Lediga jobb Blå Huset Hotell Umeå AB i Umeå

Se alla lediga jobb från Blå Huset Hotell Umeå AB i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

Kock till Blå Huset, P5, Väven och Sävargården

Vi söker en ny kock till vårt team på P5, känner du dig nyfiken på ett varierat och inspirerande uppdrag? Vi har vuxit ordentligt de senaste åren och vi har fler gäster som vill vara hos oss och därför behöver vi dig! Utöver att skapa det erbjudande som innefattar matupplevelsen för våra gäster så behöver vi konstant utmana oss själva, hitta drivkraften i teamet vi jobbar i och sen tillsammans varje dag utveckla och skapa med gästupplevelse i centrum. K... Visa mer
Vi söker en ny kock till vårt team på P5, känner du dig nyfiken på ett varierat och inspirerande uppdrag?
Vi har vuxit ordentligt de senaste åren och vi har fler gäster som vill vara hos oss och därför behöver vi dig!
Utöver att skapa det erbjudande som innefattar matupplevelsen för våra gäster så behöver vi konstant utmana oss själva, hitta drivkraften i teamet vi jobbar i och sen tillsammans varje dag utveckla och skapa med gästupplevelse i centrum.
Konferens och event inom Blå Huset är en oerhört viktig del för vad vi är idag, för den tillväxt vi åstadkommit de senaste åren och för den framtida utveckling som planeras. Vi arbetar som ett team som säkerställer alla delar inom konferens och event och det är helt klart ett varierande arbete! För att skapa de oförglömliga upplevelserna har vi till vår hjälp våra olika verksamheter P5, Sävargården och Vävenscenen. Till dem ska läggas vårt fantastiska inomhustorg och inte minst alla möjliga platser i Umeå med omnejd dit vi mer än gärna caterar ett event. Du hör ju – möjligheterna tar inte slut!
Vem är du?
Du är en flexibel person som inte tycker det är ett hinder att jobba varierande arbetstider, du har en kockutbildning och flera års erfarenhet som kock (minst 6 år). Meriterande är om du arbetat med bankettsystem i köket. Du gillar att ta hand om stora beställningar, så väl som små. Du är kreativ och en lagspelare med stort lösningsfokus. Vi ser en person som gärna är en del av en helhet, Blå Huset är en stor arbetsgivare med många verksamheter, än fler projekt och många spännande utmaningar framåt. Därför vill och måste vi jobba med ett helhetstänk som stärker oss i det dagliga och så tänker även du.
Är du sugen på en ny utmaning?
Hör av dig!
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 28/7 2024, märk med ”kock till blå huset”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

KAJEN söker personer till kök och servering/bar

KAJEN söker nu peppiga, positiva och kreativa personer som vill jobba i kök och servering/bar. Kajen är Umeås BÄSTA (och enda) Mackeria och vi lever för bröd med saker mellan. Här får du som person stort personligt ansvar och utlopp för din kreativitet. Vem är du? Älskar värdskap. Är en positiv initiativtagare Gillar att vara kreativ. Har ett intresse för mat och dryck i alla dess former. Vill utvecklas och lära dig alla delar av driften i en resta... Visa mer
KAJEN söker nu peppiga, positiva och kreativa personer som vill jobba i kök och servering/bar.
Kajen är Umeås BÄSTA (och enda) Mackeria och vi lever för bröd med saker mellan. Här får du som person stort personligt ansvar och utlopp för din kreativitet.

Vem är du?
Älskar värdskap.
Är en positiv initiativtagare
Gillar att vara kreativ.
Har ett intresse för mat och dryck i alla dess former.
Vill utvecklas och lära dig alla delar av driften i en restaurang.


Vi söker dig som har branscherfarenhet inom servering/event och/eller kök.
Avgörande kommer vara –> Din inställning och energi!
Vill du ha ett omväxlande och energifyllt jobb och är du bra med människor? Skicka in din ansökan nu så hör vi av oss till dig!

Vi erbjuder flera deltidtjänster från 50-80%, tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag är 31a mars, vi intervjuar löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan och cv till [email protected] märk din ansökan med “Kajen” i ämnesraden.
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi är en familjeägd upplevelsekoncern! Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Kajen! och den anrika herrgården Sävargården. Visa mindre

Chef till Kajen

Umeås härligaste team söker ny chef! Det blir inte alltid som man tänkt sig och vår Robin har fått ett erbjudande man bara inte kan tacka nej till! ”Att arbeta på Kajen har varit en fantastisk möjlighet att sätta min prägel på en livlig plats som verkligen pulserar från dag till natt. Jag ser fram emot att följa Kajens fortsatta tillväxt och framgång för det är verkligen så det kommer bli. Så - vill du ha Umeås roligast jobb är chansen här och nu!” säger R... Visa mer
Umeås härligaste team söker ny chef!
Det blir inte alltid som man tänkt sig och vår Robin har fått ett erbjudande man bara inte kan tacka nej till!
”Att arbeta på Kajen har varit en fantastisk möjlighet att sätta min prägel på en livlig plats som verkligen pulserar från dag till natt. Jag ser fram emot att följa Kajens fortsatta tillväxt och framgång för det är verkligen så det kommer bli. Så - vill du ha Umeås roligast jobb är chansen här och nu!” säger Robin Abrahamsson.
Vår mackeria fortsätter på den inslagna vägen med varma omdömen från er alla - utöver att göra Umeås bästa mackor får vi också, tillsammans med Umeå Kommun, vara med och bygga platsen där människor och kultur vävs samman och som den satsningen tagits emot – det bokar fullt spelning efter spelning!
Du behövs för att leda den resa som bara påbörjats, vi har långt kvar till var vi önskar vara och möjligheterna är enorma!
Uppdraget består av att leda det team som är Kajen, att fortsätta utveckla vårt erbjudande och att, tillsammans med Umeå Kommun, fortsätta skapa happenings i huset. Teamet är relativt litet i sin bas men växer snabbt för de stora evenemangen som sker var och varannan helg.

Vi söker dig som är van vid personalansvar, älskar att jobba i drift samtidigt som du är kreativ och duktig på att projektleda och planera.
Du är en inspirerande och trygg ledare, duktig på att bygga team och leder genom att vara en del i gruppen och arbetet, du delegerar gärna och vill att alla ska vara med och ta ansvar för absolut bästa resultat. Du är nyfiken och vill gärna utveckla och testa nya idéer – alltid med gästens vinning i fullt fokus. Utöver det är du stark i ditt värdskap och lämnar alltid gäster med en god känsla efter sitt möte med dig.

Det här är vad vi vill att du ska bidra med! Och det vi bidrar med är en stor organisation där vi arbetar tillsammans och stöttar varandra, där utvecklingsmöjligheterna nästan är oändliga och där dagarna fylls av glädje, engagemang och stor portion kreativitet.
Så – när ses vi?

Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast den 11:e augusti 2024, märk med ”Chef Kajen”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi är en familjeägd upplevelsekoncern! Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Kajen och den anrika herrgården Sävargården. Visa mindre

Chef till Kajen

Chef till Kajen Umeås första Mackeria gör Succé – Kajen är här för att stanna! Nu har vi testat vingarna i vår projektsatsning och vi är ödmjuka, lite överrumplade och väldigt glada över att Umeå gillar det vi gör. Utöver att göra Umeås bästa mackor får vi också vara med och bygga platsen där människor och kultur vävs samman tillsammans med Umeå Kommun och som den satsningen tagits emot – det bokar fullt spelning efter spelning! Projektet ska nu bli perm... Visa mer
Chef till Kajen
Umeås första Mackeria gör Succé – Kajen är här för att stanna!
Nu har vi testat vingarna i vår projektsatsning och vi är ödmjuka, lite överrumplade och väldigt glada över att Umeå gillar det vi gör. Utöver att göra Umeås bästa mackor får vi också vara med och bygga platsen där människor och kultur vävs samman tillsammans med Umeå Kommun och som den satsningen tagits emot – det bokar fullt spelning efter spelning!
Projektet ska nu bli permanent – vi behöver inga fler bevis – men det vi behöver är Dig!
Nu söker vi en chef till Kajen som vill vara en del av allt ovan och den fortsatta utvecklingen inom Blå Huset. För resan för Kajen – den har bara börjat!
Uppdraget består av att leda det team som är Kajen, att fortsätta utveckla vårt erbjudande och att, tillsammans med Umeå Kommun, fortsätta skapa happenings i huset. Teamet är relativt litet i sin bas men växer snabbt för de stora evenemangen som sker var och varannan helg.
Vi söker dig som är van personalansvar, älskar att jobba i drift samtidigt som du är kreativ och duktig på att projektleda och planera.
Du är en inspirerande och trygg ledare, duktig på att bygga team och leder genom att vara en del i gruppen och arbetet, du delegerar gärna och vill att alla ska vara med och ta ansvar för absolut bästa resultat. Du är nyfiken och vill gärna utveckla och testa nya idéer – alltid med gästens vinning i åtanke. Utöver det är du stark i ditt värdskap och lämnar alltid gäster med en god känsla efter sitt möte med dig.
Det här är vad vi vill att du ska bidra med! Och det vi bidrar med är en stor organisation där vi arbetar tillsammans och stöttar varandra, där utvecklingsmöjligheterna nästan är oändliga och där dagarna fylls av glädje, engagemang och stor portion kreativitet.
Så – när ses vi?
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 28/3 2024, märk med ”Chef Kajen”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi är en familjeägd upplevelsekoncern! Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Kajen! och den anrika herrgården Sävargården. Visa mindre

Kulturbageriet söker EXTRAPERSONAL som även vill jobba i sommar!

Positiva, energifyllda och ambitiösa personer sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Kulturbageriet är välbesökt både vardag och helg. Vi har öppet alla dagar i veckan och har även kvällsöppet till 21:00 Tisdag-Lördag. Vi säljer massor av lunch och fika under dagarna och har utskänkningstillstånd så många kommer och njuter av vår otroliga surdegspizza med ett glas vin på kvällen. Kulturbageriet har även oli... Visa mer
Positiva, energifyllda och ambitiösa personer sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Kulturbageriet är välbesökt både vardag och helg. Vi har öppet alla dagar i veckan och har även kvällsöppet till 21:00 Tisdag-Lördag.
Vi säljer massor av lunch och fika under dagarna och har utskänkningstillstånd så många kommer och njuter av vår otroliga surdegspizza med ett glas vin på kvällen.
Kulturbageriet har även olika återkommande kvällsevent som ex vår Pizzabuffé med surdegspizza första onsdagen varje månad och #Fredagstorget.
Vi behöver bli fler då två från vår fantastiska extrapersonal blev klara med sin utbildning vid årsskiftet och flyttat från stan. Vi har även en borta på praktik under hela våren, samtidigt som vi får mer och mer att göra och sommaren närmar sig med stormsteg..
Vi behöver helt enkelt fler peppade och glada personer med snabba händer och fötter!
Nu söker vi personal som kan tänka sig att jobba extra på främst helger och kvällar men även dig som kan tänka dig att hoppa in en vardag då och då.
Vi kan både erbjuda tjänster där du ligger på schema varannan helg (fast anställning på rullande schema) samt tjänster där du kan anmäla dig till lediga pass och jobbar mer eller mindre under perioder. Ange gärna i dina ansökan vad du är intresserad av.
-Vi vill att du ska ha möjlighet att jobba första helgen i Juni!
-Vi vill att du ska ha möjlighet att jobba minimum 3 veckor under V. 28-32 nu i sommar!


Du är den som:
-Är världsmästare på Värdskap och alltid har ett leende på läpparna!
-Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
-Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre.
-Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team!
-Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress.
-Är stolt över din arbetsplats, engagerad i försäljningen och alltid ger 100%!
-Är strukturerad och effektiv. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
-Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
-Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
-Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.


Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker?
-Då söker du omgående så att vi kan komma igång!
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger. Vi har utskänkningstillstånd och för att kunna jobba kvällspassen behöver du ha fyllt 20 år då detta krävs enligt alkohollagen för att vara serveringsansvarig.
Det finns även möjlighet att jobba frukostpass då Kulturbageriet serverar frukosten till U&Me; Hotel.
?-Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Ju tidigare vi får den desto tidigare kan vi hitta rätt personer!
Lön enligt avtal HRF/Visita.
Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me; Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Kajen, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.


För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget! Visa mindre

Platschef

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Kajen och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Kajen och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Platschef till Blå Huset
Ett av Norra Sveriges mest spännande, utmanande och roliga uppdrag väntar på Dig!
Vi söker ny operativ chef till Blå Huset, en roll som ska kombinera kommersiell framdrift med stort fokus på en optimerad drift där värdskap och kvalité förväntas vara av absolut högsta nivå. Blå Huset ska de närmsta åren göra en starkt motiverande utvecklingsresa med många dimensioner och då vill vi ha dig, du förändringsledare, med oss!
Vi bedriver idag sju olika verksamheter som tillsammans kan och vill skapa synergier både för våra gäster och för våra medarbetare - det kräver ett starkt och närvarande ledarskap, ett kommersiellt driv och ett enormt intresse för gästens upplevelse. Platschef (likt Hotelldirektör) kommer, närmast tillsammans med VD, skapa förutsättningar för en framtid av tillväxt. Dina primära intressen är värdskap och kvalité, organisation och ledarskap, ekonomi och måluppfyllelse.
Rollen innebär fullt operativt ansvar för våra sju verksamheter, det är du som tillsammans med våra respektive verksamhetsledare säkerställer att vi håller vad vi lovar i varje gästmöte, att vi är den arbetsgivare vi vill vara och att vi levererar enligt de satta målen för respektive verksamhet. Vi har en bredd i varumärken som är både utmanande och möjliggörande – här finns verkligen utrymme för att skapa och utveckla.
Du är en trygg, kreativ och strukturerad ledare som gillar att vara där det händer. Du kommer äga ansvar för hotell, mat och dryck samt konferens så du behöver därför ha en bredd av erfarenheter från tidigare roller. Du är en riktigt team-player som vet att ”tillsammans” alltid skapar de bästa resultaten. Du är prestigelös, öppen och lösningsfokuserad. Utöver det är du coachande i ditt ledarskap och brinner för att skapa förutsättningar för ditt team att lyckas.
Vill du höra mer? Vi vill gärna berätta mer så ta chansen att få vara med och driva förändring som verkligen betyder något!
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 12/2, märk med ”Platschef”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Konferens & Eventkoordinator till Blåhuset

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Kajen och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Kajen och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

Konferens & Eventkoordinator till Blå Huset
I en spännande tid gör vi en kraftig satsning och växlar upp möten, kongresser, event och kvällsarrangemang! Därför söker vi nu en ny kollega som vill vara en del i den resan. På P5 och i Väven vill vi erbjuda de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Hela konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är därför utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. P5 i centrala Umeå med närhet till allt, utsikt över älven och en upplevelse utöver det vanliga.
Vad är då viktigt för ett lyckat möte mellan människor? – Det varierar naturligtvis med mötets karaktär, syfte och vilken grupp det är – men en sak är gemensam och det är Din och vår insats. Vi brinner för att skapa de där oförglömliga mötena människor emellan och det är ett ständigt arbete och en konstant uppdatering av vårt värdskap. Vi arbetar med det personliga mötet dagarna i ända och det är det vi älskar! I det här yrket är det mycket som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler i olika storlekar för det digitala mötet eller för möten och utbildningar på plats. Rollen innefattar allt från första förfrågan, till införsäljning vidare till genomförande för att sist landa i uppföljning för vidare relation och affär.
Vi söker nu dig som brinner för det där oförglömliga mötet, som är nyfiken, kreativ och samtidigt strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt. Vi söker dig med erfarenhet från liknande typer av roller och om inte som just konferenskoordinator så som eventbeställare/planerare eller likvärdigt. Utöver ovanstående ser vi att du är en person med stor omtanke, du är duktig på att lyssna för att se behov och du är en stark säljare, du är duktig på att bygga relationer och du har en stark samarbetsförmåga och tydlig kommunikation. Sist men inte minst är du en person med stort lösningsfokus, alltid med ett leende på läpparna och givetvis har du en naturlig fallenhet för att leverera service i världsklass.
Har vi träffat rätt? Då är det nu du verkligen ska ta chansen att ansluta till en spännande, utvecklande och värdeskapande arbetsplats!
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 25/2, märk med ”Konferenskoordinator”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Redovisningsansvarig

Redovisningsansvarig till Blå Huset Som redovisningsansvarig hos oss äger du, tillsammans med vår Ekonomichef, ansvaret för ekonomiprocesserna för alla våra sju verksamheter. Vi söker dig som är intresserad av utveckling då denna fråga ligger högt prioriterad för ekonomiavdelningen de närmsta åren, då handlar det om allt från potentiella systembyten, djupanalyser av våra verksamheter samt effektivisering av de processer vi arbetar i till daglig dags. Vi be... Visa mer
Redovisningsansvarig till Blå Huset
Som redovisningsansvarig hos oss äger du, tillsammans med vår Ekonomichef, ansvaret för ekonomiprocesserna för alla våra sju verksamheter. Vi söker dig som är intresserad av utveckling då denna fråga ligger högt prioriterad för ekonomiavdelningen de närmsta åren, då handlar det om allt från potentiella systembyten, djupanalyser av våra verksamheter samt effektivisering av de processer vi arbetar i till daglig dags.
Vi befinner oss på en utvecklingsresa med bolaget och kan därför erbjuda dig utveckling och utmaningar, projektledning och förändringsprocesser.
Ta chansen att kliva på en varierande och utmanande roll där du kan vara med och skapa vårt framtida Blå Huset.
Våra verksamheter skiljer sig åt och som helhet är redovisningen något komplex just på grund av detta – du behöver därför vara duktig på att se helhet och reda i komplexa sammanhang, vara intresserad av att hitta lösningar som håller långsiktigt och som skapar mervärde för dig och för dina kollegor.
Du kommer ha ett varierat arbete där arbetsuppgifterna spänner från sedvanlig daglig redovisning till mer strategiskt analysarbete och du gillar just den variationen. Därför är du systematisk i ditt arbete, hittar effektiva sätt att säkerställa det rutinbaserade arbetet på för att lämna så mycket tid som möjligt åt analys och utveckling. Du är nyfiken, ifrågasättande och modig och vi ser gärna att du har ambitioner att utvecklas. Vidare har du och ekonomichefen en viktig roll i samarbetet med våra verksamhetschefer för att snabbt hitta områden för utveckling och optimering. Du behöver därför vara coachande, pedagogisk och en god lyssnare som verkligen vill förstå allas behov och utmaningar.
Vi ser att du som söker är utbildad redovisningsekonom eller motsvarande utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet. Vi ser vidare att du har arbetat minst ett år i motsvarande roll. God kunskap i excel, samt i svenska och engelska (i både tal och skrift) är en förutsättning.
Du blir en del i ett stort team av människor som alla är här av en anledning – för att vi älskar service! Vi har inte alla glädjen av att jobba ut mot gäst och vi som inte har det, vi får istället ge service till våra kollegor – det här kantar vår verksamhet, det är en avgörande inställning och den behöver finnas hos dig också!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 80-100%.
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 6/2, märk med ”Redovisningsansvarig”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Kulturbageriet går som tåget och behöver utöka Teamet! Cafébiträden 50&75%

Ambitiösa Cafébiträden/Baristor sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Du är den som: -Är världsmästare på Värdskap! -Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig! -Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre. -Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team! -Har förmåga... Visa mer
Ambitiösa Cafébiträden/Baristor sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Du är den som:
-Är världsmästare på Värdskap!
-Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
-Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre.
-Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team!
-Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress.
-Är stolt över din arbetsplats, engagerad i försäljningen och alltid ger 100%!
-Är strukturerad och effektiv. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
-Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
-Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
-Har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.


Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker?
-Då söker du omgående!
Tjänst 50%, tillsvidareanställning. (Möjlighet att jobba mer än så inom företaget finns om så önskas)
Tjänst 75%, tillsvidareanställning. (Möjlighet att jobba mer än så inom företaget finns om så önskas)
Tjänsterna innebär arbete både vardagar samt helger. Vi har öppet alla dagar i veckan och har öppet till kl 21:00 Tis-Lör.
Söker du en av våra tillsvidareanställningar behöver du ha fyllt 20 år då vi serverar alkohol och du behöver kunna stå som serveringsansvarig vid behov.
Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Tillträde enligt överenskommelse.
Inom Blå Huset har alla tjänster på 30% och uppåt Månadslön och vi jobbar med en avräkningsperiod på 16 veckor. Lön enligt avtal HRF/Visita.
Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me; Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Kajen, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.


För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget! Visa mindre

Serviceinriktad Receptionist till Stora Hotellet och U&Me Hotel

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tac... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Nu söker vi en serviceinriktad Receptionist till Stora Hotellet och U&Me; Hotel
Beskrivning av tjänsten
Som en del av receptionsteamet för Stora Hotellet och U&Me; har du en social och utåtriktad roll som i det dagliga arbetet alltid fokuserar på att leverera service på förstklassig nivå. Du jobbar i huvudsak med drift av receptionen där du hanterar in- och utcheckning, välkomnar gäster, löser deras önskemål och problem samt betar av administrativa uppgifter som bokningar och fakturahantering.
Vårt prioriterade fokus är alltid gästen framför oss.
Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson.
Arbetsuppgifter
· Gästbemötande i världsklass, premiumservice och hög tillgänglighet för gästen.
· Att i det dagliga arbetet sträva efter att leverera ett värdskap utöver det vanliga.
· Daglig drift av receptionen, t.ex in- och utcheckningar, bokningar och fakturahantering.
· Aktivt värva medlemmar till Best Western Rewards
· Driva merförsäljning så som uppgradering av rum och tillval.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort leende, en positiv inställning och ett genuint engagemang för magin som uppstår i det lyckade gästmötet. Du har en bred förståelse för hur ett varmt värdskap och ett personligt bemötande kan ta gästupplevelsen till en helt ny nivå. Vi söker en Receptionist som utmärker sig med sin goda service och tar varje tillfälle att förmedla det lilla extra till våra gäster. Du är också;
· Stresstålig, lösningsfokuserad och uppmärksam på gästens behov
· Ordningsam & noggrann
· Tycker om att jobba under varierat tempo
· Fungerar bra i team
· Har 1 år som hotellreceptionist eller liknande roll inom service på ditt CV
· Talar flytande svenska och har goda kunskaper inom engelska tal/skrift
Meriterande
Kännedom om bokningssystemen Oracle Hospitality (Fidelio) och Nitesoft
Eftergymnasial utbildning inom hotell/turism/restaurang/service management
Erfarenhet av att jobba med service och värdskap
Erfarenhet av att jobba inom ett Best Western hotell
Kännedom om Umeå som besöksstad
Språk
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Tjänsten är extra vid behov, tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag är 26 november, vi intervjuar löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan och cv till [email protected] märk din ansökan med ”Receptionist” i ämnesraden. Visa mindre

Kock

Är du en passionerad kock redo att ta dig an nya spännande utmaningar med fokus på hållbar och kreativ gastronomi med tydligt avstamp i det lokala? Hos oss på Gotthards krog erbjuder vi dig möjligheten att utvecklas och blomstra i matlagningens värld, oavsett om du är erfaren inom A la Carte, catering eller storkök. Vi strävar efter att erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö som bjuder på utmaningar och möjligheter att utvecklas. Oavsett om du brinner fö... Visa mer
Är du en passionerad kock redo att ta dig an nya spännande utmaningar med fokus på hållbar och kreativ gastronomi med tydligt avstamp i det lokala?
Hos oss på Gotthards krog erbjuder vi dig möjligheten att utvecklas och blomstra i matlagningens värld, oavsett om du är erfaren inom A la Carte, catering eller storkök.
Vi strävar efter att erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö som bjuder på utmaningar och möjligheter att utvecklas. Oavsett om du brinner för att skapa fantastiska upplevelser för stora sällskap, eller om du lockas av den intima atmosfären i mindre verksamheter, finns det en plats för dig i vårt team.
Vi söker dig som
Har dokumenterad arbetslivserfarenhet som, kock/kallskänka inom á la Carte.
Känner dig trygg i köket, kunna jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare.
Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Nyöppnade mackerian Kajen och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse. Visa mindre

Kökschef

Ansök    Dec 5    Blå Huset Hotell Umeå AB    Kökschef
Kökschef till Blå Huset, P5, Väven och Sävargården Ett komplext, varierande och inspirerande uppdrag väntar på dig under 2024. Efter många år med Blå Huset ska vår Kökschef på P5 testa vingarna utanför bolaget och vi söker därför en ny Kökschef. Konferens och event inom Blå Huset är en oerhört viktig del för vad vi är idag, för den tillväxt vi åstadkommit de senaste åren och för den framtida utveckling som planeras. Vi arbetar med ett team som ska säkerstä... Visa mer
Kökschef till Blå Huset, P5, Väven och Sävargården
Ett komplext, varierande och inspirerande uppdrag väntar på dig under 2024.
Efter många år med Blå Huset ska vår Kökschef på P5 testa vingarna utanför bolaget och vi söker därför en ny Kökschef. Konferens och event inom Blå Huset är en oerhört viktig del för vad vi är idag, för den tillväxt vi åstadkommit de senaste åren och för den framtida utveckling som planeras. Vi arbetar med ett team som ska säkerställa alla delar inom Konferens och Event och det är helt klart ett varierande arbete. För att skapa de oförglömliga upplevelserna har vi till vår hjälp våra olika venues P5, Sävargården och Vävenscenen, till dem ska läggas vårt fantastiska inomhustorg och inte minst alla möjliga platser i Umeå med omnejd dit vi mer än gärna caterar ett event. Du hör ju – möjligheterna tar inte slut!
Vi har vuxit ordentligt de senaste åren och vi har fler som vill vara hos oss och därför behöver vi dig!
Utöver grundansvaret av att skapa det erbjudandet som innefattar matupplevelsen för våra gäster så står affärsutveckling på agendan. Vi behöver konstant utmana oss själva, hitta drivkraften i teamet vi jobbar i och sen tillsammans varje dag utveckla och skapa med gästupplevelse i centrum.
Så vad är dina styrkor?
Du är duktig på planering och logistik, stora beställningar eller små, många eller få – planering är A och O och effektivitet är nyckeln. Hela teamet blir mycket spindeln-i-nätet och vi kan genom er arbeta mycket mer med synergi-effekter. Du är stark i kalkylering och inom ekonomi generellt, duktig på personalplanering och en stark ledare. Du behöver också vara stark kreativt och duktig på att samskapa.
Vem är du?
Du är en lagspelare med stort lösningsfokus och du trivs i projektledarroll som mycket handlar om. Du är nyfiken i din person och vill gärna utveckla och testa. I tillägg vill du dela det med resten av teamet så att ni tillsammans bygger framgång. Vi ser en person som gärna är en del av en helhet, Blå Huset är en stor arbetsgivare med många verksamheter, än fler projekt och många spännande utmaningar framåt. Därför vill och måste vi jobba med ett helhetstänk som stärker oss i det dagliga och så tänker även du.
Sist men inte minst är du en som säger Ja till affärer och möjligheter och det bygger du upp genom att sätta de förutsättningarna som krävs!
Är det du? Är du sugen på en ny utmaning?
Hör av dig!
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 5/1 2024, märk med ”Kökschef P5”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Vikarierande Receptionschef

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack v... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Vikarierande Receptionschef till Blå Huset
Är du en mästare i värdskap? Är du passionerad när det kommer till att skapa minnesvärda gästupplevelser? Trivs du med att leda och utveckla ett team för att bygga den ultimata servicekulturen? Då behöver du inte leta längre - din nästa utmaning väntar här!
Som receptionschef för Stora Hotellet och U&Me; Hotel ansvarar du och ditt receptionsteam för gästens totalupplevelse hos oss från start till mål. Du ansvarar för hela receptionsteamet som ska leverera värdskap i världsklass i varje gästmöte. Det innebär en ledarroll som kräver inspiration, målsättning och uppföljning, teamwork och kreativitet. Du är fullt ut personalansvarig samt ekonomiskt ansvarig för just din avdelning.
Du sitter med i den operativa ledningen för våra verksamheter där du, tillsammans med dina kollegor från de andra verksamheterna, driver de större och mer övergripande fokusområden som vi sätter för helheten – detta för att säkra en sömlös upplevelse för våra gäster.
Som person är du trygg, du har mycket energi och ett skratt som smittar. Du ser med enkelhet på möjligheter att lösa problem, stora som små, och du ser alltid till gästens resa hos oss i första hand. Du är kommunikativ och omhändertagande, du är tydlig och du är duktig på att sätta mål och följa upp dem – för du vet att detta är nyckeln till att skapa resultat. Du är en inspirerande kraft som skapar och bygger teamets vilja att driva framåt – tillsammans!
Erfarenheter från vår bransch är meriterande och erfarenhet från tidigare ledarroller är ett krav.
Tjänsten är en fantastisk möjlighet att ta din karriär till nästa nivå och vara en del av ett dedikerat team som strävar efter att överträffa förväntningarna. Ansök redan idag genom att skicka din ansökan och CV till [email protected] med ämnesraden "Receptionschef". Dock senast 23 september 2023.
Tjänsten är ett vikariat på ca ett år och vi ser gärna att vi efter det kan göra plats för dig i verksamheten om vi båda vill och kan.
Vi ser fram emot att höra från dig och ta del av din passion för gästvänlighet och värdskap! Visa mindre

Välkommen till vår nya satsning Kajen!

Välkommen till vår nya satsning – Kajen – Där smak, kultur och skönt häng går hand i hand! I anslutning till Vävenscenen hittar du vår nya satsning – Umeås nästa place to be! Vi brinner för kultur, och hos oss händer alltid något kul. Konstutställningar, live musik, författarhäng – you name it - vi har det. Det är här du kan hänga med dina kompisar, utbyta kreativa idéer och snacka om allt mellan himmel och jord. När det kommer till mat är vi inga rookie... Visa mer
Välkommen till vår nya satsning – Kajen – Där smak, kultur och skönt häng går hand i hand!
I anslutning till Vävenscenen hittar du vår nya satsning – Umeås nästa place to be! Vi brinner för kultur, och hos oss händer alltid något kul. Konstutställningar, live musik, författarhäng – you name it - vi har det. Det är här du kan hänga med dina kompisar, utbyta kreativa idéer och snacka om allt mellan himmel och jord.
När det kommer till mat är vi inga rookies. Tänk dig smarriga mackor med smaker från alla möjliga kulturer. Varje macka är som en smakbomb, och vårt eget hemmagjorda bröd är grunden.
Kajen bryr sig också om planeten och samhället och vi jobbar som alltid inom Blå Huset med lokala hjältar för att göra vår del. Alla är välkomna, unga som gamla. Vi vet att mat, kultur och gemenskap är vad som gör livet härligt.
Vi vill gärna se dig som en av våra framtida gäster men ffa som en i teamet – nu letar vi efter er som vill ansluta för att vara en del i det team som tillsammans ska bygga den miljö och gemenskap som vi ser framför oss.
Vi rekryterar löpande och söker just nu efter erfarenheteter som kock, servering, bar och alla med en hög grad av social kompetens, känsla för service och laganda.
På en plats där människor möts och allt är i rörelse behöver vi dig som med prestigelöshet tar dig an hela ansvaret för vårt varumärke, vi gör saker tillsammans – serverar dryck när det är läge för det, pratar med gäster och ser till så att alla har det bra så fort vi får en chans – och när vi får in många hungriga – då hjälps vi åt med våra grymma mackor!
Så kom och häng med oss – det blir kul!
Ansök redan idag, [email protected] – märk med ”Kajen”. Dock senast 30/11–2023. Visa mindre

Vikarierande Förste Receptionist

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.?? I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.? T... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.??
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.?
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.?


Blå Huset Hotell Umeå AB söker en vikarierande Förste Receptionist till sina två hotell!
Stora Hotellet och U&Me;
Som Förste receptionist för Stora Hotellet och U&Me; har du en social och utåtriktad roll som i det dagliga arbetet inspirerar och motiverar resten av teamet till att alltid leverera service på förstklassig nivå. Du fungerar som spindeln i nätet där du ansvarar för att fånga upp och lösa problem samt säkerställa att samtliga receptionister har den information som krävs för att utföra sitt jobb. Utöver det så jobbar man aktivt med att driva effektivisering och utveckling av rutiner inom teamet – allt för att frigöra mer tid för vårt prioriterade fokus: gästen.
Förste Receptionisten jobbar nära, och rapporterar till, receptionschefen.
Arbetsuppgifter
Gästbemötande i världsklass, premiumservice och hög tillgänglighet för gästen.
Driva ett aktivt värdskap i teamet med målsättningen att leverera ett värdskap utöver det vanliga.
Daglig drift av receptionen, t.ex in- och utcheckningar, bokningar och fakturahantering.
Att kontinuerligt utveckla och optimera rutinlistorna.
Ansvara för arbetet med bonusprogrammet Best Western Rewards och att rekryteringen av medlemmar ökar och når sitt uppsatta mål.
Planering av optimal bemanning utifrån bokningsläget.
Introduktion av ny personal.
Visst schema-ansvar när receptionschefen är ledig.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort leende, en positiv inställning och ett genuint engagemang för magin som uppstår i det lyckade gästmötet. Du har en bred förståelse för hur ett varmt värdskap och ett personligt bemötande kan ta gästupplevelsen till en helt ny nivå. Vår nästa Förste Receptionist utmärker sig med sin goda service och tar varje tillfälle att förmedla det lilla extra till våra gäster.
Du är också:
Stresstålig, lösningsfokuserad och uppmärksam på gästens behov
Ordningsam & noggrann
Har 2 år som hotellreceptionist eller liknande roll inom service på ditt CV
1 år i arbetsledande position
Talar flytande svenska och har goda kunskaper inom engelska tal/skrift

Meriterande
Kännedom om bokningssystemen Oracle Hospitality (Fidelio) och Nitesoft
Eftergymnasial utbildning inom hotell/turism/restaurang/service management
Erfarenhet av att jobba med service och värdskap på premiumnivå
Erfarenhet av att jobba inom ett Best Western hotell
Kännedom om Umeå som besöksstad
Språk
Tjänsten är ett vikariat på ett år, tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag är 29 oktober, vi intervjuar löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan och cv till [email protected] märk din ansökan med ”Förste Receptionist” i ämnesraden. Visa mindre

Frukostvärd/frukostvärdinna

Ambitiös frukostvärd/frukostvärdinna sökes! Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! ... Visa mer
Ambitiös frukostvärd/frukostvärdinna sökes!
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget!
Du som arbetar med ansvarsområdet Frukost är ofta den första gästen möter hos oss, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete och älskar att göra det lilla extra. Allt för att ge våra gäster en fantastisk frukostupplevelse!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bemöta frukostgäster med ett glatt leende och ge bästa service, förbereda och tillreda frukost, servering/diskplock, se till att frukostbuffén alltid serveras med toppkvalité, beställa samt ta emot varor.
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger.
Utöver dina ordinarie frukostpass ligger det ca två lunchpass på Kulturbageriet per vecka i ditt rullande schema.
Kvalifikationer
Som person är du drivande och positiv med en utpräglad social förmåga. Du ger ett personligt och professionellt bemötande till gästen och du har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Det är viktigt att du kan ta initiativ, är lösningsorienterad och har förmågan att behålla lugnet även i stressiga situationer. Att du gillar att arbeta i team och är en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.
Vi söker dig som har
· Goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.
Tjänsten är på 75%, tillsvidare. (Möjlighet att jobba mer än så inom företaget finns om så önskas)
Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Tillträde så snart som möjligt
Inom Blå Huset har alla tjänster på 30% och uppåt Månadslön och vi jobbar med en avräkningsperiod på 16 veckor. Lön enligt avtal HRF.
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Kontakt
Kerstin Hörnfeldt, Frukostchef
[email protected] Visa mindre

Kock

Om jobbet Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargår... Visa mer
Om jobbet
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Kock till P5 och Sävargården
Just nu söker vi en ambitiös och driven kock som gillar att ta ansvar och arbeta självständigt. I rollen som kock på P5 & Sävargården får du arbeta i både varm-och kallkök tillsammans med drivna kollegor. Vi erbjuder en arbetsplats i en spännande miljö där mycket händer samtidigt.
Om tjänsten
Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen. Vi arbetar uteslutande mot förbeställda arrangemang. Det kan vara allt från stora middagar, julbord, bröllop, catering och konferensluncher.
Vem DU är
Vi söker dig som har gått restaurangutbildning på gymnasiet och gärna vidareutbildat dig på restaurangskolan eller annan vidareutbildning. Du brinner för yrket, har ett stort intresse för mat och rätt attityd när det gäller miljö och hållbarhet. Du är självgående, har mycket energi, är noggrann och är bra på att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.
Vad erbjuder vi?
Hos oss är vardagen varierande, du kommer jobba både lunch, kväll och helger. Vi är en rolig arbetsplats med bra förmåner på både träningskort och personalrabatter på våra restauranger och hotell.
Omfattning: Tjänsten är en visstidsanställning på 100% till och med 2023-12-31 med chans till förlängning.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Omfattning: Särskild visstidsanställning, heltid 100%
Till och med 2023-12-31. Med chans till förlängning
Lön: Månadslön
Placering: Umeå
Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön Visa mindre

Servis till Julbord

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Servis till julbordet på Sävargården
Allt sedan Sävargården flyttades till sin nuvarande plats på Gammlia i Umeå under 1920-talet så har maten och värdskapet haft en stor betydelse för herrgården. I sin första form så användes huset för kaffeservering av den lokala hembygdsföreningen. Under tidens gång så utvecklades verksamheten och under mitten av 1900-talet så huserade Fru Sigrid Holmström i huset och var då en av människorna som satte Västerbotten på den gastronomiska kartan. Hennes arv bär vi med oss idag och det vill vi förmedla till alla våra gäster med mat och värdskap grundat i tradition och omtanke.
Julbordssäsongen närmar sig med stormsteg och vi behöver förstärka vår personalstyrka med ytterligare matsalspersonal. Du som jobbar hos oss får möjlighet att jobba i en historisk och unik miljö där yrkesstoltheten genomsyrar verksamheten.
Vi söker inför julen serveringspersonal till vårt julbord på Sävargården, dvs 29 november till 22 december. Det är viktigt att du som person tycker om att arbeta i högt tempo och har en bra serviceanda. Sist men inte minst är du en person med stort lösningsfokus, alltid med ett leende på läpparna.
Tjänsten avser arbete i servisen
Du kommer att utföra allt vanligt förekommande arbete inom servis
Arbetet avser olika tjänstgöringsgrader men med visstidsanställning under 29 november- 22 december
Arbetstiderna varierar, det finns pass på dagtid, kvällstid samt helger.
Lön enligt avtal.


Har vi träffat rätt?
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 2/11, märk med ”Servis julbord ”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Hantverksbagare

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Nu söker vi en hantverksbagare till vårt morgonpigga team på Kulturbageriet!
Kulturbageriet är ett hantverksbageri med passion för det ekologiska sten malda spannmålet. Vi använder uteslutande naturliga råvaror och i första hand KRAV-märkta från svenska Kvarnar. Våra bröd och bakverk bakas med surdeg eller levain i grunden och får jäsa långsamt innan de gräddas i vår stora stenugn.
Vi söker dig som är utbildad bagare, konditor eller kock och som har några års arbetslivserfarenhet. Du bör ha ett gediget intresse för mat och smak samt en ambition att utvecklas och lära dig nya saker. Personen vi söker ska vara strukturerad och ha förmåga att prioritera, vara lättlärd och ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi arbetar tillsammans i ett team, vi har en positiv attityd och vi är lösningsfokuserade. Som bagare hos oss får du arbeta med både bröd och söta bakverk.
Tjänsten är ett vikariat på 75% med möjlighet till en tillsvidareanställning.
Oregelbundet arbete från tidig morgon till eftermiddag, vardagar och helger förekommer.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, vi genomför intervjuer löpande så tveka inte, skicka in er ansökan redan idag.
Vi ser framemot att få lära känna dig! Visa mindre

Diskare till Blå Huset Hotell Umeå AB

Ansök    Aug 4    Blå Huset Hotell Umeå AB    Diskare
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack v... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Nu söker vi diskare till Blå Huset!
I en spännande tid gör vi en kraftig satsning och växlar upp möten, kongresser, event och kvällsarrangemang! Därför söker vi nu en ny kollega som vill vara en del i den resan. På P5 och i Väven vill vi erbjuda de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Hela konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är därför utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. P5 i centrala Umeå med närhet till allt, utsikt över älven och en upplevelse utöver det vanliga.
Vi söker nu dig som vill arbeta extra hos oss på P5 samt Sävargården i disken och hjälpa till vid behov när vi har konferenser och event. Det är viktigt att du som person tycker om att arbeta i högt tempo och har en bra serviceanda. Sist men inte minst är du en person med stort lösningsfokus, alltid med ett leende på läpparna.
· Tjänsten avser arbete i disken, både findisk samt grovdisk förekommer.
· Arbetet är extra vid behov
· Arbetstiderna varierar, vi jobbar dagtid, kvällstid samt helger.
· Lön enligt avtal.
· Tillträde: omgående
Har vi träffat rätt? Då är det nu du verkligen ska ta chansen att ansluta till en spännande, utvecklande och värdeskapande arbetsplats!
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 31/8, märk med ”Disk extra ”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.


Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Cafébiträde/Baristor

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.


Nu söker vi Cafébiträden/Baristor
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Då vi har två av våra ordinarie som flyttar till hösten vill vi ersätta dem redan innan sommaren så att vi har möjlighet att teama ihop oss ordentligt!
Vi ser gärna att du kan börja inskolning så snart som möjligt!
Du är den som:
Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre.
Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team!
Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress.
Är stolt över din arbetsplats, engagerad i försäljningen och alltid ger 100%!
Är strukturerad och effektiv. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
Har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.


Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker?
Då ser vi mycket framemot din ansökan!


ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten innebär arbete både vardagar, kvällar samt helger. Vi har öppet alla dagar från kl. 10:00 till kl. 21:00 förutom söndag där vi stänger Cafét kl.17:00.
Start: Tillträde enligt överenskommelse. Men helst fom 1 september 2023.
Omfattning: vi söker 2 tjänster á 75-100% samt en 50%-tjänst
Lön: månadslön
Placering: Umeå
Välkommen med din ansökan!


Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me; Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Fika!, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.

För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget! Visa mindre

Kock extra vid behov

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

Om tjänsten
Är du en passionerad kock redo att ta dig an nya spännande utmaningar?
Hos oss på Blå Huset erbjuder vi dig möjligheten att utvecklas och blomstra i matlagningens värld, oavsett om du är erfaren inom A la Carte, catering eller storkök.
Vi strävar efter att erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö där varje uppdrag bjuder på utmaningar och möjligheter att utvecklas. Oavsett om du brinner för att skapa fantastiska upplevelser för stora sällskap, eller om du lockas av den intima atmosfären i mindre verksamheter, finns det en plats för dig i vårt team.
Oavsett om du föredrar att arbeta några få gånger i månaden eller mer, erbjuder vi en flexibel arbetsplan som passar dina behov. Som kock eller kallskänka kommer du att representera oss och arbeta ute hos våra kunder, där du naturligt blir en del av deras team under det aktuella passet.
Vi förstår vikten av personlighet, driv och passion för att skapa kulinariska mästerverk. Tillsammans ger vi dig möjligheten att utveckla din kompetens och glänsa hos våra fantastiska kunder!
Vi strävar efter att vara en plattform för din personliga och professionella tillväxt, och därför erbjuder vi goda möjligheter till vidareutbildning och att ta på dig mer ansvar när du är redo för det.
Låt din kreativitet och talang blomstra hos oss på Blå Huset! Ta steget in i vårt team och bli en del av något stort i mat världen. Ansök idag och låt oss tillsammans skapa smakupplevelser som imponerar!


Vi söker dig som
Har dokumenterad arbetslivserfarenhet som, kock/kallskänka inom á la Carte, catering eller storkök.
Känner dig trygg i köket, kunna jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare.
Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.
Har en annan huvudsaklig sysselsättning.
Talar svenska och engelska obehindrat.ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Lön: Timlön
Placering: Umeå
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Cafébiträde/Baristor

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.


Nu söker vi Cafébiträden/Baristor
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Då vi har två av våra ordinarie som flyttar till hösten vill vi ersätta dem redan innan sommaren så att vi har möjlighet att teama ihop oss ordentligt!
Vi ser gärna att du kan börja inskolning så snart som möjligt!
Du är den som:
Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre.
Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team!
Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress.
Är stolt över din arbetsplats, engagerad i försäljningen och alltid ger 100%!
Är strukturerad och effektiv. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
Har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.


Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker?
Då ser vi mycket framemot din ansökan!


ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten innebär arbete både vardagar, kvällar samt helger. Vi har öppet alla dagar från kl. 10:00 till kl. 21:00 förutom söndag där vi stänger Cafét kl.17:00.
Start: Tillträde enligt överenskommelse. Men helst fom 1 september 2023.
Omfattning: vi söker 2 tjänster á 75-100% samt en 50%-tjänst
Lön: månadslön
Placering: Umeå
Vi ser helst att du som söker har fyllt 20, då vi har utskänkningstillstånd.


Välkommen med din ansökan!


Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me; Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Fika!, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.

För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget! Visa mindre

Kock

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

Kock till P5 och Sävargården
Just nu söker vi en ambitiös och driven kock som gillar att ta ansvar och arbeta självständigt. I rollen som kock på P5 & Sävargården får du arbeta i både varm-och kallkök tillsammans med drivna kollegor. Vi erbjuder en arbetsplats i en spännande miljö där mycket händer samtidigt.
Om tjänsten
Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen. Vi arbetar uteslutande mot förbeställda arrangemang. Det kan vara allt från stora middagar, julbord, bröllop, catering och konferensluncher.
Vem DU är
Vi söker dig som har gått restaurangutbildning på gymnasiet och gärna vidareutbildat dig på restaurangskolan eller annan vidareutbildning. Du brinner för yrket, har ett stort intresse för mat och rätt attityd när det gäller miljö och hållbarhet. Du är självgående, har mycket energi, är noggrann och är bra på att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.
Vad erbjuder vi?
Hos oss är vardagen varierande, du kommer jobba både lunch, kväll och helger. Vi är en rolig arbetsplats med bra förmåner på både träningskort och personalrabatter på våra restauranger och hotell.
Omfattning: Tjänsten är en visstidsanställning på 100% till och med 2023-12-31 med chans till förlängning.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående
Omfattning: Särskild visstidsanställning, heltid 100%
Till och med 2023-12-31. Med chans till förlängning
Lön: Månadslön
Placering: Umeå Visa mindre

Konferens & Eventkoordinator till Blåhuset

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

Konferens & Eventkoordinator till Blå Huset
I en spännande tid gör vi en kraftig satsning och växlar upp möten, kongresser, event och kvällsarrangemang! Därför söker vi nu en ny kollega som vill vara en del i den resan. På P5 och i Väven vill vi erbjuda de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Hela konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är därför utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. P5 i centrala Umeå med närhet till allt, utsikt över älven och en upplevelse utöver det vanliga.


Vad är då viktigt för ett lyckat möte mellan människor? – Det varierar naturligtvis med mötets karaktär, syfte och vilken grupp det är – men en sak är gemensam och det är Din och vår insats. Vi brinner för att skapa de där oförglömliga mötena människor emellan och det är ett ständigt arbete och en konstant uppdatering av vårt värdskap. Vi arbetar med det personliga mötet dagarna i ända och det är det vi älskar! I det här yrket är det mycket som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler i olika storlekar för det digitala mötet eller för möten och utbildningar på plats. Rollen innefattar allt från första förfrågan, till införsäljning vidare till genomförande för att sist landa i uppföljning för vidare relation och affär.
Vi söker nu dig som brinner för det där oförglömliga mötet, som är nyfiken, kreativ och samtidigt strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt. Vi söker dig med erfarenhet från liknande typer av roller och om inte som just konferenskoordinator så som eventbeställare/planerare eller likvärdigt. Utöver ovanstående ser vi att du är en person med stor omtanke, du är duktig på att lyssna för att se behov och du är en stark säljare, du är duktig på att bygga relationer och du har en stark samarbetsförmåga och tydlig kommunikation. Sist men inte minst är du en person med stort lösningsfokus, alltid med ett leende på läpparna och givetvis har du en naturlig fallenhet för att leverera service i världsklass.
Har vi träffat rätt? Då är det nu du verkligen ska ta chansen att ansluta till en spännande, utvecklande och värdeskapande arbetsplats!
Tjänsten är ett ettårigt vikariat på heltid (med möjlighet till förlängning) med start augusti eller september 2023.
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 30/7, märk med ”Konferenskoordinator”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Extra vid behov till Blå Huset

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.? I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.? I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.


Extra vid behov till Blå Huset
I en spännande tid gör vi en kraftig satsning och växlar upp möten, kongresser, event och kvällsarrangemang! Därför söker vi nu en ny kollega som vill vara en del i den resan. På P5 och i Väven vill vi erbjuda de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Hela konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är därför utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. P5 i centrala Umeå med närhet till allt, utsikt över älven och en upplevelse utöver det vanliga.
Vad är då viktigt för ett lyckat möte mellan människor? – Det varierar naturligtvis med mötets karaktär, syfte och vilken grupp det är – men en sak är gemensam och det är Din och vår insats. Vi brinner för att skapa de där oförglömliga mötena människor emellan och det är ett ständigt arbete och en konstant uppdatering av vårt värdskap. Vi arbetar med det personliga mötet dagarna i ända och det är det vi älskar! I det här yrket är det mycket som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler i olika storlekar för det digitala mötet eller för möten och utbildningar på plats.
Vi söker nu dig som brinner för det där oförglömliga mötet, som är nyfiken, kreativ och samtidigt strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt. Sist men inte minst är du en person med stort lösningsfokus, alltid med ett leende på läpparna och givetvis har du en naturlig fallenhet för att leverera service i världsklass.
Har vi träffat rätt? Då är det nu du verkligen ska ta chansen att ansluta till en spännande, utvecklande och värdeskapande arbetsplats!
Tjänsten är extra vid behov med start augusti 2023.
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 14/8, märk
med ”Servis extra P5/sävargården”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Redovisningsekonom till Blå Huset

Redovisningsekonom till Blå Huset Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den an... Visa mer
Redovisningsekonom till Blå Huset
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.


Som redovisningsekonom hos oss äger du, tillsammans med vår Ekonomichef, ansvaret för ekonomiprocesserna för alla våra sju verksamheter. Vi söker dig som är intresserad av utveckling då denna fråga ligger högt prioriterad för ekonomiavdelningen de närmsta åren, då handlar det om allt från potentiella systembyten, djupanalyser av våra verksamheter samt effektivisering av de processer vi arbetar i till daglig dags.
Våra verksamheter skiljer sig åt och som helhet är redovisningen något komplex just på grund av detta – du behöver därför vara duktig på att se helhet och reda i komplexa sammanhang, vara intresserad av att hitta lösningar som håller långsiktigt och som skapar mervärde för dig och för dina kollegor.
Du kommer ha ett varierat arbete där arbetsuppgifterna spänner från sedvanlig daglig redovisning till mer strategiskt analysarbete och du gillar just den variationen. Därför är du systematisk i ditt arbete, hittar effektiva sätt att säkerställa det rutinbaserade arbetet på för att lämna så mycket tid som möjligt åt analys och utveckling. Du är nyfiken, ifrågasättande och modig och vi ser gärna att du har ambitioner att utvecklas. Vidare har du och ekonomichefen en viktig roll i samarbetet med våra verksamhetschefer för att snabbt hitta områden för utveckling och optimering. Du behöver därför vara coachande, pedagogisk och en god lyssnare som verkligen vill förstå allas behov och utmaningar.
Vi ser att du som söker är utbildad redovisningsekonom eller motsvarande utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet. Vi ser vidare att du har arbetat minst ett år i motsvarande roll. God kunskap i excel, samt i svenska och engelska (i både tal och skrift) är en förutsättning.
Du blir en del i ett stort team av människor som alla är här av en anledning – för att vi älskar service! Vi har inte alla glädjen av att jobba ut mot gäst och vi som inte har det, vi får istället ge service till våra kollegor – det här kantar vår verksamhet, det är en avgörande inställning och den behöver finnas hos dig också!
Vi befinner oss på en utvecklingsresa med bolaget och kan därför erbjuda dig utveckling och utmaningar, projektledning och förändringsprocesser. Ta chansen att kliva på en varierande och utmanande roll där du kan vara med och skapa vårt framtida Blå Huset.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 80-100%.
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 7/7, märk med ”Redovisningsekonom”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Hantverksbagare till Kulturbageriet i Umeå

Semestervikarier till vårt morgonpigga team på Kulturbageriet! Kulturbageriet är ett hantverksbageri med passion för det ekologiska sten malda spannmålet. Vi använder uteslutande naturliga råvaror och i första hand KRAV-märkta från svenska Kvarnar. Våra bröd och bakverk bakas med surdeg eller levain i grunden och får jäsa långsamt innan de gräddas i vår stora stenugn. Vi söker dig som är utbildad bagare, konditor eller kock och som har några års arbetsli... Visa mer
Semestervikarier till vårt morgonpigga team på Kulturbageriet!
Kulturbageriet är ett hantverksbageri med passion för det ekologiska sten malda spannmålet. Vi använder uteslutande naturliga råvaror och i första hand KRAV-märkta från svenska Kvarnar. Våra bröd och bakverk bakas med surdeg eller levain i grunden och får jäsa långsamt innan de gräddas i vår stora stenugn.
Vi söker dig som är utbildad bagare, konditor eller kock och som har några års arbetslivserfarenhet. Du bör ha ett gediget intresse för mat och smak samt en ambition att utvecklas och lära dig nya saker. Personen vi söker ska vara strukturerad och ha förmåga att prioritera, vara lättlärd och ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi arbetar tillsammans i ett team, vi har en positiv attityd och vi är lösningsfokuserade. Som bagare hos oss får du arbeta med både bröd och söta bakverk.
Tjänsten är ett sommarvikariat med chans för förlängning. Oregelbundet arbete från tidig morgon till eftermiddag, vardagar och helger förekommer.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, vi genomför intervjuer löpande så tveka inte, skicka in er ansökan redan idag.
Om Företaget:
Blå huset är en familjeägd hotell-, restaurang- och konferenskoncern som i dag driver sju verksamheter i Umeå. Vi erbjuder starka koncept och upplevelser med hög kvalitet och vi strävar efter att ge en personlig och minnesvärd upplevelse för alla som besöker oss, vår ambition är att konkurrera med de bästa i världen. Hos oss kan du mötas, bo, äta, dricka och uppleva det bästa Umeå erbjuder under ett och samma tak, dygnet runt, året runt.
Blå Huset är: Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me; Hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Fika! och P5. Visa mindre

Serviceinriktad Receptionist till Stora Hotellet och U&Me Hotel

Blå Huset driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. Men de vore ingenting om de inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse. Nu söker vi en serviceinriktad Re... Visa mer
Blå Huset driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. Men de vore ingenting om de inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Nu söker vi en serviceinriktad Receptionist till Stora Hotellet och U&Me; Hotel
Beskrivning av tjänsten
Som en del av receptionsteamet för Stora Hotellet och U&Me; har du en social och utåtriktad roll som i det dagliga arbetet alltid fokuserar på att leverera service på förstklassig nivå. Du jobbar i huvudsak med drift av receptionen där du hanterar in- och utcheckning, välkomnar gäster, löser deras önskemål och problem samt betar av administrativa uppgifter som bokningar och fakturahantering.
Vårt prioriterade fokus är alltid gästen framför oss.
Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson.
Arbetsuppgifter
· Gästbemötande i världsklass, premiumservice och hög tillgänglighet för gästen.
· Att i det dagliga arbetet sträva efter att leverera ett värdskap utöver det vanliga.
· Daglig drift av receptionen, t.ex in- och utcheckningar, bokningar och fakturahantering.
· Aktivt värva medlemmar till Best Western Rewards
· Driva merförsäljning så som uppgradering av rum och tillval.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort leende, en positiv inställning och ett genuint engagemang för magin som uppstår i det lyckade gästmötet. Du har en bred förståelse för hur ett varmt värdskap och ett personligt bemötande kan ta gästupplevelsen till en helt ny nivå. Vi söker en Receptionist som utmärker sig med sin goda service och tar varje tillfälle att förmedla det lilla extra till våra gäster. Du är också;
· Stresstålig, lösningsfokuserad och uppmärksam på gästens behov
· Ordningsam & noggrann
· Tycker om att jobba under varierat tempo
· Fungerar bra i team
· Har 1 år som hotellreceptionist eller liknande roll inom service på ditt CV
· Talar flytande svenska och har goda kunskaper inom engelska tal/skrift
Meriterande
Kännedom om bokningssystemen Oracle Hospitality (Fidelio) och Nitesoft
Eftergymnasial utbildning inom hotell/turism/restaurang/service management
Erfarenhet av att jobba med service och värdskap
Erfarenhet av att jobba inom ett Best Western hotell
Kännedom om Umeå som besöksstad
Språk
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 8 maj, vi intervjuar löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan och cv till [email protected] märk din ansökan med Receptionist i ämnesraden. Visa mindre

Frukostchef till Stora Hotellet och U&Me Hotel

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.


Frukostchef till Stora Hotellet och U&Me; Hotel
Ett leende, ett ”god morgon” och en välsmakande varm kaffe – det kan vara starten på världens bästa dag! Hotellfrukost är för många en ren vardagslyx en så oerhört viktig del när vi väljer vilket hotell vi vill bo på. Våra gäster besöker oss av många olika skäl, det kan vara just vardagslyxen som är anledningen eller så är det jobbresan där vår affärsresenär ska starta dagen på absolut bästa sätt för att skapa sig en vinnande dag.
Oavsett våra gästers anledning till besök hos oss så är du och dina kollegor huvudpersoner i den upplevelse som vi bygger varje morgon. Det är ni som ser till att alla våra gäster får starta en ny fantastisk dag och det gör ni genom ert bemötande, ert sätt att bygga miljö och stämning och inte minst den frukost som ni dukar fram och hur ni dukar fram den. Allt i en härlig sammansättning och dessutom beroende av varandra – det är ansvaret som vi har när vi är en del av ett frukost-team på Stora Hotellet och U&Me;.
För att utveckla det ansvaret och se till så att vi skapar världens bästa start på dagen, varje dag behöver vi en person som leder teamet, leder utveckling och möter våra gäster. Är det du? Då är det nu dags att söka en ny spännande tjänst hos oss på Blå Huset.
Som frukostchef arbetar du majoriteten av din tid i drift, du arbetsleder, har fullt personalansvar, budgetansvar och planeringsansvar för frukost både till gäster från U&Me; och Stora Hotellet. Du ansvarar för produktutveckling av hela frukostkonceptet samt planering tillsammans med övriga avdelningschefer kring verksamheten runtikring frukosten.
Som person älskar du service och värdskap, att möta gäster varje dag och vara med och leverera en upplevelse. Du är kommunikativ, har ett öga för detaljer, coachande i ditt ledarskap och har en förmåga att våga tänka utanför boxen och löpande utmana det vi gör i vår vardag. Du arbetar nära dina avdelningschefskollegor och era verksamheter överlappar varandras – det kräver ett tight samarbete och tillika en prestigelöshet där helhetsbilden ska vara drivande för er alla.
Om det här känns som en lockande utmaning hoppas vi på din ansökan redan idag. Ta chansen att ansluta till ett fantastiskt team i en utmanande och spännande ny roll!
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 10/5, märk med ”Frukostchef”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Kulturbageriet söker EXTRAPERSONAL som även vill jobba i sommar!

Positiva, energifyllda och ambitiösa personer sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Kulturbageriet är välbesökt både vardag och helg. Vi har öppet alla dagar i veckan och har även kvällsevent som ex vår Pizzabuffé med surdegspizza första onsdagen varje månad och #Fredagstorget. Under sommaren utökar vi våra öppettider alla dagar och har öppet till 21:00. Vi behöver bli fler då vi har mycket att göra nu och ... Visa mer
Positiva, energifyllda och ambitiösa personer sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Kulturbageriet är välbesökt både vardag och helg. Vi har öppet alla dagar i veckan och har även kvällsevent som ex vår Pizzabuffé med surdegspizza första onsdagen varje månad och #Fredagstorget. Under sommaren utökar vi våra öppettider alla dagar och har öppet till 21:00.
Vi behöver bli fler då vi har mycket att göra nu och sommaren närmar sig med stormsteg!
Nu söker vi personal som kan tänka sig att jobba extra på främst helger och kvällar men även dig som kan tänka dig att hoppa in en vardag då och då.
Vi kan både erbjuda tjänster där du ligger på schema varannan helg (fast anställning på rullande schema) samt tjänster där du kan anmäla dig till lediga pass och jobbar mer eller mindre under perioder. Ange gärna i dina ansökan vad du är intresserad av.
-Vi vill att du ska kunna jobba en helg i månaden som minimum under Vår & kommande Höst!
-Vi vill att du kan jobba 1-2 helger nu i Maj samt första helgen i Juni!
-Vi vill att du kan jobba minimum 3 veckor under V. 28-32 nu i sommar! (möjlighet att jobba mer finns också)


Du är den som:
-Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
-Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre.
-Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team!
-Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress.
-Är stolt över din arbetsplats, engagerad i försäljningen och alltid ger 100%!
-Är strukturerad och effektiv. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
-Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
-Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
-Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.


Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker?
-Då söker du omgående så att vi kan komma igång!
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger. Vi har utskänkningstillstånd och för att kunna jobba kvällspassen behöver du ha fyllt 20 år då detta krävs enligt alkohollagen för att vara serveringsansvarig.
Det finns även möjlighet att jobba frukostpass då Kulturbageriet serverar frukosten till U&Me; Hotel.
?-Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Ju tidigare vi får den desto tidigare kan vi hitta rätt personer!
Lön enligt avtal HRF/Visita.
Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me; Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Fika!, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.


För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget! Visa mindre

Kulturbageriet söker 2 nya stjärnor! Cafébiträde/Baristatjänst på 75%

Ambitiösa Cafébiträden/Baristor sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Då vi har två av våra ordinarie som flyttar till hösten vill vi ersätta dem redan innan sommaren så att vi har möjlighet att teama ihop oss ordentligt! Vi ser gärna att du kan börja inskolning så snart som möjligt! Du är den som: -Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självkl... Visa mer
Ambitiösa Cafébiträden/Baristor sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Då vi har två av våra ordinarie som flyttar till hösten vill vi ersätta dem redan innan sommaren så att vi har möjlighet att teama ihop oss ordentligt!
Vi ser gärna att du kan börja inskolning så snart som möjligt!
Du är den som:
-Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
-Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre.
-Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team!
-Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress.
-Är stolt över din arbetsplats, engagerad i försäljningen och alltid ger 100%!
-Är strukturerad och effektiv. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
-Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
-Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
-Har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.


Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker?
-Då söker du omgående!
Tjänsten är på 75%, tillsvidareanställning. (Möjlighet att jobba mer än så inom företaget finns om så önskas)
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger. Vi har öppet alla dagar i veckan och har ibland öppet längre på kvällarna. Vi har utskänkningstillstånd.
Under sommaren har vi öppet till 21:00 från efter Midsommar till mitten på Augusti.
Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Tillträde enligt överenskommelse.
Inom Blå Huset har alla tjänster på 30% och uppåt Månadslön och vi jobbar med en avräkningsperiod på 16 veckor. Lön enligt avtal HRF/Visita.
Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me; Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Fika!, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.


För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget! Visa mindre

Kulturbageriet söker EXTRAPERSONAL som även vill jobba i sommar!

Positiva, energifyllda och ambitiösa personer sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Kulturbageriet är välbesökt både vardag och helg. Vi har öppet alla dagar i veckan och har även kvällsevent som ex vår Pizzabuffé med surdegspizza första onsdagen varje månad och #Fredagstorget. Under sommaren utökar vi våra öppettider alla dagar och har öppet till 21:00. Vi behöver bli fler då vi har mycket att göra nu och ... Visa mer
Positiva, energifyllda och ambitiösa personer sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Kulturbageriet är välbesökt både vardag och helg. Vi har öppet alla dagar i veckan och har även kvällsevent som ex vår Pizzabuffé med surdegspizza första onsdagen varje månad och #Fredagstorget. Under sommaren utökar vi våra öppettider alla dagar och har öppet till 21:00.
Vi behöver bli fler då vi har mycket att göra nu och sommaren närmar sig med stormsteg!
Nu söker vi personal som kan tänka sig att jobba extra på främst helger och kvällar men även dig som kan tänka dig att hoppa in en vardag då och då.
Vi kan både erbjuda tjänster där du ligger på schema varannan helg (fast anställning på rullande schema) samt tjänster där du kan anmäla dig till lediga pass och jobbar mer eller mindre under perioder. Ange gärna i dina ansökan vad du är intresserad av.
-Vi vill att du ska kunna jobba en helg i månaden som minimum under Vår & kommande Höst!
-Vi vill att du kan jobba 1-2 helger nu i Maj samt första helgen i Juni!
-Vi vill att du kan jobba minimum 3 veckor under V. 28-32 nu i sommar! (möjlighet att jobba mer finns också)


Du är den som:
-Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
-Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre.
-Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team!
-Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress.
-Är stolt över din arbetsplats, engagerad i försäljningen och alltid ger 100%!
-Är strukturerad och effektiv. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
-Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
-Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
-Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.


Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker?
-Då söker du omgående så att vi kan komma igång!
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger. Vi har utskänkningstillstånd och ser gärna att du har fyllt 20 år för att kunna jobba om vi har extraöppet kvällstid.
Det finns även möjlighet att jobba frukostpass då Kulturbageriet serverar frukosten till U&Me; Hotel.
?-Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Ju tidigare vi får den desto tidigare kan vi hitta rätt personer!
Lön enligt avtal HRF/Visita.
Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me; Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Fika!, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.


För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget! Visa mindre

Kulturbageriet söker 2 nya stjärnor! Cafébiträde/Baristatjänst på 75%

Ambitiösa Cafébiträden/Baristor sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Då vi har två av våra ordinarie som flyttar till hösten vill vi ersätta dem redan innan sommaren så att vi har möjlighet att teama ihop oss ordentligt! Vi ser gärna att du kan börja inskolning så snart som möjligt! Du är den som: -Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självkl... Visa mer
Ambitiösa Cafébiträden/Baristor sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Då vi har två av våra ordinarie som flyttar till hösten vill vi ersätta dem redan innan sommaren så att vi har möjlighet att teama ihop oss ordentligt!
Vi ser gärna att du kan börja inskolning så snart som möjligt!
Du är den som:
-Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
-Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre.
-Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team!
-Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress.
-Är stolt över din arbetsplats, engagerad i försäljningen och alltid ger 100%!
-Är strukturerad och effektiv. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
-Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
-Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
-Har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.


Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker?
-Då söker du omgående!
Tjänsten är på 75%, tillsvidareanställning. (Möjlighet att jobba mer än så inom företaget finns om så önskas)
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger. Vi har öppet alla dagar i veckan och har ibland öppet längre på kvällarna. Vi har utskänkningstillstånd och ser gärna att du har fyllt 20 år för att kunna jobba om vi har extraöppet kvällstid.
Under sommaren har vi öppet till 21:00 från efter Midsommar till mitten på Augusti.
Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Tillträde enligt överenskommelse.
Inom Blå Huset har alla tjänster på 30% och uppåt Månadslön och vi jobbar med en avräkningsperiod på 16 veckor. Lön enligt avtal HRF/Visita.
Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me; Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Fika!, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.


För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget! Visa mindre

Hotellstädare

Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning. Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten ... Visa mer
Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning.
Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten att vara en del av ett ambitiöst och genuint team.
Vi söker dig som är positiv, flexibel och som har ett speciellt öga för detaljer. Du är en omtänksam och ansvarstagande lagspelare som vill skapa en unik och minnesvärd upplevelse för våra gäster av högsta kvalité. I mötet med såväl gäster som kollegor är du professionell och personlig. Som medarbetare hos oss ska du känna stolthet och passion för ditt arbete!
Dina arbetsuppgifter innefattar städning av hotellrum samt övriga ytor. Erfarenhet av tidigare professionellt städarbete är mycket meriterande och du ska behärska det svenska och engelska språket. Arbetet sker dagtid på både vardagar och helg.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan till [email protected], senast den 14/2. Märk din ansökan med "Housekeeping". Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Kulturbageriet söker 2 nya stjärnor! Cafébiträde/Baristatjänst på 75%

Ambitiösa Cafébiträden/Baristor sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Då vi har två av våra ordinarie som flyttar till hösten vill vi ersätta dem redan innan sommaren så att vi har möjlighet att teama ihop oss ordentligt! Vi ser gärna att du kan börja inskolning så snart som möjligt! Du är den som: -Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självkl... Visa mer
Ambitiösa Cafébiträden/Baristor sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Då vi har två av våra ordinarie som flyttar till hösten vill vi ersätta dem redan innan sommaren så att vi har möjlighet att teama ihop oss ordentligt!
Vi ser gärna att du kan börja inskolning så snart som möjligt!
Du är den som:
-Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
-Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre.
-Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team!
-Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress.
-Är stolt över din arbetsplats, engagerad i försäljningen och alltid ger 100%!
-Är strukturerad och effektiv. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
-Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
-Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
-Har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.


Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker?
-Då söker du omgående!
Tjänsten är på 75%, tillsvidareanställning. (Möjlighet att jobba mer än så inom företaget finns om så önskas)
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger. Vi har öppet alla dagar i veckan och har ibland öppet längre på kvällarna. Vi har utskänkningstillstånd och ser gärna att du har fyllt 20 år för att kunna jobba om vi har extraöppet kvällstid.
Under sommaren har vi öppet till 21:00 från efter Midsommar till mitten på Augusti.
Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Tillträde enligt överenskommelse.
Inom Blå Huset har alla tjänster på 30% och uppåt Månadslön och vi jobbar med en avräkningsperiod på 16 veckor. Lön enligt avtal HRF/Visita.
Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me; Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Fika!, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.


För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget! Visa mindre

Kallskänka till Kulturbageriet i Umeå

Nu söker vi en ansvarstagande, strukturerad kallskänka, gärna med några års erfarenhet från branschen, till vårt team på Kulturbageriet! Kulturbageriet är ett kafé och hantverksbageri med passion för det ekologiska och småskaliga. Vi använder uteslutande naturliga råvaror och i första hand KRAV-märkta från svenska gårdar. Maten vi lagar är enklare cafémat såsom sallader, surdegspizzor mm men all mat har en tydlig grön profil där råvaror och smaker får tal... Visa mer
Nu söker vi en ansvarstagande, strukturerad kallskänka, gärna med några års erfarenhet från branschen, till vårt team på Kulturbageriet!
Kulturbageriet är ett kafé och hantverksbageri med passion för det ekologiska och småskaliga. Vi använder uteslutande naturliga råvaror och i första hand KRAV-märkta från svenska gårdar. Maten vi lagar är enklare cafémat såsom sallader, surdegspizzor mm men all mat har en tydlig grön profil där råvaror och smaker får tala för sig själva, alla bröd och bakverk bakas med surdeg eller levain i grunden och får jäsa långsamt innan de gräddas i vår stora stenugn.
Vi söker dig som är utbildad kallskänka eller kock och som har några års arbetslivserfarenhet.
Du bör ha ett gediget intresse för mat och smak samt en ambition att utvecklas och lära dig nya saker. Som person är du strukturerad, duktig på att prioritera och planera, jobbar gärna proaktivt och ser en helhet i det vi gör. Vi arbetar tillsammans i ett litet team på Kulturbageriet och här vill och behöver vi hjälpas åt, jobba över gränserna och hittar lösningar tillsammans för att kunna leverera både kvalité och värdskap i världsklass. Vi ser vidare att du är duktig på att ta egna initiativ, att du är nyfiken och vill lära dig och utmanas i din roll.
Tjänsten är ett vikariat på heltid under ca. 8-9 månader med möjlighet till förlängning. Varierande arbetstider med helg och kvällsarbete förekommer.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vi genomför intervjuer löpande så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag till [email protected]. Frågor kan besvaras av Anders Samuelsson, se kontaktuppgifter nedan.
Om Företaget:
Blå huset är en familjeägd hotell-, restaurang- och konferenskoncern som i dag driver sju verksamheter i Umeå.
Vi erbjuder starka koncept och upplevelser med hög kvalitet och vi strävar efter att ge en personlig och minnesvärd upplevelse för alla som besöker oss, vår ambition är att konkurrera med de bästa i världen.
Hos oss kan du mötas, bo, äta, dricka och uppleva det bästa Umeå erbjuder under ett och samma tak, dygnet runt, året runt.
Blå Huset är: Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me; Hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Fika! och P5. Visa mindre

Diskare

Ansök    Dec 5    Blå Huset Hotell Umeå AB    Diskare
Vi behöver förstärkning på Gotthards i disken. Diskare sökes till Gotthards Krog. Tjänstgöring främst kvällar och helger Visa mer
Vi behöver förstärkning på Gotthards i disken. Diskare sökes till Gotthards Krog. Tjänstgöring främst kvällar och helger Visa mindre

Diskare Dagtid

Ansök    Nov 17    Blå Huset Hotell Umeå AB    Diskare
Den 2 December öppnar vi Sävargårdens klassiska Julbord som serveras fram till den 22/12 Vi har öppet både dag och kvällstid och söker nu en person som kan ansvara för disken på dagtid. Jobbet är ons - lörd under perioden. Vi ser gärna att du haft erfarenhet från storkök alternativt restaurang. Det är både grovdisk och findisk så det ingår en del tunga lyft och tempot är delvis högt. Besitter du glatt humör och serviceanda så kommer du trivas i teamet.... Visa mer
Den 2 December öppnar vi Sävargårdens klassiska Julbord som serveras fram till den 22/12
Vi har öppet både dag och kvällstid och söker nu en person som kan ansvara för disken på dagtid.
Jobbet är ons - lörd under perioden.
Vi ser gärna att du haft erfarenhet från storkök alternativt restaurang. Det är både grovdisk och findisk så det ingår en del tunga lyft och tempot är delvis högt.
Besitter du glatt humör och serviceanda så kommer du trivas i teamet. Visa mindre

Runners till Julbordet på Sävargården

Den 2/12 öppnar vi upp det klassiska Julbordet på anrika Sävargården. Vi söker dig som gillar att vara med lite överallt i verksamheten. Plocka in disk från borden , fylla på Buffe´n , möblera upp restaurangen, duka bord, placera gäster, sälja i baren, hjälpa till i köket vid behov men fokus på att stötta serveringen. Jobbet är förlagt Onsdagar - lördag både dag & kväll från 2/12 - 22/12 Möjlighet att fortsätta jobba med event på P5 och Vävenscenen framöv... Visa mer
Den 2/12 öppnar vi upp det klassiska Julbordet på anrika Sävargården.
Vi söker dig som gillar att vara med lite överallt i verksamheten. Plocka in disk från borden , fylla på Buffe´n , möblera upp restaurangen, duka bord, placera gäster, sälja i baren, hjälpa till i köket vid behov men fokus på att stötta serveringen.
Jobbet är förlagt Onsdagar - lördag både dag & kväll från 2/12 - 22/12
Möjlighet att fortsätta jobba med event på P5 och Vävenscenen framöver.
Det viktigaste är inte lång erfarenhet från branschen, vi ser det mer viktigt att du älskar service och gillar att jobba med olika uppgifter i en fartfylld miljö. Visa mindre

Hantverksbagare till Kulturbageriet i Umeå

Nu söker vi en hantverksbagare till vårt morgonpigga team på Kulturbageriet! Kulturbageriet är ett hantverksbageri med passion för det ekologiska sten malda spannmålet. Vi använder uteslutande naturliga råvaror och i första hand KRAV-märkta från svenska Kvarnar. Våra bröd och bakverk bakas med surdeg eller levain i grunden och får jäsa långsamt innan de gräddas i vår stora stenugn. Vi söker dig som är utbildad bagare, konditor eller kock och som har någr... Visa mer
Nu söker vi en hantverksbagare till vårt morgonpigga team på Kulturbageriet!
Kulturbageriet är ett hantverksbageri med passion för det ekologiska sten malda spannmålet. Vi använder uteslutande naturliga råvaror och i första hand KRAV-märkta från svenska Kvarnar. Våra bröd och bakverk bakas med surdeg eller levain i grunden och får jäsa långsamt innan de gräddas i vår stora stenugn.
Vi söker dig som är utbildad bagare, konditor eller kock och som har några års arbetslivserfarenhet. Du bör ha ett gediget intresse för mat och smak samt en ambition att utvecklas och lära dig nya saker. Personen vi söker ska vara strukturerad och ha förmåga att prioritera, vara lättlärd och ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi arbetar tillsammans i ett team, vi har en positiv attityd och vi är lösningsfokuserade. Som bagare hos oss får du arbeta med både bröd och söta bakverk.
Tjänsten är heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning. Oregelbundet arbete från tidig morgon till eftermiddag, vardagar och helgercförekommer.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, vi genomför intervjuer löpande så tveka inte, skicka in er ansökan redan idag.
Om Företaget:
Blå huset är en familjeägd hotell-, restaurang- och konferenskoncern som i dag driver sju verksamheter i Umeå. Vi erbjuder starka koncept och upplevelser med hög kvalitet och vi strävar efter att ge en personlig och minnesvärd upplevelse för alla som besöker oss, vår ambition är att konkurrera med de bästa i världen. Hos oss kan du mötas, bo, äta, dricka och uppleva det bästa Umeå erbjuder under ett och samma tak, dygnet runt, året runt.
Blå Huset är: Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me; Hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Fika! och P5. Visa mindre

Stjärnor till julbordet

Den 2/12 slår vi upp portarna igen för ett klassiskt dignande Julbord på anrika Sävargården i Umeå Vi söker personal som vill vara med och skapa en fantastisk upplevelse med gemenskap i centrum. Julbordet pågår från 2/12 fram till 22/12 Vi söker: servitörer, servitriser, placörer, buffeansvariga. Det går att jobba dag, kväll eller helg men bra om man har möjlighet att kunna jobba flexibelt. Lön enligt kollektivavtal. Visa mer
Den 2/12 slår vi upp portarna igen för ett klassiskt dignande Julbord på anrika Sävargården i Umeå
Vi söker personal som vill vara med och skapa en fantastisk upplevelse med gemenskap i centrum.
Julbordet pågår från 2/12 fram till 22/12
Vi söker: servitörer, servitriser, placörer, buffeansvariga.
Det går att jobba dag, kväll eller helg men bra om man har möjlighet att kunna jobba flexibelt.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Hotellstädare till Stora Hotellet och U&Me hotel

Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning. Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten... Visa mer
Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning.
Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten att vara en del av ett ambitiöst och genuint team.
Vi söker dig som är positiv, flexibel och som har ett speciellt öga för detaljer. Du är en omtänksam och ansvarstagande lagspelare som vill skapa en unik och minnesvärd upplevelse för våra gäster av högsta kvalité. I mötet med såväl gäster som kollegor är du professionell och personlig. Som medarbetare hos oss ska du känna stolthet och passion för ditt arbete!
Dina arbetsuppgifter innefattar städning av hotellrum samt övriga ytor. Erfarenhet av tidigare professionellt städarbete är mycket meriterande och du ska behärska det svenska och engelska språket. Arbetet sker dagtid på både vardagar och helg.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan till [email protected], senast den 10/10 . Märk din ansökan med ”Housekeeping”. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Konferens & festvånings servitris/servitör

Servitör/servitris till P5 möten och konferens i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt och en upplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter en serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som til... Visa mer
Servitör/servitris till P5 möten och konferens i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt och en upplevelse utöver det vanliga.


Vi letar efter en serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som tillsammans med oss vill skapa ett värdskap och en mötesplats i världsklass. I hela vår organisation är det viktigt att man gillar det personliga mötet. Det är mycket roligt som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler. Rollen innebär servering av för/eftermiddagsfika från Kulturbageriet samt en magisk konferenslunch som tillagas av våra kockar uppe på P5. Det är ibland även kvällsevent såsom företagsfester och bröllop. I tjänsten så är man även med och jobbar festvåning på Sävargården. Gå gärna in på vår hemsida och se vilken fin arbetsplats vi erbjuder www.p5.nu.
Erfarenhet:
Kunskap inom servering är meriterande
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Vi vill gärna att du är/har:
Strukturerad och ha förmåga att prioritera
En mycket god samarbetsförmåga och en passion för service och servering i världsklass
En person som har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som gäster
Positiv attityd och är lösningsorienterad


Tjänsten är på 75% och innefattar 6 månaders provanställning men det finns goda möjligheter att utöka tjänsten till 100%
Arbetstid dagtid men även kvällar och helger förekommer. Visa mindre

Kulturbageriet och Fika! söker EXTRAPERSONAL

Positiva, energifyllda och ambitiösa personer sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Caféerna har angenäma problem inför hösten då vi har mycket att göra och vet att det kommer att bli ännu mer. För att möta detta behöver vi mer extrapersonal till båda våra Caféer. Nu söker vi personal som kan tänka sig att jobba extra på främst helger och kvällar men även dig som kan tänka dig att hoppa in en vardag då och ... Visa mer
Positiva, energifyllda och ambitiösa personer sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Caféerna har angenäma problem inför hösten då vi har mycket att göra och vet att det kommer att bli ännu mer.
För att möta detta behöver vi mer extrapersonal till båda våra Caféer. Nu söker vi personal som kan tänka sig att jobba extra på främst helger och kvällar men även dig som kan tänka dig att hoppa in en vardag då och då.
Vi kan både erbjuda tjänster där du ligger på schema varannan helg (fast anställning på rullande schema) samt tjänster där du kan anmäla dig till lediga pass och jobba mer eller mindre under perioder. Ange gärna i dina ansökan vad du är intresserad av.
-Vi vill att du ska kunna jobba en helg i månaden som minimum!


Du är den som:
-Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
-Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre.
-Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team!
-Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress.
-Är stolt över din arbetsplats, engagerad i försäljningen och alltid ger 100%!
-Är strukturerad och effektiv. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
-Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
-Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
-Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.


Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker?
-Då söker du omgående!
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger. Vi har öppet alla dagar i veckan och har ibland öppet längre på kvällarna. Vi har utskänkningstillstånd och ser gärna att du har fyllt 20 år för att kunna jobba om vi har extraöppet kvällstid.
?-Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Ju tidigare vi får den desto tidigare kan vi hitta rätt personer!
Lön enligt avtal HRF/Visita.
Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Fika! är ett familjefik i modern tappning som berikas av och växer med allt som händer i Väven. Till Fika! tar man med familj och vänner, gammal som ung på kaffe, smörgås och gofika och njuter av Umeås kulturutbud och stadens schysstaste utsikt – precis vid älvskanten.
Fika! går också att boka för event och arrangemang.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me; Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Fika!, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.


För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget! Visa mindre

Frukostvärd/Frukostvärdinna till U&Me Hotel (Kulturbageriet)

Ambitiös frukostvärd/frukostvärdinna sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Du som arbetar med ansvarsområdet Frukost är ofta den första gästen möter hos oss, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete och älskar att göra det lilla extra. Allt för att ge våra gäster en fanta... Visa mer
Ambitiös frukostvärd/frukostvärdinna sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Du som arbetar med ansvarsområdet Frukost är ofta den första gästen möter hos oss, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete och älskar att göra det lilla extra. Allt för att ge våra gäster en fantastisk frukostupplevelse!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bemöta frukostgäster med ett glatt leende och ge bästa service, förbereda och tillreda frukost, servering/diskplock, se till att frukostbuffén alltid serveras med toppkvalité, beställa samt ta emot varor.
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger.
Utöver dina ordinarie frukostpass ligger det ca två lunchpass på Kulturbageriet per vecka i ditt rullande schema.
Kvalifikationer
Som person är du drivande och positiv med en utpräglad social förmåga. Du ger ett personligt och professionellt bemötande till gästen och du har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Det är viktigt att du kan ta initiativ, är lösningsorienterad och har förmågan att behålla lugnet även i stressiga situationer. Att du gillar att arbeta i team och är en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.
Vi söker dig som har
· Goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.
Tjänsten är på 75%, tillsvidare. (Möjlighet att jobba mer än så inom företaget finns om så önskas)
Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Tillträde enligt överenskommelse men allra senast 1/9. (Vi ser gärna att du har möjlighet att påbörja inskolning under augusti)
Inom Blå Huset har alla tjänster på 30% och uppåt Månadslön och vi jobbar med en avräkningsperiod på 16 veckor. Lön enligt avtal HRF. Visa mindre

Receptionist till U&Me hotel, extraarbete

På U&Me; vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. På U&Me; arbetar vi tillsa... Visa mer
På U&Me; vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
På U&Me; arbetar vi tillsammans med hotellets olika avdelningar. Du förväntas därför som receptionist ta ett helhetsansvar som ibland går utanför din egen avdelning för att gästen ska få en så bra upplevelse av sin vistelse som möjligt.
Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt!
Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande, liksom tidigare kunskap av hotellbokningssystem, gärna Nitesoft eller Suit8. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästens behov.
Det vi söker är en receptionist som vill jobba helger och extra vid behov. Ett jobb som kommer med varierande arbetstider främst helger, under morgon, dag och kväll.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i vårt företag. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Jobben kan tillsättas innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Serveringsvärd/värdinna P5/Sävargården Event och Festvåning

Vi söker dig som vill jobba extra hos oss som Serveringsvärd/värdinna på P5 konferens i centrala Umeå och Sävargården. Vi erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest i våra fina lokaler. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga. Vi vill ha dig som är serviceinriktad servering... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba extra hos oss som Serveringsvärd/värdinna på P5 konferens i centrala Umeå och Sävargården. Vi erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest i våra fina lokaler. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga.
Vi vill ha dig som är serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som tillsammans med oss vill skapa ett värdskap och en mötesplats i världsklass. I hela vår organisation är det viktigt att man gillar det personliga mötet. Det är mycket roligt som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler. Extrajobbet innebär servering på våra event, alltifrån konferensmiddagar, firmafester och bröllop samt julbord. Gå gärna in på vår hemsida och se vilken fin arbetsplats vi erbjuder dig att jobba extra på, p5.nu, savargarden.se.
Erfarenhet:
Kunskap inom servering är meriterande
Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi vill gärna att du är/har:
Strukturerad och ha förmåga att prioritera
En mycket god samarbetsförmåga och en passion för service och servering i världsklass
En person som har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som gäster
Positiv attityd och är lösningsorienterad
Extrajobbet innefattar mestadels kvällstid och helger samt även dagtid under December vid julbord på Sävargården.
Märk ansökan med Extrajobb servering P5/Sävargården


Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Serveringsvärd/värdinna Möten och Konferens P5

Serveringsvärd/värdinna till P5 möten och konferens i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter en serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som... Visa mer
Serveringsvärd/värdinna till P5 möten och konferens i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga.
Vi letar efter en serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som tillsammans med oss vill skapa ett värdskap och en mötesplats i världsklass. I hela vår organisation är det viktigt att man gillar det personliga mötet. Det är mycket roligt som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler. Rollen innebär servering av för/eftermiddagsfika från Kulturbageriet samt en magisk konferenslunch som tillagas av våra kockar uppe på P5. Det är ibland även kvällsevent såsom företagsfester och bröllop. Gå gärna in på vår hemsida och se vilken fin arbetsplats vi erbjuder, p5.nu.
Erfarenhet:
Kunskap inom servering är meriterande
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Vi vill gärna att du är/har:
Strukturerad och ha förmåga att prioritera
En mycket god samarbetsförmåga och en passion för service och servering i världsklass
En person som har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som gäster
Positiv attityd och är lösningsorienterad

Tjänsten är på 75% och innefattar 6 månaders provanställning
Arbetstid dagtid, kvällar och helger. Visa mindre

Hotellreceptionist till Stora Hotellet

På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. På Stora Hotellet... Visa mer
På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
På Stora Hotellet arbetar vi tillsammans med hotellets olika avdelningar. Du förväntas därför som receptionist ta ett helhetsansvar som ibland går utanför din egen avdelning för att gästen ska få en så bra upplevelse av sin vistelse som möjligt.
Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt!
Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande, liksom tidigare kunskap av hotellbokningssystem, gärna Opera eller Suit8. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästens behov.
Arbetstiderna varierar under morgon, dag och kväll, både vardagar och helger.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i Umeås Sjömanshus. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan till [email protected], Ange ”Receptionist” i ämnesraden.
Sista ansökningsdag 17 augusti. Visa mindre

Konferensvärd P5 (Centrala stan, Väven)

Konferensvåning P5 i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter en serviceinriktad lösningsorienterad medarbetare som tillsammans med oss vill ... Visa mer
Konferensvåning P5 i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga.
Vi letar efter en serviceinriktad lösningsorienterad medarbetare som tillsammans med oss vill skapa ett värdskap och en mötesplats i världsklass. I hela vår organisation är det viktigt att man gillar det personliga mötet. Det är mycket roligt som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler i olika storlekar för det digitala mötet eller för möten och utbildningar på plats. Gå gärna in på vår hemsida och se vilken fin arbetsplats vi erbjuder, p5.nu.
Erfarenhet:
Gärna av att arbeta med stora och små konferenser, bokningssystem och reception
Kunskap inom servering är meriterande
Goda kunskaper i Word, Excel och PPT
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Vi vill gärna att du är/har:
Strukturerad och ha förmåga att prioritera
En mycket god samarbetsförmåga och en passion för service i världsklass
En person som har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som gäster
Positiv attityd och är lösningsorienterad
Lättlärd och intresserad av teknik
Tjänsten på 75% med 6 månaders provanställning
Arbetstid dagtid, kvällar och helger kan förekomma.
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Frukostvärd/Frukostvärdinna till U&Me Hotel (Kulturbageriet)

Ambitiös frukostvärd/frukostvärdinna sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Du som arbetar med ansvarsområdet Frukost är ofta den första gästen möter hos oss, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete och älskar att göra det lilla extra. Allt för att ge våra gäster en fanta... Visa mer
Ambitiös frukostvärd/frukostvärdinna sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Du som arbetar med ansvarsområdet Frukost är ofta den första gästen möter hos oss, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete och älskar att göra det lilla extra. Allt för att ge våra gäster en fantastisk frukostupplevelse!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bemöta frukostgäster med ett glatt leende och ge bästa service, förbereda och tillreda frukost, servering/diskplock, se till att frukostbuffén alltid serveras med toppkvalité, beställa samt ta emot varor.
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger.
Utöver dina ordinarie frukostpass ligger det ca två lunchpass på Kulturbageriet per vecka i ditt rullande schema.
Kvalifikationer
Som person är du drivande och positiv med en utpräglad social förmåga. Du ger ett personligt och professionellt bemötande till gästen och du har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Det är viktigt att du kan ta initiativ, är lösningsorienterad och har förmågan att behålla lugnet även i stressiga situationer. Att du gillar att arbeta i team och är en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.
Vi söker dig som har
· Goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.
Tjänsten är på 75%, tillsvidare. (Möjlighet att jobba mer än så inom företaget finns om så önskas)
Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Tillträde enligt överenskommelse men allra senast 1/9. (Vi ser gärna att du har möjlighet att påbörja inskolning under augusti)
Inom Blå Huset har alla tjänster på 30% och uppåt Månadslön och vi jobbar med en avräkningsperiod på 16 veckor. Lön enligt avtal HRF. Visa mindre

Kulturbageriet söker en solstråle! Cafébiträde/Baristatjänst på 75%

Ambitiös Cafébiträde/Barista sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Vi har angenäma problem inför hösten då vi har mycket att göra och vet att det kommer att bli ännu mer! För att möta detta behöver vi utöka Teamet med en till 75%-tjänst i Caféet. Vi ser gärna att du kan börja inskolning under Augusti och räknar med att du tillträder din 75%-tjänst från 1:a September. Du är den som: -Alltid strävar efter ... Visa mer
Ambitiös Cafébiträde/Barista sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Vi har angenäma problem inför hösten då vi har mycket att göra och vet att det kommer att bli ännu mer!
För att möta detta behöver vi utöka Teamet med en till 75%-tjänst i Caféet.
Vi ser gärna att du kan börja inskolning under Augusti och räknar med att du tillträder din 75%-tjänst från 1:a September.


Du är den som:
-Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
-Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre.
-Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team!
-Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress.
-Är stolt över din arbetsplats, engagerad i försäljningen och alltid ger 100%!
-Är strukturerad och effektiv. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
-Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
-Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
-Har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.


Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker?
-Då söker du omgående!
Tjänsten är på 75%, tillsvidareanställning. (Möjlighet att jobba mer än så inom företaget finns om så önskas)
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger. Vi har öppet alla dagar i veckan och har ibland öppet längre på kvällarna. Vi har utskänkningstillstånd och ser gärna att du har fyllt 20 år för att kunna jobba om vi har extraöppet kvällstid.
Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Tillträde enligt överenskommelse men allra senast 1/9.
Inom Blå Huset har alla tjänster på 30% och uppåt Månadslön och vi jobbar med en avräkningsperiod på 16 veckor. Lön enligt avtal HRF/Visita.
Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me; Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Fika!, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.


För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget! Visa mindre

Konferensvärd

På P5 vill vi erbjuda bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Hela konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är därför utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. P5 i centrala Umeå med närhet till allt, utsikt över älven och en upplevelse utöver det vanliga. Nu söker vi en ny medarbetare som vill utvecklas med oss in i framtiden. Vi arbetar i en organisation dä... Visa mer
På P5 vill vi erbjuda bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Hela konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är därför utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. P5 i centrala Umeå med närhet till allt, utsikt över älven och en upplevelse utöver det vanliga.
Nu söker vi en ny medarbetare som vill utvecklas med oss in i framtiden. Vi arbetar i en organisation där det är viktigt att man tycker om att jobba med det personliga mötet. Det är mycket som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler i olika storlekar för det digitala mötet eller för möten och utbildningar på plats.
Bakgrund:
Erfarenhet av att arbeta med stora och små konferenser
Erfarenhet av bokningssystem, Suite8
Teknisk kunskap inom, Av-teknik och digitala möten
Kunskap inom servering
Dryckeskunskap är meriterande
Mycket goda kunskaper i Word, Excel och PPT
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Personlighet:
Vara strukturerad och ha förmåga att prioritera
Ha en mycket god samarbetsförmåga och en passion för service i världsklass
Vara en person som har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som gäster
Ha en positiv attityd och vara lösningsfokuserad
Ha lätt för att lära dig nya system och vara intresserad av teknik


Tjänsten är ett vikariat på heltid till 2023-06-30 med 6 månaders provanställning
Arbetstid dagtid, kvällar och helger kan förekomma.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Manager Housekeeping Stora Hotellet och U&Me hotel

Ansök    Maj 10    Blå Huset Hotell Umeå AB    Städchef
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack vare våra satsning... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Manager Housekeeping till Stora Hotellet och U&Me; hotel!
På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
Du kommer att vara ledare av ett sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare som vill samarbeta över gränserna med övriga verksamheter i vår koncern.
Rollen kräver att man har arbetat i ledande befattning tidigare och har flera års erfarenhet av arbete inom housekeeping, gärna som husfru. Man behöver vara strukturerad, målinriktad, lyhörd och gillar ett högt tempo.
Du har erfarenhet av att jobba med budget och ekonomisk uppföljning, drivs av att utveckla medarbetare och verksamheten. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästernas och medarbetarnas behov. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift
Ingen dag är den andra lik, det är också det som gör detta jobb utvecklande och roligt. Du har flera chefskollegor nom Blå Huset att samarbeta med!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i vår koncern. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!
Ansök senast 24/5 med cv och personligt brev, maila till [email protected], märk din ansökan med ”Manager Housekeeping”. Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Hotellstädare till Stora Hotellet och U&Me hotel

Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning. Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten... Visa mer
Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning.
Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten att vara en del av ett ambitiöst och genuint team.
Vi söker dig som är positiv, flexibel och som har ett speciellt öga för detaljer. Du är en omtänksam och ansvarstagande lagspelare som vill skapa en unik och minnesvärd upplevelse för våra gäster av högsta kvalité. I mötet med såväl gäster som kollegor är du professionell och personlig. Som medarbetare hos oss ska du känna stolthet och passion för ditt arbete!
Vi söker flera tjänster på deltid samt personal som kan arbeta extra vid behov och kan hoppa in med kort varsel. Dina arbetsuppgifter innefattar städning av hotellrum samt övriga ytor. Erfarenhet av tidigare professionellt städarbete är mycket meriterande och du ska behärska det svenska och engelska språket. Arbetet sker dagtid på både vardagar och helg.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan till [email protected], senast den 13 maj. Märk din ansökan med ”Housekeeping”. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Chef festvåning och konferens till P5 och Sävargården

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.


Chef till festvåning och konferens till Blå Huset (P5 och Sävargården)
Du är en person som har ett starkt kommersiellt driv, du är kreativ med många idéer och du har ett öga för det affärsmässiga i allt vi gör. Du vill ha en varierande vardag, du ser möjligheter och jobbar alltid utifrån långsiktigt hållbara relationer.
Som ansvarig för festvånings- och konferensverksamheten på Blå Huset kommer du att leda och utveckla verksamheterna mot uppsatta mål och med stort fokus på värdskap och det kommersiella. Du har budget- och personalansvar för din avdelning, där en stor del i arbetet är att säkerställa optimeringen av personalresurser inom ditt område och samtidigt verka för gott samarbete mellan Blå Husets alla verksamheter. I arbetet ingår att utveckla medarbetarna och verksamheten. I rollen ingår även kontinuerlig kontakt med våra gäster, där du ansvarar för och aktivt deltar i genomförandet av event, julbord, kongresser m.m.
Du är samtidigt strukturerad, gillar effektiva och smarta arbetsprocesser och att sträva efter att överträffa gästens förväntan.
Vi vill att du som söker har lämplig utbildning och/eller flerårig erfarenhet av att leda festvåning/konferens. Tidigare erfarenhet av budget- och personalansvar är av stor vikt. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har ett framåtsträvande förhållningssätt, kommer med innovativa idéer och ser möjligheter för att fortsätta utveckla verksamheten. Du är en lagspelare och gillar att samarbeta - du är en lagspelare älskar att vinna tillsammans!. Vidare är du prestigelös och coachande i din roll som chef och inser värdet av en fungerade arbetsgrupp.
Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästernas och medarbetarnas behov. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift
Har vi träffat rätt? Då är det nu du verkligen ska ta chansen att ansluta till en spännande, utvecklande och värdeskapande arbetsplats!
Tjänsten är en heltidstjänst med start i november 2022.
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 10/8, märk med ”Chef Festvåning & Konferens”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Receptionist till Stora Hotellet, extraarbete

På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. På Stora Hotellet... Visa mer
På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
På Stora Hotellet arbetar vi tillsammans med hotellets olika avdelningar. Du förväntas därför som receptionist ta ett helhetsansvar som ibland går utanför din egen avdelning för att gästen ska få en så bra upplevelse av sin vistelse som möjligt.
Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt!
Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande, liksom tidigare kunskap av hotellbokningssystem, gärna Opera eller Suit8. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästens behov.
Det vi söker är en receptionist som vill jobba helger och extra, och som kan stötta besättningen i vårt sjömanshus. En tjänst som kommer med varierande arbetstider främst helger, under morgon, dag och kväll.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i Umeås Sjömanshus. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Jobben kan tillsättas innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Hotellstädare till Stora Hotellet och U&Me hotel

Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning. Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten... Visa mer
Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning.
Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten att vara en del av ett ambitiöst och genuint team.
Vi söker dig som är positiv, flexibel och som har ett speciellt öga för detaljer. Du är en omtänksam och ansvarstagande lagspelare som vill skapa en unik och minnesvärd upplevelse för våra gäster av högsta kvalité. I mötet med såväl gäster som kollegor är du professionell och personlig. Som medarbetare hos oss ska du känna stolthet och passion för ditt arbete!
Vi söker flera tjänster på deltid samt personal som kan arbeta extra vid behov och kan hoppa in med kort varsel. Dina arbetsuppgifter innefattar städning av hotellrum samt övriga ytor. Erfarenhet av tidigare professionellt städarbete är mycket meriterande och du ska behärska det svenska och engelska språket.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan till [email protected], senast den 7 april. Märk din ansökan med ”Housekeeping”. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Försäljningsansvarig till Blå Huset Hotell Umeå AB

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.


Försäljningsansvarig till Blå Huset
Vi stärker nu upp vårt kommersiella ben för Blå Huset och söker dig som har en gedigen erfarenhet inom försäljning och ett starkt kommersiellt driv. Tillsammans med marknadsansvarig och VD ska du vara bolagets kommersiella drivkraft vilket innebär kreativitet, högt satta ambitioner, ansvarstagande och mycket energi.
Med våra sju verksamheter som stärker och kompletterar varandra får du arbeta med en bred portfölj där arbetet blir oerhört varierande. Du kommer vara ansvarig för att ta fram såväl som att genomföra försäljningsstrategin för alla våra sju verksamheter vilket innebär att du behöver besitta både strategiska egenskaper och en stark social kompetens.
Rollen innefattar allt från att sätta strategier utefter behov och marknadsförutsättningar till att arbeta med avtalsimplementering, eventmarknadsföring, nykundsbearbetning och rena upphandlingar.
Du är en person som har ett starkt kommersiellt driv, du är kreativ med många idéer och du har ett öga för det affärsmässiga i allt vi gör. Du vill ha en varierande vardag, du ser möjligheter och jobbar alltid utifrån långsiktigt hållbara relationer.
Du är samtidigt strukturerad, gillar effektiva och smarta arbetsprocesser och drivs av att mäta och nå uppsatta mål då det är vårt sätt att veta att vi håller kurs.
Det kommersiella arbetet är inget som görs av en person och kräver ödmjukhet, stark kommunikativ förmåga, förmåga att inspirera och engagera dina kollegor – du är en lagspelare älskar att vinna tillsammans!
Har vi träffat rätt? Då är det nu du verkligen ska ta chansen att ansluta till en spännande, utvecklande och värdeskapande arbetsplats!
Tjänsten är en heltidstjänst med start september/oktober 2022.
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 20/5, märk med ”Försäljningsansvarig”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Säljdriven kollega till vår bokning

Är du vår nya kollega till bokningen? Nu söker vi en ny lagspelare som gillar högt tempo och snabba svängar. I din roll är det viktigt att vara uppdaterad och ha en övergripande syn över Blå husets verksamheter och dess omgivning och bidrar till service utöver det vanliga. Bokningen servar främst våra hotell och konferensavdelning och säljdelen servar hela koncernen. I din roll jobbar du bl.a. med att: · ta emot bokningar via telefon, mail och andra... Visa mer
Är du vår nya kollega till bokningen? Nu söker vi en ny lagspelare som gillar högt tempo och snabba svängar. I din roll är det viktigt att vara uppdaterad och ha en övergripande syn över Blå husets verksamheter och dess omgivning och bidrar till service utöver det vanliga. Bokningen servar främst våra hotell och konferensavdelning och säljdelen servar hela koncernen.
I din roll jobbar du bl.a. med att:
· ta emot bokningar via telefon, mail och andra kanaler
· hantera offerter och upphandlingar
· vara insatt i specialerbjudanden priser och avtal
· säkerställa att standard och koncept följs
· aktivt kontakta, sälja in och boka konferenser/grupper/hotell och restauranggäster
· aktivt jobba med merförsäljning och revenue
· genomföra visningar
· delta i större event och säljaktiviteter
· vara behjälplig i receptionen vid behov (incheckning/utcheckning samt vid frågor och mersälj)
· implementera företagsavtal
· skapa attraktiva paket för våra verksamheter och sälja in dem
Arbetstiderna kan innefatta både vardagar, kvällar och helger. Du bör tycka det är roligt att arbeta framför dator eftersom största delen av jobbet är på kontor. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen och som har arbetat flera år med hotellbokning alt. i hotellreception. Du har tidigare jobbat med hotellboknings-system som ex Fidelio, Nitesoft eller liknande.
Vi ser att du har en analytisk förmåga och att du har en fallenhet för siffror. Du har erfarenhet från säljarbete och gärna av uppsökande karaktär och erfarenhet av telefonförsäljning är meriterande.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Som person är du driven och självgående och har god förståelse för ekonomi och affärer. Vi lägger även stor vikt på stor flexibilitet, samarbetsförmåga och att vara måldriven. Man behöver vara strukturerad, lyhörd och gillar ett högt tempo. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästernas och kollegornas behov.

Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 31/3, märk med ”Bokning/sälj”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Cafébiträde/barista till Kulturbageriet

Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver en ny, härlig kollega i caféet som kommer att jobba 75%. Vi har öppet alla dagar i veckan. Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse. För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande... Visa mer
Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver en ny, härlig kollega i caféet som kommer att jobba 75%. Vi har öppet alla dagar i veckan.
Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse.
För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga och uppskattar fartfyllda arbetsdagar. Att ge god service och brinna för våra gäster är för dig en självklarhet.
Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
Stämmer beskrivningen in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, men allra senast den 31/3.
Urval och intervjuer sker löpande, vilket betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas innan 31/3 så vänta inte med din ansökan!
Kulturbageriet tillhör koncernen Blå Huset Hotell, så vi är en stor arbetsgivare med flera varumärken som drivs i Umeå, så för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Visa mindre

Frukostvärd till Kulturbageriet/U&Me hotel

Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och fantastiskt värdskap? Vi behöver en ny, härlig kollega som kommer att jobba 75%. Vi har öppet alla dagar i veckan. I arbetsuppgifterna ingår både frukost- och lunchservering. Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot våra gäster och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse och bra start p... Visa mer
Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och fantastiskt värdskap? Vi behöver en ny, härlig kollega som kommer att jobba 75%. Vi har öppet alla dagar i veckan.
I arbetsuppgifterna ingår både frukost- och lunchservering.
Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot våra gäster och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse och bra start på dagen.
För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga och uppskattar fartfyllda arbetsdagar. Att ge god service och brinna för våra gäster är för dig en självklarhet.
Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
Stämmer beskrivningen in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, men allra senast den 31/3.
Urval och intervjuer sker löpande, vilket betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas innan 31/3 så vänta inte med din ansökan!
Kulturbageriet tillhör koncernen Blå Huset Hotell, vi är en stor arbetsgivare med flera varumärken som drivs i Umeå, så för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Visa mindre

Chef för Housekeeping Stora Hotellet och U&me hotel

På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer att vara ledare av ett ... Visa mer
På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
Du kommer att vara ledare av ett sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt! Och samarbeta över gränserna med övriga verksamheter i vår koncern.
Rollen kräver att man har arbetat i ledande befattning tidigare och har flera års erfarenhet av arbete inom housekeeping eller städ i andra verksamheter, gärna som chef. Man behöver vara strukturerad, målinriktad, lyhörd och gillar ett högt tempo.
Du har erfarenhet av att jobba med budget och ekonomisk uppföljning, drivs av att utveckla medarbetare och verksamheten. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästernas och medarbetarnas behov. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. I arbetet ingår bla. att bemanna, planera arbetet och följa upp kvaliteten på genomfört arbete
Ingen dag är den andra lik, det är också det som gör detta jobb utvecklande och roligt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde 1/2 2022. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!
Ansök senast 5/1 med cv och personligt brev, maila till [email protected], märk din ansökan med ”Husfru”.
Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Cafébiträde till Kulturbageriet

Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver en ny, härlig kollega i caféet som kommer att jobba 50-75%. Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse. För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga... Visa mer
Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver en ny, härlig kollega i caféet som kommer att jobba 50-75%.
Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse.
För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga och uppskattar fartfyllda arbetsdagar.
Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
Stämmer beskrivningen in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, men allra senast den 30/12.
Urval och intervjuer sker löpande, vilket betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas innan 30/12 så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Cafébiträde till Kulturbageriet - extra vid behov

Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver några nya, härliga kollegor i caféet som kommer att jobba extra vid behov, visar du framfötterna finns chanser för mer jobb ex. över sommaren och framöver. Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse. För ... Visa mer
Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver några nya, härliga kollegor i caféet som kommer att jobba extra vid behov, visar du framfötterna finns chanser för mer jobb ex. över sommaren och framöver.
Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse.
För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga och uppskattar fartfyllda arbetsdagar.
Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
Stämmer beskrivningen in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, men allra senast den 30/12
Urval och intervjuer sker löpande, vilket betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas innan 30/12 så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Passionerad receptionschef till Stora Hotellet och U&Me hotel

På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer att vara ledare av ett ... Visa mer
På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
Du kommer att vara ledare av ett sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt! Och samarbeta över gränserna med övriga verksamheter i vår koncern.
Rollen kräver att man har arbetat i ledande befattning tidigare och har flera års erfarenhet av arbete inom reception, gärna som receptionschef. Man behöver vara strukturerad, målinriktad, lyhörd och gillar ett högt tempo.
Du har erfarenhet av att jobba med budget och ekonomisk uppföljning, drivs av att utveckla medarbetare och verksamheten. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästernas och medarbetarnas behov.
Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift
Ingen dag är den andra lik, det är också det som gör detta jobb utvecklande och roligt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde 1/2 2022.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i Umeås Sjömanshus. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!
Ansök senast 22/12 med cv och personligt brev, maila till [email protected], märk din ansökan med ”Receptionschef”. Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Husfru till Stora Hotellet och U&Me hotel

På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer att vara ledare av ett ... Visa mer
På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
Du kommer att vara ledare av ett sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt! Och samarbeta över gränserna med övriga verksamheter i vår koncern.
Rollen kräver att man har arbetat i ledande befattning tidigare och har flera års erfarenhet av arbete inom housekeeping, gärna som husfru. Man behöver vara strukturerad, målinriktad, lyhörd och gillar ett högt tempo.
Du har erfarenhet av att jobba med budget och ekonomisk uppföljning, drivs av att utveckla medarbetare och verksamheten. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästernas och medarbetarnas behov. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift
Ingen dag är den andra lik, det är också det som gör detta jobb utvecklande och roligt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde 1/2 2022.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i Umeås Sjömanshus. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!
Ansök senast 22/12 med cv och personligt brev, maila till [email protected], märk din ansökan med ”Husfru”.
Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Receptionist för nattarbete på Stora Hotellet

På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer att var... Visa mer
På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt!
Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande, liksom tidigare kunskap av hotellbokningssystem, gärna Opera eller Suit8. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästens behov.
Det vi söker är en receptionist för arbete nattetid, vilket är en tjänst på 86%. Tjänsten är ett vikariat för en tjänstledighet under 1 år, då vår nattis ska studera. Arbetet innefattar både för receptionsyrket sedvanliga arbetsuppgifter, och för sjömanshuset specifika uppgifter över avdelningsgränserna. Alla med stort fokus på värdskap och ansvarskänsla.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i Umeås Sjömanshus. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!
Ansök senast 5/12. Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut Visa mindre

Cafébiträde till Kulturbageriet

Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver en ny, härlig kollega i caféet som kommer att jobba 75%. Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse. För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga oc... Visa mer
Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver en ny, härlig kollega i caféet som kommer att jobba 75%.
Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse.
För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga och uppskattar fartfyllda arbetsdagar.
Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
Stämmer beskrivningen in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, men allra senast den 25/11.
Urval och intervjuer sker löpande, vilket betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas innan 25/11 så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Caféchef Kulturbageriet och Fika!

Vi söker en caféchef till Kulturbageriet och Fika! Kulturbageriet och Fika ska vara det självklara valet då man vill fika gott och umgås i Umeå. Vi erbjuder en välkomnande miljö med personlig, engagerad och kunnig personal och vi ska alltid leverera produkter och service av hög kvalitet. Nuvarande caféchef går vidare till nya utmaningar och vi söker därför en ny kollega. Som caféchef har du det övergripande ansvaret för våra 2 caféer, Fika! och Kulturbage... Visa mer
Vi söker en caféchef till Kulturbageriet och Fika!
Kulturbageriet och Fika ska vara det självklara valet då man vill fika gott och umgås i Umeå. Vi erbjuder en välkomnande miljö med personlig, engagerad och kunnig personal och vi ska alltid leverera produkter och service av hög kvalitet.
Nuvarande caféchef går vidare till nya utmaningar och vi söker därför en ny kollega.
Som caféchef har du det övergripande ansvaret för våra 2 caféer, Fika! och Kulturbageriet. Som ansvarig för våra caféer kommer du att leda och utveckla verksamheterna mot uppsatta mål och i enlighet med företagets strategi. I rollen ingår bl.a. personalansvar, schemaplanering, budgetansvar och arbete i den dagliga driften.
Caféchefen har ett nära samarbete med övriga avdelningschefer i Blå Huset Hotell Umeå AB, vi jobbar tillsammans mot samma mål inom bolaget.
Vi vill att du som söker har lämplig utbildning och flerårig erfarenhet av att leda caféverksamhet. Tidigare erfarenhet av budget- och personalansvar är av stor vikt. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har ett framåtsträvande förhållningssätt, kommer med innovativa idéer och ser möjligheter för att fortsätta utveckla verksamheten. Du är en lagspelare och gillar att samarbeta. Vidare är du prestigelös och coachande i din roll som chef. Det är viktigt att Du är strukturerad, målinriktad, lyhörd och gillar ett högt tempo. Ingen dag är den andra lik, det är också det som gör detta jobb utvecklande och roligt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 1 december.
Skicka in din ansökan med personligt brev och CV till [email protected], så snart som möjligt, dock senast 2021-10-31. Märk din ansökan med ”Caféchef”. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Festvåningskoordinator P5 & Sävargården

Ansök    Okt 18    Blå Huset Hotell Umeå AB    Hovmästare
Festvåningskoordinator P5 & Sävagården I den här rollen ansvarar du för planering och genomförandet av event, fester, bröllop och julbord på Sävargården och P5. Du planerar från start till mål tillsammans med kunden samt dina kollegor inom Blå huset. Det innebär att du tar hand om möten/visningar, skickar offerter, planerar personal och tillsammans med köksmästaren ser till att mat och dryck kombineras på allra bästa sätt. Det är viktigt att du som person... Visa mer
Festvåningskoordinator P5 & Sävagården
I den här rollen ansvarar du för planering och genomförandet av event, fester, bröllop och julbord på Sävargården och P5. Du planerar från start till mål tillsammans med kunden samt dina kollegor inom Blå huset. Det innebär att du tar hand om möten/visningar, skickar offerter, planerar personal och tillsammans med köksmästaren ser till att mat och dryck kombineras på allra bästa sätt.
Det är viktigt att du som person verkligen brinner för service och för att ge en minnesvärd positiv upplevelse för våra gäster. Du är en genuin person som har lätt för att samarbeta och som tycker om att vara en del i ett vinnande team. Kvalitet är viktigt för dig, du är en strukturerad och kommunikativ person som förutom operativt arbete gillar administrativt arbete mellan varven.
Det är ett stort plus om du är Sommelier och vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet av att leda personal.
Kanske är det just dig vi söker? Tveka inte en sekund utan skicka din ansökan redan idag, tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Konferensvärd

Till P5 söker vi nu en konferensvärd. Vi söker dig som älskar att arbeta med service och att göra det lilla extra. Du har erfarenhet av arbete med konferenser och kongresser samt av att arbeta i hotellbokningssystem. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. För att ta hand om våra konferensgäster på bästa sätt behöver du ha god kommunikationsförmåga, vara strukturerad, ha kunskap i konferensteknik samt ha förmåga att pri... Visa mer
Till P5 söker vi nu en konferensvärd.
Vi söker dig som älskar att arbeta med service och att göra det lilla extra. Du har erfarenhet av arbete med konferenser och kongresser samt av att arbeta i hotellbokningssystem. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. För att ta hand om våra konferensgäster på bästa sätt behöver du ha god kommunikationsförmåga, vara strukturerad, ha kunskap i konferensteknik samt ha förmåga att prioritera.
Tidigare erfarenhet av arbete med konferenser är ett krav.

Tjänsten är på 100% och ska tillsättas omgående.
Ta chansen att bli en del av oss uppe på P5! Visa mindre

Serveringspersonal extra

Vi söker serveringspersonal till Sävargården och P5. På Sävargården serverar vi mellan den 3 - 23 december traditionellt julbord samt bordsserverade julmiddagar. På sommaren är det i huvudsak bröllop som arrangeras. I vår festvåning på P5 arrangeras större middagar, fester och event samt även bröllop. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att servera och som brinner för att ge bästa service och kvalitet till gästen. Du har lätt för att samarbeta o... Visa mer
Vi söker serveringspersonal till Sävargården och P5.
På Sävargården serverar vi mellan den 3 - 23 december traditionellt julbord samt bordsserverade julmiddagar. På sommaren är det i huvudsak bröllop som arrangeras.
I vår festvåning på P5 arrangeras större middagar, fester och event samt även bröllop.
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att servera och som brinner för att ge bästa service och kvalitet till gästen. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att vara en del i ett vinnande team.
De flesta av våra bokningar är på kvällstid så det går utmärkt att kombinera ett arbete hos oss med studier.
Vi söker personal omgående så tveka inte att skicka in din ansökan. Visa mindre

Hovmästare P5 & Sävargården

Ansök    Okt 11    Blå Huset Hotell Umeå AB    Hovmästare
Vi söker en hovmästare till festvåningsverksamheten på P5 & Sävargården. I rollen ansvarar du för genomförandet av olika typer av event, fester, bröllop och julbord på Sävargården och P5. Du planerar från start till mål tillsammans med kunden samt dina kollegor inom Blå huset. Det innebär bland annat att du tar hand om möten/visningar, beställning av varor, planering av personal, beställning av förbrukningsmaterial samt skickar offerter. Du har också ansv... Visa mer
Vi söker en hovmästare till festvåningsverksamheten på P5 & Sävargården.
I rollen ansvarar du för genomförandet av olika typer av event, fester, bröllop och julbord på Sävargården och P5. Du planerar från start till mål tillsammans med kunden samt dina kollegor inom Blå huset. Det innebär bland annat att du tar hand om möten/visningar, beställning av varor, planering av personal, beställning av förbrukningsmaterial samt skickar offerter. Du har också ansvar för genomförandet.
Vi söker en person som verkligen brinner för service och för att ge en minnesvärd positiv upplevelse för våra gäster. En genuin person som har lätt för att samarbeta och som tycker om att vara en del i ett vinnande team. Det är ett stort plus om du är Sommelier och vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet av att leda personal.
Kvalitet är viktigt för dig, du bör vara en strukturerad person som förutom operativt arbete gillar lite administrativt arbete mellan varven.
Tjänsten ska tillsättas omgående så tveka inte, skicka din ansökan redan idag. Visa mindre

Frukostvärdinna/ Frukostvärd

Gotthards krog söker frukostvärdinna/ frukostvärd! Vi söker dig med passion för service och som älskar gäster! Gotthards Krog och Stora Hotellet behöver nu förstärka upp sitt frukost-lunchteam. Vi letar efter dig med flera års erfarenhet i branschen och som vill jobba i tätt samarbete med sina kollegor och som talar flytande svenska. I arbetsuppgifterna ingår bordsservering, bufféuppdukning, hantering av livsmedel, kassahantering. Vi jobbar med en högkvali... Visa mer
Gotthards krog söker frukostvärdinna/ frukostvärd!
Vi söker dig med passion för service och som älskar gäster! Gotthards Krog och Stora Hotellet behöver nu förstärka upp sitt frukost-lunchteam. Vi letar efter dig med flera års erfarenhet i branschen och som vill jobba i tätt samarbete med sina kollegor och som talar flytande svenska.
I arbetsuppgifterna ingår bordsservering, bufféuppdukning, hantering av livsmedel, kassahantering. Vi jobbar med en högkvalitativ frukost med lokala och ekologiska råvaror och i jobbet ingår även att kunna beskriva och förklara för gästen vad som serveras. Visa mindre

Diskare

Ansök    Sep 28    Blå Huset Hotell Umeå AB    Diskare
Vi behöver förstärkning på Gotthards i disken. Diskare sökes till Gotthards Krog. Tjänstgöring främst kvällar och helger Visa mer
Vi behöver förstärkning på Gotthards i disken. Diskare sökes till Gotthards Krog. Tjänstgöring främst kvällar och helger Visa mindre

Vaktmästare

Blå Huset driver idag sju verksamheter; Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me; Hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Fika! och P5. Vi erbjuder starka koncept med uppseende-väckande arkitektur och design. Men de vore ingenting om de inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse. Är du en praktiskt lagd mångsysslare? Gillar du att ge god service ... Visa mer
Blå Huset driver idag sju verksamheter; Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me; Hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Fika! och P5. Vi erbjuder starka koncept med uppseende-väckande arkitektur och design. Men de vore ingenting om de inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Är du en praktiskt lagd mångsysslare?
Gillar du att ge god service och vill arbeta tillsammans med kollegor med stark laganda och arbetsglädje? Då är det dig vi söker. I rollen som Vaktmästare kommer du att arbeta nära våra verksamheter. Arbetet är till stor del självständigt även om du ibland kommer arbeta nära din vaktmästarkollega, ni båda är viktiga representanter för Blå Huset.


I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
o Sköta drift, tillsyn, skötsel och utförande av felavhjälpande och förebyggande underhåll av Blå Husets alla verksamheters fastigheter, förråd och miljöstationer.
o Hantera felanmälningar från verksamheterna.
o Samarbete och medverkan med externa entreprenörer.
o Hantera vårt systematiska brandskyddsarbete (SBA).
o Arbetstiderna kan innefatta både vardagar, kvällar och helger.
Din profil
För att lyckas i tjänsten tror vi att du är serviceinriktad och tycker om mötet med människor. Du är driven och självgående i ditt arbetssätt och har god prioriterings-förmåga. Du har ett gott öga för det praktiska och har utöver det en positiv inställning och är en god lagspelare. Du har körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av vaktmästeri, gärna inom hotell- och restaurang samt systematiskt brandskyddsarbete.

Tjänsten är på heltid samt tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2021-10-17

Vi välkomnar ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Berätta även varför just du är rätt person för jobbet!

Ansökan skickas in till [email protected]. Märk ansökan med ”Vaktmästare” i ämnesraden. Visa mindre

Konferensreceptionist

Vår ambition är att vara branschens bästa arbetsgivare. Jo, faktiskt! Det är en högt ställd ambition och något som alla, oavsett roll eller arbetslag i Blå Huset, bidrar till varje dag. I grunden handlar det om att vi som jobbar här har gemensamt att vi brinner för det vi gör, att vi gillar att gå till jobbet och har en passion för både serviceyrket och människorna vi möter. Vi vill att alla gemensamt ansvarar för att skapa den arbetsmiljö och atmosfär som... Visa mer
Vår ambition är att vara branschens bästa arbetsgivare. Jo, faktiskt! Det är en högt ställd ambition och något som alla, oavsett roll eller arbetslag i Blå Huset, bidrar till varje dag. I grunden handlar det om att vi som jobbar här har gemensamt att vi brinner för det vi gör, att vi gillar att gå till jobbet och har en passion för både serviceyrket och människorna vi möter. Vi vill att alla gemensamt ansvarar för att skapa den arbetsmiljö och atmosfär som man trivs i och kan prestera i. Hos oss är det viktigt att alla också vet vad som förväntas av individen, laget och företaget. Vi arbetar i en tydligt målstyrd organisation och föränderlig värld med stora utvecklingsmöjligheter. I Blå Huset är vi övertygade om att vi som arbetsgivare har som främsta uppgift att ge dig bästa förutsättningar att prestera väl och må bra. Nu söker vi Konferensreceptionist med placering på P5.Som konferensreceptionist hos oss:Hantera du bokningar, offerter samt faktureringSer du till att alla lokaler har rätt och fungerande material och utrustning och lever upp till beställarens förväntningar och önskemål om tex möblering och teknik.Arbetar du nära serveringen och hjälper till med lunch- och fikaservering då det behövs. Har du en bra relation med samt arbetar nära övriga verksamheter i Blå Huset. Uppdatera du berörda avdelningar med den information de behöver, köket och städSer du till att dagliga checklistor är relevanta och efterföljs.Du som söker har:Erfarenhet av receptionsarbete, konferens och/eller hotell Erfarenhet av bokningssystem, Suite8 och BRPErfarenhet av CRM systemGoda kunskaper i Word, Excel, och PPT Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska, tal och skrift Erfarenhet av servering är ett plusTjänsten som konferensreceptionist är ett vikariat på 100% fram till årsskiftet, men det kan finnas möjlighet till fortsatt anställning efter det.Oregelbundet arbete dagtid/kvällstid samt helger vid behov.Tjänsten ska tillsättas från 5 augusti 2019. Visa mindre

Pizzabagare till Kulturbageriet

Ansök    Jun 13    Blå Huset Hotell Umeå AB    Pizzabagare
Kulturbageriet är ett hantverksbageri mitt i centrala Umeå. Varje dag serveras frukost, lunch, middag och fika i vår fantastiska miljö på inomhustorget vid Gotthards krog.Sedan några år tillbaka erbjuder vi fantastiska surdegspizzor i vårt Café på kvällstid samt på helger.Nu söker vi en pizzabagare som vill vara med och utvecklas med oss. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta som pizzabagare eller kock.Sista ansökningsdag är 2019-07-13, men tjänsten ... Visa mer
Kulturbageriet är ett hantverksbageri mitt i centrala Umeå. Varje dag serveras frukost, lunch, middag och fika i vår fantastiska miljö på inomhustorget vid Gotthards krog.Sedan några år tillbaka erbjuder vi fantastiska surdegspizzor i vårt Café på kvällstid samt på helger.Nu söker vi en pizzabagare som vill vara med och utvecklas med oss. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta som pizzabagare eller kock.Sista ansökningsdag är 2019-07-13, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Visa mindre