Lediga jobb som Frontofficepersonal i Umeå

Se lediga jobb som Frontofficepersonal i Umeå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Umeå som finns hos arbetsgivaren.

Kundservicemedarbetare

Ansök    Mar 30    Schenker AB    Frontofficepersonal
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav Schenker Dedicated Services Group (SDS) har ca 150 medarbetare i Göteborg, Malmö, Essen, Houston, och Dubai. SDS är en oberoende 4PL-operatör inom DB Schenker Group som erbjuder kundanpassade transportnätverk för kunder med särskilda logistikbehov. Vi tror att det är den enskilda individens... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav Schenker Dedicated Services Group (SDS) har ca 150 medarbetare i Göteborg, Malmö, Essen, Houston, och Dubai. SDS är en oberoende 4PL-operatör inom DB Schenker Group som erbjuder kundanpassade transportnätverk för kunder med särskilda logistikbehov. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss!

Vi är en del av Schenker AB, en av världens ledande leverantörer av logistiktjänster.
Schenker i Sverige har 5 kundservicecenter som är placerade i Malmö, Jönköping, Göteborg, Örebro och Umeå. Vi söker nu kundtjänstmedarbetare till kontoret i Umeå.

Arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare bidrar Du till att upprätthålla ett effektivt och professionellt kundservicearbete mot våra kunder. Du kommer att ingå i ett team som tar hand om våra kunders förfrågningar, i huvudsak på nationell nivå men även på internationell nivå. Du har en positiv inställning till lagarbete och är flexibel och vill bidra till gruppens och företagets bästa.
Din främsta arbetsuppgift kommer vara att ta inkommande samtal från kunder och hjälpa dem med deras frågor och problem. Du kommer även att besvara förfrågningar via mail samt avisera ankommande sändningar för att bestämma tid för leverans.
Erfarenhet av kundservice via telefon är ett krav. Har Du även erfarenhet av transportbranschen är det meriterande.

För övrigt söker vi Dig som

* Är lösningsorienterad och självgående
* Är flexibel i ditt arbetssätt
* Har en positiv och social personlighet
* Är empatisk och en god kommunikatör, både i tal och skrift.
* Har god datavana
* Är stresstålig då arbetet tidvis håller ett högt tempo.
* Vårt erbjudande
* Du kommer att arbeta i ett team, där vi stöttar och hjälper varandra för att få ett bra flöde inom den egna gruppen och gemensamt inom alla kundservicecenter.

Vårt erbjudande
Du kommer att arbeta i ett team, där vi stöttar och hjälper varandra för att få ett bra flöde inom den egna gruppen och gemensamt inom alla kundservicecenter.
Information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader.
Arbetstiderna är schemalagda mellan 07,00 - 17,00. Tillträde enligt överenskommelse.
För mer information, kontakta Kundservicechef Fredrik Rosendahl [email protected]
Urvalet sker löpande så ansök gärna redan idag dock senast den 13e april.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare Bokning Schenker Umeå

Ansök    Mar 6    Schenker AB    Frontofficepersonal
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans sk... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Vi är ca 4000 medarbetare på ett 50-tal orter runt om i landet med ambitionen att kvalitet skall genomsyra allt vi gör, i syfte att tillsammans skapa det vinnande laget. Be one team with one goal är en av DB Schenkers grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Vill du spela i det vinnande laget - tveka inte att skicka in din ansökan!

Dessutom erbjuder vi:

* Friskvårdsbidrag, Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Klämpermission - en individuell pott med timmar som kan tas ut som ledighet, primärt i samband med klämdagar
* Möjlighet att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Karriärmöjligheter och kompetensutveckling
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Till vårt kontor i Umeå söker vi nu en glad och positiv medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

* Du tar emot förfrågningar och bokningar från våra kunder och samarbetspartners, både i Sverige och Europa, via telefon, EDI och mail
* Du har också täta kontakter med kunder, transportörer och medarbetare inom företaget både i Sverige och Europa.
* Prisräkning och fakturering, kontering av fakturor, uppföljning och kvalitetskontroll
* Du arbetar för en hög kvalitet och tar ansvar för att transporterna når slutdestination vid avtalad tidpunkt

