Lediga jobb Northern Skill AB i Umeå

Se alla lediga jobb från Northern Skill AB i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

Distriktssäljare till Lindab

Ansök    Jul 1    Northern Skill AB    Key account manager
Nu söker vi dig som är redo att anta en spännande roll som Distriktssäljare inom Lindab och som långsiktigt vill arbeta med att bygga relationer, framgång och kundnöjdhet. Om tjänsten:Som Distriktssäljare hos osskommer du att spela en viktig roll i att upprätta nyasamt utvecklabefintliga kundrelationer över ditt område ochsegmentet plåt.Du blir en viktig samarbetspartner i vardagen för både interna funktioneroch dina kunder, där dukommer ansvara för ett di... Visa mer
Nu söker vi dig som är redo att anta en spännande roll som Distriktssäljare inom Lindab och som långsiktigt vill arbeta med att bygga relationer, framgång och kundnöjdhet.
Om tjänsten:Som Distriktssäljare hos osskommer du att spela en viktig roll i att upprätta nyasamt utvecklabefintliga kundrelationer över ditt område ochsegmentet plåt.Du blir en viktig samarbetspartner i vardagen för både interna funktioneroch dina kunder, där dukommer ansvara för ett distrikt som i huvudsak sträcker sig från Umeå-Sundsvall.I rollen som Distriktssäljareges du förutsättningen att på riktigtarbeta med rådgivandeförsäljning av produkter och lösningar i framkantoch kommer varaett naturligt bollplank och en tryggpartner till dina kunder.Vi är ett familjärt företag som satsar på våra medarbetareskompetensutveckling och trivsel, därför är vi noga med att löpande utbilda samtliga roller inom Lindab där vi ocksåuppmuntrar tillidéer och förslag och där allaalltid ska kunna känna ett stort stöd och engagemang runtom sig.Det tror vi är viktigt för dig, för oss och våra kunder.
Huvudsakliga arbetsuppgifter: Utveckla och bibehålla kundrelationer inom ditt distrikt.
Genomföra kundbesök och presentera våra produkter och tjänster.
Identifiera kundbehov och erbjuda skräddarsydda lösningar.
Arbeta proaktivt för att hitta och bearbeta nya kundsegment.
Samarbeta nära andra avdelningar för att säkerställa hög kundnöjdhet.
Följa upp försäljningsmål och rapportera resultat och aktivitet till säljledningen
Vem är du?
För att trivas i rollen som Distriktssäljare hos Lindab tror vi att du är resultatinriktad och har lätt för att bygga relationer och förtroende. Du är en driven och initiativrik person som alltid sätter kunden och kollegor i fokus. Erfarenhet inom liknande försäljningoch byggindustrin är meriterande, men det viktigaste är att du har rätt inställning och viljan att lära dig.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Erfarenhet av B2B-försäljning där ansvar för kunderingått.
B-körkort är ett krav då resor förekommer löpande. (Tjänstebil ingår i tjänsten)
Förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team.
Hög social kompetens och kundfokus. Visa mindre

Mekaniker till Mekonomen - Umeå Bilverkstad AB

Mekonomen - Umeå Bilverkstad AB är en del av Mekonomen Group, Nordens ledande bilservicekedja med över 450 verkstäder i Sverige. Hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste standarden inom bilservice och att vara en del av ett engagerat team. Om tjänsten:Som mekaniker hos oss kommer du att arbeta med både service och reparation av personbilar och lätta lastbilar. Arbetet innebär att du tar emot arbetsorder, utför felsökningar och genomför nödvändig... Visa mer
Mekonomen - Umeå Bilverkstad AB är en del av Mekonomen Group, Nordens ledande bilservicekedja med över 450 verkstäder i Sverige. Hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste standarden inom bilservice och att vara en del av ett engagerat team.
Om tjänsten:Som mekaniker hos oss kommer du att arbeta med både service och reparation av personbilar och lätta lastbilar. Arbetet innebär att du tar emot arbetsorder, utför felsökningar och genomför nödvändiga reparationer med hög kvalitet. Du kommer att spela en viktig roll i vårt team och bidra till att våra kunder alltid får den bästa möjliga servicen.
Huvudsakliga Arbetsuppgifter: Genomföra service och reparation av personbilar, transportbilar samt husbilar
Felsökning med hjälp av avancerad diagnostikutrustning.
Utföra motorreparationer, bromsbyten, däckservice och liknande arbetsuppgifter.
Säkerställa att alla arbeten genomförs enligt Mekonomen standard och riktlinjer.
Bistå med rådgivning till kunder och hjälpa dem att förstå bilens tillstånd och eventuella åtgärder.
Vem är du?
För att trivas i rollen som mekaniker hos oss tror vi att du har ett genuint tekniskt intresse och en stark känsla för service. Du är noggrann, ansvarstagande och har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Vi ser framför oss att du som person har hög energi och flexibilitet i arbetet.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
B-körkort manuell
Ansökan
Det ska vara lätta att söka ett jobb!Har du inget "flashigt" CV så kan du istället svara på några korta frågor och skriva några rader i fritext. Det går självklart också bra att ringa direkt till oss för att presentera dig. Visa mindre

Nu söker vi en Administratör/Planerare till Fodercentralen i Holmsund

Ansök    Jul 10    Northern Skill AB    Frontofficepersonal
Vi söker nudig med fingertoppskänsla för administration och kunder! Uppdraget förväntas pågå i ca 1 år med start i omgående och du kommer blir anställd av oss på Northern Skill under hela uppdragsperioden. Efter perioden så finns goda chanser till en fortsättning direkt ute hos vår uppdragsgivare.Om tjänsten:I denna roll kommer du att ha löpande kontakt med kunder, externa transportörer och dina kollegorpå olika avdelningar. Du blir en viktignyckel i såväl... Visa mer
Vi söker nudig med fingertoppskänsla för administration och kunder!
Uppdraget förväntas pågå i ca 1 år med start i omgående och du kommer blir anställd av oss på Northern Skill under hela uppdragsperioden. Efter perioden så finns goda chanser till en fortsättning direkt ute hos vår uppdragsgivare.Om tjänsten:I denna roll kommer du att ha löpande kontakt med kunder, externa transportörer och dina kollegorpå olika avdelningar. Du blir en viktignyckel i såväl transportplanering, kundfrågor,inköp,dokumentation och uppföljning.
Uppdragsgivaren är ett familjärt bolag där samarbete och prestigelöshet är en del av vardagen för att lyckas. Det innebär att du ibland kan komma att gå utanför dina ordinarie arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifter:
Hantera och samordna order från beställning till leverans.
Övervaka och planera transporter för att säkerställa kostnadseffektiv ochpålitlig leverans.
Koordinera kommunikationen mellan företaget, kunder och transportörerför att säkerställa att kundens behov alltid säkerställs.
Ansvara för att upprätthålla noggrannhet och korrekthet i orderinformation och transportdokumentation.
Inköp av diverse varor till verksamheten.
Genom dina kunddialoger alltid verka för ökad försäljning och långsiktiga samarbeten.
Medverka i utveckling av sortiment utifrån kundönskemål.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av orderhantering och transportadministration.
Förmåga att arbeta noggrant och effektivt.
Social och samarbetande.
Trivs i kontakt med kunder och ansvar för kundnöjdhet.
Organiserad och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.I denna roll behöver du inneha B-körkort.

Anställningsvillkor:
Detta är en heltidsanställning på ett år med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner samt en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att växa och utvecklas i din roll.
Om du är en målinriktad och ansvarsfull individ som är redo att ta dig an utmaningen att vara en central del av vår verksamhet, ser vi fram emot din ansökan. Visa mindre

Produktionsledare till Fodercentralen i Holmsund

Ansök    Maj 13    Northern Skill AB    Arbetsledare, lager
Nu söker vi dig som gillar ansvar, trivs med varierade uppgifter och som långsiktigt vill stärka oss i rollen som produktionsledare. Fodercentralen firar 2025 hela 70 år och vi är stolta över att kännetecknas som en långsiktig arbetsgivare och pålitlig partner hos våra kunder. Under dessa 70 år har vår idé varit att finnas där det norrländska lantbruket finns, med tillverkning, ordermottagning och lager. Om rollen: Som produktionsledare kommer du att ha e... Visa mer
Nu söker vi dig som gillar ansvar, trivs med varierade uppgifter och som långsiktigt vill stärka oss i rollen som produktionsledare.
Fodercentralen firar 2025 hela 70 år och vi är stolta över att kännetecknas som en långsiktig arbetsgivare och pålitlig partner hos våra kunder. Under dessa 70 år har vår idé varit att finnas där det norrländska lantbruket finns, med tillverkning, ordermottagning och lager.
Om rollen: Som produktionsledare kommer du att ha ett varierat och ansvarsfullt arbete där du blir en viktig del av vår vardag och utveckling. Du kommer arbeta både gemensamt med och leda medarbetarna på avdelningen i vardagen,där arbetsuppgifterna ena stunden kan vara att lasta eller lossa leveranser, hantera gödsel och förbereda säckning. Till attdokumentera och inventera.
Du ansvarar i sin helhet för din avdelning och verkar nära både platschef och medarbetare i frågor kopplat till förbättringsarbete, bemanning,utveckling, medarbetarsamtaloch ständiga förbättringar av rutiner och processer. Vid behov kommer du även bistå vår platschef i arbetsuppgifter och ansvarsområden.
Vem vi söker: Vi söker dig som är en naturlig ledare, god kollega och som trivs med att arbeta lösningsorienterat och prestigelöst. Du har förmåga att kommunicera och planera,där ordningoch reda, en säker arbetsplatsoch rutiner är en självklarhet för dig. Vi tror också att du som person alltidsträvar efter att effektivisera och utveckla. Kanske har duerfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom en kundfokuserad verksamhet. Krav:Kort för hjullastare samttruckkort.Förmåga att hantera dokumentation och samtal på Svenska och ibland Engelska samt god systemvana.
Från oss som rekryterar: Vi ser att rollen som produktionsledare på Fodercentralen erbjuder en stimulerande och mångsidig arbetsmiljö där du har möjlighet att växa och utvecklas både personligen och som ledare. Fodercentralen har ett starkt fokus på samarbete, en prestigelös kultur där alla hjälps åt oavsett titel och verkar med stort hjärta för kunderna i alla lägen. Har du inte världens snyggaste CV så anser vi på Northern Skill att du alltid kan presentera dig för oss genom fritext eller slå en signal.
Vi är det personliga rekryteringsföretaget med norrländska som koncernspråk och är mer intresserade om vem du är - än hur duktig du är på skriva CV. Visa mindre

Markarbetare Umeå

Om tjänsten:Vi letar nu efter två personer som genom oss på Northern Skill vill ut och jobba påett konsultuppdrag hos vår kund. Perioden är från och med v.24 till och med v.37 Arbetet är som Markarbetare i Umeå Huvudsakliga arbetsuppgifter:Som Markarbetare kommer du ingå i ett Team där stora som små projekt ska genomföras. Du kommer att arbeta utomhus med bland annat utmärkning, passning, säkerhet. Vem tror vi att du är? Vi värdesätter att du är en lojal ... Visa mer
Om tjänsten:Vi letar nu efter två personer som genom oss på Northern Skill vill ut och jobba påett konsultuppdrag hos vår kund.
Perioden är från och med v.24 till och med v.37
Arbetet är som Markarbetare i Umeå
Huvudsakliga arbetsuppgifter:Som Markarbetare kommer du ingå i ett Team där stora som små projekt ska genomföras.
Du kommer att arbeta utomhus med bland annat utmärkning, passning, säkerhet.

Vem tror vi att du är?
Vi värdesätter att du är en lojal person som går att lita på, alltid kommer i tid och inte är rädd för att jobba.
Meriterade är självfallet om du tidigare har jobbat som Markarbetare och kanske använt laser ?Utbildning i "Arbete På Väg" är också meriterande
B körkort är ett krav
Svenska i tal och skrift
AnsökanNorthern Skillär det personliga rekryteringsföretaget med norrländska som koncernspråk och är mer intresserade om vem du är - än hur duktig du är på skriva CV.
Har du inte världens snyggaste CV så kan dualltid presentera dig genom fritext i ansökan,eller varför inteslå en signal? Vi hörs! Visa mindre

Medarbetare till lager/magasin hos AB Västerbottens Fodercentral

Ansök    Maj 8    Northern Skill AB    Lagerarbetare
Nu söker vi dig som gillar ansvar, trivs med varierade uppgifter och som långsiktigt vill stärka oss på vårt lager/magasin Fodercentralen firar 2025 hela 70 år och vi är stolta över att kännetecknas som en långsiktig arbetsgivare och pålitlig partner hos våra kunder. Under dessa 70 år har vår idé varit att finnas där det norrländska lantbruket finns, med tillverkning, ordermottagning och lager. Om rollen: Du kommer att vara en del av ett team där samarbet... Visa mer
Nu söker vi dig som gillar ansvar, trivs med varierade uppgifter och som långsiktigt vill stärka oss på vårt lager/magasin
Fodercentralen firar 2025 hela 70 år och vi är stolta över att kännetecknas som en långsiktig arbetsgivare och pålitlig partner hos våra kunder. Under dessa 70 år har vår idé varit att finnas där det norrländska lantbruket finns, med tillverkning, ordermottagning och lager.
Om rollen: Du kommer att vara en del av ett team där samarbete och kommunikation blir viktiga delarmen kommer även att arbeta självständigt i dina arbetsuppgifter där du har eget ansvar.
Kort om gruppens ansvar:
In- och utleveranser av handelsvaror
Planering av utlastningar
Hantering av gödsel inklusive säckning för leverans
Dokumentation och lagerinventeringar
Bevarande av ordning och reda samt upprätthållande av renlighet


Kort om ditt ansvar:
Lastning och lossning av gods
Bokning av frakter
Plockning och packning av varor för bulk- och styckegodsfordon
Främjande av en positiv arbetsmiljö och trivsel med kollegor
Ansvar för datummärkning och grovrengöring av magasinet


Vem vi söker:
Du ska besitta en starkgrund av struktur, noggrannhet och ansvarstagande. Vi ser attförmågan att navigera smidigt genom datorsystem finns på plats.Vår nya medarbetareupprätthåller en god fysisk form för att hantera de fysiska kraven på arbetsuppgifterna, som ofta inkluderar tunga lyft och aktivitet. Flexibilitet är en nyckelkomponent i personens tillvägagångssätt, vilket möjliggör att kunna hantera olika situationer och uppfylla olika behov, allt med en serviceinriktning i åtanke.
Stress är något du bör kunna hanterar väl, vilket möjliggör effektivitet även i krävande situationer. Tidigare erfarenhet av lagerarbete och inventering gör att duhar kunskap om processerna och behoven inom detta område.
Problemlösare är alltid en stark egenskap. Kan du genompraktiska och teoretiska färdigheter lösa problem och hantera uppgifter är detta något vi ser som en styrka


Krav:Kort för hjullastare samttruckkort.Förmåga att hantera dokumentation och samtal på Svenska och ibland Engelska samt god systemvana.

Från oss som rekryterar: Vi ser att rollen för medarbetaren på lager/magasin hosFodercentralen erbjuder en stimulerande och mångsidig arbetsmiljö. Fodercentralen har ett starkt fokus på samarbete, en prestigelös kultur där alla hjälps åt oavsett titel och verkar med stort hjärta för kunderna i alla lägen. Har du inte världens snyggaste CV så anser vi på Northern Skill att du alltid kan presentera dig för oss genom fritext eller slå en signal.
Vi är det personliga rekryteringsföretaget med norrländska som koncernspråk och är mer intresserade om vem du är - än hur duktig du är på skriva CV. Visa mindre

Rekryteringskonsult till Northern Skill

Ansök    Mar 30    Northern Skill AB    Försäljningschef
Lite skämtsamt så brukar vi ibland säga att här finns ingen gubbe i Stockholm som ska ha råd med cigarrer. Inte heller finns det någon här som mailar hejvilt till vanligt hederligt folk på LinkedIn med ”spännande möjligheter” och kallar det search. Ingen intervjuande robot, ingen som säger kära kandidater till människor.Vad gör en rekryteringskonsult på Northern Skill?Som rekryteringskonsult har du det yttersta ansvaret i dina uppdrag gentemot kunden och d... Visa mer
Lite skämtsamt så brukar vi ibland säga att här finns ingen gubbe i Stockholm som ska ha råd med cigarrer. Inte heller finns det någon här som mailar hejvilt till vanligt hederligt folk på LinkedIn med ”spännande möjligheter” och kallar det search. Ingen intervjuande robot, ingen som säger kära kandidater till människor.Vad gör en rekryteringskonsult på Northern Skill?Som rekryteringskonsult har du det yttersta ansvaret i dina uppdrag gentemot kunden och de människor som är med i processen. Du är den som genom rådgivning och förståelse förstår helheten i varje uppdrag och som representerar våra kunders varumärke i alla lägen. På Northern Skill så får du förutsättningar som är långt ifrån standard för liknande roller och runtom dig har du en organisation, lösningar och system som byggts upp för att möjliggöra att du varje dag kan känna att du räcker till.Att jobba som rekryteringskonsult på Northern Skill är en bred roll som berör flertalet moment och delar inom exempelvis försäljning, rekrytering, bemanning och ledning.
Vem tror vi att du är?Först vill vi säga att vi tror erfarenhet är en viktig del i att lyckas hos oss i den här rollen. En samlad erfarenhet från livet och arbetslivet som ger förmågan att kunna förstå och föra dialoger på en högre nivå utifrån människors olika behov, situationer och potential.Den erfarenheten förväntar sig våra samarbetspartners, de som faktiskt söker en tjänst och de vi ofta kontaktar initialt för att berätta mer om ett företag och framtida möjlighet.
Vi tror också att du jobbat med försäljning där du både utvecklat kunder långsiktigt, bearbetat potentiella och ansvarat för tillväxt och budget. Genom det har du med dig egenskaper och erfarenheter som blir kritiska i både headhunting, relationsskapande och planering/utveckling. Du besitter också genom försäljningserfarenhet bredden i att kunna samtala med människor oavsett bakgrund, erfarenhet eller person.Vi kräver inte att du idag ska jobba inom rekryteringsbranschen. Vem du är som person, din erfarenhet och hur du ser dig kunna stärka oss utifrån ovan blir viktigast för oss. Vill du inte skicka in en ansökan eller helt enkelt bara inte fräschat upp det där cv:et, så går det självklart bra att ringa till någon av oss.
Starten planerar vi runt Augusti för denna tjänst, men det är ju inte skrivet i stjärnorna vid andra önskemål.
Det här är Northern SkillVi startade under 2023 som en ny aktör i branschen och är idag 5 personer på plats.Samtliga rekryterare och funktioner har direkt tillgång till administrativt stöd i vardagen, en marknadsavdelning som löpande utvecklar lösningar och förslag utifrån önskemål och de bästa systemen i branschen. Vill du ha en annons som matchar rollen? Skapa en video som fångar en känsla till kunden? eller bara få inputs? löst.Vi har en kultur där vi alltid hjälper varandra, drivs av att lyckas ihop och uppmuntrar idéer och förslag som tar oss och våra kunder framåt. När vi pratar strategiska delar gör vi det tillsammans och är helt övertygade om att det blir bäst så.Runt denna roll har vi flertalet tänkbara modeller. Vi är bara ett samtal bort och kanske är det början på den resa som förändrade en bransch. Visa mindre

