Lediga jobb Ohlssons Tyger & Stuvar AB i Umeå

Se alla lediga jobb från Ohlssons Tyger & Stuvar AB i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

Extrajobb i Ohlssons Tygers Webbshop, Umeå

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! I Umeå finns vår e-handel som växer kraftigt och därför behöver vi nu stärka upp vårt team med nya lagermedarbetare. Vi erbjuder våra kunder ett stort sortiment med unika modetyger och har en väletablerad avdelning med inredningstyger. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi som jobbar tillsammans i webshopen är noggranna och strukturerade med en stark önskan om at... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! I Umeå finns vår e-handel som växer kraftigt och därför behöver vi nu stärka upp vårt team med nya lagermedarbetare.
Vi erbjuder våra kunder ett stort sortiment med unika modetyger och har en väletablerad avdelning med inredningstyger. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi som jobbar tillsammans i webshopen är noggranna och strukturerade med en stark önskan om att uppfylla vårt kundlöfte.
För att lyckas som medarbetare i Ohlssons Tygers webbshop tror vi att du:
Är målinriktad och kan prioritera rätt i ett högt arbetstempo.
Gillar att samarbeta och jobba i team.
Du har en positiv inställning och sprider glädje på arbetsplatsen.
Har ett gott ordningssinne och en stark vilja att lyckas på jobbet.
Vi önskar att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.Arbetsuppgifter
Packa och skicka ordrar.
Det förekommer övriga sysslor knutna till arbetet i webben såsom städning och uppackning av varor m.m.Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, dröj därför inte med din ansökan!
Anställningen avser extra vid behov. Visa mindre

Säljare Ohlssons Tyger i Umeå

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 14 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger! N... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 14 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger!
Nu söker Ohlssons Tyger säljare till vår butik på Rådhusesplanaden 3 i Umeå och på Björnvägen Mariedal.


- Vi söker dig som brinner för försäljning och sätter kunden i första hand.
- Vi söker dig med kunskap om sömnad och textilier.
- Vi vill gärna att du har erfarenhet av försäljning och kassavana.
- Vi förväntar oss att du gillar att samarbeta och jobba i team.
- Vi vill att du ska vara mål- och resultatinriktad.
- Vi söker en pigg och glad säljare!
Som säljare rör du dig ute på golvet och möter upp våra kunder. Du hälsar alla kunder välkomna och jobbar aktivt med omsorgsförsäljning. Förutom att expediera förekommer även uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.
Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Ohlssons Tyger i Umeå söker en driftchef till vår e-handel!

Ansök    Okt 29    Ohlssons Tyger & Stuvar AB    Butikschef
Ohlssons Tyger söker en driftchef till vår e-handel! Ohlssons Tygers e-handel växer kraftigt och därför söker vi en driftchef. Förutom e-handeln driver vi 13 fysiska butiker runt om i landet. Tillsammans säljer vi ett stort sortiment med unika modetyger, har en väletablerad avdelning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter ... Visa mer
Ohlssons Tyger söker en driftchef till vår e-handel!
Ohlssons Tygers e-handel växer kraftigt och därför söker vi en driftchef. Förutom e-handeln driver vi 13 fysiska butiker runt om i landet. Tillsammans säljer vi ett stort sortiment med unika modetyger, har en väletablerad avdelning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund.
Som driftchef kliver du in i en bred och spännande roll som ansvarig för den dagliga driften i vår e-handel. Det är du som leder arbetsgruppen om ca 15 personer med en tydlig målsättning, att ständigt leverera kundernas ordrar perfekt inom korrekt tidsram. Dessutom är det du som söker effektiviseringsmöjligheter och kommer med förslag till förbättringsåtgärder som du tillsammans med e-handelsansvarig aktivt arbetar med.
Vi söker dig som har en mångårig erfarenhet av ledarskap och har ett starkt affärssinne. Som driftchef tror du på att leda med närvaro och tillgänglighet. Du "kavlar upp ärmarna" och arbetar tillsammans med ditt team. Du är en fena på att koordinera, leda och motivera dina medarbetare i ditt team. Du förväntas även aktivt delta i packlinjen och du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. Du ansvarar för enhetens personalförsörjning och bemanning, att kundlöftet uppfylls och att skapa en effektiv arbetsplats där du och ditt team trivs tillsammans.
Ohlssons Tyger erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i en framtidsbransch. Du får jobba i en kreativ och färgstark miljö tillsammans med engagerat arbetslag och du har ett nära samarbete med företagets e-handelsansvarige.
För att lyckas som driftchef på Ohlssons Tyger tror vi att du:
- Är service- och resultatinriktad som sporras av tydliga mål och höga förväntningar.
- Är en problemlösare som drivs av att sälja.
- Är strukturerad och noggrann och kan prioritera bland många olika uppgifter i ett högt arbetstempo.
- Gilla att samarbeta och arbeta i team.
- Har erfarenheter av att leda och ansvara för en personalgrupp genom tydlig och rak kommunikation.
- Tar egna initiativ och hittar nya lösningar för att öka butikens omsättning och lönsamhet.
- Har goda kunskaper om textilier och sömnad, men framförallt har du ett brinnande intresse för tyger och inredning.
- Tidigare erfarenhet från ledande position inom e-handel är meriterande.
Du är en erfaren ledare som drivs av förändring, engagemang och effektivitet. Du har ett starkt egendriv, är målinriktad och är flexibel så att du snabbt kan ställa om och motivera dina medarbetare att tänka utanför boxen. Du har ett dedikerat team på 15 personer som väntar på dig så skicka in din ansökan redan idag! Vi tillämpar alltid provanställning! Visa mindre

Digital kreatör

Är du kreativ, kan fotografera och älskar att skapa innehåll som intresserar andra? Till vår e-handel söker vi nu en kreativ och passionerad person som vill jobba extra med produktfotografering, kreativt skrivande och sociala medier. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att fotografera nyheter och skriva produkttexter samt skapa intresse för nyheterna genom sociala medier. För att lyckas i rollen vill vi att du är duktig på att fotografera, har erfarenh... Visa mer
Är du kreativ, kan fotografera och älskar att skapa innehåll som intresserar andra? Till vår e-handel söker vi nu en kreativ och passionerad person som vill jobba extra med produktfotografering, kreativt skrivande och sociala medier.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att fotografera nyheter och skriva produkttexter samt skapa intresse för nyheterna genom sociala medier. För att lyckas i rollen vill vi att du är duktig på att fotografera, har erfarenhet av sociala medier och även goda kunskaper inom content och copywriting. Du måste ha goda kunskaper i Photoshop och InDesign. Som person är du en naturlig projektledare med stort engagemang och gillar att jobba i både team och självständigt.
Du kommer in i en resultatfokuserad organisation som är i ständig utveckling och vi vill att du kan arbeta självständigt utifrån vårt koncept och den arbetsprocess som finns.
Vi erbjuder dig ett roligt och kreativt arbete i en av företagets mest snabbväxande enhet. Hos oss har kommunikation, färg, kvalitet och inspiration stor betydelse för produkten. Vi vill därför att du har ett stort intresse för mode och inredning. Tillsammans skapar vi en rolig och utvecklande arbetsplats! Visa mindre

Butikschef Ohlssons Tyger, Umeå

Ansök    Okt 18    Ohlssons Tyger & Stuvar AB    Butikschef
Ohlssons Tyger söker butikschef till butikerna i Umeå! Vi har 14 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avdelning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Som butikschef på Ohlssons Tyger jobbar du med att coacha och moti... Visa mer
Ohlssons Tyger söker butikschef till butikerna i Umeå!
Vi har 14 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avdelning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund.
Som butikschef på Ohlssons Tyger jobbar du med att coacha och motivera säljarna i din butik till att nå uppsatta försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service. Hos oss får du möjlighet att inspirera och ha roligt på jobbet!
För att lyckas som butikschef på Ohlssons Tyger tror vi att du:
- Är service- och resultatinriktad som sporras av tydliga mål och höga förväntningar.
- Är en problemlösare som drivs av att sälja.
- Är strukturerad och noggrann och kan prioritera rätt bland många olika uppgifter i ett högt arbetstempo.
- Gillar att samarbeta och arbeta i team.
- Har erfarenheter av att leda och ansvara för en personalgrupp genom tydlig och rak kommunikation.
- Tar egna initiativ och hittar nya lösningar för att öka butikens omsättning och lönsamhet.
- Har goda kunskaper om textilier och sömnad, men framförallt ett brinnande intresse för tyger och inredning.
Butikschefen står för en betydande del av butikens försäljning och genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att prestera sitt yttersta. Du är ytterst ansvarig för butikens resultat och dagliga drift, vilket innebär att skapa en säljande butiksmiljö i enlighet med vårt koncept, som bidrar till en exceptionell kundupplevelse.
Tidigare erfarenhet från ledande position inom detaljhandeln är meriterande. Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, dröj därför inte med din ansökan! Vi tillämpar alltid provanställning! Visa mindre

Digital kreatör

Är du kreativ, kan fotografera och älskar att skapa innehåll som intresserar andra? Till vår e-handel söker vi nu en kreativ och passionerad person som vill jobba extra med produktfotografering, kreativt skrivande och sociala medier. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att fotografera nyheter och skriva produkttexter samt skapa intresse för nyheterna genom sociala medier. För att lyckas i rollen vill vi att du är duktig på att fotografera, har erfarenh... Visa mer
Är du kreativ, kan fotografera och älskar att skapa innehåll som intresserar andra? Till vår e-handel söker vi nu en kreativ och passionerad person som vill jobba extra med produktfotografering, kreativt skrivande och sociala medier.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att fotografera nyheter och skriva produkttexter samt skapa intresse för nyheterna genom sociala medier. För att lyckas i rollen vill vi att du är duktig på att fotografera, har erfarenhet av sociala medier och även goda kunskaper inom content och copywriting. Du måste ha goda kunskaper i Photoshop och InDesign. Som person är du en naturlig projektledare med stort engagemang och gillar att jobba i både team och självständigt.
Du kommer in i en resultatfokuserad organisation som är i ständig utveckling och vi vill att du kan arbeta självständigt utifrån vårt koncept och den arbetsprocess som finns.
Vi erbjuder dig ett roligt och kreativt arbete i en av företagets mest snabbväxande enhet. Hos oss har kommunikation, färg, kvalitet och inspiration stor betydelse för produkten. Vi vill därför att du har ett stort intresse för mode och inredning. Tillsammans skapar vi en rolig och utvecklande arbetsplats! Visa mindre

Extrajobb i Ohlssons Tygers Webbshop, Umeå

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! I Umeå finns vår e-handel som växer kraftigt och därför behöver vi nu stärka upp vårt team med nya lagermedarbetare. Vi erbjuder våra kunder ett stort sortiment med unika modetyger och har en väletablerad avdelning med inredningstyger. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi som jobbar tillsammans i webshopen är noggranna och strukturerade med en stark önskan om at... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! I Umeå finns vår e-handel som växer kraftigt och därför behöver vi nu stärka upp vårt team med nya lagermedarbetare.
Vi erbjuder våra kunder ett stort sortiment med unika modetyger och har en väletablerad avdelning med inredningstyger. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi som jobbar tillsammans i webshopen är noggranna och strukturerade med en stark önskan om att uppfylla vårt kundlöfte.
För att lyckas som medarbetare i Ohlssons Tygers webbshop tror vi att du:
Är målinriktad och kan prioritera rätt i ett högt arbetstempo.
Gillar att samarbeta och jobba i team.
Du har en positiv inställning och sprider glädje på arbetsplatsen.
Har ett gott ordningssinne och en stark vilja att lyckas på jobbet.
Vi önskar att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.Arbetsuppgifter
Packa och skicka ordrar.
Det förekommer övriga sysslor knutna till arbetet i webben såsom städning och uppackning av varor m.m.Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, dröj därför inte med din ansökan!
Anställningen avser extra vid behov. Visa mindre

Säljare Ohlssons Tyger i Umeå

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 15 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger! N... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 15 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger!
Nu söker Ohlssons Tyger säljare till vår butik på Rådhusesplanaden 3 i Umeå och på Björnvägen Mariedal.


- Vi söker dig som brinner för försäljning och sätter kunden i första hand.
- Vi söker dig med kunskap om sömnad och textilier.
- Vi vill gärna att du har erfarenhet av försäljning och kassavana.
- Vi förväntar oss att du gillar att samarbeta och jobba i team.
- Vi vill att du ska vara mål- och resultatinriktad.
- Vi söker en pigg och glad säljare!


Som säljare rör du dig ute på golvet och möter upp våra kunder. Du hälsar alla kunder välkomna och jobbar aktivt med omsorgsförsäljning. Förutom att expediera förekommer även uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.


Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Tjänsterna är:
Ett vikariat på ca 80% med tillträde snarast.
Två helgtjänster om ca 10-20% med tillträde snarast. Visa mindre

Butikschef Ohlssons Tyger, Umeå

Ansök    Aug 31    Ohlssons Tyger & Stuvar AB    Butikschef
Ohlssons Tyger söker butikschef till butikerna i Umeå! Vi har 15 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avdelning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Som butikschef på Ohlssons Tyger jobbar du med att coacha och moti... Visa mer
Ohlssons Tyger söker butikschef till butikerna i Umeå!
Vi har 15 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avdelning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund.
Som butikschef på Ohlssons Tyger jobbar du med att coacha och motivera säljarna i din butik till att nå uppsatta försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service. Hos oss får du möjlighet att inspirera och ha roligt på jobbet!
För att lyckas som butikschef på Ohlssons Tyger tror vi att du:
- Är service- och resultatinriktad som sporras av tydliga mål och höga förväntningar.
- Är en problemlösare som drivs av att sälja.
- Är strukturerad och noggrann och kan prioritera rätt bland många olika uppgifter i ett högt arbetstempo.
- Gillar att samarbeta och arbeta i team.
- Har erfarenheter av att leda och ansvara för en personalgrupp genom tydlig och rak kommunikation.
- Tar egna initiativ och hittar nya lösningar för att öka butikens omsättning och lönsamhet.
- Har goda kunskaper om textilier och sömnad, men framförallt ett brinnande intresse för tyger och inredning.
Butikschefen står för en betydande del av butikens försäljning och genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att prestera sitt yttersta. Du är ytterst ansvarig för butikens resultat och dagliga drift, vilket innebär att skapa en säljande butiksmiljö i enlighet med vårt koncept, som bidrar till en exceptionell kundupplevelse.
Tidigare erfarenhet från ledande position inom detaljhandeln är meriterande. Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, dröj därför inte med din ansökan! Vi tillämpar alltid provanställning! Visa mindre

Extrajobb som säljare Ohlssons Tyger, Umeå

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 17 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger! ... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 17 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger!


Nu söker Ohlssons Tyger säljare för helg- och extrajobb samt sommarvikariat till våra butiker i Umeå. Vi har en butik på Rådhusesplanaden 3 samt en butik som ligger på Björnvägen 11, Mariedal.


- Vi söker dig som brinner för försäljning och sätter kunden i första hand.
- Vi söker dig med kunskap om sömnad och textilier.
- Vi vill gärna att du har erfarenhet av försäljning och kassavana.
- Vi förväntar oss att du gillar att samarbeta och jobba i team.
- Vi vill att du ska vara mål- och resultatinriktad.
- Vi söker en pigg och glad säljare!


Som säljare rör du dig ute på golvet och möter upp våra kunder. Du hälsar alla kunder välkomna och jobbar aktivt med omsorgsförsäljning. Förutom att expediera förekommer även uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.


Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Lagermedarbetare till Ohlssons Tygers Centrallager UMEÅ

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 17 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Till vårt centrallager söker vi dig som trivs med ett aktivt och fysiskt jobb... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 17 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund.
Till vårt centrallager söker vi dig som trivs med ett aktivt och fysiskt jobb. Du som person är lösningsorienterad, flexibel och är beredd att hugga i där det behövs. Du är noggrann även i ett högt tempo och är lyhörd då det gäller att alltid leverera god service till våra butiker. Vi jobbar i en liten grupp och därför är god samarbetsförmåga och en positiv inställning viktigt!


Tidigare erfarenhet av lagerarbete meriterande. Till vårt centrallager söker vi en lagermedarbetare. Från centrallagret distribueras varor till Ohlssons Tygers 17 butiker.
• Orderplock
• Varumottagning (både containertömning och palleveranser)
• Varupåfyllnad i plockhylla
• Organisering av plockhylla
• Prismärkning av varor
• Kontakt med butiker och åkare via telefon och mail
• Övriga vanligt förekommande uppgifter på lager så som städning mm. Visa mindre

Extrajobb i Ohlssons Tygers Webbshop, Umeå

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! I Umeå finns vår e-handel som växer kraftigt och därför behöver vi nu stärka upp vårt team med nya lagermedarbetare. Vi erbjuder våra kunder ett stort sortiment med unika modetyger och har en väletablerad avdelning med inredningstyger. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi som jobbar tillsammans i webshopen är noggranna och strukturerade med en stark önskan om at... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! I Umeå finns vår e-handel som växer kraftigt och därför behöver vi nu stärka upp vårt team med nya lagermedarbetare.
Vi erbjuder våra kunder ett stort sortiment med unika modetyger och har en väletablerad avdelning med inredningstyger. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi som jobbar tillsammans i webshopen är noggranna och strukturerade med en stark önskan om att uppfylla vårt kundlöfte.
För att lyckas som medarbetare i Ohlssons Tygers webbshop tror vi att du:
Är målinriktad och kan prioritera rätt i ett högt arbetstempo.
Gillar att samarbeta och jobba i team.
Du har en positiv inställning och sprider glädje på arbetsplatsen.
Har ett gott ordningssinne och en stark vilja att lyckas på jobbet.
Vi önskar att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.Arbetsuppgifter
Packa och skicka ordrar.
Det förekommer övriga sysslor knutna till arbetet i webben såsom städning och uppackning av varor m.m.Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, dröj därför inte med din ansökan!
Anställningen avser extra vid behov. Visa mindre

Extrajobb i Ohlssons Tygers Webbshop, Umeå

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 18 butiker över hela landet samt en starkt växande Webbshop. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avdelning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger! I Ohlssons Tygers webbshop har du daglig... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja!
Vi har 18 butiker över hela landet samt en starkt växande Webbshop.
Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avdelning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger!


I Ohlssons Tygers webbshop har du daglig kontakt med mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service. För att lyckas som medarbetare i Ohlssons Tygers webbshop tror vi att du:
Är målinriktad och har ett stort intresse för försäljning och service.
Har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ, samt kan prioritera rätt i ett högt arbetstempo.
Gillar att samarbeta och jobba i team, bidrar till att nå butikens gemensamma mål samtidigt som du kan ta eget ansvar när situationen kräver det.
Har kunskap inom textilier och sömnad, men framförallt ett brinnande intresse för tyger och inredning.
Är serviceinriktad och kan uttrycka dig väl i text och tal.
Tidigare erfarenhet av försäljning och butiksarbete, gärna e-handel.
Har en positiv inställning och sprider glädje bland våra kunder och kollegor.
Har ett gott ordningssinne och förmåga att organisera.
Är kreativ samt har ett gott öga för färg och form.
Vi önskar att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel om behov uppstår.Arbetsuppgifter
Packa och skicka ordrar.
Kundservice via e-post och telefon.
Övriga sysslor knutna till arbetet i webben såsom städning och uppackning av varor m.m.Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, dröj därför inte med din ansökan!
Anställningen avser extra vid behov med möjlighet till sommarjobb. Visa mindre

Extrajobb i Ohlssons Tygers Webbshop Umeå

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 18 butiker över hela landet samt en starkt växande Webbshop. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avdelning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger! I Ohlssons Tygers webbshop har du daglig... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja!
Vi har 18 butiker över hela landet samt en starkt växande Webbshop.
Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avdelning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger!


I Ohlssons Tygers webbshop har du daglig kontakt med mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service. För att lyckas som säljare och medarbetare i Ohlssons Tygers webbshop tror vi att du:
Är målinriktad och har ett stort intresse för försäljning och service.
Har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ, samt kan prioritera rätt i ett högt arbetstempo.
Gillar att samarbeta och jobba i team, bidrar till att nå butikens gemensamma mål samtidigt som du kan ta eget ansvar när situationen kräver det.
Har kunskap inom textilier och sömnad, men framförallt ett brinnande intresse för tyger och inredning.
Är serviceinriktad och kan uttrycka dig väl i text och tal.
Tidigare erfarenhet av försäljning och butiksarbete, gärna e-handel.
Har en positiv inställning och sprider glädje bland våra kunder och kollegor.
Har ett gott ordningssinne och förmåga att organisera.
Kan fotografera och redigera bilder i Photoshop/Illustrator.
Är kreativ samt har ett gott öga för färg och form.
Vi önskar att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel om behov uppstår.Arbetsuppgifter
Packa och skicka ordrar.
Kundservice via e-post och telefon.
Administrera webbshoppen och underhåll av hemsidan. Fotografera och redigera bilder.
Övriga sysslor knutna till arbetet i butik så som städning och uppackning av varor m.m.Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, dröj därför inte med din ansökan!
Anställningen avser extra vid behov med möjlighet till sommarjobb. Visa mindre

Lagermedarbetare till Ohlssons Tygers Centrallager

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 20 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger! T... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 20 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger! Till vårt centrallager söker vi dig som trivs med ett aktivt och fysiskt jobb. Du som person är lösningsorienterad, flexibel och är beredd att hugga i där det behövs. Du är noggrann även i ett högt tempo och är lyhörd då det gäller att alltid leverera god service till våra butiker. Vi jobbar i en liten grupp och därför är god samarbetsförmåga och en positiv inställning viktigt!


Tidigare erfarenhet av lagerarbete meriterande. Till vårt centrallager söker vi en lagermedarbetare. Från centrallagret distribueras varor till Ohlssons Tygers 20 butiker.
• Orderplock
• Varumottagning (både containertömning och palleveranser)
• Varupåfyllnad i plockhylla
• Organisering av plockhylla
• Prismärkning av varor
• Kontakt med butiker och åkare via telefon och mail
• Övriga vanligt förekommande uppgifter på lager så som städning mm. Visa mindre

Extrajobb i Ohlssons Tygers Webbshop

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 20 butiker över hela landet samt en starkt växande Webbshop. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avdelning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger! I Ohlssons Tygers webbshop har du dagl... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja!
Vi har 20 butiker över hela landet samt en starkt växande Webbshop.
Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avdelning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger!


I Ohlssons Tygers webbshop har du daglig kontakt med mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service. För att lyckas som säljare och medarbetare i Ohlssons Tygers webbshop tror vi att du:
Är målinriktad och har ett stort intresse för försäljning och service.
Har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ, samt kan prioritera rätt i ett högt arbetstempo.
Gillar att samarbeta och jobba i team, bidrar till att nå butikens gemensamma mål samtidigt som du kan ta eget ansvar när situationen kräver det.
Har kunskap inom textilier och sömnad, men framförallt ett brinnande intresse för tyger och inredning.
Är serviceinriktad och kan uttrycka dig väl i text och tal.
Tidigare erfarenhet av försäljning och butiksarbete, gärna e-handel.
Har en positiv inställning och sprider glädje bland våra kunder och kollegor.
Har ett gott ordningssinne och förmåga att organisera.
Kan fotografera och redigera bilder i Photoshop/Illustrator.
Är kreativ samt har ett gott öga för färg och form.
Vi önskar att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel om behov uppstår.Arbetsuppgifter
Packa och skicka ordrar.
Kundservice via e-post och telefon.
Administrera webbshoppen och underhåll av hemsidan. Fotografera och redigera bilder.
Övriga sysslor knutna till arbetet i butik så som städning och uppackning av varor m.m.Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, dröj därför inte med din ansökan!
Anställningen avser extra vid behov med möjlighet till sommarjobb. Visa mindre

Säljare Ohlssons Tyger i Umeå City

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 18 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger! ... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 18 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger!


Nu söker Ohlssons Tyger en säljare till vår butik på Rådhusesplanaden 3 i Umeå.


- Vi söker dig som brinner för försäljning och sätter kunden i första hand.
- Vi söker dig med kunskap om sömnad och textilier.
- Vi vill gärna att du har erfarenhet av försäljning och kassavana.
- Vi förväntar oss att du gillar att samarbeta och jobba i team.
- Vi vill att du ska vara mål- och resultatinriktad.
- Vi söker en pigg och glad säljare!


Som säljare rör du dig ute på golvet och möter upp våra kunder. Du hälsar alla kunder välkomna och jobbar aktivt med omsorgsförsäljning. Förutom att expediera förekommer även uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.


Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Tjänsten är ett vikariat på ca 70% med tillträde snarast. Visa mindre

Extrajobb som säljare Ohlssons Tyger, Umeå

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 18 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger! ... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 18 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger!


Nu söker Ohlssons Tyger säljare för helg- och extrajobb till våra butiker i Umeå. Vi har en butik på Rådhusesplanaden 3 samt en butik som ligger på Björnvägen 11, Mariedal.


- Vi söker dig som brinner för försäljning och sätter kunden i första hand.
- Vi söker dig med kunskap om sömnad och textilier.
- Vi vill gärna att du har erfarenhet av försäljning och kassavana.
- Vi förväntar oss att du gillar att samarbeta och jobba i team.
- Vi vill att du ska vara mål- och resultatinriktad.
- Vi söker en pigg och glad säljare!


Som säljare rör du dig ute på golvet och möter upp våra kunder. Du hälsar alla kunder välkomna och jobbar aktivt med omsorgsförsäljning. Förutom att expediera förekommer även uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.


Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Besök gärna någon av våra butiker och lämna din ansökan personligen. Märk ansökan om det är till någon särskild butik ni söker till. Visa mindre

Butikschef för Sveriges största tygkedjas webbshop

Ansök    Jun 12    Ohlssons Tyger & Stuvar AB    Butikschef
Nu finns chansen att leda arbetet i Sveriges största tygkedjas webbshop ohlssonstyger.se. Vi söker en vikarierande butikschef som vill vara med och utveckla, leda och driva försäljning. Ohlssons Tyger har 20 tygaffärer runt om i Sverige, och en ständigt växande e-handel som även är en viktig marknadsföringskanal. Webbshoppen är en av tygkedjans största butiker försäljningsmässigt, och har en spännande framtid framför sig. Låter det som ett jobb för dig? Hä... Visa mer
Nu finns chansen att leda arbetet i Sveriges största tygkedjas webbshop ohlssonstyger.se. Vi söker en vikarierande butikschef som vill vara med och utveckla, leda och driva försäljning. Ohlssons Tyger har 20 tygaffärer runt om i Sverige, och en ständigt växande e-handel som även är en viktig marknadsföringskanal. Webbshoppen är en av tygkedjans största butiker försäljningsmässigt, och har en spännande framtid framför sig. Låter det som ett jobb för dig? Härligt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva försäljning till en webbshop. Vi vill att du är en lagspelare som drivs av att överträffa försäljningsmål. Du ska kunna leda och inspirera dina medarbetare att ha kul på jobbet. Vi tycker att det är viktigt att du är noggrann, service- och kundinriktad samt flexibel i din personlighet. Det är också viktigt att du gillar förändringar och utveckling. Ingen dag är den andra lik när man driver en webbshop. I den här rollen är du ansvarig för att: – Driva försäljning och nå och överträffa budget. – Dina medarbetare trivs och utvecklas på jobbet. – Hålla webben aktuell och uppdaterad. – Rapportera till och samarbeta med huvudkontoret. – Kunderna får sina paket i tid, och känner sig nöjda. Vi erbjuder dig: En vänlig arbetsplats med ett spännande och utmanande jobb i en bransch som är i ständig utveckling. Ett nära samarbete med ledningen, en butikscoach som stöttar och fantastiska medarbetare som gör ett riktigt bra jobb. Här finns chans att utvecklas på jobbet! Visa mindre

Extrajobb som säljare Ohlssons Tyger i Umeå

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 21 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger! ... Visa mer
Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 21 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger!


Nu söker Ohlssons Tyger säljare för helg- och extrajobb till våra butiker i Umeå. Vi har en butik påRådhusesplanaden 3 samt en butik som ligger på Björnvägen 11, Mariedal.


- Vi söker dig som brinner för försäljning och sätter kunden i första hand.
- Vi söker dig med kunskap om sömnad och textilier.
- Vi vill gärna att du har erfarenhet av försäljning och kassavana.
- Vi förväntar oss att du gillar att samarbeta och jobba i team.
- Vi vill att du ska vara mål- och resultatinriktad.
- Vi söker en pigg och glad säljare!


