Lediga jobb som Försäljningschef i Umeå

Se lediga jobb som Försäljningschef i Umeå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Umeå som finns hos arbetsgivaren.

Säljledare/avdelningschef till XXL

Inledning: Välj ett arbete du älskar och du kommer aldrig behöva arbeta en dag i ditt liv – visst är det så man brukar säga? Här ges du möjligheten att låta ditt intresse för vildmark och outdoor också bli ditt yrke! Information om tjänsten Professionals Nord söker för XXLs räkning en Säljledare/avdelningschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos XXL. Den h... Visa mer
Inledning:
Välj ett arbete du älskar och du kommer aldrig behöva arbeta en dag i ditt liv – visst är det så man brukar säga? Här ges du möjligheten att låta ditt intresse för vildmark och outdoor också bli ditt yrke!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för XXLs räkning en Säljledare/avdelningschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos XXL.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och XXLs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du kommer att ansvara över vildmarksavdelningen och tillsammans med säljledarna på de övriga avdelningarna och butikschef säkerställa butikens goda resultat och nöjda kunder.

Vildmarksavdelningen består idag av åtta medarbetare som kommer gå under ditt ledarskap.

Du erbjuds:
Bli en del av XXLs team av medarbetare och bidra till butikens fortsatta framgångar!

• Varierande arbetstider
• Du blir en del av ledningsgruppen
• Arbeta med ditt fritidsintresse!

Arbetsuppgifter
En stor del av arbetet utför du på golvet tillsammans med ditt team på avdelningen. Där mottar du och guidar kunderna kring sortiment och rekommenderar dem till lämpliga produkter. Utöver det operativa arbetet som säljare innefattar rollen bland annat:

• Budgetansvar
• Resultatansvar
• Motivera teamet att skapa goda försäljningsresultat
• Lönesättning medarbetare
• Exponering av varor

Vi söker dig som:
Har ett brinnande intresse för vildmark och outdoor i stort och ett specifikt intresse i något av avdelningens stora kategorier såsom:
• jakt
• fiske
• vandring
• övrigt sortiment såsom outdoorkläder, tält eller motsvarande vildmarksprodukter

Det är meriterande om du har jägarexamen eller erfarenhet från arbete inom detaljhandeln, men det är inte ett krav för tjänsten. Vidare ser vi det som positivt om du har ledarskapserfarenheter.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos XXL.

Du är en social och utåtriktad person som verkligen trivs i mötet med andra människor! Vidare så ser vi att du är resultatinriktad och har god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

START: Omgående, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

E-commerce Manager till Ålö

Framgångsrika Ålö söker en E-commerce Manager med strategiskt och operativt ansvar för bolagets e-handel med fokus på att fortsätta driva tillväxt online genom marknadsföring, kunderbjudanden och analys av kundresan i syfte att optimera konvertering. Här får du verka i en prestigelös, entreprenöriell miljö där du får möjligheten att ta den digitala affären till nästa nivå i ett innovativt bolag som just nu står inför en riktigt spännande fas med stark till... Visa mer
Framgångsrika Ålö söker en E-commerce Manager med strategiskt och operativt ansvar för bolagets e-handel med fokus på att fortsätta driva tillväxt online genom marknadsföring, kunderbjudanden och analys av kundresan i syfte att optimera konvertering. Här får du verka i en prestigelös, entreprenöriell miljö där du får möjligheten att ta den digitala affären till nästa nivå i ett innovativt bolag som just nu står inför en riktigt spännande fas med stark tillväxt.

Om Ålö AB
Ålö, med varumärket Quicke samt ett flertal OEM, är en av världens största tillverkare av lastare och redskap till jordbrukstraktorer. Med tillverkning i 4 länder, säljbolag i 10 och kunder i mer än 50 länder är Quicke ett självklart val för många lantbrukare och entreprenörer. ÅLÖ står för ca. 30% av världsmarknaden för lastare till traktorer över 50hk och omsatte ca 2Mdkr 2020. ÅLÖ ägs sedan 2020 av JOST som är en ledande tillverkare av säkerhetskritiska system till den kommersiella fordonsindustrin. Med sina starka varumärken JOST, ROCKINGER, TRIDEC och Quicke sysselsätter JOST mer än 3 500 medarbetare över hela världen och är noterade på Frankfurtbörsen.

Om tjänsten
Som E-commerce Manager är du ansvarig för bolagets fortsatta digitala tillväxtresa och arbetar för att maximera kundupplevelsen i e-handeln. Du förväntas bygga upp och forma den digitala säljkanalen och säkerställa nödvändiga arbetsuppgifter och rutiner. I rollen arbetar du självständigt och kommer behöva hantera samtliga delar kopplat till e-handelsaffären så som visuell merchandising och produktimporter till att svara kollegor och kunder på olika frågor kopplat till ett e-handelsköp. En stor del av arbetet kommer handla om att övertyga säljare och befintliga kunder vilka fördelar som finns med e-handeln och kunna påvisa detta på ett bra och tydligt sätt. Rapportering sker till företagets CEO. Övriga ansvarsområden och arbetsuppgifter som förekommer i rollen är;

- Ansvara för utrullningen av befintliga kunder på e-handelsplattformen
- Maximera trafikdrivning främst genom SEO men även kravställa mot extern byrå
- Säkerställa ett attraktivt kunderbjudande för ökad försäljning
- Löpande uppdatering och publicering på hemsida i Magento CMS
- Dataanalys med daglig uppföljning av KPI:er
- Kontinuerligt arbeta med kundresan och sajtens innehåll utifrån kundbeteende för bästa möjliga kundupplevelse
- Kravställning av ny funktionalitet gentemot leverantörer och samarbetspartners
- Delaktig i att utveckla och exekvera på marknadsstrategin
- Planera och verkställa digitala kampanjer
- Rapportering och uppföljning till försäljningschefer och ledningsgruppDin bakgrund
Som person ser vi att du är strukturerad, analytisk, nyfiken och har lätt att samarbeta. Du är en person som trivs när det finns möjlighet att förbättra och påverka samtidigt som du är en do:er. Du är van att ha många kontakter internt som externt. Rollen är mycket koordinerande och du sitter som spindeln i nätet och blir en naturlig brygga mellan marknad, försäljning, IT och eftermarknad.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en relevant utbildning från högskola eller motsvarande samlad erfarenhet från liknande roller, där e-handel mot B2B ses som meriterande. Du är bra på att kommunicera och pratar engelska obehindrat. Har du även nedan kompetens ser vi det som extra värdefullt:

- Goda kunskaper i CMS-verktyg, gärna Magento
- Erfarenhet av något e-postverktyg
- Goda kunskaper i Google Analytics
- Goda kunskaper inom Excel är meriterande för rollen
- Erfarenhet från arbete i PIM-system
- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift


Ålö erbjuder
Du ansluter till en spännande global verksamhet var karriärmöjligheterna är stora, inte bara inom Ålö men också huvudkoncernen Jost.

Placering & Start
Företaget har sitt kontor i Umeå (Ålö´s huvudkontor). Men för rätt person så kan man även arbeta på distans. Tillträde är enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nis Kehler på telefonnummer 0731 52 91 66 alternativt via mail på [email protected]

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka in din ansökan snarast för att säkerställa att din ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan! Visa mindre

Försäljningschef till OK Västerbotten

Ansök    Jan 12    Vedea AB    Försäljningschef
OK Västerbotten är en kooperativ förening som ägs av sina medlemmar och drivs på demokratisk grund. Vi är idag fler än 96 000 medlemmar och driver 36 bensin- och automatstationer runt om i Västerbotten. Samtliga stationer samarbetar under varumärket OKQ8. Besök gärna www.okvasterbotten.se OK Västerbotten är marknadsledande i länet. Med service- och kundinriktade medarbetare bygger vi framtidens drivmedelskedja på ett både samhälls- och klimatmässigt hållb... Visa mer
OK Västerbotten är en kooperativ förening som ägs av sina medlemmar och drivs på demokratisk grund. Vi är idag fler än 96 000 medlemmar och driver 36 bensin- och automatstationer runt om i Västerbotten. Samtliga stationer samarbetar under varumärket OKQ8. Besök gärna www.okvasterbotten.se
OK Västerbotten är marknadsledande i länet. Med service- och kundinriktade medarbetare bygger vi framtidens drivmedelskedja på ett både samhälls- och klimatmässigt hållbart sätt. Vi vill även fortsättningsvis vara den självklara lokala drivmedelsleverantören och söker därför en försäljningschef till vårt huvudkontor i Umeå.
Vill du bli en av oss?
I din roll som försäljningschef kommer ditt huvudsakliga fokus vara att leda och utveckla vår affär för framtiden samt ansvara för övergripande försäljningsstrategier – målet är att ställa om till mer fossilfria alternativ, fortsatt vara marknadsledare på drivmedel samt att förverkliga en omsättningsökning på 100 % för butik och tjänster. Du ansvarar för utvecklingen av våra butiker, säkerställer vårt arbetssätt SMART, planerar och följer upp kampanjer och events på stationerna samt utvecklar nya metoder och möjligheter för försäljning. Du är en tydlig beställare gällande marknadsföring/kommunikation och i samråd med vd, ekonomichef och säljchefer ansvarar du även för våra affärsutvecklande investeringar på stationerna. Befattningen har resultat- och budgetansvar och är arbetsledande gentemot säljcheferna på respektive station. Du har regelbunden dialog med ledningsteamen på stationerna och övriga interna kontaktytor är säljrepresentant OKQ8, OKQ8 centralt, ledningsgruppen samt vd, som du även rapporterar till.
Är du den vi söker?
Du har högskoleexamen eller motsvarande utbildningsnivå samt erfarenheter av ledande befattning, projektledning och/eller arbetsledning med gott resultat. Du har även erfarenheter från affärsutveckling och förändringsarbete inom relevanta områden samt mångårig erfarenhet från detaljhandeln samt goda kunskaper kring vad som driver försäljning och lönsamhet inom butik. För att lyckas bör du ha god förståelse för varumärkets betydelse kopplat till affären, samt vara bekväm med att arbeta i digitala miljöer.
Du är en kommunikativ, engagerad och tydlig ledare som har förmågan att motivera och entusiasmera sina medarbetare. Du är en leveransfokuserad lagspelare som är van att dra slutsatser av stora mängder information och utifrån både kort- och långsiktiga behov ta initiativ och nödvändiga beslut. Med både affärsmässighet och kreativitet motiveras du av att utveckla och driva förändring från idé till effekt. Det är viktigt att du dessutom är diplomatisk och strukturerad samt har ett pedagogiskt och prestigelöst förhållningssätt till kollegor och samarbetspartners.
Din ansökan
OK Västerbotten samarbetar med Vedea Rekrytering och Åsa Holmström, 0720-50 52 80. Du är välkommen med din ansökan senast 30 januari 2022 via www.vedea.se/CV. Utöver CV vill vi att du skriver om dig själv och berättar varför du passar här hos oss. Ange OK Västerbotten som referens.
Vår arbetsmiljö
En bra arbetsmiljö och ett gott medarbetarskap med möjlighet att utvecklas och själv kunna påverka arbetsplatsens utveckling är viktigt i vår förening. Vi har ett gemensamt lean-baserat arbetssätt, kallat SMART, som alla stationer arbetar efter. Vi har även genomfört en utvecklingsinsats för att stärka ledarskapet, utveckla ett mer kommunikativt och säljcoachande ledarskap samt skapa ledarteam som jobbar mer tillsammans. Vi tror att det, utöver att göra oss mer hållbara på sikt, också skapar glädje och lönsamhet i våra verksamheter. Visa mindre

E-commerce Manager

Ansök    Sep 8    Ålö AB    Försäljningschef
Ålö, med sitt varumärke Quicke, är en av världens största leverantörer av lastare inom lantbruksmaskiner. Med bolag i 10 länder, fabriker i 4 länder och kunder i mer än 50 länder är Quicke ett självklart val för många kunder inom lantbruk. Vi står för 30 procent av världsmarknaden för lastare inom segmentet för traktorer med motorer över 50 hk. Försäljningen av lastare och redskap uppgick till totalt 2,0 miljarder SEK 2020. Varumärket Quicke och varumärket... Visa mer
Ålö, med sitt varumärke Quicke, är en av världens största leverantörer av lastare inom lantbruksmaskiner. Med bolag i 10 länder, fabriker i 4 länder och kunder i mer än 50 länder är Quicke ett självklart val för många kunder inom lantbruk. Vi står för 30 procent av världsmarknaden för lastare inom segmentet för traktorer med motorer över 50 hk. Försäljningen av lastare och redskap uppgick till totalt 2,0 miljarder SEK 2020. Varumärket Quicke och varumärket ROCKINGER utgör tillsammans Business Line Agriculture inom JOST. JOST är en ledande global producent och leverantör av säkerhetskritiska system till kommersiella fordonsindustrin med sina starka brands JOST, ROCKINGER, TRIDEC och Quicke. JOST sysselsätter mer än 3 500 medarbetare över hela världen och är noterade på Frankfurtsbörsen sedan 20 juli 2017.

För mer information om Ålö, besök www.alo.se (http://www.alo.se) eller (http://www.quicke.nu/)

För mer information om JOST, besök (http://www.jost-world.com/)

Ålö söker en E-commerce Manager med operativt ansvar för bolagets e-handel med fokus på att fortsätta driva tillväxt online genom marknadsföring, kunderbjudanden och analys av kundresan i syfte att optimera konvertering.

Här får du verka i en prestigelös, entreprenöriell miljö där du får möjligheten att ta den digitala affären till nästa nivå i ett innovativt bolag som just nu står inför en riktigt spännande fas med stark tillväxt.Om tjänsten

Som E-commerce Manager är du operativt ansvarig för bolagets fortsatta digitala tillväxtresa. Du arbetar för att maximera kundupplevelsen i e-handeln. Du förväntas bygga upp och forma den digitala säljkanalen och säkerställa nödvändiga arbetsuppgifter och rutiner.

I rollen arbetar du självständigt och kommer behöva hantera samtliga delar kopplat till e-handelsaffären så som visuell merchandising och produktimporter till att svara kollegor och kunder på olika frågor kopplat till ett e-handelsköp. En stor del av arbetet kommer handla om att övertyga säljare och befintliga kunder vilka fördelar som finns med e-handeln och kunna påvisa detta på ett bra och tydligt sätt.

Rollen rapporterar till CEO.

Övriga ansvarsområden och arbetsuppgifter som förekommer i rollen är:

- Ansvara för utrullningen av befintliga kunder på e-handelsplattformen
- Maximera trafikdrivning främst genom SEO men även kravställa mot extern byrå
- Säkerställa ett attraktivt kunderbjudande för ökad försäljning
- Löpande uppdatering och publicering på hemsida i Magento CMS
- Dataanalys med daglig uppföljning av KPI:er
- Kontinuerligt arbeta med kundresan och sajtens innehåll utifrån kundbeteende för bästa möjliga kundupplevelse
- Kravställning av ny funktionalitet gentemot leverantörer och samarbetspartners
- Delaktig i att utveckla och exekvera på marknadsstrategin
- Planera och verkställa digitala kampanjer
- Rapportering och uppföljning till försäljningschefer och ledningsgrupp
Din bakgrund

Som person ser vi att du är strukturerad, analytisk, nyfiken och har lätt att samarbeta. Du är en person som trivs när det finns möjlighet att förbättra och påverka samtidigt som du är en do:er. Du är van att ha många kontakter internt som externt. Rollen är mycket koordinerande och du sitter som spindeln i nätet och blir en naturlig brygga mellan marknad, försäljning, IT och eftermarknad.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en relevant utbildning från högskola eller motsvarande samlad erfarenhet från liknande roller, där e-handel mot B2B ses som meriterande. Du är bra på att kommunicera och pratar engelska obehindrat.

Har du även nedan kompetens ser vi det som extra värdefullt:

- Goda kunskaper i CMS verktyg gärna Magento
- Erfarenhet av något e-postverktyg
- Goda kunskaper i Google Anaytics
- Goda kunskaper inom Excel är meriterande för rollen
- Meriterande är om du har kunskaper i PIM
- Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift


Placering & start

Placeringsort: Umeå (Ålö´s huvudkontor)

Start: enl ök Visa mindre

Customer Sales & Solutions Manager (försäljningschef)

Med över 900 varhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus. Nu söker vi dig som är en naturlig ledare och som vill arbeta nära verksamheten. Tjänsten är som försäljningschef över varuhuset i Umeå. Arbetsbeskrivning I rollen som försäljningschef på Medi... Visa mer
Med över 900 varhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Nu söker vi dig som är en naturlig ledare och som vill arbeta nära verksamheten. Tjänsten är som försäljningschef över varuhuset i Umeå.

Arbetsbeskrivning
I rollen som försäljningschef på MediaMarkt Umeå är du huvudansvarig för varuhusets försäljning av produkter och tjänster. Vi ställer höga krav på dig och förväntar oss att du alltid agerar som en förebild både vad gäller attityd och engagemang. Du driver dina avdelningar tillsammans med dina Senior Sales med fokus på försäljning, effektivitet och lönsamhet i linje med företagets värderingar och prioriteringar. Vi förväntar oss att du är affärsmässig och tänker i principen intäkter-kostnader=vinst. Du ska alltid sträva efter att minimera kostnaderna och öka intäkterna, därför tar du beslut utifrån denna princip och du leder ditt team med fokus på lönsamhet. Du ska spendera 80 % av din tid där allt händer nämligen på ”golvet”. Inte bara för att det är roligare, men också för att stötta och utveckla dina kollegor. Du skall lyssna på ditt team samt hjälpa dem att utveckla sina färdigheter. 20 % av din tid går åt att planera för kampanjer och aktiviteter, analysera försäljningsstrategier, utbilda och utveckla din personal samt organisera dig själv och ditt team. Du ska ha en plan för varje enskild individ i varuhuset och tillsammans med din varuhuschef och ledningsgruppen utveckla nya ledare för varuhuset och organisationen. Du ska leda, inspirera och motivera ditt team med fokus på försäljning av produkter och tjänster. Din huvudsakliga uppgift utöver ovanstående är att du och ditt team alltid sätter kunden i första hand.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för din personal för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Vi tror att du antingen har erfarenhet från en ledande befattning inom detaljhandeln alternativt att du tidigare har arbetat inom detaljhandeln men för närvarande arbetar i ledande befattning i en annan bransch. Ledarskapet är en mycket viktigt del som vi lägger stor vikt vid, samtidigt som vi gärna ser att du även har en djup kunskap gällande det produktområde du kommer att arbeta inom. Din ledarstil är teamorienterad, rak och öppen och du uppfattas som en naturlig och ödmjuk ledare. Du har ett gediget intresse för hemelektronik, en förmåga att delegera och en vilja att få människor omkring dig att växa och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå mål. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som försäljningschef hos oss får du en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?
För frågor eller funderingar vänligen kontakta Varuhuschef Stefan Nyström, [email protected] Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-11-30 Notera att urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sales Manager till IsoTimber!

Är du en person med erfarenhet av B2B-försäljning mot byggnadsentreprenad som brinner för affärsutveckling? Vill du arbeta på ett företag i framkant gällande hållbart byggande? Då kan det vara dig vi söker! StudentConsulting rekryterar nu en Sales Manager till det spännande tillväxtföretaget IsoTimber, baserade i Östersund. Tjänsten kan utgå från kontoret i Östersund, där du har 12 trevliga kollegor, eller från en valfri ort i Sverige. På IsoTimber lägge... Visa mer
Är du en person med erfarenhet av B2B-försäljning mot byggnadsentreprenad som brinner för affärsutveckling?
Vill du arbeta på ett företag i framkant gällande hållbart byggande? Då kan det vara dig vi söker!

StudentConsulting rekryterar nu en Sales Manager till det spännande tillväxtföretaget IsoTimber, baserade i Östersund. Tjänsten kan utgå från kontoret i Östersund, där du har 12 trevliga kollegor, eller från en valfri ort i Sverige.

På IsoTimber lägger man ribban högt för att alltid leverera bästa möjliga kvalitet och ha en kundnöjdhet på topp. Teamets framgång grundas mycket i tät och nära kunddialog genom hela processen.

Som Sales Manager hos IsoTimber Holding AB arbetar du i en operativ och konsultativ säljroll där du arbetar för att nå budget och resultatmål. Du har en viktig roll i att driva bolagets säljprocesser och aktivt bearbeta både nya och befintliga kunder, skapa affärsmöjligheter, hantera förfrågningar och ge offerter som därefter följs upp till avslut.

Kort beskrivet ansvarar du för hela säljprocessen från prospektering, förfrågan till offert och slutligen nöjd kund. Du arbetar nära bolagets VD, som även är din närmsta chef. Tillsammans definierar och utvecklar ni bolagets framtida säljorganisation. På sikt kan rollen som Sales manager även innebära personalansvar.

Tjänsten innefattar bland annat:

• Ansvar för att driva och utveckla IsoTimbers försäljningsprocesser
• Prospektera och presentera IsoTimber för nya kunder
• Utveckla befintliga kunder
• Lämna och följa upp offerter
• Samarbeta med IsoTimbers konstruktörer och produktionschef
• Budget- och resultatansvar på kund- och projektnivå

Din profil
För att lyckas i rollen som Sales Manager hos IsoTimber bör du ha förståelse för byggkonstruktion. Vi ser gärna att du idag arbetar som säljare mot byggnadsentreprenad men är redo för nya utmaningar med fokus på hållbara material. Du får gärna ha erfarenhet av att jobba som region- eller projektansvarig säljare, där du arbetat upp ett brett nätverk av företag inom byggbranschen.

Vi söker dig som är påläst, nyfiken, modig och ihärdig. Du är en målinriktad utmanare som gillar att utveckla befintliga arbetssätt. Du är samtidigt strukturerad, noggrann och har en förmåga att se den stora bilden. Du drivs av att skapa ömsesidigt tillitsfulla kundrelationer, gillar att göra affärer - och vill nu ta ditt nästa kliv i karriären.

Önskemål för tjänsten:

- Erfarenhet av B2B-försäljning mot byggnadsentreprenad
- Grundläggande kunskap om byggnadskonstruktion
- Goda kunskaper i Officepaketet och vana att arbeta med CRM-system
- Körkort, gärna tillgång till egen bil
- Flytande svenska och god engelska i tal och skrift

Här erbjuds du ett omväxlande, stimulerande och självständigt arbete på ett företag under expansion där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

IsoTimbers sociala hållbarhetsarbete innebär att de arbetar för ökad mångfald och jämn könsfördelning. De ser därför gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos sina medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos IsoTimber, start snarast. Lön efter överenskommelse. Enligt bolagets miljöpolicy prioriteras tjänsteresor med tåg. Vill du vara med på resan mot ett klimatsmart byggande på ett innovativt företag i tillväxt och du känner igen dig i beskrivningen – ta chansen att få utvecklas tillsammans med detta fantastiska team som brinner för sin produkt, sina kunder och hållbarhet.

Sista ansökningsdag är 3 oktober, men sök gärna tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till:
Sara Löwenhamn, Rekryteringskonsult, StudentConsulting, 010-122 43 18, [email protected]
Håvard Jegerstedt, VD IsoTimber Holding AB, 063-554 12 15, [email protected]

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Försäljningschef

Vill du arbeta på Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö? Då är rollen som teamchef försäljning hos Ragn-Sells Umeå en spännande karriärmöjlighet. Regionens verksamhetsområde innefattar Hälsingland, Medelpad, Västernorrland, Jämtland och Västerbotten. Du rapporterar till Regionchef och ingår i ledningsgruppen för regionen. Division Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med ... Visa mer
Vill du arbeta på Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö? Då är rollen som teamchef försäljning hos Ragn-Sells Umeå en spännande karriärmöjlighet.

Regionens verksamhetsområde innefattar Hälsingland, Medelpad, Västernorrland, Jämtland och Västerbotten. Du rapporterar till Regionchef och ingår i ledningsgruppen för regionen. Division Recyclings verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och vår affär är att förse våra kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Placeringsort Umeå eller Timrå

Vad vi erbjuder dig

- Försäljning inom en av Sveriges viktigaste branscher

- Friskvårdsbidrag

- Tjänstebil (enligt policy)

- Förmånsportal

Dina arbetsuppgifter

Din viktigaste uppgift är att coacha ditt säljteam att agera på fältet, möta våra nuvarande och potentiella kunder och därigenom skapa lönsamma affärer. Du ska styra gruppen mot att agera affärsmässigt och fokuserat mot våra viktigaste och mest lönsamma kundavtal.

Rollen som teamchef innefattar ansvar för gruppens budget och resultat. Du har fullständigt personalansvar för ditt team och utövar ett förtroendefullt coachande ledarskap. Du ansvarar för organiseringen av säljmöten, er gemensamma försäljningsstrategi och tydligt kravställande av dina medarbetare. Rollen innefattar även egen försäljning.

En mycket viktig del av arbetet är att skapa ett väl fungerande samarbete med övriga funktioner inom regionen och med övriga regioner. Som säljchef är det ett måste att du håller dig uppdaterad i våra system och vår tjänstekatalog och för över denna kunskap till dina medarbetare. Du är huvudsakligt ansvarig för att leda och utveckla försäljningen mot regionens befintliga och potentiella kunder vilket givetvis medför att du ska vara uppdaterad på aktuella händelser och behov av återvinningslösningar inom ert upptagningsområde.

Din profil

Du ska ha dokumenterad erfarenhet av ledarskap och det är extra meriterande om du har gedigen erfarenhet av B2B inom återvinning. Du har ett väl etablerat nätverk inom branschen och en förmåga att identifiera nya lönsamma affärsvägar. Du är en person som är duktig på att skapa förtroende såväl extern som internt. Erfarenhet av personalansvar är ett krav.

Du besitter en god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift och trivs med att leverera presentationer. Du är en person som motiveras av egen försäljning och samtidigt har utpräglat god förmåga att inspirera och skapa gemensamma mål för ditt team.

Sammanfattningsvis söker vi en person som utstrålar affärsmässighet, drivs av att jaga goda resultat och att utveckla och verka genom andra. Naturligtvis sammanfaller detta med att du följer företagets policys och riktlinjer.

Ansökan / Kontakt

Ansökan skickar du snarast via sökknappen nedan, dock senast den 2021-06-30. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Frågor om tjänsten besvaras av regionchef Niklas Holmgren 070-9272955 Visa mindre

Försäljningschef till Martin & Servera Restauranghandel Umeå

Ansök    Maj 14    Martin & Servera AB    Försäljningschef
Martin & Servera är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från mindre lokala restauranger till offentlig verksamhet, stora restaurang- och hotellkedjor. Vår vision är att vara restaurangens bästa samarbetspartner. Martin & Servera Restauranghandel erbjuder råvaror, restaurangutrustning, drycker, tjänster och utbildningar till restauranger oc... Visa mer
Martin & Servera är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från mindre lokala restauranger till offentlig verksamhet, stora restaurang- och hotellkedjor. Vår vision är att vara restaurangens bästa samarbetspartner.

Martin & Servera Restauranghandel erbjuder råvaror, restaurangutrustning, drycker, tjänster och utbildningar till restauranger och storkök. Vi finns nära våra kunder med säljkontor över hela Sverige. Vi drivs av att ständigt leverera marknadens bästa erbjudande och nu tar vi nästa steg för att bli än mer lokala genom att ännu bättre möta våra kunders behov. I detta arbete får du en nyckelroll för att säkra ditt säljområdes framgång.

