Lediga jobb AcadeMedia Support AB i Umeå

Se alla lediga jobb från AcadeMedia Support AB i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

Franska lärare åk 6-9

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Ditt uppdrag Du behöver ha behörighet och kompetens att undervisa som grundlärare åk 4-6. Tjänsten är en på... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Ditt uppdrag Du behöver ha behörighet och kompetens att undervisa som grundlärare åk 4-6. Tjänsten är en på deltid och en tillsvidareanställning samt innehåller undervisning samt mentorskap för en grupp elever. Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor som tillsammans med eleverna hittar nya vägar att lära och förstå sin omvärld och där digitalisering är en naturligt del av lärandet. Genom att förena musik, kreativitet och hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential.

Din profil Vi tänker att du är kreativ, ansvarstagande och nytänkande som person. Du är engagerad i ditt uppdrag och har förmåga att engagera andra. Erfarenhet av liknande tjänster är meriterande. Adekvat högskoleutbildning och lärarlegitimation är en förutsättning. Du har en professionell framtoning i bemötande av såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Tveka inte att skicka in din ansökan eller kontakta oss för vidare samtal. Utifrån vem du är och hur din behörighet ser ut kan vi planera organisationen på lite olika sätt.

Om skolan Pops Academy är en nutida kreativ grundskola med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik, kreativ miljö där akademisk kvalitet prioriteras högt i en skola där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet och hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Bikew

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde augusti 2023.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Visa mindre

Mellanstadielärare till Pops Academy

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Mellanstadielärare ill Pops Academy Umeå Ditt uppdrag Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och ä... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Mellanstadielärare ill Pops Academy Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu behöver vi dig!

Vi har en tjänst på 80% för undervisning som mellanstadielärare. Som mellanstadielärare på vår skola kommer du att undervisa i åk 4-5, där det för närvarande går 15 elever . Du kommer att vara mentor för hela gruppen.

Vikten ligger i att arbeta med gruppen utöver ämnena för en trygg och tillgänglig lärmiljö utifrån individens enskilda förutsättningar. Skolan lägger stor vikt vid att mentorn skapar individuella relationer till varje elev samt att du som mentor arbetar aktivt med klassens gruppdynamik.

Det är en fördel om du kan undervisa i alla teoretiska ämnena, samt något praktisk ämne.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom ämnena på mellanstadiet. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskap. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du känner också en stor trygghet i din roll som lärare, samt har god förmåga att skapa och bygga relationer till en variation av olika elever. Utifrån detta får du då en kännedom och kunskap om hur du skapar en trygg lärmiljö i gruppen som ger förutsättning för kunskapsutveckling, där eleverna kan tillgodogöra sig undervisningen med hjälp av sina individuella styrkor och förmågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete som klasslärare/mentor på mellanstadiet.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik, kreativ miljö där akademisk kvalitet prioriteras högt i en skola där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet och hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt den 9 januari.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Birke Weidringer Fahlqvist, 0761009757, [email protected]

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

CTO till Omniway

AcadeMedia EdTech är del av AcadeMediakoncernen som är norra Europas största privata utbildningsanordnare. Drygt 76 000 elever och föräldrar har valt våra förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Ytterligare 100 000 vuxna går på någon av våra vuxenutbildningar under ett år. AcadeMedia finns över hela Sverige och vi har även förskolor i Norge och Tyskland. Totalt har AcadeMedia över 600 enheter och cirka 17 000 medarbetare. AcadeMedia EdTech är en digita... Visa mer
AcadeMedia EdTech är del av AcadeMediakoncernen som är norra Europas största privata utbildningsanordnare. Drygt 76 000 elever och föräldrar har valt våra förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Ytterligare 100 000 vuxna går på någon av våra vuxenutbildningar under ett år. AcadeMedia finns över hela Sverige och vi har även förskolor i Norge och Tyskland. Totalt har AcadeMedia över 600 enheter och cirka 17 000 medarbetare.

AcadeMedia EdTech är en digitaliseringsmotor och som kraftsamlar för att bidra till att göra Sverige till det ledande landet i världen på att utnyttja digitaliseringens möjligheter och skapa morgondagens lärande. Vi tror på utbildning för alla och ett livslångt lärande och i en digitaliserad värld. Verksamheten inom AcadeMedia EdTech organiseras inom två varumärken – Linguista som är en fjärrundervisningstjänst inom bland annat modersmål och Omniway som är en användarvänlig lärplattform.

CTO till Omniway AB

Om jobbet

Som CTO på Omniway AB med kontor i Umeå, använder du dina tidigare erfarenheter från att lansera och skala upp moderna webbtjänster (SaaS) till att leda utvecklingen och driften av våra tjänster. Tjänsterna ska skala till hundratals verksamheter och hjälpa dem i deras vardag. Med intelligenta lösningar och automatiseringar utmanar du och ditt team satta konventioner och förenklar vardagen för rektorer, lärare, utbildare och skolchefer i Sverige och internationellt. Låter detta intressant? I så fall är du välkommen till Omniway.

Om oss

Vi älskar utbildning och vill göra det så enkelt som möjligt att driva utbildning. Därför förenklar och automatiserar vi alla former av repetitiva moment, eftersom många inom skolans värld upplever sådana både tråkiga och tidskrävande. Skolans medarbetare ska fokusera på det som är viktigt, nämligen lärandet, inte ägna sig åt onödig administration.

Vi utvecklar webbtjänster som hjälper våra kunder med administration, undervisning, uppföljning och bemanningsplanering. Vi klurar varje dag på sätt att ta bort manuella steg med automatisering och förenkla de som blir kvar med intelligenta lösningar som gör inlärningen effektivare och roligare.

Omniway används idag av cirka 70 000 elever årligen. Nu ska vi vidareutveckla befintliga lösningar och skala upp driften. Det ställer nya krav på tekniskt ledarskap. Och det är där du kommer in i bilden som CTO.

Uppdraget

Du tar med dig tidigare erfarenheter av att lansera och skala moderna webbtjänster. Du har gått på några minor och lärt dig av misstagen. Och du vill använda dessa erfarenheter till att bidra till att förverkliga visionen om ett roligare lärande.

Som CTO är du ytterst ansvarig för både den tekniska utvecklingen av våra tjänster och driften av dem.

Vi är en liten och snabbfotad organisation med korta beslutsvägar där alla jobbar “hands-on”. Som CTO jobbar du därför som en sann ledare tillsammans med ditt team.