Din Profil
Som person har du en positiv inställning till samarbete, service och kvalitet och du ser dig som en självklar del i en grupp. Du är målinriktad, tar egna initiativ och har god analytisk förmåga med ett granskande och drivande arbetssätt. Vidare är du metodisk, strukturerad, välorganiserad och gillar högt tempo. Arbetet innefattar en hel del problemlösningar vilket gör att det ställs höga krav på att du på ett lugnt och metodiskt sätt servar och löser problem åt våra kunder. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

* Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.
* Du har goda IT kunskaper och vana från arbete med kundkontakter via telefon och mail.
* Du har utbildning på lägst gymnasienivå.
* Det är en fördel om du har bakgrund från transportbranschen.
* Du är nyfiken på att lära nytt och gillar att lösa problem
* Du gillar att vara en i teamet, men också att ta egna initiativ och arbeta självständigt
* Ibland kräver situationen att man backar upp för kollegor och man får temporärt ta sig an nya arbetsuppgifter, därför är flexibilitet nödvändigt

Information och ansökan
Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha så snart som möjligt men senast den 31/3-2024.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader. På grund av våra höga säkerhetsklassningar är bakgrundskontroll en del av urvalsprocessen. För mer information är du välkommen att kontakta chef Business Services Camilla Granberg tel 090-716631 eller via mejl [email protected].

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi en Administratör/Planerare till Fodercentralen i Holmsund

Ansök    Jul 10    Northern Skill AB    Frontofficepersonal
Vi söker nudig med fingertoppskänsla för administration och kunder! Uppdraget förväntas pågå i ca 1 år med start i omgående och du kommer blir anställd av oss på Northern Skill under hela uppdragsperioden. Efter perioden så finns goda chanser till en fortsättning direkt ute hos vår uppdragsgivare.Om tjänsten:I denna roll kommer du att ha löpande kontakt med kunder, externa transportörer och dina kollegorpå olika avdelningar. Du blir en viktignyckel i såväl... Visa mer
Vi söker nudig med fingertoppskänsla för administration och kunder!
Uppdraget förväntas pågå i ca 1 år med start i omgående och du kommer blir anställd av oss på Northern Skill under hela uppdragsperioden. Efter perioden så finns goda chanser till en fortsättning direkt ute hos vår uppdragsgivare.Om tjänsten:I denna roll kommer du att ha löpande kontakt med kunder, externa transportörer och dina kollegorpå olika avdelningar. Du blir en viktignyckel i såväl transportplanering, kundfrågor,inköp,dokumentation och uppföljning.
Uppdragsgivaren är ett familjärt bolag där samarbete och prestigelöshet är en del av vardagen för att lyckas. Det innebär att du ibland kan komma att gå utanför dina ordinarie arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifter:
Hantera och samordna order från beställning till leverans.
Övervaka och planera transporter för att säkerställa kostnadseffektiv ochpålitlig leverans.
Koordinera kommunikationen mellan företaget, kunder och transportörerför att säkerställa att kundens behov alltid säkerställs.
Ansvara för att upprätthålla noggrannhet och korrekthet i orderinformation och transportdokumentation.
Inköp av diverse varor till verksamheten.
Genom dina kunddialoger alltid verka för ökad försäljning och långsiktiga samarbeten.
Medverka i utveckling av sortiment utifrån kundönskemål.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av orderhantering och transportadministration.
Förmåga att arbeta noggrant och effektivt.
Social och samarbetande.
Trivs i kontakt med kunder och ansvar för kundnöjdhet.
Organiserad och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.I denna roll behöver du inneha B-körkort.

Anställningsvillkor:
Detta är en heltidsanställning på ett år med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner samt en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att växa och utvecklas i din roll.
Om du är en målinriktad och ansvarsfull individ som är redo att ta dig an utmaningen att vara en central del av vår verksamhet, ser vi fram emot din ansökan. Visa mindre

Customer Service Advisor, Siemens Financial Services, Umeå

Ansök    Sep 6    Siemens AB    Frontofficepersonal
We are searching for a customer service advisor with strong sense of service in the job of answering customers by phone and e-mail. You will be a member of an engaged team who is supporting and providing high-quality service to our Swedish end customers.  The tasks you will perform are varied. You will support and guide our customers with different solutions and service both by incoming calls and e-mails.  The role will be based in Umeå. Main responsibil... Visa mer
We are searching for a customer service advisor with strong sense of service in the job of answering customers by phone and e-mail. You will be a member of an engaged team who is supporting and providing high-quality service to our Swedish end customers. 

The tasks you will perform are varied. You will support and guide our customers with different solutions and service both by incoming calls and e-mails.  The role will be based in Umeå.

Main responsibilities

Respond to customer queries, such as:

* Customer Invoices and Accounts receivable 
* Refunds
* Terms and conditions in different market products and contracts
* Other common tasks related to customer support

Your profile

In your role as a customer service advisor, you are open- and service minded. We are working together in a team, why it’s important that you are a team player.

We are searching for a person with great experience working with computers. You also communicate fluently in both Swedish and English in speaking and writing.

It’s meritorious if you have experience from previous service employments e.g., customer service and/or have experience working with reading agreements, terms, and conditions.

At times we have a fast-working pace, why it’s important that you can handle stressful situations. We are searching for a curious person who is a fast learner, and we want you to have a few years of work experience.

What we offer

* An opportunity to develop the work in the team by participating in various projects
* Many fun and supportive teammates 
* Varying tasks

Siemens Financial Services offers good career opportunities in an international environment with exciting challenges. Our success is created by our innovative and talented employees where their curiosity and professional skills create new knowledge and help find answers to the world's most difficult questions.

We have a clear and well-established policy for diversity in the workplace. We offer the same opportunities to everyone, and we see diversity as an asset, as changing backgrounds and life experience among employees increase the dynamics of the group. Diversity increases the opportunities to see things from different angles and find new, innovative solutions to our challenges.

Apply now! 

Please note that we will reply by email. We are looking forward to receiving your online application latest by 2nd of October. 

If you have any questions about the position, please contact Hiring Manager  [email protected]

Siemens Financial Services (SFS) – the financing arm of Siemens – provides business-to-business financial solutions. A unique combination of financial expertise, risk management and industry know-how enable SFS to create tailored innovative financial solutions. With these, SFS facilitates growth, creates value, enhances competitiveness, and helps customers access new technologies. SFS supports investments with equipment financing and leasing. Siemens Financial Services has 220 employees in the Nordics with offices in Stockholm, Umeå, Göteborg, Malmö, Helsinki and Oslo. www.siemens.com/finance. Visa mindre

Specialist digitalisering, Digitalisering, Umeå

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Är du en serviceriktad person som är sugen på nya utmaningar i en spännande verksamhet, omfattande digitalisering och som samtidigt gör skillnad i samhället? Då är du rätt person att förstärka vårt supportteam! Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling och karriärvägar hos en tr... Visa mer
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Är du en serviceriktad person som är sugen på nya utmaningar i en spännande verksamhet, omfattande digitalisering och som samtidigt gör skillnad i samhället? Då är du rätt person att förstärka vårt supportteam! Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling och karriärvägar hos en trygg arbetsgivare med bra villkor. Nu finns chansen att bidra till framtidens vård som ger oss världens friskaste befolkning med världens bästa hälsa.

Tillsammans bygger vi framtidens tekniklösningar för att stötta verksamheten i vården med det övergripande syftet att skapa mer tid för vård!

ARBETSUPPGIFTER
Som specialist digitalisering hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många.

Området vi nu förstärker är vår servicedesk. Arbetet innefattar första linjens support till verksamheten och vi söker därför dig som brinner för service och att hjälpa kunder.

Arbetsuppgifterna består av felsökning/felavhjälpning via ärendehanteringssystem, installationer av applikationer och program samt hantering av beställningar.
Beredskapsarbete förekommer i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning med minst ett års arbetslivserfarenhet inom HT eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift, och kan kommunicera obehindrat. Du har också goda PC-kunskaper.

Meriterande är vana vid att arbeta med ärendehanteringssystem, Windows 10/11, olika mobila enheter, Citrix, Tunna klienter, Active Directory, Telefonväxelsystem och mobiltelefoni, Skrivare, Office 365 och Nätverkskommunikation.

Vi söker dig med ett genuint intresse för service och som besitter ett engagemang och en vilja att arbeta med att supportera en kritisk verksamhet. Som person är du lösningsorienterad, nyfiken och har en serviceinriktad attityd. Du är flexibel, utåtriktad och kommunikativ i ditt arbetssätt där du värderar ett gott bemötande och ser samarbete som en viktig del av ditt arbete.