Säljare till HD

Harley-Davidson är inte bara ett varumärke, det är en livsstil. Vi söker nu dig som vill stärka oss som säljare på Harley-Davidson i en roll där högt affärsmannaskap, säljdriv och långsiktiga relationer genomsyrar din personlighet. För rätt person kan denna tjänst komma att utvecklas till en ledande position på Harley-Davidson Umeå och plats i ledningsgruppen för Northbikekoncernen. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Försäljning och rådgivning avHarley-Davidso... Visa mer
Harley-Davidson är inte bara ett varumärke, det är en livsstil.
Vi söker nu dig som vill stärka oss som säljare på Harley-Davidson i en roll där högt affärsmannaskap, säljdriv och långsiktiga relationer genomsyrar din personlighet.
För rätt person kan denna tjänst komma att utvecklas till en ledande position på Harley-Davidson Umeå och plats i ledningsgruppen för Northbikekoncernen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Försäljning och rådgivning avHarley-Davidson motorcyklar, tillbehör och delar
Ansvara för attnyheter och kampanjer når befintliga och potentiella kunder
Underhålla kundrelationergenom möte i butik, telefon och digitala kanaler
Hantera inbyten, leverans, serviceärenden, annonsering, lager
Se till att butiken alltid är representativ och möter kundens förväntan
Vara beredd på att vara med på filmer/foton/aktiviteter kopplat till HD

Vem tror vi att du är?Du är en rebell med hjärtat på rätt ställe, som uppnår resultat i allt du tar dig för.Har du ett "sky is the limit" tänk, älskar motorcyklar och vill ha ett jävligt roligt jobb där du varje dag får sälja äventyr och någons intresse. Ja då ska du söka.
AnsökanDu kommer att få skriva några korta rader om dig själv när du klickar på "ansök". Vi har inget krav på CV då vi är mer intresserad om vem du är och hur du ser dig passa till tjänsten. Visa mindre

Säljare till Northbike - Var det nån som sa Harley?

Vill du ha ett jäkligt roligt jobb? Nu söker vi en säljare till Northbike som inte snackar så mycket 4k, utan vet att det som gäller och alltid har gjort är HD. Om tjänsten: Som säljare hos Northbike ochHarley Davidsonvill vi härmed erbjuda dig ett långsiktigt arbete där du varje dag hälsar på dig själv, säljer motorcyklar, kläder och tillbehör till dig själv och varje gång blir överraskad över hur bra du förstod dig själv och ditt behov. Blev det här kan... Visa mer
Vill du ha ett jäkligt roligt jobb?
Nu söker vi en säljare till Northbike som inte snackar så mycket 4k, utan vet att det som gäller och alltid har gjort är HD.
Om tjänsten: Som säljare hos Northbike ochHarley Davidsonvill vi härmed erbjuda dig ett långsiktigt arbete där du varje dag hälsar på dig själv, säljer motorcyklar, kläder och tillbehör till dig själv och varje gång blir överraskad över hur bra du förstod dig själv och ditt behov. Blev det här kanske aningen konstigt formulerat? Vi kör på.
Vi kommer aldrig kunna lova dig en lugn vardag, men däremot en arbetsplats där vi lever efter nyckelord som: Kvalité, Nytänkande, Kundfokus, Personligt & All-in för kunderna och varandra.Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Sälja passion och äventyr genom rådgivning, förståelse och goda samtal
Hålla sig uppdaterad gällandes nyheter och kampanjer inom Harley Davidson
Ansvara för kunden hela vägen i samverkan med våra olika avdelningar
Hantera inbyten, leverans, serviceärenden, Blocket och försäljningsdokumentation
Verka för att öka försäljningen inom Northbikes samtliga varumärken och utbud.
Delta i och främja företagets marknadsföringsaktiviteter och kampanjer
Se till att butiken alltid är representativ
Vara beredd på att vara med på filmer/foton/aktiviteter kopplat till verksamheten

Vem tror vi att du är?
Först och främst tror vi att du är en naturlig relationsbyggare som älskar försäljning och teamwork. Du uppnår resultat genom din planering, servicekänsla och försöker alltid överträffa förväntan och mål. Mest troligt så har du nog nyligt kört, kör och älskar motorcyklar (Harley Davidson är helt klart en merit)
Du sätter stor vikt på relationer och förstår att genom rätt frågor och rådgivning uppnår du varje kunds potential och möjlighet sett till Northbikes samtliga varumärken och produkter. Du ser långsiktigt på oss som arbetsgivare och trivs i en miljö där det händer mycket.
Några ord från vi som rekryterar
Kul att du hittat annonsen, vi ska passa på att sammanfatta lite från vårt besök på Northbike, vad medarbetarna säger och kort om hur du söker.
För det första så vill vi verkligen lyfta att det är ett otroligt härligt gäng som arbetar på Northbike. Det finns en stor framåtanda, det skrattas mycket och det är fullt fokus på varje kund som kommer in. Som en av medarbetarna sa till oss, det är en förmån att få sälja någons intresse.
Vi hann knappa 10 meter innan vi fick frågan om en kopp kaffe och hela lokalen är verkligen fylld av riktigt fina maskiner. Här känner man sig som kund väldigt välkommen.Vi satte oss ner med Johan Larsson som är ansvarig på Northbike Umeå där han berättade kort om resan företaget gjort från att starta i ett mindre garage i Sundsvall till att vara där de är idag.
Från Umeå levereras ca 2000 maskiner varje år och samtliga varumärkenligger långt fram i utvecklingen av hela sitt segment inom MC,skoter, atv, släpvagnar och vattenskoter.Efteråt så passade vi på att ta några ord med både gänget i kundmottagningen, på säljavdelningen och på verkstaden om varför de valt Northbike som arbetsgivare och hur det är att jobba där.
Vad är det bästa med att jobba på Northbike?
"Mina kollegor, känslan av att vi är en stor familj, produkterna vi jobbar med, att få sälja någons intresse"
"Vi är mer än bara arbetskollegor här, jag skulle säga kompisar. Vi umgås både på och utanför jobbet rätt ofta"
"Är man driven och gillar sälj och kundkontakt, så är det här världens bästa jobb."Vad vill ni säga till den nya kollegan?
"Att vi ser fram emot att du börjar och blir en i gänget"
"Gilla samarbete, ta ansvar, var proaktiv"
"Ge det lite tid, så kommer det här bli kanon"
Ansökan
Du kan söka tjänsten genom den här annonsen och bifoga personligt brev och CV.
Har du däremot inget färdigt kanonsnyggt CV så gör det inget. Ring oss isåfall, för vi är mer intresserad om vem du är och hur du kan stärka Northbike än hur duktig du är på att skriva CV.
Jonathan Persson: 073-890 55 63
Rasmus Andersson: 076-114 98 79 Visa mindre

Produktionsledare till Fodercentralen i Holmsund

Ansök    Mar 18    Northern Skill AB    Arbetsledare, lager
Nu söker vi dig som gillar ansvar, trivs med varierade uppgifter och som långsiktigt vill stärka oss i rollen som produktionsledare. Fodercentralen firar 2025 hela 70 år och vi är stolta över att kännetecknas som en långsiktig arbetsgivare och pålitlig partner hos våra kunder. Under dessa 70 år har vår idé varit att finnas där det norrländska lantbruket finns, med tillverkning, ordermottagning och lager. Om rollen: Som produktionsledare kommer du att ha... Visa mer
Nu söker vi dig som gillar ansvar, trivs med varierade uppgifter och som långsiktigt vill stärka oss i rollen som produktionsledare.

Fodercentralen firar 2025 hela 70 år och vi är stolta över att kännetecknas som en långsiktig arbetsgivare och pålitlig partner hos våra kunder. Under dessa 70 år har vår idé varit att finnas där det norrländska lantbruket finns, med tillverkning, ordermottagning och lager.

Om rollen:

Som produktionsledare kommer du att ha ett varierat och ansvarsfullt arbete där du blir en viktig del av vår vardag och utveckling. Du kommer arbeta både gemensamt med och leda medarbetarna på avdelningen i vardagen, där arbetsuppgifterna ena stunden kan vara att lasta eller lossa leveranser, hantera gödsel och förbereda säckning. Till att dokumentera och inventera.

