Lediga jobb som Kökschef i Umeå

Se lediga jobb som Kökschef i Umeå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Umeå som finns hos arbetsgivaren.

Pizza Baker

Ansök    Aug 26    BIG PIZZA SWEDEN HB    Kökschef
We are looking for a pizza baker with experience. We are a famous restaurant here in Umeå. He / She also knows about Indian food and know Urdu language. Visa mer
We are looking for a pizza baker with experience. We are a famous restaurant here in Umeå. He / She also knows about Indian food and know Urdu language. Visa mindre

Kökschef till Restaurang Umestan Umeå

Ansök    Aug 19    Compass Group AB    Kökschef
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde 16/9 Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket, disken, lagret såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderinga... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde 16/9

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket, disken, lagret såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Om Restaurang Umestan

Restaurang Umestan är belägen på Umestans företagspark I20 området.

Vi serverar ca 3000 måltider per dag. Frukost, lunch, middag och kvällsmål varje dag, året om.

Hos oss har vi en skolmatsal för ca 1000 elever som äter lunch måndag-fredag samt en restaurang för allmänheten och försvarsmakten. Vi levererar även ut mat till andra skolor runt om i Umeå.

Vi erbjuder även catering till evenemang och fest eller om de vill sitta inne hos oss för en finare middag/fest

Vi är 19 kollegor på arbetsplatsen.. Arbetstiderna är varierande från 05.00-18.00, måndag-söndag.

Din arbetstid kommer att vara 7.00-16.00. Kvällsarbete och helgarbete förekommer

Vem är du?

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
• Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Du har god datavana och kunskaper i Office365

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Apr 4    Rex Burger AB    Kökschef
Om jobbet Observera! Denna anställning avser Burger King Umeå. Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service. Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbild... Visa mer
Om jobbet

Observera! Denna anställning avser Burger King Umeå.

Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service. Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.

VI SÖKER DIG:
- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form! welcometalent Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Aug 6    Rex Burger AB    Kökschef
Om jobbet Observera! Denna anställning avser Burger King Umeå. Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service. Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbild... Visa mer
Om jobbet

Observera! Denna anställning avser Burger King Umeå.

Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service. Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.

VI SÖKER DIG:
- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form! welcometalent Visa mindre

Kökschef

Ansök    Dec 5    Blå Huset Hotell Umeå AB    Kökschef
Kökschef till Blå Huset, P5, Väven och Sävargården Ett komplext, varierande och inspirerande uppdrag väntar på dig under 2024. Efter många år med Blå Huset ska vår Kökschef på P5 testa vingarna utanför bolaget och vi söker därför en ny Kökschef. Konferens och event inom Blå Huset är en oerhört viktig del för vad vi är idag, för den tillväxt vi åstadkommit de senaste åren och för den framtida utveckling som planeras. Vi arbetar med ett team som ska säkerstä... Visa mer
Kökschef till Blå Huset, P5, Väven och Sävargården
Ett komplext, varierande och inspirerande uppdrag väntar på dig under 2024.
Efter många år med Blå Huset ska vår Kökschef på P5 testa vingarna utanför bolaget och vi söker därför en ny Kökschef. Konferens och event inom Blå Huset är en oerhört viktig del för vad vi är idag, för den tillväxt vi åstadkommit de senaste åren och för den framtida utveckling som planeras. Vi arbetar med ett team som ska säkerställa alla delar inom Konferens och Event och det är helt klart ett varierande arbete. För att skapa de oförglömliga upplevelserna har vi till vår hjälp våra olika venues P5, Sävargården och Vävenscenen, till dem ska läggas vårt fantastiska inomhustorg och inte minst alla möjliga platser i Umeå med omnejd dit vi mer än gärna caterar ett event. Du hör ju – möjligheterna tar inte slut!
Vi har vuxit ordentligt de senaste åren och vi har fler som vill vara hos oss och därför behöver vi dig!
Utöver grundansvaret av att skapa det erbjudandet som innefattar matupplevelsen för våra gäster så står affärsutveckling på agendan. Vi behöver konstant utmana oss själva, hitta drivkraften i teamet vi jobbar i och sen tillsammans varje dag utveckla och skapa med gästupplevelse i centrum.
Så vad är dina styrkor?
Du är duktig på planering och logistik, stora beställningar eller små, många eller få – planering är A och O och effektivitet är nyckeln. Hela teamet blir mycket spindeln-i-nätet och vi kan genom er arbeta mycket mer med synergi-effekter. Du är stark i kalkylering och inom ekonomi generellt, duktig på personalplanering och en stark ledare. Du behöver också vara stark kreativt och duktig på att samskapa.
Vem är du?
Du är en lagspelare med stort lösningsfokus och du trivs i projektledarroll som mycket handlar om. Du är nyfiken i din person och vill gärna utveckla och testa. I tillägg vill du dela det med resten av teamet så att ni tillsammans bygger framgång. Vi ser en person som gärna är en del av en helhet, Blå Huset är en stor arbetsgivare med många verksamheter, än fler projekt och många spännande utmaningar framåt. Därför vill och måste vi jobba med ett helhetstänk som stärker oss i det dagliga och så tänker även du.
Sist men inte minst är du en som säger Ja till affärer och möjligheter och det bygger du upp genom att sätta de förutsättningarna som krävs!
Är det du? Är du sugen på en ny utmaning?
Hör av dig!
Skicka in ditt cv och personliga brev till [email protected], senast 5/1 2024, märk med ”Kökschef P5”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Köksmästare till nya Italiensk restaurangen Basta

Ansök    Maj 3    Urban Italian Group AB    Kökschef
Ciao Ragazzi! ???????? Vi på Basta fortsätter vår fantatiska expansionsresa där vi de senaste åren har etablerat några utav Stockholm och Norrlands mest populära restauranger. Nu tar vi över de anrika McDonalds lokalerna och öppnar till hösten en spektakulär restaurang på Rådhustorget på hela 400 kvm och 150 sittplatser. Här kan du se 3D illustrationer: https://1drv.ms/b/s!Aqb3-Rf3oq_bjtoCwDARs5kODEOl_Q?e=AXj14u OM OSS Basta är en modern trattoria som st... Visa mer
Ciao Ragazzi! ????????

Vi på Basta fortsätter vår fantatiska expansionsresa där vi de senaste åren har etablerat några utav Stockholm och Norrlands mest populära restauranger. Nu tar vi över de anrika McDonalds lokalerna och öppnar till hösten en spektakulär restaurang på Rådhustorget på hela 400 kvm och 150 sittplatser. Här kan du se 3D illustrationer: https://1drv.ms/b/s!Aqb3-Rf3oq_bjtoCwDARs5kODEOl_Q?e=AXj14u

OM OSS
Basta är en modern trattoria som står i korsningen mellan det fantastiska italienska köket och den pulserande staden. Vi erbjuder trendiga mötesplatser för den kvalitetsmedvetna gästen och alla våra restauranger är fullsatta många dagar i veckan. Vi lockar barnfamiljer, vänner som ska ta en fördrink och kollegor som går ut på afterwork.

De senaste åren har vi skakat om restaurangscenen i Sverige och utvecklat ett mycket populärt varumärke med fokus på genuin italiensk mat, serverad med känslor och stora vibbar i en lättsam och härlig atmosfär.

Målet med Basta är att skapa italiensk restauranghistoria i Sverige, där har vi satt ribban. Hur snabbt vi kan växa återstår att se men vi vet att det måste ske i en lagom takt där vi kan behålla den genuina kvalitén i matlagningen men även den fantastiska känslan i Basta-familjen.

Allt vi gör bottnar i passionen för människorna, maten, drycken och upplevelsen - det som kallas "La Dolce Vita" i Italien. Vi tycker att service är som bäst när det är professionellt men samtidigt avslappnat, lite lekfullt och speciellt när det kommer från hjärtat. Om du delar vår syn på service, vår kärlek till Italien och "La Dolce Vita" så är du helt rätt för oss.

Vi tycker att service är som allra bäst när den är professionell men samtidigt avslappnad, lite lekfull och framförallt när den kommer ifrån hjärtat. Delar du vår syn på service, vår förkärlek för Italien och ”La Dolce Vita” då är du helt rätt för oss.

I din roll som kökschef kommer du att ha ett nära samarbete med vår Executive Chef samt Operations Manager. Administrativt ansvar såsom optimering/planering, beställningar, inventering, egenkontroll, ekonomistyrning och nyckeltal är också uppgifter som ingår i ditt ansvarsområde.

Stort fokus ligger på service där ditt ledarskap står i centrum. Som kökschef föregår du med gott exempel och är en given ledare för ditt team. Du vill ha ett slagkraftigt team där du är lyhörd och motiverande mot dina medarbetare och jobbar aktivt för en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt kollegor emellan.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom ledande position. Att stå längst fram och leda köket ska kännas naturligt! Vi ser dig som den naturliga länken mellan kök och matsal.

Anställningsform: Tillsvidare, arbetstider innefattar kvällar, helger och vardagar

Lön: Marknadens i särklass bästa lön där du bl.a blir berättigad till 50-100% bonus av årslönen samt erbjuden partnerskap efter första året. Visa mindre

Head chef for the new Italian restaurant Basta

Ansök    Maj 3    Urban Italian Group AB    Kökschef
CIAO RAGAZZI! ???????? We at Basta continue our fantastic expansion journey where in recent years we have established some of Stockholm and Norrland's most popular restaurants. Now we are taking over the old McDonald's premises and will open a spectacular restaurant on Rådhustorget in the autumn with a total of 400 square meters and 150 seats. 3D illustrations: https://1drv.ms/b/s!Aqb3-Rf3oq_bjtoCwDARs5kODEOl_Q?e=AXj14u ABOUT US Basta is a modern tratt... Visa mer
CIAO RAGAZZI! ????????

We at Basta continue our fantastic expansion journey where in recent years we have established some of Stockholm and Norrland's most popular restaurants. Now we are taking over the old McDonald's premises and will open a spectacular restaurant on Rådhustorget in the autumn with a total of 400 square meters and 150 seats. 3D illustrations: https://1drv.ms/b/s!Aqb3-Rf3oq_bjtoCwDARs5kODEOl_Q?e=AXj14u



ABOUT US
Basta is a modern trattoria that stands at the crossroads between the fantastic Italian cuisine and the vibrant city. We offer trendy meeting places for the quality-conscious guest and all our restaurants are fully sitted many days of a week. We attract families with children, friends who want to have a pre-drink and colleagues who go for an after work.

In recent years, we have shaken up the restaurant scene in Sweden and developed a very popular brand with a focus on genuine Italian food, served with passion and great vibes in an easygoing and charming atmosphere.



The goal of Basta is to create Italian restaurant history in Sweden and that's where we have set the bar. How fast we can grow remains to be seen, but we know that it must happen at a reasonable pace where we can maintain the genuine quality of the cooking but also the fantastic feeling of the Basta family.

Everything we do is comes from the passion for the people, the food, the drink and the experience - in Italy so called "La Dolce Vita". We think that service is at its best when it is professional but at the same time relaxed, a little playful and especially when it comes from the heart. If you share our view of service, our love for Italy and "La Dolce Vita" then you are absolutely right fit for our team.





In your role as head chef, you will have close collaboration with our Executive Chef and Operations Manager. Apart from the daily involvment in kitchen operations will you also have administrative responsibilities such as optimization/planning, orders, inventory, financial management and key figures.

The main focus is on service where your leadership is at the center. As head chef you lead by example and are a natural leader for your team. You want a powerful team where you are responsive and motivating to your employees and work actively for a creative and positive work environment that is characterized by mutual respect between colleagues.

For this position we are requiering from you to have previous experience in a leadership position. Standing at the front and leading the kitchen should feel natural! We see you as the natural link between kitchen and dining room.

Form of employment: Permanent, working hours include evenings, weekends and weekdays

Salary: Best salary on the market, where you are entitled to a 50-100% bonus of the annual salary with a possibility of a partnership depending on your performance after first year of employmeny.

Welcome with your application. Visa mindre

Head chef for the new Italian restaurant Basta

Ansök    Apr 26    Urban Italian Group AB    Kökschef
CIAO RAGAZZI! ???????? We at Basta continue our fantastic expansion journey where in recent years we have established some of Stockholm and Norrland's most popular restaurants. Now we are taking over the old McDonald's premises and will open a spectacular restaurant on Rådhustorget in the autumn with a total of 400 square meters and 150 seats. ABOUT US Basta is a modern trattoria that stands at the crossroads between the fantastic Italian cuisine and t... Visa mer
CIAO RAGAZZI! ????????

We at Basta continue our fantastic expansion journey where in recent years we have established some of Stockholm and Norrland's most popular restaurants. Now we are taking over the old McDonald's premises and will open a spectacular restaurant on Rådhustorget in the autumn with a total of 400 square meters and 150 seats.



ABOUT US
Basta is a modern trattoria that stands at the crossroads between the fantastic Italian cuisine and the vibrant city. We offer trendy meeting places for the quality-conscious guest and all our restaurants are fully sitted many days of a week. We attract families with children, friends who want to have a pre-drink and colleagues who go for an after work.

In recent years, we have shaken up the restaurant scene in Sweden and developed a very popular brand with a focus on genuine Italian food, served with passion and great vibes in an easygoing and charming atmosphere.



The goal of Basta is to create Italian restaurant history in Sweden and that's where we have set the bar. How fast we can grow remains to be seen, but we know that it must happen at a reasonable pace where we can maintain the genuine quality of the cooking but also the fantastic feeling of the Basta family.

Everything we do is comes from the passion for the people, the food, the drink and the experience - in Italy so called "La Dolce Vita". We think that service is at its best when it is professional but at the same time relaxed, a little playful and especially when it comes from the heart. If you share our view of service, our love for Italy and "La Dolce Vita" then you are absolutely right fit for our team.





In your role as head chef, you will have close collaboration with our Executive Chef and Operations Manager. Apart from the daily involvment in kitchen operations will you also have administrative responsibilities such as optimization/planning, orders, inventory, financial management and key figures.

The main focus is on service where your leadership is at the center. As head chef you lead by example and are a natural leader for your team. You want a powerful team where you are responsive and motivating to your employees and work actively for a creative and positive work environment that is characterized by mutual respect between colleagues.

For this position we are requiering from you to have previous experience in a leadership position. Standing at the front and leading the kitchen should feel natural! We see you as the natural link between kitchen and dining room.

Form of employment: Permanent, working hours include evenings, weekends and weekdays

Salary: Best salary on the market, where you are entitled to a 50-100% bonus of the annual salary with a possibility of a partnership depending on your performance after first year of employmeny.

Welcome with your application. Visa mindre

Enhetschef till Cafeteriaverksamheten, gymnasieskolan

Ansök    Nov 2    Umeå kommun    Kökschef
Skolcafeterians uppdrag är att erbjuda ett bra utbud i samråd med elever och personal med utgångspunkt i Livsmedelsverkets rekommendationer. Vi ska också ge elever möjlighet till avkoppling och trevlig samvaro samt främja resurshållning, kretsloppstänkande, ekonomisk hushållning och arbeta för att främja en hållbar utveckling. Vår målsättning är att vara ”Sveriges bästa skolcafeteria”! Vi söker en nu en enhetschef som vill driva och utveckla skolcafete... Visa mer
Skolcafeterians uppdrag är att erbjuda ett bra utbud i samråd med elever och personal med utgångspunkt i Livsmedelsverkets rekommendationer.

Vi ska också ge elever möjlighet till avkoppling och trevlig samvaro samt främja resurshållning, kretsloppstänkande, ekonomisk hushållning och arbeta för att främja en hållbar utveckling. Vår målsättning är att vara ”Sveriges bästa skolcafeteria”!

Vi söker en nu en enhetschef som vill driva och utveckla skolcafeteriorna på Dragonskolan och Maja Beskowgymnasiet. Välkommen att söka!

Dina arbetsuppgifter

I ditt uppdrag ansvarar du för driften av båda cafeteriorna på Dragonskolan och Maja Beskowgymnasiet. Du arbetar själv i verksamheten och arbetar sida vid sida med dina medarbetare. Du är ytterst personalansvarig för en grupp medarbetare som i dagsläget består av 5 personer.

Bland uppdragen för dig som enhetschef ingår att:

- leda och fördela arbetet för cafépersonalen
- utvärdera och driva/effektivisera processer utifrån verksamhetens behov
- ansvara för inköp och ekonomiuppföljning
- säkerställa att vi följer lagkrav kring miljö, hälsa och livsmedelshantering och vara kontaktperson vid inspektioner av olika slag.
- vara kontaktperson gentemot aktörer och myndigheter såsom tex Arbetsmarknad och integration samt Arbetsförmedlingen.

Skolcafeteriorna har som uppdrag att vara en arena för prövning för personer som står långt från arbetsmarknaden eller behöver testa sin arbetsförmåga. Det innebär ett ansvar för handledning och dokumentation. Därutöver tillkommer andra ansvarsområden såsom tex fikabeställningar till möten och skötsel av personalrum samt att ta emot besökare och hjälpa elever och personal när skolans reception är stängd. Uppdragen kan komma att ändras över tid.

Skolcafeterian ingår inom verksamheten för administration, café och service som ansvarar för skoladministration, vaktmästeri samt bemanning av skolornas reception och cafeterior. Som enhetschef för cafeteriaverksamheten rapporterar du till administrativa chefen för gymnasiet och vuxenutbildningen.

Om dig

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet som chef med ansvar för ekonomi, verksamhet och personal. Vi vill att du även har erfarenhet från branschen tex restaurang, försäljning eller service. Du har gymnasieexamen och meriterande är om du har eftergymnasial utbildning inom kost, restaurang, försäljning eller service eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant. Eftersom arbetet innebär att handleda personer som står långt från arbetsmarknaden är det bra om du har erfarenhet av eller kunskap i samtalsmetod, tex MI.

Vi söker dig som gillar att leverera service med hög kvalitet till våra elever och medarbetare. Du måste också uppskatta att ha varierade arbetsuppgifter samtidigt som du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete.  Som ledare har du god förmåga att engagera, entusiasmera och motivera dina medarbetare att nå goda resultat. Du måste också vara bra på och uppskatta att samverka/nätverka med aktörer både inom och utanför skolan.

Glöm inte bifoga personligt brev och cv.

Om Umeå kommun


Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med över 13 000 medarbetare. Kommunen har ca 440 chefer och verksamheten är indelad i åtta förvaltningar. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?


Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du ta del av ett antal förmåner. Läs mer om våra förmåner https://umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/varaformaner.4.1b4d24fb1752122eb843bf.html


Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med. Visa mindre

Köksmästare till nya Italiensk restaurangen Basta

Ansök    Apr 25    Urban Italian Group AB    Kökschef
Ciao Ragazzi! ???????? Vi på Basta fortsätter vår fantatiska expansionsresa där vi de senaste åren har etablerat några utav Stockholm och Norrlands mest populära restauranger. Nu tar vi över de anrika McDonalds lokalerna och öppnar till hösten en spektakulär restaurang på Rådhustorget på hela 400 kvm och 150 sittplatser. OM OSS Basta är en modern trattoria som står i korsningen mellan det fantastiska italienska köket och den pulserande staden. Vi erbjude... Visa mer
Ciao Ragazzi! ????????

Vi på Basta fortsätter vår fantatiska expansionsresa där vi de senaste åren har etablerat några utav Stockholm och Norrlands mest populära restauranger. Nu tar vi över de anrika McDonalds lokalerna och öppnar till hösten en spektakulär restaurang på Rådhustorget på hela 400 kvm och 150 sittplatser.

OM OSS
Basta är en modern trattoria som står i korsningen mellan det fantastiska italienska köket och den pulserande staden. Vi erbjuder trendiga mötesplatser för den kvalitetsmedvetna gästen och alla våra restauranger är fullsatta många dagar i veckan. Vi lockar barnfamiljer, vänner som ska ta en fördrink och kollegor som går ut på afterwork.

De senaste åren har vi skakat om restaurangscenen i Sverige och utvecklat ett mycket populärt varumärke med fokus på genuin italiensk mat, serverad med känslor och stora vibbar i en lättsam och härlig atmosfär.

Målet med Basta är att skapa italiensk restauranghistoria i Sverige, där har vi satt ribban. Hur snabbt vi kan växa återstår att se men vi vet att det måste ske i en lagom takt där vi kan behålla den genuina kvalitén i matlagningen men även den fantastiska känslan i Basta-familjen.

Allt vi gör bottnar i passionen för människorna, maten, drycken och upplevelsen - det som kallas "La Dolce Vita" i Italien. Vi tycker att service är som bäst när det är professionellt men samtidigt avslappnat, lite lekfullt och speciellt när det kommer från hjärtat. Om du delar vår syn på service, vår kärlek till Italien och "La Dolce Vita" så är du helt rätt för oss.

Vi tycker att service är som allra bäst när den är professionell men samtidigt avslappnad, lite lekfull och framförallt när den kommer ifrån hjärtat. Delar du vår syn på service, vår förkärlek för Italien och ”La Dolce Vita” då är du helt rätt för oss.

I din roll som kökschef kommer du att ha ett nära samarbete med vår Executive Chef samt Operations Manager. Administrativt ansvar såsom optimering/planering, beställningar, inventering, egenkontroll, ekonomistyrning och nyckeltal är också uppgifter som ingår i ditt ansvarsområde.

Stort fokus ligger på service där ditt ledarskap står i centrum. Som kökschef föregår du med gott exempel och är en given ledare för ditt team. Du vill ha ett slagkraftigt team där du är lyhörd och motiverande mot dina medarbetare och jobbar aktivt för en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt kollegor emellan.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom ledande position. Att stå längst fram och leda köket ska kännas naturligt! Vi ser dig som den naturliga länken mellan kök och matsal.

Anställningsform: Tillsvidare, arbetstider innefattar kvällar, helger och vardagar

Lön: Marknadens i särklass bästa lön där du bl.a blir berättigad till 50-100% bonus av årslönen samt erbjuden partnerskap efter första året. Visa mindre

Köksmästare till nya Italiensk restaurangen Basta

Ansök    Apr 26    Urban Italian Group AB    Kökschef
Ciao Ragazzi! ???????? Vi på Basta fortsätter vår fantatiska expansionsresa där vi de senaste åren har etablerat några utav Stockholm och Norrlands mest populära restauranger. Nu tar vi över de anrika McDonalds lokalerna och öppnar till hösten en spektakulär restaurang på Rådhustorget på hela 400 kvm och 150 sittplatser. OM OSS Basta är en modern trattoria som står i korsningen mellan det fantastiska italienska köket och den pulserande staden. Vi erbjude... Visa mer
Ciao Ragazzi! ????????

Vi på Basta fortsätter vår fantatiska expansionsresa där vi de senaste åren har etablerat några utav Stockholm och Norrlands mest populära restauranger. Nu tar vi över de anrika McDonalds lokalerna och öppnar till hösten en spektakulär restaurang på Rådhustorget på hela 400 kvm och 150 sittplatser.

OM OSS
Basta är en modern trattoria som står i korsningen mellan det fantastiska italienska köket och den pulserande staden. Vi erbjuder trendiga mötesplatser för den kvalitetsmedvetna gästen och alla våra restauranger är fullsatta många dagar i veckan. Vi lockar barnfamiljer, vänner som ska ta en fördrink och kollegor som går ut på afterwork.

De senaste åren har vi skakat om restaurangscenen i Sverige och utvecklat ett mycket populärt varumärke med fokus på genuin italiensk mat, serverad med känslor och stora vibbar i en lättsam och härlig atmosfär.

Målet med Basta är att skapa italiensk restauranghistoria i Sverige, där har vi satt ribban. Hur snabbt vi kan växa återstår att se men vi vet att det måste ske i en lagom takt där vi kan behålla den genuina kvalitén i matlagningen men även den fantastiska känslan i Basta-familjen.

Allt vi gör bottnar i passionen för människorna, maten, drycken och upplevelsen - det som kallas "La Dolce Vita" i Italien. Vi tycker att service är som bäst när det är professionellt men samtidigt avslappnat, lite lekfullt och speciellt när det kommer från hjärtat. Om du delar vår syn på service, vår kärlek till Italien och "La Dolce Vita" så är du helt rätt för oss.

Vi tycker att service är som allra bäst när den är professionell men samtidigt avslappnad, lite lekfull och framförallt när den kommer ifrån hjärtat. Delar du vår syn på service, vår förkärlek för Italien och ”La Dolce Vita” då är du helt rätt för oss.

I din roll som kökschef kommer du att ha ett nära samarbete med vår Executive Chef samt Operations Manager. Administrativt ansvar såsom optimering/planering, beställningar, inventering, egenkontroll, ekonomistyrning och nyckeltal är också uppgifter som ingår i ditt ansvarsområde.

Stort fokus ligger på service där ditt ledarskap står i centrum. Som kökschef föregår du med gott exempel och är en given ledare för ditt team. Du vill ha ett slagkraftigt team där du är lyhörd och motiverande mot dina medarbetare och jobbar aktivt för en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt kollegor emellan.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom ledande position. Att stå längst fram och leda köket ska kännas naturligt! Vi ser dig som den naturliga länken mellan kök och matsal.

Anställningsform: Tillsvidare, arbetstider innefattar kvällar, helger och vardagar

Lön: Marknadens i särklass bästa lön där du bl.a blir berättigad till 50-100% bonus av årslönen samt erbjuden partnerskap efter första året. Visa mindre

Kökschef/Preppansvarig Umeå

Ansök    Sep 5    Klang Market Väst AB    Kökschef
I höst kommer Klang Market till Umeå! Klang Market är ett populärt och framgångsrikt restaurangkoncept med rötterna i Stockholm med modern meny som har allt från lunch, brunch och á la carte till afterwork och med en härlig cocktailbar. I Utopia, mitt i stadens hjärta och puls öppnar vi ett flaggskepp och givetvis behöver vi hitta en personal som matchar våra höga ambitioner. Vi ser gärna att den sökande har en bakgrund av arbete i ledande befattning (hels... Visa mer
I höst kommer Klang Market till Umeå!
Klang Market är ett populärt och framgångsrikt restaurangkoncept med rötterna i Stockholm med modern meny som har allt från lunch, brunch och á la carte till afterwork och med en härlig cocktailbar.
I Utopia, mitt i stadens hjärta och puls öppnar vi ett flaggskepp och givetvis behöver vi hitta en personal som matchar våra höga ambitioner.
Vi ser gärna att den sökande har en bakgrund av arbete i ledande befattning (helst inom restaurangbranschen), i tjänsten ingår det bland annat beställning av varor och upplärning av ny personal.
Vi är en mångkulturell verksamhet så vi lägger stor vikt i att den sökande har erfarenhet av att utveckla och coacha medarbetare samt att den sökande kan göra sig förstådd både på svenska och engelska när det kommer till tal och skrift.
I preppen ansvarar du för att restaurangens råvaror produceras enligt recept och rutin, med korrekta lagervärden och hygien, samt ansvarar för restaurangens beställningar och lagerhantering. I köket serverar vi moderna fusionrätter med inspiration från hela världen och fokus på bra hantverk där nästan all mat lagas från grunden. Vi arbetar i ett öppet platingkök med intensitet, personen vi söker ska kunna hantera stress och samtidigt ha ett professionellt framträdande i matsalen.
Vi söker därför en person med positiv och lösningsorienterad inställning, men framförallt viljan att utvecklas samt ha en passion för ledarskap och stort ansvarstagande. Personen vi letar efter ska ha en förståelse för ledning och fördelning arbete och även skapa rutiner och förutsättningar för att ständigt förbättra arbetet i köket.
Vi erbjuder:
- Extremt rolig arbetsplats med mångfald och jämställdhet i fokus
- Ett starkt, uppskattat koncept, bra verktyg och ett företag med goda finanser!
- Lön enligt avtal
- Kollektivavtal
- Goda utvecklingsmöjligheter
- Upplärning av rutiner, koncept och varumärke i god tid före uppstart
- Stöd, närvaro och coachning i början av verksamhetens uppstart och kontinuerligt över tid
Vi kräver:
- Ambitiös, prestigelös och positiv laganda
- Lösningsorienterad personlighet
- Ha nära till skratt och god förmåga att öka arbetsglädjen i teamet
- Att kunna arbeta oregelbunden arbetstid
- Minst 5 års erfarenhet av arbete i kök
- Kunna ta kritik och instruktioner av chefer
- Vara behjälplig kring verksamhetens samtliga delar


För information gällande andra tjänster:
https://jobb.klangmarket.se

Get to know us while you wait
www.klangmarket.se
@klangmarket Visa mindre

HEAD CHEF TILL NÒR PÅ NYA CLARION HOTEL UMEÅ

Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå! Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anlednin... Visa mer
Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå!

Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.

Clarion Hotel Umeå kommer vara ett av de första hotellen i Sverige som huserar Nordic Choice nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker.

Vi är övertygade om att en maträtt aldrig är bättre än sina råvaror. Vi arbetar därför i säsong och ställer höga krav på våra leverantörers kvalitets- och hållbarhetsengagemang, allt för att våra gäster ska kunna njuta med gott samvete.

Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Just nu söker vi en driven Head Chef till vår nya restaurang som öppnar i en unik miljö på top floor i hotellet. Du kommer också att vara med och utarbeta ett helt ny produkt i Umeå. Vi ser att du har gedigen erfarenhet från branschen och ett öga för kvalité, detaljer och upplevelser. Du drivs av samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter och ansvarsområden såsom:

• Att tillsammans med avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
• Att koordinera, leda och fördela arbetet samt schemaläggning inom avdelningen i samråd med närmsta chef.
• Operativt arbete där du förväntas vara i driften största delen av din arbetstid och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet genom arbete i hotellets gästnöjdhetssystem.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller.
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet samt kvalité och att nå uppsatta prognoser/mål/merförsäljning för avdelningen, samt vara en förebild.
• Att i samråd med resten av ansvariga i köken att tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar
• Att ta fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs.
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten samt menyer.
• Inventering och ansvar för att rutinerna efterlevs
• Inköp inom ramen för godkänd budget i samråd med närmaste chef.

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?

Sök innan sista ansökningsdag den 19 maj.

Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram för spännande uppdateringar fram till öppningen!

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge och Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

HEAD CHEF CONFERENCE & BANQUET TILL NYA CLARION HOTEL UMEÅ

Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå! Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anlednin... Visa mer
Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå!

Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.

Clarion Hotel Umeå kommer vara ett av de första hotellen i Sverige som huserar Nordic Choice nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker.

Vi är övertygade om att en maträtt aldrig är bättre än sina råvaror. Vi arbetar därför i säsong och ställer höga krav på våra leverantörers kvalitets- och hållbarhetsengagemang, allt för att våra gäster ska kunna njuta med gott samvete.

Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Just nu söker vi en driven Head Chef till vår konferens och bankettavdelning. Här ingår ansvar för alla matproducerande områden inom konferens, bankett och frukost. Du kommer också att vara med och utarbeta ett helt ny produkt i Umeå. Vi ser att du har gedigen erfarenhet från branschen och ett öga för kvalité, detaljer och upplevelser. Du drivs av samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter och ansvarsområden såsom:

• Att tillsammans med avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
• Att koordinera, leda och fördela arbetet samt schemaläggning inom avdelningen i samråd med närmsta chef.
• Operativt arbete där du förväntas vara i driften största delen av din arbetstid och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet genom arbete i hotellets gästnöjdhetssystem.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller.
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet samt kvalité och att nå uppsatta prognoser/mål/merförsäljning för avdelningen, samt vara en förebild.
• Att i samråd med resten av ansvariga i köken att tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar
• Att ta fram rutiner för avdelningen och ansvarar för att dessa efterlevs.
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten samt menyer.
• Inventering och ansvar för att rutinerna efterlevs
• Inköp inom ramen för godkänd budget i samråd med närmaste chef.

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?

Sök innan sista ansökningsdag den 19 maj.

Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram för spännande uppdateringar fram till öppningen!

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge och Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Arbetsledare - Umeå

Ansök    Feb 16    Big Boy Norr AB    Kökschef
Verksamhetsbeskrivning Vi på Big Boy vet vad du vill ha. Bra käk, helt enkelt. Därför serverar vi burgare som är precis sådär som burgare - nygrillade, med goda råvaror och äkta saker. I mer än 25 år har vi satt bra burgare på sverigekartan. På den resan har vi fått edge i kunnig personal, de rätta råvarorna och i slutändan - mätta och glada kunder. Arbetsuppgifter Du vill flippa burgare. Vi har burgare. Vill du fortsätta utvecklas i restaurangbransche... Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Vi på Big Boy vet vad du vill ha. Bra käk, helt enkelt. Därför serverar vi burgare som är precis sådär som burgare - nygrillade, med goda råvaror och äkta saker. I mer än 25 år har vi satt bra burgare på sverigekartan. På den resan har vi fått edge i kunnig personal, de rätta råvarorna och i slutändan - mätta och glada kunder.


Arbetsuppgifter
Du vill flippa burgare. Vi har burgare.


Vill du fortsätta utvecklas i restaurangbranschen med ett lärorikt och flexibelt jobb.
Vi på Big Boy gillar människor med en positiv inställning, som har god känsla för service och som tycker om att arbeta i team. Hos oss utvecklas du snabbt, som arbetsledare ser vi att du har tidigare erfarenhet i branschen.
I arbetet som arbetsledare är du den som planerar och kvalitetssäkrar arbetet på restaurangen. Huvuddelen av arbetet sker på golvet med kollegorna men finns även administrativ tid avsatt för ex. schemaläggning, redovisning, beställningar m.m.
#jobbjustnu Visa mindre

Kockar (minst 2 års erfarenhet) till Brödernas Umeå

Ansök    Aug 5    BMJ Restaurang Holding AB    Kökschef
Nu letar vi efter en ambitiös och driven förste kock till vårat kök i Umeå! Vem trivs hos oss? Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker! Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en tjänst där du kommer att leda och hjälpa till att planera det dagliga arbetet i köket. Du kommer att vara en del av ett framgångsrikt team där lagarbete och resultat står i fokus.... Visa mer
Nu letar vi efter en ambitiös och driven förste kock till vårat kök i Umeå!

Vem trivs hos oss?
Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en tjänst där du kommer att leda och hjälpa till att planera det dagliga arbetet i köket. Du kommer att vara en del av ett framgångsrikt team där lagarbete och resultat står i fokus. Som förstekock kommer du vidare att ansvara över förberedelse, tillagning och leverans av kvalitativ mat. I tjänsten ingår även ansvar för inköp, personalhantering och kalkylering samt hygien, egenkontroll och inventering.

Vi söker dig som:
Har minst två års erfarenhet av köket samt dig som vill ta det extra ansvaret.

- Grundskoleexamen/gymnasieutbildning krävs

- Minst två års erfarenhet inom matberedning

- Måste kunna arbeta helger, helgdagar och kvällar

- Utmärkta kommunikationskunskaper

- Kunna följa instruktioner och arbeta som en del av ett lag

- Bekväm att arbeta i en fartfylld miljö

Start: Omgående

Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Vi söker Kökschef till Scandic Plaza, Umeå, heltid

Ansök    Mar 4    Scandic Hotels AB    Kökschef
Vi söker Kökschef till hotellet Scandic Plaza, Umeå. Som kökschef är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i köket att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet! Vad innebär rollen som Kökschef? I de... Visa mer
Vi söker Kökschef till hotellet Scandic Plaza, Umeå.

Som kökschef är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i köket att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Vad innebär rollen som Kökschef?

I denna roll som kökschef ansvarar du för
* Food Creation där du har det övergripande ansvaret att säkerställa en gästupplevelse i världsklass i våra mat- och dryckesmiljöer. Det innebär att du tillsammans med ditt team säkrar en hög servicenivå samt ett erbjudande som möter gästens behov

Du leder och utvecklar verksamheten och medarbetarna utifrån företagets strategi, mål och lokala förutsättningar. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare samt skapar förutsättningar för att ni tillsammans ska skapa enastående gästupplevelser. Som kökschef är du även en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera och bemanna utifrån verksamhetens behov. Du ingår i hotellets ledningsgrupp vilket innebär att du tillsammans med dina kollegor har ett övergripande ansvar för hela hotellet.

Vem är du?

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra genom dem, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar samt har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som chef hos oss lever du efter vår ledarskapskompass med Inspire, Collaborate, Build trust och Empower som en naturlig del av ditt ledarskap. Du lever våra värderingar och agerar som ett föredöme i din roll.

Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen. Du har god administrativ förmåga, erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt god vana att arbeta i olika systemstöd. Du behöver dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tillämpar provanställning. Din närmsta chef kommer att vara vår General Manager. Platsen omfattar mestadels dagskift under vardagar. Kvällskift och helger kan förekomma. Startdatum så snart som möjligt.”

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av personlighetstester som del av urvalet.

Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kökschef till White Guide krog!

Ansök    Feb 3    KVARKENFISK AB    Kökschef
Kvarkenfisk, för sjätte året i rad utsedd till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser i White Guide och nominerad till ÅRETS MERRIOR AWARD 2017, en av White Guide mest prestigefyllda utmärkelser gläder oss och stimulerar till att utveckla både anläggningen och verksamheten yttligare och vi söker. En innovativ och inspirerande Kökschef som älskar att laga mat och som vill driva och vidareutveckla vårt unika fiskekrogskoncept vid havet. I rollensom Kök... Visa mer
Kvarkenfisk, för sjätte året i rad utsedd till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser i White Guide och nominerad till ÅRETS MERRIOR AWARD 2017, en av White Guide mest prestigefyllda utmärkelser gläder oss och stimulerar till att utveckla både anläggningen och verksamheten yttligare och vi söker.


En innovativ och inspirerande Kökschef som älskar att laga mat och som vill driva och vidareutveckla vårt unika fiskekrogskoncept vid havet. I rollensom Kökschef har du drifts- och kvalitetsansvar för verksamheten, du jobbar i driften och ansvarar för planering, personal, inköp m.m.
Du har flerårig branscherfarenhet, är en engagerad och självklar ledare som med tydlighet och värme kan inspirera och skapa ett effektivt team. Du är rak och öppen i din kommunikation och har stort fokus på samarbete och att ta tillvara kollektiv kompetens alltid med fokus på kundens bästa.


Intresseanmälan & frågor:
Din intresseanmälan med CV skickar du med mail till Gunnar Asplund, VD och ägare Kvarkenfisk, e-post [email protected], tele 070-605 42 30, senaest 24 februari.


Fakta Kvarkenfisk
Ute vid vackra Rovögerns fiskeläge, strax norr om Umeå via nylagd väg hittar du Kvarkenfisk - Fiskekrogen vid havet. Tack vare fiskrt och kunskapen inom förädling kan vi erbjuda delikatesser direkt från havet som tillagas av våra skickliga kockar! Kvarkenfisk är utsedd för sjätte året i rad av white Guide till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser. Vi har 18 000 lunch/middagsgäster under sommarhalvåret och över 2 000 julbordsgäster. I vårt koncept ingår luncher/middagar, julbord, företagsevent, upp till 150 personer, privata fester, gästhamn/sjömack, husvagn/husbilscamping, boende vid havet. Visa mindre

Kökschef

Ansök    Maj 29    Compass Group    Kökschef
På Internationella Engelska Skolan i Böleäng i Umeå serverar vi en näringsrik och hållbar skollunch till skolans elever, lärare och personal samt har hand om lokalvården på skolan. Vi eftersträvar en lugn och skön miljö och serverar dagligen lunch för cirka 570 personer. Vi är ett glatt team på 5 kollegor och arbetstiderna är måndag till fredag på dagtid. Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. ... Visa mer
På Internationella Engelska Skolan i Böleäng i Umeå serverar vi en näringsrik och hållbar skollunch till skolans elever, lärare och personal samt har hand om lokalvården på skolan. Vi eftersträvar en lugn och skön miljö och serverar dagligen lunch för cirka 570 personer. Vi är ett glatt team på 5 kollegor och arbetstiderna är måndag till fredag på dagtid.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor.

Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.




Varför ska du välja oss?

- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

VEM SÖKER VI?
Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

VEM ÄR DU?
- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
- Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
- Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
- Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
- Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
- Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
- Du är kreativ och lösningsorienterad
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
- Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska obehindrat
- Du har god datavana och kunskaper i Officepaktet

Varmt välkommen med din ansökan!

VI TAR ENBART EMOT ANSÖKNINGAR VIA WEBBEN, ANSÖKNINGAR SOM KOMMER IN PÅ ANNAT SÄTT BEHANDLAS INTE.



Övrigt
- Rekrytering sker löpande Visa mindre

Köksmästare / Driftchef

Ansök    Maj 14    GN Catering    Kökschef
GN Catering AB ägs och drivs sedan 2001. Bolagets har varit verksamt i drygt 20 år. verksamhetsidé är att erbjuda sina kunder ett väl utvecklat café, måltid och cateringsortiment som skall kunna möta högt uppsatta krav avseende kvalité och pris, samt att driva verksamheten i det lilla företaget värderingar, det vill säga en aktiv och närvarande ledning, direkt närhet till gästerna samt till den genuina omtanken om den egna personalen. Bolaget är idag och s... Visa mer
GN Catering AB ägs och drivs sedan 2001. Bolagets har varit verksamt i drygt 20 år. verksamhetsidé är att erbjuda sina kunder ett väl utvecklat café, måltid och cateringsortiment som skall kunna möta högt uppsatta krav avseende kvalité och pris, samt att driva verksamheten i det lilla företaget värderingar, det vill säga en aktiv och närvarande ledning, direkt närhet till gästerna samt till den genuina omtanken om den egna personalen. Bolaget är idag och sedan många år tillbaka, auktoriserad cateringleverantör för måltider och cafésortiment till Umeå Universitet och NUS. Vi har stor erfarenhet och professionell personal som dagligen levererar mat och dryck till olika evenemang, middagar, mingel, disputationer, möten och konferenser. Företaget har idag sex separata enheter inom Campus; Café Förvaltningen, Café Läraren, Café Tornet, Café KBC och dessutom driver bolaget caféverksamhet i Lindellhallen i förhyrda lokaler från Akademiska Hus AB. Vi driver även lunchrestaurangen Viking på Västerslätt, Umeå. Därifrån levereras dagligen dagens lunch till några enheter inom Umeå Universitet, vilket innebär omkring 400 portioner mat, 5 dagar i veckan till 2 av våra enheter samt stora delar av bolagets cateringmat tillreds och levereras från Viking. Som Köksmästare kommer du vara delaktig med att utveckla och förnya köket och våra enheter. Din uppgift är att driva och utveckla köket/enheter efter dem ramar som är satta av ledningen, dig och verksamhetschefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att ditt kök är välfungerande och lönsamt med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd med verksamhetschefen.Om digFör att lyckas i denna tjänst ser vi att du- har minst 6 års erfarenhet av liknande tjänst- har en passion för service, mat, dryck och människor- är lyhörd för trender men samtidigt förstå värdet av att vara - är en naturlig ledare- är duktig på att arbeta strukturerat och vara bra på att planera i god tid- är tydlig i din kommunikation gentemot alla som arbetar på enheterna- är van att samarbeta och förstå värdet av att delegera- är bra på att lära ut och skapa förståelse- är bekväm med att ta svåra samtal med personal- van att arbeta i dem vanligaste datorprogrammen -Office- är lojal gentemot verksamheten och ägarnaOm tjänstenDu kommer bl.a. ansvara för att- leda det dagliga arbetet i köket- menyer tas fram i god tid- göra kalkyler, inspirera personalen vid olika enheter- leda och medverka vid möten- bemanna köket och schemaplanering- all rekrytering i köket- upprätthålla företages rutiner och policyDu kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Visa mindre

Kökschef på Compass Group

Ansök    Maj 6    Compass Group    Kökschef
Compass Group rekryterar: Kökschef På Internationella Engelska Skolan i Böleäng i Umeå serverar vi en näringsrik och hållbar skollunch till skolans elever, lärare och personal samt har hand om lokalvården på skolan. Vi eftersträvar en lugn och skön miljö och serverar dagligen lunch för cirka 570 personer. Vi är ett glatt team på 5 kollegor och arbetstiderna är måndag till fredag på dagtid. Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverant... Visa mer
Compass Group rekryterar: Kökschef


På Internationella Engelska Skolan i Böleäng i Umeå serverar vi en näringsrik och hållbar skollunch till skolans elever, lärare och personal samt har hand om lokalvården på skolan. Vi eftersträvar en lugn och skön miljö och serverar dagligen lunch för cirka 570 personer. Vi är ett glatt team på 5 kollegor och arbetstiderna är måndag till fredag på dagtid.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor.

Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.




Varför ska du välja oss?

- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

VEM SÖKER VI?
Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

VEM ÄR DU?
- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
- Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
- Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
- Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
- Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
- Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
- Du är kreativ och lösningsorienterad
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
- Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska obehindrat
- Du har god datavana och kunskaper i Officepaktet

Varmt välkommen med din ansökan!

VI TAR ENBART EMOT ANSÖKNINGAR VIA WEBBEN, ANSÖKNINGAR SOM KOMMER IN PÅ ANNAT SÄTT BEHANDLAS INTE.



Övrigt
- Rekrytering sker löpande Visa mindre