Övriga personliga egenskaper som vi också värdesätter högt är att du med enkelhet kan ta in och kommunicera med verksamheterna kring deras behov, är förändringsbenägen och ser möjligheter samt att du ser ett stort värde i att dela med dig av kunskap.

Vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Visa mindre

Customer Service Advisor, Siemens Financial Services, Umeå

Ansök    Okt 18    Siemens AB    Frontofficepersonal
We are searching for a customer service advisor with strong sense of service in the job of answering customers by phone and e-mail. You will be a member of an engaged team who is supporting and providing high-quality service to our Swedish end customers.  The tasks you will perform are varied. You will support and guide our customers with different solutions and service both by incoming calls and e-mails. The role will be based in Umeå. Main responsibili... Visa mer
We are searching for a customer service advisor with strong sense of service in the job of answering customers by phone and e-mail. You will be a member of an engaged team who is supporting and providing high-quality service to our Swedish end customers. 

The tasks you will perform are varied. You will support and guide our customers with different solutions and service both by incoming calls and e-mails. The role will be based in Umeå.

Main responsibilities

Respond to customer queries, such as:

* Customer Invoices and Accounts receivable 
* Refunds
* Terms and conditions in different market products and contracts
* Other common tasks related to customer support

Your profile

In your role as a customer service advisor, you are open- and service minded. We are working together in a team, why it’s important that you are a team player.

We are searching for a person with great experience working with computers and related systems. You also communicate fluently in both Swedish and English in speaking and writing.

It’s meritorious if you have experience from previous service employments e.g., customer service and/or have experience working with reading agreements, terms, and conditions.

At times we have a fast-working pace, why it’s important that you can handle stressful situations. We are searching for a curious person who is a fast learner, and we want you to have a few years of work experience.

What we offer

* An opportunity to develop the work in the team by participating in various projects
* Many fun and supportive teammates 
* Varying tasks

Siemens Financial Services offers good career opportunities in an international environment with exciting challenges. Our success is created by our innovative and talented employees where their curiosity and professional skills create new knowledge and help find answers to the world's most difficult questions.

We have a clear and well-established policy for diversity in the workplace. We offer the same opportunities to everyone, and we see diversity as an asset, as changing backgrounds and life experience among employees increase the dynamics of the group. Diversity increases the opportunities to see things from different angles and find new, innovative solutions to our challenges.

Apply now! 

Please note that we will reply by email. We are looking forward to receiving your online application latest by 6th of November. 

If you have any questions about the position, please contact Hiring Manager  [email protected] and questions regarding the recruitment process please contact Recruiter Helene Stigsson at [email protected].

Siemens Financial Services (SFS) – the financing arm of Siemens – provides business-to-business financial solutions. A unique combination of financial expertise, risk management and industry know-how enable SFS to create tailored innovative financial solutions. With these, SFS facilitates growth, creates value, enhances competitiveness, and helps customers access new technologies. SFS supports investments with equipment financing and leasing. Siemens Financial Services has 220 employees in the Nordics with offices in Stockholm, Umeå, Göteborg, Malmö, Helsinki and Oslo. www.siemens.com/finance. Visa mindre

Ledigt jobb som administratör hos vår kund i transportbranschen

Ansök    Maj 5    Manpower AB    Frontofficepersonal
Vi på Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag och vi söker just nu en serviceinriktad person till rollen som administratör för att genomföra uppdrag hos vår kund i transportbranschen. Är du lösningsfokuserad och kommunikativ och känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som administratör redan idag! Det här är ett konsultuppdrag med start v 25 där du kommer att arbeta på 75 % med stor chans till heltid unde... Visa mer
Vi på Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag och vi söker just nu en serviceinriktad person till rollen som administratör för att genomföra uppdrag hos vår kund i transportbranschen. Är du lösningsfokuserad och kommunikativ och känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som administratör redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag med start v 25 där du kommer att arbeta på 75 % med stor chans till heltid under högsommaren. Uppdraget sträcker sig tom. v 33 i dagsläget men kan komma att förlängas för rätt person. Arbetstiderna kan variera men är generellt förlagda mellan kl 08:10-17:10 beroende på om du jobbar fm eller em. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare i deras nyrenoverade och ljusa lokaler på Västerslätt i Umeå.Vad innebär rollen som administratör?

I rollen som administratör kommer du att ta emot aviseringar och följa sändningar, besvara frågor från avsändare och leverantörer via mail och telefon, ta emot kunder i kundmottagningen samt arbeta med kundens åkerier och övriga leverantörer. Vidare kommer du att agera lite av en problemlösare vad det gäller avvikelser samt även alltid ge god service mot både interna och externa kontakter.Vem söker vi?

Till rollen som administratör söker vi framför allt dig som är en utåtriktad och organiserad person som motiveras av att ha diversifierade arbetsuppgifter i ett stundtals högt tempo och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. Vi tror att du har ett helhetstänk och alltid tänker service i alla delar av din yrkesvardag. Du är kommunikativ och lägger stor vikt vid att vara en hjälpsam och noggrann medarbetare. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av administration, men det är inget krav, det viktigaste är att du är rätt person för uppdraget.Vi söker dig som

* har fullständig gymnasieutbildning
* talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* gärna har arbetat med administration innan
* har god systemvanaErbjudandeRent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida där du skapar en profil och laddar upp CV och ett kortare brev om vem du är. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor gällande tjänsten, kontakta [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Innesäljare sökes till Fastighetstvätt & Storköksservice i Norr!

Nu finns chansen att arbeta på ett av Umeås snabbast växande företag! Har du ett intresse för service, teknik och problemlösning samt drivs av ett mångsidigt arbete? Då är det dig Fastighetstvätt & Storköksservice i Norr söker! Hos Fastighetstvätt & Storköksservice i Norr får du chansen att arbeta med ett gäng härliga kollegor och ett arbete som innebär goda utvecklingsmöjligheter inom företaget! Om tjänsten Som innesäljare på Fastigetstvätt & Storköksserv... Visa mer
Nu finns chansen att arbeta på ett av Umeås snabbast växande företag! Har du ett intresse för service, teknik och problemlösning samt drivs av ett mångsidigt arbete? Då är det dig Fastighetstvätt & Storköksservice i Norr söker! Hos Fastighetstvätt & Storköksservice i Norr får du chansen att arbeta med ett gäng härliga kollegor och ett arbete som innebär goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!
Om tjänsten
Som innesäljare på Fastigetstvätt & Storköksservice i Norr erbjuds du en stor variation arbetsuppgifter där du arbetar under frihet med ansvar. Till en start kommer du inledningsvis gå en introduktion med erfaren kollega för att succesivt växa in i rollen där målet är att du kommer tillsammans med en kollegas ansvara för vår ordermottagning och inne säljavdelning, reservdelsbeställningar samt övriga administrativa uppgifter.
Du erbjuds
En anställning som erbjuder stora möjligheter till kompetensutveckling där du får ta nästa steg i din karriär.
En familjär arbetsplats som värnar om alla medarbetare.
Kompetenta medarbetare med stor kunskap om branschen.

Arbetsuppgifter
I arbetet som innesäljare så är du hjärtat i företaget som bemöter kunden först. Försäljningen sker genom att kunden söker upp dig via telefon eller så får du besök i vår butik. Du kommer till exempel arbeta med ordermottagning och lägga arbetsorders som sedan tilldelas av våra tekniker. Du kommer även ta emot beställningar av reservdelar. I tjänsten ingår även att motta gods på lagret och hantera dessa. För att trivas i rollen som innesäljare så skall du brinna för service och vara engagerade för din uppgift. Det krävs att du är en social person som inte tvekar på att tackla en utmaning. Allt för att bemöta kunden efter dennes behov.
Vi söker dig som
B - Körkort
Tekniskt intresserad
God datakunskap
God fysisk förmåga då lyft ingår i jobbet.
Du behöver också kunna kommunicera på svenska skriftligt och muntligt.

Det är meriterande om du har:
Gymnasial Utbildning
Erfarenhet från servicebranschen


Som person är du:
Serviceinriktad
Relationsskapande
Problemlösande
Initiativtagande

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, Dagtid
Placering: Umeå
Rekryteringsprocessen hanteras av Fastighetstvätt & Storköksservice i Norr via mail till [email protected]
Frågor ang tjänsten besvarar av Ann-Margret Fredriksson 070- 25 314 25

Information om företaget
Fastighetstvätt & Storköksservice i Norr är en komplett samarbetspartner inom tvättstugor, storkök samt inom installation och återförsäljning av luftvärmepumpar. Verksamheten arbetar med ledande leverantörer inom flera produktområden och präglas av höga ambitioner och en stark professionalism för att skapa kundnöjdhet. Visa mindre

Vill du ha ett flexibelt extrajobb i Umeå och region norra Sverige?

Vi behöver en ansvarstagande och självgående person som vill jobba extra lite då och då med ett socialt och varierande jobb ute på fält. Till största delen handlar det om att hantera och returnera våra inhandlade varor några gånger per år, både i Umeå och andra städer i norra Sverige. Mystery Shoppers köper ofta varor ute hos våra kunder, och vi behöver din hjälp att sköta returer som våra Shoppers inte kan göra själva.Nordic Mystery Shopping är unika geno... Visa mer
Vi behöver en ansvarstagande och självgående person som vill jobba extra lite då och då med ett socialt och varierande jobb ute på fält. Till största delen handlar det om att hantera och returnera våra inhandlade varor några gånger per år, både i Umeå och andra städer i norra Sverige. Mystery Shoppers köper ofta varor ute hos våra kunder, och vi behöver din hjälp att sköta returer som våra Shoppers inte kan göra själva.Nordic Mystery Shopping är unika genom att jobba med professionellt med timlön och hög kvalitet. I den här tjänsten kräver jobbet att du reser bort ibland. Självklart ersätts restid och reskostnader. Men det finns inget krav på att du måste jobba en viss volym. Arbetet planeras i arbetsdagar, schemalagt månadsvis. Du kan själv vara med i planeringen av vilka dagar du kommer att jobba. Därför är jobbet mycket flexibelt.I vår företagsgrupp ingår även Nordic Mystery Shopping i Finland och Norge, och Inside Security. Lönen är per timme, och en fördel med att det istället för frilans (fast summa per uppdrag) är att vi tar ansvar för att din skatt och pensionsavgift blir betald. Vi är ensamma i vår bransch om att ha kollektivavtal och arbetsförsäkringar som omfattar alla anställda.Om du känner att du vill ha något mer att göra som omväxling, tycker om att träffa människor och kan ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter ser vi fram emot att höra av dig! Visa mindre

Ledigt jobb som handläggare hos kund i Umeå

På uppdrag av vår kund letar vi nu efter en person som kommer att arbeta i vår kunds växel som handläggare. Arbetsuppgifterna består till stor del av att ta emot inkommande samtal som kan vara av svårare karaktär. Har du en ansvarsfull, trevlig och mogen personlighet? Då ser vi gärna att du söker tjänsten - gärna redan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar i minst 1 månad men högst troligen kommer uppdraget att förlängas. Du kommer att vara anstäl... Visa mer
På uppdrag av vår kund letar vi nu efter en person som kommer att arbeta i vår kunds växel som handläggare. Arbetsuppgifterna består till stor del av att ta emot inkommande samtal som kan vara av svårare karaktär. Har du en ansvarsfull, trevlig och mogen personlighet? Då ser vi gärna att du söker tjänsten - gärna redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i minst 1 månad men högst troligen kommer uppdraget att förlängas. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad innebär tjänsten?

Vår kund är en statlig myndighet med lokaler i centrala Umeå som verkar för att uppmärksamma och främja enskilda individers behov.

I rollen som handläggare/telefonist kommer du främst att sitta i växeln där du tar emot inkommande samtal som kan vara av varierande karaktär. Din personlighet och medmänsklighet kommer att vara kundens främst tillgång under detta uppdrag. Uppdraget sker under dagtid på vardagar.

Den vi söker

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är ansvarsfull, lyssnande och stabil i ditt arbetssätt. Du har god känsla för service och du har lätt för att ställa om när arbetet kräver det.För att lyckas i detta uppdrag krävs det en viss vana av att hantera svåra samtal, och vi ser gärna att du även har erfarenhet av arbete inom statlig eller offentlig sektor. Vidare är du en person med hög mognadsgrad som på ett professionellt sätt förstår och bemöter människor som befinner sig i kris eller annan svår situation. För denna tjänst krävs god svenska i tal och skrift.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

Denna tjänst kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person, vi ser därför att du skickar in din ansökan omgående. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Humby, [email protected].

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre