA MED ATT FÖRBÄTTRA KVALITETEN AV PRODUKTERNA FÖR ATT MÖTA OCH ÖVERTRÄFFA KUNDENS FÖRVÄNTNINGAR AV PRODUKTEN. GENOM ATT VARA EN PROBLEMLÖSARE KOMMER DU SKAPA FÖREBYGGANDE PLANER FÖR FÖRBÄTTRAD PRODUKTKVALITET. DU KOMMER ATT ANVÄNDA UPPSATTA PROCESSER OCH STANDARDER, SLUTLIGEN SER VI ATT DU MOTIVERAS AV ATT UPPNÅ UPPSATTA MÅL. DU KOMMER ATT SAMARBETA MED INGENJÖRS-, KVALITETSTEAM OCH PROJEKTLEDARE DÄR DINA INSATSER ÄR EN DEL I ETT SAMARBETE FÖR ATT NÅ MÅLET. NU NÄR DU HAR LÄST VAD DU KOMMER ATT GÖRA, KANSKE DU TÄNKER VAD VI SÖKER I DIG? VEM VI TROR ATT DU ÄR:
- 2-5 ÅRS ERFARENHET SOM INGENJÖR, PROJEKTLEDARE ELLER ADMINISTRATÖR INOM PRODUKTUTVECKLING
- BESITTER EN INGENJÖRSEXAMEN ELLER MOTSVARANDE EXAMEN INOM TILLVERKNING ELLER TEKNIK.
- HAR ERFARENHET AV ATT ARBETA I ETT TEAM ELLER VARFÖR INTE LEDA ETT?
- ERFARENHET AV PRODUKTUTVECKLING
- KUNSKAP OM  KVALITETSGRANSKNINGSMETODER OCH STÄNDIGA FÖRBÄTTRINGAR.
- FLYTANDE I SKRIFT/TAL, BÅDE PÅ SVENSKA OCH ENGELSKA
- HAR DU ERFARENHET FRÅN LIFE SCIENCE-OMRÅDET ÄR DET EN FÖRDEL TILLSAMMANS MED EN FÖRSTÅELSE FÖR KVALITETSFÖRBÄTTRANDE ÅTGÄRDER GÄLLANDE UTVECKLING OCH TILLVERKNING SOM CAPA UTREDNINGAR, CTQ OUTPUTS OCH FMEA.

STOR VIKT KOMMER LÄGGAS KRING DIN FÖRMÅGA ATT KOMMUNICERA, DRIVET I ATT TA KONTAKT MED MEDARBETARE OCH ÄGANDESKAPET AV DINA UPPGIFTER, NYFIKENHETEN ATT LÄRA DIG NYTT, NOGGRANNHETEN OCH ATT DU HITTAR GLÄDJEN I STRUKTUR OCH PROCESSER. GILLAR DU STRUKTUR, RESULTAT SAMT VÄRDESÄTTER NOGGRANNHET FÖR ATT I FÖRLÄNGNINGEN FÖRBÄTTRA KVALITETEN I PRODUKTER SOM GÖR STOR NYTTA FÖR KUNDEN, SÅ UPPMUNTRAR VI DIG ATT SÖKA! FÖR MER INFO KONTAKTA GRUPPCHEF RICKARD HOLM ALTEN: [email protected]

VAD VI ERBJUDER DIG
VARJE MEDARBETARE ÄR LIKA VIKTIG I ALTENS FRAMGÅNG! VI DRIVS AV ATT SE MÄNNISKOR VÄXA OCH UTVECKLAS, DÄRFÖR SKAPAR VI MÖJLIGHETER ATT FÅ ARBETA MED DET MAN HAR PASSION FÖR. PÅ ALTEN HAR VI ETT STORT UTBUD AV UPPDRAG HOS FLERA AV DE FRÄMSTA FÖRETAGEN I SVERIGE I FLERA OLIKA BRANSCHER, DÄR DINA ÖNSKEMÅL STYR DIN VÄG FRAMÅT. VI ERBJUDER SÅVÄL NATIONELLA SOM INTERNATIONELLA MÖJLIGHETER OCH TILLSAMMANS MED DIN COACHANDE CHEF BYGGER DU DIN KARRIÄR SÅ ATT DU KAN UTVECKLAS OCH FÖRVERKLIGA DINA MÅL OCH DRÖMMAR!

WE BELIEVE IN GROWING TOGETHER Visa mindre

QA/RA-konsult Life Science

Därför är detta jobbet för dig Du vill vara del av att förbättra livskvaliteten för patienter genom att säkerställa att de medicintekniska produkter och tjänster samt läkemedel som når marknaden är säkra. Genom att hitta rätt nivå av kvalitet och regulatorisk efterlevnad genom produktutvecklingsprocessen, vill du vara en viktig del i att introducera ny teknik samt bättre läkemedel och medicinteknisk utrustning. Du kommer vara del av vår satsning inom Lif... Visa mer
Därför är detta jobbet för dig

Du vill vara del av att förbättra livskvaliteten för patienter genom att säkerställa att de medicintekniska produkter och tjänster samt läkemedel som når marknaden är säkra. Genom att hitta rätt nivå av kvalitet och regulatorisk efterlevnad genom produktutvecklingsprocessen, vill du vara en viktig del i att introducera ny teknik samt bättre läkemedel och medicinteknisk utrustning.

Du kommer vara del av vår satsning inom Life Science i norr och spela en nyckelroll i kompetensområdets framtida utformning. Projektens omfattning och innehåll kommer att variera, liksom den organisatoriska kontexten som sträcker sig från start-ups till väletablerade internationella företag vilket gör att du kommer får användning för hela dina kompetens. Oavsett om din kompetens ligger inom Quality Assurance eller regulatoriska frågor kommer du att kunna ta stort ansvar i dina uppdrag.

Men du kommer inte att vara ensam. Allt vi gör, gör vi som ett team. Du kommer vara omgiven av personer som bryr sig, inte bara om affären och resultat, utan om varandra. På riktigt. Vår miljö präglas av tillit, transparens och samarbete vilket skapar förutsättningar för dig att att ta dig an nya utmaningar och ta nästa steg i karriären.

En karriär att vara stolt över
Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här och stöttar. Oavsett om du skulle vilja ta dig an en ny roll, bli teknisk specialst eller utveckla din ledarskapsförmåga hjälper vi dig hitta vägen framåt. Din vilja och dina ambitioner bestämmer riktningen, vi förser dig med verktygen och förutsättningarna för att lyckas.

Du kommer att vara del av vårat nationella initiativ Medtech Compliance. Där får du ta del av utbildningar och certifieringar samt får möjlighet att jobba med några av de mest framstående i branschen. Om du värdesätter din professionella utveckling kommer vi göra detsamma.

Därför är du rätt för den här rollen
Dina viktigaste egenskaper är din vilja att lära dig saker samt dela din kunskap med andra. Då vår ambition är att hjälpa våra kunder ta nästa steg in i framtiden genom digitala verktyg ser vi att du har intresse för ny teknik och digitalisering. Extra intressant är det om du har erfarehet eller intresse för att jobba med kvalitetssäkring av mjukvara eller uppkopplad utrustning.

Du har även:

- Ingenjörsexamen i bioteknik, medicinteknik, kemiteknik eller liknande
- Erfarenhet från att ha arbetat med kvalitet inom läkemedel, medicinteknik eller bioteknik, exempelvis Design Control, CE-märkning, Quality Assurance, Regulatory Affairs eller kvalitetsledningssystem
- God kunskap om relevanta regulatoriska krav och standarder så som MDD/MDR, GMP, GAMP5, ISO 13485, ISO 14971 och/eller IEC 62304


För denna roll behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Ett Knightec
Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att upplevas som det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 800 medarbetare goda möjligheter att lyckas. Visa mindre

Kvalitetsingenjör Life Science

Knightec är ett konsultbolag. Det finns flera sådana. Men vi tycker att vi är annorlunda. Vi har en hög ambition, stolthet, professionalism och en stark vilja att göra skillnad hos våra kunder och i samhället i stort. Vi sitter själv i förarsätet oavsett omständigheter, konjunkturer eller vad alla andra gör. Det vi gör, gör vi inte ensamma, det gör vi tillsammans. Vi söker nu dig som vill arbeta med kvalitetssäkring eller validering inom Life Science och ... Visa mer
Knightec är ett konsultbolag. Det finns flera sådana. Men vi tycker att vi är annorlunda. Vi har en hög ambition, stolthet, professionalism och en stark vilja att göra skillnad hos våra kunder och i samhället i stort. Vi sitter själv i förarsätet oavsett omständigheter, konjunkturer eller vad alla andra gör. Det vi gör, gör vi inte ensamma, det gör vi tillsammans.

Vi söker nu dig som vill arbeta med kvalitetssäkring eller validering inom Life Science och vara med oss på vår fortsatta tillväxtresa.

Vad innebär rollen?
Som kvalitetsingenjör arbetar du antingen med att kvalitetssäkra produkter och processer alternativt validera/kvalificera processer/utrustning hos våra kunder verksamma inom läkemedel, medicinteknik eller bioteknik. Arbetet kan exempelvis handa om krav- och riskhantering, CE-märkning och Design Control alternativt genomföra validerings-/kvalificeringstester samt ta fram valideringsplaner.

Som konsult inom kvalitet kommer du vara en viktig del i vår satsning inom Life Science och våra interna kompetensnätverk. Beroende på tidigare erfarenheter och eget intresse, finns även stora möjligheter att engagera dig i internt genom exempelvis mentorskap, kompetensdelning (internt och externt) eller sälj.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat minst två år med kvalitetssäkring och/eller validering inom Life Science och har kompetens inom relevanta standarder och styrande regelverk som exempelvis GxP, MDD/MDR och ISO 13485. Har du tidigare erfarenhet inom kvalitetssäkring ser vi gärna att du jobbat med CE-märkning, design control eller inom Quality Assurance och har du en bakgrund inom validering har du varit deltagande i minst en av IQ/OQ/PQ-faserna.

Har du erfarenhet av validering eller kvalitetssäkring av datoriserade system samt kunskap inom regelverk och standarder för mjukvara som exempelvis GAMP5, IEC 62304 och 82304-1 är det mycket meriterande. I grunden har du en relevant ingenjörsutbildning och är duktig på att kommunicera både på svenska och engelska.

Vilka är vi?
Som konsult på Knightec är det du själv som sätter gränserna för din egen utveckling. Vi stöttar och utmanar dig att nå nästa nivå. Du gillar att du som konsult förväntas utveckla din affärsmässighet och omsätta kundens utmaningar till möjligheter. Vägen framåt kräver en mycket hög ambition i arbetet med kunderna och affären, detsamma gäller vårt engagemang hos och samarbete mellan alla medarbetare. Visa mindre