Vad blir ditt ansvar?
Som Försäljningschef har du ansvar för att skapa rätt förutsättningar för både kunder och medarbetare. Du är ytterst ansvarig för att utveckla goda samarbeten med befintliga och nya kunder och driva lönsam tillväxt inom ditt område. Du har det fulla resultatansvaret för säljområdet.
Till din hjälp har du en försäljningsledare, som leder den lokala säljorganisationen, som utvecklar våra kunders affärer vi telefon samt organisationens KAM och Specialister som bearbetar kunderna ute på fältet.
Du har övergripande försäljnings- och resultatansvar för ditt försäljningsområde.

Du stöttar och uppmuntrar dina medarbetare att möta vår vision – att bli restaurangens bästa partner. Du säkerställer att våra strategier blir verklighet genom målstyrning för bland annat försäljning, långsiktiga kundrelationer, hållbarhet och vår vilja att vara en god kraft i samhället.
Du rapporterar till försäljningsdirektören för Martin & Servera Restauranghandel och ingår i försäljningsledningen för Martin & Servera.

Vad söker vi hos dig?
Vi söker dig som med ett inkluderande ledarskap, engagemang, affärsmannaskap och genomförandekraft driver riktningen tillsammans med dina medarbetare mot nöjda kunder, goda resultat och uppsatta försäljnings- och resultatmål.
Du driver ständiga förbättringar för att utveckla effektiva arbetssätt i linje med bolagets strategier samtidigt som du coachar dina medarbetare och får dem att trivas och utvecklas.
Du ser aktivt samarbete med övriga delar i organisationen som en del av säljområdets framgång, och utvecklar förutsättningar för detta vidare.

Du är nyfiken och har ett driv att vara med och fortsätta utveckla Martin & Servera som marknadens bästa samarbetspartner. Som person är du analytisk, kundorienterad, bra på att bygga relationer och har ett resultatinriktat sinne.
Du älskar att arbeta proaktivt och ser möjligheter i den digitala utvecklingen.
Vi vill att du har erfarenhet av att driva framgångsrik förhandling och ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/marknadsföring eller motsvarande
Du får förstås gärna ha en stor passion för mat och dryck i alla dess former!

Din arbetsplats
Du erbjuds en utmanande, och spännande roll i vår arbetsgrupp som består av kompetenta och engagerade kollegor inom Försäljning och Logistik.
Vårt kontor ligger i nybyggda lokaler på Västerslätt, Umeå. Förmåner som finns på arbetsplatsen är bland annat en lunchsubvention, bidrag till friskvårdsaktiviteter och naprapat/massage.

Urvalsprocessen
Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst.

Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: Heltid
Tillträde: Så snart som möjligt
Bolag: Martin & Servera Restauranghandel

Kontakt:
För frågor om tjänsten, kontakta Försäljningsdirektör Pierre Carlsson 070- 449 63 32.
För frågor om urvalsprocessen, kontakta HR-chef Maria Hernebro, 070-652 24 15.

Sista ansökningsdag:
2021-06-07. Vi börjar intervjua efter 1 juni så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Martin & Servera-gruppen erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd företagsgrupp. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera Gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda, Fällmans Kött och Martin & Servera Restaurangbutiker. Visa mindre

IVL söker en projektledare och chef för vår etablering i norra Sverige

Vill du jobba för ett hållbart samhälle? IVL Svenska Miljöinstitutet samlar Sveriges bredaste miljökompetens. Med våra drygt 300 medarbetare bedriver vi forsknings- och uppdragsverksamhet inom hela miljöområdet. Tillsammans med näringsliv, myndigheter och forskningsvärlden driver vi på omställningen till det hållbara samhället. Nu söker vi dig som vill leda IVL:s etablering i norra Sverige. Vi söker en projektledare och chef som kan leda och utveckla vårt... Visa mer
Vill du jobba för ett hållbart samhälle?
IVL Svenska Miljöinstitutet samlar Sveriges bredaste miljökompetens. Med våra drygt 300 medarbetare bedriver vi forsknings- och uppdragsverksamhet inom hela miljöområdet. Tillsammans med näringsliv, myndigheter och forskningsvärlden driver vi på omställningen till det hållbara samhället.
Nu söker vi dig som vill leda IVL:s etablering i norra Sverige.
Vi söker en projektledare och chef som kan leda och utveckla vårt arbete i norra Sverige, när vi nu etablerar ett nytt kontor. Den lokala verksamheten kommer ha fokus på näringslivets klimatomställning men med fortsatt stark koppling till vår roll som forskningsinstitut inom hållbar utveckling.
Är du en katalysator i denna omställning, van att strategiskt bygga kontaktnät och leda verksamheter – då ser vi gärna att du söker detta jobb.

Om rollen
Du kommer att vara spindeln i nätet för att leda och utveckla vår verksamhet i norra Sverige och ytterligare stärka vår lokala närvaro. Uppbyggnaden av det nya kontoret kommer att ske tillsammans med IVL:s övriga affärsutvecklingsenhet och du kommer att rapportera till IVL:s vice vd.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
· Leda och bygga upp verksamheten, vilket initialt även innefattar rekrytering av konsulter och forskare samt hantering av praktiska frågor.
· Driva försäljning och etablera innovations- och samverkansprojekt samt att vårda och utveckla affärer med befintliga kunder.
· Säkra goda samarbeten med forskningsaktörer och näringsliv.
· Tillsammans med IVL:s forskare och experter skapa värde för våra kunder och lokala nätverk.

För att lyckas i rollen har du:
· Minst fem års erfarenhet som konsult och/ eller projektledare/chef.
· Erfarenhet från att ha bidragit till att växa ett verksamhetsområde.
· Dokumenterad erfarenhet av att skapa lönsam verksamhet genom konsult- och forskningsprojekt i samverkan med näringslivet.
· Lokal förankring i norra Sverige.
· Förmåga att kommunicera, organisera och leda projekt och verksamhet med goda resultat mot uppsatta mål.
· Förmåga att arbeta självständigt och samtidigt vara en lagspelare som ser till helheten.
· Akademisk examen inom teknik, ekonomi eller annan relevant utbildning
· Mycket goda kunskaper skriftligt och muntligt i svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper:
· Som person är du nyfiken, affärsmässig och resultatorienterad med fokus på att hitta lösningar.
· Du drivs av att bygga nätverk och ser möjligheter till försäljning.
· Du kan balansera kortsiktiga mål med långsiktiga.
· Du är en ledare som bygger goda relationer med kunder, kollegor och forskningsaktörer.
· Du har förmåga att snabbt sätta dig in i olika kunders behov och se möjliga lösningar.

Vad vi erbjuder dig
Vi arbetar i en kreativ och utvecklande miljö där alla har en stor del eget ansvar och goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Som medarbetare på IVL blir du del av en arbetsplats som värdesätter mångfald, samarbete, innovation och engagemang. Här finns en härlig gemenskap med såväl idrottsklubb, konstförening, fester, pubar och andra aktiviteter. Denna gemenskap har vi även tagit med utomhus och till digitala sammanhang. Vi sitter i aktivitetsbaserade lokaler. Hos IVL får du möjlighet att arbeta med ditt hållbarhetsengagemang på riktigt.

Om IVL
IVL Svenska Miljöinstitutet AB (IVL) bedriver forskning och konsultverksamhet inom hela miljö- och hållbarhetsområdet. Våra konsultuppdrag vilar på vetenskaplig grund, vår forskning präglas av tvärvetenskap och systemtänkande. Kundkretsen återfinns inom alla branscher, myndigheter och organisationer. Basen för verksamheten är Sverige och Europa men kunderna finns i hela världen, inte minst i Kina där IVL har haft verksamhet i över 30 år. IVL har idag kontor i Stockholm, Göteborg,Malmö, Beijing, Shanghai, Mumbai och Fiskebäckskil. Koncernen omsätter 420 MSEK. Stiftelsen Institutet för Vatten- och Luftvårdsforskning (SIVL), är ensam ägare av IVL och tillsammans med näringslivet och statens myndigheter etableras samverkan i viktiga frågor inom området miljö och hållbar utveckling. I våra styrelser sitter representanter från både näringsliv och statens myndigheter.
På IVL arbetar över 340 ingenjörer, kemister, marinbiologer, geologer, beteendevetare, statsvetare, kommunikatörer och många fler. Vår vision är att driva på omställningen till ett hållbart samhälle och gemensamt för alla våra uppdrag är ett samspel mellan såväl ekologiska som ekonomiska och sociala perspektiv.

?Övrig information
För ytterligare information kontakta IVL:s vice vd Anna Jarnehammar, tel. 010-788 65 76 eller [email protected]
Omfattning: Heltid och tillsvidareanställning eventuellt med inledande provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort: Luleå, Skellefteå eller Umeå
Vi kommer att utvärdera ansökningar och intervjua kandidater löpande under ansökningsperioden.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Säljansvarig till Götene Ufo AB

Ansök    Dec 21    Vedea AB    Försäljningschef
Vi skapar just nu en gemensam kultur- och koncernstrategi med en stark plattform som ger positiva synergieffekter i koncernens alla bolag. Vår gemensamma säljstrategi är självfallet en viktig pusselbit och vi söker därför en tekniskt intresserad säljansvarig med hög affärsintegritet som har förmågan att bygga en stark och motiverande säljkultur i koncernen. Ditt nya arbete I ditt nya uppdrag som säljansvarig har du personal- och resultatansvar och blir ytt... Visa mer
Vi skapar just nu en gemensam kultur- och koncernstrategi med en stark plattform som ger positiva synergieffekter i koncernens alla bolag. Vår gemensamma säljstrategi är självfallet en viktig pusselbit och vi söker därför en tekniskt intresserad säljansvarig med hög affärsintegritet som har förmågan att bygga en stark och motiverande säljkultur i koncernen.
Ditt nya arbete
I ditt nya uppdrag som säljansvarig har du personal- och resultatansvar och blir ytterst ansvarig för att skapa en försäljningsavdelning som tillfredsställer krav och behov från kunderna, medarbetarna och ägarna. Du arbetar med analys av marknads- och konkurrensförhållande, utvecklar strategier för försäljning och marknadsföring samt både leder försäljningsarbetet och säljer själv. Du har ansvar för ett eget säljdistrikt, bearbetar nya kunder samt utvecklar befintlig kundstock. För att nå våra mål gällande resultat och kvalitet är det avgörande att du arbetar nära konstruktions- och produktionsavdelningen och kontinuerligt utbildar och motiverar dina medarbetare gällande bland annat försäljning, produktkännedom och kvalitetsmedvetenhet. Försäljningsavdelningen består av totalt fyra säljare, inklusive denna roll samt två ordermottagare/innesäljare. Du rapporterar till vd, utgår ifrån Umeå och kan räkna med 1–2 hotellnätter/vecka.
Din profil
Vi söker dig med lång erfarenhet av kvalificerad försäljning där du haft möjlighet att arbeta fram affärsavtal med bevisat gott resultat. Du har även god erfarenhet av att aktivt leda och motivera dina medarbetare att vilja göra det lilla extra för verksamheten i stort. Du bör vara väl insatt i arbetsmiljö- och tillståndsfrågor och har du dessutom arbetat som maskinförare ser vi det som starkt meriterande. Tidigare erfarenhet av affärssystemet Monitor är en fördel och vi förutsätter att du har god datorvana med tyngdpunkten på Excel. Du bör ha eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknad och/eller teknik. Dessutom måste du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Du är en affärsdriven och utvecklingsorienterad ledare som motiverar dina medarbetare i arbetet att förverkliga organisationens mål. Du är målinriktad och visar engagemang i både det operativa och strategiska arbetet. Du utstrålar trovärdighet genom att vara kommunikativ och samarbetsinriktad. Dessutom älskar du att göra bra affärer, hitta nya lösningar och förstår vikten av långsiktiga relationer.
Din ansökan
Vi samarbetar med Vedea rekrytering och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Det går även bra att kontakta koncern-vd Birgitta Boström, 070-536 17 76. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2021 via www.vedea.se/cv. Ange GÖTENE UFO som referens.
Organisationsbeskrivning
Götene Ufo AB bildades 2015 genom att Götene Construction Equipment AB (GCE) förvärvade bolaget Umeå Försäljning AB (UFO). Götene är ett gammalt och anrikt bolag från 1953 som idag koncentrerar sin verksamhet på konstruktion, tillverkning och försäljning av redskap till grävmaskiner och hjullastare. Götene Ufo AB omsätter ca 108 MKR och har ca 44 anställda. Götene Ufo är ett av i dagsläget två bolag i koncernen Guse Partners AB. Det andra bolaget är Siljum Mekan AB som går under namnet Siljum. Siljum är en av Sveriges ledande tillverkare av plogar och multiskopor. Koncernen finns representerade på tre orter; Götene i Västra Götaland samt Bygdsiljum och Umeå i Västerbotten. Läs mer om bolagen via www.goteneufo.se och www.siljummekan.se. Visa mindre

Regionchef Byggbeslag Umeå

Ansök    Maj 7    Experis AB    Försäljningschef
Brinner du för affärsutveckling och trivs där du har en central roll i att tillsammans med ditt team nå uppsatta mål. Söker du ett nytt spännande uppdrag eller nästa steg i din karriär och då gärna i en verksamhetsnära roll med både medarbetare och affären i fokus? Då kan det här vara utmaningen för dig! ANSVARSOMRÅDE Som Regionchef har du en viktig roll i företagets fortsatta utveckling där du kommer vara en drivande del i den förändringsresa bolaget be... Visa mer
Brinner du för affärsutveckling och trivs där du har en central roll i att tillsammans med ditt team nå uppsatta mål. Söker du ett nytt spännande uppdrag eller nästa steg i din karriär och då gärna i en verksamhetsnära roll med både medarbetare och affären i fokus? Då kan det här vara utmaningen för dig!

ANSVARSOMRÅDE

Som Regionchef har du en viktig roll i företagets fortsatta utveckling där du kommer vara en drivande del i den förändringsresa bolaget befinner sig i. Tjänsten är bred och innebär ett övergripande ansvar för att regionens utveckling, organisation och lönsamhet är förenliga med strategier och uppsatta mål.

I rollen som Regionchef ska du säkerställa att bolagets affärskoncept, produkter och tjänster marknadsförs, levereras och produceras enligt bolagets riktlinjer. I ansvarsområdet ingår även att vara Platschef för en av våra enheter i regionen.

Du har full befogenhet att självständigt enligt uppsatta mål och ramar sköta arbetet inom regionen som för närvarande består av 5 enheter (Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund och Sundsvall) och ca 40 anställda.VEM ÄR DU?
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av affärsutveckling och ledningsuppdrag. Du är bra på att skapa ett gott arbetsklimat och är en erfaren ledare. Du tycker om att stötta och utveckla dina medarbetare och har haft personalansvar i flera år.

För att lyckas i rollen behöver du vara med i fronten, vara aktivt involverad i kunder, affärer, projekt och upphandlingar tillsammans med dina medarbetare och andra samarbetspartners. Den person vi söker har stark motivation av att vara en nyckelperson på vår utvecklingsresa. Genom din yrkeskompetens och din förmåga vet du vad som behöver göras och ser till att genomföra det. Du har gärna en bakgrund där du jobbat med säljledning och ser nyttan av ett stort nätverk.

Vi söker dig som med enkelhet skapar goda relationer och samarbeten, internt som externt. Då en stor del av tjänsten handlar om arbete nära och tillsammans, är det av yttersta vikt att du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga, kan sätta dig in i verksamheter och dess värdeskapande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter. För den här tjänsten krävs det att du är en rutinerad och trygg ledare med både fokus på teamet och affärer.

Du är duktig på att utrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift och som ett bolag inom säkerhetsbranschen så förutsätter vi att du inte förekommer i belastningsregistret. Har du tidigare erfarenhet från entreprenad-, installation- eller säkerhetsbranschen så är det mycket meriterande. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

För oss är det viktigast att du är rätt person, vi kan därför vara flexibla i placeringsort som kan vara Sundsvall eller Umeå. Du rapporterar direkt till Affärsområdeschef som för närvarande är bolagets VD.VÅR VERKSAMHET
Under hösten 2019 inleddes ett stort strategiskt förändringsprojekt för koncernen Byggbeslag och redan under år 2020 har vi sett goda effekter och vi visar under året på kraftigt förbättrade resultat. Vårt förändringsarbete fortsätter under 2021 så att vi kan växa ytterligare från våra ca 700 MSEK i omsättning med drygt 300 medarbetare på 16 olika enheter runt om i Sverige.

Vi ingår som en av flera självständiga företagsgrupper inom Ahlmarkskoncernen (O.F. Ahlmark & Co Eftr. A.-B.), som är ett av de äldsta familjeägda företagen i Värmland.

KONTAKTPERSON
I den här rekryteringen samarbetar Byggbeslag med Jefferson Wells. För ytterligare information kontaktar du rekryteringskonsult Cathrine Lind, tfn 070-577 06 18.

Du lämnar din ansökan till denna tjänst genom att registrera ditt CV med ett personligt brev på www.jeffersonwells.se.

Obs! Skriv vilken ort du söker till i din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan!BYGGBESLAG

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter - målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet. Visa mindre

Säljchef Umeå

Ansök    Feb 15    Sector Alarm AB    Försäljningschef
Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker just nu dig som brinner för försäljning, ledarskap och som är redo att anta utmaningen som ny säljchef och bygga ett nytt team i Umeå Vad är ditt ansvar som Säljchef? Först och främst kommer du att rekrytera ditt team av säljare för att sedan ansvara för försäljningen runt om i Umeå. Ni kommer boka och genomföra kundbesök hemma i kundens bostad. Du coachar och stöttar... Visa mer
Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Vi söker just nu dig som brinner för försäljning, ledarskap och som är redo att anta utmaningen som ny säljchef och bygga ett nytt team i Umeå
Vad är ditt ansvar som Säljchef?
Först och främst kommer du att rekrytera ditt team av säljare för att sedan ansvara för försäljningen runt om i Umeå. Ni kommer boka och genomföra kundbesök hemma i kundens bostad. Du coachar och stöttar ständigt dina säljare till att utvecklas och prestera på topp. I tjänsten ingår även planering, rapportering, budgetansvar samt rekrytering av nya medarbetare till ditt team. Det är en operativ tjänst och du förväntas vara ute på fält med dina säljare i en närvarande roll. Du har inget eget säljansvar men kommer arbeta väldigt nära försäljningen. Eftersom vi jobbar med uppsökande försäljning, hemma hos våra kunder, är våra arbetstider förlagda söndag till torsdag och säljarna jobbar från kl 14:00 till 22:00.
Vem är du som lyckas?
Vi söker dig som har arbetat med uppsökande försäljning under ett par år och känner att det är dags för nästa steg i karriären. När du, i tidigare roller, fått nya kollegor har det varit en självklarhet att du introducerat och lärt upp dem. Du drivs av utmaningar och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och coacha dem till att utvecklas och förbättras. Det är därför meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap, men viktigast är förstås att du besitter rätt ledaregenskaper.
Utöver dina personliga egenskaper är det viktigt att du innehar B-körkort och har ett prickfritt belastningsregister hos polisen.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Vi firar framgångar tillsammans med både säljresor och kickoffer. Givetvis är det viktigt att du får rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i din nya roll. Därför erbjuder vi dig som vill satsa på din framtid tillsammans med oss ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram.
Du kommer arbeta nära din Regionala försäljningschef Tobias Viklund, som inte bara har ett huvudansvar för din introduktion, utan ständigt kommer motivera och inspirera dig till att nå nya höjder.
Ansökan
Ansökningarna kommer att läsas löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Therese Selander, ([email protected]), eller Frida Bengtsson, ([email protected]).
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljchef Umeå

Ansök    Feb 12    SECTOR ALARM AB    Försäljningschef
Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Sector Alarm Umeå, söker nu dig som brinner för försäljning och coachande ledarskap! Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har drygt en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt?    Vad är ditt ansvar som Säljchef?  Att tillsammans med ditt ... Visa mer
Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Sector Alarm Umeå, söker nu dig som brinner för försäljning och coachande ledarskap!


Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har drygt en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt? 
 
Vad är ditt ansvar som Säljchef? 
Att tillsammans med ditt team ansvara för försäljningen i Umeå, genom att boka och genomföra kundbesök hemma i kundens bostad
Att inspirera, coacha och stötta dina säljare till att utvecklas och till sin fulla potential
Att planera, rapportera och ha fullt budgetansvar
Att rekrytera nya medarbetare till ditt teamVem är du som lyckas? 
Du har arbetet med försäljning under ett par år och redo för nästa steg i karriären
Du drivs av att själv kunna påverka din egen lön och trivs i ett högt tempo
Du har förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare till att bli toppsäljare
Du behöver inte ha tidigare varit ledare men du har ledaregenskaper och lever efter våra värderingarBra att veta om rollen:
Vi arbetar söndag- torsdag på eftermiddag och kvällstid
Ett prickfritt belastningsregister hos polisen är ett krav
B-körkort krävsVad du kan förvänta dig?  
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Vi firar framgångar tillsammans med både säljresor och kickoffer. Givetvis är det viktigt att du får rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i din nya roll. Därför erbjuder vi dig som vill satsa på din framtid tillsammans med oss ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram. 


Du kommer arbeta nära din fantastiske Regionala försäljningschef Robin Eriksson, som inte bara har ett huvudansvar för din introduktion, utan ständigt kommer motivera och inspirera dig till att nå nya höjder. 


Ansökan 
Vi vill att du i din ansökan skickar med CV och personligt brev. Senaste ansökningsdag är den 4 mars, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Ardbo, [email protected], 072-988 94 28. 


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ställföreträdande Försäljningschef Kolonial ICA MAXI Stormarknad Umeå

ICA MAXI Stormarknad Umeå är en av Norrlands största stormarknader och en butik med stark färskvaruprofil. Vi har eget bageri, varmkök, kallskänk, grill, manuell fisk- och delikatessdisk samt vår restaurang Food & Fika. Vi satsar mycket på egenproducerade alternativ och våra kockar tillagar härliga lunchrätter till vår restaurang. Vi är en butik där allt finns under samma tak och självklart kan våra kunder även handla Online tryggt, smart och säkert. På I... Visa mer
ICA MAXI Stormarknad Umeå är en av Norrlands största stormarknader och en butik med stark färskvaruprofil. Vi har eget bageri, varmkök, kallskänk, grill, manuell fisk- och delikatessdisk samt vår restaurang Food & Fika. Vi satsar mycket på egenproducerade alternativ och våra kockar tillagar härliga lunchrätter till vår restaurang.
Vi är en butik där allt finns under samma tak och självklart kan våra kunder även handla Online tryggt, smart och säkert. På ICA MAXI Stormarknad vill vi inspirera och göra våra kunders vardag både enklare och bättre. Oavsett om man söker livsmedel eller specialvaror möts våra kunder av välfyllda hyllor och ett brett sortiment
Tjänsten innebär att du tillsammans med försäljningschefen ansvarar för drift och bemanning. Tillsammans ska ni arbeta som ett team för att driva och utveckla avdelningen framåt. Du ska arbeta enligt syfte att uppnå ökad kundnöjdhet, försäljning och resultat samt skapa en säljande och inspirerande miljö i butiken. Kolonial är vår avdelning med dagligvaror. Torrvaror, grovkem, finkem, Kaffe, läsk, godis konserver m.m.
Du är en person som drivs av att inspirera och engagera medarbetarna samt av att kunna skapa ett positivt arbetsklimat. Du har social kompetens och är lyhörd för kundernas behov samt trivs med att vara synlig och aktiv bland såväl medarbetare som kunder. Vi söker dig som brinner för kundservice och som alltid vill göra det lilla extra för kunden.
Då tjänsten är en ledarbefattning så kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och förmågan att leda och utveckla dina medarbetare, driva dem samt följa upp deras prestation. Du är en entusiastisk person som trivs med att ha många bollar i luften. Du är duktig på att strukturera delegera och analysera. Självklart är du tydligt fokuserad på kund och försäljning och du drivs av att skapa god lönsamhet. Du är flexibel och villig att prova nya arbetssätt och är lösningsorienterad. Ser hellre möjligheter än hinder.


Kravprofil:
Tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln.
Ledarerfarenhet

Meriterande:
Kunskaper inom orderhanteringssyetmet AoB
Kunskaper inom affärssystemet BSONärmaste chef. Försäljningschef Kolonial


Vi intervjuer löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.


Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. Visa mindre

Säljchef Umeå

Ansök    Jul 27    Sector Alarm AB    Försäljningschef
Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Sector Alarm Umeå, söker nu dig som brinner för försäljning och coachande ledarskap! Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har drygt en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt? Vad är ditt ansvar som Säljchef? Att tillsammans med ditt tea... Visa mer
Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Sector Alarm Umeå, söker nu dig som brinner för försäljning och coachande ledarskap!
Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har drygt en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt?
Vad är ditt ansvar som Säljchef?
Att tillsammans med ditt team ansvara för försäljningen i Umeå, genom att boka och genomföra kundbesök hemma i kundens bostad
Att inspirera, coacha och stötta dina säljare till att utvecklas och till sin fulla potential
Att planera, rapportera och ha fullt budgetansvar
Att rekrytera nya medarbetare till ditt team

Vem är du som lyckas?
Du har arbetet med försäljning under ett par år och redo för nästa steg i karriären
Du drivs av att själv kunna påverka din egen lön och trivs i ett högt tempo
Du har förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare till att bli toppsäljare
Du behöver inte ha tidigare varit ledare men du har ledaregenskaper och lever efter våra värderingar

Bra att veta om rollen:
Vi arbetar söndag- torsdag på eftermiddag och kvällstid
Ett prickfritt belastningsregister hos polisen är ett krav
B-körkort krävs

Vad du kan förvänta dig?
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Vi firar framgångar tillsammans med både säljresor och kickoffer. Givetvis är det viktigt att du får rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i din nya roll. Därför erbjuder vi dig som vill satsa på din framtid tillsammans med oss ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram.
Du kommer arbeta nära din fantastiske Regionala försäljningschef Robin Eriksson, som inte bara har ett huvudansvar för din introduktion, utan ständigt kommer motivera och inspirera dig till att nå nya höjder.
Ansökan
Vill du skickar du med CV och personligt brev annars tar vi det i ett senare skede, sänd bara din dina uppgifter så slår vi en signal! Ansökningarna kommer vi gå igenom löpande, men sista ansökningsdag är den 5/8. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Pärsson, [email protected], 073-370 32 56.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljchef Umeå

Ansök    Jan 8    SECTOR ALARM AB    Försäljningschef
Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Sector Alarm Umeå, söker nu dig som brinner för försäljning och coachande ledarskap! Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har drygt en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt?    Vad är ditt ansvar som Säljchef?  Att tillsammans med ditt ... Visa mer
Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Sector Alarm Umeå, söker nu dig som brinner för försäljning och coachande ledarskap!


Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har drygt en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt? 
 
Vad är ditt ansvar som Säljchef? 
Att tillsammans med ditt team ansvara för försäljningen i Umeå, genom att boka och genomföra kundbesök hemma i kundens bostad
Att inspirera, coacha och stötta dina säljare till att utvecklas och till sin fulla potential
Att planera, rapportera och ha fullt budgetansvar
Att rekrytera nya medarbetare till ditt teamVem är du som lyckas? 
Du har arbetet med försäljning under ett par år och redo för nästa steg i karriären
Du drivs av att själv kunna påverka din egen lön och trivs i ett högt tempo
Du har förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare till att bli toppsäljare
Du behöver inte ha tidigare varit ledare men du har ledaregenskaper och lever efter våra värderingarBra att veta om rollen:
Vi arbetar söndag- torsdag på eftermiddag och kvällstid
Ett prickfritt belastningsregister hos polisen är ett krav
B-körkort krävsVad du kan förvänta dig?  
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Vi firar framgångar tillsammans med både säljresor och kickoffer. Givetvis är det viktigt att du får rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i din nya roll. Därför erbjuder vi dig som vill satsa på din framtid tillsammans med oss ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram. 


Du kommer arbeta nära din fantastiske Regionala försäljningschef Robin Eriksson, som inte bara har ett huvudansvar för din introduktion, utan ständigt kommer motivera och inspirera dig till att nå nya höjder. 


Ansökan 
Vi vill att du i din ansökan skickar med CV och personligt brev. Senaste ansökningsdag är den 4 februari, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Ardbo, [email protected], 072-988 94 28. 


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Head of Sales at Codemill!

About Codemill At Codemill, we work with some of the world's largest Media & Entertainment companies to deliverproducts and software solutions focused on video production efficiency and ease of use. We have about 60 employees based in Sweden, and we have enjoyed steady growth since our beginning in 2008. In 2020, we will invest substantially in further growth and additional locations, primarily in the US. If you are someone who values the team and dev... Visa mer
About Codemill

At Codemill, we work with some of the world's largest Media & Entertainment companies to deliverproducts and software solutions focused on video production efficiency and ease of use.

We have about 60 employees based in Sweden, and we have enjoyed steady growth since our beginning in 2008. In 2020, we will invest substantially in further growth and additional locations, primarily in the US.

If you are someone who values the team and development and likes the challenge of being on this exciting journey that awaits us - apply! Our future will be eventful and challenging. We look forward to growing our team with competent colleagues on the path towards international growth and becoming the best IT workplace in the world. 

The position

The assignment as Head of Sales is based on a close and prestigious collaboration with the company's Deputy CEO, who is responsible for the business day to day operations. This is a new position that will play a central role for Codemill's continued growth nationally and internationally. You will report directly to the CEO.

Together with employees, you will be responsible for growing and developing the company's sales and marketing. You work on assignments and will act in accordance with the company's vision and future goals and efforts forward. You have a responsibility to develop the business internally as well as contribute to entering an international market in the USA. Your business language is English, although most of the current staff are Swedish speakers, we are working towards becoming more international. The role is responsible for both personnel and performance.

Requirements

We are looking for a proven successful Head of Sales who has several years of experience in IT and managing and leading a complex sales processes. It is beneficial if you have previously been a manager with associated personnel responsibilities. Experience in the media and broadcasting industry is a plus. You live up to Codemill's leadership criteria: ability to influence others, responsiveness, high social responsibility, oriented towards change, goal and result oriented, analytical, communicative, and enthusiastic.

In this role, you will closely collaborate and talk with the team in the US, which requires you to have a high working capacity and flexible working hours.

Location: Umeå alternative west coast USA

You share Codemill's vision, goals, and approach by practicing coaching leadership 

Sound interesting?

Codemill is collaborating with Connectia Sweden AB recruitment services. For further information, please contact the recruitment consultant Carolina Lundberg, [email protected]

We work with an ongoing recruitment process, so apply today, no later than February 9th, 2020.

You are warmly welcomed with your application! Visa mindre

Samhall söker en Affärschef till Umeå

Ansök    Jan 17    Experis    Försäljningschef
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Nord är organiserad i 6 distrikt. Distrikt Västerbotten söker nu en affärschef med placering i Umeå. Tjänsten är direkt underställd distriktschef och ingår i ledningsgruppen. Arbetsbeskrivning Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande ko... Visa mer
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Nord är organiserad i 6 distrikt. Distrikt Västerbotten söker nu en affärschef med placering i Umeå. Tjänsten är direkt underställd distriktschef och ingår i ledningsgruppen.

Arbetsbeskrivning
Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Du har det övergripande ansvaret för ditt affärsområde vilket innefattar personalansvar för x chefer samt budget- och resultatansvar. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder.

I rollen som Affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i driftsfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter.Kvalifikationer

* Mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar
* Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
* Erfarenhet av kompetens- och personalplanering
* Goda ekonomikunskaper
* Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper
* B-körkort

Vem söker vi?

Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du är van vid såväl strategiskt som operativt affärsmässigt tänkande. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.Organisationsbeskrivning

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7.5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.Ansökan och övrig information
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Efter överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Umeå
Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ansöker gör du på Experis hemsida.

Kontaktpersoner:
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Cathrine Lind 070-577 06 18, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Pirjo Andersson, Ledarna, tfn 0920-368 18
Johannes Forsberg, Unionen, tfn 090-718956
Johnny Schödin, SACO, tfn 060-16 82 03 Visa mindre

Säljchef Umeå

Ansök    Dec 5    SECTOR ALARM AB    Försäljningschef
Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Sector Alarm Umeå, söker nu dig som brinner för försäljning och coachande ledarskap! Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har drygt en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt?    Vad är ditt ansvar som Säljchef?  Att tillsammans med ditt ... Visa mer
Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Sector Alarm Umeå, söker nu dig som brinner för försäljning och coachande ledarskap!


Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har drygt en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt? 
 
Vad är ditt ansvar som Säljchef? 
Att tillsammans med ditt team ansvara för försäljningen i Umeå, genom att boka och genomföra kundbesök hemma i kundens bostad
Att inspirera, coacha och stötta dina säljare till att utvecklas och till sin fulla potential
Att planera, rapportera och ha fullt budgetansvar
Att rekrytera nya medarbetare till ditt teamVem är du som lyckas? 
Du har arbetet med försäljning under ett par år och redo för nästa steg i karriären
Du drivs av att själv kunna påverka din egen lön och trivs i ett högt tempo
Du har förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare till att bli toppsäljare
Du behöver inte ha tidigare varit ledare men du har ledaregenskaper och lever efter våra värderingarBra att veta om rollen:
Vi arbetar söndag- torsdag på eftermiddag och kvällstid
Ett prickfritt belastningsregister hos polisen är ett krav
B-körkort krävsVad du kan förvänta dig?  
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Vi firar framgångar tillsammans med både säljresor och kickoffer. Givetvis är det viktigt att du får rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i din nya roll. Därför erbjuder vi dig som vill satsa på din framtid tillsammans med oss ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram. 


Du kommer arbeta nära din fantastiske Regionala försäljningschef Robin Eriksson, som inte bara har ett huvudansvar för din introduktion, utan ständigt kommer motivera och inspirera dig till att nå nya höjder. 


Ansökan 
Vi vill att du i din ansökan skickar med CV och personligt brev. Senaste ansökningsdag är den 19 december, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Ardbo, [email protected], 072-988 94 28. 


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Affärschef till Umeå

Ansök    Dec 16    Martin & Servera AB    Försäljningschef
Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen, en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder i samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår stora affär med offentlig kund i Norr. Vill du jobba med långsiktiga affäre... Visa mer
Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen, en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder i samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår stora affär med offentlig kund i Norr. Vill du jobba med långsiktiga affärer, brinner för samhällsfrågor som exempelvis hållbarhet och skolmat och älskar problemlösning är detta tjänsten för dig!

Om rollen

Den offentliga affären är en viktig del av vår verksamhet och som ansvarig för offentliga upphandlingar i Norrland är du en strategisk nyckelkompetens. Tillsammans med ditt team genomför du affärer med offentlig sektor, håller löpande dialogsamtal med kund, lämnar anbud för att vinna nya avtal och ser till att vunna avtal utvecklas.

Du har många kontaktytor – allt från ledning, upphandlare och kostchefer hos våra offentliga kunder, till politiker och andra intresse- och branschorganisationer. Du samarbetar med interna funktioner och  dina  affärschefskollegor i Norrköping och Halmstad, tillsammans bygger ni upp er kunskap och hittar kreativa lösningar.

Vad kommer du att göra?


• Du tar fram budget & försäljningsprognoser kopplade till övergripande företagsmål för din affärsgrupp
• Du ansvarar för att aktiviteter och budget målstyrs och följs upp utifrån affärsplan
• Du medverkar i externa forum där offentlig upphandling diskuteras
• Du driver och utvecklar processer inom din avdelning och för offentlig marknad
• Du coachar, utvecklar och motiverar ett team på 7 medarbetare, alla med hög egen kompetens om den offentliga affären.

Vi söker dig som


• Har eftergymnasial utbildning inom t.ex. ekonomi, försäljning eller motsvarande
• Har erfarenhet från arbetsledande befattning i nuvarande eller tidigare roller eller erfarenhet att leda större projekt
• Innehar B-körkort, då våra kunder befinner sig på ett stort geografiskt område
• Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
• Kunskap och erfarenhet av upphandling och anbudsförfarande ser vi som meriterande

Du erbjuds

Du erbjuds en omväxlande roll med stort ansvar, och många interna och externa kontakter. Tjänsten innefattar även förmåner såsom t.ex. tjänstebil, en uppskattad lunchsubvention och ett generöst friskvårdsbidrag.

Om oss

På vår arbetsplats i Umeå arbetar ca 200 kollegor. Vi ser olikheter emellan människor som en styrka och är övertygade om att mångfald berikar. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i våra personalgrupper. Vi söker därför  människor i alla åldrar och från alla delar av världen. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och glada stunder på jobbet

Urvalsprocess

För att ta reda på om just du är den person som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Tester ger dig möjlighet att få en rättvis bedömning utan förutfattade meningar kopplat till kön, ålder eller bakgrund. Om du går vidare till intervju får du självklart möjlighet att se vårt kontor och träffa oss som jobbar här.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast möjligt i förhållande till nuvarande uppsägningstid.

Placeringsort: Umeå, men med Norrland som affärsområde

Adress: Godsvägen 12, 901 33, Umeå

Kontakt: Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Calrell, Försäljningsdirektör. För mer om rekryteringsprocessen kontakta Linda Sörman HR, 090-17 16 71.

Facklig företrädare: Lisbeth Andersin, Unionen, 090-17 16 75.

Annonsen publicerades: 2019-12-16

Sista ansökningsdag: 6 januari 2020

 


Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restauranghandel, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött. Visa mindre

Samhall söker en Affärschef till Umeå

Ansök    Dec 19    Experis    Försäljningschef
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Nord är organiserad i 6 distrikt. Distrikt Västerbotten söker nu en affärschef med placering i Umeå. Tjänsten är direkt underställd distriktschef och ingår i ledningsgruppen. Arbetsbeskrivning Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande ko... Visa mer
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Vi söker dig som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Nord är organiserad i 6 distrikt. Distrikt Västerbotten söker nu en affärschef med placering i Umeå. Tjänsten är direkt underställd distriktschef och ingår i ledningsgruppen.

Arbetsbeskrivning
Som affärschef ansvarar du för att driva, utveckla, redovisa och följa upp den operativa driften. I arbetsuppgifterna ingår att övergripande koordinera affären från början till slut. Du har det övergripande ansvaret för ditt affärsområde vilket innefattar personalansvar för x chefer samt budget- och resultatansvar. Mycket av arbetet handlar om att optimera planering av personal, skapa god lönsamhet och utveckla affärsrelationer med nya och befintliga kunder.

I rollen som Affärschef är du en säljande, erfaren ledare som tar tag i driftsfrågor och följer upp verksamheten genom att vara delaktig, tydlig och tillgänglig. Du erbjuds ett stort ansvar med varierande arbetsuppgifter.Kvalifikationer

* Mångårig ledarskapserfarenhet med personalansvar
* Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
* Erfarenhet av kompetens- och personalplanering
* Goda ekonomikunskaper
* Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper
* B-körkort

Vem söker vi?

Som person är du engagerad, pålitlig och uppmärksam. Du är utvecklingsinriktad med god förmåga att anpassa arbetssätt vid förändring. Du är van vid såväl strategiskt som operativt affärsmässigt tänkande. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.Organisationsbeskrivning

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Vi är rikstäckande med dryga 24 000 anställda på över 600 orter och omsätter årligen cirka 7.5 miljarder kronor. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.Ansökan och övrig information
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Anställningsdatum: Efter överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Umeå
Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Ansöker gör du på Experis hemsida.

Kontaktpersoner:
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Cathrine Lind 070-577 06 18, [email protected]

Fackliga kontaktpersoner:
Pirjo Andersson, Ledarna, tfn 0920-368 18
Johannes Forsberg, Unionen, tfn 090-718956
Johnny Schödin, SACO, tfn 060-16 82 03 Visa mindre

Säljchef till OKQ8 Ersboda i Umeå

Ansök    Okt 16    VEDEA AB    Försäljningschef
OK Västerbotten är en kooperativ förening som ägs av sina medlemmar och drivs på demokratisk grund. Vi är idag fler än 90 000 medlemmar och driver 36 bensin- och automatstationer runt om i Västerbotten. Samtliga stationer samarbetar under varumärket OKQ8. En bra arbetsmiljö och ett gott medarbetarskap med möjlighet att utvecklas och själv kunna påverka arbetsplatsens utveckling är viktigt i vår förening. Vi har ett gemensamt lean-baserat arbetssätt, kallat... Visa mer
OK Västerbotten är en kooperativ förening som ägs av sina medlemmar och drivs på demokratisk grund. Vi är idag fler än 90 000 medlemmar och driver 36 bensin- och automatstationer runt om i Västerbotten. Samtliga stationer samarbetar under varumärket OKQ8.
En bra arbetsmiljö och ett gott medarbetarskap med möjlighet att utvecklas och själv kunna påverka arbetsplatsens utveckling är viktigt i vår förening. Vi har ett gemensamt lean-baserat arbetssätt, kallat SMART, som alla stationer arbetar efter. Just nu genomför vi en utvecklingsinsats för att stärka ledarskapet, utveckla ett mer kommunikativt och säljcoachande ledarskap samt skapa ledarteam som jobbar mer tillsammans. Vi tror att det, utöver att göra oss mer hållbara på sikt, också skapar glädje och lönsamhet i våra verksamheter.
OKQ8 Ersboda
På OKQ8 Ersboda arbetar vi som ett team för att nå uppsatta mål och förväntar oss att alla tar ansvar för att arbetet ska bli utfört. Arbetet är varierande då vi erbjuder varor och tjänster inom flera områden, bl.a. har vi ett stort utbud inom mat och kiosk, där vi tillreder del av maten själva. Utöver det har vi försäljning av drivmedel, bilistiska varor, släpvagn, biltvätt, snabbtvättar samt tvätta-själv-hallar. Vi är även paketombud. 
Till stationen i Ersboda söker vi Dig som älskar försäljning och som tycker att det bästa som finns är att träffa människor. Vi vill se att Du är glad, positiv och alltid har kunden i fokus. Du ska vara öppen för nya idéer och även ha modet och viljan att anta utmaningar och förändringar med ett tydligt fokus på framtiden. 
Vill du bli en av oss?
I rollen som säljchef är du en del av OK Västerbotten och bidrar till att utveckla föreningen och stationen i enlighet med övergripande mål och strategier. Du ansvarar för att stationen är säljande, har god lönsamhet och nöjda kunder. Du säkerställer att vi arbetar fullt ut enligt vårt SMART-koncept, fullföljer det åtagande vi har som återförsäljare åt OKQ8 samt anammar de arbetssätt vi gemensamt beslutar om inom OK Västerbotten. Du tar ansvar för att skapa en säljkultur med tydligt säljfokus genom att motivera och coacha dina medarbetare. Rollen innebär fullt ansvar för stationsdriften, personalansvar för ca 9 medarbetare samt budget- och resultatansvar. Du ingår i ett ledarteam bestående av ledningsgrupp och säljchefer och bidrar aktivt för att skapa goda relationer både internt och externt.
Är du den vi söker?
För att lyckas krävs det att du gillar förändring, försäljning och ledarskap. Ett grundkrav är att du har sälj- och ledarerfarenhet som gett dig förståelse för vad som driver försäljning och lönsamhet. För att få teamet på stationen med dig är det viktigt att du kan skapa förtroende genom att vara tydlig och trovärdig. Du trivs med att arbeta med förbättringar och tar initiativ som gagnar verksamheten. Du uppskattar struktur, är leveransfokuserad och förstår din roll i helheten. Du är bekväm med digitaliseringen som påverkar vår utveckling framåt. Körkort är ett krav.
Din ansökan
OK Västerbotten samarbetar med Vedea Rekrytering och Åsa Holmström, 0720-50 52 80. Du är välkommen med din ansökan senast 11 november 2019 via www.vedea.se/CV. Utöver CV vill vi att du skriver om dig själv och berättar varför du passar här hos oss. Ange OKQ8 Ersboda som referens. Visa mindre

Säljchef Umeå!

Vi pa? Best Alarm a?r inne i ett va?ldigt spa?nnande och expansivt skede. Alla va?ra säljchefer har en fast lön samt en ro?rlig del utan tak. Hos oss a?r alla lika mycket va?rda. Vi la?gger stor vikt vid att skapa en arbetsplats som man ba?de trivs pa? men a?ven har mo?jlighet och utvecklas i. Vi erbjuder en gedigen sa?ljutbildning samt daglig uppfo?ljning och coachning. Som säljchef på Best Alarm har du ansvar för rekrytering, utbildning samt ett budgeta... Visa mer
Vi pa? Best Alarm a?r inne i ett va?ldigt spa?nnande och expansivt skede. Alla va?ra säljchefer har en fast lön samt en ro?rlig del utan tak. Hos oss a?r alla lika mycket va?rda. Vi la?gger stor vikt vid att skapa en arbetsplats som man ba?de trivs pa? men a?ven har mo?jlighet och utvecklas i. Vi erbjuder en gedigen sa?ljutbildning samt daglig uppfo?ljning och coachning.
Som säljchef på Best Alarm har du ansvar för rekrytering, utbildning samt ett budgetansvar. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men det personliga drivet är det viktigaste hos oss.


Krav: B-körkort, stort driv och engagemang
Meriterande: Tidigare säljerfarenhet, tidigare meriter från utbildning av nya säljare, meriter ifrån rekrytering, idrottsbakgrund.
Vi letar efter dig som är redo på och ta nästa steg i karriären. Tveka inte med din ansökan så bokar vi in en intervju där vi ses för ett personligt möte, ansökningar skickas till:
[email protected] Visa mindre

Säljchef / Partnerkoordinator till Brännbollsyran

Ansök    Okt 10    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Kombinera livsstilen med festivaler och jobba med försäljning? Låter det som en dröm? Nu kan den bli sann! Om tjänsten Jobbet som säljchef / partnerkoordinator är att sälja en mycket attraktiv produkt som slutkunderna älskar. Du träffar lokala företagare men också företag på nationell och internationell nivå. Du syr ihop paket som passar de festivaler, konserter, mässor och event som är inplanerade. Under festivalerna och eventen ser du till att alla part... Visa mer
Kombinera livsstilen med festivaler och jobba med försäljning? Låter det som en dröm? Nu kan den bli sann!

Om tjänsten
Jobbet som säljchef / partnerkoordinator är att sälja en mycket attraktiv produkt som slutkunderna älskar. Du träffar lokala företagare men också företag på nationell och internationell nivå. Du syr ihop paket som passar de festivaler, konserter, mässor och event som är inplanerade. Under festivalerna och eventen ser du till att alla partners får det du lovat och kanske lite extra. Ibland är det även du som står i rampljuset så blygsamhet ingår inte i tjänsten.

Hur många dagar du reser beror på var du bor men uppskattningsvis ca 60 dagar per år. De flesta resor sker till Stockholm och Helsingborg men även festivaler jorden runt finns med bland resorna. Däremellan jobbar du på kontoret i Umeå eller på kontoret i Stockholm.

Tjänsten är heltid och anställningen sker direkt av Brännboll i Umeå som har valt Adecco som samarbetspartner vid denna rekrytering.

Tycker du att detta är en toppentjänst du vill hugga tänderna i så sök snarast. Rekryteringen pågår tills vi hittat den vi söker så skynda dig in med din ansökan. Både tester och videointervjuer kommer att användas i urvalsarbetet.

Om dig
Du älskar livsstilen med festivaler och event men egenskaper som självgående, hungrig på att göra affärer, disciplinerad, relationsbyggare och lagspelare passar också in på dig.

I din bakgrund finns ett avklarat gymnasium och erfarenhet av uppsökande försäljning. Vi tror också att du passar in i målgruppen för de som besöker festivalerna, pratar flytande både svenska och engelska, har körkort för personbil, vill jobba i ett litet företag med snabba beslutsvägar och vill vara med på en häftig utvecklingsresa.

Om Brännboll i Umeå AB
Umeås årliga fest Brännbollsyan startade 1974 och växte explosionsartat under flera år. 1997 vände trenden och deltagarantalet började krympa och det var då, mer exakt 2013, som Brännboll i Umeå AB tog över turneringen för att skapa en anslutande festival. Sedan dess har festivalen vuxit och hade ifjol över 16 000 besökare. Företaget står även bakom Bayside i Helsingborg som hade 13 000 besökare i fjol. Företaget arrangerar även konserter, mässor och företagsevent.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare Annica Wiberg 070–2828414, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljchef, partnerkoordinator, Brännbollsyan, Umeå, Adecco, Bayside, försäljning, account manager, festivaler, mässor, event, artister, säljare, resande säljare, utesäljare, brännboll, uppträdande. Visa mindre

Säljchef region Norr till Specma Component

Ansök    Sep 9    Experis AB    Försäljningschef
Vill du jobba som vår nya Säljchef i en verksamhet som präglas av högt tempo och snabba beslut? Vill du ha en central roll med stora möjligheter att påverka i ett företag som på koncernnivå satsar helhjärtat på säljarbetet? Vill du ha en chefsroll som är både operativ och strategisk? Vill du jobba med marknadens starkaste produktprogram inom hydraulik? Då kan vi erbjuda en spännande och utmanande roll i ett företag som vuxit kraftigt de senaste åren. Vi s... Visa mer
Vill du jobba som vår nya Säljchef i en verksamhet som präglas av högt tempo och snabba beslut? Vill du ha en central roll med stora möjligheter att påverka i ett företag som på koncernnivå satsar helhjärtat på säljarbetet? Vill du ha en chefsroll som är både operativ och strategisk? Vill du jobba med marknadens starkaste produktprogram inom hydraulik? Då kan vi erbjuda en spännande och utmanande roll i ett företag som vuxit kraftigt de senaste åren.

Vi söker en nyckelperson till att leda vår duktiga säljkår i region Norr!

Vår kultur kännetecknas av kundorientering och entreprenörsdriv med fokus på kvalitet - du kommer till ett team där vi hjälps åt. Säljteamet i region Norr består av självgående medarbetare med hög kompetens där Din målstyrning och individuella säljcoachning kommer bidra till fortsatt framgång.

Arbetsuppgifter
Som vår nya Säljchef för region Norr ansvarar du för vår försäljning och kundbearbetning i regionen.
I rollen ingår även direkt kundansvar för större kunder då tjänsten är en mix av operativt säljarbete och ledarskap. Nuvarande säljvolym uppgår till ca 150 miljoner sek.

Du kommer ha ansvar för 35 medarbetare varav ett tiotal är direktrapporterande till dig. Medarbetarna finns på orterna Kiruna, Aitik, Skellefteå, Umeå och Ö-vik vilket medför att resor är en naturlig del av arbetet.

Säljchefen ingår i försäljningsledningen och rapporterar direkt till VD.

Placeringsort: Skellefteå, Umeå eller Ö-vik

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande och är en rutinerad ledare; säljchef eller liknande från industrimiljö. Du har erfarenhet av förhandlingar, operativt säljarbete och strategiskt ledarskap. Som ledare är du coachande och stöttande och för dig är tydlig målstyrning och struktur i fokus. Du är van att arbeta med egen budget.

Vidare är du kunnig och intresserad av teknik och är en van kravställare. Det är högt meriterande med vana från flerkanalsstrategi som inkluderar distributionsförsäljning via återförsäljare samt kunskap om hydraulik. Du är självgående men också samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt i såväl svenska som engelska.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom förmåga att bedriva ett ledarskap som präglas av tydlighet, visioner och strategiskt tänkande samt att du kan skapa goda relationer och ett gott samarbetsklimat. Att vara synlig, aktiv och tillgänglig som chef är viktiga egenskaper.

Ytterligare information
I denna rekrytering samarbetar Specma Component med Experis Sweden.
För mer information om tjänsten och processen, kontakta vår rekryteringskonsult Tom Jakobsen på +46 70 270 27 67, [email protected]
Vänligen lämna din ansökan via länken på experis.se.

Vi kommer tillämpa löpande intervjuer med intressanta kandidater och vill därför att du lämnar din ansökan så snart som möjligt.

Om företaget
Specma Component AB ingår i HydraSpecma som är nordens största aktör inom hydraulikbranschen med en omsättning på över 2 miljarder SEK, och sysselsätter fler än 1 200 människor. Hos oss får du jobba med de starkaste varumärkena och de duktigaste leverantörerna i branschen. HydraSpecma utvecklar, tillverkar och marknadsför applikationsanpassade hydrauliska system & komponenter för tillverkande industri, processindustri och eftermarknad. Specma Component erbjuder allt från enskilda hydraulikkomponenter till kompletta hydraulik-, rör-, slang- och ledningssystem samt service på den svenska marknaden. Specma Component omsätter ca 350 MSEK och har ca 130 medarbetare. Läs mer på specmagroup.se Visa mindre

Säljchef / Partner koordinator till Brännbollsyran

Ansök    Sep 5    Adecco Sweden AB    Försäljningschef
Kombinera livsstilen med festivaler och jobba med försäljning? Låter det som en dröm? Nu kan den bli sann! Om tjänsten Jobbet som säljchef / partnerkoordinator är att sälja en mycket attraktiv produkt som slutkunderna älskar. Du träffar lokala företagare men också företag på nationell och internationell nivå. Du syr ihop paket som passar de festivaler, konserter, mässor och event som är inplanerade. Under festivalerna och eventen ser du till att alla part... Visa mer
Kombinera livsstilen med festivaler och jobba med försäljning? Låter det som en dröm? Nu kan den bli sann!

Om tjänsten
Jobbet som säljchef / partnerkoordinator är att sälja en mycket attraktiv produkt som slutkunderna älskar. Du träffar lokala företagare men också företag på nationell och internationell nivå. Du syr ihop paket som passar de festivaler, konserter, mässor och event som är inplanerade. Under festivalerna och eventen ser du till att alla partners får det du lovat och kanske lite extra. Ibland är det även du som står i rampljuset så blygsamhet ingår inte i tjänsten.

Hur många dagar du reser beror på var du bor men uppskattningsvis ca 60 dagar per år. De flesta resor sker till Stockholm och Helsingborg men även festivaler jorden runt finns med bland resorna. Däremellan jobbar du på kontoret i Umeå eller på kontoret i Stockholm.

Tjänsten är heltid och anställningen sker direkt av Brännboll i Umeå som har valt Adecco som samarbetspartner vid denna rekrytering.

Tycker du att detta är en toppentjänst du vill hugga tänderna i så sök snarast. Rekryteringen pågår tills vi hittat den vi söker så skynda dig in med din ansökan. Både tester och videointervjuer kommer att användas i urvalsarbetet.

Om dig
Du älskar livsstilen med festivaler och event men egenskaper som självgående, hungrig på att göra affärer, disciplinerad, relationsbyggare och lagspelare passar också in på dig.

I din bakgrund finns ett avklarat gymnasium och erfarenhet av uppsökande försäljning. Vi tror också att du passar in i målgruppen för de som besöker festivalerna, pratar flytande både svenska och engelska, har körkort för personbil, vill jobba i ett litet företag med snabba beslutsvägar och vill vara med på en häftig utvecklingsresa.

Om Brännboll i Umeå AB
Umeås årliga fest Brännbollsyan startade 1974 och växte explosionsartat under flera år. 1997 vände trenden och deltagarantalet började krympa och det var då, mer exakt 2013, som Brännboll i Umeå AB tog över turneringen för att skapa en anslutande festival. Sedan dess har festivalen vuxit och hade ifjol över 16 000 besökare. I dag ingår Brännboll i Umeå AB i en koncern med två bolag. Omsättningen i bolaget 2018 var ca 33,5 miljoner SEK.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare Annica Wiberg 070–2828414, [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljchef, partnerkoordinator, Brännbollsyan, Umeå, Adecco, Bayside, försäljning, account manager, festivaler, mässor, event, artister, säljare, resande säljare, utesäljare, brännboll, uppträdande. Visa mindre

Säljande Klubbchef till UIK

Ansök    Sep 13    Poolia Umeå AB    Försäljningschef
Är du en positiv, social och sportintresserad person som ser möjligheter när andra ser problem? Är du utåtriktad och brinner för försäljning och att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer? Då har vi jobbet för dig! Umeå IK FF söker nu en Klubbchef, så ta chansen och skicka in din ansökan redan idag. Om tjänsten I tjänsten som Klubbchef ansvarar du för kontakter gentemot nya och befintliga samarbetspartners och sponsorer. Du förhandlar fram avtal sa... Visa mer
Är du en positiv, social och sportintresserad person som ser möjligheter när andra ser problem? Är du utåtriktad och brinner för försäljning och att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer? Då har vi jobbet för dig! Umeå IK FF söker nu en Klubbchef, så ta chansen och skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
I tjänsten som Klubbchef ansvarar du för kontakter gentemot nya och befintliga samarbetspartners och sponsorer. Du förhandlar fram avtal samt utvecklar sponsorsamarbeten. Din uppgift är att synliggöra Umeå IK FF och bidra till Umeå IK FF:s varumärkesbyggande och på så sätt medvetandegöra våra samarbetspartners om fördelarna samt öka sponsorintäkterna.

Du ansvarar för:
- Att driva föreningens utveckling i en positiv riktning
- Att förhandla fram och utveckla sponsorsamarbeten
- Föreningens ekonomiska förvaltning, såsom budget, bokslut, bokföring och rapporter
- Samt i framtiden leda och utveckla klubbens medarbetare.

Tjänsten är en direkt rekrytering där du kommer att bli anställd av Umeå IK FF. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta styrelseordförande Torbjörn Halvardsson på 070-341 05 95

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för damfotboll, en lagspelare som har starkt driv och ett utvecklat affärssinne. Som person är du positiv, idérik och har förmåga att bygga, upprätthålla och utveckla långsiktiga relationer. Vi tror att du har relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi, försäljning och ledarskap. Du har tidigare erfarenheter av att leda verksamheter enligt dess mål och visioner. Erfarenhet från föreningsliv/ideella organisationer är meriterande. Tjänsten kräver att du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.


Om verksamheten
Umeå IK FF bildades 2011 och är en del av Umeå IK som grundades redan 1917. Det är en ideell fotbollsförening där medlemmarna representeras av styrelsen.

Umea° IK FF a¨r en fo¨rening med stark och tydlig va¨rdegrund som verkar tillsammans, med siktet inställt på att bli Sveriges ba¨sta damfotbollsklubb - pa° flera plan. Att bygga upp och förvalta en långsiktigt hållbar förening både ekonomiskt och organisatoriskt är fundamentalt.
Värdegrundsarbetet i föreningen, med fokus på delaktighet, uppförandekoder och vi-känsla, är en förutsättning för att lyckas sportsligt och ett krav för goda relationer med samarbetspartners.

Umeå IK FF:s mission är att förverkliga fotbollsdrömmar. Det görs genom att skapa en miljö där klubbens spelare kan utvecklas till sin fulla potential.
Styrelsen är idag sammansatt av kompletterande kompetenser inom ekonomi, ledarskap, organisation, projektledning, försäljning, personalfrågor och marknadsföring.

Föreningens representationslag spelar i Elitettan och är för närvarande serieledare med möjlighet att avancera till OBOS Damallsvenskan. Utöver seniorlaget har vi också elitjuniorverksamhet med lag i Svenska Spels F19-serie och SM F17 Norra Norrland samt ett lag i div II Norra Norrland Syd. Vi verkar i nära samarbete med NIU, Nationellt Idrottsutbildning, och Umeå Elitidrottsgymnasium. Riksidrottsuniversitetet liksom breddföreningar i närområdet är andra viktiga samarbetspartners.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Gävle söker säljchef

Ansök    Aug 16    First Security    Försäljningschef
Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjlighete... Visa mer
Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd Det är viktigt för oss att vi höjer varandras prestationer. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas! Vi ser fram emot din ansökan!Det vi kan ge digSom Säljchef på First Security kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök där ni säljer våra produkter till konsumenter. Du har möjlighet att bygga upp ett nytt team och sätta din prägel från början. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Du har personalansvar för ditt team och kommer jobba aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten. Tempot är högt och det krävs att du är flexibel och stresstålig. Erfarenhet av försäljning i någon form är ett krav. Vi ser helst att du har ett vårdat yttre och prickfritt belastningsregister. Även att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav. Du måste ha körkort.Detta erbjuder vi dig som säljchef:*Garantilön*Hög provision*Månatliga Teamevents*Intern utbildning i försäljning **Bil i tjänsten*Telefon och datorFör rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.Har du frågor om jobbet kontaktar du rekryteringsansvarig Emma Wallden 0735-190762 Visa mindre

Säljchef sökes till Gävle

Ansök    Sep 3    First Security    Försäljningschef
Är du i toppen av din säljkarriär och redo att ta dig an större utmaningar.Vi är ett företag på stark frammarsch och en hög expansionstakt. Företagsidén har sitt ursprung i larmkunder som tycker att de betalar för mycket för de larm som de hyr. Mot bakgrund av dessa tankar och önskemål grundades företaget First Security.Vi jobbar med ett banbrytande koncept där vi använder oss av världsledande larmprodukter. Våra produkter är marknadens säkraste, mest... Visa mer
Är du i toppen av din säljkarriär och redo att ta dig an större utmaningar.Vi är ett företag på stark frammarsch och en hög expansionstakt. Företagsidén har sitt ursprung i larmkunder som tycker att de betalar för mycket för de larm som de hyr. Mot bakgrund av dessa tankar och önskemål grundades företaget First Security.Vi jobbar med ett banbrytande koncept där vi använder oss av världsledande larmprodukter. Våra produkter är marknadens säkraste, mest pålitliga och även världens mest använda. Med vårt larmpaket skräddarsyr vi ett system som är individuellt anpassat efter just det specifika hemmet/ kunden. Besök gärna vår hemsida https://firstsecurity.seÄr du en tävlingsmänniska och drivs av utmaningar?Som operativ säljchef är du den som bygger upp samt sätter prägel på ditt egna säljteam. Du arbetar aktivt tillsammans med ditt team på fältet för att boka och genomföra kundbesök, både hos privatpersoner samt mindre företag. Ditt största fokus är att med engagemang som ledare coacha, utveckla, stötta och se till att ditt team presterar efter våra målsättningar vad gäller försäljning och kundnöjdhet. Du rapporterar till regional försäljningschef regelbundet och ditt ansvarområde är följande; För att lyckas som säljchef hos oss ser vi att du är en ledare som vågar ta egna initiativ men inte är rädd för att fråga efter hjälp när det behövs. En självklarhet för dig att alltid ”visa vägen” samt ”leda och föregå med gott exempel”. Vi ser att du har god erfarenhet från försäljning Har du erfarenhet från ledarskap det är givetvis ett stort plus! Du har:Önskvärt är att du har tillgång till egen bil För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!Ansökan skickas till [email protected] märk ansökan ”STAD Säljchef” Intervjuer sker fortlöpande, klicka på "ANSÖK NU"- knappen för att söka tjänsten! Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Luleå letar nu efter en Säljchef

Ansök    Aug 16    First Security    Försäljningschef
Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjlighete... Visa mer
Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd Det är viktigt för oss att vi höjer varandras prestationer. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas! Vi ser fram emot din ansökan!Det vi kan ge digSom Säljchef på First Security kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök där ni säljer våra produkter till konsumenter. Du har möjlighet att bygga upp ett nytt team och sätta din prägel från början. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Du har personalansvar för ditt team och kommer jobba aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten. Tempot är högt och det krävs att du är flexibel och stresstålig. Erfarenhet av försäljning i någon form är ett krav. Vi ser helst att du har ett vårdat yttre och prickfritt belastningsregister. Även att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav. Du måste ha körkort.Detta erbjuder vi dig som säljchef:*Garantilön*Hög provision*Månatliga Teamevents*Intern utbildning i försäljning **Bil i tjänsten*Telefon och datorFör rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.Har du frågor om jobbet kontaktar du rekryteringsansvarig Emma Wallden 0735-190762 Visa mindre

Försäljningschef

Ansök    Aug 13    Burlin Motor AB    Försäljningschef
Är du redo för en utmaning? Vi har en!Vår nuvarande försäljningschef går vidare till annan bransch och därför söker vi nu hans ersättare.Som försäljningschef är du drivande och påverkar aktivt utvecklingen av försäljningen. Du kommer att ansvara för att säljavdelningen når uppsatta försäljningsmål, kundnöjdhetsmål samt att bilhallen alltid ser välkomnande ut. För att kunna motivera andra ser vi det som en självklarhet att även du ska sälja bilar.Burlin Mot... Visa mer
Är du redo för en utmaning? Vi har en!Vår nuvarande försäljningschef går vidare till annan bransch och därför söker vi nu hans ersättare.Som försäljningschef är du drivande och påverkar aktivt utvecklingen av försäljningen. Du kommer att ansvara för att säljavdelningen når uppsatta försäljningsmål, kundnöjdhetsmål samt att bilhallen alltid ser välkomnande ut. För att kunna motivera andra ser vi det som en självklarhet att även du ska sälja bilar.Burlin Motor erbjuder en trivsam arbetsplats med ett öppet klimat och korta beslutsvägar.Om digFör att trivas hos oss ska du kunna:Arbeta i ett högt tempo i en föränderlig miljöTa initiativ till interna och externa aktiviteterPrioritera vad som är viktigt här och nu, samt för kunder och medarbetareInspirera och engagera dina medarbetareDu är en erfaren ledare som motiveras av goda försäljningsresultat och har ett gott affärssinne med kunden i fokus. Förändringsbenägenhet, utvecklingsfokus samt struktur är andra viktiga egenskaper.Branschvana och/eller ledaregenskaper är meriterande. AnsökanAnsök senast den 30 augusti 2019. Vi arbetar löpande med denna rekrytering, så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.Skicka ansökan till: [email protected] frågor om tjänsten kontakta platschef Jakob Ederlöf, 090-706586Välkommen med din ansökan!Om Burlin MotorBurlin Motor AB, grundades av Burlin Gruppen 1995. Vi är ett innovativt och entreprenörsinriktat bilföretag som sedan sin start har visat god lönsamhet. Burlin Motor driver Toyota fullserviceanläggningar i Umeå (1995), Skellefteå (1995), Piteå (2010) och Luleå (2004). 2001 tillkom Yamaha Center i Skellefteå. Vi säljer även Lexus i Umeå. AVIS biluthyrning började vi med 2010 i Luleå. Vi har idag ca 170 hyrbilar i vår AVIS verksamhet.Burlin Motor säljer varje år ca 1400 nya personbilar, 100 lätta lastbilar och 1800 begagnade bilar. Vi har normalt cirka 150-200 begagnade bilar i lager i våra anläggningar i Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå. Vi utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer.Burlin Motor koncernen omsätter ca 600 miljoner kr/år. Visa mindre

Östersund se hit , nu söker vi säljchef

Ansök    Aug 16    First Security    Försäljningschef
Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjlighete... Visa mer
Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd Det är viktigt för oss att vi höjer varandras prestationer. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas! Vi ser fram emot din ansökan!Det vi kan ge digSom Säljchef på First Security kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök där ni säljer våra produkter till konsumenter. Du har möjlighet att bygga upp ett nytt team och sätta din prägel från början. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Du har personalansvar för ditt team och kommer jobba aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten. Tempot är högt och det krävs att du är flexibel och stresstålig. Erfarenhet av försäljning i någon form är ett krav. Vi ser helst att du har ett vårdat yttre och prickfritt belastningsregister. Även att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav. Du måste ha körkort.Detta erbjuder vi dig som säljchef:*Garantilön*Hög provision*Månatliga Teamevents*Intern utbildning i försäljning **Bil i tjänsten*Telefon och datorFör rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.Har du frågor om jobbet kontaktar du rekryteringsansvarig Emma Wallden 0735-190762 Visa mindre

Säljchef i Sundsvall sökes omgående

Ansök    Aug 16    First Security    Försäljningschef
Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjlighete... Visa mer
Om OssMålet för First Security är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba. First Security är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner och Företag. Vi har en produkt med stor efterfrågan. Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd Det är viktigt för oss att vi höjer varandras prestationer. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas! Vi ser fram emot din ansökan!Det vi kan ge digSom Säljchef på First Security kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök där ni säljer våra produkter till konsumenter. Du har möjlighet att bygga upp ett nytt team och sätta din prägel från början. Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat. Du har personalansvar för ditt team och kommer jobba aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten. Tempot är högt och det krävs att du är flexibel och stresstålig. Erfarenhet av försäljning i någon form är ett krav. Vi ser helst att du har ett vårdat yttre och prickfritt belastningsregister. Även att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav. Du måste ha körkort.Detta erbjuder vi dig som säljchef:*Garantilön*Hög provision*Månatliga Teamevents*Intern utbildning i försäljning **Bil i tjänsten*Telefon och datorFör rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.Har du frågor om jobbet kontaktar du rekryteringsansvarig Emma Wallden 0735-190762 Visa mindre

Marknad - och Försäljningschef Termo AB , Umeå

Ansök    Maj 16    PostNord Sverige    Försäljningschef
PostNord Termo AB är ett dotterbolag till PostNord Sverige AB som bedriver Dagligvarulogistik i Sverige. Vi söker nu en chef som skall ansvara för vår försäljning- och affärsutvecklingsavdelning. Bli en del av vårt team PostNord Termo AB är på en resa att ställa om från att vara ett åkeri/speditör/distributör till att bli ett Supply chain bolag som fokuserar på skapa attraktiva logistiklösningar i hela Sverige för dagligvarusegmentet. Som ansvarig för ... Visa mer
PostNord Termo AB är ett dotterbolag till PostNord Sverige AB som bedriver Dagligvarulogistik i Sverige.

Vi söker nu en chef som skall ansvara för vår försäljning- och affärsutvecklingsavdelning.

Bli en del av vårt team
PostNord Termo AB är på en resa att ställa om från att vara ett åkeri/speditör/distributör till att bli ett Supply chain bolag som fokuserar på skapa attraktiva logistiklösningar i hela Sverige för dagligvarusegmentet. Som ansvarig för enheten som idag består av 4 medarbetare, ska du leda detta arbete tillsammans med dina medarbetare.
Du identifierar och arbetar med relevanta kunder i syfte att skapa värde i kundens hela logistikflöde. Du etablerar och utvecklar relationer till relevanta aktörer på marknaden. Du ansvarar för detta arbete såväl strategiskt som i nära samverkan med företagets ledning. 
Vi har idag verksamheter i Umeå, Östersund och Sundsvall. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för PostNord Termo AB och rapportera till VD

Du har vad som krävs
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant högskole- eller universitetsexamen och djup erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling. Branscherfarenhet är önskvärt. I rollen ingår att självständigt driva arbetet framåt och det kräver mycket god affärsförståelse och analysförmåga. Som person är du trygg med god självinsikt, Du har en god kommunikationsförmåga och en hög affärsmässig framtoning. Körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten. Placeringsort Umeå alt Stockholm.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer, kontakta Jon Widell, VD på tel 0730-79 64 43.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakta-oss/facklig-kontakt/

Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2018 hade koncernen 30 000 anställda och en omsättning på 37,7 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Visa mindre

Affärschef

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö. Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige och norra Finlan... Visa mer
Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige och norra Finland. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utrustning, utbildningar och tjänster.

Vi söker nu en affärschef för den offentliga affären med placering på vårt kontor i Umeå men med Norrland som ansvarsområde.

Vill du jobba med långsiktiga affärer, brinner för samhällsfrågor som exempelvis hållbarhet och skolmat och älskar problemlösning är detta tjänsten för dig.

Om tjänsten

Rollen ingår i funktionen Försäljning Offentlig som arbetar med våra kunder inom stat, kommun och landsting. Funktionen ansvarar för den offentliga upphandlingsprocessen, dvs att lämna anbud för att vinna nya avtal och se till att dessa sedan vårdas och utvecklas. Upphandlingsprocessen är ett hantverk som till stora delar regleras av Lagen om offentlig upphandling, LOU.

Som affärschef har du många kontaktytor - du träffar ledningarna hos våra offentliga kunder, som t ex upphandlare och kostchefer samt har kontakt med politiker och andra intresse- och branschorganisationer. Självklart samarbetar du också med interna funktioner samt dina affärschefskollegor som finns i Stockholm, Norrköping samt Halmstad, och tillsammans hittar ni kreativa lösningar på problem och bygger upp ny kunskap.

Vad kommer du att göra?


• Du tar fram budget & försäljningsprognoser kopplade till övergripande företagsmål för din affärsgrupp
• Du ansvarar för att aktiviteter utifrån affärsplan och budget målstyrs och följs upp.
• Du medverkar i externa forum där offentlig upphandling diskuteras
• Du driver uppsatta processer inom egen avdelning och offentlig marknad samt kommer med förslag till nya processer eller förbättringar
• Du leder, utvecklar, coachar och motiverar dina medarbetare inom din affärsgrupp som består av 5 medarbetare

Vi söker dig som


• Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik, försäljning eller motsvarande
• Minst 5 års erfarenhet från arbetsledande befattning
• Innehar B-körkort, då våra kunder finns på ett stort geografiskt område
• Har kännedom av upphandling och anbudsförfarande
• Har kännedom om LOU
• Är van att bygga och arbeta i professionella nätverk
• Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift

Du erbjuds

Du erbjuds en omväxlande roll med stort ansvar, många interna och externa kontakter och en gedigen introduktion med möjlighet att gå jämte nuvarande affärschef under din första tid. Tjänster innefattar även förmåner såsom tex tjänstebil, en uppskattad lunchsubvention och ett generöst friskvårdsbidrag.

Information och kontakt

På vår arbetsplats i Umeå arbetar ca 200 kollegor. Vi ser olikheter emellan människor som en styrka och är övertygade om att mångfald berikar. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i våra personalgrupper. Vi söker därför  människor i alla åldrar och från alla delar av världen. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och glada stunder på jobbet

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde under hösten eller enligt överenskommelse. Nuvarande affärschef går i pension under halcårsskiftet 2020 så det är en god möjlighet till ett mentorskap under din introduktion.

Om du vill veta mer om tjänsten: Försäljningsdirektör Stefan Calrell, 070-818 30 19. 
Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen: Linda Sörman HR, 090-171671
Facklig kontaktperson Unionen: Lisbeth Andersin, 090-17 16 75.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Om du går vidare till intervju får du självklart möjlighet att se vårt kontor och träffa några av oss som jobbar här.

Senast den 25 augusti vill vi ha din ansökan. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljchef genom förändringsarbete till kund i Umeå

Ansök    Maj 29    Academic Work    Försäljningschef
Vi söker dig som sätter laget före jaget, har goda ledarerfarenheter och drivs av att göra affärer. I din roll som Säljchef kommer du utmanas inom ett företag i förändring. Urval sker löpande så ansök idag. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för vår kunds räkning en Säljchef vars huvudfokus är att arbeta med en förflyttning av organisationen utifrån en fastlagd plan. Din roll innefattar arbete för att bibehålla god säljleverans och personalens trygghet unde... Visa mer
Vi söker dig som sätter laget före jaget, har goda ledarerfarenheter och drivs av att göra affärer. I din roll som Säljchef kommer du utmanas inom ett företag i förändring. Urval sker löpande så ansök idag.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för vår kunds räkning en Säljchef vars huvudfokus är att arbeta med en förflyttning av organisationen utifrån en fastlagd plan. Din roll innefattar arbete för att bibehålla god säljleverans och personalens trygghet under en organisationsförändring. Arbetet är med start i juni 2019 och sträcker sig fram till januari 2020.

Du erbjuds


* En roll där du får möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper
* Möjlighet att utvecklas i ett stort företag
* En arbetsplats där laget sätts före jaget


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som Säljchef kommer du att kartlägga arbetsuppgifter och se möjlighet till effektiviseringar. Du kommer ha ansvar för att skapa och genomföra strategiplaner och skapa en miljö där medarbetare vågar ta både ansvar och mandat. Du kommer också att:


* Skapa säljplaner
* Arbeta med att hitta nya rutiner och strukturer


I din roll kommer du att aktivt arbeta för att vår kund ska få en säljavdelning som går från specialist till generalist för att på så sätt skapa effektivare kundmöten.

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning från universitet inom ekonomi, sälj eller marknadsföring
* Erfarenhet av arbete med såväl telemarketing, kampanjer, mötesbokning
* Erfarenhet av coachning inom B2B, B2C säljare
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift då rollen innebär intern och extern kommunikation på dessa språk

Vidare ses det som fördelaktigt om du har erfarenhet av förändringsarbete eller förbättringar som drivit avdelningar framåt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du:


* Strukturerad
* Kommunikativ
* Analytisk


Övrig information


* Start: Juni alternativt augusti
* Omfattning: Heltid fram till 31/1
* Placering: Umeå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Försäljningschef för Elite Hotel Mimer

Ansök    Apr 10    Elite Hotels    Försäljningschef
BRINNER DU FÖR AFFÄRER OCH HAR ETT STARKT DRIV? DÅ ÄR DU KANSKE PRECIS DEN VI LETAR EFTER… Vi söker dig som är driven, orädd, engagerad och som har ett hjärta som klappar för försäljning. Vi söker en självgående försäljningschef som blir ansvarig för att driva in affärer till Elite Hotel Mimer i Umeå samtidigt som du också säljer för Elite Hotels övriga 38 hotell. Du kommer att arbeta med affärsutveckling av befintliga kunder såväl som med att hitta nya a... Visa mer
BRINNER DU FÖR AFFÄRER OCH HAR ETT STARKT DRIV? DÅ ÄR DU KANSKE PRECIS DEN VI LETAR EFTER…

Vi söker dig som är driven, orädd, engagerad och som har ett hjärta som klappar för försäljning. Vi söker en självgående försäljningschef som blir ansvarig för att driva in affärer till Elite Hotel Mimer i Umeå samtidigt som du också säljer för Elite Hotels övriga 38 hotell. Du kommer att arbeta med affärsutveckling av befintliga kunder såväl som med att hitta nya affärer och nya kunder.

Vi är ett äkta entreprenörsbolag vilket för dig betyder att du gillar att kavla upp ärmarna, att du har ett öga för att hitta försäljningsmöjligheter, att du gillar att förhandla och att du har mycket eget positivt säljdriv. Du kommer att vara en viktig del av vår nationella säljkår bestående av ett 30 tal säljare från norr till söder. Vi ser gärna att du är yrkesmässigt aktiv i Umeå idag och att du har ett upparbetat affärsnätverk.

Vi är inget manualföretag utan det finns stora möjligheter för dig att påverka hur du utformar ditt arbete vilket vi tror får dig att trivas och bli ännu bättre på ditt jobb. Vi lägger därför stor vikt vid att du har god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.

Du är en stark lagspelaredå du dels har en viktig roll i hotellets ledningsgrupp som gemensamt ansvarar för utvecklingen av hotellet, och dels har ett starkt samarbete med både resten avteamet på hotellet och det centrala säljteamet.

Vi kan erbjuda ett roligt och stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar med allt från avtalsförhandlingar och upphandlingar, att söka upp och vinna enskilda konferens- och gruppaffärer till att bygga långsiktiga kundrelationer och genomföra kundaktiviteter. Du är kreativ i din tanke och gillar att hitta nya vägar till affärer, du är fokuserad på att skapa långsiktiga samarbeten och ser alltid till helhetsaffären.


Du är stark inom både försäljning och marknadsföring och kommer ha en drivande roll i behovsanalys och engagemang i kommunikations- och försäljningsplan för hotellet både på kort- och lång sikt.

Tjänsten är en tillsvidare heltidstjänst och du rapporterar till hotelldirektören. Vi letar efter dig som har rätt drivkraft, personlighet och erfarenhet och du kommer att ha din placering i Umeå på vårt magiska Mimer.

Har du frågor om tjänsten kontakta Hotelldirektör Sara Johansson 070-2226504.

Elite Hotels of Sweden är en av Sveriges största hotellaktörer och vi är helägda av vår grundare Bicky Chakraborty. Vi har 32 fyrstjärniga Elite-hotell, 7 Hotel Bishops Arms gästgiverier, 15 restauranger och 40 The Bishops Arms gastropubar. Vi omsätter 2,4 miljarder och hade ca 5000 medarbetare 2018. Läs gärna mer på www.elite.se (http://www.elite.se/)

Praktikaliteter:

- Arbetstider: Varierande
- Omfattning: 100%
- Start: Enligt ök
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Säljchef

Ansök    Mar 19    Komatsu Forest AB    Försäljningschef
Vi söker en erfaren och engagerad Säljchef till huvudkontoret i Umeå. Arbetsuppgifter I rollen som säljchef kommer du att ansvara för försäljning och budget i Sverige. Ditt team består av tio erfarna säljare som du ansvarar för att leda, följa upp och utveckla. Rollen innebär även ett helhetsansvar över såväl befintliga som nya kunder samt att driva och långsiktigt utveckla dessa kundrelationer. I dialog med dina medarbetare sätter du upp mål och aktivit... Visa mer
Vi söker en erfaren och engagerad Säljchef till huvudkontoret i Umeå.

Arbetsuppgifter
I rollen som säljchef kommer du att ansvara för försäljning och budget i Sverige. Ditt team består av tio erfarna säljare som du ansvarar för att leda, följa upp och utveckla. Rollen innebär även ett helhetsansvar över såväl befintliga som nya kunder samt att driva och långsiktigt utveckla dessa kundrelationer. I dialog med dina medarbetare sätter du upp mål och aktivitetsplaner för varje säljare utifrån bolagets långsiktiga strategi, följer upp resultat och vid behov säkerställer att nödvändiga åtgärder vidtas för att uppnå målen.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att leda teamet framåt. Du har en positiv attityd samt ser utveckling och effektivisering som något positivt och intressant.

Som person är du kundfokuserad, har lätt för att knyta kontakter och trivs i en roll med många kontaktytor. Du är affärsorienterad och motiveras av att nå högt uppsatta resultat.

Erfarenhet
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av B2B försäljning och ledarskap på distans. Meriterande är om du har jobbat inom skog med maskiner eller med andra tunga fordon.

Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering som ger lika möjligheter för alla.

Vid frågor kontakta; Peter Hasselryd, VP Marketing & Sales Sweden, 090-709664 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan och CV senast 22/4 till: [email protected]
Märk Ansökan med: ”Säljchef” Visa mindre