Lediga jobb Blå Huset Hotell Umeå AB i Umeå

Se alla lediga jobb från Blå Huset Hotell Umeå AB i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

Hotellstädare till Stora Hotellet och U&Me hotel

Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning. Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten... Visa mer
Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning.
Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten att vara en del av ett ambitiöst och genuint team.
Vi söker dig som är positiv, flexibel och som har ett speciellt öga för detaljer. Du är en omtänksam och ansvarstagande lagspelare som vill skapa en unik och minnesvärd upplevelse för våra gäster av högsta kvalité. I mötet med såväl gäster som kollegor är du professionell och personlig. Som medarbetare hos oss ska du känna stolthet och passion för ditt arbete!
Dina arbetsuppgifter innefattar städning av hotellrum samt övriga ytor. Erfarenhet av tidigare professionellt städarbete är mycket meriterande och du ska behärska det svenska och engelska språket. Arbetet sker dagtid på både vardagar och helg.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan till [email protected], senast den 10/10 . Märk din ansökan med ”Housekeeping”. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Kulturbageriet och Fika! söker EXTRAPERSONAL

Nytt
Positiva, energifyllda och ambitiösa personer sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Caféerna har angenäma problem inför hösten då vi har mycket att göra och vet att det kommer att bli ännu mer. För att möta detta behöver vi mer extrapersonal till båda våra Caféer. Nu söker vi personal som kan tänka sig att jobba extra på främst helger och kvällar men även dig som kan tänka dig att hoppa in en vardag då och ... Visa mer
Positiva, energifyllda och ambitiösa personer sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Caféerna har angenäma problem inför hösten då vi har mycket att göra och vet att det kommer att bli ännu mer.
För att möta detta behöver vi mer extrapersonal till båda våra Caféer. Nu söker vi personal som kan tänka sig att jobba extra på främst helger och kvällar men även dig som kan tänka dig att hoppa in en vardag då och då.
Vi kan både erbjuda tjänster där du ligger på schema varannan helg (fast anställning på rullande schema) samt tjänster där du kan anmäla dig till lediga pass och jobba mer eller mindre under perioder. Ange gärna i dina ansökan vad du är intresserad av.
-Vi vill att du ska kunna jobba en helg i månaden som minimum!


Du är den som:
-Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
-Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre.
-Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team!
-Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress.
-Är stolt över din arbetsplats, engagerad i försäljningen och alltid ger 100%!
-Är strukturerad och effektiv. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
-Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
-Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
-Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.


Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker?
-Då söker du omgående!
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger. Vi har öppet alla dagar i veckan och har ibland öppet längre på kvällarna. Vi har utskänkningstillstånd och ser gärna att du har fyllt 20 år för att kunna jobba om vi har extraöppet kvällstid.
?-Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan. Ju tidigare vi får den desto tidigare kan vi hitta rätt personer!
Lön enligt avtal HRF/Visita.
Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Fika! är ett familjefik i modern tappning som berikas av och växer med allt som händer i Väven. Till Fika! tar man med familj och vänner, gammal som ung på kaffe, smörgås och gofika och njuter av Umeås kulturutbud och stadens schysstaste utsikt – precis vid älvskanten.
Fika! går också att boka för event och arrangemang.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me; Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Fika!, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.


För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget! Visa mindre

Konferens & festvånings servitris/servitör

Servitör/servitris till P5 möten och konferens i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt och en upplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter en serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som til... Visa mer
Servitör/servitris till P5 möten och konferens i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt och en upplevelse utöver det vanliga.


Vi letar efter en serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som tillsammans med oss vill skapa ett värdskap och en mötesplats i världsklass. I hela vår organisation är det viktigt att man gillar det personliga mötet. Det är mycket roligt som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler. Rollen innebär servering av för/eftermiddagsfika från Kulturbageriet samt en magisk konferenslunch som tillagas av våra kockar uppe på P5. Det är ibland även kvällsevent såsom företagsfester och bröllop. I tjänsten så är man även med och jobbar festvåning på Sävargården. Gå gärna in på vår hemsida och se vilken fin arbetsplats vi erbjuder www.p5.nu.
Erfarenhet:
Kunskap inom servering är meriterande
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Vi vill gärna att du är/har:
Strukturerad och ha förmåga att prioritera
En mycket god samarbetsförmåga och en passion för service och servering i världsklass
En person som har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som gäster
Positiv attityd och är lösningsorienterad


Tjänsten är på 75% och innefattar 6 månaders provanställning men det finns goda möjligheter att utöka tjänsten till 100%
Arbetstid dagtid men även kvällar och helger förekommer. Visa mindre

Serveringsvärd/värdinna P5/Sävargården Event och Festvåning

Vi söker dig som vill jobba extra hos oss som Serveringsvärd/värdinna på P5 konferens i centrala Umeå och Sävargården. Vi erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest i våra fina lokaler. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga. Vi vill ha dig som är serviceinriktad servering... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba extra hos oss som Serveringsvärd/värdinna på P5 konferens i centrala Umeå och Sävargården. Vi erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest i våra fina lokaler. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga.
Vi vill ha dig som är serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som tillsammans med oss vill skapa ett värdskap och en mötesplats i världsklass. I hela vår organisation är det viktigt att man gillar det personliga mötet. Det är mycket roligt som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler. Extrajobbet innebär servering på våra event, alltifrån konferensmiddagar, firmafester och bröllop samt julbord. Gå gärna in på vår hemsida och se vilken fin arbetsplats vi erbjuder dig att jobba extra på, p5.nu, savargarden.se.
Erfarenhet:
Kunskap inom servering är meriterande
Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi vill gärna att du är/har:
Strukturerad och ha förmåga att prioritera
En mycket god samarbetsförmåga och en passion för service och servering i världsklass
En person som har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som gäster
Positiv attityd och är lösningsorienterad
Extrajobbet innefattar mestadels kvällstid och helger samt även dagtid under December vid julbord på Sävargården.
Märk ansökan med Extrajobb servering P5/Sävargården


Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Receptionist till U&Me hotel, extraarbete

På U&Me; vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. På U&Me; arbetar vi tillsa... Visa mer
På U&Me; vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
På U&Me; arbetar vi tillsammans med hotellets olika avdelningar. Du förväntas därför som receptionist ta ett helhetsansvar som ibland går utanför din egen avdelning för att gästen ska få en så bra upplevelse av sin vistelse som möjligt.
Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt!
Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande, liksom tidigare kunskap av hotellbokningssystem, gärna Nitesoft eller Suit8. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästens behov.
Det vi söker är en receptionist som vill jobba helger och extra vid behov. Ett jobb som kommer med varierande arbetstider främst helger, under morgon, dag och kväll.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i vårt företag. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Jobben kan tillsättas innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Frukostvärd/Frukostvärdinna till U&Me Hotel (Kulturbageriet)

Ambitiös frukostvärd/frukostvärdinna sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Du som arbetar med ansvarsområdet Frukost är ofta den första gästen möter hos oss, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete och älskar att göra det lilla extra. Allt för att ge våra gäster en fanta... Visa mer
Ambitiös frukostvärd/frukostvärdinna sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Du som arbetar med ansvarsområdet Frukost är ofta den första gästen möter hos oss, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete och älskar att göra det lilla extra. Allt för att ge våra gäster en fantastisk frukostupplevelse!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bemöta frukostgäster med ett glatt leende och ge bästa service, förbereda och tillreda frukost, servering/diskplock, se till att frukostbuffén alltid serveras med toppkvalité, beställa samt ta emot varor.
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger.
Utöver dina ordinarie frukostpass ligger det ca två lunchpass på Kulturbageriet per vecka i ditt rullande schema.
Kvalifikationer
Som person är du drivande och positiv med en utpräglad social förmåga. Du ger ett personligt och professionellt bemötande till gästen och du har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Det är viktigt att du kan ta initiativ, är lösningsorienterad och har förmågan att behålla lugnet även i stressiga situationer. Att du gillar att arbeta i team och är en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.
Vi söker dig som har
· Goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.
Tjänsten är på 75%, tillsvidare. (Möjlighet att jobba mer än så inom företaget finns om så önskas)
Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Tillträde enligt överenskommelse men allra senast 1/9. (Vi ser gärna att du har möjlighet att påbörja inskolning under augusti)
Inom Blå Huset har alla tjänster på 30% och uppåt Månadslön och vi jobbar med en avräkningsperiod på 16 veckor. Lön enligt avtal HRF. Visa mindre

Hotellreceptionist till Stora Hotellet

På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. På Stora Hotellet... Visa mer
På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
På Stora Hotellet arbetar vi tillsammans med hotellets olika avdelningar. Du förväntas därför som receptionist ta ett helhetsansvar som ibland går utanför din egen avdelning för att gästen ska få en så bra upplevelse av sin vistelse som möjligt.
Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt!
Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande, liksom tidigare kunskap av hotellbokningssystem, gärna Opera eller Suit8. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästens behov.
Arbetstiderna varierar under morgon, dag och kväll, både vardagar och helger.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i Umeås Sjömanshus. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan till [email protected], Ange ”Receptionist” i ämnesraden.
Sista ansökningsdag 17 augusti. Visa mindre

Serveringsvärd/värdinna Möten och Konferens P5

Serveringsvärd/värdinna till P5 möten och konferens i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter en serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som... Visa mer
Serveringsvärd/värdinna till P5 möten och konferens i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga.
Vi letar efter en serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som tillsammans med oss vill skapa ett värdskap och en mötesplats i världsklass. I hela vår organisation är det viktigt att man gillar det personliga mötet. Det är mycket roligt som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler. Rollen innebär servering av för/eftermiddagsfika från Kulturbageriet samt en magisk konferenslunch som tillagas av våra kockar uppe på P5. Det är ibland även kvällsevent såsom företagsfester och bröllop. Gå gärna in på vår hemsida och se vilken fin arbetsplats vi erbjuder, p5.nu.
Erfarenhet:
Kunskap inom servering är meriterande
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Vi vill gärna att du är/har:
Strukturerad och ha förmåga att prioritera
En mycket god samarbetsförmåga och en passion för service och servering i världsklass
En person som har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som gäster
Positiv attityd och är lösningsorienterad

Tjänsten är på 75% och innefattar 6 månaders provanställning
Arbetstid dagtid, kvällar och helger. Visa mindre

Konferensvärd P5 (Centrala stan, Väven)

Konferensvåning P5 i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter en serviceinriktad lösningsorienterad medarbetare som tillsammans med oss vill ... Visa mer
Konferensvåning P5 i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga.
Vi letar efter en serviceinriktad lösningsorienterad medarbetare som tillsammans med oss vill skapa ett värdskap och en mötesplats i världsklass. I hela vår organisation är det viktigt att man gillar det personliga mötet. Det är mycket roligt som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler i olika storlekar för det digitala mötet eller för möten och utbildningar på plats. Gå gärna in på vår hemsida och se vilken fin arbetsplats vi erbjuder, p5.nu.
Erfarenhet:
Gärna av att arbeta med stora och små konferenser, bokningssystem och reception
Kunskap inom servering är meriterande
Goda kunskaper i Word, Excel och PPT
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Vi vill gärna att du är/har:
Strukturerad och ha förmåga att prioritera
En mycket god samarbetsförmåga och en passion för service i världsklass
En person som har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som gäster
Positiv attityd och är lösningsorienterad
Lättlärd och intresserad av teknik
Tjänsten på 75% med 6 månaders provanställning
Arbetstid dagtid, kvällar och helger kan förekomma.
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Frukostvärd/Frukostvärdinna till U&Me Hotel (Kulturbageriet)

Ambitiös frukostvärd/frukostvärdinna sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Du som arbetar med ansvarsområdet Frukost är ofta den första gästen möter hos oss, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete och älskar att göra det lilla extra. Allt för att ge våra gäster en fanta... Visa mer
Ambitiös frukostvärd/frukostvärdinna sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Du som arbetar med ansvarsområdet Frukost är ofta den första gästen möter hos oss, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete och älskar att göra det lilla extra. Allt för att ge våra gäster en fantastisk frukostupplevelse!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bemöta frukostgäster med ett glatt leende och ge bästa service, förbereda och tillreda frukost, servering/diskplock, se till att frukostbuffén alltid serveras med toppkvalité, beställa samt ta emot varor.
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger.
Utöver dina ordinarie frukostpass ligger det ca två lunchpass på Kulturbageriet per vecka i ditt rullande schema.
Kvalifikationer
Som person är du drivande och positiv med en utpräglad social förmåga. Du ger ett personligt och professionellt bemötande till gästen och du har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Det är viktigt att du kan ta initiativ, är lösningsorienterad och har förmågan att behålla lugnet även i stressiga situationer. Att du gillar att arbeta i team och är en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.
Vi söker dig som har
· Goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.
Tjänsten är på 75%, tillsvidare. (Möjlighet att jobba mer än så inom företaget finns om så önskas)
Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Tillträde enligt överenskommelse men allra senast 1/9. (Vi ser gärna att du har möjlighet att påbörja inskolning under augusti)
Inom Blå Huset har alla tjänster på 30% och uppåt Månadslön och vi jobbar med en avräkningsperiod på 16 veckor. Lön enligt avtal HRF. Visa mindre

Konferensvärd

På P5 vill vi erbjuda bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Hela konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är därför utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. P5 i centrala Umeå med närhet till allt, utsikt över älven och en upplevelse utöver det vanliga. Nu söker vi en ny medarbetare som vill utvecklas med oss in i framtiden. Vi arbetar i en organisation dä... Visa mer
På P5 vill vi erbjuda bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Hela konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är därför utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. P5 i centrala Umeå med närhet till allt, utsikt över älven och en upplevelse utöver det vanliga.
Nu söker vi en ny medarbetare som vill utvecklas med oss in i framtiden. Vi arbetar i en organisation där det är viktigt att man tycker om att jobba med det personliga mötet. Det är mycket som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler i olika storlekar för det digitala mötet eller för möten och utbildningar på plats.
Bakgrund:
Erfarenhet av att arbeta med stora och små konferenser
Erfarenhet av bokningssystem, Suite8
Teknisk kunskap inom, Av-teknik och digitala möten
Kunskap inom servering
Dryckeskunskap är meriterande
Mycket goda kunskaper i Word, Excel och PPT
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Personlighet:
Vara strukturerad och ha förmåga att prioritera
Ha en mycket god samarbetsförmåga och en passion för service i världsklass
Vara en person som har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som gäster
Ha en positiv attityd och vara lösningsfokuserad
Ha lätt för att lära dig nya system och vara intresserad av teknik


Tjänsten är ett vikariat på heltid till 2023-06-30 med 6 månaders provanställning
Arbetstid dagtid, kvällar och helger kan förekomma.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kulturbageriet söker en solstråle! Cafébiträde/Baristatjänst på 75%

Ambitiös Cafébiträde/Barista sökes! Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget. Vi har angenäma problem inför hösten då vi har mycket att göra och vet att det kommer att bli ännu mer! För att möta detta behöver vi utöka Teamet med en till 75%-tjänst i Caféet. Vi ser gärna att du kan börja inskolning under Augusti och räknar med att du tillträder din 75%-tjänst från 1:a September. Du är den som: -Alltid strävar efter ... Visa mer
Ambitiös Cafébiträde/Barista sökes!
Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget.
Vi har angenäma problem inför hösten då vi har mycket att göra och vet att det kommer att bli ännu mer!
För att möta detta behöver vi utöka Teamet med en till 75%-tjänst i Caféet.
Vi ser gärna att du kan börja inskolning under Augusti och räknar med att du tillträder din 75%-tjänst från 1:a September.


Du är den som:
-Alltid strävar efter att överträffa gästens förväntningar och ger service från hjärtat för att det är självklart för dig!
-Hela tiden vill utvecklas och tar egna initiativ för att din arbetsplats ska bli bättre.
-Är målinriktad, ambitiös och vill vara en del av ett vinnande Team!
-Har förmågan att se och ge det lilla extra även under stress.
-Är stolt över din arbetsplats, engagerad i försäljningen och alltid ger 100%!
-Är strukturerad och effektiv. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och hittar alltid något att göra.
-Är flexibel och lojal mot både din chef och kollegor.
-Är en glad och positiv person där ditt sätt smittar av sig till alla runt omkring dig.
-Har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
Meriterande
· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.


Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker?
-Då söker du omgående!
Tjänsten är på 75%, tillsvidareanställning. (Möjlighet att jobba mer än så inom företaget finns om så önskas)
Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger. Vi har öppet alla dagar i veckan och har ibland öppet längre på kvällarna. Vi har utskänkningstillstånd och ser gärna att du har fyllt 20 år för att kunna jobba om vi har extraöppet kvällstid.
Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!
Tillträde enligt överenskommelse men allra senast 1/9.
Inom Blå Huset har alla tjänster på 30% och uppåt Månadslön och vi jobbar med en avräkningsperiod på 16 veckor. Lön enligt avtal HRF/Visita.
Kulturbageriet består av Caféet på Vävens inomhustorg, vårt eget bageri samt Brödbutiken på Salutorget.
Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, till de lokala mejeriprodukterna. Vi söker alltid KRAV-märkta, ekologiska och gärna närproducerade råvaror/artiklar och är stolta över vårt rika utbud. Vi har ett flertal fantastiska lokala leverantörer som vi värderar högt.
Vi är en del av Blå Huset Hotell Umeå AB som utöver Kulturbageriet omfattar U&Me; Hotel, Stora Hotellet, Gotthards Krog, Fika!, Konferensvåningen P5 samt Sävargården.


För dig med ambitioner finns stora möjligheter till utveckling inom företaget! Visa mindre

Manager Housekeeping Stora Hotellet och U&Me hotel

Ansök    Maj 10    Blå Huset Hotell Umeå AB    Städchef
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack vare våra satsning... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Manager Housekeeping till Stora Hotellet och U&Me; hotel!
På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
Du kommer att vara ledare av ett sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare som vill samarbeta över gränserna med övriga verksamheter i vår koncern.
Rollen kräver att man har arbetat i ledande befattning tidigare och har flera års erfarenhet av arbete inom housekeeping, gärna som husfru. Man behöver vara strukturerad, målinriktad, lyhörd och gillar ett högt tempo.
Du har erfarenhet av att jobba med budget och ekonomisk uppföljning, drivs av att utveckla medarbetare och verksamheten. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästernas och medarbetarnas behov. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift
Ingen dag är den andra lik, det är också det som gör detta jobb utvecklande och roligt. Du har flera chefskollegor nom Blå Huset att samarbeta med!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i vår koncern. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!
Ansök senast 24/5 med cv och personligt brev, maila till [email protected], märk din ansökan med ”Manager Housekeeping”. Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Hotellstädare till Stora Hotellet och U&Me hotel

Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning. Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten... Visa mer
Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning.
Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten att vara en del av ett ambitiöst och genuint team.
Vi söker dig som är positiv, flexibel och som har ett speciellt öga för detaljer. Du är en omtänksam och ansvarstagande lagspelare som vill skapa en unik och minnesvärd upplevelse för våra gäster av högsta kvalité. I mötet med såväl gäster som kollegor är du professionell och personlig. Som medarbetare hos oss ska du känna stolthet och passion för ditt arbete!
Vi söker flera tjänster på deltid samt personal som kan arbeta extra vid behov och kan hoppa in med kort varsel. Dina arbetsuppgifter innefattar städning av hotellrum samt övriga ytor. Erfarenhet av tidigare professionellt städarbete är mycket meriterande och du ska behärska det svenska och engelska språket. Arbetet sker dagtid på både vardagar och helg.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan till [email protected], senast den 13 maj. Märk din ansökan med ”Housekeeping”. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Chef festvåning och konferens till P5 och Sävargården

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.


Chef till festvåning och konferens till Blå Huset (P5 och Sävargården)
Du är en person som har ett starkt kommersiellt driv, du är kreativ med många idéer och du har ett öga för det affärsmässiga i allt vi gör. Du vill ha en varierande vardag, du ser möjligheter och jobbar alltid utifrån långsiktigt hållbara relationer.
Som ansvarig för festvånings- och konferensverksamheten på Blå Huset kommer du att leda och utveckla verksamheterna mot uppsatta mål och med stort fokus på värdskap och det kommersiella. Du har budget- och personalansvar för din avdelning, där en stor del i arbetet är att säkerställa optimeringen av personalresurser inom ditt område och samtidigt verka för gott samarbete mellan Blå Husets alla verksamheter. I arbetet ingår att utveckla medarbetarna och verksamheten. I rollen ingår även kontinuerlig kontakt med våra gäster, där du ansvarar för och aktivt deltar i genomförandet av event, julbord, kongresser m.m.
Du är samtidigt strukturerad, gillar effektiva och smarta arbetsprocesser och att sträva efter att överträffa gästens förväntan.
Vi vill att du som söker har lämplig utbildning och/eller flerårig erfarenhet av att leda festvåning/konferens. Tidigare erfarenhet av budget- och personalansvar är av stor vikt. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har ett framåtsträvande förhållningssätt, kommer med innovativa idéer och ser möjligheter för att fortsätta utveckla verksamheten. Du är en lagspelare och gillar att samarbeta - du är en lagspelare älskar att vinna tillsammans!. Vidare är du prestigelös och coachande i din roll som chef och inser värdet av en fungerade arbetsgrupp.
Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästernas och medarbetarnas behov. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift
Har vi träffat rätt? Då är det nu du verkligen ska ta chansen att ansluta till en spännande, utvecklande och värdeskapande arbetsplats!
Tjänsten är en heltidstjänst med start i november 2022.
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 10/8, märk med ”Chef Festvåning & Konferens”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Försäljningsansvarig till Blå Huset Hotell Umeå AB

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården. Tack ... Visa mer
Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.
I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me;, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.
Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.


Försäljningsansvarig till Blå Huset
Vi stärker nu upp vårt kommersiella ben för Blå Huset och söker dig som har en gedigen erfarenhet inom försäljning och ett starkt kommersiellt driv. Tillsammans med marknadsansvarig och VD ska du vara bolagets kommersiella drivkraft vilket innebär kreativitet, högt satta ambitioner, ansvarstagande och mycket energi.
Med våra sju verksamheter som stärker och kompletterar varandra får du arbeta med en bred portfölj där arbetet blir oerhört varierande. Du kommer vara ansvarig för att ta fram såväl som att genomföra försäljningsstrategin för alla våra sju verksamheter vilket innebär att du behöver besitta både strategiska egenskaper och en stark social kompetens.
Rollen innefattar allt från att sätta strategier utefter behov och marknadsförutsättningar till att arbeta med avtalsimplementering, eventmarknadsföring, nykundsbearbetning och rena upphandlingar.
Du är en person som har ett starkt kommersiellt driv, du är kreativ med många idéer och du har ett öga för det affärsmässiga i allt vi gör. Du vill ha en varierande vardag, du ser möjligheter och jobbar alltid utifrån långsiktigt hållbara relationer.
Du är samtidigt strukturerad, gillar effektiva och smarta arbetsprocesser och drivs av att mäta och nå uppsatta mål då det är vårt sätt att veta att vi håller kurs.
Det kommersiella arbetet är inget som görs av en person och kräver ödmjukhet, stark kommunikativ förmåga, förmåga att inspirera och engagera dina kollegor – du är en lagspelare älskar att vinna tillsammans!
Har vi träffat rätt? Då är det nu du verkligen ska ta chansen att ansluta till en spännande, utvecklande och värdeskapande arbetsplats!
Tjänsten är en heltidstjänst med start september/oktober 2022.
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 20/5, märk med ”Försäljningsansvarig”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot att lära känna dig! Visa mindre

Receptionist till Stora Hotellet, extraarbete

På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. På Stora Hotellet... Visa mer
På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
På Stora Hotellet arbetar vi tillsammans med hotellets olika avdelningar. Du förväntas därför som receptionist ta ett helhetsansvar som ibland går utanför din egen avdelning för att gästen ska få en så bra upplevelse av sin vistelse som möjligt.
Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt!
Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande, liksom tidigare kunskap av hotellbokningssystem, gärna Opera eller Suit8. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästens behov.
Det vi söker är en receptionist som vill jobba helger och extra, och som kan stötta besättningen i vårt sjömanshus. En tjänst som kommer med varierande arbetstider främst helger, under morgon, dag och kväll.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i Umeås Sjömanshus. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Jobben kan tillsättas innan ansökningstidens utgång. Visa mindre

Hotellstädare till Stora Hotellet och U&Me hotel

Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning. Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten... Visa mer
Blå Huset driver idag sju verksamheter inom hotell och restaurang. Vi vill tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer vara en viktig del i vår satsning.
Vi söker förstärkning inom Housekeeping, där du får möjligheten att vara en del av ett ambitiöst och genuint team.
Vi söker dig som är positiv, flexibel och som har ett speciellt öga för detaljer. Du är en omtänksam och ansvarstagande lagspelare som vill skapa en unik och minnesvärd upplevelse för våra gäster av högsta kvalité. I mötet med såväl gäster som kollegor är du professionell och personlig. Som medarbetare hos oss ska du känna stolthet och passion för ditt arbete!
Vi söker flera tjänster på deltid samt personal som kan arbeta extra vid behov och kan hoppa in med kort varsel. Dina arbetsuppgifter innefattar städning av hotellrum samt övriga ytor. Erfarenhet av tidigare professionellt städarbete är mycket meriterande och du ska behärska det svenska och engelska språket.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan till [email protected], senast den 7 april. Märk din ansökan med ”Housekeeping”. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Frukostvärd till Kulturbageriet/U&Me hotel

Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och fantastiskt värdskap? Vi behöver en ny, härlig kollega som kommer att jobba 75%. Vi har öppet alla dagar i veckan. I arbetsuppgifterna ingår både frukost- och lunchservering. Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot våra gäster och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse och bra start p... Visa mer
Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och fantastiskt värdskap? Vi behöver en ny, härlig kollega som kommer att jobba 75%. Vi har öppet alla dagar i veckan.
I arbetsuppgifterna ingår både frukost- och lunchservering.
Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot våra gäster och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse och bra start på dagen.
För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga och uppskattar fartfyllda arbetsdagar. Att ge god service och brinna för våra gäster är för dig en självklarhet.
Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
Stämmer beskrivningen in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, men allra senast den 31/3.
Urval och intervjuer sker löpande, vilket betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas innan 31/3 så vänta inte med din ansökan!
Kulturbageriet tillhör koncernen Blå Huset Hotell, vi är en stor arbetsgivare med flera varumärken som drivs i Umeå, så för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Visa mindre

Säljdriven kollega till vår bokning

Är du vår nya kollega till bokningen? Nu söker vi en ny lagspelare som gillar högt tempo och snabba svängar. I din roll är det viktigt att vara uppdaterad och ha en övergripande syn över Blå husets verksamheter och dess omgivning och bidrar till service utöver det vanliga. Bokningen servar främst våra hotell och konferensavdelning och säljdelen servar hela koncernen. I din roll jobbar du bl.a. med att: · ta emot bokningar via telefon, mail och andra... Visa mer
Är du vår nya kollega till bokningen? Nu söker vi en ny lagspelare som gillar högt tempo och snabba svängar. I din roll är det viktigt att vara uppdaterad och ha en övergripande syn över Blå husets verksamheter och dess omgivning och bidrar till service utöver det vanliga. Bokningen servar främst våra hotell och konferensavdelning och säljdelen servar hela koncernen.
I din roll jobbar du bl.a. med att:
· ta emot bokningar via telefon, mail och andra kanaler
· hantera offerter och upphandlingar
· vara insatt i specialerbjudanden priser och avtal
· säkerställa att standard och koncept följs
· aktivt kontakta, sälja in och boka konferenser/grupper/hotell och restauranggäster
· aktivt jobba med merförsäljning och revenue
· genomföra visningar
· delta i större event och säljaktiviteter
· vara behjälplig i receptionen vid behov (incheckning/utcheckning samt vid frågor och mersälj)
· implementera företagsavtal
· skapa attraktiva paket för våra verksamheter och sälja in dem
Arbetstiderna kan innefatta både vardagar, kvällar och helger. Du bör tycka det är roligt att arbeta framför dator eftersom största delen av jobbet är på kontor. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen och som har arbetat flera år med hotellbokning alt. i hotellreception. Du har tidigare jobbat med hotellboknings-system som ex Fidelio, Nitesoft eller liknande.
Vi ser att du har en analytisk förmåga och att du har en fallenhet för siffror. Du har erfarenhet från säljarbete och gärna av uppsökande karaktär och erfarenhet av telefonförsäljning är meriterande.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Som person är du driven och självgående och har god förståelse för ekonomi och affärer. Vi lägger även stor vikt på stor flexibilitet, samarbetsförmåga och att vara måldriven. Man behöver vara strukturerad, lyhörd och gillar ett högt tempo. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästernas och kollegornas behov.

Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 31/3, märk med ”Bokning/sälj”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Cafébiträde/barista till Kulturbageriet

Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver en ny, härlig kollega i caféet som kommer att jobba 75%. Vi har öppet alla dagar i veckan. Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse. För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande... Visa mer
Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver en ny, härlig kollega i caféet som kommer att jobba 75%. Vi har öppet alla dagar i veckan.
Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse.
För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga och uppskattar fartfyllda arbetsdagar. Att ge god service och brinna för våra gäster är för dig en självklarhet.
Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
Stämmer beskrivningen in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, men allra senast den 31/3.
Urval och intervjuer sker löpande, vilket betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas innan 31/3 så vänta inte med din ansökan!
Kulturbageriet tillhör koncernen Blå Huset Hotell, så vi är en stor arbetsgivare med flera varumärken som drivs i Umeå, så för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Visa mindre

Cafébiträde till Kulturbageriet

Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver en ny, härlig kollega i caféet som kommer att jobba 50-75%. Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse. För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga... Visa mer
Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver en ny, härlig kollega i caféet som kommer att jobba 50-75%.
Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse.
För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga och uppskattar fartfyllda arbetsdagar.
Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
Stämmer beskrivningen in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, men allra senast den 30/12.
Urval och intervjuer sker löpande, vilket betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas innan 30/12 så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Cafébiträde till Kulturbageriet - extra vid behov

Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver några nya, härliga kollegor i caféet som kommer att jobba extra vid behov, visar du framfötterna finns chanser för mer jobb ex. över sommaren och framöver. Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse. För ... Visa mer
Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver några nya, härliga kollegor i caféet som kommer att jobba extra vid behov, visar du framfötterna finns chanser för mer jobb ex. över sommaren och framöver.
Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse.
För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga och uppskattar fartfyllda arbetsdagar.
Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
Stämmer beskrivningen in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, men allra senast den 30/12
Urval och intervjuer sker löpande, vilket betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas innan 30/12 så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Chef för Housekeeping Stora Hotellet och U&me hotel

På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer att vara ledare av ett ... Visa mer
På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
Du kommer att vara ledare av ett sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt! Och samarbeta över gränserna med övriga verksamheter i vår koncern.
Rollen kräver att man har arbetat i ledande befattning tidigare och har flera års erfarenhet av arbete inom housekeeping eller städ i andra verksamheter, gärna som chef. Man behöver vara strukturerad, målinriktad, lyhörd och gillar ett högt tempo.
Du har erfarenhet av att jobba med budget och ekonomisk uppföljning, drivs av att utveckla medarbetare och verksamheten. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästernas och medarbetarnas behov. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. I arbetet ingår bla. att bemanna, planera arbetet och följa upp kvaliteten på genomfört arbete
Ingen dag är den andra lik, det är också det som gör detta jobb utvecklande och roligt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde 1/2 2022. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!
Ansök senast 5/1 med cv och personligt brev, maila till [email protected], märk din ansökan med ”Husfru”.
Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Receptionist för nattarbete på Stora Hotellet

På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer att var... Visa mer
På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt!
Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande, liksom tidigare kunskap av hotellbokningssystem, gärna Opera eller Suit8. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästens behov.
Det vi söker är en receptionist för arbete nattetid, vilket är en tjänst på 86%. Tjänsten är ett vikariat för en tjänstledighet under 1 år, då vår nattis ska studera. Arbetet innefattar både för receptionsyrket sedvanliga arbetsuppgifter, och för sjömanshuset specifika uppgifter över avdelningsgränserna. Alla med stort fokus på värdskap och ansvarskänsla.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i Umeås Sjömanshus. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!
Ansök senast 5/12. Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut Visa mindre

Passionerad receptionschef till Stora Hotellet och U&Me hotel

På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer att vara ledare av ett ... Visa mer
På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
Du kommer att vara ledare av ett sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt! Och samarbeta över gränserna med övriga verksamheter i vår koncern.
Rollen kräver att man har arbetat i ledande befattning tidigare och har flera års erfarenhet av arbete inom reception, gärna som receptionschef. Man behöver vara strukturerad, målinriktad, lyhörd och gillar ett högt tempo.
Du har erfarenhet av att jobba med budget och ekonomisk uppföljning, drivs av att utveckla medarbetare och verksamheten. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästernas och medarbetarnas behov.
Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift
Ingen dag är den andra lik, det är också det som gör detta jobb utvecklande och roligt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde 1/2 2022.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i Umeås Sjömanshus. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!
Ansök senast 22/12 med cv och personligt brev, maila till [email protected], märk din ansökan med ”Receptionschef”. Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Husfru till Stora Hotellet och U&Me hotel

På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga. Du kommer att vara ledare av ett ... Visa mer
På våra två hotell är vår verksamhet en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår framtid. Vi skall tillsammans bibehålla Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.
Du kommer att vara ledare av ett sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt! Och samarbeta över gränserna med övriga verksamheter i vår koncern.
Rollen kräver att man har arbetat i ledande befattning tidigare och har flera års erfarenhet av arbete inom housekeeping, gärna som husfru. Man behöver vara strukturerad, målinriktad, lyhörd och gillar ett högt tempo.
Du har erfarenhet av att jobba med budget och ekonomisk uppföljning, drivs av att utveckla medarbetare och verksamheten. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästernas och medarbetarnas behov. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift
Ingen dag är den andra lik, det är också det som gör detta jobb utvecklande och roligt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde 1/2 2022.
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i Umeås Sjömanshus. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!
Ansök senast 22/12 med cv och personligt brev, maila till [email protected], märk din ansökan med ”Husfru”.
Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Visa mindre

Festvåningskoordinator P5 & Sävargården

Ansök    Okt 18    Blå Huset Hotell Umeå AB    Hovmästare
Festvåningskoordinator P5 & Sävagården I den här rollen ansvarar du för planering och genomförandet av event, fester, bröllop och julbord på Sävargården och P5. Du planerar från start till mål tillsammans med kunden samt dina kollegor inom Blå huset. Det innebär att du tar hand om möten/visningar, skickar offerter, planerar personal och tillsammans med köksmästaren ser till att mat och dryck kombineras på allra bästa sätt. Det är viktigt att du som person... Visa mer
Festvåningskoordinator P5 & Sävagården
I den här rollen ansvarar du för planering och genomförandet av event, fester, bröllop och julbord på Sävargården och P5. Du planerar från start till mål tillsammans med kunden samt dina kollegor inom Blå huset. Det innebär att du tar hand om möten/visningar, skickar offerter, planerar personal och tillsammans med köksmästaren ser till att mat och dryck kombineras på allra bästa sätt.
Det är viktigt att du som person verkligen brinner för service och för att ge en minnesvärd positiv upplevelse för våra gäster. Du är en genuin person som har lätt för att samarbeta och som tycker om att vara en del i ett vinnande team. Kvalitet är viktigt för dig, du är en strukturerad och kommunikativ person som förutom operativt arbete gillar administrativt arbete mellan varven.
Det är ett stort plus om du är Sommelier och vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet av att leda personal.
Kanske är det just dig vi söker? Tveka inte en sekund utan skicka din ansökan redan idag, tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Cafébiträde till Kulturbageriet

Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver en ny, härlig kollega i caféet som kommer att jobba 75%. Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse. För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga oc... Visa mer
Är du vår nya stjärna som delar vår passion för hållbarhet och gott kaffe/mathantverk? Vi behöver en ny, härlig kollega i caféet som kommer att jobba 75%.
Du kommer att representera vårt varumärke genom att vara ansiktet utåt mot kund och vi söker dig som är social och genuin i ditt förhållningssätt och vill erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse.
För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, har god prioriteringsförmåga och uppskattar fartfyllda arbetsdagar.
Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
Stämmer beskrivningen in på dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, men allra senast den 25/11.
Urval och intervjuer sker löpande, vilket betyder att tjänsterna kan komma att tillsättas innan 25/11 så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Caféchef Kulturbageriet och Fika!

Vi söker en caféchef till Kulturbageriet och Fika! Kulturbageriet och Fika ska vara det självklara valet då man vill fika gott och umgås i Umeå. Vi erbjuder en välkomnande miljö med personlig, engagerad och kunnig personal och vi ska alltid leverera produkter och service av hög kvalitet. Nuvarande caféchef går vidare till nya utmaningar och vi söker därför en ny kollega. Som caféchef har du det övergripande ansvaret för våra 2 caféer, Fika! och Kulturbage... Visa mer
Vi söker en caféchef till Kulturbageriet och Fika!
Kulturbageriet och Fika ska vara det självklara valet då man vill fika gott och umgås i Umeå. Vi erbjuder en välkomnande miljö med personlig, engagerad och kunnig personal och vi ska alltid leverera produkter och service av hög kvalitet.
Nuvarande caféchef går vidare till nya utmaningar och vi söker därför en ny kollega.
Som caféchef har du det övergripande ansvaret för våra 2 caféer, Fika! och Kulturbageriet. Som ansvarig för våra caféer kommer du att leda och utveckla verksamheterna mot uppsatta mål och i enlighet med företagets strategi. I rollen ingår bl.a. personalansvar, schemaplanering, budgetansvar och arbete i den dagliga driften.
Caféchefen har ett nära samarbete med övriga avdelningschefer i Blå Huset Hotell Umeå AB, vi jobbar tillsammans mot samma mål inom bolaget.
Vi vill att du som söker har lämplig utbildning och flerårig erfarenhet av att leda caféverksamhet. Tidigare erfarenhet av budget- och personalansvar är av stor vikt. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har ett framåtsträvande förhållningssätt, kommer med innovativa idéer och ser möjligheter för att fortsätta utveckla verksamheten. Du är en lagspelare och gillar att samarbeta. Vidare är du prestigelös och coachande i din roll som chef. Det är viktigt att Du är strukturerad, målinriktad, lyhörd och gillar ett högt tempo. Ingen dag är den andra lik, det är också det som gör detta jobb utvecklande och roligt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 1 december.
Skicka in din ansökan med personligt brev och CV till [email protected], så snart som möjligt, dock senast 2021-10-31. Märk din ansökan med ”Caféchef”. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Serveringspersonal extra

Vi söker serveringspersonal till Sävargården och P5. På Sävargården serverar vi mellan den 3 - 23 december traditionellt julbord samt bordsserverade julmiddagar. På sommaren är det i huvudsak bröllop som arrangeras. I vår festvåning på P5 arrangeras större middagar, fester och event samt även bröllop. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att servera och som brinner för att ge bästa service och kvalitet till gästen. Du har lätt för att samarbeta o... Visa mer
Vi söker serveringspersonal till Sävargården och P5.
På Sävargården serverar vi mellan den 3 - 23 december traditionellt julbord samt bordsserverade julmiddagar. På sommaren är det i huvudsak bröllop som arrangeras.
I vår festvåning på P5 arrangeras större middagar, fester och event samt även bröllop.
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att servera och som brinner för att ge bästa service och kvalitet till gästen. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att vara en del i ett vinnande team.
De flesta av våra bokningar är på kvällstid så det går utmärkt att kombinera ett arbete hos oss med studier.
Vi söker personal omgående så tveka inte att skicka in din ansökan. Visa mindre

Konferensvärd

Till P5 söker vi nu en konferensvärd. Vi söker dig som älskar att arbeta med service och att göra det lilla extra. Du har erfarenhet av arbete med konferenser och kongresser samt av att arbeta i hotellbokningssystem. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. För att ta hand om våra konferensgäster på bästa sätt behöver du ha god kommunikationsförmåga, vara strukturerad, ha kunskap i konferensteknik samt ha förmåga att pri... Visa mer
Till P5 söker vi nu en konferensvärd.
Vi söker dig som älskar att arbeta med service och att göra det lilla extra. Du har erfarenhet av arbete med konferenser och kongresser samt av att arbeta i hotellbokningssystem. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. För att ta hand om våra konferensgäster på bästa sätt behöver du ha god kommunikationsförmåga, vara strukturerad, ha kunskap i konferensteknik samt ha förmåga att prioritera.
Tidigare erfarenhet av arbete med konferenser är ett krav.

Tjänsten är på 100% och ska tillsättas omgående.
Ta chansen att bli en del av oss uppe på P5! Visa mindre

Hovmästare P5 & Sävargården

Ansök    Okt 11    Blå Huset Hotell Umeå AB    Hovmästare
Vi söker en hovmästare till festvåningsverksamheten på P5 & Sävargården. I rollen ansvarar du för genomförandet av olika typer av event, fester, bröllop och julbord på Sävargården och P5. Du planerar från start till mål tillsammans med kunden samt dina kollegor inom Blå huset. Det innebär bland annat att du tar hand om möten/visningar, beställning av varor, planering av personal, beställning av förbrukningsmaterial samt skickar offerter. Du har också ansv... Visa mer
Vi söker en hovmästare till festvåningsverksamheten på P5 & Sävargården.
I rollen ansvarar du för genomförandet av olika typer av event, fester, bröllop och julbord på Sävargården och P5. Du planerar från start till mål tillsammans med kunden samt dina kollegor inom Blå huset. Det innebär bland annat att du tar hand om möten/visningar, beställning av varor, planering av personal, beställning av förbrukningsmaterial samt skickar offerter. Du har också ansvar för genomförandet.
Vi söker en person som verkligen brinner för service och för att ge en minnesvärd positiv upplevelse för våra gäster. En genuin person som har lätt för att samarbeta och som tycker om att vara en del i ett vinnande team. Det är ett stort plus om du är Sommelier och vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet av att leda personal.
Kvalitet är viktigt för dig, du bör vara en strukturerad person som förutom operativt arbete gillar lite administrativt arbete mellan varven.
Tjänsten ska tillsättas omgående så tveka inte, skicka din ansökan redan idag. Visa mindre

Vaktmästare

Blå Huset driver idag sju verksamheter; Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me; Hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Fika! och P5. Vi erbjuder starka koncept med uppseende-väckande arkitektur och design. Men de vore ingenting om de inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse. Är du en praktiskt lagd mångsysslare? Gillar du att ge god service ... Visa mer
Blå Huset driver idag sju verksamheter; Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me; Hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Fika! och P5. Vi erbjuder starka koncept med uppseende-väckande arkitektur och design. Men de vore ingenting om de inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.
Är du en praktiskt lagd mångsysslare?
Gillar du att ge god service och vill arbeta tillsammans med kollegor med stark laganda och arbetsglädje? Då är det dig vi söker. I rollen som Vaktmästare kommer du att arbeta nära våra verksamheter. Arbetet är till stor del självständigt även om du ibland kommer arbeta nära din vaktmästarkollega, ni båda är viktiga representanter för Blå Huset.


I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
o Sköta drift, tillsyn, skötsel och utförande av felavhjälpande och förebyggande underhåll av Blå Husets alla verksamheters fastigheter, förråd och miljöstationer.
o Hantera felanmälningar från verksamheterna.
o Samarbete och medverkan med externa entreprenörer.
o Hantera vårt systematiska brandskyddsarbete (SBA).
o Arbetstiderna kan innefatta både vardagar, kvällar och helger.
Din profil
För att lyckas i tjänsten tror vi att du är serviceinriktad och tycker om mötet med människor. Du är driven och självgående i ditt arbetssätt och har god prioriterings-förmåga. Du har ett gott öga för det praktiska och har utöver det en positiv inställning och är en god lagspelare. Du har körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av vaktmästeri, gärna inom hotell- och restaurang samt systematiskt brandskyddsarbete.

Tjänsten är på heltid samt tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2021-10-17

Vi välkomnar ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Berätta även varför just du är rätt person för jobbet!

Ansökan skickas in till [email protected] Märk ansökan med ”Vaktmästare” i ämnesraden. Visa mindre

Frukostvärdinna/ Frukostvärd

Gotthards krog söker frukostvärdinna/ frukostvärd! Vi söker dig med passion för service och som älskar gäster! Gotthards Krog och Stora Hotellet behöver nu förstärka upp sitt frukost-lunchteam. Vi letar efter dig med flera års erfarenhet i branschen och som vill jobba i tätt samarbete med sina kollegor och som talar flytande svenska. I arbetsuppgifterna ingår bordsservering, bufféuppdukning, hantering av livsmedel, kassahantering. Vi jobbar med en högkvali... Visa mer
Gotthards krog söker frukostvärdinna/ frukostvärd!
Vi söker dig med passion för service och som älskar gäster! Gotthards Krog och Stora Hotellet behöver nu förstärka upp sitt frukost-lunchteam. Vi letar efter dig med flera års erfarenhet i branschen och som vill jobba i tätt samarbete med sina kollegor och som talar flytande svenska.
I arbetsuppgifterna ingår bordsservering, bufféuppdukning, hantering av livsmedel, kassahantering. Vi jobbar med en högkvalitativ frukost med lokala och ekologiska råvaror och i jobbet ingår även att kunna beskriva och förklara för gästen vad som serveras. Visa mindre

Diskare

Ansök    Sep 28    Blå Huset Hotell Umeå AB    Diskare
Vi behöver förstärkning på Gotthards i disken. Diskare sökes till Gotthards Krog. Tjänstgöring främst kvällar och helger Visa mer
Vi behöver förstärkning på Gotthards i disken. Diskare sökes till Gotthards Krog. Tjänstgöring främst kvällar och helger Visa mindre

Konferensreceptionist

Vår ambition är att vara branschens bästa arbetsgivare. Jo, faktiskt! Det är en högt ställd ambition och något som alla, oavsett roll eller arbetslag i Blå Huset, bidrar till varje dag. I grunden handlar det om att vi som jobbar här har gemensamt att vi brinner för det vi gör, att vi gillar att gå till jobbet och har en passion för både serviceyrket och människorna vi möter. Vi vill att alla gemensamt ansvarar för att skapa den arbetsmiljö och atmosfär som... Visa mer
Vår ambition är att vara branschens bästa arbetsgivare. Jo, faktiskt! Det är en högt ställd ambition och något som alla, oavsett roll eller arbetslag i Blå Huset, bidrar till varje dag. I grunden handlar det om att vi som jobbar här har gemensamt att vi brinner för det vi gör, att vi gillar att gå till jobbet och har en passion för både serviceyrket och människorna vi möter. Vi vill att alla gemensamt ansvarar för att skapa den arbetsmiljö och atmosfär som man trivs i och kan prestera i. Hos oss är det viktigt att alla också vet vad som förväntas av individen, laget och företaget. Vi arbetar i en tydligt målstyrd organisation och föränderlig värld med stora utvecklingsmöjligheter. I Blå Huset är vi övertygade om att vi som arbetsgivare har som främsta uppgift att ge dig bästa förutsättningar att prestera väl och må bra. Nu söker vi Konferensreceptionist med placering på P5.Som konferensreceptionist hos oss:Hantera du bokningar, offerter samt faktureringSer du till att alla lokaler har rätt och fungerande material och utrustning och lever upp till beställarens förväntningar och önskemål om tex möblering och teknik.Arbetar du nära serveringen och hjälper till med lunch- och fikaservering då det behövs. Har du en bra relation med samt arbetar nära övriga verksamheter i Blå Huset. Uppdatera du berörda avdelningar med den information de behöver, köket och städSer du till att dagliga checklistor är relevanta och efterföljs.Du som söker har:Erfarenhet av receptionsarbete, konferens och/eller hotell Erfarenhet av bokningssystem, Suite8 och BRPErfarenhet av CRM systemGoda kunskaper i Word, Excel, och PPT Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska, tal och skrift Erfarenhet av servering är ett plusTjänsten som konferensreceptionist är ett vikariat på 100% fram till årsskiftet, men det kan finnas möjlighet till fortsatt anställning efter det.Oregelbundet arbete dagtid/kvällstid samt helger vid behov.Tjänsten ska tillsättas från 5 augusti 2019. Visa mindre

Pizzabagare till Kulturbageriet

Ansök    Jun 13    Blå Huset Hotell Umeå AB    Pizzabagare
Kulturbageriet är ett hantverksbageri mitt i centrala Umeå. Varje dag serveras frukost, lunch, middag och fika i vår fantastiska miljö på inomhustorget vid Gotthards krog.Sedan några år tillbaka erbjuder vi fantastiska surdegspizzor i vårt Café på kvällstid samt på helger.Nu söker vi en pizzabagare som vill vara med och utvecklas med oss. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta som pizzabagare eller kock.Sista ansökningsdag är 2019-07-13, men tjänsten ... Visa mer
Kulturbageriet är ett hantverksbageri mitt i centrala Umeå. Varje dag serveras frukost, lunch, middag och fika i vår fantastiska miljö på inomhustorget vid Gotthards krog.Sedan några år tillbaka erbjuder vi fantastiska surdegspizzor i vårt Café på kvällstid samt på helger.Nu söker vi en pizzabagare som vill vara med och utvecklas med oss. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta som pizzabagare eller kock.Sista ansökningsdag är 2019-07-13, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Visa mindre