Lediga jobb OnePartnerGroup Umeå AB i Umeå

Se alla lediga jobb från OnePartnerGroup Umeå AB i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

Vi växer och söker en erfaren redovisningskonsult

Nytt
Vår affärsidé är att skapa trygghet och möjligheter hos lokala företagare. Genom våra värdeord Personligt, affärsmässigt och engagerade, skapar vi förståelse för hur redovisning och lönsamhetsstyrning påverkar våra kunders utveckling. EkonomiNords målsättning är att vara delaktiga i att Umeås näringsliv växer och är lönsamt. Vi på EkonomiNord är en redovisningsbyrå som erbjuder våra kunder hjälp med Redovisning, Lön och Affärscontrolling. Vi har vårt ... Visa mer
Vår affärsidé är att skapa trygghet och möjligheter hos lokala företagare. Genom våra värdeord Personligt, affärsmässigt och engagerade, skapar vi förståelse för hur redovisning och
lönsamhetsstyrning påverkar våra kunders utveckling.

EkonomiNords målsättning är att vara delaktiga i att Umeås näringsliv växer och är lönsamt.


Vi på EkonomiNord är en redovisningsbyrå som erbjuder våra kunder hjälp med Redovisning, Lön och Affärscontrolling. Vi har vårt kontor på Teg, på Skeppargatan 1. Vi är ett lokalt förankrat företag som drivs av att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet i syfte att erbjuda våra kunder de tjänster som efterfrågas i form av ekonomiska rapporter och beslutsunderlag.

Dina arbetsuppgifter
Vi tror att du har några års erfarenhet av redovisning och uppskattar varierande arbetsuppgifter i dina kunduppdrag. Du gillar att dela dina kunskaper och erfarenheter med dina kollegor och motiveras av att samarbeta med kunder och kollegor för att hitta de bästa lösningarna.

Eftersom du är en nyfiken person kommer du att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med kunder inom olika branscher. Som kundansvarig redovisningskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att säkerställa att kundernas redovisning är korrekt och uppdaterad, att kunden erhåller de rapporter som behövs för att arbeta med uppföljning och beslutsunderlag för att driva respektive bolag framåt.
Vi ser gärna att du arbetat med deklarationer och bokslut. I kunduppdragen jobbar vi tillsammans i team med delade uppdrag vilket innebär att det är flera konsulter som jobbar tillsammans för bästa resultat. Tillsammans är vi starka!

Vem är du
Vi tror du är en driven person som har en hel del erfarenhet av redovisning, deklarationer, bokslut och företagsutveckling. Du har en positiv inställning till det du gör och har förmågan att påverka din omgivning bland både kunder och kollegor. Som person trivs du med att arbeta tillsammans med andra enligt vårt teambaserade arbetssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är noggrann och driver självständigt ditt arbeta framåt. Att vara lyhörd för våra kunder är en självklarhet.

Vi erbjuder dig
EkonomiNord präglas av öppenhet, delaktighet och engagemang. Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det viktigt att medarbetarna trivs och bidrar till bolagets utveckling.
Läs mer om vad EkonomiNord erbjuder sina medarbetare här:
https://ekonominord.se/karriarsida

Vill du bli en av oss?
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå.
För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 073-424 99 58.
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, ansök därför snarast möjligt. 
Sista dag för ansökan är 25 oktober 2022.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Servicecentermedarbetare till Bilbolaget

Ny stjärna till vårt servicecenter! Om tjänsten Vi söker just nu en serviceminded och ambitiös medarbetare som skall jobba med reservdelar i vårt servicecenter här i Umeå. Den här rollen innebär att du ansvarar för inkommande samtal/mail från Bilbolagets kunder och externa verkstäder. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårt inköp och på sikt kanske du kan utvecklas att jobba även med inköp av reservdelar. På Servicecenter har vi högt i tak och värde... Visa mer
Ny stjärna till vårt servicecenter!

Om tjänsten
Vi söker just nu en serviceminded och ambitiös medarbetare som skall jobba med reservdelar i vårt servicecenter här i Umeå. Den här rollen innebär att du ansvarar för inkommande samtal/mail från Bilbolagets kunder och externa verkstäder. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårt inköp och på sikt kanske du kan utvecklas att jobba även med inköp av reservdelar.

På Servicecenter har vi högt i tak och värdesätter att hjälpas åt för att tillsammans skapa en härlig arbets- och mötesplats för våra medarbetare och kunder.
 
Vi lägger därför stor vikt i att alla våra kunder som ringer in eller besöker anläggningen bemöts på ett vänligt och professionellt sätt.

Arbetsuppgifter
Dina dagar är variationsrika och går i ett högt tempo. Du kommer att sälja reservdelar via telefon och mail men även till kunder över disk när det behövs. Din arbetsplats är i huvudsak i kontorsmiljö bakom ett skrivbord och dator.

Några exempel på arbetsutgifter; Ta emot beställningar och lägga ordrar via telefon och mail.
Plocka ordrar till våra grossistkunder.
Administrativa uppgifter så som, sakgranska fakturor, följa upp beställningar, ta betalt för reservdelar och verkstadsbesök över disk.
Bemöta kunder som kommer in på Bilbolaget hänvisa dem till respektive avdelning.
Underhåll av butiks och kundytor.
 

Vi söker dig som: 
Älskar att ingen dag är den andra lik! Du gillar när det går undan och rör mer än gärna på dig under din arbetsdag. Vidare får du gärna ha kunskap inom Officepaketet och brinner för det personliga mötet med våra kunder.
Du talar såväl engelska som svenska. Har du erfarenhet från bilbranschen eller har ett intresse för bilar och verkstäder är det meriterande, men inte ett krav för tjänsten.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du är initiativtagande och trivs att arbeta i nära samarbete med kollegor. Teamwork makes the dreamwork! Vidare är du stresstålig, prestigelös och brinner för att leverera service i världsklass, såväl till dina kollegor som våra kunder över disk.

Övrigt:
Tjänsten är tillsvidare på heltid. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Dina arbetstider kommer att variera mellan 07.00- 19.00 på rullande schema mån-fre, enstaka lördagar kommer förekomma då 10.00-14.00 (15.00 vid speciella happenings t.ex. lansering av ny bil). Visa mindre

Lastbilschaufför till PostNord i Umeå

Vill du arbeta som CE-chaufför i Umeå? Nu söker vi på OnePartnerGroup dig med förarbehörighet CE samt yrkesförarbevis (YKB) till vår kund PostNord i Umeå. Dina arbetsuppgifter  Du kommer att köra långdistansfrakt med lastbil längs den vackra norrlandskusten. Arbetet innebär förutom körning också att du är med under lossning och lastning vid kundens terminaler. Vi erbjuder dig en arbetsplats med god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig.  Din ... Visa mer
Vill du arbeta som CE-chaufför i Umeå? Nu söker vi på OnePartnerGroup dig med förarbehörighet CE samt yrkesförarbevis (YKB) till vår kund PostNord i Umeå.

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att köra långdistansfrakt med lastbil längs den vackra norrlandskusten. Arbetet innebär förutom körning också att du är med under lossning och lastning vid kundens terminaler. Vi erbjuder dig en arbetsplats med god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. 

Din profil:
Du har utbildning och gärna erfarenhet av att köra lastbil med körkortklass CE
Du är flexibel och samarbetsvillig
Du är engagerad i ditt arbete
Du är fysiskt aktiv och klarar av ett tungt jobb som ibland kräver styrka.  
Du är självständig och bekväm med att arbeta själv men trivs även med att arbeta tillsammans med andra

Krav:
Förarbehörighet CE /  Digitalt förarkort / Yrkeskompetensbevis (YKB)
Svenska i tal och skrift

Anställningsform
Heltid med skifttillägg p g a varierande arbetstider. Du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och vara uthyrd till PostNord i Umeå. 
Arbetstid
Heltid
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Däckmontör

Däckskiftare till höstsäsongen 2022 Har du ett intresse av att skruva i bilar eller andra fordon? Trivs du att arbeta med däckservice i en intensiv och händelserik miljö? Sök då tjänsten som däckmontör till Däckjanne i Holmsund. Ta chansen och ansök redan idag då vi arbetar med urvalet löpande! Vi söker nu däckmontör för höstsäsongens däckbyten till Däckjanne i Holmsund. Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras personbilar fö... Visa mer
Däckskiftare till höstsäsongen 2022

Har du ett intresse av att skruva i bilar eller andra fordon? Trivs du att arbeta med däckservice i en intensiv och händelserik miljö? Sök då tjänsten som däckmontör till Däckjanne i Holmsund.
Ta chansen och ansök redan idag då vi arbetar med urvalet löpande!

Vi söker nu däckmontör för höstsäsongens däckbyten till Däckjanne i Holmsund.
Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras personbilar för att byta från sommar till vinterdäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en del av dina arbetssysslor. Uppdraget är på heltid och beräknas starta inom kort och pågå i ca 5-8 veckor beroende på hur säsongen ser ut.

Meriterande är om du har arbetat med däckskifte och har verkstadsvana sedan tidigare men inget krav. Arbetet är ibland fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Som person bidrar du med en positiv attityd till arbetslaget och gillar att arbeta självgående med en hög kvalitetskänsla. Du kommer att vara ansiktet utåt för Däckjanne och därför ser vi gärna att du gillar servicearbete och tycker om mötet med kunden.

Vi söker dig som:
• Har god fysik
• Är pålitlig och ansvarsfull
• Servicemedveten
• Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor.

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av OnePartnerGroup och arbeta som konsult hos Däckjanne.
Intresserad?
Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Terminalarbetare hösten 2022

Vill du jobba som terminalarbetare och vara en hållbar och pålitlig länk mellan kund och företag? Trivs du med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete? Då är detta jobbet för dig! Nu söker vi på OnePartnerGroup flera personer för terminaljobb hos Postnord i Umeå.  Dina arbetsuppgifter Som terminalarbetare kommer du att få jobba på en av många terminaler med sortering av paket och brev, både manuellt och med hjälp av maskin. Arbetet innebär även ... Visa mer
Vill du jobba som terminalarbetare och vara en hållbar och pålitlig länk mellan kund och företag? Trivs du med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete? Då är detta jobbet för dig! Nu söker vi på OnePartnerGroup flera personer för terminaljobb hos Postnord i Umeå. 

Dina arbetsuppgifter
Som terminalarbetare kommer du att få jobba på en av många terminaler med sortering av paket och brev, både manuellt och med hjälp av maskin. Arbetet innebär även hantering av in- och utleverans av varor och gods. Arbetet är förlagt på dagtid, kvällstid och natt. 
Din profil
Du har med fördel jobbat på lager eller liknande tidigare.
Du är tillgänglig för jobb omgående.
Du är ansvarsfull, social och gillar ordning och reda.
Du är fysiskt aktiv och klarar av ett tungt jobb som kräver styrka.  
Du är en självständig och bekväm med att arbeta själv men trivs även att arbeta i grupp
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
 
Anställningsomfattning
Deltid
Visstid
Du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och vara uthyrd till Postnord i Umeå. 

Anställningsform
Visstidsanställning
Behovsanställning
Arbetstid
Varierande
Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Affärstöd till ATEA

Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för IT? Är du även lagspelaren som gillar att hjälpa kunder och kollegor? Ta då chansen och sök redan idag, urvalet sker löpande! Nu söker vi dig som vill jobba som affärsstöd hos ATEA i Umeå med fokus på orderadministration och leverans av IT-produkter. Har du rätt intresse och personlighet så är ATEA beredd att lära dig resten som krävs för att lyckas i ditt jobb! Ta chansen att bli en del av en orga... Visa mer
Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för IT? Är du även lagspelaren som gillar att hjälpa kunder och kollegor? Ta då chansen och sök redan idag, urvalet sker löpande!

Nu söker vi dig som vill jobba som affärsstöd hos ATEA i Umeå med fokus på orderadministration och leverans av IT-produkter. Har du rätt intresse och personlighet så är ATEA beredd att lära dig resten som krävs för att lyckas i ditt jobb! Ta chansen att bli en del av en organisation som ligger i framkant inom sitt området och värdesätter dig som medarbetare.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder. Tjänsten löper på heltid med start omgående - tjänsten startar initialt som en inhyrning men på sikt finns förhoppning om långsiktig anställning direkt hos Atea. 

Tjänsten
Som affärsstöd hos ATEA kommer du huvudsakligen arbeta med orderadministration där du administrerar, följer upp och i samråd med säljare och kollegor säkerställer effektiv leverans av inkomna beställningar från Ateas kunder. Du arbetar i ett härligt team och hanterar inkommande ärenden främst via telefon, mejl och det interna ärendehanteringssystemet.

Teamet har sitt fokus på orderadministration och för att lyckas i rollen bör du som person vara administrativ, strukturerad och noggrann samt lösningsorienterad. Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till förändring och en vilja att ständigt utvecklas i din arbetsroll, du trivs i ett arbetsklimat som präglas av framåtanda, gemenskap och korta beslutsvägar.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning, tycker om administrativt arbete och har ett intresse av att lära dig mer om IT-branschen.
* Generell kunskap om IT produkter
* Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
* Grundläggande kunskap i Officepaketet och Excel.
 *Erfarenhet av att jobba med ärendehanteringssystem

Det är meriterande om du
* Har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice, säljsupport och/eller försäljning av IT-produkter.
* Har erfarenhet av något affärssystem.


Som person är du öppen, har ett proaktivt förhållningssätt och trivs med att arbeta såväl i grupp som på egen hand. Vidare är du som person driven och serviceinriktad och ser alltid till kundens bästa. Du har även god vana av att arbeta strukturerat, administrativt och noggrant. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Visa mindre

Affärsrådgivare i Umeå

Vill du vara med och utveckla Västerbottens näringsliv? Nu söker vi en affärsrådgivare till vårt kontor i Umeå. Västerbottens näringsliv expanderar och norra Sverige står i strålkastarljuset med stora möjligheter att möta omvärldens behov av grön omställning. Northvolt i Skellefteå samt SCA Obbola, Cytiva och Komatsu Forest i Umeå är några exempel på stora globala etableringar och industriexpansioner som pågår i vår region. De stora satsningarna och den gr... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Västerbottens näringsliv?
Nu söker vi en affärsrådgivare till vårt kontor i Umeå.
Västerbottens näringsliv expanderar och norra Sverige står i strålkastarljuset med stora möjligheter att möta omvärldens behov av grön omställning. Northvolt i Skellefteå samt SCA Obbola, Cytiva och Komatsu Forest i Umeå är några exempel på stora globala etableringar och industriexpansioner som pågår i vår region.
De stora satsningarna och den gröna omställningen ger spännande förutsättningar för Västerbottens små- och mellanstora företag och en möjlighet att växa och utvecklas. Det är i denna kontext vi på Almi kommer in i bilden. Genom finansiering, affärsutveckling och riskkapital ska vi arbeta för en hållbar utveckling bland små- och mellanstora företag. Nu har du chansen att bli en av oss och vara med och skapa förutsättningar för företag som vill utvecklas hållbart och för människor som vill förverkliga idéer och visioner.
Att arbeta på Almi
På Almi tar vi utgångspunkt i företagens behov och via affärsutveckling, finansiering och riskkapital bistår vi dem i deras hållbara tillväxtresa.
Hållbarhet är ett av våra nyckelord och det innefattar bland annat ett stort fokus på en långsiktig hållbar arbetssituation för alla våra medarbetare. Det ska vara utvecklande att jobba på Almi och du ska även ha en god energi kvar för det övriga i livet när du går hem efter arbetsdagens slut.
Som medarbetare på Almis kontor i Umeå kommer du till en utvecklande och öppen arbetsplats med erfarna kollegor i en miljö som präglas av teamkänsla och glädje. Vi värdesätter olikheter, vi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.
Du får vara med på en spännande resa tillsammans med Almi där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med många spännande aktörer inom vår region. Du får en fri roll med stora möjligheter att utveckla både dig själv och Almi under trygga förutsättningar.
Om tjänsten
Som affärsrådgivare hos Almi är ditt uppdrag att jobba uppsökande mot regionens små och medelstora företag och utifrån företagens behov erbjuda och leverera Almis tjänster.
Rollen är utåtriktad och rådgivande och har ett naturligt fokus på affärer och relationsbyggande. Du kommer vara en viktig kugge för vårt arbete med entreprenörer och tillväxtföretag i hela Norr- och Västerbotten där du ofta blir kundens första kontakt med Almi.
Vi arbetar ofta i team där vi drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter för att kunna ge största kundnytta. Du blir en viktig del av vårt team och vi sätter stor vikt vid din förmåga att samarbeta.
Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Almis kontor i Umeå. Du kommer ha Västerbotten som främsta arbetsområde, men även Norrbotten kommer att innefattas då vi har ett arbetssätt som innebär både fysiska och digitala möten.
Vem är du?
Din person: Du är en engagerad person som har förmågan att arbeta självständigt men även tycker om att samarbeta med kollegor.
Du tycker om att aktivt arbeta med kunder och ge det lilla extra för att på ett positivt sätt överraska och utmana kunden i sina tankegångar.
Nyfikenhet och omvärldsorientering är bra egenskaper för att vara uppdaterad om vad som händer i vår omvärld.
Eftersom Almis uppdrag är att jobba med hållbar utveckling hos företagen ser vi att du har intresse för hållbarhetsfrågor.
Ett annat av våra viktiga uppdrag är att utveckla ännu fler företag som drivs av kvinnor och personer med utländsk bakgrund så du liksom vi värdesätter mångfald och ett inkluderande förhållningssätt.
Det är en fördel om du har goda kontakter inom näringslivet och gärna kunskap om regionen.
 
Ansökningsinformation
Bakgrundskontroller kommer att göras på slutkandidaten.
Sista ansökningsdatum är tisdag 13 september 2022

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor är du välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Niclas Ericsson på 073-424 99 58. Visa mindre

Key Account Manager

Söker du ett jobb med nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Ålö är ett världsledande, internationellt och spännande företag som just nu söker en ny talang inom OEM-försäljning. Skicka in din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning Som Key Account Manager på Ålö ansvarar du för B2B-försäljning, kundrelationer och marknadsanalyser. Du arbetar med långsiktig kundvård och utvecklar relationerna med företagets största kunder. Du kommer att ha ... Visa mer
Söker du ett jobb med nya och spännande utmaningar?
Då har du hittat helt rätt!
Ålö är ett världsledande, internationellt och spännande företag som just nu söker en ny talang inom OEM-försäljning.
Skicka in din ansökan redan idag!
Arbetsbeskrivning
Som Key Account Manager på Ålö ansvarar du för B2B-försäljning, kundrelationer och marknadsanalyser. Du arbetar med långsiktig kundvård och utvecklar relationerna med företagets största kunder. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra avdelningar inom Ålö, såsom RD, Inköp, Logistik och Marknad. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika och spännande arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper och bredda din erfarenhet.
Då vi verkar globalt ingår resor i tjänsten.

Är det dig vi söker?
Till den här rollen söker vi dig som har lång erfarenhet av försäljning inom industri och har arbetat inom en global koncern och med affärsutveckling. Det är meriterande om du har en universitetsexamen inom handel eller teknik. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är duktig på att kommunicera. Som person är du trygg och samarbetar gärna med andra. Dina kunskaper inom B2B-försäljning och kundrelationer är både djupa och breda. Därutöver är det meriterande om du har arbetat med liknande produkter tidigare, behärskar andra språk utöver svenska och engelska samt har erfarenhet från lantbruksmaskinbranschen.

Vad kan Ålö erbjuda dig?
Hos oss på Ålö får du arbeta i en internationell miljö för ett världsledande företag. Våra medarbetare beskriver ofta företaget som familjärt med härlig stämning mellan kollegor, att det finns stor frihet under ansvar i arbetet och att vi har korta beslutsvägar.

Intresserad?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via denna annons. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå. Har du frågor är du välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 073-424 99 58.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Medarbetare till Servicedesk i Umeå

Inför en hektisk spännande höstsäsong söker Bilbolaget i Umeå nu efter en medarbetare till vårt servicecenter. Vi kommer att bygga om hela vår verkstad och behöver därför utöka vår personalstyrka under denna tid.   Information om tjänsten START: 2022-09-12 OMFATTNING: Heltid under perioden 2022-09-12 till 2023-01-13. Eventuellt möjlighet till förlängt vikariat. Dina arbetstider kommer att variera mellan 07.00 - 19.00 på rullande schema mån-fre, enstaka ... Visa mer
Inför en hektisk spännande höstsäsong söker Bilbolaget i Umeå nu efter en medarbetare till vårt servicecenter. Vi kommer att bygga om hela vår verkstad och behöver därför utöka vår personalstyrka under denna tid.  

Information om tjänsten
START: 2022-09-12
OMFATTNING: Heltid under perioden 2022-09-12 till 2023-01-13. Eventuellt möjlighet till förlängt vikariat.

Dina arbetstider kommer att variera mellan 07.00 - 19.00 på rullande schema mån-fre, enstaka lördagar kan också förekomma.  

Inom servicemarknaden i Umeå har vi högt i tak värdesätter att vi kan hjälpas åt över avdelningsgränserna för att tillsammans skapa en härlig arbetsplats och naturligtvis ser vi till att våra kunder alltid är nöjda! Det första våra kunder möts av när de kommer in i lokalerna är Servicecentret. Vi lägger därför stor vikt i att alla våra kunder som ringer in eller besöker anläggningen möts på ett vänligt och professionellt sätt. Det gör denna roll oerhört viktig för helhetsintrycket kunderna får.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer dina dagar vara variationsrika och gå i ett högt tempo. Du kommer framförallt fungera som den interna länken mellan verkstad och servicecenter men du kommer också att möta våra kunder över disk. 
Denna roll innebär till stora delar att vara fysiskt aktiv under arbetsdagen då det kommer att bli en hel del spring mellan avdelningarna. Du räds heller inte att ta i då tunga lyft kan förekomma.

Några exempel på arbetsutgifter; Vara behjälplig med att plocka ihop delar till våra mekaniker
Hämta delar från lagret till vår servicedisk
Enklare administrativa uppgifter såsom att ta betalt för verkstadsbesök, avsluta däckhotellskunder samt att ta betalt för varor i vår butik etc.
Bemöta kunder som kommer in på Bilbolaget hänvisa dem till respektive avdelning.
Underhåll av butiks- och kundytor.
Vem söker vi?
Du tycker om att ha stor variation och flexibilitet på jobbet, du gillar även när det går undan och rör mer än gärna på dig under din arbetsdag. Vidare får du gärna ha kunskap inom Officepaketet och brinner för det personliga mötet med våra kunder. Du talar såväl engelska som svenska. Du är initiativtagande och trivs med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor. Vidare är du stresstålig, prestigelös och brinner för att leverera service i världsklass, såväl till dina kollegor som våra kunder över disk. Har du erfarenhet från bilbranschen är detta meriterande, men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Teamwork makes the dreamwork!


Intresserad?
Då ombyggnationen startar om inte alltför länge så tveka inte att ansöka redan idag!
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå. Vid frågor och funderingar kontakta Karol Doyo 073-8417524 [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceinriktad receptionist till årets däcksäsong

Vi söker en servicestjärna till Umeå inför höstens däcksäsong som kommer att möta alla våra däckhotellskunder i vårt servicecenter. Information om tjänsten START: 2022-09-19 OMFATTNING: Heltid under perioden 2022-09-19 till 2022-11-20. Dina arbetstider kommer att vara mellan 07.00 - 16.00 mån-fre. Inom servicemarknaden på Bilbolaget i Umeå har vi högt i tak värdesätter att vi kan hjälpas åt över avdelningsgränserna för att tillsammans skapa en härlig ar... Visa mer
Vi söker en servicestjärna till Umeå inför höstens däcksäsong som kommer att möta alla våra däckhotellskunder i vårt servicecenter.

Information om tjänsten
START: 2022-09-19
OMFATTNING: Heltid under perioden 2022-09-19 till 2022-11-20.
Dina arbetstider kommer att vara mellan 07.00 - 16.00 mån-fre.

Inom servicemarknaden på Bilbolaget i Umeå har vi högt i tak värdesätter att vi kan hjälpas åt över avdelningsgränserna för att tillsammans skapa en härlig arbetsplats – men naturligtvis även se till att våra kunder är nöjda!

Det första våra kunder möts av när de kommer in i lokalerna är Servicecentret. Vi lägger därför stor vikt vid att alla våra kunder som ringer in eller besöker anläggningen möts på ett vänligt och professionellt sätt. Det gör denna roll oerhört viktig för helhetsintrycket kunderna får.

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer dina dagar vara variationsrika och gå i ett högt tempo. Du kommer att vara länken internt mot vårt däckskiftesteam och externt hjälpa våra däckhotellskunder över både telefon och disk.   

Några exempel på arbetsuppgifter; Skriva arbetsordrar på däckskiften
Svara på mail/telefon som rör däckskiften
Hälsa kunden välkommen när den kommer in för skifte, ropa upp dom när det är klart samt ta betalt.
Planera nästkommande dag och skriva ut underlag för det
Hålla loungen ren snygg
Hjälpa andra avdelningar internt med däckskifte såsom mot bilförsäljningen och Hertz biluthyrning.

Vi söker dig som: 
Älskar högt tempo och att ingen dag är den andra lik!
Är trygg med att hantera snabba vändningar och är lösningsorienterad vid oförutsedda händelser.
Är stresstålig, prestigelös och brinner för att leverera service i världsklass, såväl till dina kollegor som våra kunder över disk.

Vidare får du gärna ha kunskap inom Officepaketet och brinner för det personliga mötet med våra kunder. Du talar såväl engelska som svenska. Har du erfarenhet från bilbranschen är detta meriterande, men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du är initiativtagande och trivs med att arbeta i nära samarbete med kollegor. Teamwork makes the dreamwork!

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå. Vid frågor och funderingar kontakta Karol Doyo 073-8417524 [email protected]


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare till Bilbolaget Nord i Umeå

Ansök    Aug 19    OnePartnerGroup Umeå AB    Truckförare
Vill Du jobba som truckförare under höstens däcksäsong på Bilbolaget Nord i Umeå? Om tjänsten Arbetet handlar om att bistå verkstad och däckmontörer med material under den kommande däcksäsongen i höst. Arbetet är tidvis stressigt så det är av stor vikt att du kan hantera din truck tryggt och säkert i alla förhållanden. Att du kan förstå säkerhetsföreskrifter och arbetsordrar utifrån svenska språket är också en förutsättning för att du ska bli erbjuden tjä... Visa mer
Vill Du jobba som truckförare under höstens däcksäsong på Bilbolaget Nord i Umeå?

Om tjänsten
Arbetet handlar om att bistå verkstad och däckmontörer med material under den kommande däcksäsongen i höst. Arbetet är tidvis stressigt så det är av stor vikt att du kan hantera din truck tryggt och säkert i alla förhållanden. Att du kan förstå säkerhetsföreskrifter och arbetsordrar utifrån svenska språket är också en förutsättning för att du ska bli erbjuden tjänsten. 

Tjänsten är på heltid, måndag till fredag 07-16 med uppstart den 19 september och avslutas i mitten av november. Det kommer också finnas möjlighet till förlängning efter säsongens slut. 

OBS! Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av Bilbolaget Nord i Umeå!

Krav 
Truckkort A2 och B1. 
Svenska tal och skrift
Noggrann och strukturerad
Fysiskt god form

Önskemål
Erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå. Vid frågor och funderingar kontakta Karol Doyo 073-8417524, [email protected]

Vi kommer att tillsätta tjänsterna löpande så passa på att ansöka direkt om du är intresserad. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckmontör till Bilbolaget Nord i Umeå

Ansök    Aug 19    OnePartnerGroup Umeå AB    Lagerarbetare
Dags att byta däck!  Nu söker vi Dig som vill vara med och skifta däck under höstens däcksäsong. Ett uppskattat arbete tillsammans med ett roligt gäng på Bilbolaget Nord i Umeå. Jobbet kräver en del fysiskt av dig och det är tidvis högt tempo. Har du intresse av bilar och mekanik sedan tidigare eller kanske till och med jobberfarenhet från motorbranschen så är det ett plus men inget krav för att få tjänsten.  Om tjänsten Jobbet handlar om att skifta däck... Visa mer
Dags att byta däck! 