Uppgifter och ansvar

• Du fortsätter bygga vårt befintliga utvecklingsteam
• Du säkerställer att teamet arbetar agilt och enligt bästa praxis.
• Du planerar och genomför fortsatt utveckling av verktyg och driftsmiljö.
• Du säkerställer att samtliga tekniska tillgångar är skyddade, säkrade och att det finns en fungerande kontinuitetsplan för katastrofåterställning.
• Du ansvarar för att vi lever upp till mycket högt ställda krav på säkerhet och integritet vid hanteringen av våra kunders data.
• För att säkerställa Omniways tillgång till kritiska resurser på gynnsamma villkor söker du kontakt och fördjupar relationerna med potentiella strategiska teknikpartners och nyckelleverantörer.

Erfarenhet och utbildning

• Du har redan har en relevant ledande teknisk roll, som till exempel lead developer, chief software architect eller CTO.
• Du har förstahandserfarenhet av att rulla ut och skala upp molntjänster eller webbapplikationer.
• Du har erfarenhet av att bygga högpresterande utvecklingsteam, hantera snabb tillväxt och genomföra snabba förändringar.
• Du har erfarenhet av att ta fram och följa upp budget.
• Du har framgångsrikt förhandlat med strategiska teknikpartner och viktiga leverantörer där båda parter har gått ut som vinnare.
• Det är meriterande att ha minst en kandidatexamen i datavetenskap eller liknande.

Kvalifikationer och färdigheter

• Att hålla dig uppdaterad om teknikutveckling, metoder och bästa praxis inom mjukvaruområdet är en självklarhet för dig.
• Du har förmåga att se saker och ting ur våra kunders perspektiv och använda det för att vägleda dina beslut.
• God kommunikatör.
• Erfarenhet av kontraktsskrivning och god förståelse för juridiska texter.
• Om du har erfarenhet av GDPR, ISO 27001 och andra krav på compliance så är det meriterande.

Förmåner

• Vi på Omniway ser gärna att du är en närvarande chef. Därför är vårt kontor i Umeå byggt för att stimulera team-building och en aktiv livsstil.
• Jobba när det passar dig bäst. Vi har förtroendearbetstid, vilket innebär att du har förtroendet att själv disponera arbetstiden med hänsyn till dina arbetsuppgifter.
• Du har 6 veckors semester.
• Du får naturligtvis friskvårdsbidrag.

Sök jobbet som CTO

Låter det intressant? Då ska du söka jobbet som CTO på Omniway AB.

Vänta inte med att söka. Vi utvärderar och intervjuar kandidater allteftersom ansökningar kommer in. Sista ansökningsdag 15e september 2022.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Andreas Stenberg [email protected]
Har du frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta AcadeMedias chefsrekryterare Carina Åkemark [email protected]

När vi bedömer din ansökan gör vi det enbart på grundval av lämplighet, meriter, kompetens, prestationer och affärsbehov. Vi tar inte hänsyn till ålder, civilstånd, ursprung, könsidentitet, sexuell läggning, hudfärg, religion, graviditet, fysisk eller psykisk funktionsvariation, medicinskt tillstånd eller något annat som inte har något att göra med hur väl du kan utföra ditt arbete. Visa mindre

Slöjdlärare till Pops Academy Umeå

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla ... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla I20-området, här i Umeå. Lokalerna innehåller allt som hör en skola till med musikprofil. Vi har en ny dansstudio samt flera musikstudios. I dag går omkring 110 elever hos oss och vi planerar för fler.

Slöjdlärare till Pops Academy Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereder vi eleverna för framtiden. Nu behöver vi dig!

Vi har en tjänst på 60 % för undervisning i slöjd. Som slöjdlärare, kombinerat textil och trä och metall, är du en del av vårt team för att bygga en kreativ lärmiljö för våra elever.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom ämnet slöjd. På vår skola har vi höga ambitioner för våra elevers lärande och utveckling. Vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla elevers kunskaper. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du tycker om att arbeta i team med både elever och dina kollegor. Du är även mån att göra undervisningen lätttillgänglig genom att utgå från elevernas erfarenheter, arbeta för en tydlig lektionsstruktur och har ett inkluderande arbetssätt där hantverket och kreativiteten står i centrum.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola (åk 4-9) med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik, kreativ miljö där akademisk kvalitet prioriteras högt, där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet och hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Pops Academy i Umeå erbjuder dig en skolmiljö där eleverna står i centrum och du som medarbetare kommer arbeta med kompetenta och kreativa kollegor.

Som en skola inom Academedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde 15 augusti 2022 eller enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem! Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag då tillsättningen sker löpande. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Malin Tornberg Pantzare 076-1123049, [email protected]. Se gärna mer om vår skola på vår hemsida popsacademy.se/umea

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Studie- och yrkesvägledare till Pops Academy Umeå

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla ... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla I20-området, här i Umeå. Lokalerna innehåller allt som hör en skola till med musikprofil. Vi har en ny dansstudio samt flera musikstudios. I dag går omkring 110 elever hos oss och vi planerar för fler.

Studie- och yrkesvägledare till Pops Academy Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu behöver vi dig!

Vi har en tjänst på 10 % som studie- och yrkesvägledare. Som studie- och yrkesvägledare är du en del av vårt team för att bygga ett livslångt lärande för våra elever i en kreativ miljö.

Din profil

I första hand söker vi dig som är behörig studie- och yrkesvägledare. På vår skola har vi höga ambitioner för våra elevers lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskaper. Som studie- och yrkesvägledare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också strukturerad och vill möta eleverna med ett öppet sinne.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola (åk 4-9) med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik, kreativ miljö där akademisk kvalitet prioriteras högt i en skola där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet och hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Pops Academy i Umeå erbjuder dig en skolmiljö där eleverna står i centrum och du som medarbetare kommer arbeta med kompetenta och kreativa kollegor.

Som en skola inom Academedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde 15 augusti 2022 eller enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Malin Tornberg Pantzare 076-1123049, [email protected]. Se gärna mer om vår skola på vår hemsida popsacademy.se/umea

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Elevresurs

Ansök    Jun 27    AcadeMedia Support AB    Elevassistent
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Pops Academy i Umeå är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9. Vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gam... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Pops Academy i Umeå är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9. Vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla I20-området. Lokalerna innehåller allt som hör en skola till med musikprofil. Vi har en ny dansstudio samt flera musikstudios. I dag går omkring 115 elever hos oss och vi planerar för fler.

Elevresurs till Pops Academy Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu behöver vi dig!

Vi har nu en visstidsanställning hos oss på 70-100 %, utifrån överenskommelse, som elevresurs fram till 22 dec 2022. Ditt uppdrag är främst att arbetar med enskilda elever i behov av särskilt stöd och du blir en del av vårt team, vars mål är att bygga en kreativ lärmiljö för våra elever.

Din profil

På vår skola har vi höga ambitioner. Vi söker dig med ett högt personligt engagemang och intresse för elevers lärande och utveckling . Du är duktig på att etablera tillitsfulla relationer och är social. Som elevresurs är du lyhörd och vill vägleda elever inför framtiden. Du tycker om att arbeta i team med både elever och kollegor. Du har ett inkluderande arbetssätt.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola (åk 4-9) med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik och kreativ miljö där akademisk kvalitet prioriteras högt och där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet med hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Pops Academy i Umeå erbjuder dig en skolmiljö där eleverna står i centrum och du som medarbetare kommer arbeta med kompetenta och kreativa kollegor.

Som en skola inom Academedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning till och med 22 dec 2022 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde 17 augusti eller enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem! Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Malin Tornberg Pantzare 076-1123049, [email protected]. Se gärna mer om vår skola på vår hemsida popsacademy.se/umea

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Specialpedagog till Pops Academy i Umeå

Ansök    Feb 18    AcadeMedia Support AB    Specialpedagog
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla ... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla I20-området, här i Umeå. Lokalerna innehåller allt som hör en skola till med musikprofil. Vi har en ny dansstudio samt flera musikstudios. I dag går omkring 115 elever hos oss och vi planerar för fler.

Specialpedagog till Pops Academy i Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som har visioner och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu behöver vi dig!

Vi har en tjänst på 50 % som specialpedagog hos oss med utökning till 70 % till sommaren och eventuell möjlighet till fortsatt utökning. Som specialpedagog är du en del av skolans elevhälsoteam och arbetar utifrån uppdrag av rektor.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad specialpedagog. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling. Vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskaper. Som specialpedagog är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du tycker om att arbeta i team med elever och kollegor och arbetar systematiskt med pedagogiska kartläggningar tillsammans med lärare och rektor. Du arbetar även för att de specialpedagogiska insatserna främst blir främjande och att de gör skillnad för eleverna. Du är flexibel och strukturerad.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola (åk 4-9) med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik och kreativ lärmiljö där akademisk kvalitet prioriteras högt och där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet med hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Pops Academy i Umeå erbjuder dig en skolmiljö där eleverna står i centrum och du som medarbetare kommer arbeta med kompetenta och kreativa kollegor.

Som skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde 14 mars 2022 eller enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem! Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag då tillsättningen sker löpande . Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Malin Tornberg Pantzare 076-1123049, [email protected]. Se gärna mer om vår skola på vår hemsida popsacademy.se/umea

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Speciallärare eller specialpedagog till Pops Academy i Umeå

Ansök    Apr 14    AcadeMedia Support AB    Speciallärare
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla ... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla I20-området, här i Umeå. Lokalerna innehåller allt som hör en skola till med musikprofil. Vi har en ny dansstudio samt flera musikstudios. I dag går omkring 120 elever hos oss och vi planerar för fler.

Speciallärare eller specialpedagog till Pops Academy i Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som har visioner och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat.

Vi har en ledig tjänst som speciallärare eller specialpedagog, 100%, hos oss. Som speciallärare eller specialpedagog är du en del av skolans elevhälsoteam och arbetar utifrån uppdrag av rektor.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad speciallärare eller specialpedagog. På vår skola har vi höga ambitioner för våra elevers lärande och utveckling.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers och dina blivande kollegors kunskaper. Som speciallärare eller specialpedagog är du lyhörd och vill vägleda eleverna och dina kollegor inför framtiden. Du tycker om att arbeta i team med elever och kollegor och arbetar systematiskt med pedagogiska kartläggningar tillsammans med lärare och rektor. Du arbetar med främjande och åtgärdande insatser på gruppnivå som gör skillnad. Du är systematisk, flexibel och strukturerad.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola (åk 4-9) med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik och kreativ lärmiljö där akademisk kvalitet prioriteras högt och där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet med hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Pops Academy i Umeå erbjuder dig en skolmiljö där eleverna står i centrum och du som medarbetare kommer arbeta med kompetenta och kreativa kollegor.

Som skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde 15 augusti 2022 eller enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem! Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag då tillsättningen sker löpande . Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Malin Tornberg Pantzare 076-1123049, [email protected]. Se gärna mer om vår skola på vår hemsida popsacademy.se/umea

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Elevresurs

Ansök    Apr 28    AcadeMedia Support AB    Elevassistent
Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9. Vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla I20-området, här i Umeå. Lokalerna innehåller allt som hör en skola till med musikprofil. Vi har en ny dansstudio samt flera musikstudios. I dag går omkring 115 elever hos oss och vi planerar för fler. Elevresurs till Pops Academy Umeå Ditt uppdrag Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pop... Visa mer
Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9. Vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla I20-området, här i Umeå. Lokalerna innehåller allt som hör en skola till med musikprofil. Vi har en ny dansstudio samt flera musikstudios. I dag går omkring 115 elever hos oss och vi planerar för fler.

Elevresurs till Pops Academy Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu behöver vi dig!

Vi har nu en tillfällig tjänst på 80 % som elevresurs fram till 15 juni 2022. Som elevresurs är du en del av vårt team för att bygga en kreativ lärmiljö för våra elever.

Din profil

På vår skola har vi höga ambitioner för våra elevers lärande och utveckling och vi söker dig med ett högt engagemang för elevers lärande och trivsel.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och trivsel. Du är duktig på att etablera tillitsfulla relationer och är social. Som elevresurs är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du tycker om att arbeta i team med både eleverna och med dina kollegor. Du har ett inkluderande arbetssätt. Ditt uppdrag är att arbetar med elever i behov av extra stöd.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola (åk 4-9) med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik, kreativ miljö där akademisk kvalitet prioriteras högt och där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet och hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Pops Academy i Umeå erbjuder dig en skolmiljö där eleverna står i centrum och du som medarbetare kommer arbeta med kompetenta och kreativa kollegor.

Som en skola inom Academedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning till och med 15 juni 2022. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem! Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag då tillsättningen sker löpande. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Malin Tornberg Pantzare 076-1123049, [email protected]. Se gärna mer om vår skola på vår hemsida popsacademy.se/umea

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Slöjdlärare till Pops Academy Umeå

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla ... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla I20-området, här i Umeå. Lokalerna innehåller allt som hör en skola till med musikprofil. Vi har en ny dansstudio samt flera musikstudios. I dag går omkring 110 elever hos oss och vi planerar för fler.

Slöjdlärare till Pops Academy Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu behöver vi dig!

Vi har en tjänst på 60 % för undervisning i slöjd. Som slöjdlärare, kombinerat textil och trä och metall, är du en del av vårt team för att bygga en kreativ lärmiljö för våra elever.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom ämnet slöjd. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskaper. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du tycker om att arbeta i team med både eleverna och med dina kollegor. Du är även mån att göra undervisningen tillgänglig för våra elever genom att utgå från elevernas erfarenheter, arbeta för en tydlig lektionsstruktur och har ett inkluderande arbetssätt där hantverket och kreativiteten står i centrum.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola (åk 4-9) med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik, kreativ miljö där akademisk kvalitet prioriteras högt i en skola där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet och hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Pops Academy i Umeå erbjuder dig en skolmiljö där eleverna står i centrum och du som medarbetare kommer arbeta med kompetenta och kreativa kollegor.

Som en skola inom Academedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde 11 januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem! Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag då tillsättningen sker löpande. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Malin Tornberg Pantzare 076-1123049, [email protected]. Se gärna mer om vår skola på vår hemsida popsacademy.se/umea

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Fritidspedagog

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9. Vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla I20-... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9. Vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla I20-området, här i Umeå. Lokalerna innehåller allt som hör en skola till med musikprofil. Vi har en ny dansstudio samt flera musikstudios. I dag går omkring 115 elever hos oss och vi planerar för fler.

Fritidspedagog till Pops Academy Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu behöver vi dig!

Vi har nu en tillfällig tjänst på 80 % som fritidspedagog fram till 17 juni 2022. Som fritidspedagog är du en del av vårt team för att bygga en kreativ lärmiljö för våra elever.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad fritidspedagog. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskaper. Du är duktig på att etablera tillitsfulla relationer och är social. Som fritidspedagog är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du tycker om att arbeta i team med både eleverna och med dina kollegor. Du är även mån om att göra undervisningen tillgänglig för våra elever genom att utgå från elevernas erfarenheter, arbeta för tydlighet och tillgänglighet. Du har ett inkluderande arbetssätt. Ditt uppdrag är att arbetar med elever i behov av extra stöd och ansvarar för elevernas rastverksamhet.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola (åk 4-9) med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik, kreativ miljö där akademisk kvalitet prioriteras högt och där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet och hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Pops Academy i Umeå erbjuder dig en skolmiljö där eleverna står i centrum och du som medarbetare kommer arbeta med kompetenta och kreativa kollegor.

Som en skola inom Academedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning till och med 17 juni 2022. Tillträde 1 mars 2022 eller enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem! Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag då tillsättningen sker löpande. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Malin Tornberg Pantzare 076-1123049, [email protected]. Se gärna mer om vår skola på vår hemsida popsacademy.se/umea

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Studie- och yrkesvägledare till Pops Academy Umeå

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla ... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla I20-området, här i Umeå. Lokalerna innehåller allt som hör en skola till med musikprofil. Vi har en ny dansstudio samt flera musikstudios. I dag går omkring 110 elever hos oss och vi planerar för fler.

Studie- och yrkesvägledare till Pops Academy Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu behöver vi dig!

Vi har en tjänst på 10 % som studie- och yrkesvägledare. Som studie- och yrkesvägledare är du en del av vårt team för att bygga ett livslångt lärande för våra elever i en kreativ miljö.

Din profil

I första hand söker vi dig som är behörig studie- och yrkesvägledare. På vår skola har vi höga ambitioner för våra elevers lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskaper. Som studie- och yrkesvägledare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också strukturerad och vill möta eleverna med ett öppet sinne.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola (åk 4-9) med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik, kreativ miljö där akademisk kvalitet prioriteras högt i en skola där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet och hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Pops Academy i Umeå erbjuder dig en skolmiljö där eleverna står i centrum och du som medarbetare kommer arbeta med kompetenta och kreativa kollegor.

Som en skola inom Academedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde 11 januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Malin Tornberg Pantzare 076-1123049, [email protected]. Se gärna mer om vår skola på vår hemsida popsacademy.se/umea

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Lärare i svenska med kombination speciallärare till Pops Academy Umeå

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. [Här kan du lägga in en kort beskrivning av enheten, t.ex. klippa in från din enhets hemsida] Om du vill ve... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

[Här kan du lägga in en kort beskrivning av enheten, t.ex. klippa in från din enhets hemsida] Om du vill veta mer om Pops Academy xxx kan du gå in på vår hemsida www.popsacademy.se

Lärare i svenska till Pops Academy Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu behöver vi dig!

Vi har en tjänst på 80% för undervisning i huvudsak svenska. Vi ser gärna att du har en speciallärarutbildning och eller arbetat med svenska som andraspråk. En del av tjänsten kommer riktas mot arbetet med elever med särskilda behov. Du kommer att ha en kollega i ämnet och arbeta nära skolans specialpedagog. Vi tror att ni tillsammans kommer att skapa bästa förutsättningar att lyckas för våra elever på skolan. Självständigt kommer du att ansvara för genomförande av en variationsrik undervisning samt efterföljande dokumentation och återkoppling till elever och vårdnadshavare. Det kommer även att ingå mentorskap där du tillsammans med din mentorskollega i klassen håller i mentorspass och arbetar för att klassen/gruppen utvecklas mot uppsatta mål.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom svenska. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling. Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskaper. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. För att lyckas i ditt uppdrag värdesätter vi din kommunikativa förmåga samt arbeta lösningsorienterat med både elever och vårdnadshavare.. Du behöver administrera och vara strukturerad i ditt arbete samt vara tydlig i ditt ledarskap i klassrummet samt ha en positiv elevsyn. Du är samarbetsvillig och har lätt för att ta egna initiativ. Vi är en skola som arbetar med digitala läromedel och plattformar vilket vi ser att du har goda kunskaper inom. Du kommer att möta elever med olika behov så ditt bemötande och yrkesskicklighet är något vi värdesätter högt.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik, kreativ miljö där akademisk kvalitet prioriteras högt i en skola där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet och hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Du kommer att möta ett härligt gäng kollegor på en skola där alla hjälps åt.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet).

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Christer Persson på 090- 171565 eller [email protected]

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Specialpedagog till Pops Academy i Umeå

Ansök    Nov 12    AcadeMedia Support AB    Specialpedagog
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla ... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola, åk 4-9, och vi finns i stora ljusa lokaler på Umestan, gamla I20-området, här i Umeå. Lokalerna innehåller allt som hör en skola till med musikprofil. Vi har en ny dansstudio samt flera musikstudios. I dag går omkring 110 elever hos oss och vi planerar för fler.

Specialpedagog till Pops Academy i Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som har visioner och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu behöver vi dig!

Vi har en tjänst på 50 % som specialpedagog hos oss med eventuell möjlighet till utökning längre fram. Som specialpedagog är du en del av skolans elevhälsoteam och arbetar utifrån uppdrag av rektor.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad specialpedagog. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling. Vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskaper. Som specialpedagog är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du tycker om att arbeta i team med elever och kollegor och arbetar systematiskt med pedagogiska kartläggningar tillsammans med lärare och rektor. Du arbetar även för att de specialpedagogiska insatserna främst blir främjande och att de gör skillnad för eleverna. Du är flexibel och strukturerad.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola (åk 4-9) med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik och kreativ lärmiljö där akademisk kvalitet prioriteras högt och där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet med hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Pops Academy i Umeå erbjuder dig en skolmiljö där eleverna står i centrum och du som medarbetare kommer arbeta med kompetenta och kreativa kollegor.

Som skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet) med eventuell möjlighet till utökning av tjänsten längre fram. Tillträde 10 januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem! Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag då tillsättningen sker löpande . Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Malin Tornberg Pantzare 076-1123049, [email protected]. Se gärna mer om vår skola på vår hemsida popsacademy.se/umea

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Studie- och yrkesvägledare till Pops academy Umeå

Pops Academy är grundskolan, årskurs 4–9, som kombinerar akademisk kvalitet och kreativ verksamhet med musik och dans. Vi ska erbjuda en kreativ skola med effektivt lärande som barnen längtar till. Varje dag. Om du vill veta mer om Pops Academy Umeå kan du gå in på vår hemsida www.popsacademy.se/umeå Studie- och yrkesvägledare till Pops Academy Umeå Ditt uppdrag Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå si... Visa mer
Pops Academy är grundskolan, årskurs 4–9, som kombinerar akademisk kvalitet och kreativ verksamhet med musik och dans.
Vi ska erbjuda en kreativ skola med effektivt lärande som barnen längtar till. Varje dag.

Om du vill veta mer om Pops Academy Umeå kan du gå in på vår hemsida www.popsacademy.se/umeå

Studie- och yrkesvägledare till Pops Academy Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu behöver vi dig!

Vi har en tjänst på 10% som studie - och yrkesvägledare. I denna tjänst kommer du att ha det övergripande ansvaret för att förbereda elever på skolan inför deras kommande gymnasieval. Arbetet handlar om att stödja och motivera människor i en valsituation. Genom det personliga samtalet vidgar du perspektiv, informerar om vilka möjligheter som finns och bidrar till väl underbyggda val. I mötet med elever utgår du ifrån varje individs behov och förutsättningar. Du har kontakt med elever, lärare, föräldrar och företrädare för arbetslivet. Du informerar skolklasser om exempelvis gymnasieval, fortsatta studier och arbetsmarknad. I arbetet ingår att ordna praktikplatser och att stödja övrig personal på skolan i studie- och yrkesvalsfrågor. Vidare förväntas Du att vara tillgänglig för frågor från elever och föräldrar över telefon under arbetstid. Naturligtvis gör du arbetet tillsammans med oss andra på skolan. Då tjänsten är liten till omfattning kommer du behöva vara erfaren och inte vara rädd för att involvera hela skolan i ditt uppdrag. Vi är redo!

Din profil

Du har en studie- och yrkesvägledarexamen. Du är en god lyssnare, tycker om att samarbeta med dina kollegor. Du är även duktig på att arbeta självständigt, strukturerat samt duktig på att skapa- och bibehålla personliga relationer. Sålunda är din förmåga till samarbete med både kollegor och externa aktörer av stor vikt.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla oss som organisation och våra elevers kunskap inom ditt område.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik, kreativ miljö där akademisk kvalitet prioriteras högt i en skola där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet och hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Du kommer att möta ett härligt gäng kollegor på en skola där alla hjälps åt.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Christer Persson 090 151765 eller [email protected]

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Rektor till Pops Academy Umeå

Ansök    Mar 31    AcadeMedia Support AB    Rektor
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Vill du bli vår nya rektor? Pops Academy erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstr... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Vill du bli vår nya rektor? Pops Academy erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu finns chansen att bli den som fortsätter Pops Academy Umeås resa framåt.

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande rektorsuppdrag där du tillsammans med skolans kompetenta medarbetare utvecklar verksamheten. Till din hjälp har du teamet på skolan, skolchef och ett nätverk av rektorskollegor samt service- och kvalitetsinriktade staber inom kvalitet, ekonomi, HR, juridik, IT, kommunikation och marknadsföring.

Ditt uppdrag är att på ett energigivande och verksamhetsnära sätt leda och utveckla skolan. Du har det övergripande ansvaret för elever, medarbetare, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du leder de verksamhetsstrategiska frågorna kring skolans kvalitetsarbete, utveckling och framtid och företräder skolan i olika externa sammanhang, kommuner och myndigheter.

Din profil

Vi söker dig som drivs av möjligheten att bedriva undervisning med hög akademisk kvalitet och utveckla elever och personal inom ramen för Pops Academys utmärkande varumärke. Som ledare är du trygg och närvarande och genom dina handlingar skapar du förutsättningar för dina medarbetare att växa och vara nytänkande. Samtidigt kan du fatta svåra beslut och vara tydlig i ditt ledarskap. Du inspirerar till arbetsglädje och utifrån ett utvecklande och nära ledarskap bidrar du till både din egen och andras utveckling.

Du har ett långsikt driv att skapa en kvalitativ skola för våra elever och pedagoger. Du levererar vad du lovar, strävar efter att nå resultat med bästa möjliga kvalitet och vågar prova nya vägar. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever, vårdnadshavare och externa intressenter.

Den vi söker har erfarenhet av vara rektor på en högstadieskola. Det är meriterande om du har en genomgången rektorsutbildning. Du är väl förtrogen med skolan styrdokument och har erfarenhet av arbete med elevhälsa. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av budgetansvar.

Övrigt

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy och du får självklart även kollektivavtalade förmåner och försäkringar samt friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning. Placeringsort Umeå. Har du frågor kontakta gärna Skolchef Jessica Mozakka, epost: [email protected], tel: 076-1016917.

Skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löper ut. Sista ansökningsdag är 11/4 2021. Tjänsten tillträdes 15 juni 2021 eller enligt överenskommelse.

Vi har gjort vårt val av annonseringsplattform och undanber oss förfrågningar från externa leverantörer.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare i Idrott och hälsa till Pops Academy Umeå

[Här kan du lägga in en kort beskrivning av enheten, t.ex. klippa in från din enhets hemsida] Om du vill veta mer om Pops Academy xxx kan du gå in på vår hemsida www.popsacademy.se Vikariat i Idrott och hälsa till Pops Academy Umeå Ditt uppdrag Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu behöve... Visa mer
[Här kan du lägga in en kort beskrivning av enheten, t.ex. klippa in från din enhets hemsida] Om du vill veta mer om Pops Academy xxx kan du gå in på vår hemsida www.popsacademy.se

Vikariat i Idrott och hälsa till Pops Academy Umeå

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu behöver vi dig!

Skolans ordinarie idrottslärare ska vara föräldraledig och vi söker nu en vikarie under föräldraledigheten. Vi har en tjänst på 40% för undervisning i Idrott och hälsa. Ordinarie idrottslärare kommer att vara tillgänglig på skolan under tiden som stöd men kommer undervisa i annat ämne. Du kommer tillsammans med ordinarie lärare planera för innehållet i ämnet men självständigt arbeta med genomförande och efterarbeten. Som stöd i ditt arbete kommer du att ha regelbundna träffar med ordinarie idrottslärare och specialpedagog på skolan. Självständigt kommer du att ansvara för genomförande av en variationsrik undervisning samt efterföljande dokumentation och återkoppling till elever och vårdnadshavare. Utöver ordinarie idrottsundervisning kommer du att ansvara för planering av friluftsdagar tillsammans med dina kollegor på skolan.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom Idrott och hälsa. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskaper. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. För att lyckas i ditt uppdrag värdesätter vi din kommunikativa förmåga samt vara lösningsorienterad. Du behöver kunna administrera och vara strukturerad i ditt arbete samt vara tydlig i ditt ledarskap i klassrummet samt ha en positiv elevsyn. Du är samarbetsvillig och har lätt för att ta egna initiativ. Vi är en skola som arbetar med digitala läromedel och plattformar vilket vi ser att du har goda kunskaper inom.

Vi erbjuder

Pops Academy är en nutida kreativ grundskola med höga förväntningar – på såväl elever som personal. Vi erbjuder en unik, kreativ miljö där akademisk kvalitet prioriteras högt i en skola där musik och dans står på schemat varje dag. Genom att förena kreativitet och hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Du kommer att möta ett härligt gäng kollegor på en skola där alla hjälps åt.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en ett vikariat för tidsperioden 2021-08-05-2021-12-22. Möjlighet till förlängning finns utifrån behov.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Christer Persson 090 -171565 eller [email protected]

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Omniway söker flera drivna webbutvecklare

AcadeMedia EdTech är del av AcadeMediakoncernen som är norra Europas största privata utbildningsanordnare. Drygt 76 000 elever och föräldrar har valt våra förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Ytterligare 100 000 vuxna går på någon av våra vuxenutbildningar under ett år. AcadeMedia finns över hela Sverige och vi har även förskolor i Norge och Tyskland. Totalt har AcadeMedia över 600 enheter och cirka 17 000 medarbetare. AcadeMedia EdTech är en digita... Visa mer
AcadeMedia EdTech är del av AcadeMediakoncernen som är norra Europas största privata utbildningsanordnare. Drygt 76 000 elever och föräldrar har valt våra förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Ytterligare 100 000 vuxna går på någon av våra vuxenutbildningar under ett år. AcadeMedia finns över hela Sverige och vi har även förskolor i Norge och Tyskland. Totalt har AcadeMedia över 600 enheter och cirka 17 000 medarbetare.

AcadeMedia EdTech är en digitaliseringsmotor och som kraftsamlar för att bidra till att göra Sverige till det ledande landet i världen på att utnyttja digitaliseringens möjligheter och skapa morgondagens lärande. Vi tror på utbildning för alla och ett livslångt lärande och i en digitaliserad värld. Verksamheten inom AcadeMedia EdTech organiseras inom två varumärken – Linguista som är en fjärrundervisningstjänst inom bland annat modersmål och Omniway som är en användarvänlig lärplattform.

Om oss

Vi är ett litet utvecklingsteam som underhåller, driver och utvecklar den webbaserad lärplattformen Omniway. Teamet består för närvarande av sju fullstack-utvecklare och vi expanderar i rask takt. Omniway är en komplett lärplattform huvudsakligen verksam inom Academediakoncernen men expanderar även på den externa marknaden. Vårt utvecklingsteam är placerat i centrala Umeå.

Rollen

Som utvecklare kommer du hjälpa till att underhålla och vidareutveckla vår lärplattform. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga utvecklare och syssla både med frontend och backend-arbete. Du förväntas ha erfarenhet av webbutveckling, både inom backend (serverprogrammering, ) och frontend (HTML/CSS/JS). Vår plattform har en Laravel-baserad backend (PHP, My) och en Bootstrap-baserad frontend som använder Vue.js för dynamiska komponenter.

Erfarenhet av följande krävs:

• Backendprogrammering (i valfritt språk, t.ex. PHP/C#/Python)
• Frontendprogrammering (HTML, CSS, JS)
• Databaserfarenhet ()

Erfarenhet av följande är starkt meriterande, i prioritetsordning:

• Laravel (eller andra MVC-ramverk)
• js (eller andra data binding-ramverk)
• PHP
• Bootstrap
• ES6/ES7
• Testdriven utveckling
• Linux/unixmiljöer

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Delta i kravspecifikationsframställning och tidsuppskattning
• Implementera ny funktionalitet självständigt, ofta både front- och backenddelarna
• Lösa problem som uppstår
• Skriva enhetstester (unit tests) och säkerställa att kod fungerar enligt specifikation

Om dig

Du har längre erfarenhet av webbutveckling och webbteknologier samtidigt som du har ett stort intresse för teknikutvecklingen och nya sätt att arbeta. Du är metodisk och tycker om att lösa problem, både tekniskt och genom att förstå verksamhetens behov. Som person är du stabil och är duktig på att samarbeta och kommunicera med andra. Du vill ta en aktiv roll i att utveckla hur vi arbetar och är inte rädd för att tänka nytt.

Välkommen med din ansökan

Tjänsten är på heltid med placering i Umeå. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten kontakta Utvecklingschef Andreas Stenberg, per telefon 070-569 14 24 alternativt per mail på [email protected]. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt och senast 20210425. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Pops Academy i Umeå söker en lärare i musik

På Pops Academy förenar vi kreativitet med akademisk kvalitet. Hösten 2015 slog vi upp dörrarna och välkomnade våra första elever. Förutom klassisk grundskoleundervisning erbjuds eleverna på skolan 5-6 musiktimmar i veckan. Med musiken som kraft vill vi ge våra elever ett innehållsrikt liv där skaparlust och kreativitet bär dem genom hela livet. Läs mer om oss på www.popsacademy.se. Pops Academy är en nutida grundskola där vi förenar kreativitet med aka... Visa mer
På Pops Academy förenar vi kreativitet med akademisk kvalitet. Hösten 2015 slog vi upp dörrarna och välkomnade våra första elever. Förutom klassisk grundskoleundervisning erbjuds eleverna på skolan 5-6 musiktimmar i veckan. Med musiken som kraft vill vi ge våra elever ett innehållsrikt liv där skaparlust och kreativitet bär dem genom hela livet. Läs mer om oss på www.popsacademy.se.

Pops Academy är en nutida grundskola där vi förenar kreativitet med akademisk kvalitet. Skolan startade i Stockholm 2015 där man såg att balansen mellan det kreativa vi hittar i musiken skapar bra förutsättningar för resten av skolans uppdrag. Skolan i Stockholm kan i dag visa upp otroligt fina resultat. Hösten 2020 slog vi upp dörrarna i Umeå och välkomnade våra första elever från åk 4-9. Förutom klassisk grundskoleundervisning erbjuds eleverna på skolan 5–6 musiktimmar i veckan. Med musiken som kraft vill vi ge våra elever ett innehållsrikt liv där skaparlust och kreativitet bär dem genom hela livet. Nu växer vi och behöver en ny medarbetare till Anders för att utveckla skolan och vår musikprofil vidare. För dig som är musiklärare är det här en stor chans att komma in på en skola som verkligen satsar på ämnet musik och där du kommer att vara delaktig i utvecklingsarbetet.  Läs mer om oss på www.popsacademy.se.

 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 30% för undervisning i musik. Du kommer att undervisa i ensemble, körsång samt i vanliga ämnet musik. Skolan arbetar med ett antal konserter under året där eleverna får känna sig stolt genom att visa upp sin utveckling och sina förmågor. Som musiklärare förväntas du ansvara för att arrangera och leda dessa viktiga konserter på skolan. Naturligtvis tillsammans med oss andra på skolan. Då skolan är ny i Umeå men funnits längre i Stockholm förväntas det även av dig att tillsammans med din ämneskollega Anders utveckla skolan i linje med vårt varumärke och den redan etablerade verksamheten i Stockholm.

Du planerar och genomför undervisningen i samarbete med din ämneskollega Anders i musik och naturligtvis med övriga kollegor inom övriga ämnen. Du arbetar engagerat utifrån skolans styrdokument med tydliga mål i undervisningen samt har vana att arbeta med digitala verktyg. Formativ bedömning, utvärdering och återkoppling till eleverna är naturliga delar i din undervisning. Du är trygg med att eleverna känner en stor delaktighet och har ett reellt inflytande i din undervisning. Genom ett medvetet och strukturerat förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer bland våra elever. Du har god medvetenhet om hur dina handlingar påverkar din omgivning.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare inom ämnet musik. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig som är bra på att bygga relation med dina elever. Vi brukar säga att en bra lärare hos oss känner till sina elevers drömmar. I linje med det är det också kunskapsutveckling som skolan ska fokusera på, så goda kunskaper i dina ämnen är en viktig förutsättning för att lyckas med läraruppdraget. Engagemang, inspiration och arbetsglädje är en ömsesidig växelverkan vi gärna ser att alla ger och får på Pops Academy.

För att trivas ser vi att du är en person som drivs av möjligheten att påverka, finner energi genom delaktighet, är handlingskraftig och är lösningsinriktad. Du inspireras av att arbeta och leda i en kreativ miljö och har förmågan att sprida känslan av att allt är möjligt. Din energinivå är hög och du trivs i en dynamisk miljö. Ditt arbetssätt är strukturerat och din kommunikativa förmåga hög. och du trivs i en dynamisk miljö. Ditt arbetssätt är strukturerat och din kommunikativa förmåga hög. Som ledare är du trygg och närvarande. Du levererar vad du lovar, strävar efter att nå resultat med bästa möjliga kvalitet och vågar prova nya vägar. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter och relationer med lärare, elever och vårdnadshavare.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det inom AcadeMedia finns många karriärvägar. Genom vårt utvecklingsarbete får du utmana dina kollegor och låta dig själv utmanas och växa med fokus på hög kvalitet och glädje.

På Pops Academy erbjuder vi en trevlig arbetsplats där alla ska känna sig trygga i skolans gemenskap för att våga prova nya vägar och utvecklas.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling. Visa mindre

Rektor till Pops Academy Umeå

Ansök    Mar 9    AcadeMedia Support AB    Rektor
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Vill du bli vår nya rektor? Pops Academy erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstr... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Vill du bli vår nya rektor? Pops Academy erbjuder en skola för den som vågar drömma och är beredd att anstränga sig för att nå sina mål. På Pops Academy förbereds eleverna för framtiden – oavsett om den är inom musik eller något helt annat. Nu finns chansen att bli den som fortsätter Pops Academy Umeås resa framåt.

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande rektorsuppdrag där du tillsammans med skolans kompetenta medarbetare utvecklar verksamheten. Till din hjälp har du teamet på skolan, skolchef och ett nätverk av rektorskollegor samt service- och kvalitetsinriktade staber inom kvalitet, ekonomi, HR, juridik, IT, kommunikation och marknadsföring.

Ditt uppdrag är att på ett energigivande och verksamhetsnära sätt leda och utveckla skolan. Du har det övergripande ansvaret för elever, medarbetare, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du leder de verksamhetsstrategiska frågorna kring skolans kvalitetsarbete, utveckling och framtid och företräder skolan i olika externa sammanhang, kommuner och myndigheter.

Din profil

Vi söker dig som drivs av möjligheten att bedriva undervisning med hög akademisk kvalitet och utveckla elever och personal inom ramen för Pops Academys utmärkande varumärke. Som ledare är du trygg och närvarande och genom dina handlingar skapar du förutsättningar för dina medarbetare att växa och vara nytänkande. Samtidigt kan du fatta svåra beslut och vara tydlig i ditt ledarskap. Du inspirerar till arbetsglädje och utifrån ett utvecklande och nära ledarskap bidrar du till både din egen och andras utveckling.

Du har ett långsikt driv att skapa en kvalitativ skola för våra elever och pedagoger. Du levererar vad du lovar, strävar efter att nå resultat med bästa möjliga kvalitet och vågar prova nya vägar. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter med elever, vårdnadshavare och externa intressenter.

Den vi söker har erfarenhet av vara rektor på en högstadieskola. Det är meriterande om du har en genomgången rektorsutbildning. Du är väl förtrogen med skolan styrdokument och har erfarenhet av arbete med elevhälsa. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av budgetansvar.

Övrigt

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy och du får självklart även kollektivavtalade förmåner och försäkringar samt friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning. Placeringsort Umeå. Har du frågor kontakta gärna Skolchef Jessica Mozakka, epost: [email protected], tel: 076-1016917.

Skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löper ut. Sista ansökningsdag är 28/3 2021. Tjänsten tillträdes 15 juni 2021 eller enligt överenskommelse.

Vi har gjort vårt val av annonseringsplattform och undanber oss förfrågningar från externa leverantörer.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker skolsköterska, kombinerat kurator, till Pops Academy Umeå

Ansök    Feb 23    AcadeMedia Support AB    Skolsköterska
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor. Det här blir du en del av På Pops Academy Umeå möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet... Visa mer
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Det här blir du en del av

På Pops Academy Umeå möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Vi sätter alltid kunskap, lärande och den personliga relationen i fokus. Vi tänker att genom att förena kreativitet och hög akademisk kvalitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential. Våra elever ska ha roligt, med musiken som kraft, ger vi eleverna en innehållsrik skolgång, de utmanas, överraskas och framförallt ska de känna lust och glädje i sitt lärande.

Pops Academy Umeå har idag förtroendet att ha att ha hand om mer än 100 elever från årskurs 4-9 som ska växa till det dubbla och ligger väl placerad i Umestan i Umeå. Ett historiskt nav, en attraktiv plats med bara en gångbro från Umeå centrum. Skolan ligger i en av Västerbottens regemente I 20´s gamla vackra byggnader. HÄR är en film om Pops Academy Umeå.

Det här erbjuder vi dig

I arbetet som skolsköterska arbetar man främst hälsofrämjande och förebyggande. Det övergripande målet är att alla elever ska ha möjlighet att nå godkända kunskapskrav i skolan. Som skolsköterska ingår man i en samlad elevhälsa på skolan och man har ett närma samarbete med skolläkare, specialpedagog, psykolog, kurator och rektor. En samlade elevhälsa ska stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter som är angelägna delar i ovan arbete. Hälsobesöken och den öppna mottagningen är viktiga delar i att varje elev får det stöd den behöver i skolan. Andra arbetsuppgifter är vaccinationer enligt allmänna vaccinationsprogrammet.

Det här söker vi

Du ska vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet från arbete med barn och ungdomar samt arbete som skolsköterska anses det meriterande. Arbetet kräver god datorvana. Som person ska du vara strukturerad och noggrann, trivas att arbeta i tvärprofessionella team och lite av en entreprenör, en person som trivs med att skapa och ta egna initiativ. Du har en stark drivkraft för det hälsofrämjande arbetet, att skapa en skolmiljö som är positiv, tolerant och trygg samt att tillsammans ständigt arbeta med att skapa goda relationer i alla leda.

Den kurativa delen innebär att du är utbildad socionom eller har annan likvärdig beteendevetenskaplig utbildning. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda arbetsrelationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Tillträdesdag: enligt överenskommelse

Anställningsform: Deltid, 40 procent och varav halva tjänsten per uppdrag.

Sista ansökningsdag:
19/3, men vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rektor Christer Persson, 090-171565. Om du har frågor om den medicinska verksamheten kan du kontakta medicinsk verksamhetschef grundskolan Charlotte Friberg, [email protected]

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Vi söker skolsköterska till Pops Academy Umeå

Ansök    Jun 2    AcadeMedia Support AB    Skolsköterska
På Pops Academy förenar vi kreativitet med akademisk kvalitet. Hösten 2015 slog vi upp dörrarna och välkomnade våra första elever. Förutom klassisk grundskoleundervisning erbjuds eleverna på skolan 5-6 musiktimmar i veckan. Med musiken som kraft vill vi ge våra elever ett innehållsrikt liv där skaparlust och kreativitet bär dem genom hela livet. Läs mer om oss på www.popsacademy.se. Det här blir du en del av På Pops Academy Umeå möts du av en verksamhe... Visa mer
På Pops Academy förenar vi kreativitet med akademisk kvalitet. Hösten 2015 slog vi upp dörrarna och välkomnade våra första elever. Förutom klassisk grundskoleundervisning erbjuds eleverna på skolan 5-6 musiktimmar i veckan. Med musiken som kraft vill vi ge våra elever ett innehållsrikt liv där skaparlust och kreativitet bär dem genom hela livet. Läs mer om oss på www.popsacademy.se.

Det här blir du en del av

På Pops Academy Umeå möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Vi sätter alltid kunskap, lärande och den personliga relationen i fokus. Våra elever ska ha roligt, utmanas, överraskas och framförallt känna lust och glädje i sitt lärande.

Vi är glada över att Pops Academy kommer till Umeå. Primaskolan i Umeå byter namn och utöver det innebär det för Primaskolans, och hela Umeås del, en kreativ uppväxling – för på Pops Academy står musiken i fokus. Vår evidensbaserade metodik, genom vilken vi förenar kreativitet och akademisk kvalitet, har gjort Pops Academy till en av Sveriges högst rankade grundskolor. 

Från hösten byggs verksamheten ut. Pops Academy Umeå kommer att erbjuda skolgång från årskurs 4 till och med årskurs 9. 

Verksamheten bedrivs i ljusa lokaler på I20-området med bra transportmöjligheter till och från skolan.

HÄR är en film om Pops Academy och HÄR kan du se mer om skolan.
Det här erbjuder vi dig

I arbetet som skolsköterska arbetar man främst hälsofrämjande och förebyggande. Det övergripande målet är att alla elever ska ha möjlighet att nå godkända kunskapskrav i skolan. Som skolsköterska ingår man i en samlad elevhälsa på skolan och man har ett närma samarbete med skolläkare, specialpedagog, psykolog, kurator och rektor. En samlade elevhälsa ska stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter som är angelägna delar i ovan arbete. Hälsobesöken och den öppna mottagningen är viktiga delar i att varje elev får det stöd den behöver i skolan. Andra arbetsuppgifter är vaccinationer enligt allmänna vaccinationsprogrammet. 

För att du snabbt ska känna dig bekväm i verksamheten och i din nya roll erbjuder vi en gedigen introduktion med såväl uppdrags-, metodboks- och PMO genomgång. Du har möjlighet att dagligen få stöd av ledningsansvarig skolsköterska som vägleder dig i ditt nya uppdrag.

Fortbildning ingår i uppdraget och interna utbildningar anordnas regelbundet, både inom professionen och inom elevhälsans samlade kompetens.
Det här söker vi

Du ska vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet från arbete med barn och ungdomar samt arbete som skolsköterska anses det meriterande. Arbetet kräver god datorvana. Som person ska du vara strukturerad och noggrann, trivas att arbeta i tvärprofessionella team och lite av en entreprenör, en person som trivs med att skapa och ta egna initiativ. Du har en stark drivkraft för det hälsofrämjande arbetet, att skapa en skolmiljö som är positiv, tolerant och trygg samt att tillsammans ständigt arbeta med att skapa goda relationer i alla leda. 
Övrig information

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
 
Anställningsform: Deltid 20 procent 


Sista ansökningsdag: 
26/6, men vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.


Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rektor Christer Persson, 090-171565 Om du har frågor om den medicinska verksamheten kan du kontakta medicinsk verksamhetschef grundskolan Charlotte Friberg, [email protected]
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre