Lediga jobb som Köksmästare i Umeå

Se lediga jobb som Köksmästare i Umeå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Umeå som finns hos arbetsgivaren.

OLearys Umeå söker Kökschef

Ansök    Feb 14    O'learys Trademark AB    Köksmästare
O’Learys Umeå, stans största nöjescentrum, söker Kökschef med passion för mat, människor och gästupplevelse! Vi söker dig som: Är utbildad kock och har tidigare arbetat som kökschef, köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana dig själv och ditt team och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en stor ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och leder medarbetarna till att utvecklas och nå ... Visa mer
O’Learys Umeå, stans största nöjescentrum, söker Kökschef med passion för mat, människor och gästupplevelse!

Vi söker dig som:

Är utbildad kock och har tidigare arbetat som kökschef, köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana dig själv och ditt team och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en stor ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.

Som person är du resultatinriktad, strategisk och tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i framgång som i motgång. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att köket, verksamheten och medarbetarna ska uppnå sina mål, både under lugna tillfällen och när vår lokal är fylld av 600 sittande gäster.

Du har en mycket god samarbetsförmåga och du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för mat och kök men även för ledarskapsfrågor och drivs av att skapa resultat och ta ansvar över köket.

Arbetsuppgifter:

Som kökschef på O’Learys får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som kökschef ansvarar du för förberedelser av maträtter i enlighet med O’Learys recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du planerar och leder arbetet i köket och disken samt ansvarar för rekrytering, schemaläggning, budgetering och utbildning av kökspersonal.

Du ansvarar också för beställning och säkerställande av varor till kök samt underhåll av ytor och utrustning.

Ditt ansvar som kökschef är även att skapa ett starkt team och atmosfär i köket genom gott ledarskap och personalutveckling. Tillsammans med ditt team utvecklar ni köksverksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster.

Som kökschef samarbetar du med platschef, restaurangchef, skiftledare och barchef och tillsammans ser ni till att verksamheten sköts och drivs framåt.

Vad vi erbjuder dig:

En häftig miljö där mat, sport och aktiviteter skapar en härlig atmosfär och där den familjära stämningen ska genomsyra hela personalen från baren till servisen till köket. Vår á la carte meny förnyas löpande vilket skapar en varierande miljö i köket. Då O'Learys Linköping tillhör en större koncern och ägs av moderbolaget JJL Group så finns goda chanser till vidareutveckling inom företaget och inom koncernen O'Learys Trademark.

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: Linköping

Om O'Learys

O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan.

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

Tandoor Master

Ansök    Maj 12    PK Foods AB    Köksmästare
Indisk restaurang i Umeå söker köksmästare. Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet inom det indiska köket. Visa mer
Indisk restaurang i Umeå söker köksmästare. Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet inom det indiska köket. Visa mindre

Kökschef i hjärtat av Elite Hotel Mimer - restaurang artonnittiosju

Är drömmen att driva din egen restaurang?? Vi söker nu en Kökschef med höga ambitioner som vill utvecklas med oss. Vad är artonnittiosjus vision: Vår matlagning grundar sig på frihet, frihet att jobba med olika tekniker, överraskande smakkombinationer och med inspiration från många olika världsdelar - allt blandat men ändå med en harmoni. Alla våra rätter serveras som hel- eller halv, för det är så vi tycker om att äta - genom att dela och prova många s... Visa mer
Är drömmen att driva din egen restaurang??

Vi söker nu en Kökschef med höga ambitioner som vill utvecklas med oss.

Vad är artonnittiosjus vision:

Vår matlagning grundar sig på frihet, frihet att jobba med olika tekniker, överraskande smakkombinationer och med inspiration från många olika världsdelar - allt blandat men ändå med en harmoni. Alla våra rätter serveras som hel- eller halv, för det är så vi tycker om att äta - genom att dela och prova många smaker.

Vår riktning genom allt är att vi vill låta människor samlas runt mat och dryck - det gillar vi!

Som restaurang på ett hotell har vi en verksamhet som nästan pågår dygnet runt, det innebär också att vi jobbar med så mycket mer än en a la carte. Vi får jobba med stora beställningar så väl som med avsmakningsmenyer och det sker varje vecka.
Vi jobbar i ett nytt, fräscht kök som är öppet ut mot restaurangen så att vi alltid har kontakt med servisen, kontroll över matsalen och så att våra gäster får se både oss och vår matlagning.

Som arbetsplats är vi snabbfotade, prestigelösa och drivna - vi säger hellre ’ja’ och testar nya idéer än att avvakta, vi vågar prova och vi vill att nya idéer och tankar ska komma från alla i teamet - alla ska vara med och driva Mimer och artonnittiosju framåt!

Din Roll:

- Personalansvar

Ansvarig för schema, anställningsbevis, arbetsmiljö och att alla lagar och regler efterföljs ur ett arbetsrättsligt perspektiv. Utöver detta är du ansvarig för kommunikation och välmåendet inom din arbetsgrupp för att säkerställa en god arbetsmiljö och att vi håller vår målsättning om att vara en attraktiv arbetsgivare.

- Resultatansvar
- Timmar, mäts i effektivitet (försäljning per arbetad timme bla.)

- Inköp, mäts i andel av försäljning.

- Bruttovinst

- Försäljning av alla delar du ansvarar för och de delar som läggs till inom ramen för ditt ansvarsområde.

- Kvalité och Värdskap
- Du ansvarar för att vi säkerställer uppfyllandet av alla krav gällande livsmedels- och serveringstillstånd.
- Utbildning av alla medarbetare gällande hygienfrågor

- Systematiskt arbete för att säkerställa livsmedelssäkerhet

- Egenkontroll

- Helhetsintryck från gästen (Loopon, Booking.com, Tripadvisor)

- Måldrivande aktiviter för din avdelning där du längst fram arbetar med din grupp för att skapa en effektiv organisation, smarta arbetssätt som innebär ett resultat av hög kvalité när det gäller den upplevelse vi levererar till gästen.

- Ett närvarande ledarskap som sätter tonen och känslan bland våra medarbetare när det gäller vilken känsla vi vill stå för.

Personliga kvalitéer:

Som ledare för en grupp med människor och som en nyckelperson i vår organisation besitter du en del personliga egenskaper som är oerhört viktiga för vår framgång.

- Du är positiv och lösningsorienterad - du fokuserar på att hitta gemensamma lösningar med perspektivet: Hela hotellet

- Du är kommunikativ, lyhörd för alla i organisationen, tydlig, ärlig och duktig på att lyssna av.

- Du är duktig på att uppmuntra andra och sprida energi bland alla medarbetare och avdelningar.

- Du är lojal gentemot dina kollegor (andra avdelningsansvariga).

- Du arbetar proaktivt och planerar långt fram - allt för att säkerställa hotellets framgång och gästernas upplevelse.

Så tveka inte att skicka in din ansökan till en resa att fortsätta utveckla och driva en fantastisk restaurang och ett magiskt team.

Praktikaliteter:

-
Arbetstider: Varierande

-
Omfattning: 100%

-
Start: Enl överenskommelse

-
Lön: Enl överenskommelse

-
För frågor om tjänsten kontakta: Lina Fällman Hotelldirektör

-
Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Köksmästare sökes för sommarsäsongen

Ansök    Jan 25    Nöjespiraterna AB    Köksmästare
Vi söker en köksmästare för sommarsäsongen 2024 Vi är en sommarrestaurang ombord på en båt som ligger centralt vid kaj i Umeåälven. Vårt koncept är att erbjuda en avslappnad och unik upplevelse med en känsla av utlandet. Maten har influenser från världens alla hörn men drar åt det sydamerikanska och mexikanska köket med lime, chili, koriander, långrökt bbq, inläggningar och fermenteringar. Det är högt tempo och fullt ös som gäller och vi har öppet sent in... Visa mer
Vi söker en köksmästare för sommarsäsongen 2024
Vi är en sommarrestaurang ombord på en båt som ligger centralt vid kaj i Umeåälven.
Vårt koncept är att erbjuda en avslappnad och unik upplevelse med en känsla av utlandet. Maten har influenser från världens alla hörn men drar åt det sydamerikanska och mexikanska köket med lime, chili, koriander, långrökt bbq, inläggningar och fermenteringar.
Det är högt tempo och fullt ös som gäller och vi har öppet sent in på sommarnätterna sju dagar i veckan med bland annat Salsakvällar och nattklubb med DJ-spelningar. Vi öppnar i mitten av maj och stänger sista augusti. Vår personalstyrka brukar bli ett sammansvetsat gäng som har väldigt kul tillsammans.
På www.batenumea.com kan man hitta tidigare menyer och på facebok.com/batenumea finns mer bilder på mat och restaurangen.
Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Operativ Köksmästare

Ansök    Nov 3    M Dryck & Konsult AB    Köksmästare
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering. Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare. Connecta med oss redan idag ROLLEN Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisio... Visa mer
Ansvarsfull, kreativ och har gästen i fokus. Din förmåga är att driva personal, flera verksamheter och hitta synergier för effektivisering.

Är du personen som sätter ledarskap och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare.

Connecta med oss redan idag

ROLLEN
Som köksmästare ser du till att leda den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Driva team
Menyplanering
??? Logisitk
Kreativ
Konceptuella färdigheter
Schema och bemanningsplanering
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att driva andra människor
- Noggrann
- Coachande Ledarskap
- Hungrig på nya utmaningar

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
[email protected]

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Kock till Restaurang Ansia

Ansök    Feb 13    First Camp Sverige AB    Köksmästare
Kock till First Camp, Ansia?  Beskrivning  Vårt mål på First Camp är att bli världens ledande campingkedja, och utan mätta och glada gäster kan vi inte nå det målet. Därför behöver vi positiva och serviceinriktade kockar.  Vill du vara med och bidra till luncher med det lilla extra och kvällar med extra guldkant?  Vår destination är helt beroende av en väl fungerande restaurang, och därför uppskattar vi våra kockar högt.  Vad ska göras?  Som kock är d... Visa mer
Kock till First Camp, Ansia? 
Beskrivning 
Vårt mål på First Camp är att bli världens ledande campingkedja, och utan mätta och glada gäster kan vi inte nå det målet.

Därför behöver vi positiva och serviceinriktade kockar. 

Vill du vara med och bidra till luncher med det lilla extra och kvällar med extra guldkant? 
Vår destination är helt beroende av en väl fungerande restaurang, och därför uppskattar vi våra kockar högt. 

Vad ska göras? 
Som kock är din främsta arbetsplats vårt kök på destinationen. Arbetet innefattar tillagning av maträtter, arbete med rutiner, förberedelse av mat och serviceupplevelser för våra kunder, servering och försäljning av drycker. Du arbetar även med förberedelse av fika till konferens, förberedelse av frukost, disk och städning. På Restaurang Ansia lagas svensk husmanskost och finare middagar. Vi lagar mat till bokade sällskap, konferensgrupper och drop- in gäster. 

Utöver matlagning är du som kock med och ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs. 

Dina huvudsakliga uppgifter ska utföras i köket, men alla våra medarbetare bör kunna hoppa in och stötta även på andra områden vid behov. First Camp utgår alltid från gästernas behov, och vi hjälper varandra att lösa de problem som uppstår. 

Vem söker vi? 
Vi söker dig som:

- har ett genuint intresse för mat
- har tidigare erfarenhet från kock-yrket
- är en lagspelare med god inställning till dina kollegor
- är ordningsam
- klarar av att hålla ett högt tempo 

Det är meriterande om du har yrkesbevis som kock.? 

Som person är du självgående men trivs också i teamarbete. Du sätter kunden i fokus, har god kommunikationsförmåga och är kreativ. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att välkomna nya kollegor som kommer att göra tillvaron ännu bättre för både gäster och medarbetare. Kökspersonalen utgör en viktig del av vårt maskineri där huvudfokus är att skapa goda och minnesvärda matupplevelser för våra gäster. 

Vi önskar att du är positiv även i stressiga situationer, har förmågan att anpassa dig när det går snabbt och tror på dig själv. 

Självklart kan du kommunicera på både svenska och engelska utan problem, både för att ta emot arbetsinstruktioner och för att kunna ta hand om våra gäster. 

Vad Erbjuder Vi?? 
Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och omtänksamma kollegor som delar med sig av visdom och skratt. Tillsammans vill vi fortsätta vår framgångssaga och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid.?  

Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar:? 

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen.? 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster.? 

We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare.? 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.? 

Villkor? 
Vi söker en kock med tillträde snarast. Tjänsten är ett vikariat på 75 % (med möjlighet till mer tid) och inkluderar arbetstider på kvällar och helger, i enlighet med kollektivavtal för hotell- och restaurangbranschen. 

Ansökan? 
Vi genomför urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan snarast.?? 

Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag! 

 

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 70 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Visa mindre

KÖKSCHEF TILL THE BISHOPS ARMS I UMEÅ

Ansök    Nov 18    Bishop Scandinavia AB    Köksmästare
Kökschef till The Bishops Arms i Umeå Då vår nuvarande kökschef efter sex år går vidare mot nya utmaningar söker vi hans efterträdare. The Bishops Arms signum är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och single Malt Whisky i en genuin engelsk miljö. The Bishops Arms i Umeå är en av kedjans främsta pubar och är en del av Elite Hotels of Sweden. Vi har funnits i Umeå sedan 2004 och över tid, har maten kommit att spela en alltmer central roll. Vår m... Visa mer
Kökschef till The Bishops Arms i Umeå
Då vår nuvarande kökschef efter sex år går vidare mot nya utmaningar söker vi hans efterträdare.
The Bishops Arms signum är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och single Malt Whisky i en genuin engelsk miljö. The Bishops Arms i Umeå är en av kedjans främsta pubar och är en del av Elite Hotels of Sweden. Vi har funnits i Umeå sedan 2004 och över tid, har maten kommit att spela en alltmer central roll. Vår meny är inspirerad av de moderna engelska gastropubarna, där den gamla typiska "pubmaten" ersatts av en mer ambitiös bistroinspirerad meny. I Umeå har vi ett stort utbud av rätter och maten är en viktig del av pubens ekonomi.
Vi söker nu en person som har tidigare erfarenhet som kökschef. Vi söker en operativ kökschef med mycket god samarbetsförmåga och som har en fallenhet för att leda, inspirera, utveckla och coacha de övriga kockarna. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga köksmästarsysslor såsom beställningar, schemaläggning, fakturahantering, matkalkyler och goda kunskaper i köksekonomi. Menyplanering sker i samarbete med pubchefen men kökschefen förutsätts ha fantasi och skapa nya rätter. Ett genuint intresse för mat och gastronomi är en given förutsättning för att du ska fungera och trivas hos oss. Du ska ha god kunskap om HACCP och kökshygien är av hög prioritet. Kökslaget består av två tillsvidareanställda kockar förutom kökschefen, samt ett antal extra kockar. Vi har inga diskare utan köket hanterar det själva. Du en del av den dagliga driften och du ansvarar för att planera och bemanna utifrån verksamhetens behov. Såsom kökschef ingår du i pubens ledning, vilket innebär att du tillsammans med pubchefen och övriga tillsvidareanställda kollegor har ett övergripande ansvar för hela puben. Flytande svenska är nödvändig för tjänsten.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Ansökningar mailas till: [email protected] Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Visa mindre

Kock for the restaurang, A SUSHI POINT.

Ansök    Dec 23    A SUSHI POINT    Köksmästare
Det är en ny sushi restaurang. Restaurangens namn är A SUSHI POINT på Älvans väg 154, 90750 Umeå. Företaget söker en bra erfaren Sushi Kock som kan göra all kvalitetsmat och hängiven och kan ta ansvar för denna Sushi Restaurang. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Det är en ny sushi restaurang. Restaurangens namn är A SUSHI POINT på Älvans väg 154, 90750 Umeå. Företaget söker en bra erfaren Sushi Kock som kan göra all kvalitetsmat och hängiven och kan ta ansvar för denna Sushi Restaurang.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

EXECUTIVE CHEF CLARION HOTEL UMEÅ

Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå! Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anlednin... Visa mer
Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå!

Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.

Clarion Hotel Umeå kommer vara ett av de första hotellen i Sverige som huserar Nordic Choice nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker.

Vi är övertygade om att en maträtt aldrig är bättre än sina råvaror. Vi arbetar därför i säsong och ställer höga krav på våra leverantörers kvalitets- och hållbarhetsengagemang, allt för att våra gäster ska kunna njuta med gott samvete.

Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Just nu söker vi en driven kökschef, en stark ledare med öga för kvalité, detaljer och upplevelser. Du kommer också att vara med och utarbeta ett helt ny produkt i Umeå. Du kommer ingå i ett ledningsteam och rapporterar till VD. Du drivs av samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Som Executive Chef är du ytterst ansvarig för driften, kvalitén, servicen och personalen på hotellets två kök.

Tjänsten innefattar ansvar för:

• Sous Chefs
• Kockar
• Kallskänkor
• Diskare

Exempel på uppgifter rollen ansvarar för:

• Daglig ledning av alla matproducerande områden samt disk och operativt arbete i verksamheten.
• Samverkan med lednings kollegor och medarbetare i att alltid sätta gästens helhetsupplevelse i fokus
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Löpande uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer för bankett och A La Carte.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Personalansvar vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning & vidareutveckling av personal.
• Rekrytering av personal i enlighet med företagets policy
• Ansvar för att prognos, upprätthålla KPI:er och lönsamhet
• Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet.
• Säkerställa inköp inom ramen för Nordic Choice Hotels inköpspolicy
• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning
• Inventering och ansvar för att rutinerna efterlevs
• Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?

Sök innan sista ansökningsdag den 19 maj.

Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram för spännande uppdateringar fram till öppningen!

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge och Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Köksmästare

Du ska vara erfaren kock och kunna planera och leda arbetet i köket. Vi tänker att du haft ett liknande jobb tidigare. Du kommer att ansvara för menyplanering och matlagning såväl till vardagsluncherna som de större bröllopen. Köksekonomi och regelverket runt mathygien och livsmedelshantering är du väl bekant med. Du är kreativ och vill utveckla och driva verksamheten framåt. Största delen av arbetstiden är förlagd på dagtid vardagar men kvälls- och helgt... Visa mer
Du ska vara erfaren kock och kunna planera och leda arbetet i köket. Vi tänker att du haft ett liknande jobb tidigare. Du kommer att ansvara för menyplanering och matlagning såväl till vardagsluncherna som de större bröllopen. Köksekonomi och regelverket runt mathygien och livsmedelshantering är du väl bekant med. Du är kreativ och vill utveckla och driva verksamheten framåt.
Största delen av arbetstiden är förlagd på dagtid vardagar men kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Hos oss blir det dock sällan sena kvällar. Tjänsten passar bra för den som gärna förlägger största delen av sin arbetstid på dagtid.
Vi är kollektivavtalsanslutna. Lönen och datum för anställningens start kommer vi överens om.
Anställningsintervjuer sker löpande. Sista datum för att söka är 20 februari. Visa mindre

Köksmästare

Du ska vara erfaren kock och kunna planera och leda arbetet i köket. Vi tänker att du haft ett liknande jobb tidigare. Du kommer att ansvara för menyplanering och matlagning såväl till vardagsluncherna som de större bröllopen. Köksekonomi och regelverket runt mathygien och livsmedelshantering är du väl bekant med. Du är kreativ och vill utveckla och driva verksamheten framåt. Största delen av arbetstiden är förlagd på dagtid vardagar men kvälls- och helgt... Visa mer
Du ska vara erfaren kock och kunna planera och leda arbetet i köket. Vi tänker att du haft ett liknande jobb tidigare. Du kommer att ansvara för menyplanering och matlagning såväl till vardagsluncherna som de större bröllopen. Köksekonomi och regelverket runt mathygien och livsmedelshantering är du väl bekant med. Du är kreativ och vill utveckla och driva verksamheten framåt.
Största delen av arbetstiden är förlagd på dagtid vardagar men kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Hos oss blir det dock sällan sena kvällar. Tjänsten passar bra för den som gärna förlägger största delen av sin arbetstid på dagtid.
Vi är kollektivavtalsanslutna. Lönen och datum för anställningens start kommer vi överens om.
Anställningsintervjuer sker löpande. Sista datum för att söka är 20 februari. Visa mindre

Kökschef

Ansök    Feb 22    Kvarkenfisk AB    Köksmästare
Kvarkenfisk är en restaurang belägen vid Rovögern vid havet utanför Umeå. Rovögern är ett fiskeläge med en hundraårig historia som vi försöker bygga vidare på genom att vi serverar lokalt fångade fiskar såsom Abborre, Sik, Strömming och Lax. Vi är också ett populärt besöksmål för dagsutflykter från Umeå med omnejd och vi tar emot många olika gäster med olika förväntningar. Utöver restaurangen har vi ett antal övernattningsstugor, en ställplats för husbilar... Visa mer
Kvarkenfisk är en restaurang belägen vid Rovögern vid havet utanför Umeå. Rovögern är ett fiskeläge med en hundraårig historia som vi försöker bygga vidare på genom att vi serverar lokalt fångade fiskar såsom Abborre, Sik, Strömming och Lax. Vi är också ett populärt besöksmål för dagsutflykter från Umeå med omnejd och vi tar emot många olika gäster med olika förväntningar.
Utöver restaurangen har vi ett antal övernattningsstugor, en ställplats för husbilar samt gästhamn. Det finns också bastu och möjlighet att hyra kajaker i anslutning till anläggningen. Nytt för i år är att vi kommer att producera över hälften av vår elektricitet själva med en solcellsanläggning på taket.
Vill du jobba med oss behöver du vara serviceinriktad och stresstålig. Vi arbetar i högt tempo med gästernas bästa för ögonen.
Som Köksmästare är dina arbetsuppgifter att:
Leda köksarbetet och stå för ett kvalitetsansvar.
Ansvara för såväl produktionen som arbetsmiljön i köket.
Tillsammans med restaurangchef utforma menyer som möter våra gästers efterfrågan. Detta innebär allt från enkla rätter och räkmackor till mer ambitiösa rätter där de lokala råvarorna presenteras på bästa sätt.
Sköta beställningar och ansvara för lagernivåer av råvaror.
Tillsammans med restaurangchef lägga schema och ansvara för att budget följs och att verksamheten håller en sund lönsamhet.


Vi är ett litet team där varje individs prestation spelar roll. Här kan du göra skillnad!
Vill du bli en i gänget? Hör av dig!
Säsongen börjar i slutet av Maj, tillträde till tjänsten sker senast den 14e Maj. Det mesta arbetet sker mellan Midsommar och mitten av Augusti. Eftersom arbetsplatsen ligger en bit utanför stan är körkort och tillgänglighet till bil meriterande. Möjlighet till boende i anslutning till anläggningen finns.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksmästare till storslagen fjällMiljö

Ansök    Sep 27    Four Service AB    Köksmästare
Kreativ köksmästare till storslagen fjällmiljö   Vi söker nu för kunds räkning en nyfiken och driven köksmästare till en destinationsort i Härjedalen. Du som söker ska ha mångårig erfarenhet från kockyrket och ha tidigare erfarenhet från att leda ett kök i egenskap av köksmästare.  På denna vackra plats ansvarar köksmästaren för två olika kök under de varma månaderna och ytterligare ett när snön lagt sig.  Vår kund på plats ser gärna att du som person ... Visa mer
Kreativ köksmästare till storslagen fjällmiljö
 
Vi söker nu för kunds räkning en nyfiken och driven köksmästare till en destinationsort i Härjedalen. Du som söker ska ha mångårig erfarenhet från kockyrket och ha tidigare erfarenhet från att leda ett kök i egenskap av köksmästare. 

På denna vackra plats ansvarar köksmästaren för två olika kök under de varma månaderna och ytterligare ett när snön lagt sig. 

Vår kund på plats ser gärna att du som person är ordningsam, organisatoriskt lagd, någon som andra gärna leds av samt att du uppskattar närheten till fjäll och natur med allt vad det innebär. Som yrkesperson förväntas du: vara nyfiken, kunna hantera både klassisk matlagning och moderna tekniker, vara drivande i utveckling av matkoncept, ha ett ekonomiskt tänk och vara insatt i hållbarhetsfrågor. 

Tjänsten är en fast tillsvidareanställning på heltid så du som söker denna tjänst måste vilja bosätta dig i närområdet och ha som plan att stanna kvar över tid. Vår kund bistår gärna i att leta ett permanent boende i trakten samt att de kan hjälpa till med tillfälligt boende om anställningen hinner starta innan du hittat ditt nya drömboende. 
I nära samarbete med anläggningens F&B-Manager kommer du ansvara för 5-10 kockar (beroende på säsong) och deras schema, arbetsmiljö och kompetensutveckling. I övrigt så är det generella arbetsuppgifter som gäller här: inköp, egenkontroll, bemanning, kvalité/produkt, menyer och ekonomi. 
Mycket av maten som lagas här är traditionell och har hög igenkänningsfaktor för att passa fjällturistande gäster året om, men för den sakens skull är den inte daterad. Tvärtom ska allt som lämnar köket känns modernt men ändå tryggt, spännande men ändå okonstlat. 
Självklart finns det enormt mycket mer att berätta om denna tjänst men det tar vi gärna när vi ses på en första intervju här på kontoret hos oss på Arenavägen 45 vid Avicii Arena i Stockholm. Har du inte möjlighet att komma hit så sätter vi upp ett videomöte i stället.
Ansök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected].

Vi ser fram emot att höra av dig! 
Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se Visa mindre

Köksmästare för Waldorfförskolan

Verksamheten Waldorf Umeå, med förskola, fritidshem och grundskola, är Sveriges nordligaste Waldorfskola med ca 85 barn i förskolan, 25 barn i förskoleklass och 200 elever i grundskolan. Förskolan är belägen på två enheter, Solgården på Umedalen och Solrosen på Backen. Verksamheten bedrivs i stiftelseform och är icke vinstdrivande. Hållbarhet genomsyrar verksamheten och maten i förskolan och förskoleklass är ekologisk och vegetarisk. Förskolans kök, där ma... Visa mer
Verksamheten
Waldorf Umeå, med förskola, fritidshem och grundskola, är Sveriges nordligaste Waldorfskola med ca 85 barn i förskolan, 25 barn i förskoleklass och 200 elever i grundskolan.
Förskolan är belägen på två enheter, Solgården på Umedalen och Solrosen på Backen.
Verksamheten bedrivs i stiftelseform och är icke vinstdrivande. Hållbarhet genomsyrar verksamheten och maten i förskolan och förskoleklass är ekologisk och vegetarisk.
Förskolans kök, där maten lagas från grunden, ligger i Solrosens lokaler och omfattar ca 110- 130 portioner.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en köksmästare som med inspiration lagar vegetarisk mat från grunden utan tillsatser och med biodynamiska/ ekologiska råvaror så långt som det är möjligt. Som köksmästare arbetar du mycket självständigt och leder arbetet i köket, planerar matsedlar samt har ansvar för inköp och budget. Du kommer att hantera flera olika typer av specialkost samt förädlingsmetoder såsom mjölksyrning, fermentering och surdeg. Som köksmästare kommer du att ha ett nära samarbete med barn och pedagoger och samarbeta med assisterande kökspersonal. I arbetet ingår även att träffa föräldrar och samtala om waldorfpedagogikens syn på kosten för barn.
Behörighetskrav
Utbildad kock
Utbildning inom specialkost
Erfarenhet av arbete som köksmästare
Erfarenhet av vegetarisk matlagning
Meriterande
Kunskap inom naturliga förädlingsmetoder såsom syrning, fermentering och surdeg.
Erfarenhet av att ha arbetat pedagogiskt i kök/förskolekök.
Erfarenhet av att ha arbetat inom waldorfpedagogisk verksamhet.


Vi söker
Du är utbildad kock.
Du har utbildning inom specialkost.
Du har erfarenhet av arbete som köksmästare.
Du har gedigen erfarenhet av vegetarisk matlagning.
Du är positiv, lösningsfokuserad och initiativrik.
Du har en god samarbetsförmåga.
Du är självständig, flexibel och tycker om att ha många bollar i luften samtidigt.
Du är lugn, trygg och förtroendeingivande. Visa mindre

Köksmästare på Köksbaren

Ansök    Jan 21    Köksbaren Umeå AB    Köksmästare
Köksbaren är en gastrobar, en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat tillagad av det bästa som finns för stunden. Vi jobbar i säsong och med råvaror av högsta kvalitet. För att alltid få det bästa samarbetar vi bara med gårdar och leverantörer som motsvarar våra krav. Vi söker dig som är positiv, glad initiativrik och flexibel. Som brinner för ditt yrke som kock. Du arbetar i ett fantastiskt team men har förmågan att arbeta sjä... Visa mer
Köksbaren är en gastrobar, en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat tillagad av det bästa som finns för stunden. Vi jobbar i säsong och med råvaror av högsta kvalitet. För att alltid få det bästa samarbetar vi bara med gårdar och leverantörer som motsvarar våra krav.
Vi söker dig som är positiv, glad initiativrik och flexibel. Som brinner för ditt yrke som kock. Du arbetar i ett fantastiskt team men har förmågan att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Hög arbetsmoral, noggrannhet värderar vi högt. Du ska leda och fördela arbetet i köket på bästa sätt för verksamheten. Fortbilda Inspirera till en mycket god arbetsmiljö.
Noggrannhet ,framförhållning och ha en bra organisation med tydliga rutiner är av stor vikt. Känner du igen dig i detta, sök nu!!
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Kock på timmar till White Guide krog

Ansök    Apr 1    Kvarkenfisk AB    Köksmästare
Kock på timmar till White Guide krog! Kvarkenfisk, för sjunde året i rad utsedd till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser i White Guide och nominerad till ÅRETS MERROIR AWARD 2017, en av White Guide mest prestigefyllda utmärkelser, gläder oss och stimulerar till att utveckla både anläggningen och verksamheten ytterligare och vi söker. En innovativ och inspirerande kock som älskar att laga mat och som vill driva och vidareutveckla vårt unika fiskekr... Visa mer
Kock på timmar till White Guide krog!
Kvarkenfisk, för sjunde året i rad utsedd till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser i White Guide och nominerad till ÅRETS MERROIR AWARD 2017, en av White Guide mest prestigefyllda utmärkelser, gläder oss och stimulerar till att utveckla både anläggningen och verksamheten ytterligare och vi söker.

En innovativ och inspirerande kock som älskar att laga mat och som vill driva och vidareutveckla vårt unika fiskekrogskoncept vid havet. I rollen som kock har du drifts- och kvalitetsansvaret för verksamheten, du jobbar i driften och ansvarar för planering, personal, inköp osv.
Vi börjar med timmar under rådande omständigheter men förhoppningsvis så utvecklas detta till en kökschefs tjänst.

Du är en engagerad och självklar ledare som med tydlighet och värme kan inspirera och skapa ett effektivt team. Du är rak och öppet i din kommunikation och har stort fokus på samarbete och att ta tillvara kollektiv kompetens.

Intresseanmälan & frågor:
Din intresseanmälan inkl. CV skickar du med mail till Gunnar Asplund vd Kvarkenfisk, e-post [email protected], tele 070-605 42 30, snarast.

Fakta Kvarkenfisk
Ute vid vackra Rovögerns fiskeläge, strax norr om Umeå via nyanlagd väg hittar du Kvarkenfisk - Fiskekrogen vid havet. Tack vare fisket och kunskapen inom förädling kan vi erbjuda delikatesser direkt från havet som tillagas av våra skickliga kockar! Kvarkenfisk är utsedd för sjette året i rad av White Guide till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser. Vi har 18 000 lunch/middagsgäster under sommarhalvåret och ca 2 000 julbordsgäster. I vårt koncept ingår luncher/middagar, julbord, företagsevent upp till 150 personer, privata fester, gästhamn/sjömack. Boende och ställplatser.
#jobbjustnu Visa mindre

Kökschef Brödernas Umeå

KÖKSCHEF BRÖDERNAS Dina ansvarsområden som köksmästare inom Brödernas: Att följa satta direktiv tillsammans med övriga i ledningsgrupp på plats och leverera vår produkt enligt konceptets standard. Övergripande ansvar för service & kvalitet av färdig produkt från kök. Att ha god kännedom om de kollektivavtal vi berörs av samt att de följs. Att alltid tillhandahålla medarbetarna med aktuell lista över allergener i meny. Skapa utförliga listor med tydlig... Visa mer
KÖKSCHEF BRÖDERNAS
Dina ansvarsområden som köksmästare inom Brödernas:

Att följa satta direktiv tillsammans med övriga i ledningsgrupp på plats och leverera vår produkt enligt konceptets standard.

Övergripande ansvar för service & kvalitet av färdig produkt från kök.

Att ha god kännedom om de kollektivavtal vi berörs av samt att de följs.

Att alltid tillhandahålla medarbetarna med aktuell lista över allergener i meny.

Skapa utförliga listor med tydliga rutiner & instruktioner (vad, vart, när & av vem) för varje ansvarsområde inom din enhet samt se till att dessa följs av medarbetarna. Personalansvar inom kök, attest av lön & att personal arbetar efter satt schema.Ansvar för inköp och organisation.

Att närvara varje vecka på restaurangens ledningsmöten & vara väl förberedd på de punkter som i förväg skickats ut i agendaform.

Konceptutveckling · Att följa skrivna avtal gällande inköp av varor och hålla sig till våra leverantörer i den mån det är möjligt samt bibehålla en god ton mot våra samarbetspartners & leverantörer.

Fakturaansvar för mat, disk & städ.

Introduktion av nyanställda samt utbildning/ vidareutveckling av dem

APPLY FOR THIS JOB (https://brodernas.teamtailor.com/jobs/978137-kokschef-jonkoping/applications/new) Visa mindre

Kökschef til White Guide krog

Ansök    Apr 1    Kvarkenfisk AB    Köksmästare
Kökschef till White Guide krog! Kvarkenfisk, för sjunde året i rad utsedd till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser i White Guide och nominerad till ÅRETS MERROIR AWARD 2017, en av White Guide mest prestigefyllda utmärkelser, gläder oss och stimulerar till att utveckla både anläggningen och verksamheten ytterligare och vi söker. En innovativ och inspirerande Kökschef som älskar att laga mat och som vill driva och vidareutveckla vårt unika fiskekr... Visa mer
Kökschef till White Guide krog!

Kvarkenfisk, för sjunde året i rad utsedd till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser i White Guide och nominerad till ÅRETS MERROIR AWARD 2017, en av White Guide mest prestigefyllda utmärkelser, gläder oss och stimulerar till att utveckla både anläggningen och verksamheten ytterligare och vi söker.

En innovativ och inspirerande Kökschef som älskar att laga mat och som vill driva och vidareutveckla vårt unika fiskekrogskoncept vid havet. I rollen som Kökschef har du drifts- och kvalitetsansvaret för verksamheten, du jobbar i driften och ansvarar för planering, personal, inköp m.m.

Du har flerårig branscherfarenhet, är en engagerad och självklar ledare som med tydlighet och värme kan inspirera och skapa ett effektivt team. Du är rak och öppen i din kommunikation och har stort fokus på samarbete och att ta tillvara kollektiv kompetens alltid med fokus på kundens bästa.

Intresseanmälan & frågor
Din intresseanmälan inkl. CV skickar du med mail till Gunnar Asplund vd Kvarkenfisk, e-post [email protected], tele 070-605 42 30, omgående 2021.

Fakta Kvarkenfisk
Ute vid vackra Rovögerns fiskeläge, strax norr om Umeå via nyanlagd väg hittar du Kvarkenfisk - Fiskekrogen vid havet. Tack vare fisket och kunskapen inom förädling kan vi erbjuda delikatesser direkt från havet som tillagas av våra skickliga kockar! Kvarkenfisk är utsedd för sjätte året i rad av White Guide till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser. Vi har 18 000 lunch/middagsgäster under sommarhalvåret och över 2000 julbordsgäster. I vårt koncept ingår luncher/middagar, julbord, företagsevent upp till 150 personer, privata fester, gästhamn/sjömack. husvagn/husbilscamping, boende vid havet. Visa mindre

Kock, Sushi

Eastern Palace är beläget mitt i Umeå. Vi bjuder lunch- och kvällsbuffé med både Japanska sushi och de klassiska kinesiska bufférätterna. Vi öppnade upp Eastern Tea House 2014 och erbjuder både spännande kinesiska tesorter såväl som mer genuint traditionella asiatiska maträtterna och ett brett utbud av härligt fräsch sushi. Du är flexibel och stresstålig. Du har dokumenterad erfarenhet som kock för Sushi rätter och asiatisk maträtter. Du ska kunna kommunic... Visa mer
Eastern Palace är beläget mitt i Umeå. Vi bjuder lunch- och kvällsbuffé med både Japanska sushi och de klassiska kinesiska bufférätterna.
Vi öppnade upp Eastern Tea House 2014 och erbjuder både spännande kinesiska tesorter såväl som mer genuint traditionella asiatiska maträtterna och ett brett utbud av härligt fräsch sushi.
Du är flexibel och stresstålig. Du har dokumenterad erfarenhet som kock för Sushi rätter och asiatisk maträtter.
Du ska kunna kommunicera med kollegor på kinesiska, har mycket energi, mod, nyfiken och är inte rädd för att prova nya saker. Visa mindre

Kökschef til White Guide krog

Ansök    Maj 15    Kvarkenfisk AB    Köksmästare
Kökschef till White Guide krog! Kvarkenfisk, för sjätte året i rad utsedd till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser i White Guide och nominerad till ÅRETS MERROIR AWARD 2017, en av White Guide mest prestigefyllda utmärkelser, gläder oss och stimulerar till att utveckla både anläggningen och verksamheten ytterligare och vi söker. En innovativ och inspirerande Kökschef som älskar att laga mat och som vill driva och vidareutveckla vårt unika fiskekr... Visa mer
Kökschef till White Guide krog!

Kvarkenfisk, för sjätte året i rad utsedd till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser i White Guide och nominerad till ÅRETS MERROIR AWARD 2017, en av White Guide mest prestigefyllda utmärkelser, gläder oss och stimulerar till att utveckla både anläggningen och verksamheten ytterligare och vi söker.

En innovativ och inspirerande Kökschef som älskar att laga mat och som vill driva och vidareutveckla vårt unika fiskekrogskoncept vid havet. I rollen som Kökschef har du drifts- och kvalitetsansvaret för verksamheten, du jobbar i driften och ansvarar för planering, personal, inköp m.m.

Du har flerårig branscherfarenhet, är en engagerad och självklar ledare som med tydlighet och värme kan inspirera och skapa ett effektivt team. Du är rak och öppen i din kommunikation och har stort fokus på samarbete och att ta tillvara kollektiv kompetens alltid med fokus på kundens bästa.

Intresseanmälan & frågor
Din intresseanmälan inkl. CV skickar du med mail till Gunnar Asplund vd Kvarkenfisk, e-post [email protected], tele 070-605 42 30, omgående 2020.

Fakta Kvarkenfisk
Ute vid vackra Rovögerns fiskeläge, strax norr om Umeå via nyanlagd väg hittar du Kvarkenfisk - Fiskekrogen vid havet. Tack vare fisket och kunskapen inom förädling kan vi erbjuda delikatesser direkt från havet som tillagas av våra skickliga kockar! Kvarkenfisk är utsedd för sjätte året i rad av White Guide till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser. Vi har 18 000 lunch/middagsgäster under sommarhalvåret och över 2000 julbordsgäster. I vårt koncept ingår luncher/middagar, julbord, företagsevent upp till 150 personer, privata fester, gästhamn/sjömack. husvagn/husbilscamping, boende vid havet. Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Feb 28    delisch måltider AB    Köksmästare
Vill du vara med och utveckla vårt koncept? Har du gedigen erfarenhet av att skapa menyer och ha köksansvar? Är du en fena på svensk husmanskost och traditionell europeisk mat? Vill du jobba mer kontorstid och kanske vara ledig på sommaren? Brinner du för vällagad god mat med lokala råvaror? Då ska du läsa vidare! Delisch måltider AB startade i januari 2021 att leverera Umeås första färdiglagade matkasse på abonnemang. Konceptet liknar den klassiska matkas... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vårt koncept? Har du gedigen erfarenhet av att skapa menyer och ha köksansvar? Är du en fena på svensk husmanskost och traditionell europeisk mat? Vill du jobba mer kontorstid och kanske vara ledig på sommaren? Brinner du för vällagad god mat med lokala råvaror? Då ska du läsa vidare!
Delisch måltider AB startade i januari 2021 att leverera Umeås första färdiglagade matkasse på abonnemang. Konceptet liknar den klassiska matkassen där kunden abonnerar på ingredienser och recept, med skillnad att Delisch levererar färdiglagade, kompletta middagslösningar som kunden värmer upp hemma. Vi har i dagsläget en meny med 5 rätter varje vecka med planer på att utöka konceptet och menyerna för att kunna nå ännu fler kunder i Umeå med närområde.
Vi har endast haft 7 leveranser än så länge och har fått en fantastisk respons av våra kunder!
Vårt mål är att avlasta i en stressig familjevardag, ge inspiration till de som tycker det är rätt tråkigt att laga mat själv och ge de äldre och yngre ett alternativ med färdiglagad näringsriktig mat.
Med andra ord, vi erbjuder vardagslyx till ett rimligt pris!
Vi har i dagsläget en relativt liten produktion i ett kök med stor potential och har planer på att utveckla verksamheten både i Umeå och utanför.
Som köksmästare hos oss kommer du att så småningom ha fullt ansvar för planering av menyer och kökspersonal, du hanterar beställning av råvaror och håller en satt budget, du kvalitetskontrollerar allt som lagas i köket och har en löpande kommunikation med styrelsen för att utveckla menyer och koncept samt dokumenterar egenkontroller och upprätthåller rutiner.
Vi ser att du som söker
har gedigen erfarenhet och intresse för svensk husmanskost, men även för andra klassiska europeiska kök
har arbetat som köksmästare med liknande ansvar i minst 3 år inom “fine dining”
är beredd att lägga det lilla extra mot ett potentiellt delägarskap i företaget
är prestigelös i ditt ledarskap och kan hantera att både ge och ta konstruktiv kritik
drivs av att lära och hjälpa andra
har B-körkort

Urval sker löpande, skicka in personligt brev samt cv med referenser till [email protected]
Tillträde 2021-05-01 eller efter överenskommelse. Visa mindre

Kock på timmar till White Guide krog

Ansök    Maj 5    Kvarkenfisk AB    Köksmästare
Kock på timmar till White Guide krog! Kvarkenfisk, för sjätte året i rad utsedd till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser i White Guide och nominerad till ÅRETS MERROIR AWARD 2017, en av White Guide mest prestigefyllda utmärkelser, gläder oss och stimulerar till att utveckla både anläggningen och verksamheten ytterligare och vi söker. En innovativ och inspirerande kock som älskar att laga mat och som vill driva och vidareutveckla vårt unika fiskekr... Visa mer
Kock på timmar till White Guide krog!
Kvarkenfisk, för sjätte året i rad utsedd till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser i White Guide och nominerad till ÅRETS MERROIR AWARD 2017, en av White Guide mest prestigefyllda utmärkelser, gläder oss och stimulerar till att utveckla både anläggningen och verksamheten ytterligare och vi söker.

En innovativ och inspirerande kock som älskar att laga mat och som vill driva och vidareutveckla vårt unika fiskekrogskoncept vid havet. I rollen som kock har du drifts- och kvalitetsansvaret för verksamheten, du jobbar i driften och ansvarar för planering, personal, inköp osv.
Vi börjar med timmar under rådande omständigheter men förhoppningsvis så utvecklas detta till en kökschefs tjänst.

Du är en engagerad och självklar ledare som med tydlighet och värme kan inspirera och skapa ett effektivt team. Du är rak och öppet i din kommunikation och har stort fokus på samarbete och att ta tillvara kollektiv kompetens.

Intresseanmälan & frågor:
Din intresseanmälan inkl. CV skickar du med mail till Gunnar Asplund vd Kvarkenfisk, e-post [email protected], tele 070-605 42 30, snarast.

Fakta Kvarkenfisk
Ute vid vackra Rovögerns fiskeläge, strax norr om Umeå via nyanlagd väg hittar du Kvarkenfisk - Fiskekrogen vid havet. Tack vare fisket och kunskapen inom förädling kan vi erbjuda delikatesser direkt från havet som tillagas av våra skickliga kockar! Kvarkenfisk är utsedd för sjette året i rad av White Guide till en av Sveriges bästa restaurangupplevelser. Vi har 18 000 lunch/middagsgäster under sommarhalvåret och ca 2 000 julbordsgäster. I vårt koncept ingår luncher/middagar, julbord, företagsevent upp till 150 personer, privata fester, gästhamn/sjömack. Boende och ställplatser.
#jobbjustnu Visa mindre