Nu söker vi Dig som vill vara med och skifta däck under höstens däcksäsong. Ett uppskattat arbete tillsammans med ett roligt gäng på Bilbolaget Nord i Umeå. Jobbet kräver en del fysiskt av dig och det är tidvis högt tempo. Har du intresse av bilar och mekanik sedan tidigare eller kanske till och med jobberfarenhet från motorbranschen så är det ett plus men inget krav för att få tjänsten. 

Om tjänsten
Jobbet handlar om att skifta däck från sommar- till vinterdäck för Bilbolagets kunder. Oftast väntar kunderna på plats i butiken medan service utförs. Viss kundkontakt kan därmed förekomma även om det mesta sker via kundservice. Att logga och registrera utfört arbete och se till att rätt däck hamnar på rätt bil kräver att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Att kunna förstå och följa alla säkerhetsföreskrifter är också ett krav för att bli erbjuden tjänsten.

Heltid, måndag - fredag 07-16.
Säsongsarbete från slutet av September till mitten av November. Möjlighet finns ofta till förlängt arbete efter säsong under en begränsad tid. 

Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av Bilbolaget Nord.

Krav:
Svenska talförståelse
Körkort B
Tillgänglig för heltidsarbete under hela perioden
Fysiskt god form
Noggrann och strukturerad

Önskemål:
Intresse av motor och bilar
Erfarenhet av däckskifte

OBS! Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så passa på att söka direkt om du är intresserad!

I denna rekrytering tar vi hjälp av OnePartnerGroup i Umeå. Vid frågor och funderingar kontakta: Karol Doyo, [email protected]; 073-8417524. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Affärsrådgivare i Umeå

Vill du vara med och utveckla Västerbottens näringsliv? Nu söker vi en rådgivare till vårt kontor i Umeå. Västerbottens näringsliv expanderar och norra Sverige står i strålkastarljuset med stora möjligheter att möta omvärldens behov av grön omställning. Northvolt i Skellefteå samt SCA Obbola, Cytiva och Komatsu Forest i Umeå är några exempel på stora globala etableringar och industriexpansioner som pågår i vår region. De stora satsningarna och den gröna om... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Västerbottens näringsliv?
Nu söker vi en rådgivare till vårt kontor i Umeå.
Västerbottens näringsliv expanderar och norra Sverige står i strålkastarljuset med stora möjligheter att möta omvärldens behov av grön omställning. Northvolt i Skellefteå samt SCA Obbola, Cytiva och Komatsu Forest i Umeå är några exempel på stora globala etableringar och industriexpansioner som pågår i vår region.
De stora satsningarna och den gröna omställningen ger spännande förutsättningar för Västerbottens små- och mellanstora företag och en möjlighet att växa och utvecklas. Det är i denna kontext vi på Almi kommer in i bilden. Genom finansiering, affärsutveckling och riskkapital ska vi arbeta för en hållbar utveckling bland små- och mellanstora företag. Nu har du chansen att bli en av oss och vara med och skapa förutsättningar för företag som vill utvecklas hållbart och för människor som vill förverkliga idéer och visioner.
Att arbeta på Almi
På Almi tar vi utgångspunkt i företagens behov och via affärsutveckling, finansiering och riskkapital bistår vi dem i deras hållbara tillväxtresa.
Hållbarhet är ett av våra nyckelord och det innefattar bland annat ett stort fokus på en långsiktig hållbar arbetssituation för alla våra medarbetare. Det ska vara utvecklande att jobba på Almi och du ska även ha en god energi kvar för det övriga i livet när du går hem efter arbetsdagens slut.
Som medarbetare på Almis kontor i Umeå kommer du till en utvecklande och öppen arbetsplats med erfarna kollegor i en miljö som präglas av teamkänsla och glädje. Vi värdesätter olikheter, vi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.
Du får vara med på en spännande resa tillsammans med Almi där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med många spännande aktörer inom vår region. Du får en fri roll med stora möjligheter att utveckla både dig själv och Almi under trygga förutsättningar.
Om tjänsten
Som rådgivare hos Almi är ditt uppdrag att jobba uppsökande mot regionens små och medelstora företag och utifrån företagens behov erbjuda och leverera Almis tjänster.
Rollen är utåtriktad och rådgivande och har ett naturligt fokus på affärer och relationsbyggande. Du kommer vara en viktig kugge för vårt arbete med entreprenörer och tillväxtföretag i hela Norr- och Västerbotten där du ofta blir kundens första kontakt med Almi.
Vi arbetar ofta i team där vi drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter för att kunna ge största kundnytta. Du blir en viktig del av vårt team och vi sätter stor vikt vid din förmåga att samarbeta.
Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Almis kontor i Umeå. Du kommer ha Västerbotten som främsta arbetsområde, men även Norrbotten kommer att innefattas då vi har ett arbetssätt som innebär både fysiska och digitala möten.
Vem är du?
Din person: Du är en engagerad person som har förmågan att arbeta självständigt men även tycker om att samarbeta med kollegor.
Du tycker om att aktivt arbeta med kunder och ge det lilla extra för att på ett positivt sätt överraska och utmana kunden i sina tankegångar.
Nyfikenhet och omvärldsorientering är bra egenskaper för att vara uppdaterad om vad som händer i vår omvärld.
Eftersom Almis uppdrag är att jobba med hållbar utveckling hos företagen ser vi att du har intresse för hållbarhetsfrågor.
Ett annat av våra viktiga uppdrag är att utveckla ännu fler företag som drivs av kvinnor och personer med utländsk bakgrund så du liksom vi värdesätter mångfald och ett inkluderande förhållningssätt.
Det är en fördel om du har goda kontakter inom näringslivet och gärna kunskap om regionen.
 
Ansökningsinformation
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor är du välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Niclas Ericsson på 073-424 99 58. Visa mindre

Industriarbetare till Umeåregionen

Jobba som industriarbetare i Umeå OnePartnerGroup växer och behöver dig som vill jobba inom industrin till höstens uppdrag i Umeå-området.  Om jobbet Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till våra teknikkunder i regionen.  Arbetstider: Varierande Heltid mån - fre Om Dig Du har någon form av utbildning eller motsvarande erfarenhet från industrin såsom CNC, svets, lackering, montering eller dylikt. Utifrån din kompetens matchar vi dig mot... Visa mer
Jobba som industriarbetare i Umeå

OnePartnerGroup växer och behöver dig som vill jobba inom industrin till höstens uppdrag i Umeå-området. 

Om jobbet
Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till våra teknikkunder i regionen. 
Arbetstider: Varierande
Heltid mån - fre

Om Dig
Du har någon form av utbildning eller motsvarande erfarenhet från industrin såsom CNC, svets, lackering, montering eller dylikt. Utifrån din kompetens matchar vi dig mot det uppdrag som passar dig bäst. 

Inget krav men vi ser med fördel om du har:
Truckkort 
B-körkort

Låter det intressant? 
Tveka inte att höra av dig eller söka tjänsten. Ev frågor besvaras av kandidatansvarig Karol Doyo [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Interim Business Controller till Umeå

Har du erfarenhet av att jobba som controller inom industrin och vill prova dina vingar som konsult. Vi har mitt i denna varma sommar fått in en förfrågan om att hjälpa en av våra kunder i Umeå med ett uppdrag som sträcker sig fram till årsskiftet och eventuellt längre.  Om tjänsten Tillsättning omgående  100 %  Mån - Fre  Minst 3 dagar / vecka på plats i Umeå Din profil Du har jobbat som controller inom tillverkande industri eller liknande de senaste 10... Visa mer
Har du erfarenhet av att jobba som controller inom industrin och vill prova dina vingar som konsult. Vi har mitt i denna varma sommar fått in en förfrågan om att hjälpa en av våra kunder i Umeå med ett uppdrag som sträcker sig fram till årsskiftet och eventuellt längre. 

Om tjänsten
Tillsättning omgående 
100 % 
Mån - Fre 
Minst 3 dagar / vecka på plats i Umeå

Din profil
Du har jobbat som controller inom tillverkande industri eller liknande de senaste 10 åren. Gärna i större bolag/koncern och med fördel även i ledande positioner. 

Intresserad?
Vi vill få kontakt med dig och berättar gärna mer om uppdraget, företaget, förväntningarna och möjligheterna i ett personligt samtal. 

Välkommen med din förfrågan eller ansökan! Visa mindre

Däckpersonal till Bilbolaget i Umeå

Ansök    Jun 29    OnePartnerGroup Umeå AB    Truckförare
Däckskiftare till sommaren 2022 Nu söker vi Dig som vill vara med och skifta däck i vår kund Bilbolagets däckverkstad samt däckhotell. Ett uppskattat arbete tillsammans med ett roligt gäng på Bilbolaget Nord i Umeå. Jobbet kräver en del fysiskt av dig och det är tidvis högt tempo. Har du intresse av bilar och mekanik sedan tidigare eller kanske till och med jobberfarenhet från motorbranschen så är det ett plus men inget krav för att få tjänsten. En av de ... Visa mer
Däckskiftare till sommaren 2022

Nu söker vi Dig som vill vara med och skifta däck i vår kund Bilbolagets däckverkstad samt däckhotell. Ett uppskattat arbete tillsammans med ett roligt gäng på Bilbolaget Nord i Umeå. Jobbet kräver en del fysiskt av dig och det är tidvis högt tempo. Har du intresse av bilar och mekanik sedan tidigare eller kanske till och med jobberfarenhet från motorbranschen så är det ett plus men inget krav för att få tjänsten. En av de två tjänsterna innebär att köra truck vilket kräver behörighet.

Om tjänsten
Jobbet handlar om att tvätta och vårda däck för Bilbolagets kunder. Oftast väntar kunderna på plats i butiken medan service utförs. Viss kundkontakt kan därmed förekomma även om det mesta sker via kundservice. Att logga och registrera utfört arbete och se till att rätt däck hamnar på rätt bil kräver att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Att kunna förstå och följa alla säkerhetsföreskrifter är också ett krav för att bli erbjuden tjänsten.

Heltid, måndag - fredag 07-16 med uppstart omgående och visstid till mitten av augusti. 

OBS! Detta är en bemanning och du blir anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till Bilbolaget Nord i Umeå.

Krav:
Svenska tal
Körkort B
Tillgänglig för heltidsarbete under hela perioden
Fysiskt god form
Noggrann och strukturerad
Truckbehörighet (för en av tjänsterna)

Önskemål:
Intresse av motor och bilar
Erfarenhet av däckskifte

OBS! Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så passa på att söka direkt om du är intresserad!

I denna rekrytering tar vi hjälp av OnePartnerGroup i Umeå. Vid frågor och funderingar kontakta: Niclas Ericsson, 073-424 99 58, [email protected] alternativt Andreas Lindqvist, [email protected], 073 413 06 11. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Saneringstekniker - Umeå

Ett familjehem som brunnit ner. En lägenhet som ska förvandlas till något välkomnande och vackert för nästa människa. Skadegörelse som behöver oskadliggöras. Som saneringstekniker möter du människor som står hjälplösa inför omständigheter och skador bortom deras kontroll eller möjligheter att lösa. Det är där vi kommer in. Vi startar nu en utbildning som gör dig redo för rollen som saneringstekniker på Ocab. Du kommer utgöra en viktig del av vårt sanerings... Visa mer
Ett familjehem som brunnit ner. En lägenhet som ska förvandlas till något välkomnande och vackert för nästa människa. Skadegörelse som behöver oskadliggöras. Som saneringstekniker möter du människor som står hjälplösa inför omständigheter och skador bortom deras kontroll eller möjligheter att lösa. Det är där vi kommer in. Vi startar nu en utbildning som gör dig redo för rollen som saneringstekniker på Ocab. Du kommer utgöra en viktig del av vårt saneringsteam, och ju fler vi blir, desto fler som drabbats av det oförutsägbara kan vi hjälpa, vare sig det rör sig om brand-, klotter- eller vattenskador.

Utbildningen ger dig kunskaper för att möta en vardag med varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen som saneringstekniker präglas av olika former av saneringsuppdrag. Våra största kunder är försäkringsbolag, större industrier, fastighetsbolag och kommuner. På Ocab räddar vi värden – och på sätt och vis världen – genom att sanera, torka och återställa, istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljön och människan.

Under din utbildning till saneringstekniker kommer du att varva teori och praktik. Allt för att du ska utvecklas in i rollen som saneringstekniker och i framtiden bli våra kunders vardagshjälte.
I de praktiska momenten hos Ocab arbetar du tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss och lär oss av varandras kunskaper. Hos oss skiftar arbetslagen så dagen blir extra rolig och lärorik då du alltid jobbar med olika erfarna kollegor. Det finns alltid något nytt att lära sig, och utöver dina praktiska och teoretiska kunskaper så kommer din vilja att utvecklas att vara din starkaste egenskap.
Och karriärmöjligheter efter dina studier är lysande! Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet. Hos oss finns utrymme att fortsätta lära dig och forma ditt liv både på och utanför arbetet. Vi har många exempel på medarbetare som börjat som saneringstekniker och sedan utvecklats till en bredare roll med ett större övergripande ansvar alternativt blivit mer specialiserade inom specifika områden av skadesanering.

För att passa i rollen som saneringstekniker tar du dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang, du har ett starkt driv och gillar att samarbeta med kollegor för att uppnå ett resultat för kundens bästa. Du är bra på problemlösning och har en god förmåga att möta andra människor i unika situationer.
För att trivas på utbildningen är det viktigt att du är nyfiken och öppensinnad, och ett sunt tänk runt arbetsmiljö och säkerhet hoppas vi är lika viktigt för dig som det är för oss. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande för att värna om både dig själv och dina kollegor.

Ocabs krav för anställning Körkort B.
Kunna kommunicera i svenska, både i tal och skrift.
Kan hantera digitala arbetsverktyg, som exempelvis dator och smartphone.
Egenskaper för att lyckas i rollen som saneringstekniker Du behöver vara en lagspelare med samarbetsförmåga.
Du behöver vara lyhörd och förstå kundens behov.
Du är arbetsvillig och nyfiken att lära mer.
Du kan vara en god ambassadör för Ocab och trivs med kundkontakt.
Du strävar alltid efter att göra ditt bästa.
Du gillar att hålla ordning och reda.
Du behöver vara i god fysisk form.
 
Övrig information om rollen som saneringstekniker
Vi sanerar efter brand, klotter och vattenskador, utför byggstädning och sanerar mögel-, lukt-, asbest-, och PCB.
Ordinarie arbetstider hos oss är kl. 07-16. Eftersom vi inte kan styra när olyckan sker jobbar vi dock under dygnets alla timmar, och för den som vill finns det möjlighet att ingå i vår jourgrupp. Även arbete på annan ort kan förekomma.
För våra medarbetare ska vi vara en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, försäkringar, pension och avtalsenlig semester.

Utbildningen
Utbildningen startar 7 november och pågår i 30 veckor. OnePartnerGroup hanterar rekryteringen för att säkerställa en matchning och en framtida anställning hos Ocab. Kommunen sköter antagningen. Utbildningen till saneringstekniker är en kommunal utbildning och därmed är det kommunen som sköter antagningen. Sista ansökningsdag till utbildningen är 4 september.

Lämna en intresseanmälan inklusive personuppgifter om du tror att rollen som saneringstekniker passar dig. Utbildningen har begränsat antal platser.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Regionchef till Input Interiör

Vill du engagera medarbetare och driva affärer och försäljning på Nordens ledande oberoende inredningsföretag? Drivs du av att agera som en entreprenör kan du vara den som fortsätter arbetet med att utveckla våra kontor i Norr. Följ med på den fortsatta resan och bli en av oss! Dina arbetsuppgifter Att arbeta på Input interiör som regionchef innebär att den ena dagen inte är den andra lik. Du ansvarar för våra lokala kontor och showrooms i Sundsvall, Umeå... Visa mer
Vill du engagera medarbetare och driva affärer och försäljning på Nordens ledande oberoende inredningsföretag?
Drivs du av att agera som en entreprenör kan du vara den som fortsätter arbetet med att utveckla våra kontor i Norr.
Följ med på den fortsatta resan och bli en av oss!

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta på Input interiör som regionchef innebär att den ena dagen inte är den andra lik. Du ansvarar för våra lokala kontor och showrooms i Sundsvall, Umeå och Skellefteå. Där leder du det fartfyllda arbetet med att förverkliga nya miljöer hos ledande företag och offentliga verksamheter. Till din hjälp har du ambitiösa medarbetare, välkända varumärken, kreativa affärslösningar och marknadens bredaste sortiment. 

På ett ungefär, hur ser vardagen ut?
Du bearbetar och vårdar affärsrelationer på Input interiör Nord och gillar operativt ledarskap som innebär att du har vilja att lära dig och förstå alla delar i arbetet. Därtill ansvarar du för kontorens löpande drift, resultat och försäljning och såklart har du dina medarbetare i fokus som du engagerar och vidareutvecklar i deras arbete.

Din profil
För att lyckas i rollen är du en entreprenörsdriven ledare som har lätt för att skapa engagemang och motivation hos dina medarbetare. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och är den som både vill utveckla andra likväl som dig själv. Du är den person som ofta får höra att du är initiativrik och förtroendeingivande. Självfallet brinner du även för att genomföra en affär i världsklass där du både ser till relationen och lönsamheten,.
Passar den här beskrivningen in har vi troligtvis en match. 
I din bakgrund har du har jobbat med relationsskapande försäljning tidigare och du har ett brett kontaktnät inom B2B i regionen. Det är extra meriterande om du har branschvana.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar alla sökande, vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.

För information
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup.
Du är välkommen att ställa frågor till rekryteringskonsult Niclas Ericsson på 073-424 99 58.
Sista dag för ansökan är 9 augusti 2022
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Specialists in simulation and AI

Are you a senior or junior specialist in simulation and computer graphics? Do you have experience of or great interest in vehicles, robotics or artificial intelligence? Algoryx is now approaching 30 employees and has grown steadily in recent years. We are now planning for a larger upscaling of the business and are therefore looking for one or more simulation and AI specialists for our strong team in Umeå. Welcome! What do we offer at Algoryx? As an employe... Visa mer
Are you a senior or junior specialist in simulation and computer graphics? Do you have experience of or great interest in vehicles, robotics or artificial intelligence? Algoryx is now approaching 30 employees and has grown steadily in recent years. We are now planning for a larger upscaling of the business and are therefore looking for one or more simulation and AI specialists for our strong team in Umeå. Welcome!
What do we offer at Algoryx?
As an employee of Algoryx, you get the opportunity to participate in international collaborations that are about everything from developing more environmentally friendly forest machines to building bases on the moon. We are a deep tech company at the forefront and offer good opportunities for personal development in both technology and human relationships.
Our work environment is flexible with the opportunity to combine homework with work at our office in Umeå. Therefore, we can also offer work at a distance from other places and countries. We work systematically with competence development and have a friendly and inclusive work environment. We organize regular social activities such as afterwork and outdoor activities and also work with digital team building. We are affiliated with the Technical Services Agreement, offer extended holidays, a weekly wellness hour during office hours, and a subsidized gold card at IKSU across the street.

About the position and the one we are looking for
We are looking for one or more senior or junior specialists in real-time simulation, interactive computer graphics, and artificial intelligence. We believe that you have a university degree or doctoral degree and competence in one of our core areas, modeling and physics-based simulation, real-time graphics, numerical methods, vehicle dynamics, robotics, control and regulation systems or artificial intelligence and machine learning.
At Algoryx, you get the opportunity to further develop your skills by developing and implementing simulation models as part of our products. You will also work closely with our customers with putting the solutions to good use, including training and deploying models for perception, planning, and control using machine learning. Eventually, you will shoulder an area of responsibility. You have great programming skills, preferably in C ++ and Python.
If you have a PhD in a relevant area, there are good opportunities to conduct research on Algoryx and publish scientific articles in collaboration with the many universities that we collaborate with. If you are interested in postgraduate education and are qualified, it may also be possible to do so within the framework of an industrial doctoral student position.
We therefore recruit widely and prioritize personal qualities over specialization, so do not hesitate to apply if it sounds interesting!

Interested?
In this recruitment, we collaborate with OnePartnerGroup Umeå. If you have any questions, you are welcome to contact us; Senior recruiter Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 or Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611.

Union contact persons can be reached at [email protected]

Do not hesitate to apply as we take in interesting candidates on an ongoing basis in the process.

Welcome with your application! Visa mindre

Vi söker en erfaren redovisningskonsult

Vi är ett lokalt företag som drivs av att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet i syfte att erbjuda våra kunder de tjänster som efterfrågas i form av ekonomiska rapporter och beslutsunderlag. Dina arbetsuppgifter Vi tror att du har några års erfarenhet av redovisning och uppskattar varierande arbetsuppgifter i dina kunduppdrag. Du gillar att dela dina kunskaper och erfarenheter med dina kollegor och motiveras av att samarbeta med kunder och kollego... Visa mer
Vi är ett lokalt företag som drivs av att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet i syfte att erbjuda våra kunder de tjänster som efterfrågas i form av ekonomiska rapporter och beslutsunderlag.

Dina arbetsuppgifter
Vi tror att du har några års erfarenhet av redovisning och uppskattar varierande arbetsuppgifter i dina kunduppdrag. Du gillar att dela dina kunskaper och erfarenheter med dina kollegor och motiveras av att samarbeta med kunder och kollegor för att hitta de bästa lösningarna.

Eftersom du är en nyfiken person kommer du att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med kunder inom olika branscher. Som kundansvarig redovisningskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att säkerställa att kundernas redovisning är uppdaterad, att kunden erhåller korrekta rapporter och att arbeta med uppföljning och beslutsunderlag för att driva respektive bolag framåt. I kunduppdragen jobbar vi tillsammans i team med delade uppdrag vilket innebär att det är flera konsulter som jobbar tillsammans för bästa resultat.

Vem är du
Vi tror du är en driven person som har en hel del erfarenhet av redovisning, bokslut och företagsutveckling. Du har en positiv inställning till det du gör och har förmågan att påverka din omgivning bland både kunder och kollegor. Som person trivs du med att arbeta tillsammans med andra enligt vårt teambaserade arbetssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är noggrann och driver självständigt ditt arbeta framåt. Att vara lyhörd för våra kunder är en självklarhet.

Vi erbjuder dig
EkonomiNord präglas av öppenhet, delaktighet och engagemang. Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det viktigt att medarbetarna trivs och bidrar till bolagets utveckling.
Läs mer om vad EkonomiNord erbjuder sina medarbetare här:
https://ekonominord.se/karriarsida

Vill du bli en av oss?
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 073-424 99 58 eller Andreas Lindqvist, 073-413 06 11.
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, ansök därför snarast möjligt. Sista dag för ansökan är 2 augusti 2022.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

3D graphics developer at Algoryx

Algoryx is approaching 30 employees and has grown steadily in recent years. We are now planning for a larger upscaling of the business and are therefore looking for a system developer with a focus on design and 3D. Maybe you work in the gaming industry today but want to find some new exciting assignments. Welcome to be part of our fantastic development team. What do we offer at Algoryx? As an employee of Algoryx, you get the opportunity to participate in i... Visa mer
Algoryx is approaching 30 employees and has grown steadily in recent years. We are now planning for a larger upscaling of the business and are therefore looking for a system developer with a focus on design and 3D. Maybe you work in the gaming industry today but want to find some new exciting assignments. Welcome to be part of our fantastic development team.
What do we offer at Algoryx?
As an employee of Algoryx, you get the opportunity to participate in international collaborations that are about everything from developing more environmentally friendly forest machines to building bases on the moon. We are a deep tech company at the forefront and offer good opportunities for personal development in both technology and human relationships.
Our work environment is flexible with the opportunity to combine homework with work at our office in Umeå. Therefore, we can also offer work at a distance from other places and countries. We work systematically with competence development and have a friendly and inclusive work environment. We organize regular social activities such as afterwork and outdoor activities and also work with digital team building. We are affiliated with the Technical Services Agreement, offer extended holidays, a weekly wellness hour during office hours, and a subsidized gold card at IKSU across the street.

About the service and the one we are looking for
We are looking for you who want to develop computer game-like applications in 3D that enable virtual testing and development in a wide range of industrial engineering processes. You have knowledge and experience of developing interactive 3D applications and tools in Unity and / or Unreal. The tasks include both internal product development for integration of physics simulation in these platforms, as well as development of customized solutions.

NOTE! We need both junior and senior developers. We believe that you have a university degree in, for example, game programming or computer science, and have experience of various 3D platforms. It is an advantage if you have knowledge of real-time graphics, shader programming and physics programming. It's a bonus if you also have experience with 3D modeling or CAD.

Interested?
In this recruitment, we collaborate with OnePartnerGroup Umeå. If you have any questions, you are welcome to contact us; Senior recruiter Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 or Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611.

Union contact persons can be reached at [email protected]

Do not hesitate to apply as we take in interesting candidates on an ongoing basis in the process.

Welcome with your application! Visa mindre

Design engineer and UX-lead at Algoryx

Algoryx is approaching 30 employees and has grown steadily in recent years. We are now planning for a major upscaling of the business and are therefore looking for a Design Engineer who will work with UX-lead for all of our existing and future products. Welcome to be part of our fantastic team. What do we offer at Algoryx? As an employee of Algoryx, you get the opportunity to participate in international collaborations that are about everything from develo... Visa mer
Algoryx is approaching 30 employees and has grown steadily in recent years. We are now planning for a major upscaling of the business and are therefore looking for a Design Engineer who will work with UX-lead for all of our existing and future products. Welcome to be part of our fantastic team.
What do we offer at Algoryx?
As an employee of Algoryx, you get the opportunity to participate in international collaborations that are about everything from developing more environmentally friendly forest machines to building bases on the moon. We are a deep tech company at the forefront and offer good opportunities for personal development in both technology and human relationships.
Our work environment is flexible with the opportunity to combine homework with work at our office in Umeå. Therefore, we can also offer work at a distance from other places and countries. We work systematically with competence development and have a friendly and inclusive work environment. We organize regular social activities such as afterwork and outdoor activities and also work with digital team building. We are affiliated with the Technical Services Agreement, offer extended holidays, a weekly wellness hour during office hours, and a subsidized gold card at IKSU across the street.

About the service and the one we are looking for
You will take responsibility for UX in Algoryx’ products and for UX in the models for simulation and visualization used in Algoryx communication and marketing. We believe that you are an interaction designer or design engineer, preferably with a specialization that is relevant to us. You have a good personal ability to design and develop models in 3D and 2D. You are also interested in developing new workflows that integrate simulation and 3D with high usability among our customers in the industry for joint development of new products and systems.

Interested?
In this recruitment, we collaborate with OnePartnerGroup Umeå. If you have any questions, you are welcome to contact us; Senior recruiter Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 or Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611.

Union contact persons can be reached at [email protected]

Do not hesitate to apply as we take in interesting candidates on an ongoing basis in the process.

Welcome with your application! Visa mindre

Designingenjör och UX-lead

Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en Designingenjör som kommer jobba med UX-lead för samtliga av våra befintliga och framtida produkter. Välkommen att bli en del av vårt fantastiska team.  Vad erbjuder vi på Algoryx? Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare... Visa mer
Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en Designingenjör som kommer jobba med UX-lead för samtliga av våra befintliga och framtida produkter. Välkommen att bli en del av vårt fantastiska team. 
Vad erbjuder vi på Algoryx?
Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer. 
Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Därför kan vi också erbjuda arbete på distans från andra orter och länder. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan. 
Om tjänsten och den vi söker
Du kommer ta en ansvarsroll för UX i Algoryx produkter och även ansvara för UX i de modeller för simulering och visualisering som används i Algoryx kommunikation och marknadsföring. Vi tror att du är interaktionsdesigner eller designingenjör, gärna med specialisering som är relevant för oss. Du har god egen förmåga att designa och utveckla modeller i 3D och 2D. Du är dessutom intresserad av att utveckla nya arbetsflöden som integrerar simulering och 3D med hög användbarhet hos våra kunder i industrin för samutveckling av nya produkter och system.
Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till; Senior rekryterare Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 eller Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. 