Som säljare rör du dig ute på golvet och möter upp våra kunder. Du hälsar alla kunder välkomna och jobbar aktivt med omsorgsförsäljning. Förutom att expediera förekommer även uppackning av varor, prismärkning, skyltning, städning samt andra arbetsuppgifter knutna till arbete i butik.


Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Besök gärna någon av våra butiker och lämna din ansökan personligen. Märk ansökan om det är till någon särskild butik ni söker till.
Tillträde i januari. Visa mindre

Sommarvikarie i Ohlssons Tygers Webbshop

Packa och skicka ordrar. Kundservice via e-post och telefon. Administrera webbshoppen och underhåll av hemsidan. Fotografera och redigera bilder. Övriga sysslor knutna till arbetet i butik så som städning och uppackning av varor m.m. I Ohlssons Tygers webbshop har du daglig kontakt med mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service! För att lyckas som säljare och medarbetare i Ohlssons Tygers webbshop tror vi att du: - Är målinriktad och ... Visa mer
Packa och skicka ordrar.
Kundservice via e-post och telefon.
Administrera webbshoppen och underhåll av hemsidan.
Fotografera och redigera bilder.
Övriga sysslor knutna till arbetet i butik så som städning och uppackning av varor m.m.


I Ohlssons Tygers webbshop har du daglig kontakt med mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service!

För att lyckas som säljare och medarbetare i Ohlssons Tygers webbshop tror vi att du:
- Är målinriktad och har ett stort intresse för försäljning och service.
- Har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ, samt kan prioritera rätt i ett högt arbetstempo.
- Gillar att samarbeta och jobba i team, bidrar till att nå butikens gemensamma mål samtidigt som du kan ta eget ansvar när situationen kräver det.
- Har kunskap inom textilier och sömnad, men framförallt ett brinnande intresse för tyger och inredning.
- Är serviceinriktad och kan uttrycka dig väl i text och tal.
- Tidigare erfarenhet av försäljning och butiksarbete, gärna e-handel.
- Har en positiv inställning och sprider glädje bland våra kunder och kollegor.
- Har ett gott ordningssinne och förmåga att organisera.
- Kan fotografera och redigera bilder i Photoshop/Illustrator.
- Är kreativ samt har ett gott öga för färg och form.
- Vi önskar att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel om behov uppstår.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, dröj därför inte med din ansökan!

Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja!
Vi har 22 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avdelning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund.
Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger! Visa mindre

Ohlssons Tyger söker Sömmerska / Skräddare

Nu söker Ohlssons Tyger en sömmerska/skräddare som vill vara med att utveckla vår verksamhet där vi kommer att sy upp gardiner efter våra kunders önskemål.Du kommer att jobba i nära samarbete med vår webbshop då våra kunder lägger sina ordrar på gardinsömnad online. Din uppgift blir att klippa till och sy upp gardiner efter de instruktioner som finns och leverera en färdig produkt!Hos oss får du möjlighet att jobba med textilier och ha roligt på jobbet!Vi ... Visa mer
Nu söker Ohlssons Tyger en sömmerska/skräddare som vill vara med att utveckla vår verksamhet där vi kommer att sy upp gardiner efter våra kunders önskemål.Du kommer att jobba i nära samarbete med vår webbshop då våra kunder lägger sina ordrar på gardinsömnad online. Din uppgift blir att klippa till och sy upp gardiner efter de instruktioner som finns och leverera en färdig produkt!Hos oss får du möjlighet att jobba med textilier och ha roligt på jobbet!Vi tror att du:Har goda kunskaper om textilier och sömnad.Kan läsa enkla sömnadsinstruktioner.Är strukturerad och noggrann.Trivs att arbeta i ett högt tempo.Är en pigg och glad medarbetare!Din arbetsplats är i våra lokaler på Gräddvägen 29. Tillträde i september.Skicka gärna din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!Ohlssons Tyger är Sveriges största tygkedja! Vi har 22 butiker över hela landet. Vi har ett stort sortiment med unika modetyger, en väletablerad avledning med inredningstyger och är uppskattade för våra stuvar till kilopris. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment med färdigsydda produkter och sytillbehör. Vi jobbar alla efter samma koncept som bygger på en gemensam värdegrund. Vi som jobbar på Ohlssons Tyger är alla kreativa och gillar att sälja tyger! Visa mindre