Du ansvarar i sin helhet för din avdelning och verkar nära både platschef och medarbetare i frågor kopplat till förbättringsarbete, bemanning, utveckling, medarbetarsamtal och ständiga förbättringar av rutiner och processer. Vid behov kommer du även bistå vår platschef i arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Vem vi söker:

Vi söker dig som är en naturlig ledare, god kollega och som trivs med att arbeta lösningsorienterat och prestigelöst. Du har förmåga att kommunicera och planera, där ordning och reda, en säker arbetsplats och rutiner är en självklarhet för dig. Vi tror också att du som person alltid strävar efter att effektivisera och utveckla. Kanske har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom en kundfokuserad verksamhet.

Krav: Kort för hjullastare samt truckkort. Förmåga att hantera dokumentation och samtal på Svenska och ibland Engelska samt god systemvana.

Från oss som rekryterar: Vi ser att rollen som produktionsledare på Fodercentralen erbjuder en stimulerande och mångsidig arbetsmiljö där du har möjlighet att växa och utvecklas både personligen och som ledare. Fodercentralen har ett starkt fokus på samarbete, en prestigelös kultur där alla hjälps åt oavsett titel och verkar med stort hjärta för kunderna i alla lägen. Har du inte världens snyggaste CV så anser vi på Northern Skill att du alltid kan presentera dig för oss genom fritext eller slå en signal.

Vi är det personliga rekryteringsföretaget med norrländska som koncernspråk och är mer intresserade om vem du är - än hur duktig du är på skriva CV. Visa mindre

Administratör/Planerare till Fodercentralen i Holmsund

Ansök    Mar 13    Northern Skill AB    Backofficepersonal
Vi söker nu dig med fingertoppskänsla för administration och kunder! Uppdraget förväntas pågå i ca 1 år med start i Maj och du kommer blir anställd av oss på Northern Skill under hela uppdragsperioden. Efter perioden så finns goda chanser till en fortsättning direkt ute hos vår uppdragsgivare. Om tjänsten: I denna roll kommer du att ha löpande kontakt med kunder, externa transportörer och dina kollegor på olika avdelningar. Du blir en viktig nyckel i såv... Visa mer
Vi söker nu dig med fingertoppskänsla för administration och kunder!

Uppdraget förväntas pågå i ca 1 år med start i Maj och du kommer blir anställd av oss på Northern Skill under hela uppdragsperioden. Efter perioden så finns goda chanser till en fortsättning direkt ute hos vår uppdragsgivare.

Om tjänsten:
I denna roll kommer du att ha löpande kontakt med kunder, externa transportörer och dina kollegor på olika avdelningar. Du blir en viktig nyckel i såväl transportplanering, kundfrågor, inköp, dokumentation och uppföljning.

Uppdragsgivaren är ett familjärt bolag där samarbete och prestigelöshet är en del av vardagen för att lyckas. Det innebär att du ibland kan komma att gå utanför dina ordinarie arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:

- Hantera och samordna order från beställning till leverans.

- Övervaka och planera transporter för att säkerställa kostnadseffektiv och pålitlig leverans.

- Koordinera kommunikationen mellan företaget, kunder och transportörer för att säkerställa att kundens behov alltid säkerställs.

- Ansvara för att upprätthålla noggrannhet och korrekthet i orderinformation och transportdokumentation.

- Inköp av diverse varor till verksamheten.

- Genom dina kunddialoger alltid verka för ökad försäljning och långsiktiga samarbeten.

- Medverka i utveckling av sortiment utifrån kundönskemål.

Kvalifikationer:

- Erfarenhet av orderhantering och transportadministration.

- Förmåga att arbeta noggrant och effektivt.

- Social och samarbetande.

- Trivs i kontakt med kunder och ansvar för kundnöjdhet.

- Organiserad och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.

I denna roll behöver du inneha B-körkort.

Anställningsvillkor:

Detta är en heltidsanställning på ett år med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner samt en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att växa och utvecklas i din roll.

Om du är en målinriktad och ansvarsfull individ som är redo att ta dig an utmaningen att vara en central del av vår verksamhet, ser vi fram emot din ansökan. Visa mindre

Ekonomiassistent till Magnifiq kompetens Umeå

Ansök    Feb 29    Northern Skill AB    Ekonomiassistent
Nu öppnar vi för en rolig och utvecklande tjänst inom ett starkt företag med stort hjärta. Magnifiq kompetens växer ytterligare och nu behöver vi stärka vår ekonomiavdelning med en initialt 50% tjänst - som kan komma att utökas till heltid inom koncernen. Om tjänsten: Som ekonomiassistent kommer du att vara en viktig del av vårt team och arbeta nära företagets ekonomichef. Du kommer att sitta på vårt kontor i Umeå där vi erbjuder både fri parkering, möjl... Visa mer
Nu öppnar vi för en rolig och utvecklande tjänst inom ett starkt företag med stort hjärta.
Magnifiq kompetens växer ytterligare och nu behöver vi stärka vår ekonomiavdelning med en initialt 50% tjänst - som kan komma att utökas till heltid inom koncernen.

Om tjänsten:

Som ekonomiassistent kommer du att vara en viktig del av vårt team och arbeta nära företagets ekonomichef. Du kommer att sitta på vårt kontor i Umeå där vi erbjuder både fri parkering, möjlighet till hemarbete, stor gemenskap och löpande utveckling. Vår kultur handlar om att du aldrig ska begränsas, alltid ska utvecklas och känna stor glädje varje dag.

- Hantering av leverantörsfakturor och kundfakturering

- Bokföring och redovisning

- Lönehantering

- Personaladministration

- Avstämningar och rapportering

- Assistera ekonomichef vid månads- och årsbokslut

Vi tror att du har följande egenskaper och kvalifikationer:

2-3 års erfarenhet inom området med goda kunskaper i Excel, Visma, Fortnox eller liknande system.

Du har förmåga att arbeta noggrant och effektivt även under högt tempo och är flexibel för både arbetsuppgifter och ansvar. Du är den som är ordning och reda ut i fingerspetsarna och som person trivs du i en social miljö med framåtlutade kollegor och kunder.

Har du inte 2-3 års erfarenhet på papper, men vet att du är den vi söker ändå. Skicka isåfall in din ansökan och motivera varför du är rätt för oss!

Anställning:
Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder en spännande och utmanande roll inom en koncern som idag består av Magnifiq kompetens, Northern Skill och C accounting. Vi har en trygg tillväxt och goda utvecklingsmöjligheter och är mån om att erbjuda goda villkor och löpande kompetensutveckling. Visa mindre

Jobba som Däckskiftare i vår ?

Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Umeåområdet! Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckor Som Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden: - Däckmontage: Du kommer att ansvara för att demontera och montera däck på kundernas bilar ( Du kör in bilen i verkstaden ) - Däckservice: Det kan förekomma däckreparationer - Kundservice: Ge våra kunder en... Visa mer
Vi på Northern Skill söker nu flertalet Däckmontörer, för uppdrag på plats ute hos våra kunder i Umeåområdet!
Planerad start för uppdraget är runt mitten på April och förväntas pågå 4-6 veckor

Som Däckmontör kommer du att ha följande ansvarsområden:

-
Däckmontage: Du kommer att ansvara för att demontera och montera däck på kundernas bilar ( Du kör in bilen i verkstaden )

-
Däckservice: Det kan förekomma däckreparationer

-
Kundservice: Ge våra kunder en högklassig service genom att svara på deras frågor och ta väl hand om dom

-
Säkerhet: Utföra ditt jobb efter arbetsplatsens säkerhetsrutiner

För att vara framgångsrik i rollen som Däckmontör är följande meriterande men inte ett krav:

- Erfarenhet av däckmontage och service.

- Kunskap om däcktyper, däckdimensioner och däckmönster.

- Förmåga att använda däckmaskiner och balanseringsutrustning.

- Ha ett vaket säkerhetstänk.

- Utmärkt kundserviceförmåga.

- Fysiskt stark och kapabel att lyfta och hantera däck och utrustning.

- Ansvarstagande och noggrann i arbetsutförandet.

B-körkort är ett krav ( Manuell växel )

Arbetstider 07-16, Måndag till Fredag Visa mindre

Mekaniker till Northbike Umeå

Ansök    Feb 21    Northern Skill AB    Underhållsmekaniker
Om rollen Som mekaniker och medarbetare hos oss på Northbike så blir du en del av något som sträcker sig längre än att enbart gå till jobbet. Vi är ett sammansvetsat gäng som alltid hjälper varandra att lyckas. Din arbetsplats är en ljus och toppmodern verkstad med gemenskap och närhet till kollegor och stort stöd runtomkring. Vi sätter stor vikt vid att löpande vidareutbilda våra mekaniker och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter långsiktigt inom Northb... Visa mer
Om rollen

Som mekaniker och medarbetare hos oss på Northbike så blir du en del av något som sträcker sig längre än att enbart gå till jobbet. Vi är ett sammansvetsat gäng som alltid hjälper varandra att lyckas. Din arbetsplats är en ljus och toppmodern verkstad med gemenskap och närhet till kollegor och stort stöd runtomkring.

Vi sätter stor vikt vid att löpande vidareutbilda våra mekaniker och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter långsiktigt inom Northbike som företag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Service och underhåll

- Montering av tillbehör

- Elektronisk och mekanisk felsökning

- Leveransfärdigställande av nya och begagnade maskiner

- Inbytestester och dokumentation

Vem tror vi att du är?

Vi tror att du älskar att skruva och antingen är beredd att göra det på heltid, eller att du idag arbetar som mekaniker och ser det som en möjlighet att ytterligare utvecklas och bidra hos oss.

Du sätter stor vikt vid samarbete och genom en naturligt stor vilja att lära och alltid utvecklas skapar du förutsättningar för både Northbike, våra kunder och dig själv långsiktigt. Vi är en trygg arbetsgivare som är beredd att satsa på dig om du vill satsa på oss!

Några ord från vi som rekryterar & medarbetare

Kul att du hittat annonsen, vi ska passa på att sammanfatta lite från vårt besök på Northbike, vad medarbetarna säger och kort om hur du söker.

För det första så vill vi verkligen lyfta att det är ett otroligt härligt gäng som arbetar på Northbike. Det finns en stor framåtanda, det skrattas mycket och det är fullt fokus på varje kund som kommer in. Som en av medarbetarna sa till oss, det är en förmån att få arbeta med någons intresse.

Vi hann knappa 10 meter innan vi fick frågan om en kopp kaffe och hela lokalen är verkligen fylld av riktigt fina maskiner. Här känner man sig väldigt välkommen.

Vi satte oss ner med Johan Larsson som är ansvarig på Northbike Umeå där han berättade kort om resan företaget gjort från att starta i ett mindre garage i Sundsvall till att vara där de är idag. Från Umeå levereras ca 2000 maskiner varje år och BRP ligger långt fram i utvecklingen av hela sitt segment inom skoter, atv, släpvagnar och vattenskoter.

Efteråt så passade vi på att följa med gänget på verkstaden och intrycket är att det här är riktigt häftigt. Verkstaden är ljus och toppmodern, där varje segment inom skoter, atv, mc och vattenskoter har sitt eget område. Det här måste vara lite av en mekanikers dröm sett ur arbetsposition, tillgång till verktyg, system och personlig yta.

Vi passade även på att fråga dina framtida kollegor om vad det bästa med Northbike är och vad de vill hälsa.

Vad är det bästa med att jobba på Northbike?

Sammanhållningen"

Vi är mer än bara arbetskollegor här, jag skulle säga kompisar. Vi umgås både på och utanför jobbet rätt ofta"

Vi har jäkligt kul, det är mycket periodvis - men vi är ett starkt lag som hjälps åt"

Vad vill ni säga till den nya kollegan?

Du behöver inte vara expert direkt, så länge du har rätt inställning och nyfikenhet - så kan vi lära vi dig resten"

Det gör inget om du gillar att köra mc, skoter, vattenskoter eller fyrhjuling"

Gilla samarbete, ta ansvar, var proaktiv"

Ansökan

Har du inget färdigt & kanonsnyggt CV så gör det inget. Vi är mer intresserad om vem du är och hur duktig du är på att skruva.

Skriv några rader om varför du söker jobbet, din erfarenhet och vem du är. Det går även bra att ringa oss direkt!

Jonathan Persson: 073-890 55 63

Rasmus Andersson: 076-114 98 79 Visa mindre

Administratör/Planerare

Ansök    Jan 30    Northern Skill AB    Transportsamordnare
Vi söker nu dig med fingertoppskänsla för administration och kunder! Uppdraget förväntas pågå i ca 1 år med start i Maj och du kommer blir anställd av oss på Northern Skill under hela uppdragsperioden. Efter perioden så finns goda chanser till en fortsättning direkt ute hos vår uppdragsgivare. Om tjänsten: I denna roll kommer du att ha löpande kontakt med kunder, externa transportörer och dina kollegor på olika avdelningar. Du blir en viktig nyckel i såv... Visa mer
Vi söker nu dig med fingertoppskänsla för administration och kunder!

Uppdraget förväntas pågå i ca 1 år med start i Maj och du kommer blir anställd av oss på Northern Skill under hela uppdragsperioden. Efter perioden så finns goda chanser till en fortsättning direkt ute hos vår uppdragsgivare.

Om tjänsten:
I denna roll kommer du att ha löpande kontakt med kunder, externa transportörer och dina kollegor på olika avdelningar. Du blir en viktig nyckel i såväl transportplanering, kundfrågor, inköp, dokumentation och uppföljning.

Uppdragsgivaren är ett familjärt bolag där samarbete och prestigelöshet är en del av vardagen för att lyckas. Det innebär att du ibland kan komma att gå utanför dina ordinarie arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:

- Hantera och samordna order från beställning till leverans.

- Övervaka och planera transporter för att säkerställa kostnadseffektiv och pålitlig leverans.

- Koordinera kommunikationen mellan företaget, kunder och transportörer för att säkerställa att kundens behov alltid säkerställs.

- Ansvara för att upprätthålla noggrannhet och korrekthet i orderinformation och transportdokumentation.

- Inköp av diverse varor till verksamheten.

- Genom dina kunddialoger alltid verka för ökad försäljning och långsiktiga samarbeten.

- Medverka i utveckling av sortiment utifrån kundönskemål.

Kvalifikationer:

- Erfarenhet av orderhantering och transportadministration.

- Förmåga att arbeta noggrant och effektivt.

- Social och samarbetande.

- Trivs i kontakt med kunder och ansvar för kundnöjdhet.

- Organiserad och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.

I denna roll behöver du inneha B-körkort.

Anställningsvillkor:

Detta är en heltidsanställning på ett år med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och förmåner samt en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att växa och utvecklas i din roll.

Om du är en målinriktad och ansvarsfull individ som är redo att ta dig an utmaningen att vara en central del av vår verksamhet, ser vi fram emot din ansökan. Visa mindre

Rekryteringskonsult och Konsultchef till Northern Skill Umeå

Jobbar du idag som rekryteringskonsult eller konsultchef? Då ska du läsa vidare! Northern Skill är inte som alla andra rekryteringsföretag. Från tusentals kundmöten och samtal med både företag och människor från Sundsvall till Kiruna så växte en vision fram som handlar om Norrland, ärlighet och att förändra. Vi har egentligen en relativt enkel affärsidé: Prata mer med människor än vi läser CV:n och personliga brev. Genom det säkerställer vi våra kunders... Visa mer
Jobbar du idag som rekryteringskonsult eller konsultchef? Då ska du läsa vidare!

Northern Skill är inte som alla andra rekryteringsföretag.

Från tusentals kundmöten och samtal med både företag och människor från Sundsvall till Kiruna så växte en vision fram som handlar om Norrland, ärlighet och att förändra.

Vi har egentligen en relativt enkel affärsidé: Prata mer med människor än vi läser CV:n och personliga brev. Genom det säkerställer vi våra kunders varumärke på rätt sätt och skapar relationer som sträcker sig längre än att benämna personer som kandidater och konsulter.

Varför ska du jobba hos oss?

Vi tror på att erbjuda rätt person förutsättningar som sträcker sig längre än enbart en anställning och som är allt annat än standard. Det handlar inte bara om ett ekonomiskt upplägg utan att också vara en viktig del i beslut, strategi och framtid.

På Northern Skill så tror vi på idéer, att våga prova, få ta ansvar och alltid hjälpas åt. Vi är ett sammansvetsat gäng som har kul på jobbet och som med glimten i ögat brukar säga att här finns ingen gubbe i Stockholm som ska kunna köpa cigarrer för norrländska kronor. Det är något vi speglar i både lösningar till våra samarbetspartners och våra anställda.

Vi har kontor på Storgatan i Umeå, du kommer ha tillgång till de senaste systemen och verktygen inom branschen, lång erfarenhet runtomkring dig och förutsättningar som är unika. Jo just det, eget kontor, parkering, förmåner och mycket annat också.

Nu ställer vi frågan igen.

Jobbar du idag som rekryteringskonsult eller konsultchef? Är du redo?

Vill du inte skicka en ansökan direkt, så går det självklart bra att ringa oss förutsättningslöst så får vi visa lite säljskills också. Visa mindre

Snöskottare/Takskottning

Ansök    Jan 29    Northern Skill AB    Diversearbetare
Vi söker nu flertalet takskottare för att ansluta till vårt team. Som takskottare ingår du i ett team som jobbar i projektform, objekt för objekt. Ditt bidrag till teamet är viktigt för att komma i mål. Allmän info om jobbet: - Utföra säker takskottning på olika typer av takkonstruktioner. - Utföra takskottning på både höga och lägre tak. - Ha förståelse och prioritera säkerheten. - Samarbeta med teamet för att säkerställa effektivitet och noggrannh... Visa mer
Vi söker nu flertalet takskottare för att ansluta till vårt team.


Som takskottare ingår du i ett team som jobbar i projektform, objekt för objekt. Ditt bidrag till teamet är viktigt för att komma i mål.

Allmän info om jobbet:

- Utföra säker takskottning på olika typer av takkonstruktioner.

- Utföra takskottning på både höga och lägre tak.

- Ha förståelse och prioritera säkerheten.

- Samarbeta med teamet för att säkerställa effektivitet och noggrannhet.

- Utföra arbetet med snöstyrare/spade.

Övrigt:

- 18år

- Kunna prata och läsa svenska på god nivå

- Förmåga att arbeta i grupp.

- Stark arbetsmoral och vara noga med tider.

- Fysiskt stark och i god form för att klara av krävande arbete.

- Körkort är önskvärt samt fallskyddsutbildning, men inte ett krav.

- Uppdraget är tidsbegränsat och är ett konsultuppdrag genom Northern Skill.

Som konsult genom Northern Skill blir du väl omhändertaget och har dom bästa villkoren! Vi finns alltid tillgänglig för dig om frågor uppstår.

Vi är en arbetsgivare som eftersträvar mångfald och lika möjligheter. Alla kvalificerade sökande kommer att övervägas för anställning utan hänsyn till ras, färg, religion, kön, sexuell läggning, könstillhörighet, nationellt ursprung eller funktionshinder. Visa mindre

Maskinkonstruktör inom R&D till Quicke

Välkommen till Quicke, där framåtblickande ambitioner möter en kultur där kundens behov och medarbetare alltid är i fokus. Vi stoltserar med en samarbetsinriktad kultur som sträcker sig över avdelningar och bygger på ömsesidigt stöd. På Quicke tror vi på att nå gemensamma mål genom engagemang och ansvarstagande. Vi strävar inte bara efter professionell utveckling utan värnar även om en hälsosam balans mellan arbete och privatliv, och investerar brett i me... Visa mer
Välkommen till Quicke, där framåtblickande ambitioner möter en kultur där kundens behov och medarbetare alltid är i fokus. Vi stoltserar med en samarbetsinriktad kultur som sträcker sig över avdelningar och bygger på ömsesidigt stöd. På Quicke tror vi på att nå gemensamma mål genom engagemang och ansvarstagande.

Vi strävar inte bara efter professionell utveckling utan värnar även om en hälsosam balans mellan arbete och privatliv, och investerar brett i medarbetarnas trivsel och vidareutveckling.

Om rollen:

I rollen som Maskinkonstruktör hos oss kommer du att spela en central roll i utvecklingen av framtidens produkter, inklusive frontlastare och grävaggregat. Denna position erbjuder en bred uppgiftsportfölj med stor frihet och fokus på innovation.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera generering av innovativa koncept, utförande av beräkningar och simuleringar, samt initiering och analys av tester i labbmiljö. Du kommer också att delta i vidareutveckling, produktunderhåll och utredning av prioriterade kvalitetsärenden.

Samarbete och kontaktytor:

Vi värderar nära samarbete, både inom R&D och med andra avdelningar som inköp, produktionsavdelningar internationellt, och marknadsavdelningen för R&D. Du kommer att vara en del av ett engagerat team där utbyte av erfarenheter och samarbete är nyckeln till framgång.

Teamet:

R&D-teamet består av 45-50 medarbetare totalt, med 8 personer på den avdelning du kommer tillhöra.

Introduktion:

Du kommer genomgå en noggrant planerad onboardingprocess där du får möjlighet att bekanta dig med verksamheten, träffa kollegor och erhålla stort stöd från start.

Erfarenhet:

Vi söker dig med några års erfarenhet inom liknande roller och en civilingenjörsutbildning i maskinteknik. Erfarenhet inom tillverkande industri och bekantskap med stål, plåt och svetsade produkter är önskvärt. Förmåga att skapa ritningar är en förutsättning.

Personlighet:

Vi söker en noggrann och strukturerad person med eget driv och analytisk förmåga. Ansvarstagande, positiv och god kommunikationsförmåga värderas högt. Problemlösningsförmåga, nyfikenhet på ny teknik och vilja att bidra till gemensamma mål genom samarbete och målmedvetenhet är avgörande. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav.

Förmåner:

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, förmånscykel, personalbilsköp, samt flexibla arbetstider och arbetsplatser.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Quicke med Northern Skill Umeå.
För frågor kopplat till tjänsten eller om du vill höra mer om varför du ska överväga Quicke som arbetsgivare - så går det bra att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult. Visa mindre

Distriktssäljare till Atria genom Northern Skill

Nu söker vi dig som drivs av försäljning och långsiktiga relationer Som distriktssäljare DVH Deli ansvarar du i stora drag för att bearbeta, bibehålla och utveckla kundaffärerna i ditt geografiska område som är norra Sverige. På plats hos våra butikskunder skapar du förutsättningar för att den bästa delidisken möjliggörs genom Atria. Rollen som distriktssäljare är bred och det vi kan lova är att ingen dag är den andra lik och att du kommer ges en stor f... Visa mer
Nu söker vi dig som drivs av försäljning och långsiktiga relationer

Som distriktssäljare DVH Deli ansvarar du i stora drag för att bearbeta, bibehålla och utveckla kundaffärerna i ditt geografiska område som är norra Sverige.

På plats hos våra butikskunder skapar du förutsättningar för att den bästa delidisken möjliggörs genom Atria.

Rollen som distriktssäljare är bred och det vi kan lova är att ingen dag är den andra lik och att du kommer ges en stor frihet under ansvar. Du kommer jobba med välkända & omtyckta varumärken som exempel Lönneberga, Lithells, Ridderheims Negroni, Salcis och Jokkmokks Korv&Rökeri.

Dina främsta arbetsuppgifter

- Sälja in sortiment, nyheter och kampanjer.

- Bibehålla kundnöjdhet och långsiktig relation

- Se till att produkterna har rätt placering i delidisk och hylla.

- Genomföra regelbundna kundbesök enligt plan.

- Affärsmässig relation till kunderna med ett ”win-win” - perspektiv.

- Aktivt verka för att uppnå uppsatta mål och budget för området.

- Produktutbildning, sortiments- och produktrådgivning

- Arbeta i säljstödsystem, reseräkningar och interna ordersystemVem tror vi att du är

Vi letar efter dig som har ett stort engagemang och stort eget driv - går de extra stegen och genuint bryr dig om din, kundens och företagets prestation. Som säljare med Norrland som distrikt är du ofta själv i ditt arbete. Du behöver därför ha koll på din struktur och ha en god planeringsförmåga - vara din egen chef. Att du är social och har lätt att skapa nya kontakter är en självklarhet och i säljteamet bidrar du till både energi och kreativitet.

Kunskapskrav

- B-körkort

- Erfarenhet från DVH och/eller sälj

- God datavana

- Behärska svenska i tal och skrift

Har du även något av detta ser vi det som meriterande

- Erfarenhet från livsmedelsbranschen

- Distrikts/fältsäljare

Då distriktet täcker ett stort geografiskt område bör du räkna med i snitt 2 övernattningar per vecka men det kan variera.

Anställning och ansökan

Detta är ett konsultuppdrag genom Northern Skill AB.

Uppdraget förväntas pågå i minst 6 månader och därefter finns goda möjligheter till en potentiell anställning hos Atria. För frågor kopplat till tjänsten så går det bra att antingen kontakta Jonathan Persson eller Rasmus Andersson

Du kommer arbetsledas direkt av ansvarig chef inom Atria samt ha din konsultchef Jonathan Persson som bollplank och som stöttar dig för att lyckas på ditt uppdrag.

I ansökan så finns även möjlighet att spela in ett kortare videoklipp om dig själv. Vi bryr oss mer om dig som person, än hur duktig du är på att skriva C.V.

I det personliga brevet vill vi gärna veta varför du tror att du passar till tjänsten och varför vi bör välja just dig.

Varför Northern Skill?

Vi är det Norrländska lokala bolaget som tror på det personliga, stor tillgänglighet och att du ska ha rätt förutsättning att lyckas - alltid.
Läs mer på www.northernskill.se Visa mindre

Serviceledare Styr- och Reglerteknik till Umia

På Umia betraktar vi oss själva som en företagsfamilj med en modern approach inom vår bransch. Vår tillväxt är stadig och våra uppdrag är både spännande och utmanande. Vi är stolta över vår djupa lokalkännedom och värderar den jordnära dynamiken som präglar vårt företag. Hos oss finns nämligen en unik modell som vi kallar för Umiamodellen. I denna modell samlar vi alla våra tekniker under samma tak i varje projekt, vilket skapar en nära och effektiv organ... Visa mer
På Umia betraktar vi oss själva som en företagsfamilj med en modern approach inom vår bransch. Vår tillväxt är stadig och våra uppdrag är både spännande och utmanande. Vi är stolta över vår djupa lokalkännedom och värderar den jordnära dynamiken som präglar vårt företag. Hos oss finns nämligen en unik modell som vi kallar för Umiamodellen.

I denna modell samlar vi alla våra tekniker under samma tak i varje projekt, vilket skapar en nära och effektiv organisation som syftar till stora mervärden för våra kunder.

För oss är det självklart att ständigt utvecklas och växa tillsammans. Vi ser också detta som en nödvändighet för att hålla oss relevanta och konkurrenskraftiga. Genom att arbeta i en öppen och stöttande miljö strävar vi efter att hjälpa varandra att nå våra gemensamma mål. På Umia är samarbete och gemensam utveckling inte bara ord, utan en integrerad del av vår företagskultur.

Våra kärnvärden: Vi-känsla, Innovativa, Professionella, Effektiva.

Om tjänsten:

Som Serviceledare på Styr- och Reglerteknik blir du en central del i planering, genomförande och ekonomi för våra serviceuppdrag på Umia.
Tillsammans med våra styrtekniker planerar du uppdrag, skapar kalkyler med stöd av vårt erfarna kalkylteam, utformar tidplaner och ansvarar för personalen i dina projekt.

Utöver ditt team av styrtekniker kommer du att samarbeta nära med serviceledarna inom El, VS och ventilation.

Vem tror vi att du är?

Vi tror att du är en person med en passion för både teknik och människor. Din naturliga ledarskapsförmåga gör att du kan guida dina kollegor mot gemensamma mål. Att vårda relationer med kunder och leverantörer är något du brinner för, och du drivs av att leverera högsta kvalitet tillsammans med ditt team i alla lägen.

Om du dessutom har ett starkt intresse för energi, styr- och reglerteknik, då är det dig vi vill ha med oss på vår framgångsresa

Varför ska du välja Umia?

Att vara en del av Umia är inte bara ett jobb, det är en möjlighet att trivas och växa!

Med oss som arbetsgivare ges du löpande personlig utveckling, gemenskap och den samlade styrkan i vår filosofi och modell där samtliga av våra teknikgrenar möts för att alltid leverera resultat av högsta kvalité.

Vi erbjuder goda förmåner, sjukvårdsförsäkring som garanterar vård inom 7 dagar och anordnar inte bara enstaka, utan fyra medarbetarträffar årligen där vi jobbar med kompetenshöjning, teambuilding och erfarenhetsutbyten mellan samtliga tekniker.

Vi bjuder gärna på en kopp kaffe förutsättningslöst och berättar mer om varför du ska välja oss. Välkommen till Umia!

Läs mer om vad våra medarbetare säger: umia.se/din-karriar/medarbetare-berattar/

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Umia med Northern Skill Umeå.
Du kommer i ansökan att få skriva några rader om varför du tror att du passar till tjänsten och det går självklart bra att ringa oss om du inte har det där kanonsnygga CV:et färdigt. Vi är mer intresserad om vem du är och hur du kan bidra än din förmåga att skriva CV.

www.northernskill.se Visa mindre

Snöskottare/Takskottning

Ansök    Nov 30    Northern Skill AB    Diversearbetare
Vi söker nu flertalet takskottare för att ansluta till vårt team. Som takskottare ingår du i ett team som jobbar i projektform, objekt för objekt. Ditt bidrag till teamet är viktigt för att komma i mål. Allmän info om jobbet: - Utföra säker takskottning på olika typer av takkonstruktioner. - Utföra takskottning på både höga och lägre tak. - Ha förståelse och prioritera säkerheten. - Samarbeta med teamet för att säkerställa effektivitet och noggrannh... Visa mer
Vi söker nu flertalet takskottare för att ansluta till vårt team.


Som takskottare ingår du i ett team som jobbar i projektform, objekt för objekt. Ditt bidrag till teamet är viktigt för att komma i mål.

Allmän info om jobbet:

- Utföra säker takskottning på olika typer av takkonstruktioner.

- Utföra takskottning på både höga och lägre tak.

- Ha förståelse och prioritera säkerheten.

- Samarbeta med teamet för att säkerställa effektivitet och noggrannhet.

- Utföra arbetet med snöstyrare/spade.

Övrigt:

- 18år

- Kunna prata och läsa svenska på god nivå

- Förmåga att arbeta i grupp.

- Stark arbetsmoral och vara noga med tider.

- Fysiskt stark och i god form för att klara av krävande arbete.

- Körkort är önskvärt samt fallskyddsutbildning, men inte ett krav.

- Uppdraget är tidsbegränsat och är ett konsultuppdrag genom Northern Skill.

Som konsult genom Northern Skill blir du väl omhändertaget och har dom bästa villkoren! Vi finns alltid tillgänglig för dig om frågor uppstår.

Vi är en arbetsgivare som eftersträvar mångfald och lika möjligheter. Alla kvalificerade sökande kommer att övervägas för anställning utan hänsyn till ras, färg, religion, kön, sexuell läggning, könstillhörighet, nationellt ursprung eller funktionshinder. Visa mindre

Delägare/Konsultchef till Northern Skill Umeå

Vi förändrar rekryteringsbranschen till att bygga mer på den personliga kontakten och riktiga relationer. Vår framgång skapas genom de vi är och den erfarenhet vi har tillsammans. Vi söker en rutinerad lagspelare som vill kliva in i ett delägarskap Vi letar nu efter dig som vill bli en partner i bolaget och driva satsningen med oss i Norrland! Vi kommer främst att inrikta oss på dig som har en bakgrund från branschen och som har gedigen erfarenhet av att... Visa mer
Vi förändrar rekryteringsbranschen till att bygga mer på den personliga kontakten och riktiga relationer. Vår framgång skapas genom de vi är och den erfarenhet vi har tillsammans.

Vi söker en rutinerad lagspelare som vill kliva in i ett delägarskap

Vi letar nu efter dig som vill bli en partner i bolaget och driva satsningen med oss i Norrland! Vi kommer främst att inrikta oss på dig som har en bakgrund från branschen och som har gedigen erfarenhet av att bedriva en lönsam konsultaffär. Du kommer att arbeta både med tjänstemän och kollektivmedarbare och aktivt verka nära både KAM och Rekryteringsavdelningen.

Vi vill knyta till oss dig som har ett starkt affärs & säljfokus och som hela tiden strävar efter tillväxt och starka samarbeten. Som partner inom Northern Skill så ges du de absolut bästa förutsättningarna för att kunna göra ett utmärkt jobb, samt villkor och förmåner som är unika inom branschen.

OM ROLLEN:
Som delägare och konsultchef kommer du ytterst att ansvara över hela vår konsultaffär. Allt från förhandling av avtal med kunder, till det operativa arbetet med att tillsätta konsulter. Du kommer även ansvara för att forma ett starkt team inom leveransfunktionen löpande och blir närmsta chef över våra framtida medarbetare inom bemanningsaffären.

Du sitter med i vår ledningsgrupp och kommer att ha stort inflytande i tillväxtplaner och strategier för Norrland som område.

OM OSS:

Northern Skill är ett nytt bolag med hög senioritet bland medarbetare och delägare. Vi har en stor långsiktighet och vår vision är att attrahera de bästa medarbetarna och löpande bygga framgång tillsammans med våra kunder. Vi är ett Norrländskt företag med god kunskap om regionen och de utmaningar som finns inom kompetensförsörjning.

Vårt kontor ligger på Storgatan i Umeå och vi kan lova att du kommer till ett härligt gäng!

Vi hoppas att vi fångat ditt intresse och för frågor så går det bra att kontakta:

Rasmus Andersson på 076-114 98 79

Patrik Palmelind på 073-520 05 97

Kika gärna in på vår hemsida www.northernskill.se Visa mindre

Key Account Manager till Medicvent

Ansök    Nov 27    Northern Skill AB    Key account manager
Vi utvecklar, tillverkar och säljer produkter som varje dag bidrar till att förbättra och säkerställa arbetsmiljön för tusentals anställda inom sjukvården - världen över. Nu söker vi dig som vill anta en nyckelposition som Key Account Manager och som genom din personlighet och erfarenhet bidrar till vår framgång. Om rollen: Som KAM ansvarar du för att utveckla vår internationella affär främst inom Europa, men även i övriga världen. Du kommer att arbet... Visa mer
Vi utvecklar, tillverkar och säljer produkter som varje dag bidrar till att förbättra och säkerställa arbetsmiljön för tusentals anställda inom sjukvården - världen över.

Nu söker vi dig som vill anta en nyckelposition som Key Account Manager och som genom din personlighet och erfarenhet bidrar till vår framgång.Om rollen:

Som KAM ansvarar du för att utveckla vår internationella affär främst inom Europa, men även i övriga världen. Du kommer att arbeta nära både befintliga och nya distributörer med stort fokus på att skapa långsiktiga och affärsutvecklande samarbeten.

Rollen kommer att innebära en hel del resor såväl inom Sverige som internationellt.

Du utgår från vårt kontor i Umeå och rapporterar direkt till VD.

Huvudsakliga ansvarsområden:

- Löpande Identifiera och skapa affärsmöjligheter.

- Presentera och vidareutveckla lösningar för våra befintliga och nya distributörer.

- Agera stöd och support vid implementering av våra produkter.

- Bidra i det strategiska arbetet i bolaget.

- Analysera marknadsbehov och löpande bidra med input till produktutveckling

- Aktivt arbeta med försäljning och utöka marknadsandelar

Din Profil:

- Passion för försäljning och utveckling, med ett stort eget driv.

- Tålamod och uthållighet i försäljningsarbetet med erfarenhet från långa säljcykler.

- Erfarenhet av B2B försäljning och internationell försäljning

- Flytande i affärsengelska i tal och skrift.

- Stark förmåga att bygga relationer

- Skicklig kommunikatör

- Körkort B samt möjlighet och vilja att resa i tjänsten.

Vårt löfte till dig:

Som anställd inom Medicvent ger vi dig utrymme och förutsättningar att växa både professionellt och personligt.

Vi värdesätter olikheter och tror att en mångfald av perspektiv, erfarenheter och att känna sig inkluderad berikar vårt team och leder till snabba beslut och innovation.

Vi är en del av Sdiptech AB som är en svensk teknikkoncern med inriktning mot infrastruktur som förvärvar och utvecklar bolag med fokus på att skapa mer hållbara, effektiva och säkra samhällen.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar Medicvent med Northern Skill.

Har du frågor kring tjänsten eller vill veta mer om varför du ska söka dig till Medicvent? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Andersson på 076-114 98 79 eller [email protected]

Sista ansökningsdag är 2024-01-14. Visa mindre

Säljare till Northbike Umeå

Vill du ha ett jäkligt roligt jobb? Nu söker vi en säljare till BRP & Northbike Umeå. Om rollen: Som säljare hos Northbike så representerar du branschens starkaste varumärke - BRP inom skoter, atv, släpvagn och vattenskoter. Det är ett varierat jobb där du ges ett stort ansvar. Nämligen att ge våra kunder bästa tänkbara hjälp och sälja grymma maskiner och tillbehör. Vi kommer inte lova dig en lugn vardag, men däremot så kan vi lova att du kommer till en... Visa mer
Vill du ha ett jäkligt roligt jobb?
Nu söker vi en säljare till BRP & Northbike Umeå.

Om rollen:

Som säljare hos Northbike så representerar du branschens starkaste varumärke - BRP inom skoter, atv, släpvagn och vattenskoter. Det är ett varierat jobb där du ges ett stort ansvar. Nämligen att ge våra kunder bästa tänkbara hjälp och sälja grymma maskiner och tillbehör.

Vi kommer inte lova dig en lugn vardag, men däremot så kan vi lova att du kommer till en arbetsplats där vi lever efter nyckelord som: Kvalité, Nytänkande, Kundfokus, Personligt & All-in.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Sälja BRP i sin helhet (skoter, atv, släpvagn, vattenskoter)

- Identifiera våra kunders behov genom frågor och rådgivning i butiken

- Aktivt arbeta med att öka försäljningen inom samtliga produktgrupper

- Ansvara för kunden hela vägen i samverkan med våra olika avdelningar

- Hantera inbyten, leverans, serviceärenden, blocket, försäljningsdokumentation

- Delta i och främja företagets marknadsföringsaktiviteter och kampanjer

- Se till att butiken är representativ

- Vara beredd på att vara med på filmer/foton/aktiviteter kopplat till verksamheten

- Hålla sig uppdaterad gällandes nyheter/kampanjer

Vem tror vi att du är?

Först och främst tror vi att du är en naturlig relationsbyggare som älskar försäljning & kundservice.

Du stärker oss med en naturligt stor vilja att lyckas i allt du tar dig för och försöker alltid göra det lilla extra för både kunder och kollegor. Du ser långsiktigt på Northbike som arbetsgivare och trivs i en miljö där det händer mycket och förväntningarna från kunden är hög.

Om vi får gissa lite så har du erfarenhet av relationsbyggande försäljning och intresse för de produkter vi säljer. Men det lämnar vi öppet.

Några ord från vi som rekryterar & medarbetare

Kul att du hittat annonsen, vi ska passa på att sammanfatta lite från vårt besök på Northbike, vad medarbetarna säger och kort om hur du söker.

För det första så vill vi verkligen lyfta att det är ett otroligt härligt gäng som arbetar på Northbike. Det finns en stor framåtanda, det skrattas mycket och det är fullt fokus på varje kund som kommer in. Som en av medarbetarna sa till oss, det är en förmån att få sälja någons intresse.

Vi hann knappt 10 meter innan vi fick frågan om en kopp kaffe och hela lokalen är verkligen fylld av riktigt fina maskiner. Här känner man sig som kund väldigt välkommen.

Vi satte oss ner med Johan Larsson som är ansvarig på Northbike Umeå och han berättade kort om resan företaget gjort från att starta i ett mindre garage i Sundsvall till att vara det väletablerade företag man är idag. Från Umeå levereras ca 2000 maskiner varje år och BRP ligger långt fram i utvecklingen av hela sitt segment inom skoter, atv, släpvagnar och vattenskoter.

Efteråt så passade vi på att ta några ord med både gänget i kundmottagningen, på säljavdelningen och på verkstaden om varför de valt Northbike som arbetsgivare och hur det är att jobba där.

Vad är det bästa med att jobba på Northbike?

Mina kollegor, känslan av att vi är en stor familj, produkterna vi jobbar med, att få sälja någons intresse"

Vi är mer än bara arbetskollegor här, jag skulle säga kompisar. Vi umgås både på och utanför jobbet rätt ofta"

Vi har jäkligt kul, det är mycket periodvis - men vi är ett starkt lag som hjälps åt"

Är man driven och gillar sälj och kundkontakt, så är det här världens bästa jobb."

Vad vill ni säga till den nya kollegan?

Att vi ser fram emot att du börjar och blir en i gänget"

Du behöver inte vara expert på maskiner direkt, så länge du har rätt inställning och nyfikenhet - så kan vi lära vi dig resten"

Gilla samarbete, ta ansvar, var proaktiv"

Ge det lite tid, så kommer det här bli kanon"

Ansökan

Du kan söka tjänsten genom den här annonsen och bifoga personligt brev och CV.

Har du däremot inget färdigt kanonsnyggt CV så gör det inget. Ring oss isåfall, för vi är mer intresserad om vem du är och hur du kan stärka Northbike än hur duktig du är på att skriva CV.

Jonathan Persson: 073-890 55 63

Rasmus Andersson: 076-114 98 79 Visa mindre

Snöskottare/Takskottning

Ansök    Okt 20    Northern Skill AB    Diversearbetare
Vi söker nu flertalet takskottare för att ansluta till vårt team. Som takskottare ingår du i ett team som jobbar i projektform, objekt för objekt. Ditt bidrag till teamet är viktigt för att komma i mål. Allmän info om jobbet: - Utföra säker takskottning på olika typer av takkonstruktioner. - Utföra takskottning på både höga och lägre tak. - Ha förståelse och prioritera säkerheten. - Samarbeta med teamet för att säkerställa effektivitet och noggrann... Visa mer
Vi söker nu flertalet takskottare för att ansluta till vårt team.Som takskottare ingår du i ett team som jobbar i projektform, objekt för objekt. Ditt bidrag till teamet är viktigt för att komma i mål.

Allmän info om jobbet:

- Utföra säker takskottning på olika typer av takkonstruktioner.

- Utföra takskottning på både höga och lägre tak.

- Ha förståelse och prioritera säkerheten.

- Samarbeta med teamet för att säkerställa effektivitet och noggrannhet.

- Utföra arbetet med snöstyrare/spade.

Övrigt:

- 18år

- Kunna prata och läsa svenska på god nivå

- Förmåga att arbeta i grupp.

- Stark arbetsmoral och vara noga med tider.

- Fysiskt stark och i god form för att klara av krävande arbete.

- Körkort är önskvärt samt fallskyddsutbildning, men inte ett krav.

- Uppdraget är tidsbegränsat och är ett konsultuppdrag genom Northern Skill.

Som konsult genom Northern Skill blir du väl omhändertaget och har dom bästa villkoren! Vi finns alltid tillgänglig för dig om frågor uppstår.

Vi är en arbetsgivare som eftersträvar mångfald och lika möjligheter. Alla kvalificerade sökande kommer att övervägas för anställning utan hänsyn till ras, färg, religion, kön, sexuell läggning, könstillhörighet, nationellt ursprung eller funktionshinder. Visa mindre

Junior IT Tekniker för uppdrag ute hos kund i Umeå sökes med start omgåe...

Junior IT Tekniker till Umeå! Konsultuppdrag genom Northern Skill med start omgående till och med julen 2023, chans till fortsättning finns självklart alltid genom Northern Skill! Uppdrag: Uppdraget går i huvudsak ut på att stödja organisationen i flytt av data Du kommer att jobba i miljöerna Sharepoint och Office 365 Meriterande med erfarenhet ifrån ovan nämnde miljöer samt grundläggande IT kunskap Du kommer att ingå i ett mindre team och ha mycket s... Visa mer
Junior IT Tekniker till Umeå!
Konsultuppdrag genom Northern Skill med start omgående till och med julen 2023, chans till fortsättning finns självklart alltid genom Northern Skill!

Uppdrag:

Uppdraget går i huvudsak ut på att stödja organisationen i flytt av data

Du kommer att jobba i miljöerna Sharepoint och Office 365

Meriterande med erfarenhet ifrån ovan nämnde miljöer samt grundläggande IT kunskap

Du kommer att ingå i ett mindre team och ha mycket självständigt arbete

Arbetstiderna är förlagda Måndag till Fredag 8-17Övrigt:

- Svenska i tal och skrift -flytande

- God kommunikativ förmåga Visa mindre

IT Tekniker för uppdrag ute hos kund i Umeå sökes med start omgående!

IT Tekniker till Umeå! Konsultuppdrag genom Northern Skill med start omgående! Uppdrag: Uppdraget går i huvudsak ut på att stödja organisationen i flytt av data Du kommer att jobba i miljöerna Sharepoint och Office 365 samt Onedrive Viktigt med erfarenhet ifrån ovan nämnde miljöer samt grundläggande IT kunskap Du kommer även att stödja organisationens användare ( ca 60st ) när det kommer till frågor kopplade till: - wi-fi - AV Teknik - Nätverk - P... Visa mer
IT Tekniker till Umeå!
Konsultuppdrag genom Northern Skill med start omgående!

Uppdrag:

Uppdraget går i huvudsak ut på att stödja organisationen i flytt av data

Du kommer att jobba i miljöerna Sharepoint och Office 365 samt Onedrive

Viktigt med erfarenhet ifrån ovan nämnde miljöer samt grundläggande IT kunskap

Du kommer även att stödja organisationens användare ( ca 60st ) när det kommer till frågor kopplade till:

- wi-fi

- AV Teknik

- Nätverk

- Print

- Telefoni

Erfarenhet ifrån IOS, Android, PC är viktigt att ha!

Övriga IT relaterade uppgifter kan också förkommaDu kommer att ingå i ett mindre team och ha mycket självständigt arbete

Arbetstiderna är förlagda Måndag till Fredag 8-17Övrigt:

- Svenska i tal och skrift -flytande

- God kommunikativ förmåga Visa mindre