Fackliga kontaktpersoner nås på [email protected]

Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent till Umeå

Vill du jobba som ekonomiassistent i Umeå i sommar? Vi söker nu för vår kunds räkning en person som finns tillgänglig för jobb omgående med uppstart helst redan under vecka 24. Läs mer och välkommen med din ansökan! Om tjänsten Tjänsten är på heltid med tillträde omgående. Mån - Fre, dagtid, med möjlighet till flexibel arbetstid. Du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund som har sitt kontor i Umeå.  Du kommer framförallt h... Visa mer
Vill du jobba som ekonomiassistent i Umeå i sommar? Vi söker nu för vår kunds räkning en person som finns tillgänglig för jobb omgående med uppstart helst redan under vecka 24. Läs mer och välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid med tillträde omgående.
Mån - Fre, dagtid, med möjlighet till flexibel arbetstid. Du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund som har sitt kontor i Umeå. 

Du kommer framförallt hantera stora mängder fakturor i ett affärssystem kallat Mobilast. Även andra enklare administrativa uppgifter kan förekomma. 

Du en social och glad person som tycker om att lära känna nya människor och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du är strukturerad och noggrann men inte rädd för att erkänna dina misstag. 

Vem söker vi?
Du är ekonom/ekonomiassistent som har viss erfarenhet av systemet Mobilast. Har du erfarenhet av andra system så som Hogia eller Visma etc så är det meriterande och du är då välkommen med din ansökan.

Du är tillgänglig för jobb omgående och du är intresserad av att jobba över sommaren och en bit in på hösten, kortare ledighet i slutet av sommaren kan gå att ordna om så önskas. Stora möjligheter finns även till förlängning längre fram. 

Om du har frågor så är du välkommen att höra av dig till Andreas Lindqvist, [email protected], eller till Niclas Ericsson, [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundfokuserad Affärsutvecklare till Algoryx

Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en affärsutvecklare som trivs i kundmötet. Välkommen att bli en del av vårt fantastiska team.  Vad erbjuder vi på Algoryx? Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep... Visa mer
Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en affärsutvecklare som trivs i kundmötet. Välkommen att bli en del av vårt fantastiska team. 
Vad erbjuder vi på Algoryx?
Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer. 
Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Därför kan vi också erbjuda arbete på distans från andra orter och länder. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan. 
Om tjänsten och den vi söker
Din roll blir att utveckla affärer och bygga kundrelationer inom ett eller flera av Algoryx affärsområden ofta i team med andra affärsutvecklare och tekniskt säljstöd på Algoryx. Många av våra kunder finns internationellt så en del resande ingår men det allra mesta av vår kommunikation görs numera digitalt.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med försäljning av programvaror inom CAx-området eller andra tekniska programvaror, samt utvecklingsprojekt som involverar sådana programvaror. Vi tror att du har en teknisk eller naturvetenskaplig utbildning eller införskaffat mångårig erfarenhet av teknik och industri samt av att bygga relationer och nå avslut i affärer. Det är också meriterande om du har erfarenhet av branscher som fordon, robotik, gruvindustri eller det maritima området. Du bör kunna kommunicera obehindrat på engelska. 
Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till; Senior rekryterare Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 eller Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. 

Fackliga kontaktpersoner nås på [email protected]

Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Specialister inom simulering och AI

Är du senior eller junior inom simulering och realtidsgrafik? Har du erfarenhet av eller stort intresse av fordon, robotik eller AI? Algoryx närmar sig nu 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en eller flera simuleringsspecialister till vårt starka team i Umeå. Välkommen! Vad erbjuder vi på Algoryx? Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella sa... Visa mer
Är du senior eller junior inom simulering och realtidsgrafik? Har du erfarenhet av eller stort intresse av fordon, robotik eller AI? Algoryx närmar sig nu 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en eller flera simuleringsspecialister till vårt starka team i Umeå. Välkommen!
Vad erbjuder vi på Algoryx?
Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer. 
Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Därför kan vi också erbjuda arbete på distans från andra orter och länder. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan. 
Om tjänsten och den vi söker
Vi söker en eller flera seniora eller juniora specialister inom realtidsfysik. Vi tror att du har en universitetsutbildning eller doktorsexamen och kompetens inom något av våra kärnområden, modellering och fysiksimulering, realtidsgrafik, numeriska metoder, fordonsdynamik, robotteknik, styr- och reglersystem eller artificiell intelligens och maskininlärning.

På Algoryx får du möjlighet att vidareutveckla din kompetens genom att utveckla och implementera simuleringsmodeller som en del i vårt produktutbud. Du kommer också arbeta nära våra kunder med funktionalitet och validering och kan komma att axla ett områdesansvar. Du bör ha god programmeringskompetens, gärna i C++ och Python.

Om du är disputerad i ett relevant område finns goda möjligheter att bedriva forskning på Algoryx och publicera vetenskapliga artiklar i samarbete med de många universitet vi har relationer med. Om du är intresserad av forskarutbildning och är behörig kan det även finnas möjlighet till det inom ramen för en  industridoktorandtjänst.

Vi rekryterar alltså brett och prioriterar personliga egenskaper över specialisering, så tveka inte att söka om det låter intressant!
Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till; Senior rekryterare Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 eller Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. 

Fackliga kontaktpersoner nås på [email protected]

Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Systemutvecklare C++ till Algoryx

Söker du efter utmaningar inom utveckling av snabba, robusta, multitrådade programvaror? Låter det intressant att utveckla resurseffektiv arkitektur för CPU och GPU i simuleringsprogramvaror som hjälper världen att gå mot mera innovation och bättre hållbarhet? Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning och söker därför en senior systemutvecklare som letar nya utmaningar. Välkommen att bli... Visa mer
Söker du efter utmaningar inom utveckling av snabba, robusta, multitrådade programvaror? Låter det intressant att utveckla resurseffektiv arkitektur för CPU och GPU i simuleringsprogramvaror som hjälper världen att gå mot mera innovation och bättre hållbarhet? Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning och söker därför en senior systemutvecklare som letar nya utmaningar. Välkommen att bli en del av vårt grymma utvecklingsteam. 
Vad erbjuder vi på Algoryx?
Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer. 
Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Därför kan vi också erbjuda arbete på distans från andra orter och länder. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan. 
Om tjänsten och den vi söker
Du kommer ingå i ett team som arbetar med idéutveckling, design, implementation, optimering och förvaltning av vår kärnteknologi, simuleringsmotorn AGX Dynamics. I arbetsuppgifterna ingår utveckling av ny funktionalitet baserat på Algoryx egen RD samt feedback från våra kunder, nya arbetsflöden, integration med andra programvaror, samt utveckling av API och dokumentation. Du bör ha god erfarenhet av att skriva robust, högpresterande objektorienterad kod i C++ för Windows, Linux och Mac. Det är ett plus om du har erfarenhet av CI/CD, CMake och Git, samt av andra språk, tex Python och C#. Det är också meriterande om du har kunskaper inom parallella beräkningar och numeriska metoder, samt inom 3D-datorgrafik och plattformar som Unity eller Unreal.
Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till; Senior rekryterare Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 eller Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. 

Fackliga kontaktpersoner nås på [email protected]

Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utvecklare i 3D-grafik

Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en systemutvecklare med fokus på design och 3D. Kanske jobbar du i spelbranschen idag men vill hitta något nytt spännande uppdrag. Välkommen att bli en del av vårt fantastiska utvecklingsteam.  Vad erbjuder vi på Algoryx? Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar o... Visa mer
Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en systemutvecklare med fokus på design och 3D. Kanske jobbar du i spelbranschen idag men vill hitta något nytt spännande uppdrag. Välkommen att bli en del av vårt fantastiska utvecklingsteam. 
Vad erbjuder vi på Algoryx?
Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer. 
Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Därför kan vi också erbjuda arbete på distans från andra orter och länder. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan. 
Om tjänsten och den vi söker
Vi söker dig som vill utveckla datorspelsliknande applikationer i 3D som möjliggör utveckling och testning i industrins ingenjörsprocesser. Du har kunskap och erfarenhet av att utveckla interaktiva 3D-applikationer och verktyg i Unity och/eller Unreal. I arbetsuppgifterna ingår såväl intern produktutveckling för integration av fysiksimulering i dessa plattformar, som utveckling av kundanpassade lösningar.

OBS! Vi har behov av både juniora och seniora utvecklare. Vi tror att du har en universitetsutbildning i tex spelprogrammering eller datavetenskap och erfarenhet av olika 3D-plattformar. Det är meriterande om du har kunskaper i realtidsgrafik, shaderprogrammering och fysikprogrammering. Det är en bonus om du också har erfarenhet av 3D-modellering eller CAD.
Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till; Senior rekryterare Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 eller Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. 

Fackliga kontaktpersoner nås på [email protected]

Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Digital kommunikatör till Algoryx i Umeå

Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en Digital Kommunikatör som vill vara med och lyfta och utveckla vårt redan unika varumärke. Välkommen med din ansökan! Vad erbjuder vi på Algoryx? Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser... Visa mer
Algoryx närmar sig 30 anställda och har vuxit stadigt de senaste åren. Nu planerar vi för en större uppskalning av verksamheten och söker därför en Digital Kommunikatör som vill vara med och lyfta och utveckla vårt redan unika varumärke. Välkommen med din ansökan!
Vad erbjuder vi på Algoryx?
Som anställd på Algoryx får du möjlighet att delta i internationella samarbeten som handlar om allt från att utveckla miljövänligare skogsmaskiner till att bygga baser på månen. Vi är ett deep tech företag i framkant och erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling inom både teknik och mänskliga relationer. 
Vår arbetsmiljö är flexibel med möjlighet att kombinera hemarbete med arbete på vårt kontor i Umeå. Därför kan vi också erbjuda arbete på distans från andra orter och länder. Vi arbetar systematiskt med kompetensutveckling och har en vänlig och inkluderande arbetsmiljö. Vi anordnar regelbundna sociala aktiviteter som after work och friluftsaktiviteter och arbetar även med digital teambuilding. Vi är anslutna till Tekniktjänsteavtalet, erbjuder utökad semester, en hälsotimme på arbetstid varje vecka samt subventionerat guldkort på IKSU tvärs över gatan. 
Om tjänsten och den vi söker
Vi söker dig som är beredd att ta ansvaret för Algoryx digitala kommunikation och för att förmedla våra lösningar, vårt värdeskapande och våra drivkrafter ut till marknaden. Du är helt bekväm med att arbeta med digitala verktyg och kan själv uppdatera webbsidor och sociala medier som linkedin, facebook, twitter och instagram, men också samarbeta med andra och ibland leda utvecklingsprojekt. Du kan också hantera vardagsbruk av bilder och video.

Du har stort intresse för kommunikation som skapar engagemang och bygger förtroenden och är beredd att axla en nyckelroll för Algoryx framgångar och utveckling. Teknik, industri och innovation är områden du brinner för samt att sätta in Algoryx i de större sammanhangen.

Du har god förmåga att kommunicera och skriva på engelska, såväl i inlägg med personlig prägel i sociala medier, som i informativa och formella texter. 
Vi tror att du har en högskoleutbildning inom kommunikation eller marknadsföring, alternativt en teknisk/naturvetenskaplig utbildning och har sedan intresserat dig för just kommunikation och arbetat med det i några år. Du är kanske vetenskapsjournalist? Skicka in din ansökan så tar vi en dialog om varför just Du ska jobba hos oss. 
Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till; Senior rekryterare Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 eller Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. 

Fackliga kontaktpersoner nås på [email protected]

Tveka inte att söka då vi tar in intressanta kandidater löpande i processen. 

Välkommen till Algoryx! Visa mindre

Senior .NET-utvecklare till MFEX i Umeå

Är du .NET-utvecklare och söker efter nya utmaningar? MFEX är inne i en stark tillväxtresa och söker dig som vill jobba på ett globalt bolag med digitala tjänster som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen inom fintech. MFEX är en dynamisk organisation placerad lokalt i Umeå som samtidigt erbjuder ett spännande och internationellt sammanhang med kopplingar och karriärmöjligheter som pekar ut över hela Europa. Kanske du sitter och jobbar i Paris om ... Visa mer
Är du .NET-utvecklare och söker efter nya utmaningar? MFEX är inne i en stark tillväxtresa och söker dig som vill jobba på ett globalt bolag med digitala tjänster som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen inom fintech. MFEX är en dynamisk organisation placerad lokalt i Umeå som samtidigt erbjuder ett spännande och internationellt sammanhang med kopplingar och karriärmöjligheter som pekar ut över hela Europa. Kanske du sitter och jobbar i Paris om några år med Eiffeltornet utanför fönstret?

Intresserad? Kontakta oss om har några frågor och läs gärna mer om jobbet och bolaget nedan:

Om jobbet
MFEX expanderar i snabb takt internationellt med både nya kunder och nya marknader och söker just nu en senior .NET-utvecklare som vill ha en fartfylld och varierad arbetsmiljö med många duktiga kollegor. Som senior utvecklare på MFEX kommer du arbeta i både små och stora internationella team med ny- och vidareutveckling av MFEX olika produkter. Med en väl uppbyggd och förankrad DevOps-kultur samt inarbetade agila arbetssätt och automatiserade tester kommer du tillsammans med ditt team arbeta i tvåveckors sprintar. MFEX ger stora möjligheter för kreativitet och nyfikenhet kring nya tekniker och idéer och välkomnar dig som vågar tänka utanför det välkända.

Vill du veta mer om MFEX produkter och tjänster så ber vi dig besöka oss på www.mfex.com. 

Tjänsten är på heltid med placering i Umeå. Tillsättning sker enligt överenskommelse. 

Vem söker vi?
Du är senior .NET backend-utvecklare (C#) vilket för oss innebär:  En person som tycker om att arbeta i en snabb och föränderlig miljö och förstår värdet av agil utveckling
En lagspelare som vill arbeta i nära samarbete med teammedlemmar, produktägare samt andra intressenter
En person som älskar tekniska utmaningar och har en passion för att bygga hållbara lösningar av hög kvalitet
Denna funktion är lämplig för dig som är självmotiverad, med en "kan göra" attityd tillsammans med en utmärkt kommunikations- och förhandlingsförmåga. 

För MFEX är mänskliga resurser av strategisk betydelse för företagets utveckling och tillväxt och du kommer därför uppleva att du som systemutvecklare är en V.I.P både i det lokala teamet samt för hela bolaget. 
 
Krav/Önskemål 
Universitetsexamen i datavetenskap, informationsteknik, mjukvaruutveckling eller motsvarande praktisk erfarenhet.
Mycket god kompetens i Microsofts utvecklingsstack.
Erfarenhet av andra programmeringsspråk och ramverk är givetvis meriterande.
Gärna goda kunskaper i Microsoft Server
Intresse och erfarenhet av agila processer i både stora och mindre utvecklingsprojekt
God kommunikationsförmåga
Starka analytiska färdigheter med hög uppmärksamhet på detaljer och noggrannhet.


Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå. Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till Andreas Lindqvist, 073-4130611, [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lackerare till långsiktigt industrijobb i Vindeln

Ansök    Maj 17    OnePartnerGroup Umeå AB    Lackerare
Vill du jobba som lackerare i Vindeln vid en av ortens större industrier? Vi söker nu för ett långsiktigt uppdrag en duktig och intresserad person som ska jobba med lackering av tillverkade industriprodukter. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan! Vi söker dig som vill jobba med lackering av av bearbetade industriprodukter.  Har du utbildning och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som lacke... Visa mer
Vill du jobba som lackerare i Vindeln vid en av ortens större industrier?

Vi söker nu för ett långsiktigt uppdrag en duktig och intresserad person som ska jobba med lackering av tillverkade industriprodukter. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan!

Vi söker dig som vill jobba med lackering av av bearbetade industriprodukter.  Har du utbildning och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som lackerare är det meriterande men inget krav. Du kommer att arbeta både i grupp men även självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Utöver sedvanliga lackeringsuppgifter där du följer anvisningar/flöden kan även kundanpassade och mer specialiserade uppdrag bli aktuella.

Beroende på tidigare erfarenhet kan arbetstiderna komma att variera men både ständig fm/dag eller eftermiddag/kväll kan bli aktuellt.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är intresserad,  flexibel och pålitlig. Vi tror också att du är lösningsfokuserad samt har en god känsla för kvalitet. Vidare ser vi att du är händig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du brinner självklart för ditt yrke och strävar efter att utvecklas i ditt arbete.

 Meriterande om du har

- Erfarenhet av lackering i industri/produktionsmiljö

- Vana av att jobba med våtlackering

- B-körkort

-Relevant utbildning för yrket

- Stort intresse av att lära sig mer

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför redan idag. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Björn Edberg på 072-2270952 alt [email protected] Visa mindre

Sommarjobb som C/CE-chaufför i Umeå!

Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till vår logistikkund i Umeå inför semesterperioden 2022!  Dina arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev hos kunder och ombud med lastbil. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du komme... Visa mer
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till vår logistikkund i Umeå inför semesterperioden 2022! 

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev hos kunder och ombud med lastbil. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du kommer få en introduktion i ditt arbete och din arbetsplats där vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. 
Din profil
För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla följande krav: 
Du ska vara minst 18 år + 
C eller CE-körkort 
Inneha giltigt YKB och giltigt digitalt färdskrivarkort 

Vi söker dig som är positiv och professionell i ditt arbetssätt och som ger kunderna en god service av hög kvalitet.

Fyll i din ansökan på ett tydligt sätt med vad för behörigheter du innehar. 

Omfattning
Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet
Befattning/titel: C/CE chaufför 
Anställningsform: Visstidsanställning om 2-3 månader under sommarperioden 2022, för rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning. 
Ort: Umeå
Arbetstider: Dagtid/varierat
Start: Juni

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Chaufför med B-kort till Umeå

Vill du köra distributionsbil i Umeå? Läs vidare och sök jobbet! Vi jobbar med löpande urval och anställer så fort vi hittat en bra kandidat som vi tror passar för tjänsten.  Om tjänsten  Jobbet innebär att köra en budbil (B-kort) i Umeå tätort och leverera paket. Det handlar om både in - och utleveranser och att på ett smidigt sätt förflytta sig mellan olika adresser centralt i Umeå.  Jobbet innebär att du blir anställd av OnePartnerGroup och uthyrd ti... Visa mer
Vill du köra distributionsbil i Umeå? Läs vidare och sök jobbet!

Vi jobbar med löpande urval och anställer så fort vi hittat en bra kandidat som vi tror passar för tjänsten. 

Om tjänsten 
Jobbet innebär att köra en budbil (B-kort) i Umeå tätort och leverera paket. Det handlar om både in - och utleveranser och att på ett smidigt sätt förflytta sig mellan olika adresser centralt i Umeå. 

Jobbet innebär att du blir anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund över sommaren. Vi förutsätter att du är tillgänglig redan nu och att du kan jobba hela perioden till slutet av augusti. Stor chans finns även till förlängning av tjänsten efter sommaren, då som direkt anställd av vår kund. 

Dagtid, mån - fre
Viss tid från maj fram till 27 augusti 2022 

Om dig
Du är en social och trevlig person som är van att köra bil i Umeå tätort. Då jobbet innebär många stopp under en dag med leveranser av gods krävs att du är fysiskt stark och har god kondition. Du har med fördel kört distribution i någon form tidigare så att du förstår vad det innebär men det är inget krav. I jobbet kommer du möta många människor och för att kunna kommunicera på ett smidigt sätt så är svenska i tal och skrift ett grundläggande krav liksom ett giltigt B-körkort. 

Krav:
Svenska i tal och skrift
B-körkort
Tillgänglig för jobb omgående och under sommaren

OBS! Vi kommer genomföra en bakgrundskontroll på den kandidat som vi anställer och vi har noll tolerans för anmärkningar i polisregistret. 

Intresserad?
Hör gärna av dig om du har frågor kring tjänsten eller ansök direkt så hör vi av oss om du är aktuell för tjänsten. 

Välkommen till OnePartnerGroup Umeå Visa mindre

Sommarjobb som CE/C chaufför i Umeå!

Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till vår logistikkund i Umeå inför semesterperioden 2022!  Dina arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev hos kunder och ombud med lastbil. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du komme... Visa mer
Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till vår logistikkund i Umeå inför semesterperioden 2022! 

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev hos kunder och ombud med lastbil. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du kommer få en introduktion i ditt arbete och din arbetsplats där vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. 
Din profil
För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla följande krav: 
Du ska vara minst 18 år + 
C eller CE-körkort 
Inneha giltigt YKB och giltigt digitalt färdskrivarkort 

Vi söker dig som är positiv och professionell i ditt arbetssätt och som ger kunderna en god service av hög kvalitet.

Fyll i din ansökan på ett tydligt sätt med vad för behörigheter du innehar. 

Omfattning
Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet
Befattning/titel: C/CE chaufför 
Anställningsform: Visstidsanställning om 2-3 månader under sommarperioden 2022, för rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning. 
Ort: Umeå
Arbetstider: Dagtid/varierat
Start: Juni

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Studenter sökes för extraarbete!

Studenter sökes för extraarbete! Till våra kunder i Umeå som främst är verksamma inom lager och logistik söker vi dig som: Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Är flexibel och kan arbeta med kort varsel . Meriterande är att du har  A och B truckkort. Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget. Är noggrann och effektiv. Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebär... Visa mer
Studenter sökes för extraarbete!

Till våra kunder i Umeå som främst är verksamma inom lager och logistik söker vi dig som:

Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Är flexibel och kan arbeta med kort varsel .
Meriterande är att du har  A och B truckkort.
Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget.
Är noggrann och effektiv.
Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft. 
Trivs att jobba i grupp.

Vi värdesätter flexibilitet och tillgänglighet då vår kund gärna ser att du kan hoppa in med kort varsel.
Du bör vara van att arbeta självgående, vara ordningsam och strukturerad.
Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pålitlig och har en god samarbetsförmåga.

Känns jobbet intressant? 
Sök denna tjänst redan idag, rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Sales Support medarbetare till Umeå

OnePartnerGroup söker dig som vill jobba hos vår kund Siemens Financial Services i Umeå och deras Sales Support-team.  Läs mer om tjänsten nedan och välkommen med din ansökan. Tillsättning sker löpande så om du är intresserad så ber vi dig söka direkt! Välkommen med din ansökan!  Om tjänsten Du kommer att bli en del av ett engagerat team som hjälper och supportar Siemens FS samarbetspartners. Dina arbetsuppgifter består framförallt i att hantera inkomman... Visa mer
OnePartnerGroup söker dig som vill jobba hos vår kund Siemens Financial Services i Umeå och deras Sales Support-team.  Läs mer om tjänsten nedan och välkommen med din ansökan. Tillsättning sker löpande så om du är intresserad så ber vi dig söka direkt!

Välkommen med din ansökan! 

Om tjänsten
Du kommer att bli en del av ett engagerat team som hjälper och supportar Siemens FS samarbetspartners. Dina arbetsuppgifter består framförallt i att hantera inkommande telefonsamtal och mail vilket kan leda till att få guida någon rätt i IT-systemet, ge stöd i finansiella frågor, hantera systemstyrd ordermottagning eller ge andra former av stöd till leverantörer och samarbetspartners i organisationen. 

Du kommer att arbeta i en nordisk organisation vilket innebär samarbete med kollegor i Norge och Finland men även med olika lokala avdelningar i Sverige.

Heltid, dagtid mån - fre
Vikariat under ca 1 år
Tjänsten är en del av OnePartnerGroups konsultlösning

Din profil
Vi söker dig som drivs av att alltid ge den bästa servicen och som har god telefonvana sedan tidigare. 

I rollen som medarbetare på Sales Support så är du serviceminded, utåtriktad och noggrann. Du kommer få jobba i ett mindre team så det är viktigt att du är en lagspelare som ser laget för jaget och att du hanterar att arbeta i kontorslandskap.

Vi söker dig som har god datorvana samt att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet från serviceyrken, kundsupport och/eller försäljning sedan tidigare så är det meriterande.

Kriterier
- Godkända gymnasiebetyg
- God dator/system-vana
- God engelska och svenska i tal och skrift
- Erfarenhet av kundtjänst/support sedan tidigare är meriterande

Om Siemens
"Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i en internationell miljö med spännande utmaningar. Vår framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar ny kunskap och hjälper till med att hitta svar på världens svåraste frågor. 

Vi har en uttalad och väl etablerad policy för mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på våra utmaningar."

Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Nätverkstekniker till Umeå

AD, PKI, NPS, OSPF, DWDM, BGP, LIR Känner du till förkortningarna som står i rubriken? Då är du troligen den vi söker! Just nu söker advania en nätverksspecialist med placering Umeå eller Luleå. Hos advania blir du en del av ett sammansvetsat team som tillsammans besitter stor kunskap inom nätverk. I rollen som nätverksspecialist hos advania har du även stor utvecklingspotential och får möjlighet att påverka ditt arbete. Missa inte denna chans, ansök reda... Visa mer
AD, PKI, NPS, OSPF, DWDM, BGP, LIR

Känner du till förkortningarna som står i rubriken? Då är du troligen den vi söker! Just nu söker advania en nätverksspecialist med placering Umeå eller Luleå. Hos advania blir du en del av ett sammansvetsat team som tillsammans besitter stor kunskap inom nätverk. I rollen som nätverksspecialist hos advania har du även stor utvecklingspotential och får möjlighet att påverka ditt arbete. Missa inte denna chans, ansök redan idag!


Arbetsuppgifter
Som nätverksspecialist hos advania kommer du arbeta i en varierande roll där fokus ligger på att tillsammans med kollegor ansvara för driften av kunder i våra datacenter. En av dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ansvara över uppdateringar samt säkerställa att säkerhetsnivån för våra datacenter bibehålls löpande. Med din nätverkskompetens kommer du även vara delaktig i projekt, både internt och mot nya samt befintliga kunder. Då advania lägger stor vikt vid personlig utveckling och trivsel så har du själv stor möjlighet att påverka vad just du vill fördjupa ditt kunnande i.


Vem är du?
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos advania.
För att passa in i teamet är du dessutom genuint teknikintresserad och delar gärna med dig av din kunskap. Vidare är du en engagerad problemlösare som trivs lika bra med att samarbeta med kollegor som att arbeta självständigt.

Kompetensmässigt söker vi dig som förstår helheten kring nätverkets alla komponenter och säkerhetsaspekterna i ett datacenter. Du behöver ha tidigare erfarenhet av nät, virtualisering, fiber samt brandväggar för att kvalificera till denna roll. Du har med fördel:
  Erfarenhet av windows server och linux
God kunskap inom routing, och protokollen inom nätverkslagret
Erfarenhet av Clavister och/eller Cisco
Flytande svenska samt engelska i tal och skrift
B körkort
Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor kring tjänsten eller ansökningsprocessen så får du gärna höra av dig till ansvarig rekryterare Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en erfaren redovisningskonsult

Vi är ett lokalt företag som drivs av att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet i syfte att erbjuda våra kunder de tjänster som efterfrågas i form av ekonomiska rapporter och beslutsunderlag. Dina arbetsuppgifter Vi tror att du har några års erfarenhet av redovisning och uppskattar varierande arbetsuppgifter i dina kunduppdrag. Du gillar att dela dina kunskaper och erfarenheter med dina kollegor och motiveras av att samarbeta med kunder och kollego... Visa mer
Vi är ett lokalt företag som drivs av att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet i syfte att erbjuda våra kunder de tjänster som efterfrågas i form av ekonomiska rapporter och beslutsunderlag.

Dina arbetsuppgifter
Vi tror att du har några års erfarenhet av redovisning och uppskattar varierande arbetsuppgifter i dina kunduppdrag. Du gillar att dela dina kunskaper och erfarenheter med dina kollegor och motiveras av att samarbeta med kunder och kollegor för att hitta de bästa lösningarna.

Eftersom du är en nyfiken person kommer du att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med kunder inom olika branscher. Som kundansvarig redovisningskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att säkerställa att kundernas redovisning är uppdaterad, att kunden erhåller korrekta rapporter och att arbeta med uppföljning och beslutsunderlag för att driva respektive bolag framåt. I kunduppdragen jobbar vi tillsammans i team med delade uppdrag vilket innebär att det är flera konsulter som jobbar tillsammans för bästa resultat.

Vem är du
Vi tror du är en driven person som har en hel del erfarenhet av redovisning, bokslut och företagsutveckling. Du har en positiv inställning till det du gör och har förmågan att påverka din omgivning bland både kunder och kollegor. Som person trivs du med att arbeta tillsammans med andra enligt vårt teambaserade arbetssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är noggrann och driver självständigt ditt arbeta framåt. Att vara lyhörd för våra kunder är en självklarhet.

Vi erbjuder dig
EkonomiNord präglas av öppenhet, delaktighet och engagemang. Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det viktigt att medarbetarna trivs och bidrar till bolagets utveckling.
Läs mer om vad EkonomiNord erbjuder sina medarbetare här:
https://ekonominord.se/karriarsida

Vill du bli en av oss?
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 073-424 99 58 eller Andreas Lindqvist, 073-413 06 11.
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, ansök därför snarast möjligt. Sista dag för ansökan är 20 april 2022.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba som C-chaufför i sommar?

Vill du njuta av livet på vägarna i sommar? Vi ger dig möjligheten att få köra lastbil för distribution av gods i Umeå-regionen under sommaren 2022.  Om jobbet Vi söker två C-chaufförer till Umeå. Tjänsterna är sommarvikariat på heltid med start i juni vecka 24 och pågår sedan fram till och med vecka 33 i augusti.  Du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och vara uthyrd till vår kund PostNord. Det här förväntar vi oss I rollen som lastbilschauf... Visa mer
Vill du njuta av livet på vägarna i sommar? Vi ger dig möjligheten att få köra lastbil för distribution av gods i Umeå-regionen under sommaren 2022. 

Om jobbet
Vi söker två C-chaufförer till Umeå. Tjänsterna är sommarvikariat på heltid med start i juni vecka 24 och pågår sedan fram till och med vecka 33 i augusti. 

Du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och vara uthyrd till vår kund PostNord.

Det här förväntar vi oss
I rollen som lastbilschaufför är du ansiktet utåt för vår kund PostNord. Du kommer dagligen möta PostNords kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan. En vanlig dag består av:
Distribution av pallar, paket och brev.
Kundmöten
Vi söker dig som gillar att leverera god service och trivs med att arbeta självständigt. Då jobbet innebär en hel del direkt kundkontakt så önskar vi att du gillar det personliga mötet och har en naturlig social personlighet. Du behöver också behärska svenska språket både i tal och skrift. Du är driven och självgående och gillar att kunna lösa diverse situationer genom egna enkla beslut under din arbetsdag. 

Krav
C-kort
YKB
Digitalt färdskrivarkort
 
Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.

Intresserad?
Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Karol Doyo 073-8417524, [email protected]

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsteknisk chef till Cranab AB

Vill du arbeta som ledare på ett företag med korta beslutsvägar i en både operativ och strategisk roll? Till en nyckelposition hos oss på Cranab söker vi dig med tekniskt kunnande och närvarande ledarskap som vill anta rollen som produktionsteknisk chef och ta Cranab till nästa nivå i både produktivitet och effektivitet. Drivs du av att hitta konstruktiva produktionslösningar och effektivisera, mot en målbild som du själv får vara med och påverka? Har du ... Visa mer
Vill du arbeta som ledare på ett företag med korta beslutsvägar i en både operativ och strategisk roll?
Till en nyckelposition hos oss på Cranab söker vi dig med tekniskt kunnande och närvarande ledarskap som vill anta rollen som produktionsteknisk chef och ta Cranab till nästa nivå i både produktivitet och effektivitet.

Drivs du av att hitta konstruktiva produktionslösningar och effektivisera, mot en målbild som du själv får vara med och påverka? Har du viljan och förmågan att entusiasmera dina medarbetare och tycker om att utmana dig själv?
Hos oss kommer du få stora möjligheter att göra skillnad i vår strävan mot både högre produktivitet och bibehållen kvalitet.

Om tjänsten
I rollen som produktionsteknisk chef inom företaget ges du stora möjligheter att påverka och delta i utformningen av vår verksamhet, samt goda möjligheter till egen personlig utveckling inom en snabbfotad och mångsidig organisation. Du blir ansvarig för avdelningen produktionsteknik som idag består av åtta medarbetare som alla arbetar nära verksamheten och som levererar produktionstekniska lösningar mot uppsatta produktivitetsmål. Du rapporterar direkt till produktionschefen på Cranab AB. I våra fabriker i Vindeln tillverkar vi produkter genom varianter av bearbetning i plåt; laserskärning, pressning, svetsning, bearbetning, ytbehandling och montering. Din uppgift blir att genom närvaro och tydligt ledarskap styra den tekniska produktionsprocessen för samtliga produkter som Cranab tillverkar i Vindeln.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med placering i Vindeln (ca 5 mil från Umeå). 

Vem söker vi?
Vi söker en erfaren teknisk och kommunikativ ledare som har förmågan att se möjligheter och lösningar och som motiveras av att driva förändrings- och förbättringsarbete. I ditt ledarskap verkar du för delaktighet, samarbete och god lagkänsla och du har förmågan att stödja och delegera till dina medarbetare. Du förstår vikten av att ta tillvara dina medarbetares kompetens och involverar dem därför i både utveckling och effektivisering av verksamheten.

Du har: En gedigen erfarenhet av produktionsteknik, gärna inom industrisektorn och är redo att ta nästa steg mot ett större ansvar. 
En utbildning som ingenjör inom maskinteknik eller liknande alternativt att du besitter motsvarande kompetens via erfarenheter från arbetslivet. 
Förståelse och stort intresse i den tekniska bredd och det djup som vår verksamhet har, utifrån de produkter vi producerar och utvecklar. 
God hantering av både svenska och engelska i både tal och skrift. 
B-körkort.
Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Vid frågor kontakta senior rekryteringskonsult Niclas Ericsson på 073-424 99 58 eller mail: [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker till Umeå

Är du en nyfiken problemlösare med grundläggande kunskaper inom elektronik eller mekanik? Då kan detta vara jobbet för dig. Om tjänsten BEVI i Umeå vill utöka sin personalstyrka och behöver anställa en servicetekniker med inriktning mot pumpar. Som serviceleverantör i norra Sverige åt de flesta stora pumpvarumärken bistår du med din kompetens inom el och mekanik samt god servicekänsla. Din mesta tid tillbringar du i verkstaden med löpande service och repa... Visa mer
Är du en nyfiken problemlösare med grundläggande kunskaper inom elektronik eller mekanik? Då kan detta vara jobbet för dig.

Om tjänsten
BEVI i Umeå vill utöka sin personalstyrka och behöver anställa en servicetekniker med inriktning mot pumpar. Som serviceleverantör i norra Sverige åt de flesta stora pumpvarumärken bistår du med din kompetens inom el och mekanik samt god servicekänsla. Din mesta tid tillbringar du i verkstaden med löpande service och reparation men ibland handlar det om att åka ut till kunderna och lösa tekniska problem på plats. 

Tjänsten är på heltid, tillsvidare
Arbetstid: 07-16 mån - fre
Tillsättning: enligt överenskommelse under våren 22.

Vem söker vi
Du är en serviceinriktad person som gillar ordning och reda. Du tycker om att vara en del av ett arbetslag men kan också jobba och ta dig an saker självständigt. Nyfikenhet och analytiskt sinnelag passar också bra för dina kommande arbetsuppgifter.

Du har med fördel en gymnasial utbildning inom elektronik/vvs eller mekanik alt. om du kan visa på motsvarande erfarenhet/kompetens från ditt tidigare arbetsliv. Att jobba med specifikt pumpar och elmotorer är inget krav utan vi erbjuder dig istället en gedigen internutbildning på de delar vi anser att du behöver komplettera. Du får dessutom arbeta med erfarna kollegor hos oss som gärna delar med sig av sin kunskap. 

Skallkrav: 
Svenska i tal och skrift
B-körkort

Önskemål:
Truckkort 
Svets/svarv-kunskaper
Genomgången kurs Heta Arbeten

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå. Vid frågor om tjänsten ber vi dig kontakta rekryteringskonsult Niclas Ericsson, [email protected], 073-4249958 alternativt Andreas Lindqvist, [email protected] Vi hanterar ansökningar löpande så sök tjänsten direkt om du är intresserad. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Affärsstöd inom administration och försäljning

Administrativt support- och affärsstöd till ATEA Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för it och service ? Är du även lagspelaren som brinner för att hjälpa och utveckla kunder? Ta då chansen och sök tjänsten som affärsstöd redan idag, urvalet sker löpande! Nu söker dig som vill jobba som administrativt support- och säljstöd till ATEA i Umeå med fokus på orderadministration och leverans av IT-produkter. Har du rätt intresse och personlig... Visa mer
Administrativt support- och affärsstöd till ATEA

Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för it och service ? Är du även lagspelaren som brinner för att hjälpa och utveckla kunder? Ta då chansen och sök tjänsten som affärsstöd redan idag, urvalet sker löpande!

Nu söker dig som vill jobba som administrativt support- och säljstöd till ATEA i Umeå med fokus på orderadministration och leverans av IT-produkter. Har du rätt intresse och personlighet så är ATEA beredd att lära dig resten som krävs för att lyckas i ditt jobb! Bli en del av en organisation som ligger i framkant inom sitt området och värdesätter dig som medarbetare.
Tjänsterna är längre konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande!

Tjänsten
Som administrativt affärs- och säljstöd hos ATEA kommer du huvudsakligen arbeta med orderadministration där du administrerar, följer upp och i samråd med säljare och kollegor säkerställer effektiv leverans på inkomna beställningar från Ateas kunder. Du arbetar i ett härligt team och hanterar inkommande ärenden främst via telefon, mejl och det interna ärendehanteringssystemet.

Teamet har sitt fokus på orderadministration och för att lyckas i rollen bör du som person vara administrativ, strukturerad och noggrann samt lösningsorienterad. Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till förändring och en vilja att ständigt utvecklas i din arbetsroll, du trivs i ett arbetsklimat som präglas av framåtanda, gemenskap och korta beslutsvägar.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning, tycker om administrativt arbete och har ett intresse av att lära dig mer om IT-branschen.
* Ha viss erfarenhet men framför allt ett stort intresse för it och it-produkter
* Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Grundläggande kunskap i Officepaketet och Excel
 *Erfarenhet av att jobba med ärendehanteringssystem

Det är meriterande om du
* Har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice, säljsupport och/eller försäljning av IT-produkter.
* Har erfarenhet av att jobba med affärssystem och ärendehanteringssystem
* Har körkort B

Som person är du öppen och har ett proaktivt förhållningssätt och trivs med att arbeta såväl i grupp som på egen hand. Vidare är du som person driven och serviceinriktad i ditt sätt att vara och ser alltid till kundens bästa. Du har även god vana av att arbeta strukturerat, administrativt och noggrant. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Edberg, [email protected]
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!­ Visa mindre

Terminalarbetare med gruppledaransvar till kvällsskift

Ansvarsfull och kvällspigg terminalarbetare med ledaregenskaper till vår kunds terminal i Umeå. Ansvar Arbetsuppgifter Som gruppledare på terminalen leder och fördelar du arbetsuppgifterna och tillsammans med dina kollegor medverkar du till att de uppsatta mål på kvalitet och produktivitet hålls. Arbetsuppgifterna är omväxlande och traditionellt terminalarbete ingår i tjänsten. Arbetet som gruppansvarig terminalarbetare innebär bland annat: * tradition... Visa mer
Ansvarsfull och kvällspigg terminalarbetare med ledaregenskaper till vår kunds terminal i Umeå.

Ansvar Arbetsuppgifter
Som gruppledare på terminalen leder och fördelar du arbetsuppgifterna och tillsammans med dina kollegor medverkar du till att de uppsatta mål på kvalitet och produktivitet hålls. Arbetsuppgifterna är omväxlande och traditionellt terminalarbete ingår i tjänsten.

Arbetet som gruppansvarig terminalarbetare innebär bland annat:

* traditionellt terminalarbete där paket och godshantering är en stor del av din vardag 
* Att leda och fördela arbetet på terminalen
* Att arbetsmetoder, processer och rapporteringsrutiner följs
* Att hålla i produktionsmöten tillsammans med arbetsledaren
* Att följa fastställda produktionsmål
* Din arbetstid kommer i huvudsak att vara schemalagd mellan 17-02 söndag till torsdag

Din Profil
Vi söker dig med ledaregenskaper, antingen med erfarenhet av en ledande roll i arbetslivet eller privat. Du är målinriktad och har lätt för att motivera och engagera både dig själv och andra. Vi tror kanske att du har tidigare erfarenhet inom lager och logistik där du arbetat med paket och godshantering och nu vill bygga på det med ett ansvar som gruppledare.
Du skall trivas med att ha ansvar och kommer gärna med idéer.

Du har goda kunskaper i MS Office samt vana av att arbeta med hjälp av andra systemstöd.

Krav för tjänsten

* Erfaren truckförare med truckkort
* Datorvana
* Minst AM-körkort

Det är meriterande om du har C2 kort.

Kollektivavtalsenlig månadslön med gruppledartillägg. Tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.
Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC-operatör till Vindeln

Vill du vara med och bygga industriprodukter i moderna maskiner i en trygg miljö i Vindeln? Cranab växer så det knakar och behöver fylla på med CNC-operatörer. Läs mer om tjänsten och tveka inte om du vill ringa och ställa några frågor till oss.  OBS! Är du intresserad så behöver du bara skicka in en enkel ansökan. Vi hör sedan av oss och berättar mera om företaget och tjänsten via telefon.  Dina arbetsuppgifter Som CNC-operatör arbetar du med bland anna... Visa mer
Vill du vara med och bygga industriprodukter i moderna maskiner i en trygg miljö i Vindeln? Cranab växer så det knakar och behöver fylla på med CNC-operatörer. Läs mer om tjänsten och tveka inte om du vill ringa och ställa några frågor till oss. 

OBS! Är du intresserad så behöver du bara skicka in en enkel ansökan. Vi hör sedan av oss och berättar mera om företaget och tjänsten via telefon. 

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör arbetar du med bland annat inkörningar, programändringar samt hantering av verktyg och skärdata. Du kommer hantera avancerade fleroperationsmaskiner med styrsystem som Fanuc, Siemens och Mazak. 

Din profil
Vi ser helst att du som söker har utbildning inom CNC och gärna några års erfarenhet av att jobba som CNC-operatör. Vi ser det även som meriterande om du har en teknisk utbildning i grunden samt med fördel även truck och/eller traverskort.

Om tjänsten
Uppdraget är på heltid och tillsvidare.

Intresserad?
Sök tjänsten redan idag då det är snabb tillsättning när vi hittar rätt kandidat. Vill du veta mer så tveka inte att höra av dig till: Karol Doyo, 073-841 7524, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Terminalarbetare till kvällsskift

Tycker du om att arbeta med lagerarbete där truckkörning och pakethantering ingår? Är du kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobba på kvällen? Då är det här jobbet för dig! Till vår kund i Umeå söker vi en kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare/terminalmedarbetare som vill jobba kvällsskift söndag till torsdag med start omgående. Arbetstiderna kommer att vara söndag-torsdag 17.00-02.00. Om tjänsten Onepartnergro... Visa mer
Tycker du om att arbeta med lagerarbete där truckkörning och pakethantering ingår? Är du kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobba på kvällen? Då är det här jobbet för dig!

Till vår kund i Umeå söker vi en kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare/terminalmedarbetare som vill jobba kvällsskift söndag till torsdag med start omgående. Arbetstiderna kommer att vara söndag-torsdag 17.00-02.00.

Om tjänsten
Onepartnergroup söker för vår kunds räkningen en person som ska arbeta som terminalmedarbetare/truckförare med gods och pakethantering vid deras terminal på klockarbäcken i Umeå. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av Onepartnergroup. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt och du kommer sedan jobba heltid. Vänta inte med att skicka in din ansökan, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gillar att jobba med kroppen, har god fysik. Truckkort och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska såväl i tal som skrift. Har du kört motviktstruck är det meriterande.

Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, söndag- torsdag
* Placering: Umeå, Klockarbäcken
* Arbetstid: söndag-torsdag 17.00-02.00.

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Affärsstöd inom administration och försäljning

Administrativt support- och affärsstöd till ATEA Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för it och service ? Är du även lagspelaren som brinner för att hjälpa och utveckla kunder? Ta då chansen och sök tjänsten som affärsstöd redan idag, urvalet sker löpande! Nu söker dig som vill jobba som administrativt support- och säljstöd till ATEA i Umeå med fokus på orderadministration och leverans av IT-produkter. Har du rätt intresse och personlig... Visa mer
Administrativt support- och affärsstöd till ATEA

Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för it och service ? Är du även lagspelaren som brinner för att hjälpa och utveckla kunder? Ta då chansen och sök tjänsten som affärsstöd redan idag, urvalet sker löpande!

Nu söker dig som vill jobba som administrativt support- och säljstöd till ATEA i Umeå med fokus på orderadministration och leverans av IT-produkter. Har du rätt intresse och personlighet så är ATEA beredd att lära dig resten som krävs för att lyckas i ditt jobb! Bli en del av en organisation som ligger i framkant inom sitt området och värdesätter dig som medarbetare.
Tjänsterna är längre konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande!

Tjänsten
Som administrativt affärs- och säljstöd hos ATEA kommer du huvudsakligen arbeta med orderadministration där du administrerar, följer upp och i samråd med säljare och kollegor säkerställer effektiv leverans på inkomna beställningar från Ateas kunder. Du arbetar i ett härligt team och hanterar inkommande ärenden främst via telefon, mejl och det interna ärendehanteringssystemet.

Teamet har sitt fokus på orderadministration och för att lyckas i rollen bör du som person vara administrativ, strukturerad och noggrann samt lösningsorienterad. Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till förändring och en vilja att ständigt utvecklas i din arbetsroll, du trivs i ett arbetsklimat som präglas av framåtanda, gemenskap och korta beslutsvägar.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning, tycker om administrativt arbete och har ett intresse av att lära dig mer om IT-branschen.
* Ha viss erfarenhet men framför allt ett stort intresse för it och it-produkter
* Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Grundläggande kunskap i Officepaketet och Excel
 *Erfarenhet av att jobba med ärendehanteringssystem

Det är meriterande om du
* Har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice, säljsupport och/eller försäljning av IT-produkter.
* Har erfarenhet av att jobba med affärssystem och ärendehanteringssystem
* Har körkort B

Som person är du öppen och har ett proaktivt förhållningssätt och trivs med att arbeta såväl i grupp som på egen hand. Vidare är du som person driven och serviceinriktad i ditt sätt att vara och ser alltid till kundens bästa. Du har även god vana av att arbeta strukturerat, administrativt och noggrant. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Edberg, [email protected]
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!­ Visa mindre

Är du Lack?

Vi söker industrilackerare! OnePartnerGroup söker nu dig som vi jobba med lackering i en modern industrimiljö. Vi har förfrågningar från flera av våra kunder i Umeåregionen och vi vill lära känna dig som är sugen på att hitta en ny arbetsplats.  Jobbet är heltid, tillsvidare. Dagtid mån - fre. Skicka in en enkel ansökan där du kort beskriver dig själv så tar vi kontakt med dig och berättar mer om tjänsterna.  Profil Du har med fördel erfarenhet av lack... Visa mer
Vi söker industrilackerare!

OnePartnerGroup söker nu dig som vi jobba med lackering i en modern industrimiljö. Vi har förfrågningar från flera av våra kunder i Umeåregionen och vi vill lära känna dig som är sugen på att hitta en ny arbetsplats. 

Jobbet är heltid, tillsvidare. Dagtid mån - fre.

Skicka in en enkel ansökan där du kort beskriver dig själv så tar vi kontakt med dig och berättar mer om tjänsterna. 

Profil
Du har med fördel erfarenhet av lackering i någon form sedan tidigare alternativt ett intresse av att lära dig ett spännande yrke med trygga framtidsmöjligheter. Dokumenterad erfarenhet av industri, teknik, mekanik eller liknande är givetvis meriterande. 

Krav:
Medelgod svenska 

OBS! Tjänsterna tillsätts löpande när rätt kandidat dyker upp så om du är intresserad uppmanar vi dig att söka direkt.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba som svetsare?

Vill du jobba som svetsare i en modern industrimiljö? Är du utbildad svetsare eller har några års erfarenhet av att svetsa? Tveka inte att skicka en enkel ansökan så kontaktar vi dig för mer information.  Just nu söker vi duktiga svetsare till flera av våra kunder i Umeå och närliggande orter.  Tjänsterna är på heltid, dagtid.  Välkommen med din ansökan! Visa mer
Vill du jobba som svetsare i en modern industrimiljö?

Är du utbildad svetsare eller har några års erfarenhet av att svetsa? Tveka inte att skicka en enkel ansökan så kontaktar vi dig för mer information. 

Just nu söker vi duktiga svetsare till flera av våra kunder i Umeå och närliggande orter. 

Tjänsterna är på heltid, dagtid. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Långsiktigt jobb som däckmontör till Däckjanne i Holmsund

Däckmontör till Däckjanne i Holmsund Har du ett intresse av att skruva i bilar eller andra fordon? Trivs du att arbeta med däckservice i en intensiv och händelserik miljö? Sök då tjänsten som däckmontör till Däckjanne i Holmsund. Ta chansen och ansök redan idag då vi arbetar med urvalet löpande! Då högsäsongen närmar sig behöver Däckjanne utöka sin personalstyrka. Vi söker nu därför däckmontörer till vårsäsongens däckbyten med start i månadsskiftet mars ... Visa mer
Däckmontör till Däckjanne i Holmsund

Har du ett intresse av att skruva i bilar eller andra fordon? Trivs du att arbeta med däckservice i en intensiv och händelserik miljö? Sök då tjänsten som däckmontör till Däckjanne i Holmsund. Ta chansen och ansök redan idag då vi arbetar med urvalet löpande!

Då högsäsongen närmar sig behöver Däckjanne utöka sin personalstyrka. Vi söker nu därför däckmontörer till vårsäsongens däckbyten med start i månadsskiftet mars /april. Uppdraget är på heltid och beräknas starta inom kort och pågå i ca 4-6 veckor beroende på hur säsongen ser ut. För rätt person finns även möjligheter till förlängt uppdrag och på sikt kanske även möjlighet till anställning hos Däckjanne.
 
Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras personbilar för att byta från vinter till sommardäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en del av dina arbetssysslor.

Meriterande är om du har arbetat med däckskifte och har verkstadsvana sedan tidigare men inget krav. Arbetet är ibland fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Som person bidrar du med en positiv attityd till arbetslaget och gillar att arbeta självgående med en hög kvalitetskänsla. Du kommer att vara ansiktet utåt för Däckjanne och därför ser vi gärna att du gillar servicearbete och tycker om mötet med kunden.

Vi söker dig som:
• Har god fysik
• Är pålitlig och ansvarsfull
• Driven och tar egna initiativ
• Servicemedveten
•Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor.

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av OnePartnerGroup och arbeta som konsult hos Däckjanne.
Intresserad?
Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Kundmottagare med teknikintresse till Byggbeslag

Ansök    Feb 17    OnePartnerGroup Umeå AB    Innesäljare
Vill du arbeta med kundmottagning och service på ett växande företag som jobbar med lås och säkerhet? Beskriver du dig själv som teknisk, serviceinriktad och intresserad av att lära nytt? Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att ena stunden prata med en kund och i nästa jobba med enklare låsmontering? Då tror vi att detta jobb kan vara något för dig? Om tjänsten Onepartnergroup söker till vår kund Byggbeslag en person som ska arbeta m... Visa mer
Vill du arbeta med kundmottagning och service på ett växande företag som jobbar med lås och säkerhet? Beskriver du dig själv som teknisk, serviceinriktad och intresserad av att lära nytt? Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att ena stunden prata med en kund och i nästa jobba med enklare låsmontering? Då tror vi att detta jobb kan vara något för dig?

Om tjänsten
Onepartnergroup söker till vår kund Byggbeslag en person som ska arbeta med kundmottagning och låsservice vid företagets lokaler på Västerslätt i Umeå? Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och kommer att pågå under minst 6 månader med start i  början på april. Vi ser att du kan jobba hela sommaren och intentionen och målet är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som kundmottagare ansvarar du tillsammans med en kollega för att ta emot kunder som ofta är fastighetsägare eller fastighetsskötare men kan också vara privatpersoner som behöver hjälp med lås- och säkerhetsrådgivning. Rollen är bred och andra vanliga arbetsuppgifter är tillverkning av nycklar, cylinderläggning och låssystemshantering. Även lagerarbete där du tar emot och packar upp varor är en del av vanligt förekommande uppgifter

Vi söker dig som
Har dokumenterad arbetslivserfarenhet där du haft någon form av kundkontakt och samtidigt har använt dator och telefon som arbetsverktyg. Kanske har du tidigare erfarenhet av exempelvis bygg eller fastighetsbranschen eller är du en självlärd, händig och teknisk person som samtidigt gillar kundkontakt? I tjänsten kommunicerar du på svenska och det är därför viktigt att du har goda kunskaper i såväl tal som skrift. Vi ser det naturligtvis som meriterande om du tidigare har erfarenhet av exempelvis lås eller passersystem på något sätt.

Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. Vi tror även att du är strukturerad och noggrann och drivs av att ge god service och har inga problem med varierande arbetsuppgifter.

För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: 1 april eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, måndag - fredag
* Arbetstid 07.00-16.00
* Placering: Umeå Visa mindre

Montör till långsiktigt industrijobb i Vindeln

Vill du jobba som montör vid Cranab, en av ortens större industrier i Vindeln? Vi söker nu en person som ska jobba med montering av kranar inom produktionen. Är du en lovande juniormontör med drivet att lära dig eller är du duktig med antal års erfarenhet inom montering så är din ansökan välkommen!  Vi söker dig som har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekaniker inom ind... Visa mer
Vill du jobba som montör vid Cranab, en av ortens större industrier i Vindeln? Vi söker nu en person som ska jobba med montering av kranar inom produktionen. Är du en lovande juniormontör med drivet att lära dig eller är du duktig med antal års erfarenhet inom montering så är din ansökan välkommen! 

Vi söker dig som har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekaniker inom industrin. Du kommer att arbeta mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Även större montagejobb ingår där du tillsammans med kollegor ser till att jobbet blir effektivt och noggrant utfört.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och som inte är rädd för att hjälpa till där det behövs. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team.

Du har:

- Erfarenhet av montering i produktionsmiljö

- Har bas-kunskaper inom hydraulik och el.

- Vana av att läsa och arbeta ifrån ritning

- B-körkort

Meriterande

- Truckkort

- Traverskort

- Övrig industriell erfarenhet

Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsteknisk chef till Cranab AB

Vill du arbeta som ledare på ett företag med korta beslutsvägar i en både operativ och strategisk roll? Till en nyckelposition hos oss på Cranab söker vi dig med tekniskt kunnande och närvarande ledarskap som vill anta rollen som produktionsteknisk chef och ta Cranab till nästa nivå i både produktivitet och effektivitet. Drivs du av att hitta konstruktiva produktionslösningar och effektivisera, mot en målbild som du själv får vara med och påverka? Har du ... Visa mer
Vill du arbeta som ledare på ett företag med korta beslutsvägar i en både operativ och strategisk roll? Till en nyckelposition hos oss på Cranab söker vi dig med tekniskt kunnande och närvarande ledarskap som vill anta rollen som produktionsteknisk chef och ta Cranab till nästa nivå i både produktivitet och effektivitet.

Drivs du av att hitta konstruktiva produktionslösningar och effektivisera, mot en målbild som du själv får vara med och påverka? Har du viljan och förmågan att entusiasmera dina medarbetare och tycker om att utmana dig själv? Hos oss kommer du få stora möjligheter att göra skillnad i vår strävan mot både högre produktivitet och bibehållen kvalitet.

Om tjänsten
I rollen som produktionsteknisk chef inom företaget ges du stora möjligheter att påverka och delta i utformningen av vår verksamhet, samt goda möjligheter till egen personlig utveckling inom en snabbfotad och mångsidig organisation. Hos oss blir du ansvarig för avdelningen produktionsteknik som idag består av åtta medarbetare som alla arbetar nära verksamheten och som levererar produktionstekniska lösningar mot uppsatta produktivitetsmål. Du rapporterar direkt till produktionschefen på Cranab AB. I våra fabriker i Vindeln tillverkar vi produkter genom varianter av bearbetning i plåt; laserskärning, pressning, svetsning, bearbetning, ytbehandling och montering. Din uppgift blir att genom närvaro och tydligt ledarskap styra den tekniska produktionsprocessen för samtliga produkter som Cranab tillverkar i Vindeln.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med placering i Vindeln (ca 5 mil från Umeå). 

Vem söker vi?
Vi söker en erfaren teknisk och kommunikativ ledare som har förmågan att se möjligheter och lösningar och som motiveras av att driva förändrings- och förbättringsarbete. I ditt ledarskap verkar du för delaktighet, samarbete och god lagkänsla och du har förmågan att stödja och delegera till dina medarbetare. Du förstår vikten av att ta tillvara dina medarbetares kompetens och involverar dem därför i både utveckling och effektivisering av verksamheten.

Du har: En gedigen erfarenhet av produktionsteknik, gärna inom industrisektorn och är redo att ta nästa steg mot ett större ansvar. 
En utbildning som ingenjör inom maskinteknik eller liknande alternativt att du besitter motsvarande kompetens via erfarenheter från arbetslivet. 
Förståelse och stort intresse i den tekniska bredd och det djup som vår verksamhet har, utifrån de produkter vi producerar och utvecklar. 
God hantering av både svenska och engelska i både tal och skrift. 
B-körkort.
Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Vid frågor kontakta rekryteringsspecialist Björn Edberg på 072-22 70 952 eller mail: [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare till Bilbolaget Nord i Umeå

Ansök    Feb 14    OnePartnerGroup Umeå AB    Truckförare
Vill Du jobba som truckförare under vårens däcksäsong på Bilbolaget Nord i Umeå? Om tjänsten Arbetet handlar om att bistå verkstad och däckpersonal med material under den kommande däcksäsongen i vår. Arbetet är tidvis stressigt så det är av stor vikt att du kan hantera din truck tryggt och säkert i alla förhållanden. Att du kan förstå säkerhetsföreskrifter och arbetsordrar utifrån svenska språket är också en förutsättning för att du ska bli erbjuden tjäns... Visa mer
Vill Du jobba som truckförare under vårens däcksäsong på Bilbolaget Nord i Umeå?

Om tjänsten
Arbetet handlar om att bistå verkstad och däckpersonal med material under den kommande däcksäsongen i vår. Arbetet är tidvis stressigt så det är av stor vikt att du kan hantera din truck tryggt och säkert i alla förhållanden. Att du kan förstå säkerhetsföreskrifter och arbetsordrar utifrån svenska språket är också en förutsättning för att du ska bli erbjuden tjänsten. 

Tjänsten är på heltid, måndag till fredag 07-16 med uppstart den 23 mars. Visstid med möjlighet till förlängning. 

OBS! Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av Bilbolaget Nord i Umeå!

Krav 
Truckkort A2 och B1. 
Svenska tal och skrift
Noggrann och strukturerad
Fysiskt god form

Önskemål
Erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå. Vid frågor och funderingar kontakta Karol Doyo 073-8417524 [email protected]

Vi kommer att tillsätta tjänsterna löpande så passa på att ansöka direkt om du är intresserad. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckpersonal till Bilbolaget Umeå

Däckskiftare till vårsäsongen 2022 Nu söker vi Dig som vill vara med och skifta däck under vårens däcksäsong. Ett uppskattat arbete tillsammans med ett roligt gäng på Bilbolaget Nord i Umeå. Jobbet kräver en del fysiskt av dig och det är tidvis högt tempo. Har du intresse av bilar och mekanik sedan tidigare eller kanske till och med jobberfarenhet från motorbranschen så är det ett plus men inget krav för att få tjänsten.  Om tjänsten Jobbet handlar om at... Visa mer
Däckskiftare till vårsäsongen 2022

Nu söker vi Dig som vill vara med och skifta däck under vårens däcksäsong. Ett uppskattat arbete tillsammans med ett roligt gäng på Bilbolaget Nord i Umeå. Jobbet kräver en del fysiskt av dig och det är tidvis högt tempo. Har du intresse av bilar och mekanik sedan tidigare eller kanske till och med jobberfarenhet från motorbranschen så är det ett plus men inget krav för att få tjänsten. 

Om tjänsten
Jobbet handlar om att skifta däck från vinter- till sommardäck för Bilbolagets kunder. Oftast väntar kunderna på plats i butiken medan service utförs. Viss kundkontakt kan därmed förekomma även om det mesta sker via kundservice. Att logga och registrera utfört arbete och se till att rätt däck hamnar på rätt bil kräver att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Att kunna förstå och följa alla säkerhetsföreskrifter är också ett krav för att bli erbjuden tjänsten.

Heltid, måndag - fredag 07-16 med uppstart den 23 mars och visstid till 30 april. Möjlighet finns ofta till förlängt arbete efter säsong under en begränsad tid. 

OBS! Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av Bilbolaget Nord i Umeå.

Krav:
Svenska tal
Körkort B
Tillgänglig för heltidsarbete under hela perioden
Fysiskt god form
Noggrann och strukturerad

Önskemål:
Intresse av motor och bilar
Erfarenhet av däckskifte

OBS! Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så passa på att söka direkt om du är intresserad!

I denna rekrytering tar vi hjälp av OnePartnerGroup i Umeå. Vid frågor och funderingar kontakta: Karol Doyo, [email protected]; 073-8417524. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lackerare till långsiktigt industrijobb i Vindeln

Ansök    Dec 23    OnePartnerGroup Umeå AB    Lackerare
Vill du jobba som lackerare i Vindeln vid en av ortens större industrier? Vi söker nu för ett långsiktigt uppdrag en duktig och intresserad person som ska jobba med lackering av tillverkade industriprodukter. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan! Vi söker dig som har utbildning och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som lackerare. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta m... Visa mer
Vill du jobba som lackerare i Vindeln vid en av ortens större industrier?

Vi söker nu för ett långsiktigt uppdrag en duktig och intresserad person som ska jobba med lackering av tillverkade industriprodukter. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan!

Vi söker dig som har utbildning och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som lackerare. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Utöver sedvanliga lackeringsuppgifter där du följer anvisningar/flöden kan även kundanpassade och mer specialiserade uppdrag bli aktuella.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Vi tror också att du är lösningsfokuserad samt har en god känsla för kvalitet. Vidare ser vi att du är händig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du brinner självklart för ditt yrke och strävar efter att utvecklas i ditt arbete.

 Meriterande om du har

- Erfarenhet av lackering i industri/produktionsmiljö

- Vana av att jobba med våtlackering

- B-körkort

-Relevant utbildning för yrket

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför redan idag. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Björn Edberg på 072-2270952 alt [email protected] Visa mindre

Senior IT-arkitekt

Har du ett genuint intresse av systemarkitektur, uppskattar hållbara lösningsmönster, och att arbeta i nära dialog med kunden. Vill du både fortsätta utvecklas och bidra till dina kollegors samt Metrias utveckling? Ta då chansen att bli en del av ledningsfunktionen för vår teknikresa!  Vi söker dig som vill arbeta som IT-arkitekt hos oss och bli en av våra nya stjärnarkitekter. Stort fokus ligger på nyutveckling av spänstiga produkter där vi arbetar i nära... Visa mer
Har du ett genuint intresse av systemarkitektur, uppskattar hållbara lösningsmönster, och att arbeta i nära dialog med kunden. Vill du både fortsätta utvecklas och bidra till dina kollegors samt Metrias utveckling? Ta då chansen att bli en del av ledningsfunktionen för vår teknikresa! 
Vi söker dig som vill arbeta som IT-arkitekt hos oss och bli en av våra nya stjärnarkitekter. Stort fokus ligger på nyutveckling av spänstiga produkter där vi arbetar i nära dialog med marknaden för att i tid fånga upp rätt behov. Vi ser IT-arkitektur som en inbyggd del av utvecklingsprocessen för våra lösningar och därmed är man en del av utvecklingsteamet hela vägen. Vi satsar på innovation där du kommer att ges utrymme att utvecklas i det du vill. 

Placeringsort: Umeå eller Luleå med möjlighet att arbeta en del på distans
Villkor: Tjänsten är på heltid och tillsvidare
Om tjänsten 
Som senior IT-arkitekt hos oss får du möjligheten att arbeta i ett av våra agila team med utveckling av geografiska IT-lösningar. Vi utvecklar webbapplikationer och mobila appar med bakomliggande produktionssystem för geografisk data, där vi också hanterar driftsplattformarna hos oss. Vårt huvudfokus är tillhandahållande av SaaS-lösningar byggda på egen plattform.?Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam och där bidra till teamets arbetsuppgifter och gemensamma mål som bland annat innebär: 
 • Utveckling av våra kunders IT-lösningar 
• Utveckling av Metrias egna produkter och tjänster 
• Leveransansvar för de produkter vi utvecklar så de blir lätta att underhålla och håller hög kvalitet 
• Säkerställa hög kvalitet i våra rutiner och processer och att vi arbetar med ständiga förbättringar 
• Ta ansvar för såväl sin egen utveckling och även verka för att teamets gemensamma långsiktiga kompetens och leveransförmåga stärks 
Exempel på arbetsuppgifter 

Framtagande av vision/mål och strategier kopplat till IT-arkitektur området. 


Operativ i teamet inom systemutveckling och systemarkitektur för att kontinuerligt kalibrera strategi/tillämpning/verktyg.  


Implementera och följa upp arkitekturella frågor.  


Som en del i innovationsskapande kring nya affärsmöjligheter. 


Tekniskt säljstödVem söker vi?? 
Vi tänker oss att du har ett genuint intresse av systemarkitektur, gärna med intresse och erfarenhet av agila metoder (inkl. DevOps). De kompetenser vi behöver mer specifikt är främst inom TypeScript, Angular och Java och vi ser helst att du har minst 5 - 8 års tidigare erfarenhet av likvärdigt motsvarande ansvarsområde. 

Webbutveckling och/eller utveckling av mobila appar samt erfarenhet av IT-säkerhetsarbete är meriterande. 
 
Som person är du lyhörd, noggrann och har ett sinne för detaljer. Du har också en naturligt positiv inställning. Du är självgående och van att ta för dig. För att lyckas i denna roll ser vi att du är lösningsorienterad och gärna jobbar tillsammans med andra i ett team. Du tycker det är självklart att dela med dig av din kompetens och demonstrerar gärna projekt och lösningar för andra, både kunder och kollegor. En viktig egenskap i din roll är att kunna se helheten i ditt arbete, både tekniskt och affärsmässigt. 
Som senior IT-arkitekt på Metria är du den som säkerställer en framtidssäker arkitektur kopplat till geografiska IT-lösningar där erfarenhet, system- och lösningsarkitekur är centralt.  
Du är en IT-arkitekt som gillar att arbeta med utveckling och nära dina lösningar. Du är bevandrad kring moderna lösningsmönster inom systemarkitektur och har stor erfarenhet av att implementera arkitekturella lösningar som är flexibla och stödjer ett aktivt flöde av värde till kunderna. Stort fokus ligger kring träffsäkert och automatiserbara och information/data-centriska lösningar. Du är väl orienterad i ämnet och kan ge rekommendationer och vägledning i uppdrag och affärsmöjligheter. Du kommer att vara en del av en helhet och samarbeta hela vägen genom implementation och vidareutveckling där alla jobbar tillsammans mot samma mål.  
Metria söker engagerade och duktiga medarbetare som vill utvecklas. Vi lägger stor fokus vid din personlighet och hur du med din erfarenhet och kunskap kan komplettera oss. Vi värdesätter och strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökanden. 

Låter det intressant? 
Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan.? 
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) eller Andreas Lindqvist ([email protected], 073-413 06 11). 
Välkommen till Metria! Visa mindre

Systemutvecklare C++ till Umeå

TietoEvry är en världsledande aktör inom modern teknik och mobilkommunikation och finns med kunder i över 90 länder. Till kontoret i Umeå söker vi nu en hungrig och teknikintresserad systemutvecklare med kunskaper inom objektorienterad programmering.  Om tjänsten Du kommer arbeta i agilia scrumteam med kollegor och kunder runt hela världen och kommer utveckla det allra senaste inom mobil kommunikationsteknik för bl a G4 och G5. Utifrån dina kompetenser oc... Visa mer
TietoEvry är en världsledande aktör inom modern teknik och mobilkommunikation och finns med kunder i över 90 länder. Till kontoret i Umeå söker vi nu en hungrig och teknikintresserad systemutvecklare med kunskaper inom objektorienterad programmering. 

Om tjänsten
Du kommer arbeta i agilia scrumteam med kollegor och kunder runt hela världen och kommer utveckla det allra senaste inom mobil kommunikationsteknik för bl a G4 och G5. Utifrån dina kompetenser och färdigheter får du uppdrag som passar dig och du får också stora möjligheter att växa vidare och utvecklas i rollen. Du kommer jobba nära andra utvecklare, IT-arkitekter samt systemägare för att tillsammans lösa teamets uppgifter inom mjukvaruutveckling. 

Arbetsmodellen är att du följer systemutvecklingen från analys till implementering av färdig produkt till löpande testning av det producerade materialet. Arbetet passar framförallt dig som tycker om att arbeta i långa projekt där du får möjlighet att fördjupa dig i vad som krävs för att lösa uppgifterna. 

Tieto är en trygg arbetsgivare och erbjuder förutom en spännande teknik-stack även fina förmåner både på och utanför jobbet.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare
Stora möjligheter till flexibla arbetstider och distansarbete
Tjänstgöringsort: Umeå

OBS! Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av TietoEvry i Umeå. 

Om dig
Du trivs med att jobba i en agil miljö där samarbete och god kommunikation är viktigt. Du jobbar gärna med direkt kundkontakt och kan hantera projektledning både på distans och direkt. Du är nyfiken på den senaste tekniken och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor. 

Du har några års erfarenhet av objektorienterad programmering och framförallt är du trygg i att hantera C och C++ som programmeringsspråk.

Du måste kunna kommunicera via Engelska språket flytande i tal och skrift

Låter det intressant? 
I denna tjänst samarbetar vi med OnePartnerGroup. Kontakta gärna ansvarig rekryterare Andreas Lindqvist; 073-4130611, [email protected] om du har några frågor. Tjänsterna tillsätts löpande så sök jobbet direkt om du är intresserad. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Senior IT-arkitekt

Har du ett genuint intresse av systemarkitektur, uppskattar hållbara lösningsmönster, och att arbeta i nära dialog med kunden. Vill du både fortsätta utvecklas och bidra till dina kollegors samt Metrias utveckling? Ta då chansen att bli en del av ledningsfunktionen för vår teknikresa!  Vi söker dig som vill arbeta som IT-arkitekt hos oss och bli en av våra nya stjärnarkitekter. Stort fokus ligger på nyutveckling av spänstiga produkter där vi arbetar i nära... Visa mer
Har du ett genuint intresse av systemarkitektur, uppskattar hållbara lösningsmönster, och att arbeta i nära dialog med kunden. Vill du både fortsätta utvecklas och bidra till dina kollegors samt Metrias utveckling? Ta då chansen att bli en del av ledningsfunktionen för vår teknikresa! 
Vi söker dig som vill arbeta som IT-arkitekt hos oss och bli en av våra nya stjärnarkitekter. Stort fokus ligger på nyutveckling av spänstiga produkter där vi arbetar i nära dialog med marknaden för att i tid fånga upp rätt behov. Vi ser IT-arkitektur som en inbyggd del av utvecklingsprocessen för våra lösningar och därmed är man en del av utvecklingsteamet hela vägen. Vi satsar på innovation där du kommer att ges utrymme att utvecklas i det du vill. 

Placeringsort: Umeå eller Luleå med möjlighet att arbeta en del på distans
Villkor: Tjänsten är på heltid och tillsvidare
Om tjänsten 
Som senior IT-arkitekt hos oss får du möjligheten att arbeta i ett av våra agila team med utveckling av geografiska IT-lösningar. Vi utvecklar webbapplikationer och mobila appar med bakomliggande produktionssystem för geografisk data, där vi också hanterar driftsplattformarna hos oss. Vårt huvudfokus är tillhandahållande av SaaS-lösningar byggda på egen plattform.?Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam och där bidra till teamets arbetsuppgifter och gemensamma mål som bland annat innebär: 
 • Utveckling av våra kunders IT-lösningar 
• Utveckling av Metrias egna produkter och tjänster 
• Leveransansvar för de produkter vi utvecklar så de blir lätta att underhålla och håller hög kvalitet 
• Säkerställa hög kvalitet i våra rutiner och processer och att vi arbetar med ständiga förbättringar 
• Ta ansvar för såväl sin egen utveckling och även verka för att teamets gemensamma långsiktiga kompetens och leveransförmåga stärks 
Exempel på arbetsuppgifter 

Framtagande av vision/mål och strategier kopplat till IT-arkitektur området. 


Operativ i teamet inom systemutveckling och systemarkitektur för att kontinuerligt kalibrera strategi/tillämpning/verktyg.  


Implementera och följa upp arkitekturella frågor.  


Som en del i innovationsskapande kring nya affärsmöjligheter. 


Tekniskt säljstödVem söker vi?? 
Vi tänker oss att du har ett genuint intresse av systemarkitektur, gärna med intresse och erfarenhet av agila metoder (inkl. DevOps). De kompetenser vi behöver mer specifikt är främst inom TypeScript, Angular och Java och vi ser helst att du har minst 5 - 8 års tidigare erfarenhet av likvärdigt motsvarande ansvarsområde. 

Webbutveckling och/eller utveckling av mobila appar samt erfarenhet av IT-säkerhetsarbete är meriterande. 
 
Som person är du lyhörd, noggrann och har ett sinne för detaljer. Du har också en naturligt positiv inställning. Du är självgående och van att ta för dig. För att lyckas i denna roll ser vi att du är lösningsorienterad och gärna jobbar tillsammans med andra i ett team. Du tycker det är självklart att dela med dig av din kompetens och demonstrerar gärna projekt och lösningar för andra, både kunder och kollegor. En viktig egenskap i din roll är att kunna se helheten i ditt arbete, både tekniskt och affärsmässigt. 
Som senior IT-arkitekt på Metria är du den som säkerställer en framtidssäker arkitektur kopplat till geografiska IT-lösningar där erfarenhet, system- och lösningsarkitekur är centralt.  
Du är en IT-arkitekt som gillar att arbeta med utveckling och nära dina lösningar. Du är bevandrad kring moderna lösningsmönster inom systemarkitektur och har stor erfarenhet av att implementera arkitekturella lösningar som är flexibla och stödjer ett aktivt flöde av värde till kunderna. Stort fokus ligger kring träffsäkert och automatiserbara och information/data-centriska lösningar. Du är väl orienterad i ämnet och kan ge rekommendationer och vägledning i uppdrag och affärsmöjligheter. Du kommer att vara en del av en helhet och samarbeta hela vägen genom implementation och vidareutveckling där alla jobbar tillsammans mot samma mål.  
Metria söker engagerade och duktiga medarbetare som vill utvecklas. Vi lägger stor fokus vid din personlighet och hur du med din erfarenhet och kunskap kan komplettera oss. Vi värdesätter och strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökanden. 

Låter det intressant? 
Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan.? 
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) eller Andreas Lindqvist ([email protected], 073-413 06 11). 
Välkommen till Metria! Visa mindre

Biträdande säljchef till OKQ8 Kronoparken Umeå

OKQ8 söker nu en biträdande säljchef till stationen vid Kronoparken i Umeå. Vi söker dig som älskar försäljning och som tycker att det bästa som finns är att träffa människor. Tycker du om att arbeta i högt tempo och vill vara en del av ett team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på, då är du troligen den vi söker. Om tjänsten Som biträdande säljchef på vår station är du en av företagets yttersta representanter och vi förväntar oss att du... Visa mer
OKQ8 söker nu en biträdande säljchef till stationen vid Kronoparken i Umeå. Vi söker dig som älskar försäljning och som tycker att det bästa som finns är att träffa människor. Tycker du om att arbeta i högt tempo och vill vara en del av ett team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på, då är du troligen den vi söker.

Om tjänsten
Som biträdande säljchef på vår station är du en av företagets yttersta representanter och vi förväntar oss att du ser varje kundmöte som början på en långvarig relation. Du kommer i rollen som biträdande säljchef vara ett stöd till säljchef/platschef och i arbetsuppgifterna ingår att motivera, coacha och stötta personalen samt att hantera olika administrativa uppgifter. Även sedvanligt kassa- och butiksarbete ingår i tjänsten.

Tjänsten är ett vikariat på 36 tim/vecka, där både dag-, kvälls- och helgtjänstgöring ingår.
Tillträde enligt överenskommelse.

En Biträdande säljchef ska bland annat: fungera som en länk mellan säljare och säljchef,
kunna motivera, coacha och stötta personalen,
hela tiden arbeta för att skapa ett lag som fungerar på stationen,
agera säljcoach på stationen och ge säljare löpande feedback,
alltid föregå med gott exempel mot säljarna,
vara en del av och komplettera stationens ledningsteam som idag består av säljchef och biträdande säljchef,
vara ett stöd för säljchef och träda in i dennes ställe vid behov,
i övrigt utföra alla förekommande uppgifter på stationen.

Vem söker vi?
Du har framförallt erfarenhet av ledarskap och försäljning sedan tidigare. Ledarskap inom idrotten eller andra ideella verksamheter ser vi som ett stort plus. Vi vill även se att du har ett strukturerat och ordningsfullt arbetssätt samt att du säkerställer genomförandet av arbetsuppgifter i den dagliga driften.

Vi ser med fördel att du har erfarenhet sedan tidigare från arbete med ledande befattningar inom exempelvis livsmedel, handel, restaurang eller liknande. Erfarenhet av post och paket-hantering är också ett stort plus. 

B-körkort
Svenska i tal och skrift

Intresserad?
I denna tjänst samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Vid frågor ber vi dig kontakta Andreas Lindqvist, [email protected], 073-4130611. Urval och tillsättning sker löpande så om du är intresserad, sök nu! 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Supportadministratör med teknikintresse

Teknikintresserad supportadministratör Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för teknik och IT? Nu söker vi dig som vill jobba som supportadministratör hos en av våra kunder i Umeå. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Intervjuer och urval sker löpande! Tjänsten Du kommer huvudsakligen att arbeta med supportadministration där du tillsammans med kollegor följer upp och säkerst... Visa mer
Teknikintresserad supportadministratör

Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för teknik och IT?
Nu söker vi dig som vill jobba som supportadministratör hos en av våra kunder i Umeå. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Intervjuer och urval sker löpande!

Tjänsten
Du kommer huvudsakligen att arbeta med supportadministration där du tillsammans med kollegor följer upp och säkerställer effektiv och korrekt dokumentation och leverans på inkomna förfrågningar från avtalskunder. Du administrerar inkomna ärenden främst via ett ärendehanteringssystem men även via telefon och mejl. Teamet har sitt fokus på administration och dokumentation och för att lyckas i rollen bör du som person vara strukturerad, driven, kundfokuserad och IT-/teknikintresserad.

Kvalifikationer
Vi tror du har erfarenhet av kundtjänst eller supportarbete i någon form och tycker om administrativt arbete och är teknikintresserad. Vidare har du goda systemkunskaper och erfarenhet av att jobba med någon typ av ärendehanteringssystem.

Som person är du öppen och har ett proaktivt förhållningssätt och trivs med att arbeta såväl i grupp som på egen hand. Du har även god vana av att arbeta strukturerat och noggrant. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din egen kunskap.
 
Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.
 
* Start: omgående
* Omfattning: Heltid, måndag - fredag
* Placering: Umeå

Vi går igenom ansökningar och gör urval löpande så ansök så snart som möjligt! Visa mindre

Studenter sökes för extraarbete!

Studenter sökes för extraarbete! Vi söker dig som: Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Är flexibel och kan arbeta med kort varsel . Meriterande är att du har  A och B truckkort. Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget Är noggrann och effektiv. Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft.  Trivs att jobba i grupp Vi värdesätter flexibilitet och t... Visa mer
Studenter sökes för extraarbete!

Vi söker dig som:

Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Är flexibel och kan arbeta med kort varsel .
Meriterande är att du har  A och B truckkort.
Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget
Är noggrann och effektiv.
Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft. 
Trivs att jobba i grupp

Vi värdesätter flexibilitet och tillgänglighet då vår kund gärna ser att du kan hoppa in med kort varsel.

Du bör vara van att arbeta självgående, vara ordningsam och strukturerad
Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pålitlig och har en god samarbetsförmåga

Känns jobbet intressant? 
Sök denna tjänst redan idag, rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Metria söker systemutvecklare

Är du en systemutvecklare som ser till att få jobba med roliga och inspirerande saker? Har du insett att bästa vägen dit, är genom att bygga in test och kvalitet från grunden? Är du dessutom den som inte har något emot att kavla upp ärmarna och staka ut vägen i nära samarbete och i god stämning tillsammans med dina duktiga kollegor och engagerade beställare? Då vill vi att du blir en av oss! Placeringsort: Umeå eller Luleå med möjlighet att arbeta en del ... Visa mer
Är du en systemutvecklare som ser till att få jobba med roliga och inspirerande saker? Har du insett att bästa vägen dit, är genom att bygga in test och kvalitet från grunden? Är du dessutom den som inte har något emot att kavla upp ärmarna och staka ut vägen i nära samarbete och i god stämning tillsammans med dina duktiga kollegor och engagerade beställare? Då vill vi att du blir en av oss!

Placeringsort: Umeå eller Luleå med möjlighet att arbeta en del på distans
Villkor: Tjänsten är på heltid och tills vidare.

Vilka är vi?
På Metria jobbar tio agila utvecklingsteam med att ta fram och vidareutveckla smarta, geografiska IT-lösningar som skapar verklig nytta. Användningsområdena för geodata, det vill säga information om platsers egenskaper, är i det närmaste oändliga och skär genom alla verksamhetsområden.
Vi utvecklar applikationer för webb och mobil, där huvudfokus är att tillhandahålla SaaS-lösningar byggda på vår egen plattform. Vi vill skapa utrymme för innovation, och vi vill att våra medarbetare ska ha ett eget driv att utveckla och utvecklas. Vi lägger stort fokus vid din personlighet och hur du med din erfarenhet och kunskap kan komplettera oss. På Metria arbetar vi aktivt för en vara en jämställd arbetsplats och tror på värdet och nyttan av att se en mångfald av personligheter i utvecklingsteamen.

Vem är du?
Du gillar förmodligen inte att jobba med felsökning och brandsläckning ”i onödan”, och därför tar du initiativ för långsiktigt hållbara lösningar som är lätta att underhålla över tid.
Du har såklart ett genuint intresse av systemutveckling, agila metoder och DevOps. Du kan din TypeScript, Angular och Java, och du har någon form av erfarenhet från utveckling eller testning mot IT-säkerhet – eller annan specialistkunskap inom t.ex. Docker, CI/CD-flöden, ELK-stacken eller krav. 
En egenskap hos dig, som gör att vi tror att du kommer trivas bra hos oss på Metria, är att du med ödmjukhet och humor delar med dig av din kunskap och kreativitet, och därmed bidrar till vår goda stämning. Eftersom du är en fena på samarbete, så har du ingenting emot att vara bryggan mellan beställare och (ibland flera) utvecklingsteam vid behov. Faktum är att du tycker om att vara en del av en helhet, där alla jobbar tillsammans mot samma mål.  

Låter det intressant? 
Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan.? 
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) eller Andreas Lindqvist ([email protected], 073-413 06 11). 
Välkommen till Metria! Visa mindre

Montör till långsiktigt industrijobb i Vindeln

Vill du jobba som montör vid en av ortens större industrier i Vindeln? Vi söker nu till ett långsiktigt en person som ska jobba med montering av kranar inom produktionen. Är du en lovande juniormontör med drivet att lära dig eller är du duktig med antal års erfarenhet inom montering så är din ansökan välkommen!  Vi söker dig som har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekan... Visa mer
Vill du jobba som montör vid en av ortens större industrier i Vindeln? Vi söker nu till ett långsiktigt en person som ska jobba med montering av kranar inom produktionen. Är du en lovande juniormontör med drivet att lära dig eller är du duktig med antal års erfarenhet inom montering så är din ansökan välkommen! 

Vi söker dig som har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekaniker inom industrin. Du kommer att arbeta mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Även större montagejobb ingår där du tillsammans med kollegor ser till att jobbet blir effektivt och noggrant utfört.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och som inte är rädd för att hjälpa till där det behövs. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team.

Du har:

- Erfarenhet av montering i produktionsmiljö

- Har bas-kunskaper inom hydraulik och el.

- Vana av att läsa och arbeta ifrån ritning

- B-körkort

Meriterande

- Truckkort

- Traverskort

- Övrig industriell erfarenhet

Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt! Visa mindre

Senior Android-utvecklare

Tactel fortsätter växa och vi söker nu en Senior mjukvaruutvecklare till Umeå. När vi rekryterar utvecklare till vårt team så rekryterar vi för att vi tror på dig; alltså på din personlighet och potential att bli en ännu bättre utvecklare. I denna rekrytering söker vi dig som hunnit jobba några år och som är villig att ta en ledande roll i teamet. Läs mer och ansök! Du kommer att ingå i ett team och arbeta agilt tillsammans med både utvecklare och design... Visa mer
Tactel fortsätter växa och vi söker nu en Senior mjukvaruutvecklare till Umeå.
När vi rekryterar utvecklare till vårt team så rekryterar vi för att vi tror på dig; alltså på din personlighet och potential att bli en ännu bättre utvecklare. I denna rekrytering söker vi dig som hunnit jobba några år och som är villig att ta en ledande roll i teamet.

Läs mer och ansök!
Du kommer att ingå i ett team och arbeta agilt tillsammans med både utvecklare och designers. Våra kunder finns över hela världen och i en rad olika branscher. Från finans, handel, flyg och Internet of Things. Läs mer på Tactel – Företaget. Människorna. Och vår värld.

Din profil
Du är en senior utvecklare av mobila applikationer med fokus på snygg och högkvalitativ kod. Vi söker dig som är erfaren i backendutveckling och som arbetat mot Javabaserade frontend-lösningar och web-gränssnitt. De tekniker/plattformar vi använder är bl a:
Android
iOS
Java
Kotlin
DevOps
Jenkins

Du är även intresserad av det senaste på marknaden och snabb i att applicera nya tekniker och plattformar i ditt skapande. Du älskar Android-utveckling och är villig att ta en ledande roll i teamet utifrån din kompetens. Du är en lagspelare som uppskattar och förstår värdet av att förmedla kompetens och att tillsammans lära av varandra. 

Din utbildningsnivå kan variera, men du har en relevant utbildning inom datateknik, elektronik eller liknande. 

Att vara anställd på Tactel
Vi är ett team på 100 personer med kontor i Malmö, Stockholm och Umeå. 
Förutom trevliga och duktiga kollegor, utmanande och varierande arbetsuppgifter och inspirerande miljö erbjuder vi dig:
Flexibel arbetstid 
30 dagars semester, utöver övertids- och restidsersättning
Attraktivt kontor i centrala Umeå
Frukost och frukt, varje dag!
Generöst friskvårdsbidrag
Dator mobiltelefon efter dina önskemål samt betalt företagsabonnemang 
Årlig konferensresa 
Personalrabatt på Panasonic elektronik
Tjänstepension försäkringar
Utökad ersättning vid föräldraledighet
Events så som teamaktivteter, AWs, friskvårdsaktiviteter mm. 


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. För frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta ansvarig rekryterare Andreas Lindqvist via [email protected] Vi intervjuar spännande kandidater löpande så finns intresse ber vi dig söka direkt. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chaufför till Kalles Bud och Transport i Umeå.

Om tjänsten Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid 07-16 mån - fre. Start: omgående eller enligt överenskommelse Lön och villkor: enligt kollektivavtal Arbetsuppgifter Framförallt handlar det om att som Chaufför transportera hela eller delar av bohag liksom transport av mindre enstaka föremål/gods för både privatpersoner och företagskunder. Transporterna sker främst inom Umeå stad med C-bil. En del tyngre lyft förekommer så viss styrka och smidighet ä... Visa mer
Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid 07-16 mån - fre.
Start: omgående eller enligt överenskommelse
Lön och villkor: enligt kollektivavtal

Arbetsuppgifter
Framförallt handlar det om att som Chaufför transportera hela eller delar av bohag liksom transport av mindre enstaka föremål/gods för både privatpersoner och företagskunder. Transporterna sker främst inom Umeå stad med C-bil. En del tyngre lyft förekommer så viss styrka och smidighet är en klar fördel. 

Arbetsplatsen
På Kalles bud i Umeå jobbar ca 12 personer. Ett härligt gäng som bjuder på en skön välkomnande gemenskap med mycket skratt och glädje. Arbetsplatsen är belägen på Västerslätt i Umeå.

Profil
Vi söker dig som vill ha roligt på jobbet, gillar variation i arbetet och trivs där ingen dag är den andra lik. Du trivs i transportbranschen och framförallt med varierande arbetsuppgifter. Vi utgår också från att du ser långsiktigt på denna anställning. Då jobbet innebär en hel del direkt kundkontakt så önskar vi att du gillar det personliga mötet och har en naturlig social personlighet. Du behöver också behärska svenska språket både i tal och skrift. Du är driven och självgående och gillar att kunna lösa diverse situationer genom egna enkla beslut under din arbetsdag. 

Krav
C-kort
YKB

Meriterande
CE-Kort
ADR
Truckkort 

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå och du kommer som en del i processen mot anställning jobba som inhyrd konsult under en period. 

Intresserad?
Tillsättningen sker löpande så passa på att söka nu på en gång. Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Björn Edberg 072-2270952, [email protected] Visa mindre

Administrativt affärstöd till ATEA

Administrativt support- och affärsstöd till ATEA Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för IT? Är du även lagspelaren som trivs med att hjälpa och utveckla kunder? Ta då chansen och sök redan idag, urvalet sker löpande! Nu söker dig som vill jobba som administrativt support- och säljstöd till ATEA i Umeå med fokus på orderadministration och leverans av IT-produkter. Har du rätt intresse och personlighet så är ATEA beredd att lära dig rest... Visa mer
Administrativt support- och affärsstöd till ATEA

Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för IT? Är du även lagspelaren som trivs med att hjälpa och utveckla kunder? Ta då chansen och sök redan idag, urvalet sker löpande!

Nu söker dig som vill jobba som administrativt support- och säljstöd till ATEA i Umeå med fokus på orderadministration och leverans av IT-produkter. Har du rätt intresse och personlighet så är ATEA beredd att lära dig resten som krävs för att lyckas i ditt jobb! Bli en del av en organisation som ligger i framkant inom sitt området och värdesätter dig som medarbetare.
Tjänsterna är längre konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande!

Tjänsten
Som administrativt affärs- och säljstöd hos ATEA kommer du huvudsakligen arbeta med orderadministration där du administrerar, följer upp och i samråd med säljare och kollegor säkerställer effektiv leverans på inkomna beställningar från Ateas kunder. Du arbetar i ett härligt team och hanterar inkommande ärenden främst via telefon, mejl och det interna ärendehanteringssystemet.

Teamet har sitt fokus på orderadministration och för att lyckas i rollen bör du som person vara administrativ, strukturerad och noggrann samt lösningsorienterad. Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till förändring och en vilja att ständigt utvecklas i din arbetsroll, du trivs i ett arbetsklimat som präglas av framåtanda, gemenskap och korta beslutsvägar.
 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning, tycker om administrativt arbete och har ett intresse av att lära dig mer om IT-branschen.
* Generell kunskap om IT produkter
* Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
* Grundläggande kunskap i Officepaketet och Excel.
 *Erfarenhet av att jobba med ärendehanteringssystem

Det är meriterande om du
* Har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice, säljsupport och/eller försäljning av IT-produkter.
* Har erfarenhet av Microsoft Navision och SAP
* Har körkort B

Som person är du öppen och har ett proaktivt förhållningssätt och trivs med att arbeta såväl i grupp som på egen hand. Vidare är du som person driven och serviceinriktad i ditt sätt att vara och ser alltid till kundens bästa. Du har även god vana av att arbeta strukturerat, administrativt och noggrant. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Visa mindre

Administrativt affärstöd till ATEA

Administrativt support- och affärsstöd till ATEA Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för IT? Är du även lagspelaren som trivs med att hjälpa och utveckla kunder? Ta då chansen och sök redan idag, urvalet sker löpande! Nu söker dig som vill jobba som administrativt support- och säljstöd till ATEA i Umeå med fokus på orderadministration och leverans av IT-produkter. Har du rätt intresse och personlighet så är ATEA beredd att lära dig rest... Visa mer
Administrativt support- och affärsstöd till ATEA

Trivs du i en administrativ roll och har ett intresse för IT? Är du även lagspelaren som trivs med att hjälpa och utveckla kunder? Ta då chansen och sök redan idag, urvalet sker löpande!

Nu söker dig som vill jobba som administrativt support- och säljstöd till ATEA i Umeå med fokus på orderadministration och leverans av IT-produkter. Har du rätt intresse och personlighet så är ATEA beredd att lära dig resten som krävs för att lyckas i ditt jobb! Bli en del av en organisation som ligger i framkant inom sitt området och värdesätter dig som medarbetare.
Tjänsterna är längre konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande!

Tjänsten
Som administrativt affärs- och säljstöd hos ATEA kommer du huvudsakligen arbeta med orderadministration där du administrerar, följer upp och i samråd med säljare och kollegor säkerställer effektiv leverans på inkomna beställningar från Ateas kunder. Du arbetar i ett härligt team och hanterar inkommande ärenden främst via telefon, mejl och det interna ärendehanteringssystemet.

Teamet har sitt fokus på orderadministration och för att lyckas i rollen bör du som person vara administrativ, strukturerad och noggrann samt lösningsorienterad. Tjänsten passar dig som har en positiv inställning till förändring och en vilja att ständigt utvecklas i din arbetsroll, du trivs i ett arbetsklimat som präglas av framåtanda, gemenskap och korta beslutsvägar.
 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning, tycker om administrativt arbete och har ett intresse av att lära dig mer om IT-branschen.
* Generell kunskap om IT produkter
* Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
* Grundläggande kunskap i Officepaketet och Excel.
 *Erfarenhet av att jobba med ärendehanteringssystem

Det är meriterande om du
* Har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice, säljsupport och/eller försäljning av IT-produkter.
* Har erfarenhet av Microsoft Navision och SAP
* Har körkort B

Som person är du öppen och har ett proaktivt förhållningssätt och trivs med att arbeta såväl i grupp som på egen hand. Vidare är du som person driven och serviceinriktad i ditt sätt att vara och ser alltid till kundens bästa. Du har även god vana av att arbeta strukturerat, administrativt och noggrant. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Visa mindre

Senior IT-arkitekt

Har du ett genuint intresse av systemarkitektur, uppskattar hållbara lösningsmönster, och att arbeta i nära dialog med kunden. Vill du både fortsätta utvecklas och bidra till dina kollegors samt Metrias utveckling? Ta då chansen att bli en del av ledningsfunktionen för vår teknikresa!  Vi söker dig som vill arbeta som IT-arkitekt hos oss och bli en av våra nya stjärnarkitekter. Stort fokus ligger på nyutveckling av spänstiga produkter där vi arbetar i nära... Visa mer
Har du ett genuint intresse av systemarkitektur, uppskattar hållbara lösningsmönster, och att arbeta i nära dialog med kunden. Vill du både fortsätta utvecklas och bidra till dina kollegors samt Metrias utveckling? Ta då chansen att bli en del av ledningsfunktionen för vår teknikresa! 
Vi söker dig som vill arbeta som IT-arkitekt hos oss och bli en av våra nya stjärnarkitekter. Stort fokus ligger på nyutveckling av spänstiga produkter där vi arbetar i nära dialog med marknaden för att i tid fånga upp rätt behov. Vi ser IT-arkitektur som en inbyggd del av utvecklingsprocessen för våra lösningar och därmed är man en del av utvecklingsteamet hela vägen. Vi satsar på innovation där du kommer att ges utrymme att utvecklas i det du vill. 

Placeringsort: Umeå eller Luleå med möjlighet att arbeta en del på distans
Villkor: Tjänsten är på heltid och tillsvidare
Om tjänsten 
Som senior IT-arkitekt hos oss får du möjligheten att arbeta i ett av våra agila team med utveckling av geografiska IT-lösningar. Vi utvecklar webbapplikationer och mobila appar med bakomliggande produktionssystem för geografisk data, där vi också hanterar driftsplattformarna hos oss. Vårt huvudfokus är tillhandahållande av SaaS-lösningar byggda på egen plattform.?Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam och där bidra till teamets arbetsuppgifter och gemensamma mål som bland annat innebär: 
 • Utveckling av våra kunders IT-lösningar 
• Utveckling av Metrias egna produkter och tjänster 
• Leveransansvar för de produkter vi utvecklar så de blir lätta att underhålla och håller hög kvalitet 
• Säkerställa hög kvalitet i våra rutiner och processer och att vi arbetar med ständiga förbättringar 
• Ta ansvar för såväl sin egen utveckling och även verka för att teamets gemensamma långsiktiga kompetens och leveransförmåga stärks 
Exempel på arbetsuppgifter 

Framtagande av vision/mål och strategier kopplat till IT-arkitektur området. 


Operativ i teamet inom systemutveckling och systemarkitektur för att kontinuerligt kalibrera strategi/tillämpning/verktyg.  


Implementera och följa upp arkitekturella frågor.  


Som en del i innovationsskapande kring nya affärsmöjligheter. 


Tekniskt säljstödVem söker vi?? 
Vi tänker oss att du har ett genuint intresse av systemarkitektur, gärna med intresse och erfarenhet av agila metoder (inkl. DevOps). De kompetenser vi behöver mer specifikt är främst inom TypeScript, Angular och Java och vi ser helst att du har minst 5 - 8 års tidigare erfarenhet av likvärdigt motsvarande ansvarsområde. 

Webbutveckling och/eller utveckling av mobila appar samt erfarenhet av IT-säkerhetsarbete är meriterande. 
 
Som person är du lyhörd, noggrann och har ett sinne för detaljer. Du har också en naturligt positiv inställning. Du är självgående och van att ta för dig. För att lyckas i denna roll ser vi att du är lösningsorienterad och gärna jobbar tillsammans med andra i ett team. Du tycker det är självklart att dela med dig av din kompetens och demonstrerar gärna projekt och lösningar för andra, både kunder och kollegor. En viktig egenskap i din roll är att kunna se helheten i ditt arbete, både tekniskt och affärsmässigt. 
Som senior IT-arkitekt på Metria är du den som säkerställer en framtidssäker arkitektur kopplat till geografiska IT-lösningar där erfarenhet, system- och lösningsarkitekur är centralt.  
Du är en IT-arkitekt som gillar att arbeta med utveckling och nära dina lösningar. Du är bevandrad kring moderna lösningsmönster inom systemarkitektur och har stor erfarenhet av att implementera arkitekturella lösningar som är flexibla och stödjer ett aktivt flöde av värde till kunderna. Stort fokus ligger kring träffsäkert och automatiserbara och information/data-centriska lösningar. Du är väl orienterad i ämnet och kan ge rekommendationer och vägledning i uppdrag och affärsmöjligheter. Du kommer att vara en del av en helhet och samarbeta hela vägen genom implementation och vidareutveckling där alla jobbar tillsammans mot samma mål.  
Metria söker engagerade och duktiga medarbetare som vill utvecklas. Vi lägger stor fokus vid din personlighet och hur du med din erfarenhet och kunskap kan komplettera oss. Vi värdesätter och strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökanden. 

Låter det intressant? 
Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan.? 
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) eller Andreas Lindqvist ([email protected], 073-413 06 11). 
Välkommen till Metria! Visa mindre

Projektutvecklare till Magnolia Bostad Umeå

Ansök    Nov 12    OnePartnerGroup Umeå AB    Byggledare
Magnolia Bostad söker en projektutvecklare till vårt regionkontor i centrala Umeå. Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag. Om tjänsten I rollen som projektutvecklare är du en viktig del av Magnolia Bostads projektverksamhet från tidig idé till färdigt projekt. Du ansvarar för att tillsammans med affärsutveckling utveckla, driva och färdigställa projekt med främst bostäder i for... Visa mer
Magnolia Bostad söker en projektutvecklare till vårt regionkontor i centrala Umeå. Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag.

Om tjänsten
I rollen som projektutvecklare är du en viktig del av Magnolia Bostads projektverksamhet från tidig idé till färdigt projekt. Du ansvarar för att tillsammans med affärsutveckling utveckla, driva och färdigställa projekt med främst bostäder i form av hyresrätter med viss andel bostadstadsrätter. Projekten kan även inkludera samhällsfastigheter och hotell. Du arbetar i enlighet med uppsatta mål och riktlinjer med företagets övergripande strategi och policy.

Huvudsakliga arbetsuppgifter Medverka i tidigt skede vid förvärv, markanvisningar och due diligence.
Utveckling av produkten och säkerställa projektets ställda krav och mål.
Tillsammans med affärsutveckling upprätta tidiga projektkalkyler, fastställa projektbudgetar, projektmål och projektorganisation samt medverka i försäljningsprocessen.
Arbeta enligt bolagets Projektprocess.
Styrning och uppföljning av projektbudget och projektmål.
Upphandla och koordinera jurister, arkitekter och tekniska konsulter.
Sammankalla och driva interna samt externa projektmöten.
Driva detaljplan.
Förhandla och teckna exploateringsavtal.
Genomföra lantmäteriförrättningar.
Förhandling och upphandling av entreprenad inklusive upprättande av entreprenadkontrakt.
Sammankalla och driva kontraktpartsmöten med kunder och entreprenörer.
Företräda byggherren – kontrollera och säkerställa att entreprenadavtal och alla myndighetskrav efterlevs och uppfylls.
Framtagande av bygglovshandlingar och sökande av bygglov.
Ansökan/hantering investeringsstöd.
Medverka i bolagets utvecklings- och kvalitetsarbete.
Aktivt arbeta för ett gott samarbete med entreprenörer, konsulter, kommuner och kunder.

Kompetenskrav Byggnadsteknisk utbildning.
5-10 års erfarenhet från liknande roll.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du som person är driven med hög ambitionsnivå, att du är lösningsorienterad samt att du arbetar strukturerat och målinriktat. Vidare har du ett ekonomiskt och affärsmässigt tänk samt har lätt att skapa relationer då tjänsten kräver ett gott samarbete såväl inom bolaget som med externa parter i form av entreprenörer, konsulter, kommuner och kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är en teamorienterad person som bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Din ansökan
Visst låter det spännande? I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå. Vid frågor eller funderingar ber vi dig kontakta Andreas Lindqvist, senior rekryterare; [email protected], 073-4130611. 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Terminalarbetare Nattjobb!

För vår kunds räkning söker vi nu Dig som vill jobba natt under perioden 22 november till 15 januari.  Om jobbet Som terminalarbetare hanterar du inkommande och utgående styckegods som ska sorteras för vidare distribution mot sin slutdestination. Arbetet utförs längs en s k paketbana tillsammans med en grupp andra arbetare och man jobbar i team för att slutföra sina uppgifter.  Arbetet kräver viss fysisk styrka och koordination men är även anpassat för at... Visa mer
För vår kunds räkning söker vi nu Dig som vill jobba natt under perioden 22 november till 15 januari. 

Om jobbet
Som terminalarbetare hanterar du inkommande och utgående styckegods som ska sorteras för vidare distribution mot sin slutdestination. Arbetet utförs längs en s k paketbana tillsammans med en grupp andra arbetare och man jobbar i team för att slutföra sina uppgifter. 
Arbetet kräver viss fysisk styrka och koordination men är även anpassat för att kunna hanteras på ett smidigt och enkelt sätt. 

Arbetstider: 00 - 06, 5 pass per vecka. Vardagar.
Tjänsten är en visstidsanställning för aktuell period. Du blir anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till Kund med goda chanser till förlängning efter periodens slut.
Lön: Normaltid och OB-lön enligt kollektivavtal. 

Vem söker vi?
Du är en aktiv person som trivs med att jobba fysiskt. Du har med fördel jobbat natt tidigare och vet vad det innebär eller har god självkännedom och kan gå i god för att du hanterar arbetstiderna. 
Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att hitta bra och effektiva rutiner. 
Du är en teamperson som trivs med att jobba tillsammans med andra mot tydliga mål.
Du kan förstå och läsa Svenska. Lägst krav; slutförd SFI grund. 

Sök nu! 
Låter detta spännande så skicka in en ansökan direkt då vi gör klart med platserna löpande. Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att höra av dig till oss på OnePartnerGroup via Karol Doyo, kandidatansvarig rekryterare Mail: [email protected]

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Produktionsteknisk chef till Cranab AB

Vill du arbeta som ledare på ett företag med korta beslutsvägar i en både operativ och strategisk roll? Till en nyckelposition hos oss på Cranab söker vi dig med tekniskt kunnande och närvarande ledarskap som vill anta rollen som produktionsteknisk chef och ta Cranab till nästa nivå i både produktivitet och effektivitet. Drivs du av att hitta konstruktiva produktionslösningar och effektivisera, mot en målbild som du själv får vara med och påverka? Har du ... Visa mer
Vill du arbeta som ledare på ett företag med korta beslutsvägar i en både operativ och strategisk roll? Till en nyckelposition hos oss på Cranab söker vi dig med tekniskt kunnande och närvarande ledarskap som vill anta rollen som produktionsteknisk chef och ta Cranab till nästa nivå i både produktivitet och effektivitet.

Drivs du av att hitta konstruktiva produktionslösningar och effektivisera, mot en målbild som du själv får vara med och påverka? Har du viljan och förmågan att entusiasmera dina medarbetare och tycker om att utmana dig själv? Hos oss kommer du få stora möjligheter att göra skillnad i vår strävan mot både högre produktivitet och bibehållen kvalitet.

Om tjänsten
I rollen som produktionsteknisk chef inom företaget ges du stora möjligheter att påverka och delta i utformningen av vår verksamhet, samt goda möjligheter till egen personlig utveckling inom en snabbfotad och mångsidig organisation. Hos oss blir du ansvarig för avdelningen produktionsteknik som idag består av åtta medarbetare som alla arbetar nära verksamheten och som levererar produktionstekniska lösningar mot uppsatta produktivitetsmål. Du rapporterar direkt till produktionschefen på Cranab AB. I våra fabriker i Vindeln tillverkar vi produkter genom varianter av bearbetning i plåt; laserskärning, pressning, svetsning, bearbetning, ytbehandling och montering. Din uppgift blir att genom närvaro och tydligt ledarskap styra den tekniska produktionsprocessen för samtliga produkter som Cranab tillverkar i Vindeln.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med placering i Vindeln (ca 5 mil från Umeå). 

Vem söker vi?
Vi söker en erfaren teknisk och kommunikativ ledare som har förmågan att se möjligheter och lösningar och som motiveras av att driva förändrings- och förbättringsarbete. I ditt ledarskap verkar du för delaktighet, samarbete och god lagkänsla och du har förmågan att stödja och delegera till dina medarbetare. Du förstår vikten av att ta tillvara dina medarbetares kompetens och involverar dem därför i både utveckling och effektivisering av verksamheten.

Du har: En gedigen erfarenhet av produktionsteknik, gärna inom industrisektorn och är redo att ta nästa steg mot ett större ansvar. 
En utbildning som ingenjör inom maskinteknik eller liknande alternativt att du besitter motsvarande kompetens via erfarenheter från arbetslivet. 
Förståelse och stort intresse i den tekniska bredd och det djup som vår verksamhet har, utifrån de produkter vi producerar och utvecklar. 
God hantering av både svenska och engelska i både tal och skrift. 
B-körkort.
Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Vid frågor kontakta rekryteringsspecialist Björn Edberg på 072-22 70 952 eller mail: [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Terminalarbetare med hjullastarkort

Vilket tillfälle! Vill du jobba som terminalarbetare kombinerat med lite traktorkörning i Umeå, då är detta jobbet för dig.  Om jobbet Vi erbjuder dig ett jobb som terminalarbetare/traktorförare hos vår kund på Klockarbäcken. Tjänsten är långsiktig där du kommer jobba genom OnePartnerGroups personaluthyrning. Är sedan alla parter nöjda finns goda möjligheter att bli övertagen till anställning direkt hos kundföretaget.  Vår kund är en välkänd internation... Visa mer
Vilket tillfälle!

Vill du jobba som terminalarbetare kombinerat med lite traktorkörning i Umeå, då är detta jobbet för dig. 

Om jobbet
Vi erbjuder dig ett jobb som terminalarbetare/traktorförare hos vår kund på Klockarbäcken. Tjänsten är långsiktig där du kommer jobba genom OnePartnerGroups personaluthyrning. Är sedan alla parter nöjda finns goda möjligheter att bli övertagen till anställning direkt hos kundföretaget. 

Vår kund är en välkänd internationell logistikaktör som hanterar en av Umeås största godsterminaler. Jobbet består i vanligt förekommande terminalarbetarsysslor varvat med vissa specifika uppgifter som kräver ett godkänt traktorkort för terminal. 

Arbetstider:
Dagtid 08-17 alt, 09-18 
Måndag - Fredag

Din profil
Du är en person som gillar att arbeta i högt tempo tillsammans med andra och tycker om att arbeta fysiskt. Du är inte rädd för att ta i om det behövs och tar gärna egna initiativ när situationen kräver det. 

Skallkrav
Traktor/hjullastarkort
Truckkort A+B
Tillgänglig för jobb omgående

Önskemål
Erfarenhet av lagerjobb sedan tidigare
Boende i Umeås närområde
Något års erfarenhet av att köra traktor

Intervjuer och urval sker löpande viket innebär att tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Passa därför på att söka tjänsten redan idag och ring gärna om du har några frågor. Ansvariga: Karol Doyo. [email protected], 073-8417524 alt, Björn Edberg. [email protected], 072-2270952

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Affärsdriven Servicechef till Umia

Umia AB är ett bolag som tillsammans med vår unika affärsmodell ”Umia-modellen” har vuxit stadigt under många år och vi vill nu i planen för fortsatt expansion erbjuda denna tjänst till en driven ledare med smak för entreprenadbranschen. Välkommen med din ansökan! Då vi är inne i en dynamisk och expansiv fas med enorma möjligheter till utveckling för både Dig, Umia AB och våra kunder söker vi nu efter en affärsdriven Servicechef som vill vara med och lyft... Visa mer
Umia AB är ett bolag som tillsammans med vår unika affärsmodell ”Umia-modellen” har vuxit stadigt under många år och vi vill nu i planen för fortsatt expansion erbjuda denna tjänst till en driven ledare med smak för entreprenadbranschen. Välkommen med din ansökan!

Då vi är inne i en dynamisk och expansiv fas med enorma möjligheter till utveckling för både Dig, Umia AB och våra kunder söker vi nu efter en affärsdriven Servicechef som vill vara med och lyfta bolaget till nya nivåer. Du ges möjligheten att bygga upp nya filialer inom bolaget och att skapa och utveckla vårt erbjudande mot nya och befintliga kunder. Låter det intressant?

Om tjänsten
Som servicechef på Umia kommer du vara huvudansvarig för de service-discipliner som Umia AB erbjuder inom El, VVS och Reglerteknik. Ditt uppdrag blir att utveckla befintliga kunder och kundrelationer kombinerat med att kontinuerligt lyfta in nya kunder i bolaget. Du ges möjligheten att bygga och skapa affärsmodeller som är lönsamma för alla parter i samråd med både kunder och leverantörer. Vi ser även att du är med och öppnar möjligheter för nya filialer för Umia AB på olika platser i länet och att du blir en nyckelspelare i de dialogerna.

Du kommer sitta med i ledningsgruppen för Umia AB och har fullt ekonomiskt ansvar för dina avdelningar i bolaget.

Du är ytterst personalansvarig för de 30 personer som idag jobbar inom service på Umia AB och kommer även vara med och bygga strategier för fortsatt tillväxt och kompetensförsörjning på både kort och lång sikt. Att du genom ett tydligt och positivt ledarskap motiverar och utvecklar dina medarbetare ser vi som en självklarhet och en viktig del av tjänsten.

Din profil
Du har ett starkt driv och tycker om att skapa affärer och goda långsiktiga kundrelationer. Du har med fördel en teknisk utbildning i botten och ett antal års erfarenhet av både ledarskap och affärsutveckling. Erfarenhet från entreprenadbranschen är meriterande men inte ett krav.

Du är positiv, kommunikativ och framåtblickande och en naturlig ledare. Du drivs av att skapa och utveckla affärer och att bygga en lönsam verksamhet.

Du är ansvarstagande och strukturerad, samt har en god förmåga att skapa förtroende både internt och externt.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor ber vi dig kontakta Andreas Lindqvist, ansvarig rekryterare på tel: 073-4130611 eller mail: [email protected]

Välkommen till Umia hälsar Ingemar med team Visa mindre

Lagerarbetare med truckkort till kväll/nattjobb

Ansök    Okt 15    OnePartnerGroup Umeå AB    Lagerarbetare
Tycker du om att arbeta med lagerarbete där truckkörning och materialhantering ingår? Är du kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobb mot gemensamma mål? Då är det här uppdraget för dig! Till vår kund i Umeå söker vi en kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare/lagermedarbetare som vill jobba kväll/natt söndag-torsdag med start omgående. Arbetstiderna kommer att vara söndag13.00-21.00 och måndag-torsdag 17.00-02.00. ... Visa mer
Tycker du om att arbeta med lagerarbete där truckkörning och materialhantering ingår? Är du kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobb mot gemensamma mål? Då är det här uppdraget för dig!

Till vår kund i Umeå söker vi en kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare/lagermedarbetare som vill jobba kväll/natt söndag-torsdag med start omgående. Arbetstiderna kommer att vara söndag13.00-21.00 och måndag-torsdag 17.00-02.00.

Om tjänsten
Onepartnergroup söker för vår kunds räkningen en person som ska arbeta som lagerarbetare/truckförare med gods och materialhantering vid deras terminal på klockarbäcken i Umeå. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av Onepartnergroup. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt och du kommer sedan jobba heltid. Vänta inte med att skicka in din ansökan, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en god fysik. Truckkort och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska såväl i tal som skrift. Har du kört motviktstruck är det meriterande.

Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, söndag- torsdag
* Placering: Umeå, Klockarbäcken
* Arbetstid: söndag13.00-21.00 och måndag-torsdag 17.00-02.00.

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Marknadsprojektledare till Umeå

Magnolia Bostad söker en driven, engagerad och erfaren Marknadsprojektledare med regionansvar. Hos oss erbjuds du möjligheten att få verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag. Du kommer att arbeta från vårt kontor i centrala Umeå. Om rollen I rollen som Marknadsprojektledare ansvarar du för att marknadsföra våra projekt från tidigt skede till inflyttning. Du är både strategisk och operativ och har även region... Visa mer
Magnolia Bostad söker en driven, engagerad och erfaren Marknadsprojektledare med regionansvar. Hos oss erbjuds du möjligheten att få verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag. Du kommer att arbeta från vårt kontor i centrala Umeå.

Om rollen
I rollen som Marknadsprojektledare ansvarar du för att marknadsföra våra projekt från tidigt skede till inflyttning. Du är både strategisk och operativ och har även regionansvar över region Norr. Det innebär att arbeta med event och varumärkesbyggande aktiviteter på koncernnivå. Du ingår i teamet på Marknad och Kommunikation och rapporterar till Chef Konceptualisering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvara för projektens marknadsplan, budget, aktivitetsplan och tidplan, övervaka och följa upp genomförda aktiviteter
• Planera, leda och följa upp kampanjer för projekt-och platsmarknadsföring i olika kanaler 
• Kvalitetssäkra att all kommunikation sker utifrån Magnolia Bostads riktlinjer och grafiska profil
• Ansvara för framtagning och produktion av marknadsföringsmaterial 
• Projektledning av events som t ex första spadtag och säljevent
• Ansvara för byggarbetsplatsprofilering
• Skapa och publicera innehåll på webbplats
• Ingå i projektgrupp som rådgivare inom kommunikationsfrågor

Exempel på aktiviteter är att producera och publicera innehåll på webbplats, textbearbetning, beställning av rendering, foto, film, bostadsväljare, säljskyltar och kundkommunikation i form av nyhetsbrev. 

Utbildning/erfarenhet
Vi ser att du som söker har eftergymnasial utbildning med inriktning på kommunikation. Du har några års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring samt erfarenhet av att driva och arbeta i projekt. Du är en van beställare mot olika typer av byråer. Erfarenhet från bostadsbranschen är meriterande. Utöver det har du även goda kunskaper inom Adobe CS och gärna inom Wordpress.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du som person är analytisk och proaktiv, med god förmåga att projektleda. Du är strukturerad, noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare har du lätt att skapa relationer då tjänsten kräver ett gott samarbete såväl inom bolaget som med externa parter. Då arbetet ibland kan innebära ojämna arbetstider vid exempelvis säljstarter, krävs ett flexibelt arbetssätt.

Om tjänsten
Tjänsten avser en fast heltidstjänst. Tillträde under januari 2022 eller enligt överenskommelse. Urval och ansökningar hanteras löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor om tjänsten, kontakta Andreas Lindqvist, ansvarig rekryterare OnePartnerGroup, tel: 073-4130611, mail: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studenter sökes för extraarbete!

Studenter sökes för extraarbete! Vi söker dig som: Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Är flexibel och kan arbeta med kort varsel . Meriterande är att du har  A och B truckkort. Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget Är noggrann och effektiv. Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft.  Trivs att jobba i grupp Vi värdesätter flexibilitet och t... Visa mer
Studenter sökes för extraarbete!

Vi söker dig som:

Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Är flexibel och kan arbeta med kort varsel .
Meriterande är att du har  A och B truckkort.
Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget
Är noggrann och effektiv.
Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft. 
Trivs att jobba i grupp

Vi värdesätter flexibilitet och tillgänglighet då vår kund gärna ser att du kan hoppa in med kort varsel.

Du bör vara van att arbeta självgående, vara ordningsam och strukturerad
Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pålitlig och har en god samarbetsförmåga

Känns jobbet intressant? 
Sök denna tjänst redan idag, rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Däckmontör till Däckjanne i Holmsund

Däckskiftare till höstsäsongen 2021 Har du ett intresse av att skruva i bilar eller andra fordon? Trivs du att arbeta med däckservice i en intensiv och händelserik miljö? Sök då tjänsten som däckmontör till Däckjanne i Holmsund. Ta chansen och ansök redan idag då vi arbetar med urvalet löpande! Vi söker nu däckmontör för höstsäsongens däckbyten till Däckjanne i Holmsund. Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras personbilar fö... Visa mer
Däckskiftare till höstsäsongen 2021

Har du ett intresse av att skruva i bilar eller andra fordon? Trivs du att arbeta med däckservice i en intensiv och händelserik miljö? Sök då tjänsten som däckmontör till Däckjanne i Holmsund.
Ta chansen och ansök redan idag då vi arbetar med urvalet löpande!

Vi söker nu däckmontör för höstsäsongens däckbyten till Däckjanne i Holmsund.
Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras personbilar för att byta från sommar till vinterdäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en del av dina arbetssysslor. Uppdraget är på heltid och beräknas starta inom kort och pågå i ca 4-6 veckor beroende på hur säsongen ser ut.

Meriterande är om du har arbetat med däckskifte och har verkstadsvana sedan tidigare men inget krav. Arbetet är ibland fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Som person bidrar du med en positiv attityd till arbetslaget och gillar att arbeta självgående med en hög kvalitetskänsla. Du kommer att vara ansiktet utåt för Däckjanne och därför ser vi gärna att du gillar servicearbete och tycker om mötet med kunden.

Vi söker dig som:
• Har god fysik
• Är pålitlig och ansvarsfull
• Driven och tar egna initiativ
• Servicemedveten
•Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor.

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av OnePartnerGroup och arbeta som konsult hos Däckjanne.
Intresserad?
Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Umeå

Vi söker nu för vår kunds räkning dig som vill jobba inom kundtjänst med teknisk support där du behöver ha finska som första- eller andraspråk.  OBS! Du blir anställd direkt av företaget och kommer ha din placering i Umeå.  Om tjänsten Som kundtjänstmedarbetare i Servicedesk arbetar du i en bred roll med varierande arbetsuppgifter och utmaningar. Har du tidigare erfarenhet från kundtjänstarbete eller erfarenhet från andra serviceroller erbjuder vi dig ut... Visa mer
Vi söker nu för vår kunds räkning dig som vill jobba inom kundtjänst med teknisk support där du behöver ha finska som första- eller andraspråk. 

OBS! Du blir anställd direkt av företaget och kommer ha din placering i Umeå. 

Om tjänsten
Som kundtjänstmedarbetare i Servicedesk arbetar du i en bred roll med varierande arbetsuppgifter och utmaningar. Har du tidigare erfarenhet från kundtjänstarbete eller erfarenhet från andra serviceroller erbjuder vi dig utbildning och möjlighet att få djupare insyn i olika IT-miljöer där du sedan tillsammans med ett härligt team dela kunskap och leverera förstklassig supportleverans till kunderna.
I detta jobb inom Servicedesk arbetar man utan uppdelning mellan första och andra linjen, här får alla chansen att utnyttja sin kompetens maximalt! Man delar på inkommande ärenden samtidigt som man gör sitt bästa för att lösa så många ärenden som möjligt i första supportteamet. Det är av yttersta vikt att kunderna får så bra support som möjligt och så fort som möjligt och vi tror att en viktig del av det är kompetenta medarbetare i hela supportorganisationen.
Du kommer bland annat arbeta med:
Ta emot ärenden från kundernas användare och ge ett bra bemötande
Hantering av klientdatorer, servrar och mobiltelefoner
Jobba med Active Directory administration
Följa upp och slutföra användares ärenden med fokus på kundnöjdhet
Identifiera och rapportera återkommande problem inom kundens supportleverans
Tjänsten är på heltid och tillsvidare
Arbetstider: Mån - fre 8-17 med möjlighet till flextid. 
Ytterligare förmåner erbjuds vid anställning och information om dessa ges under processens gång
 
Önskvärda egenskaper 
För att du ska trivas ser vi att du är serviceinriktad, noggrann och stresstålig. Du är en lagspelare som gillar att jobba i grupp och du trivs i en miljö där man delar kunskap med varandra och ligger i framkant vad beträffar tjänster och teknik.

Lite av det vi värdesätter hos dig som sökande:
Stort eget intresse och driv
Erfarenhet av att jobba i servicedesk med teknisk support
Relevant utbildning
Flytande finska i tal och skrift
I denna rekrytering jobbar vi med OnePartnerGroup Umeå. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så hör av dig till ansvarig rekryterare: Karol Doyo, 0738 41 75 24, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare till Skogstekniska Klustret

Om tjänsten Din roll som projektledare innebär framför allt att du har det övergripande ansvaret att styra, koordinera och löpande stämma av de olika delarna i dina tilldelade projekt och på så sätt utgöra den samordnande funktionen. Du ska självständigt kunna leda dina projekt från start till mål med fokus på tid, kostnad och kvalitet. Din uppgift blir att få alla delar att fungera tillsammans samt tillse att inget faller bort. Du ansvarar för genomförand... Visa mer
Om tjänsten
Din roll som projektledare innebär framför allt att du har det övergripande ansvaret att styra, koordinera och löpande stämma av de olika delarna i dina tilldelade projekt och på så sätt utgöra den samordnande funktionen. Du ska självständigt kunna leda dina projekt från start till mål med fokus på tid, kostnad och kvalitet. Din uppgift blir att få alla delar att fungera tillsammans samt tillse att inget faller bort. Du ansvarar för genomförande av aktiviteter samt uppföljning och dokumentation.

Utgångspunkt för ditt arbete är att se helheten i projekten samt att se projekten i det större sammanhang som utgörs av företagets verksamhet. I detta ligger företagets mål som grund och det är din uppgift att skapa konkreta aktiviteter som är i linje med företagets strategimål.

Att få dina medarbetare, medlemsföretag och övriga inblandade att samverka är din styrka och du ansvarar för att medverka till en positiv samarbetsanda som präglas av kreativitet och ömsesidig respekt. Som en röd tråd genom ditt arbete ingår att aktivt lyssna på behov och knyta ihop aktörer för att driva utvecklingen framåt.

I rollen som projektledare ingår också att skriva fram nya projektansökningar. Alla erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är därför meriterande. 

Kommunikation och marknadsföring är ytterligare två ansvarsområden som ingår i tjänsten där uppgifterna fördelas löpande inom teamet.

Vi söker dig som 
- har en universitetsutbildning i grunden
- är erfaren av att leda projekt 

Dina personliga egenskaper
Som person är du driven, engagerad och strukturerad. Du räds inte att ta nya kontakter och du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp, är flexibel och prestigelös.

Vi erbjuder
En möjlighet att få jobba tillsammans med de största och mest välkända skogsteknikföretagen i norra regionen och vara en del av den tekniska innovationskraft som medlemsföretagen tillsammans med forskning, lokala start-ups och olika finansiärer möjliggör i samverkan med Skogstekniska klustret.  

Vi tillämpar flexibel arbetstid inom vissa ramar och som anställd har du möjlighet till en friskvårdstimme i veckan. Vidare erbjuds du även friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse.

Du rapporterar direkt till VD.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor så vänd dig till rekryteringskonsult Andreas Lindqvist, [email protected] alt 073-413 06 11. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

C-Chaufförer sökes för extrajobb

C-chaufför sökes för extra jobb! Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, har C-körkort och god körvana samt är serviceinriktad och inte rädd att ta i - då är det dig vi söker! Information om uppdraget: OnePartnerGroup söker nu C-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i Umeå.  Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera paket. Paketen varierar i tyngd och storlek. Det är viktigt att du inte är rädd för att ta i... Visa mer
C-chaufför sökes för extra jobb!

Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, har C-körkort och god körvana samt är serviceinriktad och inte rädd att ta i - då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

OnePartnerGroup söker nu C-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i Umeå. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera paket. Paketen varierar i tyngd och storlek. Det är viktigt att du inte är rädd för att ta i och är stresstålig.


Detta söker vi:

Vi söker dig som har C-körkort, vana av körning och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.

Vi ser att du är flytande i svenska i tal och skrift. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag.

Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup men arbeta hos vår kund. Visa mindre

Chaufför till Kalles Bud och Transport i Umeå.

Om tjänsten Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid 07-16 mån - fre. Start: omgående eller enligt överenskommelse Lön och villkor: enligt kollektivavtal Arbetsuppgifter Framförallt handlar det om att som Chaufför transportera hela eller delar av bohag liksom transport av mindre enstaka föremål/gods för både privatpersoner och företagskunder. Transporterna sker främst inom Umeå stad med C-bil. En del tyngre lyft förekommer så viss styrka och smidighet ä... Visa mer
Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid 07-16 mån - fre.
Start: omgående eller enligt överenskommelse
Lön och villkor: enligt kollektivavtal

Arbetsuppgifter
Framförallt handlar det om att som Chaufför transportera hela eller delar av bohag liksom transport av mindre enstaka föremål/gods för både privatpersoner och företagskunder. Transporterna sker främst inom Umeå stad med C-bil. En del tyngre lyft förekommer så viss styrka och smidighet är en klar fördel. 

Arbetsplatsen
På Kalles bud i Umeå jobbar ca 12 personer. Ett härligt gäng som bjuder på en skön välkomnande gemenskap med mycket skratt och glädje. Arbetsplatsen är belägen på Västerslätt i Umeå.

Profil
Vi söker dig som vill ha roligt på jobbet, gillar variation i arbetet och trivs där ingen dag är den andra lik. Du trivs i transportbranschen och framförallt med varierande arbetsuppgifter. Vi utgår också från att du ser långsiktigt på denna anställning. Då jobbet innebär en hel del direkt kundkontakt så önskar vi att du gillar det personliga mötet och har en naturlig social personlighet. Du behöver också behärska svenska språket både i tal och skrift. Du är driven och självgående och gillar att kunna lösa diverse situationer genom egna enkla beslut under din arbetsdag. 

Krav
C-kort
YKB

Meriterande
CE-Kort
ADR
Truckkort 

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå och du kommer som en del i processen mot anställning jobba som inhyrd konsult under en period. 

Intresserad?
Tillsättningen sker löpande så passa på att söka nu på en gång. Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Björn Edberg 072-2270952, [email protected] Visa mindre

Lagerarbetare med truckkort

Ansök    Sep 10    OnePartnerGroup Umeå AB    Lagerarbetare
Tycker du om att arbeta med lagerarbete där truckkörning och materialhantering ingår? Är du kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobb mot gemensamma mål? Då är det här uppdraget för dig! Till vår kund Schenker i Umeå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare/lagermedarbetare som vill jobba heltid under minst 6 månader med start omgående. Om tjänsten Onepartnergroup söker för vår kund Sch... Visa mer
Tycker du om att arbeta med lagerarbete där truckkörning och materialhantering ingår? Är du kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobb mot gemensamma mål? Då är det här uppdraget för dig!

Till vår kund Schenker i Umeå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare/lagermedarbetare som vill jobba heltid under minst 6 månader med start omgående.

Om tjänsten
Onepartnergroup söker för vår kund Schenkers räkningen en person som ska arbeta som lagerarbetare/truckförare med gods och materialhantering vid deras lager i Umeå. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av Onepartnergroup. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt och du kommer sedan jobba heltid under minst 6 månader. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en god fysik. Truckkort och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska såväl i tal som skrift. Har du kört skjutstativtruck eller motviktstruck är det meriterande.

Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, måndag – fredag 
* Placering: Umeå, Klockarbäcken
* Arbetstid: 08.00-17.00

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Jobba med lagerinventering

Ansök    Sep 19    OnePartnerGroup Umeå AB    Lagerarbetare
Jobba med lagerinventering hos stort logistikföretag i Umeå Vi söker nu 2 personer som ska jobba med lagerinventering på heltid hos en av våra logistikkunder under 6 till 8 veckor.  Arbetsuppgifter Arbetet består i att manuellt gå igenom och räkna antalet artiklar som ligger på lagerhyllorna ofta i pallar/lådor som finns på lagret.   Arbetsplatsen är belägen på klockarbäcken i Umeå så det är viktigt att du kan ta dig dit på egen hand.  Heltid under 6-8 ... Visa mer
Jobba med lagerinventering hos stort logistikföretag i Umeå
Vi söker nu 2 personer som ska jobba med lagerinventering på heltid hos en av våra logistikkunder under 6 till 8 veckor. 

Arbetsuppgifter
Arbetet består i att manuellt gå igenom och räkna antalet artiklar som ligger på lagerhyllorna ofta i pallar/lådor som finns på lagret.  

Arbetsplatsen är belägen på klockarbäcken i Umeå så det är viktigt att du kan ta dig dit på egen hand. 

Heltid under 6-8 veckor
Dagtid Mån - Fre
Arbetstider 08-17
Tillsättning: Omgående

Profil
Med fördel har du jobbat inom lager och med liknande arbetsuppgifter där kanske även inventering ingått. Truckkort och truckvana är mycket meriterande liksom erfarenhet av lagersystem och att man gillar siffror.   

Vem är du?
Du är en noggrann och ansvarsfull person som ser till att få arbetet gjort. 
Du har en grundfysik som klarar av att arbeta dagtid i en miljö som kräver uthållighet och viss styrka.
Du är tillgänglig för arbete omgående.

Intresserad?
Du blir anställd av OnePartnerGroup i Umeå. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Björn Edberg på 072-22 70 952 alt, [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckmontör till Däckjanne i Holmsund

Däckskiftare till höstsäsongen 2021 Har du ett intresse av att skruva i bilar eller andra fordon? Trivs du att arbeta med däckservice i en intensiv och händelserik miljö? Sök då tjänsten som däckmontör till Däckjanne i Holmsund. Ta chansen och ansök redan idag då vi arbetar med urvalet löpande! Vi söker nu två däckmontörer för höstsäsongens däckbyten till Däckjanne i Holmsund. Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras personbi... Visa mer
Däckskiftare till höstsäsongen 2021

Har du ett intresse av att skruva i bilar eller andra fordon? Trivs du att arbeta med däckservice i en intensiv och händelserik miljö? Sök då tjänsten som däckmontör till Däckjanne i Holmsund.
Ta chansen och ansök redan idag då vi arbetar med urvalet löpande!

Vi söker nu två däckmontörer för höstsäsongens däckbyten till Däckjanne i Holmsund.
Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras personbilar för att byta från sommar till vinterdäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en del av dina arbetssysslor. Uppdraget är på heltid och beräknas starta sista veckan i september och pågå i ca två månader beroende på hur säsongen ser ut.

Meriterande är om du har arbetat med däckskifte och har verkstadsvana sedan tidigare men inget krav. Arbetet är ibland fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Som person bidrar du med en positiv attityd till arbetslaget och gillar att arbeta självgående med en hög kvalitetskänsla. Du kommer att vara ansiktet utåt för Däckjanne och därför ser vi gärna att du gillar servicearbete och tycker om mötet med kunden.

Vi söker dig som:
• Har god fysik
• Är pålitlig och ansvarsfull
• Driven och tar egna initiativ
• Servicemedveten
• Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor.

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av OnePartnerGroup och arbeta som konsult hos Däckjanne.

Intresserad?
Vid frågor kontakta Björn Edberg via tel; 072 2270952 eller mail: [email protected]
Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Studenter sökes för extraarbete!

Studenter sökes för extraarbete! Vi söker dig som: Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Är flexibel och kan arbeta med kort varsel . Meriterande är att du har  A och B truckkort. Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget Är noggrann och effektiv. Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft.  Trivs att jobba i grupp Vi värdesätter flexibilitet och t... Visa mer
Studenter sökes för extraarbete!

Vi söker dig som:

Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Är flexibel och kan arbeta med kort varsel .
Meriterande är att du har  A och B truckkort.
Att inneha körkort och egen bil är fördelaktigt då du lättare kan ta dig ut till företaget
Är noggrann och effektiv.
Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft. 
Trivs att jobba i grupp

Vi värdesätter flexibilitet och tillgänglighet då vår kund gärna ser att du kan hoppa in med kort varsel.

Du bör vara van att arbeta självgående, vara ordningsam och strukturerad
Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Andra egenskaper vi värdesätter är att du är pålitlig och har en god samarbetsförmåga

Känns jobbet intressant? 
Sök denna tjänst redan idag, rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Montör till långsiktigt industrijobb i Vindeln

Vill du jobba som montör vid en av ortens större industrier i Vindeln? Vi söker nu till ett långsiktigt uppdrag en duktig och erfaren person som ska jobba med montering av kranar inom produktionen. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan! Vi söker dig som har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekaniker inom industrin. Du kommer ... Visa mer
Vill du jobba som montör vid en av ortens större industrier i Vindeln? Vi söker nu till ett långsiktigt uppdrag en duktig och erfaren person som ska jobba med montering av kranar inom produktionen. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig eller välkommen in med din ansökan!

Vi söker dig som har någon form av utbildning inom montageteknik och/eller dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta som montör eller mekaniker inom industrin. Du kommer att arbeta mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är av yttersta vikt. Även större montagejobb ingår där du tillsammans med kollegor ser till att jobbet blir effektivt och noggrant utfört.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och som inte är rädd för att hjälpa till där det behövs. Du behöver kunna jobba både individuellt och i team.

Du har:

- Erfarenhet av montering i produktionsmiljö

- Har bas-kunskaper inom hydraulik och el.

- Vana av att läsa och arbeta ifrån ritning

- B-körkort

Meriterande

- Truckkort

- Traverskort

- Övrig industriell erfarenhet

Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så ansökan gärna så snart som möjligt! Visa mindre

Projektledare VVS till Umeå

Vi söker nu en erfaren projektledare inom VVS för omgående anställning. Umia har många spännande uppdrag i det expansiva Umeå-området och våra projektledare är en viktig del i vår samarbetsfilosofi som spänner över flera teknikområden. Som en del i vår tillväxtstrategi så söker vi nu nya duktiga medarbetare.  Om tjänsten Arbetsuppgifterna handlar kortfattat om att planera, strukturera och optimera projektens utförande enligt Umiamodellen och dess ekonomi.... Visa mer
Vi söker nu en erfaren projektledare inom VVS för omgående anställning.
Umia har många spännande uppdrag i det expansiva Umeå-området och våra projektledare är en viktig del i vår samarbetsfilosofi som spänner över flera teknikområden. Som en del i vår tillväxtstrategi så söker vi nu nya duktiga medarbetare. 

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna handlar kortfattat om att planera, strukturera och optimera projektens utförande enligt Umiamodellen och dess ekonomi. Du rapporterar direkt till entreprenadchefen på Umia.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med uppstart enligt överenskommelse. 

Ansvaret som ligger på denna tjänst handlar om projektets ekonomiska resultat, inköp och ÄTA-arbete, dess tekniska kvalitet, dokumentation och kommunikation både internt och externt. Du ansvarar för att kvalitets- och miljösystem efterföljs samt även att företagets verksamhetsledningssystem följs. Som projektledare har du ett direkt personalansvar över en grupp med montörer vilket innebär löpande utvecklingssamtal samt att du som chef efterlever och är ett föredöme i organisationen enligt "Det är vi som är Umia". 

Andra delar som projektledaren ansvarar för:
- Säkerställa att rätt resurser och befogenheter finns för arbetets utförande.
- Säkerställa kompetensbehovet hos befintliga montörer.
- Delta i besiktning av projekten och ansvara för nödvändiga åtgärder.
- Att med utgångspunkt från entreprenadavtal ansvara för projektets tekniska och ekonomiska genomförande, dokumentation samt tillse att företagets system för kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor följs.
- Månadsvis uppdatera projektprognos.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet och teknisk kompetens inom VVS-området och gillar att ha många bollar i luften. Du har god ordning samtidigt som du är en smidig ledare och en bra samarbetspartner. Du har med fördel mer än 5 års erfarenhet av liknande tjänster och vet vad jobbet innebär. Du är yrkesskicklig, prestigelös och gillar att samarbeta.

Vår idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet. Vi kallar det Umiamodellen och både kunderna och våra medarbetare gillar den. Det är inspirerande att jobba mot ett gemensamt mål som dessutom sparar mycket pengar till kunderna. Det är helt enkelt kul att jobba hos oss.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Vid frågor kontakta rekryteringsspecialist Andreas Lindqvist via tel; 073-4130611 eller mail: [email protected] 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare med truckkort

Ansök    Aug 17    OnePartnerGroup Umeå AB    Lagerarbetare
Tycker du om att arbeta som truckförare med gods och materialhantering, är kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobb mot gemensamma mål? Då är det här uppdraget för dig! Till vår kund i Umeå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare som vill jobba heltid under minst 6 månader med start omgående. Om tjänsten Onepartnergroup söker för vår kunds räkningen en person som ska arbeta som lagera... Visa mer
Tycker du om att arbeta som truckförare med gods och materialhantering, är kvalitetsmedveten och ansvarfull? Är du även lagspelaren som gillar att jobb mot gemensamma mål? Då är det här uppdraget för dig!

Till vår kund i Umeå söker vi en serviceinriktad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull truckförare som vill jobba heltid under minst 6 månader med start omgående.

Om tjänsten
Onepartnergroup söker för vår kunds räkningen en person som ska arbeta som lagerarbetare/truckförare med gods och materialhantering vid deras lager i Umeå. Tjänsten är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av Onepartnergroup. Uppdraget väntas tillsättas så snart som möjligt och du kommer sedan jobba heltid under minst 6 månader. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en god fysik. Truckkort och viss datorvana är ett krav och att du behärskar svenska såväl i tal som skrift. Har du kört skjutstativtruck är det meriterande.

Vi tror att du är en öppen person som vill trivas och ha roligt på arbetet. För att trivas i rollen är du en lagspelare som vågar be andra om hjälp och delar med dig av din kunskap. Vi lägger i denna process stor vikt vid personlig lämplighet.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, måndag – fredag 
* Placering: Umeå, Klockarbäcken
* Arbetstid: 07.00-16.00

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Lackerare till långsiktiga industrijobb i Vindeln

Ansök    Aug 19    OnePartnerGroup Umeå AB    Lackerare
Vill du jobba som lackerare i Vindeln vid en av ortens större industrier? Vi söker nu till långsiktiga uppdrag duktiga och intresserade personer som ska jobba med lackering av tillverkade industriprodukter. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig och välkommen in med din ansökan! Vi söker dig som har utbildning och/eller kunskap av att arbeta som lackerare. Du kommer att arbeta självständigt men även i grupp mot gemensamt uppsatta mål och vara en... Visa mer
Vill du jobba som lackerare i Vindeln vid en av ortens större industrier? Vi söker nu till långsiktiga uppdrag duktiga och intresserade personer som ska jobba med lackering av tillverkade industriprodukter. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig och välkommen in med din ansökan!

Vi söker dig som har utbildning och/eller kunskap av att arbeta som lackerare. Du kommer att arbeta självständigt men även i grupp mot gemensamt uppsatta mål och vara en del av ett större flöde där varje moment är viktigt. Utöver sedvanliga lackeringsuppgifter där du följer anvisningar/flöden kan även kundanpassade och mer specialiserade uppdrag bli aktuella.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Vi tror också att du är lösningsfokuserad samt har en god känsla för kvalitet. Vidare ser vi att du är händig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du brinner självklart för ditt yrke och strävar efter att utvecklas i ditt arbete.

 Meriterande om du har

- Erfarenhet av lackering i industri/produktionsmiljö

- Vana av att jobba med våtlackering

- B-körkort

-Relevant utbildning för yrket

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför redan idag. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Björn Edberg på 072-2270952 alt [email protected] Visa mindre

Projektutvecklare till Magnolia Bostad Umeå

Ansök    Aug 24    OnePartnerGroup Umeå AB    Byggledare
Magnolia Bostad söker projektutvecklare till vårt regionkontor i centrala Umeå. Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag. Om tjänsten I rollen som projektutvecklare är du en viktig del av Magnolia Bostads projektverksamhet från tidig idé till färdigt projekt. Du ansvarar för att tillsammans med affärsutveckling utveckla, driva och färdigställa projekt med främst bostäder i form a... Visa mer
Magnolia Bostad söker projektutvecklare till vårt regionkontor i centrala Umeå. Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag.

Om tjänsten
I rollen som projektutvecklare är du en viktig del av Magnolia Bostads projektverksamhet från tidig idé till färdigt projekt. Du ansvarar för att tillsammans med affärsutveckling utveckla, driva och färdigställa projekt med främst bostäder i form av hyresrätter med viss andel bostadstadsrätter. Projekten kan även inkludera samhällsfastigheter och hotell. Du arbetar i enlighet med uppsatta mål och riktlinjer med företagets övergripande strategi och policy.

Huvudsakliga arbetsuppgifter Medverka i tidigt skede vid förvärv, markanvisningar och due diligence.
Utveckling av produkten och säkerställa projektets ställda krav och mål.
Tillsammans med affärsutveckling upprätta tidiga projektkalkyler, fastställa projektbudgetar, projektmål och projektorganisation samt medverka i försäljningsprocessen.
Arbeta enligt bolagets Projektprocess.
Styrning och uppföljning av projektbudget och projektmål.
Upphandla och koordinera jurister, arkitekter och tekniska konsulter.
Sammankalla och driva interna samt externa projektmöten.
Driva detaljplan.
Förhandla och teckna exploateringsavtal.
Genomföra lantmäteriförrättningar.
Förhandling och upphandling av entreprenad inklusive upprättande av entreprenadkontrakt.
Sammankalla och driva kontraktpartsmöten med kunder och entreprenörer.
Företräda byggherren – kontrollera och säkerställa att entreprenadavtal och alla myndighetskrav efterlevs och uppfylls.
Framtagande av bygglovshandlingar och sökande av bygglov.
Ansökan/hantering investeringsstöd.
Medverka i bolagets utvecklings- och kvalitetsarbete.
Aktivt arbeta för ett gott samarbete med entreprenörer, konsulter, kommuner och kunder.

Kompetenskrav Byggnadsteknisk utbildning.
5-10 års erfarenhet från liknande roll.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du som person är driven med hög ambitionsnivå, att du är lösningsorienterad samt att du arbetar strukturerat och målinriktat. Vidare har du ett ekonomiskt och affärsmässigt tänk samt har lätt att skapa relationer då tjänsten kräver ett gott samarbete såväl inom bolaget som med externa parter i form av entreprenörer, konsulter, kommuner och kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är en teamorienterad person som bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Din ansökan
Visst låter det spännande? I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå. Vid frågor eller funderingar ber vi dig kontakta Andreas Lindqvist, senior rekryterare; [email protected], 073-4130611. 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckpersonal till Bilbolaget Nord i Umeå

Däckskiftare till höstsäsongen 2021 Nu söker vi Dig som vill vara med och skifta däck under höstens däcksäsong. Ett uppskattat arbete tillsammans med ett roligt gäng på Bilbolaget Nord i Umeå. Jobbet kräver en del fysiskt av dig och det är tidvis högt tempo. Har du intresse av bilar och mekanik sedan tidigare eller kanske till och med jobberfarenhet från motorbranschen så är det ett plus men inget krav för att få tjänsten.  Om tjänsten Jobbet handlar om ... Visa mer
Däckskiftare till höstsäsongen 2021

Nu söker vi Dig som vill vara med och skifta däck under höstens däcksäsong. Ett uppskattat arbete tillsammans med ett roligt gäng på Bilbolaget Nord i Umeå. Jobbet kräver en del fysiskt av dig och det är tidvis högt tempo. Har du intresse av bilar och mekanik sedan tidigare eller kanske till och med jobberfarenhet från motorbranschen så är det ett plus men inget krav för att få tjänsten. 

Om tjänsten
Jobbet handlar om att skifta däck från sommar- till vinterdäck för Bilbolagets kunder. Oftast väntar kunderna på plats i butiken medan service utförs. Viss kundkontakt kan därmed förekomma även om det mesta sker via kundservice. Att logga och registrera utfört arbete och se till att rätt däck hamnar på rätt bil kräver att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Att kunna förstå och följa alla säkerhetsföreskrifter är också ett krav för att bli erbjuden tjänsten.

Heltid, måndag - fredag 07-16. September - Oktober. Möjlighet finns ofta till förlängt arbete efter säsong under en begränsad tid. 

Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av Bilbolaget Nord.

Krav:
Svenska tal
Körkort B
Tillgänglig för heltidsarbete under hela perioden
Fysiskt god form
Noggrann och strukturerad

Önskemål:
Intresse av motor och bilar
Erfarenhet av däckskifte

OBS! Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så passa på att söka direkt om du är intresserad!

I denna rekrytering tar vi hjälp av OnePartnerGroup i Umeå. Vid frågor och funderingar kontakta: Karol Doyo, [email protected]; 073-8417524. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chaufför till flyttavdelning vid Kalles Bud och Transport i Umeå.

Om tjänsten Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid 07-16 mån - fre. Start: omgående eller enligt överenskommelse Lön och villkor: enligt kollektivavtal Arbetsuppgifter Framförallt handlar det om flyttar av hela eller delar av bohag liksom transport av mindre enstaka föremål/gods för både privatpersoner och företagskunder.  Transporterna sker främst inom Umeå stad med C-bil men det förekommer också vissa transporter med bil och släp. En del tyngre lyft... Visa mer
Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid 07-16 mån - fre.
Start: omgående eller enligt överenskommelse
Lön och villkor: enligt kollektivavtal

Arbetsuppgifter
Framförallt handlar det om flyttar av hela eller delar av bohag liksom transport av mindre enstaka föremål/gods för både privatpersoner och företagskunder.  Transporterna sker främst inom Umeå stad med C-bil men det förekommer också vissa transporter med bil och släp. En del tyngre lyft förekommer så viss styrka och smidighet är en klar fördel. 

Arbetsplatsen
På Kalles bud i Umeå jobbar ca 12 personer. Ett härligt gäng som bjuder på en skön välkomnande gemenskap med mycket skratt och glädje. Arbetsplatsen är belägen på Västerslätt i Umeå.

Profil
Vi söker dig som vill ha roligt på jobbet, gillar variation i arbetet och trivs där ingen dag är den andra lik. Du trivs i transportbranschen och framförallt med varierande arbetsuppgifter. Vi utgår också från att du ser långsiktigt på denna anställning. Då jobbet innebär en hel del direkt kundkontakt så önskar vi att du gillar det personliga mötet och har en naturlig social personlighet. Du behöver också behärska svenska språket både i tal och skrift. Du är driven och självgående och gillar att kunna lösa diverse situationer genom egna enkla beslut under din arbetsdag. 

Krav
CE-kort
YKB
ADR
Truckkort 

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå och du kommer som en del i processen mot anställning jobba som inhyrd konsult under en period. 

Intresserad?
Tillsättningen sker löpande så passa på att söka nu på en gång. Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Björn Edberg 072-2270952, [email protected] Visa mindre

Truckförare till Bilbolaget Nord i Umeå

Ansök    Aug 11    OnePartnerGroup Umeå AB    Truckförare
Vi söker dig som vill jobba som truckförare under höstens däcksäsong på Bilbolaget Nord i Umeå.  Om tjänsten Arbetet handlar om att bistå verkstad och däckpersonal med material under kommande däcksäsong hösten 2021. Arbetet är tidvis stressigt så det är av stor vikt att du kan hantera din truck tryggt och säkert i alla förhållanden. Att du kan förstå säkerhetsföreskrifter och arbetsordrar utifrån svenska språket är också en förutsättning för att du ska bl... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som truckförare under höstens däcksäsong på Bilbolaget Nord i Umeå. 

Om tjänsten
Arbetet handlar om att bistå verkstad och däckpersonal med material under kommande däcksäsong hösten 2021. Arbetet är tidvis stressigt så det är av stor vikt att du kan hantera din truck tryggt och säkert i alla förhållanden. Att du kan förstå säkerhetsföreskrifter och arbetsordrar utifrån svenska språket är också en förutsättning för att du ska bli erbjuden tjänsten. 

Tjänsten är på heltid, måndag till fredag 07-16. Visstid med möjlighet till förlängning. 

OBS! Du blir anställd direkt av Bilbolaget Nord i Umeå!

Krav 
Truckkort A2 och B1. 
Svenska tal och skrift
Noggrann och strukturerad
Fysiskt god form

Önskemål
Erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå. Vid frågor och funderingar kontakta Karol Doyo 073-8417524 [email protected]

Vi kommer att tillsätta tjänsterna löpande så passa på att ansöka direkt om du är intresserad. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC-operatör Vindeln

CNC-operatör Vi söker nu CNC-operatörer till vår kund i Vindeln som just nu ser en stark tillväxt och växlar upp ordentligt i produktionen. Läs mera om tjänsten och sökprofilen nedan. Är du intresserad så behöver du bara skicka in ditt CV. Vi hör sedan av oss och berättar mera om företaget och tjänsten via telefon.  Dina arbetsuppgifter Som CNC-operatör arbetar du med bland annat inkörningar, programändringar samt hantering av verktyg och skärdata. Du kom... Visa mer
CNC-operatör
Vi söker nu CNC-operatörer till vår kund i Vindeln som just nu ser en stark tillväxt och växlar upp ordentligt i produktionen. Läs mera om tjänsten och sökprofilen nedan. Är du intresserad så behöver du bara skicka in ditt CV. Vi hör sedan av oss och berättar mera om företaget och tjänsten via telefon. 

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör arbetar du med bland annat inkörningar, programändringar samt hantering av verktyg och skärdata. Du kommer hantera avancerade fleroperationsmaskiner med styrsystem som Fanuc, Siemens och Mazak. 

Din profil
Vi ser att du som söker har utbildning inom CNC och gärna några års erfarenhet av att jobba som CNC-operatör. Vi ser det även som meriterande om du har en teknisk utbildning i grunden, har truck eller traverskort eller har erfarenhet av affärssystemet Monitor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och söker dig som är engagerad och lösningsorienterad, samt att du har en god social- och kommunikativ förmåga. Vi värdesätter initiativkraft, lagspel och kvalitetsmedvetenhet.

Om tjänsten
Uppdraget är på heltid och tillsvidare.
Du anställs som konsult via OnePartnerGroup under en period för att sedan gå över i en anställning direkt hos vår Kund. 

Intresserad?
Sök tjänsten redan idag då det är snabb tillsättning när vi hittar rätt kandidat. Vill du veta mer så tveka inte att höra av dig till: Andreas Lindqvist, 073-4130611, [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Supportmedarbetare till Umeå

Siemens Financial Services befinner sig nu i stark tillväxt och står inför spännande utmaningar. Därför söker vi nu sales support-medarbetare med placering i Umeå. Om tjänsten Du kommer att bli en del av ett engagerat team som hjälper och supportar Siemens FS samarbetspartners. Dina arbetsuppgifter består framförallt i att hantera inkommande telefonsamtal och mail vilket kan leda till att få guida någon rätt i IT-systemet, ge stöd i finansiella frågor, ha... Visa mer
Siemens Financial Services befinner sig nu i stark tillväxt och står inför spännande utmaningar. Därför söker vi nu sales support-medarbetare med placering i Umeå.

Om tjänsten
Du kommer att bli en del av ett engagerat team som hjälper och supportar Siemens FS samarbetspartners. Dina arbetsuppgifter består framförallt i att hantera inkommande telefonsamtal och mail vilket kan leda till att få guida någon rätt i IT-systemet, ge stöd i finansiella frågor, hantera systemstyrd ordermottagning eller ge andra former av stöd till leverantörer och samarbetspartners i organisationen. 

Du kommer att arbeta i en nordisk organisation vilket innebär samarbete med kollegor i Norge och Finland men även med olika lokala avdelningar i Sverige.

Din profil
Vi söker dig som drivs av att alltid ge den bästa servicen och som har god telefonvana sedan tidigare. 

I rollen som medarbetare på sales support så är du serviceminded, utåtriktad och noggrann. Du kommer få jobba i ett mindre team så det är viktigt att du är en lagspelare som ser laget för jaget och att du hanterar att arbeta i kontorslandskap.

Vi söker dig som har god datorvana samt att du behärskar både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet från serviceyrken, kundsupport och/eller försäljning sedan tidigare så är det meriterande.

Kriterier
- Godkända gymnasiebetyg
- God dator/system-vana
- God engelska och svenska i tal och skrift
- Erfarenhet av kundtjänst/support sedan tidigare är meriterande

Om Siemens
"Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i en internationell miljö med spännande utmaningar. Vår framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar ny kunskap och hjälper till med att hitta svar på världens svåraste frågor. 

Vi har en uttalad och väl etablerad policy för mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på våra utmaningar."

Sök tjänsten
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Vid frågor ber vi dig kontakta Andreas Lindqvist på mail: [email protected] Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. 

I rekryteringsprocessen ingår att göra personlighets- och begåvningstest. Går du vidare i processen får du ett mail med mer information om hur du går tillväga för att göra testerna. 

Välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Traktorförare med truckkort

Vilket tillfälle! Vill du jobba som traktorförare kombinerat med terminalarbete i Umeå, då är detta jobbet för dig.  Om jobbet Vi erbjuder dig ett jobb som traktorförare hos vår kund på Klockarbäcken. Tjänsten är långsiktig där du första tiden kommer jobba genom OnePartnerGroups personaluthyrning för att sedan om alla parter är nöjda bli övertagen till anställning direkt hos kundföretaget.  Vår kund är en välkänd internationell logistikaktör som hantera... Visa mer
Vilket tillfälle!

Vill du jobba som traktorförare kombinerat med terminalarbete i Umeå, då är detta jobbet för dig. 

Om jobbet
Vi erbjuder dig ett jobb som traktorförare hos vår kund på Klockarbäcken. Tjänsten är långsiktig där du första tiden kommer jobba genom OnePartnerGroups personaluthyrning för att sedan om alla parter är nöjda bli övertagen till anställning direkt hos kundföretaget. 

Vår kund är en välkänd internationell logistikaktör som hanterar en av Umeås största godsterminaler. Jobbet består i vanligt förekommande terminalarbetarsysslor varvat med vissa specifika uppgifter som kräver ett godkänt traktorkort för terminal. 

Arbetstider:
Dagtid 07-16 
Mån - Fre

Din profil
Du är en person som gillar att arbeta tillsammans med andra och tycker om att arbeta fysiskt. Du är inte rädd för att ta i om det behövs och tar gärna egna initiativ när situationen kräver det. 

Skallkrav
Traktorkort
Truckkort A+B
Tillgänglig för jobb omgående

Önskemål
Erfarenhet av lagerjobb sedan tidigare
Boende i Umeås närområde
En som gillar att köra traktor

Tjänsten kommer tillsättas löpande vilket innebär att vi anställer när en riktigt bra profil dyker upp hos oss. Passa därför på att söka tjänsten redan idag och ring gärna om du har några frågor. Ansvariga: Karol Doyo. [email protected], 073-8417524 alt, Björn Edberg. [email protected], 072-2270952

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Chaufför till flyttavdelning hos Kalles Bud och Transport i Umeå.

Om tjänsten Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid 07-16 mån - fre. Start: omgående eller enligt överenskommelse Lön och villkor: enligt kollektivavtal Arbetsuppgifter Framförallt handlar det om flyttar av hela eller delar av bohag liksom transport av mindre enstaka föremål/gods för både privatpersoner och företagskunder.  Transporterna sker främst inom Umeå stad med C-bil men det förekommer också vissa transporter med bil och släp. En del tyngre lyft... Visa mer
Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och du jobbar dagtid 07-16 mån - fre.
Start: omgående eller enligt överenskommelse
Lön och villkor: enligt kollektivavtal

Arbetsuppgifter
Framförallt handlar det om flyttar av hela eller delar av bohag liksom transport av mindre enstaka föremål/gods för både privatpersoner och företagskunder.  Transporterna sker främst inom Umeå stad med C-bil men det förekommer också vissa transporter med bil och släp. En del tyngre lyft förekommer så viss styrka och smidighet är en klar fördel. 

Arbetsplatsen
På Kalles bud i Umeå jobbar ca 12 personer. Ett härligt gäng som bjuder på en skön välkomnande gemenskap med mycket skratt och glädje. Arbetsplatsen är belägen på Västerslätt i Umeå.

Profil
Vi söker dig som vill ha roligt på jobbet, gillar variation i arbetet och trivs där ingen dag är den andra lik. Du trivs i transportbranschen och framförallt med varierande arbetsuppgifter. Vi utgår också från att du ser långsiktigt på denna anställning. Då jobbet innebär en hel del direkt kundkontakt så önskar vi att du gillar det personliga mötet och har en naturlig social personlighet. Du behöver också behärska svenska språket både i tal och skrift. Du är driven och självgående och gillar att kunna lösa diverse situationer genom egna enkla beslut under din arbetsdag. 

Krav
CE-kort
YKB
ADR
Truckkort 

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå och du kommer som en del i processen mot anställning jobba som inhyrd konsult under en period. 

Intresserad?
Tillsättningen sker löpande så passa på att söka nu på en gång. Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Björn Edberg 072-2270952, [email protected] Visa mindre

Driven maskinförare Till Lidström Kross AB

Om tjänsten Jobbar du som maskinförare och vill ha en ny utmaning? Lidström Kross finns med där det händer, vid väg/järnvägsbyggen, fabriksetableringar eller andra byggnationer som kräver närhet, snabbhet, hög kvalitet och tuffa tag. Hos Lidström Kross blir du snabbt en del av familjen och du erbjuds stor frihet i arbetet kombinerat med ett stort ansvar i att se till att anläggningen fungerar och levererar. Då anläggningarna flyttas runt och finns utplacer... Visa mer
Om tjänsten
Jobbar du som maskinförare och vill ha en ny utmaning? Lidström Kross finns med där det händer, vid väg/järnvägsbyggen, fabriksetableringar eller andra byggnationer som kräver närhet, snabbhet, hög kvalitet och tuffa tag. Hos Lidström Kross blir du snabbt en del av familjen och du erbjuds stor frihet i arbetet kombinerat med ett stort ansvar i att se till att anläggningen fungerar och levererar. Då anläggningarna flyttas runt och finns utplacerade på olika platser i Norrland så behöver du kunna bo borta under veckorna måndag - torsdag om så skulle krävas. 

Tjänsten: Heltid och tillsvidare
Tillsättning: Omgående när rätt kandidat dyker upp

OBS! Vi ser gärna sökande från hela Norrland 

Din profil
Du har förarbevis på hjullastare och grävmaskin och god erfarenhet av att köra liknande maskiner sedan tidigare
Det är naturligt för dig att även kliva in och ta ansvar för annat som behöver göras i den dagliga verksamheten
Du har jobbat med sten och grus tidigare, helst också i en stenkross och förstår vad det handlar om. 

Några extra plus om du:
- avhjälper enklare service på maskinerna vid behov. 
- behärskar vissa svets- och skärkunskaper.

Vi erbjuder
Lön enligt överenskommelse med traktamente
Boende vid arbetsplatsen
Friskvårdsbidrag
Stora starka fungerande maskiner
Plus mycket mer..

Intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten så tveka inte att höra av dig. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup i Umeå så vid frågor, kontakta:
Andreas Lindqvist, 073-4130611, [email protected]

OBS! Lidström Kross ser fram emot att få träffa dig personligen framöver men undanbeder sig all form av kontakt under själva rekryteringsprocessen och hänvisar istället all kontakt till ansvariga på OnePartnerGroup i Umeå. Visa mindre

Lackerare till långsiktiga industrijobb i Vindeln

Ansök    Jul 2    OnePartnerGroup Umeå AB    Lackerare
Vill du jobba som lackerare i Vindeln vid en av ortens större industrier? Vi söker nu till långsiktiga uppdrag duktiga och intresserade personer som ska jobba med lackering av tillverkade industriprodukter. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig och välkommen in med din ansökan! Vi söker dig som har utbildning och/eller kunskap av att arbeta som lackerare. Du kommer att arbeta självständigt men även i grupp mot gemensamt uppsatta mål och vara en... Visa mer
Vill du jobba som lackerare i Vindeln vid en av ortens större industrier? Vi söker nu till långsiktiga uppdrag duktiga och intresserade personer som ska jobba med lackering av tillverkade industriprodukter. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig och välkommen in med din ansökan!

Vi söker dig som har utbildning och/eller kunskap av att arbeta som lackerare. Du kommer att arbeta självständigt men även i grupp mot gemensamt uppsatta mål och vara en del av ett större flöde där varje moment är viktigt. Utöver sedvanliga lackeringsuppgifter där du följer anvisningar/flöden kan även kundanpassade och mer specialiserade uppdrag bli aktuella.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Vi tror också att du är lösningsfokuserad samt har en god känsla för kvalitet. Vidare ser vi att du är händig och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du brinner självklart för ditt yrke och strävar efter att utvecklas i ditt arbete.

 Meriterande om du har

- Erfarenhet av lackering i industri/produktionsmiljö

- Vana av att jobba med våtlackering

- B-körkort

-Relevant utbildning för yrket

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför redan idag. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Björn Edberg på 072-2270952 alt [email protected] Visa mindre

Entreprenadchef till Umia

Är du en naturlig ledare med gedigen erfarenhet från bygg- och entreprenadbranschen? Vill du vara med och bygga team, framgångar och goda affärer? Är du på jakt efter nästa utmaning?  I denna tjänst får du nyttja dina naturliga egenskaper tillsammans med dina erfarenheter från branschen till att driva en fortsatt växande entreprenadverksamhet framåt och uppåt.  Du kommer bli en nyckelspelare för Umia AB och sitter även med i bolagets ledningsgrupp samt r... Visa mer
Är du en naturlig ledare med gedigen erfarenhet från bygg- och entreprenadbranschen? Vill du vara med och bygga team, framgångar och goda affärer? Är du på jakt efter nästa utmaning? 

I denna tjänst får du nyttja dina naturliga egenskaper tillsammans med dina erfarenheter från branschen till att driva en fortsatt växande entreprenadverksamhet framåt och uppåt. 

Du kommer bli en nyckelspelare för Umia AB och sitter även med i bolagets ledningsgrupp samt rapporterar till bolagets VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som entreprenadchef är du ytterst ansvarig för de projekt som rullar löpande i entreprenadverksamheten och för närvarande ligger årsbudgeten på ca 240 Mkr. Du har daglig dialog med projektledare, kunder, underentreprenörer samt med bolagets ledning för att kunna både styra, leda och kontrollera projekten. Du har formellt ansvar för de ca 130 medarbetare som finns i bolagets entreprenadverksamhet även om det ligger ett delvis delegerat ansvar på detta. 

Arbetsuppgifterna består framförallt i att vara en proaktiv ledare som ser till att verksamheten ute på entreprenaderna löper på med full kraft varje vecka. Ett dagligt stöd till bolagets just nu 12 projektledare med både operativa och strategiska problemlösningar är också en viktig uppgift. 

Projektekonomin styrs i bolaget genom s k succesiv vinstavräkning och i tjänsten ingår att löpande kontrollera projektens fakturering och vinstavräkningsgrad för att säkerställa en hållbar resursplanering över tid. 

Vem är du?
Du är en karismatisk ledare som trivs i att leda andra utifrån ett självledarskap. Att delegera och coacha medarbetare till goda resultat har redan tidigare varit en del av din vardag. Du är en mycket god kommunikatör som är tydlig i dina beslut och önskemål ut i organisationen.

Du är inte rädd för att ta tuffa beslut om det krävs men kan samtidigt vara inlyssnande och generös utifrån bolagets och verksamhetens bästa. Du trivs med att bygga långsiktiga relationer och är van att kunna påverka andra genom förtroende och tydlighet. 

Du har erfarenhet från bygg- och entreprenadbranschen sedan tidigare och har jobbat som exempelvis projektledare, entreprenadchef eller liknande.   

Du har erfarenhet av och grundläggande kunskaper i succesiv vinstavräkning. 

Formella krav
Erfarenhet från bygg/entreprenadbranschen
Arbete i ledande ställning sedan tidigare
Erfarenhet av verksamhets-/budgetansvar
Kunskap i succesiv vinstavräkning

Rekryteringsprocessen
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Vid frågor ber vi dig kontakta Andreas Lindqvist 073-4130611, [email protected] Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. 

I rekryteringsprocessen ingår att göra personlighets- och begåvningstest. Går du vidare i processen får du ett mail med mer information om hur du går tillväga för att göra testerna. De som går vidare i processen efter genomförda tester kommer att bjudas in till en kompetensbaserad intervju. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre