Lediga jobb som Ytbehandlare/Sprutlackerare, manuell, trä i Umeå

Se lediga jobb som Ytbehandlare/Sprutlackerare, manuell, trä i Umeå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Umeå som finns hos arbetsgivaren.

Industri/sprutlackerare - Inriktning Träteknik, Köksluckor, Dörr

Beskrivning av verksamheten LackExperten Sverige AB lackerar bland annat kök, innerdörrar och möbler. Vi använder alltid produkter av hög kvalité oavsett om det handlar om sprutlackering av ett kök eller att lackera en innerdörr så tummar vi inte på kvalitén. Företaget ligger i Holmsund, utkanten av Umeå och våra kunder finns mest i Umeå regionen. Dina arbetsuppgifter Vi erbjuder nu anställning som Industrilackerare/sprutlackerare med inriktning på träte... Visa mer
Beskrivning av verksamheten
LackExperten Sverige AB lackerar bland annat kök, innerdörrar och möbler. Vi använder alltid produkter av hög kvalité oavsett om det handlar om sprutlackering av ett kök eller att lackera en innerdörr så tummar vi inte på kvalitén. Företaget ligger i Holmsund, utkanten av Umeå och våra kunder finns mest i Umeå regionen.


Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder nu anställning som Industrilackerare/sprutlackerare med inriktning på träteknik, renovering av inredningar, köksluckor och innerdörrar.


Utbildning och erfarenhet
Du skall kunna jobba självständigt med uppgifter så som lackering, slipning, transporter. Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av yrket sen tidigare. Vi jobbar nära varandra så personkemi är av största vikt. Du får inte vara rädd för lite tyngre lyft. Vi vill även att du behärskar svenska språket både i tal och skrift.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre