Lediga jobb som Bartender i Umeå

Se lediga jobb som Bartender i Umeå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Umeå som finns hos arbetsgivaren.

BARTENDER TILL CLARION HOTEL UMEÅ, EXTRA VID BEHOV

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Hösten 2022 öppnade äntli... Visa mer
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Hösten 2022 öppnade äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter driven och passionerade bartender som vill hjälpa oss att skapa en härlig mötesplats att vara på i Umeå.

Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.

Clarion Hotel Umeå kommer är ett av de första hotellen i Sverige som huserar Strawberry nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker.

Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Nu söker vi en driven och erfaren Bartender. Du är en karismatisk person, med gedigen erfarenhet från liknande yrken. Du har ett stort lokalt nätverk där du ser att du har följare som kan vara med och skapa succé tillsammans med dig

Du kommer att leda och fördela arbetet i baren, och tillsammans med teamet skapa oförglömliga upplevelser för hotellets gäster. För dig är det viktigt med samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

I tjänsten ingår:

• Förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Arbetstiden är fördelad kvällstid, helger och i vissa fall dagtid
• Driva arbetet med merförsäljning
• Se till att dagskassan stämmer och är korrekt redovisad.
• Beställningar av varor, samt att arbeta för att goda kontakter med underleverantörer upprätthålls.
• Tillsammans med Restaurangchefen arbeta fram rutiner för avdelningen och se till att dessa efterlevs.
• Följa upp gästnöjdhet
• Säkerställa att den månatliga inventeringen genomförs i tid och rapporteras till Restaurangchef.
• Har en social personlighet och känsla för service samt ger en personlig service och rekommendationer till gäster
• Är ansvarsfull och ser till att lagar och riktlinjer följs
• Kan hantera stress och jobba i högt tempo
• Är initiativrik och självgående samt kan jobba i team
• Har en bra inställning till arbetet och värdesätter arbetsmoral


Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?

Sök innan sista ansökningsdag den 23 juni

Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram. Visa mindre

Bartender Scandic Plaza, Umeå, deltid

Ansök    Maj 2    Scandic Hotels AB    Bartender
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang. Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap o... Visa mer
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang.

Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap och ett gott samarbete mellan avdelningarna skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi en bartender till Scandic Plaza, Umeå

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som bartender agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen?

Du kommer att tillhöra ett grymt team som gör allt för att ge våra gäster en fantastisk hotell- och barupplevelse. Dina arbetsuppgifter är att framställa och servera dryck samt att ge gäster ett positivt bemötande och en god service. I rollen ingår också att arbeta med merförsäljning.

Vem är du?

Eftersom du och dina kollegor är de första gästen möter i vår bar, är det av stor vikt att du har ett vänligt och varmt bemötande samt är uppmärksam på detaljer och gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge gästerna en fantastisk barupplevelse.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från bar och restaurang men lägger stor vikt på personliga egenskaper. För att du ska passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, varannan helg.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps, på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Bartender, Pipes of Scotland

Ansök    Maj 29    Ligula Hospitality Group AB    Bartender
Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini. Beskrivning Om jobbet   Pipes of Scotland ... Visa mer
Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini.Beskrivning
Om jobbet
 

Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter.

Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz.

Är du en person som är positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Har du god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig? Då kan det vara dig vi söker!

 

Vi söker just nu en bartender som;

· Gillar att arbeta i högt tempo då vi har mycket gäster i omlopp.

· Har erfarenhet av barservering och är gärna dryckesintresserad.

· Behärskar både svenska och engelska.

 

Vi söker en person som kan jobba extra under sommaren samt möjligtvis tillsvidare under terminerna ifall intresse finns.


När: välkommen med din ansökan (CV med personlig presentation) senast den 30 juni 2024. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom avtal driver vi även fem Best Western Plus hotell. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

BARTENDER TILL CLARION HOTEL UMEÅ, EXTRA VID BEHOV

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality! Clarion Hotel® is part of Strawberry. Hösten 2022 öppnade äntli... Visa mer
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Hösten 2022 öppnade äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter driven och passionerade bartender som vill hjälpa oss att skapa en härlig mötesplats att vara på i Umeå.

Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.

Clarion Hotel Umeå kommer är ett av de första hotellen i Sverige som huserar Strawberry nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker.

Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Nu söker vi en driven och erfaren Bartender. Du är en karismatisk person, med gedigen erfarenhet från liknande yrken. Du har ett stort lokalt nätverk där du ser att du har följare som kan vara med och skapa succé tillsammans med dig

Du kommer att leda och fördela arbetet i baren, och tillsammans med teamet skapa oförglömliga upplevelser för hotellets gäster. För dig är det viktigt med samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

I tjänsten ingår:

• Förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Arbetstiden är fördelad kvällstid, helger och i vissa fall dagtid
• Driva arbetet med merförsäljning
• Se till att dagskassan stämmer och är korrekt redovisad.
• Beställningar av varor, samt att arbeta för att goda kontakter med underleverantörer upprätthålls.
• Tillsammans med Restaurangchefen arbeta fram rutiner för avdelningen och se till att dessa efterlevs.
• Följa upp gästnöjdhet
• Säkerställa att den månatliga inventeringen genomförs i tid och rapporteras till Restaurangchef.
• Har en social personlighet och känsla för service samt ger en personlig service och rekommendationer till gäster
• Är ansvarsfull och ser till att lagar och riktlinjer följs
• Kan hantera stress och jobba i högt tempo
• Är initiativrik och självgående samt kan jobba i team
• Har en bra inställning till arbetet och värdesätter arbetsmoral


Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?

Sök innan sista ansökningsdag den 15 april

Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram. Visa mindre

Bartender till Sjöbris

Ansök    Mar 13    Älvsbryggan AB    Bartender
Är du vår nya stjärna? Nu söker vi en till bartender under vår -& sommarsäsongen. 75% - 100%. Start enligt överenskommelse. OM JOBBET Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo, varierande dagar, sena nätter, och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service. ATT BLI EN AV OSS Hos oss passar du om du brinner för servi... Visa mer
Är du vår nya stjärna?
Nu söker vi en till bartender under vår -& sommarsäsongen.
75% - 100%. Start enligt överenskommelse.
OM JOBBET
Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo, varierande dagar, sena nätter, och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service.
ATT BLI EN AV OSS
Hos oss passar du om du brinner för service, alltid har gästen i fokus, gillar att ta egna initiativ, har ett gott omdöme och gillar att lösa problem. Att jobba i team är för oss en självklarhet och det är så vi levererar bästa service, så en teamspelare är vad vi söker. Hos oss gillar vi också att sälja, tävla och ge våra gäster snabb och vänlig service.
TEAMKÄNSLA
Dina kollegor på Sjöbris blir som en andra familj. Atmosfären och känslan är omtänksam och inkluderande. Många umgås även efter arbetstid. Den fantastiska lagandan är en stor anledning till varför våra anställda gillar sina jobb.
Låter det som om du skulle passa in här? Sök då jobb hos oss!


Tidigare erfarenhet i baren är ett krav, där man kan jobba självständigt och har en hög nivå av stresstålighet.
Skicka in ditt CV till [email protected] och bli en del i vårt härliga gäng!
Märk din ansökan med bartender Visa mindre

Bartender Scandic Plaza, Umeå, deltid

Ansök    Apr 11    Scandic Hotels AB    Bartender
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang. Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap o... Visa mer
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang.

Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap och ett gott samarbete mellan avdelningarna skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi en bartender till Scandic Plaza, Umeå

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som bartender agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen?

Du kommer att tillhöra ett grymt team som gör allt för att ge våra gäster en fantastisk hotell- och barupplevelse. Dina arbetsuppgifter är att framställa och servera dryck samt att ge gäster ett positivt bemötande och en god service. I rollen ingår också att arbeta med merförsäljning.

Vem är du?

Eftersom du och dina kollegor är de första gästen möter i vår bar, är det av stor vikt att du har ett vänligt och varmt bemötande samt är uppmärksam på detaljer och gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge gästerna en fantastisk barupplevelse.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från bar och restaurang men lägger stor vikt på personliga egenskaper. För att du ska passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, varannan helg.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps, på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Bartender kvällar och helger

Ansök    Nov 14    Orangeriet Boule & Bistro AB    Bartender
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Inspirationen till den färgglada och smakrika maten vi serverar har vi givetvis hämtat från länder kring medelhavet. Vi söker en gl... Visa mer
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå.
Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Inspirationen till den färgglada och smakrika maten vi serverar har vi givetvis hämtat från länder kring medelhavet.
Vi söker en glad och utåtriktad person som brinner för baryrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss. Tänk det som att dina gäster har medelhavssemester på Orangeriet, och du är där för att sätt guldkant på tillvaron!
Vi hoppas att just du vill bli en del av vårt härliga gäng här på Orangeriet boule & bistro och ser fram emot att höra ifrån dig!
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av försäljning av dryck, blanda drinkar, ta hand om beställningar och se till att baren hålls snygg, men även vara behjälplig ute i restaurangen när behov uppstår.
Under arbetspassen som är förlagda under kvällstid, mestadels helg, är det stundtals högt tempo, så det är viktigt att kunna arbeta snabbt och effektivt utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna! Visa mindre

Bartender sommarjobb

Ansök    Jan 19    Mat och Sport i Umeå AB    Bartender
Bartender Vi söker dig som brinner för att skapa minnesvärda upplevelser för varje besökande gäst. Du bör älskar att göra det där lilla extra för att få gästen att vilja komma tillbaka, gång på gång. Är du den positiv och ordningsam personen med rätt personlighet som ser möjligheterna samt sätter gästen i första hand. Att du har erfarenhet är ett plus, men det viktigaste för oss är Du, vem du är. Vi vill arbeta med människor som Vill, som vill utvecklas, ... Visa mer
Bartender
Vi söker dig som brinner för att skapa minnesvärda upplevelser för varje besökande gäst. Du bör älskar att göra det där lilla extra för att få gästen att vilja komma tillbaka, gång på gång. Är du den positiv och ordningsam personen med rätt personlighet som ser möjligheterna samt sätter gästen i första hand.
Att du har erfarenhet är ett plus, men det viktigaste för oss är Du, vem du är. Vi vill arbeta med människor som Vill, som vill utvecklas, bidra till utveckling och hela tiden vilja bli bättre.
Du värdesätter bra service och helhetstänk samt delar gärna med dig av dina kunskap. Du är också ödmjuk och lyssnar på feedback.
Om detta känns som du tveka inte att höra av dig oss.
Skicka in din ansökan med ämne "sommarjobb bartender" till:
Inkludera: CV och personligt brev
Mail: [email protected]
Så berättar vi mer om tjänsten. Visa mindre

Bartender till Sjöbris

Ansök    Feb 1    Älvsbryggan AB    Bartender
Är du vår nya stjärna? Nu söker vi en till bartender under vår -& sommarsäsongen. 75% - 100%. Start enligt överenskommelse. OM JOBBET Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo, varierande dagar, sena nätter, och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service. ATT BLI EN AV OSS Hos oss passar du om du brinner för servi... Visa mer
Är du vår nya stjärna?
Nu söker vi en till bartender under vår -& sommarsäsongen.
75% - 100%. Start enligt överenskommelse.
OM JOBBET
Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo, varierande dagar, sena nätter, och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service.
ATT BLI EN AV OSS
Hos oss passar du om du brinner för service, alltid har gästen i fokus, gillar att ta egna initiativ, har ett gott omdöme och gillar att lösa problem. Att jobba i team är för oss en självklarhet och det är så vi levererar bästa service, så en teamspelare är vad vi söker. Hos oss gillar vi också att sälja, tävla och ge våra gäster snabb och vänlig service.
TEAMKÄNSLA
Dina kollegor på Sjöbris blir som en andra familj. Atmosfären och känslan är omtänksam och inkluderande. Många umgås även efter arbetstid. Den fantastiska lagandan är en stor anledning till varför våra anställda gillar sina jobb.
Låter det som om du skulle passa in här? Sök då jobb hos oss!


Tidigare erfarenhet i baren är ett krav, där man kan jobba självständigt och har en hög nivå av stresstålighet.
Skicka in ditt CV till [email protected] och bli en del i vårt härliga gäng!
Märk din ansökan med bartender Visa mindre

Service Host, Beverage Creation (Bartender), Scandic Plaza, Umeå, extra vid

Ansök    Okt 4    Scandic Hotels AB    Bartender
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang. Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap o... Visa mer
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang.

Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap och ett gott samarbete mellan avdelningarna skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi en Service Host till hotellet Scandic Plaza, Umeå

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du kommer att tillhöra vårt grymma team inom Beverage Creation som gör allt för att ge våra gäster en fantastisk hotell- och barupplevelse. Dina arbetsuppgifter är att framställa och servera dryck samt att ge gäster ett positivt bemötande och en god service. I rollen ingår också att arbeta med merförsäljning.

Vem är du?

Eftersom du och dina kollegor är de första gästen möter i vår bar, är det av stor vikt att du har ett vänligt och varmt bemötande samt är uppmärksam på detaljer och gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge gästerna en fantastisk barupplevelse.

Vi ser gärna att du har en bartenderutbildning i botten och några års erfarenhet. Dina personliga egenskaper och inställning är det allra viktigaste för oss. För att du ska passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på extra vid behov. Tjänsten omfattar kvällsskift i både bar och servering.
Kan leda till fast anställning. Startdatum så snart som möjligt.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps, på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Bartender kvällar och helger

Ansök    Okt 10    Orangeriet Boule & Bistro AB    Bartender
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Inspirationen till den färgglada och smakrika maten vi serverar har vi givetvis hämtat från länder kring medelhavet. Vi söker en gl... Visa mer
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå.
Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Inspirationen till den färgglada och smakrika maten vi serverar har vi givetvis hämtat från länder kring medelhavet.
Vi söker en glad och utåtriktad person som brinner för baryrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss. Tänk det som att dina gäster har medelhavssemester på Orangeriet, och du är där för att sätt guldkant på tillvaron!
Vi hoppas att just du vill bli en del av vårt härliga gäng här på Orangeriet boule & bistro och ser fram emot att höra ifrån dig!
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av försäljning av dryck, blanda drinkar, ta hand om beställningar och se till att baren hålls snygg, men även vara behjälplig ute i restaurangen när behov uppstår.
Under arbetspassen som är förlagda under kvällstid, mestadels helg, är det stundtals högt tempo, så det är viktigt att kunna arbeta snabbt och effektivt utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna! Visa mindre

OLearys Umeå söker Bartender

Ansök    Nov 13    O'learys Trademark AB    Bartender
Stans största nöjescentrum, söker bartender med passion för mat, dryck, sport och människor! Vi söker dig som Har minst två års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relatio... Visa mer
Stans största nöjescentrum, söker bartender med passion för mat, dryck, sport och människor!

Vi söker dig som
Har minst två års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är passionerad kring ditt arbete, är prestigelös och sätter gästernas upplevelse i första rummet!

Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt.

Arbetsuppgifter
Som Bartender hos oss är du huvudsakligt ansvarig för servering till gästerna i våra barer. Du ansvarar för att skapa och servera dryck till våra gäster utifrån önskemål och ge gästerna en härlig upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Som bartender är du även behjälplig till flera delar som berör restaurangen såsom servis, aktiviteter, disk etc vid behov.

Som bartender kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med servispersonal och andra bartenders, men även med baransvarig, restaurangchef och platschef. Tillsammans med baransvarig ansvarar ni för att skapa en trivsam och rolig miljö i barerna samt driva och utveckla barerna framåt för att våra barer ska fungera så optimalt som möjligt!

Om O'Learys
O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan.

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 20-50%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: Umeå

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö med ett härligt team och goda chanser till vidareutveckling inom företaget! Visa mindre

Bartenders

BARTENDER Extrapersonal, Restaurang Äpplet Umeå Folkets Hus är en av Sveriges största kultur- och kongressanläggningar. I Umeå Folkets Hus erbjuds ett stort utbud av teater, musik, film, konferenser, kongresser, festivaler och festarrangemang. Restaurang Äpplet – beställningsrestaurang för sällskap upp till 650 personer. Konferensluncher/middagar. Personalfester, specialmenyer vid kulturella arrangemang. Freja – vår pop-up restaurang Vi ... Visa mer
BARTENDER
Extrapersonal, Restaurang Äpplet

Umeå Folkets Hus är en av Sveriges största kultur- och kongressanläggningar.
I Umeå Folkets Hus erbjuds ett stort utbud av teater, musik, film, konferenser,
kongresser, festivaler och festarrangemang.
Restaurang Äpplet – beställningsrestaurang för sällskap upp till 650 personer.
Konferensluncher/middagar. Personalfester, specialmenyer vid kulturella arrangemang.
Freja – vår pop-up restaurang
Vi söker en duktig o karismatisk bartender till våra restauranger på Umeå Folkets Hus.
Du kille eller tjej som är målinriktad, driven och med positiv inställning och inte minst,
en god vilja att ge utmärkt service. Vi ser även att du kan jobba i högt tempo utan att dra
ner på kvaliteten.
Yrkeserfarenhet är ett krav


Vill du veta mer? mejla [email protected]
Tillträde: Snarast möjligt
Arbetstid: Dag, kväll och helg
Lön: Timlön


Skicka ansökan till:
[email protected]
Märk din ansökan ”bartender” Visa mindre

Bartender till Sjöbris

Ansök    Aug 14    Älvsbryggan AB    Bartender
Är du vår nya stjärna? Nu söker vi en till bartender för fast tjänst året runt. 75% - 100%. Start så snart som möjligt enligt överenskommelse. OM JOBBET Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo, varierande dagar, sena nätter, och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service. ATT BLI EN AV OSS Hos oss passar du om du... Visa mer
Är du vår nya stjärna?
Nu söker vi en till bartender för fast tjänst året runt.
75% - 100%. Start så snart som möjligt enligt överenskommelse.
OM JOBBET
Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo, varierande dagar, sena nätter, och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service.
ATT BLI EN AV OSS
Hos oss passar du om du brinner för service, alltid har gästen i fokus, gillar att ta egna initiativ, har ett gott omdöme och gillar att lösa problem. Att jobba i team är för oss en självklarhet och det är så vi levererar bästa service, så en teamspelare är vad vi söker. Hos oss gillar vi också att sälja, tävla och ge våra gäster snabb och vänlig service.
TEAMKÄNSLA
Dina kollegor på Sjöbris blir som en andra familj. Atmosfären och känslan är omtänksam och inkluderande. Många umgås även efter arbetstid. Den fantastiska lagandan är en stor anledning till varför våra anställda gillar sina jobb.
Låter det som om du skulle passa in här? Sök då jobb hos oss!


Tidigare erfarenhet i baren är ett krav, där man kan jobba självständigt och har en hög nivå av stresstålighet.
Vid lugnare dagar serverar man gäster och alla hjälps till i baren.


Skicka in ditt CV till [email protected] och bli en del i vårt härliga gäng!
Märk din ansökan med bartender Visa mindre

Bartender, Pipes of Scotland

Ansök    Jul 31    Ligula Hospitality Group AB    Bartender
Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini. Beskrivning Om jobbet   Pipes of Scotland ... Visa mer
Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini.Beskrivning
Om jobbet
 

Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter.

Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz.

Är du en person som är positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Har du god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig? Då kan det vara dig vi söker!

 

Vi söker just nu en bartender som;

· Gillar att arbeta i högt tempo då vi har mycket gäster i omlopp.

· Har erfarenhet av barservering och är gärna dryckesintresserad.

· Behärskar både svenska och engelska.


När: välkommen med din ansökan (CV med personlig presentation) senast den 31 augusti 2023. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag

 
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Bartender, servitör Scandic Plaza, Umeå, extra vid behov 20%

Ansök    Maj 17    Scandic Hotels AB    Bartender
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang. Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap o... Visa mer
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang.

Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap och ett gott samarbete mellan avdelningarna skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi en Service Host till hotellet Scandic Plaza, Umeå

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du kommer att tillhöra vårt grymma team inom Beverage Creation som gör allt för att ge våra gäster en fantastisk hotell- och barupplevelse. Dina arbetsuppgifter är att framställa och servera dryck samt att ge gäster ett positivt bemötande och en god service. I rollen ingår också att arbeta med merförsäljning.

Vem är du?

Eftersom du och dina kollegor är de första gästen möter i vår bar, är det av stor vikt att du har ett vänligt och varmt bemötande samt är uppmärksam på detaljer och gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge gästerna en fantastisk barupplevelse.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Bartender kvällar och helger

Ansök    Jul 12    Orangeriet Boule & Bistro AB    Bartender
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Inspirationen till den färgglada och smakrika maten vi serverar har vi givetvis hämtat från länder kring medelhavet. Vi söker en gl... Visa mer
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå.
Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Inspirationen till den färgglada och smakrika maten vi serverar har vi givetvis hämtat från länder kring medelhavet.
Vi söker en glad och utåtriktad person som brinner för baryrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss. Tänk det som att dina gäster har medelhavssemester på Orangeriet, och du är där för att sätt guldkant på tillvaron!
Vi hoppas att just du vill bli en del av vårt härliga gäng här på Orangeriet boule & bistro och ser fram emot att höra ifrån dig!
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av försäljning av dryck, blanda drinkar, ta hand om beställningar och se till att baren hålls snygg.
Under arbetspassen som är förlagda under kvällstid, mestadels helg, är det stundtals högt tempo, så det är viktigt att kunna arbeta snabbt och effektivt utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna! Visa mindre

Bartender till Sjöbris

Ansök    Apr 26    Älvsbryggan AB    Bartender
Är du vår nya stjärna? Nu söker vi en till bartender för fast tjänst året runt. 75% - 100%. Start så snart som möjligt enligt överenskommelse. OM JOBBET Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo, varierande dagar, sena nätter, och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service. ATT BLI EN AV OSS Hos oss passar du om du... Visa mer
Är du vår nya stjärna?
Nu söker vi en till bartender för fast tjänst året runt.
75% - 100%. Start så snart som möjligt enligt överenskommelse.
OM JOBBET
Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo, varierande dagar, sena nätter, och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service.
ATT BLI EN AV OSS
Hos oss passar du om du brinner för service, alltid har gästen i fokus, gillar att ta egna initiativ, har ett gott omdöme och gillar att lösa problem. Att jobba i team är för oss en självklarhet och det är så vi levererar bästa service, så en teamspelare är vad vi söker. Hos oss gillar vi också att sälja, tävla och ge våra gäster snabb och vänlig service.
TEAMKÄNSLA
Dina kollegor på Sjöbris blir som en andra familj. Atmosfären och känslan är omtänksam och inkluderande. Många umgås även efter arbetstid. Den fantastiska lagandan är en stor anledning till varför våra anställda gillar sina jobb.
Låter det som om du skulle passa in här? Sök då jobb hos oss!


Tidigare erfarenhet i baren är ett krav, där man kan jobba självständigt och har en hög nivå av stresstålighet.
Skicka in ditt CV till [email protected] och bli en del i vårt härliga gäng!
Märk din ansökan med bartender Visa mindre

Extra jobb Bartender

Ansök    Apr 12    ETP Gruppen AB    Bartender
Är du glad, positiv, stresstålig och vill jobba extra på helgerna Vi söker dig som vill jobba i ett härligt team ,gillar ett högt tempo och att ha många bollar i luften samtidigt. Egenskaper vi söker: Du är målmedveten och stresstålig, med en positiv inställning till förändringar. Du har arbetat som bartender tidigare och har erfarenhet både när det gäller beredning av drinkar, öl och övrigt samt har kassavana. Du har god social kompetens och du har ett ... Visa mer
Är du glad, positiv, stresstålig och vill jobba extra på helgerna
Vi söker dig som vill jobba i ett härligt team ,gillar ett högt tempo och att ha många bollar i luften samtidigt.


Egenskaper vi söker:
Du är målmedveten och stresstålig, med en positiv inställning till förändringar.
Du har arbetat som bartender tidigare och har erfarenhet både när det gäller beredning av drinkar, öl och övrigt samt har kassavana.
Du har god social kompetens och du har ett genuint intresse för människor, service och dryck.


Arbetstider: eftermiddagar och kvällar och helger
Tänk på: Bussar slutar gå. Körkort och bil är en förutsättning (om du inte bor i närheten av Åhlindhem centrum )


Saker vi vill se hos våra kollegor:
Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är passionerad kring ditt arbete, är målinriktad och gör det som krävs för att teamet! Du gillar när det är högt tempo och kan hanterar stress. Du är noggrann och en bra lagspelare.


Om oss:
Rouge är Umeå äldsta klubb sedan 1970 talet där många stora under sin tid. Vi är Kårhus till många Visa mindre

Service Host, Beverage Creation (Bartender), Scandic Plaza, Umeå, extra vid

Ansök    Apr 25    Scandic Hotels AB    Bartender
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang. Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap o... Visa mer
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang.

Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap och ett gott samarbete mellan avdelningarna skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi en Service Host till hotellet Scandic Plaza, Umeå

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du kommer att tillhöra vårt grymma team inom Beverage Creation som gör allt för att ge våra gäster en fantastisk hotell- och barupplevelse. Dina arbetsuppgifter är att framställa och servera dryck samt att ge gäster ett positivt bemötande och en god service. I rollen ingår också att arbeta med merförsäljning.

Vem är du?

Eftersom du och dina kollegor är de första gästen möter i vår bar, är det av stor vikt att du har ett vänligt och varmt bemötande samt är uppmärksam på detaljer och gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge gästerna en fantastisk barupplevelse.

Vi ser gärna att du har en bartenderutbildning i botten och några års erfarenhet. Dina personliga egenskaper och inställning är det allra viktigaste för oss. För att du ska passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps, på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, vår kultur och våra förmåner!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Bartender till Sjöbris

Ansök    Mar 24    Älvsbryggan AB    Bartender
Är du vår nya stjärna? Nu söker vi en till bartender för fast tjänst året runt. 75% - 100%. Start så snart som möjligt enligt överenskommelse. OM JOBBET Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo, varierande dagar, sena nätter, och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service. ATT BLI EN AV OSS Hos oss passar du om du... Visa mer
Är du vår nya stjärna?
Nu söker vi en till bartender för fast tjänst året runt.
75% - 100%. Start så snart som möjligt enligt överenskommelse.
OM JOBBET
Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo, varierande dagar, sena nätter, och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service.
ATT BLI EN AV OSS
Hos oss passar du om du brinner för service, alltid har gästen i fokus, gillar att ta egna initiativ, har ett gott omdöme och gillar att lösa problem. Att jobba i team är för oss en självklarhet och det är så vi levererar bästa service, så en teamspelare är vad vi söker. Hos oss gillar vi också att sälja, tävla och ge våra gäster snabb och vänlig service.
TEAMKÄNSLA
Dina kollegor på Sjöbris blir som en andra familj. Atmosfären och känslan är omtänksam och inkluderande. Många umgås även efter arbetstid. Den fantastiska lagandan är en stor anledning till varför våra anställda gillar sina jobb.
Låter det som om du skulle passa in här? Sök då jobb hos oss!


Tidigare erfarenhet i baren är ett krav, där man kan jobba självständigt och har en hög nivå av stresstålighet.
Skicka in ditt CV till [email protected] och bli en del i vårt härliga gäng!
Märk din ansökan med bartender Visa mindre

Bartender till Tonka Strandgatan & RUS i Umeå

Ansök    Mar 3    Cheffle AB    Bartender
Med ett guldläge vid Umeås vackra älv hittar du en pärla. Hos oss får du riktigt bra mat gjort med kärlek till råvaror och hantverk. Mycket av våra råvaror kommer från våra norrländska skogar och gårdar. Vi bjuder på en skön avslappnad miljö med ett matfokus utan gränser. I vad som har blivit ett av Umeås skönaste ställen med fantastisk utsikt över älven vill vi dela med oss av vår egen kärlek till råvaror och hantverk. Oavsett om gästerna är sugna på ... Visa mer
Med ett guldläge vid Umeås vackra älv hittar du en pärla. Hos oss får du riktigt bra mat gjort med kärlek till råvaror och hantverk. Mycket av våra råvaror kommer från våra norrländska skogar och gårdar. Vi bjuder på en skön avslappnad miljö med ett matfokus utan gränser.


I vad som har blivit ett av Umeås skönaste ställen med fantastisk utsikt över älven vill vi dela med oss av vår egen kärlek till råvaror och hantverk. Oavsett om gästerna är sugna på en grym lunch, cocktails efter jobbet eller en fantastisk middagsupplevelse är de välkomna till oss.

I baren skakar, blandar, mixar och preppar vi allt möjligt gott åt våra gäster både på RUS och i Matsalen. Vi lägger fokus på det som är skoj, det nyskapande och det utmanande. Vår cocktaillista ser vi som något levande och som får förändras efter säsong och humör! 

I matsalen serverars matmässigt våra satta middagar och på RUS serverar vi vår à la carte. Dryckesmässigt jobbar vi även aktivt med mocktails och alkoholfri dryck matchat mot mat där vi utmanar oss själva hela tiden att skapa härliga dryckesupplevelser både med och utan alkohol!

Arbetstiderna kommer att vara varierande med fokus på kvällstid. Du som söker bör ha vana av att servera, ett brinnande intresse för service och är du dessutom nyfiken på mat och dryck så kommer du trivas i den här miljön!

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!


1-2 års erfarenhet Visa mindre

BARTENDER TILL CLARION HOTEL UMEÅ

BARTENDER TILL NYA CLARION HOTEL UMEÅ Hösten 2022 öppnade äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter fler drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå! Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en... Visa mer
BARTENDER TILL NYA CLARION HOTEL UMEÅ

Hösten 2022 öppnade äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter fler drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå!

Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.

Clarion Hotel Umeå kommer vara ett av de första hotellen i Sverige som huserar Nordic Choice nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker. Vi är övertygade om att en maträtt aldrig är bättre än sina råvaror. Vi arbetar därför i säsong och ställer höga krav på våra leverantörers kvalitets- och hållbarhetsengagemang, allt för att våra gäster ska kunna njuta med gott samvete.

Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

________________________________

Just nu söker vi erfaren och karismatisk Bartender som ska vara med och sätta hotellets 2 nya barer på kartan i Umeå. Du kommer att vara med och utarbeta ett helt ny produkt och ingå i ett team som rapporterar till Restaurant Manager.

Som Bartender har du en avgörande roll i att skapa en unik upplevelse för barens och restaurangens gäster. Därför tror vi att du har ett brinnande intresse och kunskap för mat och dryck, har humor, är professionell och personlig i mötet med gästen och har en energi som smittar av sig till alla. Du är initiativrik och gillar att testa dig fram bland olika drycker och får gärna ha specialiserat dig på något unikt, ju nördigare desto bättre. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete med goda rekommendationer.

Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang!
Vill du bli en del av vår framtid i Umeå? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.

Vi söker både deltid och extrapersonal med tillträde enligt överenskommelse.

---------------------------------------

I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter såsom:

• Att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangen och barens gäster.
• Traditionellt bar- och serveringsarbete, med främst dryckesservering till våra gäster.
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet, god kvalité och att nå uppsatta mål för avdelningen.
• Skall vara kunnig om aktuell meny samt drycker.
• Är väl insatt i lagen om ansvarsfull alkoholhantering.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet.
• Kassaansvar
• Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar.

________________________________
Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?
Sök innan sista ansökningsdag.

Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå?

Hemsida: www.clarionumea.se
Linkedin: Clarion Hotel Umeå
Instagram: @clarionumea

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge och Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Bartender till Sjöbris

Ansök    Feb 22    Älvsbryggan AB    Bartender
Är du vår nya stjärna? Nu söker vi fler bartenders inför vår -och sommarsäsongen. 100% tjänst från juni, juli & augusti med chans till förlängning. Start enligt överenskommelse. OM JOBBET Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo, varierande dagar, sena nätter, och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service. ATT BL... Visa mer
Är du vår nya stjärna?
Nu söker vi fler bartenders inför vår -och sommarsäsongen.
100% tjänst från juni, juli & augusti med chans till förlängning. Start enligt överenskommelse.
OM JOBBET
Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo, varierande dagar, sena nätter, och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service.
ATT BLI EN AV OSS
Hos oss passar du om du brinner för service, alltid har gästen i fokus, gillar att ta egna initiativ, har ett gott omdöme och gillar att lösa problem. Att jobba i team är för oss en självklarhet och det är så vi levererar bästa service, så en teamspelare är vad vi söker. Hos oss gillar vi också att sälja, tävla och ge våra gäster snabb och vänlig service.
TEAMKÄNSLA
Dina kollegor på Sjöbris blir som en andra familj. Atmosfären och känslan är omtänksam och inkluderande. Många umgås även efter arbetstid. Den fantastiska lagandan är en stor anledning till varför våra anställda gillar sina jobb.
Låter det som om du skulle passa in här? Sök då jobb hos oss!


Tidigare erfarenhet i baren är ett krav, där man kan jobba självständigt och har en hög nivå av stresstålighet.
Skicka in ditt CV till [email protected] och bli en del i vårt härliga gäng!
Märk din ansökan med bartender Visa mindre

Bartender till Pinchos Umeå, Heltid & Deltid

Ansök    Jan 27    Pincho Nation AB    Bartender
Just nu söker vi en ny kollega till baren Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt. Vi kan erbjuda dig - stora möjli... Visa mer
Just nu söker vi en ny kollega till baren
Det viktigt för oss att hitta rätt person, med rätt attityd och som har den där magiska fingertoppskänslan. Vi letar efter någon som kan arbeta självständigt i baren men som också förstår vikten av teamkänslan i restaurangen i sin helhet. Vi behöver någon som inte bara levererar välsmakande drinkar utan också har förmågan ge vår gäster ett glatt och personligt bemötande samtidigt.

Vi kan erbjuda dig

- stora möjligheter att utvecklas i kedjan

- ett innovativt koncept

- nya spännande drinkar på menyn

- fantastiska kollegor!

- en riktigt rolig arbetsplats

För att passa bra hos oss tror vi att du

- har tidigare barvana

- kan prestera i en miljö med högt tempo

- är snabb, noggrann och effektiv

- förstår vikten av att ge personlig service

- är bra på att säkerställa kvalitet

- sprider positiv energi omkring dig

- alltid gör ditt yttersta för att göra gästen nöjd

- uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Rex bar & grill i Umeå söker Bartender - EXTRA helger/nätter

Ansök    Jan 17    Maincourse i Umeå AB    Bartender
Har minst ett års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har kassavana. Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du har tidigare erfarenhet från bartenderyrket. Du har ett stort intresse för dryck och cocktails, med ett stort plus om du även brinner för mat. Hos oss får du möjlighet att j... Visa mer
Har minst ett års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har kassavana. Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.
Vi söker dig som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du har tidigare erfarenhet från bartenderyrket. Du har ett stort intresse för dryck och cocktails, med ett stort plus om du även brinner för mat. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag.
Som Bartender hos oss är du huvudsakligt ansvarig för servering till gästerna i våra barer. Du ansvarar för att skapa och servera dryck till våra gäster utifrån önskemål och ge gästerna en härlig upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Som bartender är du även behjälplig till flera delar som berör restaurangen såsom servis, aktiviteter, disk etc vid behov.
Som bartender kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med servispersonal och andra bartenders, men även med baransvarig, restaurangchef och platschef. Tillsammans med baransvarig ansvarar ni för att skapa en trivsam och rolig miljö i barerna samt driva och utveckla barerna framåt för att våra barer ska fungera så optimalt som möjligt!
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Extra timanställning med möjlighet till fast anställning
ARBETSTIDER: Kvällar/helger/nätter
PLATS: Umeå
VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö med härligt team och goda chanser till vidareutveckling inom företaget!


Om oss: Året är 1892 och stadsarkitekt F-O Lindström färdigställer Rådhuset. Därefter kommer stadsverksamheter som Post, skattekontor, rättsväsendet, polis, arrest, skolväsenden och många andra att husera i huset fram till 1996 då Rex flyttar in i stora delar av lokalerna.
Här har Rex sedan starten drivit restaurang, bar, festvåning och konferensverksamhet. Rex har alltid velat och kommer alltid vilja vara stället för alla och för många bra ögonblick i livet. Vi har under våra år blivit umebornas bästa vän med Norrlands längsta hängbar. Vi finns omnämnda i Whiteguide för såväl maten som baren, där vi placerat oss som en av landets bästa.
2011 renoverades Brasseriet. Restaurangen öppnades upp, fick en större rymd där uppdelning mellan bar och matsal suddades ut.
Hösten 2015 expanderade Rex med ytterligare två nya verksamheter i Rådhuset, Rådhuskällaren och Juliette. Nu kan vi erbjuda något för alla och alla tillfällen. Ett nöjeshus mitt i centrala Umeå. Visa mindre

O'Learys Umeå söker Bartender!

Ansök    Nov 23    O'learys Trademark AB    Bartender
O'Learys i Umeå, stans största nöjescentrum, söker bartender med passion för mat, dryck, sport och människor! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att ... Visa mer
O'Learys i Umeå, stans största nöjescentrum, söker bartender med passion för mat, dryck, sport och människor!

Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är passionerad kring ditt arbete, är prestigelös och sätter gästernas upplevelse i första rummet!

Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt.

Arbetsuppgifter

Som Bartender hos oss är du huvudsakligt ansvarig för servering till gästerna i våra barer. Du ansvarar för att skapa och servera dryck till våra gäster utifrån önskemål och ge gästerna en härlig upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Som bartender är du även behjälplig till flera delar som berör restaurangen såsom servis, aktiviteter, disk etc vid behov.

Som bartender kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med servispersonal och andra bartenders, men även med baransvarig, restaurangchef och platschef. Tillsammans med baransvarig ansvarar ni för att skapa en trivsam och rolig miljö i barerna samt driva och utveckla barerna framåt för att våra barer ska fungera så optimalt som möjligt!

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: 75%

ARBETSTIDER: Mestadels kvällar och helger

PLATS: Umeå

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö med härligt team och goda chanser till vidareutveckling inom företaget!Om O'Learys Umeå

O'Learys i Umeå är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum på 3000m2 som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats vid Utopia Galleria i Umeå, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av flera unika våningar med restaurang, bar, dansgolv och aktiviteter. Det händer något hos oss varje dag, såsom dagens lunch, live musik, karaoke, nattklubb och såklart massor av live sport!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

Bartender till Klang Umeå

Ansök    Okt 17    Klang Market Väst AB    Bartender
Vi behöver en grym bartender i vår snart nyöppnade restaurang i Utopia! På Klang Market arbetar vi med hög intensitet och hög kvalitét. I baren serverar vi premiumdrinkar med fokus på bra hantverk där allt görs från grunden. Vi söker en person med positiv och lösningsorienterad inställning, men framförallt viljan att utvecklas samt ha en passion för service och innovativa cocktails. Tjänsten är gränsöverskridande mellan bar och service där fokus ligger på ... Visa mer
Vi behöver en grym bartender i vår snart nyöppnade restaurang i Utopia!
På Klang Market arbetar vi med hög intensitet och hög kvalitét. I baren serverar vi premiumdrinkar med fokus på bra hantverk där allt görs från grunden.
Vi söker en person med positiv och lösningsorienterad inställning, men framförallt viljan att utvecklas samt ha en passion för service och innovativa cocktails.
Tjänsten är gränsöverskridande mellan bar och service där fokus ligger på bar men arbete i service förekommer. Den innebär sena kvällar och helger och du förväntas komma in med erfarenhet från cocktailbarer.

ARBETSBESKRIVNING:
Som bartender ansvarar du för drinkblandning, beställningar och kassaarbete. Mer specifikt innebär det att du kommer att blanda drinkar och servera i baren, se till att baren är påfylld med glas, flaskor och garnering till drinkar samt plocka glas och disk. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma.
EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:
- Blanda och servera dryck
- Ta betalt i kassan
- Ta emot beställningar
VEM ÄR DU?
Till rollen som bartender söker vi framförallt dig som är en social och karismatisk person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta som bartender. Utöver det är det en stor fördel om du har bartenderutbildning, har utbildning inom matsäkerhet och HACCP och behärskar svenska och engelska helt flytande (fler språkkunskaper är väldigt meriterande).
VI ERBJUDER:
- Extremt rolig arbetsplats med mångfald och jämställdhet i fokus
- Ett starkt, uppskattat koncept, bra verktyg och en trygg organisation
- Fullständigt ansvar för baren både vad gäller lönsamhet och bemanning
- Utvecklingsmöjligheter
- Kollektivavtal
- Upplärning av rutiner, koncept och varumärke i god tid före uppstart
- Stöd, närvaro och coachning i början av verksamhetens uppstart och kontinuerligt

VI SÖKER DIG SOM HAR:
- Ambitiös, prestigelös och positiv arbetsanda
- Vilja att arbeta gränsöverskridande
- Lösningsorienterat tänk
- Nära till skratt och god förmåga att öka arbetsglädjen i teamet
- Möjlighet att kunna arbeta oregelbunden arbetstid
- Minst 3 års erfarenhet av bar och service
- Kunskap om gällande lagar kring alkohol och livsmedel
Vill ni veta mer om oss innan ni söker så in på vår hemsida och kika mer; www.klangmarket.se


Vi hörs! Visa mindre

Bartender Extra

Bartender Lottas Krog är en centralt belägen och välkänd pub för många Umeå bor, unga som gamla. Vi har stor fokus på vällagad, klassisk pubmat med moderna inslag. Sedan 2013 har vi bryggt eget öl i vårt mikrobryggeri (Björkstadens Mikrobryggeri). Öl ligger oss väldigt varmt om hjärtat, men såklart kan man även hitta allt från kvalitativa viner till klassiska cocktails hos oss. Målsättningen är vettigt prissatt mat/ dryck med förvånansvärd kvalitet och s... Visa mer
Bartender


Lottas Krog är en centralt belägen och välkänd pub för många Umeå bor, unga som gamla. Vi har stor fokus på vällagad, klassisk pubmat med moderna inslag. Sedan 2013 har vi bryggt eget öl i vårt mikrobryggeri (Björkstadens Mikrobryggeri). Öl ligger oss väldigt varmt om hjärtat, men såklart kan man även hitta allt från kvalitativa viner till klassiska cocktails hos oss.
Målsättningen är vettigt prissatt mat/ dryck med förvånansvärd kvalitet och service.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat, dryck, god service, gillar att jobba i team samt alltid sätter gästen i fokus. Du ska inte ha några problem att jobba under stress i ett högt tempo.
Erfarenhet är meriterande.
Vi hoppas att just du vill bli en del av vårat gäng här på Lottas Krog och ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

SUPERVISOR - BARTENDER TILL CLARION HOTEL UMEÅ

BAR SUPERVISOR TILL NYA CLARION HOTEL UMEÅ Hösten 2022 öppnade äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi eftter en driven och passionerad medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå! Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum,... Visa mer
BAR SUPERVISOR TILL NYA CLARION HOTEL UMEÅ

Hösten 2022 öppnade äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi eftter en driven och passionerad medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå!

Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.

Clarion Hotel Umeå kommer vara ett av de första hotellen i Sverige som huserar Nordic Choice nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker.

Vi är övertygade om att en maträtt aldrig är bättre än sina råvaror. Vi arbetar därför i säsong och ställer höga krav på våra leverantörers kvalitets- och hållbarhetsengagemang, allt för att våra gäster ska kunna njuta med gott samvete.

Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Nu söker vi en driven och erfaren Bar Supervisor för att utveckla och sätta en av hotellets två barer på kartan i Umeå. Du är en karismatisk ledare, med gedigen erfarenhet från liknande yrken. du har ett stort lokalt nätverk där du ser att du har följare som kan vara med och skapa succé tillsammans med dig

Du kommer att leda och fördela arbetet i barerna, och tillsammans med teamet skapa oförglömliga upplevelser för hotellets gäster. För dig är det viktigt med samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

I tjänsten ingår:

• Leda och delegera det dagliga arbetet på avdelningen.
• Förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Arbetstiden är fördelad kvällstid och helger samt att dagtid kan förekomma
• Leda och driva arbetet med merförsäljning
• I samråd med Restaurangchef arbeta med schemaläggning, upplärning och utbildning.
• Kontinuerligt säkerställa att all personal i baren kan produktutbud och leverera god service.
• Ansvarig för att dagskassan stämmer och är korrekt redovisad.
• Beställningar av varor, samt att arbeta för att goda kontakter med underleverantörer upprätthålls.
• Tillsammans med Restaurangchefen arbeta fram rutiner för avdelningen och ansvara för att dessa efterlevs.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet
• Säkerställa att den månatliga inventeringen genomförs i tid och rapporteras till Restaurangchef.
• Är väl insatt i lagen om Ansvarsfull Alkoholhantering.

________________________________

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?

Sök innan sista ansökningsdag den 24 november.

Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram för spännande uppdateringar!

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge och Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Barchef Umeå

Ansök    Sep 5    Klang Market Väst AB    Bartender
I höst slår vi upp dörrarna till vår restaurang i Umeå och söker därför i god tid en av verksamhetens viktigaste personer. Vill du jobba på en dynamisk och extremt rolig arbetsplats? Klang Market är ett populärt och framgångsrikt restaurangkoncept med rötterna i Stockholm med modern meny som har allt från lunch, brunch och á la carte till afterwork och med en härlig cocktailbar. I Utopia, mitt i stadens hjärta och puls öppnar vi ett flaggskepp och givetvis... Visa mer
I höst slår vi upp dörrarna till vår restaurang i Umeå och söker därför i god tid en av verksamhetens viktigaste personer. Vill du jobba på en dynamisk och extremt rolig arbetsplats?
Klang Market är ett populärt och framgångsrikt restaurangkoncept med rötterna i Stockholm med modern meny som har allt från lunch, brunch och á la carte till afterwork och med en härlig cocktailbar.
I Utopia, mitt i stadens hjärta och puls öppnar vi ett flaggskepp och givetvis behöver vi hitta en barchef som vill skaka fantastiska drinkar till våra gäster.


ARBETSBESKRIVNING:
Som bartender ansvarar du för drinkblandning, beställningar och kassaarbete. Mer specifikt innebär det att du kommer att blanda drinkar och servera i baren, se till att baren är påfylld med glas, flaskor och garnering till drinkar samt plocka glas och disk. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma.
EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:
- Blanda och servera dryck
- Ta betalt i kassan
- Ta emot beställningar

VEM ÄR DU?
Till rollen som bartender söker vi framförallt dig som är en social och karismatisk person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta som bartender. Utöver det är det en stor fördel om du har bartenderutbildning, har utbildning inom matsäkerhet och HACCP och behärskar svenska och engelska helt flytande (fler språkkunskaper är väldigt meriterande).


VI ERBJUDER:
- Extremt rolig arbetsplats med mångfald och jämställdhet i fokus
- Ett starkt, uppskattat koncept, bra verktyg och en trygg organisation
- Fullständigt ansvar för baren både vad gäller lönsamhet och bemanning
- Konkurrenskraftig lön
- Utvecklingsmöjligheter
- Kollektivavtal
- Upplärning av rutiner, koncept och varumärke i god tid före uppstart
- Stöd, närvaro och coachning i början av verksamhetens uppstart och kontinuerligt
VI SÖKER DIG SOM HAR:
- Ambitiös, prestigelös och positiv arbetsanda
- Vilja att arbeta gränsöverskridande
- Lösningsorienterat tänkande
- Nära till skratt och god förmåga att öka arbetsglädjen i teamet
- Möjlighet att tillträda senast 1/11
- Möjlighet att kunna arbeta oregelbundna arbetstider
- Minst 3 års erfarenhet av bar och service
- Kunskap gällande lagar kring alkohol och livsmedel
För information gällande andra tjänster:
https://jobb.klangmarket.se

Get to know us while you wait
www.klangmarket.se
@klangmarket Visa mindre

Barchef Umeå

Ansök    Sep 30    Klang Market Väst AB    Bartender
I höst slår vi upp dörrarna till vår restaurang i Umeå och söker därför i god tid en av verksamhetens viktigaste personer. Vill du jobba på en dynamisk och extremt rolig arbetsplats? Klang Market är ett populärt och framgångsrikt restaurangkoncept med rötterna i Stockholm med modern meny som har allt från lunch, brunch och á la carte till afterwork och med en härlig cocktailbar. I Utopia, mitt i stadens hjärta och puls öppnar vi ett flaggskepp och givetvis... Visa mer
I höst slår vi upp dörrarna till vår restaurang i Umeå och söker därför i god tid en av verksamhetens viktigaste personer. Vill du jobba på en dynamisk och extremt rolig arbetsplats?
Klang Market är ett populärt och framgångsrikt restaurangkoncept med rötterna i Stockholm med modern meny som har allt från lunch, brunch och á la carte till afterwork och med en härlig cocktailbar.
I Utopia, mitt i stadens hjärta och puls öppnar vi ett flaggskepp och givetvis behöver vi hitta en barchef som vill skaka fantastiska drinkar till våra gäster.


ARBETSBESKRIVNING:
Som bartender ansvarar du för drinkblandning, beställningar och kassaarbete. Mer specifikt innebär det att du kommer att blanda drinkar och servera i baren, se till att baren är påfylld med glas, flaskor och garnering till drinkar samt plocka glas och disk. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma.
EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:
- Blanda och servera dryck
- Ta betalt i kassan
- Ta emot beställningar

VEM ÄR DU?
Till rollen som bartender söker vi framförallt dig som är en social och karismatisk person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta som bartender. Utöver det är det en stor fördel om du har bartenderutbildning, har utbildning inom matsäkerhet och HACCP och behärskar svenska och engelska helt flytande (fler språkkunskaper är väldigt meriterande).


VI ERBJUDER:
- Extremt rolig arbetsplats med mångfald och jämställdhet i fokus
- Ett starkt, uppskattat koncept, bra verktyg och en trygg organisation
- Fullständigt ansvar för baren både vad gäller lönsamhet och bemanning
- Konkurrenskraftig lön
- Utvecklingsmöjligheter
- Kollektivavtal
- Upplärning av rutiner, koncept och varumärke i god tid före uppstart
- Stöd, närvaro och coachning i början av verksamhetens uppstart och kontinuerligt
VI SÖKER DIG SOM HAR:
- Ambitiös, prestigelös och positiv arbetsanda
- Vilja att arbeta gränsöverskridande
- Lösningsorienterat tänkande
- Nära till skratt och god förmåga att öka arbetsglädjen i teamet
- Möjlighet att tillträda senast 1/11
- Möjlighet att kunna arbeta oregelbundna arbetstider
- Minst 3 års erfarenhet av bar och service
- Kunskap gällande lagar kring alkohol och livsmedel
För information gällande andra tjänster:
https://jobb.klangmarket.se

Get to know us while you wait
www.klangmarket.se
@klangmarket Visa mindre

Bartenders till Cinco Restaurante Umeå

Ansök    Okt 11    Renmarkstorget Fem AB    Bartender
Cinco Restaurante Umeå söker bartenders till nattklubbsbarerna och även cocktailbaren på Hörnet. Har du intresse av sprit och cocktails, eller har du mycket energi och gillar att jobba fartfyllt i en nattklubbsmiljö? Då kanske Cinco är arbetsplatsen för dig. Vad förväntas av dig? Att du kan leverera dryck till en hög kvalitet i en stressfylld miljö. Att du kan kommunicera med gäster, ta snabba beslut och servera alkoholhaltig dryck på ett ansvarsfullt sä... Visa mer
Cinco Restaurante Umeå söker bartenders till nattklubbsbarerna och även cocktailbaren på Hörnet.
Har du intresse av sprit och cocktails, eller har du mycket energi och gillar att jobba fartfyllt i en nattklubbsmiljö?
Då kanske Cinco är arbetsplatsen för dig.


Vad förväntas av dig?
Att du kan leverera dryck till en hög kvalitet i en stressfylld miljö.
Att du kan kommunicera med gäster, ta snabba beslut och servera alkoholhaltig dryck på ett ansvarsfullt sätt.
Att du är noggrann, kan hålla tempot uppe och tycker om nattklubbspulsen.


Vi erbjuder:
Ett flexibelt jobb, med möjlighet till både timanställning eller större tjänster.
En rolig och fartfylld arbetsplats med en god stämning i personalen.
Chans att utvecklas och lära dig mer om öl, vin och sprit, med kurser några gånger per år.


Sök redan nu, tjänsten kan tillämpas innan ansökningsdatumet är slut.
Ansök med CV och personligt brev via mail. Visa mindre

O'Learys Umeå söker Bartender - EXTRA helger/nätter

Ansök    Aug 11    O'learys Trademark AB    Bartender
O'Learys i Umeå söker bartender som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på... Visa mer
O'Learys i Umeå söker bartender som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang!

Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är passionerad kring ditt arbete, är prestigelös och sätter gästernas upplevelse i första rummet!

Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt.

Arbetsuppgifter

Som Bartender hos oss är du huvudsakligt ansvarig för servering till gästerna i våra barer. Du ansvarar för att skapa och servera dryck till våra gäster utifrån önskemål och ge gästerna en härlig upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Som bartender är du även behjälplig till flera delar som berör restaurangen såsom servis, aktiviteter, disk etc vid behov.

Som bartender kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med servispersonal och andra bartenders, men även med baransvarig, restaurangchef och platschef. Tillsammans med baransvarig ansvarar ni för att skapa en trivsam och rolig miljö i barerna samt driva och utveckla barerna framåt för att våra barer ska fungera så optimalt som möjligt!

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Extra timanställning med möjlighet till fast anställning

ARBETSTIDER: Kvällar/helger/nätter

PLATS: Umeå

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö med härligt team och goda chanser till vidareutveckling inom företaget!Om O'Learys Umeå

O'Learys i Umeå är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum på 3000m2 som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats vid Utopia Galleria i Umeå, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av flera unika våningar med restaurang, bar, dansgolv och aktiviteter. Det händer något hos oss varje dag, såsom dagens lunch, live musik, karaoke, nattklubb och såklart massor av live sport!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

Bartender Umeå

Ansök    Jun 2    Zynca AB    Bartender
Vår kund har serverat nöjda gäster sedan 1996. På deras pubar ska alla ha råd med en matbit och något att dricka. De strävar alltid efter att erbjuda god mat och ett brett utbud av drycker till bästa möjliga pris. I en avslappnad miljö får deras gäster en skön upplevelse där glädje och humor är självklara inslag. Vi söker dig som har ett naturligt kundfokus, du är serviceminded och driven. Som bartender hos oss kommer du jobba i ett högt tempo och därför ä... Visa mer
Vår kund har serverat nöjda gäster sedan 1996. På deras pubar ska alla ha råd med en matbit och något att dricka. De strävar alltid efter att erbjuda god mat och ett brett utbud av drycker till bästa möjliga pris. I en avslappnad miljö får deras gäster en skön upplevelse där glädje och humor är självklara inslag.
Vi söker dig som har ett naturligt kundfokus, du är serviceminded och driven. Som bartender hos oss kommer du jobba i ett högt tempo och därför är det extra viktigt att du förstår att kommunikation är avgörande för ett smidigt och roligt teamwork.
Om Zynca:
Vi är Sveriges digitala Jobbförmedling!?
Med Zyncas digitala plattform kopplar vi samman arbetsgivare med arbetssökande. Allt på en och samma plats!?
Vår kund tillhandahåller T-shirt som arbetskläder.
____________________________________________________________________
Låter detta som dig? Tveka inte, du är varmt välkommen att skicka in dig ansökan med ett CV och en bild till [email protected] och märk din ansökan med Bartender Umeå.
Vi kommer att kontakta de kandidater som är aktuella för nästa steg.
Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Bartenders till Cinco Restaurante Umeå

Ansök    Maj 18    Renmarkstorget Fem AB    Bartender
Cinco Restaurante Umeå söker bartenders till nattklubbsbarerna och även cocktailbaren på Hörnet. Har du intresse av sprit och cocktails, eller har du mycket energi och gillar att jobba fartfyllt i en nattklubbsmiljö? Då kanske Cinco är arbetsplatsen för dig. Vad förväntas av dig? Att du kan leverera dryck till en hög kvalitet i en stressfylld miljö. Att du kan kommunicera med gäster, ta snabba beslut och servera alkoholhaltig dryck på ett ansvarsfullt sä... Visa mer
Cinco Restaurante Umeå söker bartenders till nattklubbsbarerna och även cocktailbaren på Hörnet.
Har du intresse av sprit och cocktails, eller har du mycket energi och gillar att jobba fartfyllt i en nattklubbsmiljö?
Då kanske Cinco är arbetsplatsen för dig.


Vad förväntas av dig?
Att du kan leverera dryck till en hög kvalitet i en stressfylld miljö.
Att du kan kommunicera med gäster, ta snabba beslut och servera alkoholhaltig dryck på ett ansvarsfullt sätt.
Att du är noggrann, kan hålla tempot uppe och tycker om nattklubbspulsen.


Vi erbjuder:
Ett flexibelt jobb, med möjlighet till både timanställning eller större tjänster.
En rolig och fartfylld arbetsplats med en god stämning i personalen.
Chans att utvecklas och lära dig mer om öl, vin och sprit, med kurser några gånger per år.


Sök redan nu, tjänsten kan tillämpas innan ansökningsdatumet är slut.
Ansök med CV och personligt brev via mail. Visa mindre

Rouge i Umeå söker bartenders

Ansök    Apr 25    ETP Gruppen AB    Bartender
Hej, vi Söker dig som har kunskap inom bar och har jobbat med det tidigare. Vi är en stor nattklubb med väldigt många gäster så det ska gå fort och smidigt. Är man snabb och trevlig så är det här ett jobb för dig. MVH Visa mer
Hej, vi Söker dig som har kunskap inom bar och har jobbat med det tidigare.
Vi är en stor nattklubb med väldigt många gäster så det ska gå fort och smidigt.
Är man snabb och trevlig så är det här ett jobb för dig.
MVH Visa mindre

Bartenders till Brännbollsyran

Ansök    Apr 5    Homerun Festivals Sweden AB    Bartender
Vi söker bartender till Brännbollsyran 2022 som kan arbeta i ett högt tempo med serviceinriktning. Arbetet består i att sälja mat och dryck. Kassavana är ett krav. Visa mer
Vi söker bartender till Brännbollsyran 2022 som kan arbeta i ett högt tempo med serviceinriktning. Arbetet består i att sälja mat och dryck. Kassavana är ett krav. Visa mindre

BARTENDER TILL NYA CLARION HOTEL UMEÅ

Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå! Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anlednin... Visa mer
Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå!

Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.

Clarion Hotel Umeå kommer vara ett av de första hotellen i Sverige som huserar Nordic Choice nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker.

Vi är övertygade om att en maträtt aldrig är bättre än sina råvaror. Vi arbetar därför i säsong och ställer höga krav på våra leverantörers kvalitets- och hållbarhetsengagemang, allt för att våra gäster ska kunna njuta med gott samvete.

Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Just nu söker vi erfaren och karismatisk Bartender som ska vara med och sätta hotellets 2 nya barer på kartan i Umeå. Du kommer att vara med och utarbeta ett helt ny produkt och ingå i ett team som rapporterar till Restaurant Manager.

Som Bartender har du en avgörande roll i att skapa en unik upplevelse för barens och restaurangens gäster. Därför tror vi att du har ett brinnande intresse och kunskap för mat och dryck, har humor, är professionell och personlig i mötet med gästen och har en energi som smittar av sig till alla. Du är initiativrik och gillar att testa dig fram bland olika drycker och får gärna ha specialiserat dig på något unikt, ju nördigare desto bättre. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete med goda rekommendationer.

Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang!

Vill du bli en del av vår framtid i Umeå? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.

I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter såsom:

• Att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangen och barens gäster.
• Traditionellt bar- och serveringsarbete, med främst dryckesservering till våra gäster.
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet, god kvalité och att nå uppsatta mål för avdelningen.
• Skall vara kunnig om aktuell meny samt drycker.
• Är väl insatt i lagen om ansvarsfull alkoholhantering.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet.
• Kassaansvar
• Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar.

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?

Sök innan sista ansökningsdag den 19 maj.

Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram för spännande uppdateringar fram till öppningen!

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge och Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Bartenders

BARTENDER Extrapersonal, Restaurang Äpplet och Freja Umeå Folkets Hus är en av Sveriges största kultur- och kongressanläggningar. I Umeå Folkets Hus erbjuds ett stort utbud av teater, musik, film, konferenser, kongresser, festivaler och festarrangemang. Restaurang Äpplet – beställningsrestaurang för sällskap upp till 650 personer. Konferensluncher/middagar. Personalfester, specialmenyer vid kulturella arrangemang. Freja – vår pop-up restaurang... Visa mer
BARTENDER
Extrapersonal, Restaurang Äpplet och Freja

Umeå Folkets Hus är en av Sveriges största kultur- och kongressanläggningar.
I Umeå Folkets Hus erbjuds ett stort utbud av teater, musik, film, konferenser,
kongresser, festivaler och festarrangemang.
Restaurang Äpplet – beställningsrestaurang för sällskap upp till 650 personer.
Konferensluncher/middagar. Personalfester, specialmenyer vid kulturella arrangemang.
Freja – vår pop-up restaurang


Vi söker en duktig o karismatisk bartender till våra restauranger på Umeå Folkets Hus.

Du kille eller tjej som är målinriktad, driven och med positiv inställning och inte minst,
en god vilja att ge utmärkt service. Vi ser även att du kan jobba i högt tempo utan att dra
ner på kvaliteten.
Yrkeserfarenhet är meriterande.


Vill du veta mer? Ring Lisa Magnusson, tel: 090156261
Tillträde: Snarast möjligt
Arbetstid: Dag, kväll och helg
Lön: Timlön


Skicka ansökan till:
[email protected]
Märk din ansökan ”bartender” Visa mindre

Bartender kvällar och helger

Ansök    Mar 11    Orangeriet Boule & Bistro AB    Bartender
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Inspirationen till den färgglada och smakrika maten vi serverar har vi givetvis hämtat från länder kring medelhavet. Vi söker en ... Visa mer
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå.
Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Inspirationen till den färgglada och smakrika maten vi serverar har vi givetvis hämtat från länder kring medelhavet.
Vi söker en glad och utåtriktad person som brinner för baryrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss. Tänk det som att dina gäster har medelhavssemester på Orangeriet, och du är där för att sätt guldkant på tillvaron!
Vi hoppas att just du vill bli en del av vårt härliga gäng här på Orangeriet boule & bistro och ser fram emot att höra ifrån dig!
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av försäljning av dryck, blanda drinkar, ta hand om beställningar och se till att baren hålls snygg.
Under arbetspassen som är förlagda under kvällstid, mestadels helg, är det stundtals högt tempo, så det är viktigt att kunna arbeta snabbt och effektivt utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna!
Du har minst två års erfarenhet av yrket och är minst 23 år. Tjänsten är på 75% tillsvidare. Visa mindre

Bartender, Pipes of Scotland

Ansök    Mar 3    Ligula Hospitality Group AB    Bartender
Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini. Beskrivning Om jobbet   Pipes of Scotland ... Visa mer
Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini.Beskrivning
Om jobbet
 

Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter.

Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz.

 

Är du en person som är positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Har du god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig? Då kan det vara dig vi söker!

 

Vi söker just nu en bartender som;

· Gillar att arbeta i högt tempo då vi har mycket gäster i omlopp.

· Har erfarenheter av barservering och är gärna dryckesintresserad.

· Behärskar både svenska och engelska.


När: välkommen med din ansökan (CV med personlig presentation) senast den 3 april 2022. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag

 
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Bartenders till Cinco Restaurante Umeå

Ansök    Feb 21    Renmarkstorget Fem AB    Bartender
Cinco restaurang söker bartenders! Heltid, deltid & vid behov! Är du vår nya stjärna? Vi letar just nu efter dig, som förutom att ha en stark känsla för service, även trivs med att möta nya människor och kan skapa en god och avslappnad stämning och upplevelse för våra gäster. Du som älskar när det händer mycket runt dig. Vi jobbar på fartfyllda kvällar och helger med varierande arbetsuppgifter runt våra barer. I våra lokaler förekommer utöver middagar. Eve... Visa mer
Cinco restaurang söker bartenders!
Heltid, deltid & vid behov!
Är du vår nya stjärna?
Vi letar just nu efter dig, som förutom att ha en stark känsla för service, även trivs med att möta nya människor och kan skapa en god och avslappnad stämning och upplevelse för våra gäster. Du som älskar när det händer mycket runt dig.
Vi jobbar på fartfyllda kvällar och helger med varierande arbetsuppgifter runt våra barer.
I våra lokaler förekommer utöver middagar. Event, fester, studentsittningar med mera. Vi älskar att vara kreativa och hitta nya sätt att mötas.
Vi värderar högst din personlighet hos oss men du får gärna ha tidigare erfarenhet från bar.
Bli en del av familjen skicka in din ansökan till:
[email protected]
Frågor om tjänsterna ring 072-2133392 Visa mindre

O'Learys Umeå söker Bartender - EXTRA helger/nätter

Ansök    Feb 2    O'learys Trademark AB    Bartender
O'Learys i Umeå söker bartender som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på... Visa mer
O'Learys i Umeå söker bartender som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang!

Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är passionerad kring ditt arbete, är prestigelös och sätter gästernas upplevelse i första rummet!

Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt.

Arbetsuppgifter

Som Bartender hos oss är du huvudsakligt ansvarig för servering till gästerna i våra barer. Du ansvarar för att skapa och servera dryck till våra gäster utifrån önskemål och ge gästerna en härlig upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Som bartender är du även behjälplig till flera delar som berör restaurangen såsom servis, aktiviteter, disk etc vid behov.

Som bartender kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med servispersonal och andra bartenders, men även med baransvarig, restaurangchef och platschef. Tillsammans med baransvarig ansvarar ni för att skapa en trivsam och rolig miljö i barerna samt driva och utveckla barerna framåt för att våra barer ska fungera så optimalt som möjligt!

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Omgående

OMFATTNING: Extra timanställning med möjlighet till fast anställning

ARBETSTIDER: Kvällar/helger/nätter

PLATS: Umeå

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö med härligt team och goda chanser till vidareutveckling inom företaget!Om O'Learys Umeå

O'Learys i Umeå är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum på 3000m2 som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats vid Utopia Galleria i Umeå, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av flera unika våningar med restaurang, bar, dansgolv och aktiviteter. Det händer något hos oss varje dag, såsom dagens lunch, live musik, karaoke, nattklubb och såklart massor av live sport!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

Hotel Aveny söker bartender för Pipes Of Scotland - extra personal

Ansök    Feb 4    Profilevents AB    Bartender
Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter. Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz. Är du en person som är positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Har du god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker just nu en bartender som; · Gillar att arbeta i högt tempo... Visa mer
Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter. Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz.
Är du en person som är positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Har du god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig? Då kan det vara dig vi söker!
Vi söker just nu en bartender som;
· Gillar att arbeta i högt tempo då vi har mycket gäster i omlopp.
· Har goda erfarenheter av barservering och är gärna dryckesintresserad.
· Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Om tjänsten
· Lön enligt överenskommelse
· Vi har kollektivavtal
Ansökan
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in en ansökan!
Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection by Ligula, Good Morning Hotels, Motel L och Apartments by Ligula. Dessutom är vi franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. I anslutning till hotellen driver vi också restaurangverksamhet under varumärken som Angelini, Pipes of Scotland, La Gare, Plaza Grill, The Side Bar, The Library Bar, Oak Bar och Sofiehof. Visa mindre

Rouge i Umeå söker bartenders

Ansök    Nov 11    ETP Gruppen AB    Bartender
Hej, vi Söker dig som har kunskap inom bar och har jobbat med det tidigare. Vi är en stor nattklubb med väldigt många gäster så det ska gå fort och smidigt. Är man snabb och trevlig så är det här ett jobb för dig. Går man på universitetet så blir man prioriterad för vi är en student krog MVH Visa mer
Hej, vi Söker dig som har kunskap inom bar och har jobbat med det tidigare.
Vi är en stor nattklubb med väldigt många gäster så det ska gå fort och smidigt.
Är man snabb och trevlig så är det här ett jobb för dig.
Går man på universitetet så blir man prioriterad för vi är en student krog
MVH Visa mindre

Bartenders till Sjöbris

Ansök    Feb 2    Älvsbryggan AB    Bartender
Är du vår nya stjärna? Nu söker vi fler bartenders inför vår och sommarsäsongen. Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo och varierande dagar och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service. I utbyte för all den energi, glädje och driv att göra det bästa för våra gäster, erbjuder vi dig, ett stort ansvar, en erfar... Visa mer
Är du vår nya stjärna?
Nu söker vi fler bartenders inför vår och sommarsäsongen.
Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo och varierande dagar och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service.
I utbyte för all den energi, glädje och driv att göra det bästa för våra gäster, erbjuder vi dig, ett stort ansvar, en erfarenhet för livet och möjligheten att utvecklas tillsammans med oss.


VARIERAT ARBETE
Den stora variationen när det gäller arbetsuppgifter gör att det är kul att jobba på Sjöbris. Du lär dig många olika saker inom många områden. Vilket i sin tur är en perfekt språngbräda för en karriär – både i och utanför vårt företag.
ROLIGA MÖTEN
Att göra det lilla extra för gästens skull och få uppskattning för det – är något som är väldigt givande. De många intressanta personerna du möter längs vägen och deras spännande historier är en givande del av jobbet.
PERSONLIG UTVECKLING
Alla kan utvecklas! Även utan tidigare erfarenheter i arbetslivet eller med utbildning kan du snabbt avancera till nya arbetsroller. Så länge som du gör ditt yttersta så finns det stora¬ möjligheter för talangfulla personer.
TEAMKÄNSLA
Dina kollegor på Sjöbris blir som en andra familj. Atmosfären och känslan är omtänksam och inkluderande. Många umgås även efter arbetstid. Den fantastiska lagandan är en stor anledning till varför våra anställda gillar sina jobb.
ATT BLI EN AV OSS
Hos oss passar du om du brinner för service, alltid har gästen i fokus, gillar att ta egna initiativ, har ett gott omdöme och gillar att lösa problem. Att jobba i team är för oss en självklarhet och det är så vi levererar bästa service, så en teamspelare är vad vi söker. Hos oss gillar vi också att sälja, tävla och ge våra gäster snabb och vänlig service.
För att trivas på jobbet är det så klart också viktigt att du känner att du passar in i kulturen och gillar atmosfären på Sjöbris. Det här är några ord som våra medarbetare lägger tyngd på:
Kundfokuserad
Serviceinriktad
Stolthet
Intresse för mat & dryck
Kreativ
Samarbetsvillig

Låter det som om du skulle passa in här? Sök då jobb hos oss!
Skicka in ditt CV till [email protected] och bli en stjärna i vårt härliga gäng!
Märk din ansökan med bartender. Visa mindre

O'Learys Umeå söker Bartender - EXTRA helger/nätter

Ansök    Nov 4    O'learys Trademark AB    Bartender
O'Learys i Umeå söker bartender som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på... Visa mer
O'Learys i Umeå söker bartender som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang!

Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är passionerad kring ditt arbete, är prestigelös och sätter gästernas upplevelse i första rummet!

Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt.

Arbetsuppgifter

Som Bartender hos oss är du huvudsakligt ansvarig för servering till gästerna i våra barer. Du ansvarar för att skapa och servera dryck till våra gäster utifrån önskemål och ge gästerna en härlig upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Som bartender är du även behjälplig till flera delar som berör restaurangen såsom servis, aktiviteter, disk etc vid behov.

Som bartender kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med servispersonal och andra bartenders, men även med baransvarig, restaurangchef och platschef. Tillsammans med baransvarig ansvarar ni för att skapa en trivsam och rolig miljö i barerna samt driva och utveckla barerna framåt för att våra barer ska fungera så optimalt som möjligt!

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Omgående

OMFATTNING: Extra timanställning med möjlighet till fast anställning

ARBETSTIDER: Kvällar/helger/nätter

PLATS: Umeå

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö med härligt team och goda chanser till vidareutveckling inom företaget!Om O'Learys Umeå

O'Learys i Umeå är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum på 3000m2 som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats vid Utopia Galleria i Umeå, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av flera unika våningar med restaurang, bar, dansgolv och aktiviteter. Det händer något hos oss varje dag, såsom dagens lunch, live musik, karaoke, nattklubb och såklart massor av live sport!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

O'Learys Umeå söker Bartender - EXTRA helger/nätter

Ansök    Okt 6    O'learys Trademark AB    Bartender
O'Learys i Umeå söker bartender som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på... Visa mer
O'Learys i Umeå söker bartender som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang!

Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är passionerad kring ditt arbete, är prestigelös och sätter gästernas upplevelse i första rummet!

Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt.

Arbetsuppgifter

Som Bartender hos oss är du huvudsakligt ansvarig för servering till gästerna i våra barer. Du ansvarar för att skapa och servera dryck till våra gäster utifrån önskemål och ge gästerna en härlig upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Som bartender är du även behjälplig till flera delar som berör restaurangen såsom servis, aktiviteter, disk etc vid behov.

Som bartender kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med servispersonal och andra bartenders, men även med baransvarig, restaurangchef och platschef. Tillsammans med baransvarig ansvarar ni för att skapa en trivsam och rolig miljö i barerna samt driva och utveckla barerna framåt för att våra barer ska fungera så optimalt som möjligt!

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Omgående

OMFATTNING: Extra timanställning med möjlighet till fast anställning

ARBETSTIDER: Kvällar/helger/nätter

PLATS: Umeå

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö med härligt team och goda chanser till vidareutveckling inom företaget!Om O'Learys Umeå

O'Learys i Umeå är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum på 3000m2 som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats vid Utopia Galleria i Umeå, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av flera unika våningar med restaurang, bar, dansgolv och aktiviteter. Det händer något hos oss varje dag, såsom dagens lunch, live musik, karaoke, nattklubb och såklart massor av live sport!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

Hotel Aveny söker bartender för Pipes Of Scotland

Ansök    Okt 19    Profilevents AB    Bartender
Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter. Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz. Är du en person som är positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Har du god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker just nu en bartender som; · Gillar att arbeta i högt tempo... Visa mer
Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter. Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz.
Är du en person som är positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Har du god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig? Då kan det vara dig vi söker!
Vi söker just nu en bartender som;
· Gillar att arbeta i högt tempo då vi har mycket gäster i omlopp.
· Har goda erfarenheter av barservering och är gärna dryckesintresserad.
· Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Om tjänsten
· Tjänsten är på tillsvidare, 75%, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
· Lön enligt överenskommelse
· Vi har kollektivavtal
Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse, sista ansökningsdatum är 2021-10-15.
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in en ansökan!
Har ni frågor om tjänsten, kan ni kontakta Jonas Ekholm, [email protected], 090-134100
Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection by Ligula, Good Morning Hotels, Motel L och Apartments by Ligula. Dessutom är vi franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. I anslutning till hotellen driver vi också restaurangverksamhet under varumärken som Angelini, Pipes of Scotland, La Gare, Plaza Grill, The Side Bar, The Library Bar, Oak Bar och Sofiehof. Visa mindre

Bartender kvällar och helger

Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Inspirationen till den färgglada och smakrika maten vi serverar har vi givetvis hämtat från länder kring medelhavet. Vi söker en gl... Visa mer
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Inspirationen till den färgglada och smakrika maten vi serverar har vi givetvis hämtat från länder kring medelhavet. Vi söker en glada och utåtriktade personer som brinner för baryrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss. Tänk det som att dina gäster har medelhavssemester på Orangeriet, och du är där för att sätt guldkant på tillvaron!
Vårt krav är minst två års erfarenhet från yrket och fyllda 22 år
Meriterande är en härlig personlighet i kombination med intresse för mat och dryck
Vi hoppas att just du vill bli en del av vårt härliga gäng här på Orangeriet boule & bistro och ser fram emot att höra ifrån dig!
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av försäljning av dryck från vår bar
Under arbetspassen som är förlagt under kvällstid, mestadels helg, är det stundtals högt tempo, så det är viktigt att kunna arbeta snabbt och effektiv utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna! Visa mindre

Bartender till Cinco

Ansök    Aug 12    Renmarkstorget Fem AB    Bartender
Cinco restaurang söker bartender Är du vår nya stjärna? Vi letar just nu efter dig, som förutom att ha en stark känsla för service, även trivs med att möta nya människor och kan skapa en god och avslappnad stämning och upplevelse för våra gäster. Du som älskar när det händer mycket runt dig. Vi jobbar på fartfyllda kvällar och helger med varierande arbetsuppgifter runt våra barer. I våra lokaler förekommer utöver middagar. Event, fester, studentsittningar ... Visa mer
Cinco restaurang söker bartender
Är du vår nya stjärna?
Vi letar just nu efter dig, som förutom att ha en stark känsla för service, även trivs med att möta nya människor och kan skapa en god och avslappnad stämning och upplevelse för våra gäster. Du som älskar när det händer mycket runt dig.
Vi jobbar på fartfyllda kvällar och helger med varierande arbetsuppgifter runt våra barer.
I våra lokaler förekommer utöver middagar. Event, fester, studentsittningar med mera. Vi älskar att vara kreativa och hitta nya sätt att mötas.
Vi värderar högst din personlighet hos oss men du får gärna ha tidigare erfarenhet från bar.
Bli en del av familjen skicka in din ansökan till [email protected]
Frågor om tjänsterna ring 070-330 17 28 Visa mindre

Hotel Aveny söker bartender för Pipes Of Scotland

Ansök    Sep 7    Profilevents AB    Bartender
Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter. Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz. Är du en person som är positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Har du god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker just nu en bartender som; · Gillar att arbeta i högt tempo... Visa mer
Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter. Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz.
Är du en person som är positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Har du god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig? Då kan det vara dig vi söker!
Vi söker just nu en bartender som;
· Gillar att arbeta i högt tempo då vi har mycket gäster i omlopp.
· Har goda erfarenheter av barservering och är gärna dryckesintresserad.
· Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Om tjänsten
· Tjänsten är på tillsvidare, 75%, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
· Lön enligt överenskommelse
· Vi har kollektivavtal
Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse, sista ansökningsdatum är 2021-10-15.
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in en ansökan!
Har ni frågor om tjänsten, kan ni kontakta Jonas Ekholm, [email protected], 090-134100
Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection by Ligula, Good Morning Hotels, Motel L och Apartments by Ligula. Dessutom är vi franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. I anslutning till hotellen driver vi också restaurangverksamhet under varumärken som Angelini, Pipes of Scotland, La Gare, Plaza Grill, The Side Bar, The Library Bar, Oak Bar och Sofiehof. Visa mindre

O'Learys Umeå söker Bartender!

Ansök    Aug 10    O'learys Trademark AB    Bartender
O'Learys i Umeå, stans största nöjescentrum, söker bartender med passion för mat, dryck, sport och människor! Vi söker dig som Har minst två års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att ... Visa mer
O'Learys i Umeå, stans största nöjescentrum, söker bartender med passion för mat, dryck, sport och människor!

Vi söker dig som

Har minst två års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är passionerad kring ditt arbete, är prestigelös och sätter gästernas upplevelse i första rummet!

Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt.

Arbetsuppgifter

Som Bartender hos oss är du huvudsakligt ansvarig för servering till gästerna i våra barer. Du ansvarar för att skapa och servera dryck till våra gäster utifrån önskemål och ge gästerna en härlig upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Som bartender är du även behjälplig till flera delar som berör restaurangen såsom servis, aktiviteter, disk etc vid behov.

Som bartender kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med servispersonal och andra bartenders, men även med baransvarig, restaurangchef och platschef. Tillsammans med baransvarig ansvarar ni för att skapa en trivsam och rolig miljö i barerna samt driva och utveckla barerna framåt för att våra barer ska fungera så optimalt som möjligt!

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Extra med möjlighet till fast anställning i höst, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: Umeå

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö med härligt team och goda chanser till vidareutveckling inom företaget!Om O'Learys Umeå

O'Learys i Umeå är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum på 3000m2 som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats vid Utopia Galleria i Umeå, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av flera unika våningar med restaurang, bar, dansgolv och aktiviteter. Det händer något hos oss varje dag, såsom dagens lunch, live musik, karaoke, nattklubb och såklart massor av live sport!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

Bartenders till restaurang Sjöbris

Ansök    Aug 4    Älvsbryggan AB    Bartender
Om företaget: Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför. Vi har restaurangen öppen året runt. Vi söker personer med goda säljkunskaper vars arbetsuppgift är att sköta en traditionell bar, genom att ge underhåll till serveringspersonal samt ge den allra bästa servicen till våra gäster. * Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen? * Har du goda erf... Visa mer
Om företaget:
Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför.
Vi har restaurangen öppen året runt.
Vi söker personer med goda säljkunskaper vars arbetsuppgift är att sköta en traditionell bar, genom att ge underhåll till serveringspersonal samt ge den allra bästa servicen till våra gäster.
* Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen?
* Har du goda erfarenheter inom mat och dryck?
* Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress?
* Är du en säljare som alltid ger det lilla extra?
* Har du lätt att se vad som behöver göras?
* Är du flexibel och ställer alltid upp för dina kamrater samt kan hoppa in och arbeta där det behövs?


Stämmer detta in på dig så tveka inte att skicka in CV, personligt brev samt bild och ha chansen att bli en del av ett kanongäng.


Anställningen är omgående, enligt överenskommelse. 75-100% Visa mindre

Bartender till GP´s - Guilty Pleasure Café

Ansök    Jul 30    Tack vare Italien AB    Bartender
GP´s - Guilty Pleasure Café är ett nytt, spännande restaurangkoncept som har öppnat i Umeå denna sommar. Här skapar vi cravings för alla vi känner, där enkelt och vällagat står i fokus. På GP´s serveras frukost, lunch, fika & middag. Restaurangen är öppen sju dagar i veckan och här är alla välkomna. Skakar du drinkar med passion som att det är det roligaste du vet? Då är du helt rätt för GP’s. Vi söker peppade, glada och positiva bartenders som vill göra d... Visa mer
GP´s - Guilty Pleasure Café är ett nytt, spännande restaurangkoncept som har öppnat i Umeå denna sommar. Här skapar vi cravings för alla vi känner, där enkelt och vällagat står i fokus. På GP´s serveras frukost, lunch, fika & middag. Restaurangen är öppen sju dagar i veckan och här är alla välkomna.
Skakar du drinkar med passion som att det är det roligaste du vet? Då är du helt rätt för GP’s. Vi söker peppade, glada och positiva bartenders som vill göra det där lilla extra för varje gäst. Vi söker bartenders med olika bakgrunder och erfarenheter som kan lära av varandra och vår barchef. Du ska vara en trevlig och social teamplayer och se dig själv som en viktig del i det stora hela där alla bidrar till gästens positiva upplevelse av GP’s.
Önskvärda egenskaper som Bartender på GP’s:
Brinnande intresse för dryck
Stresstålig
Positiv och social
Teamplayer Visa mindre

Bartenders till restaurang Sjöbris

Ansök    Jun 29    Älvsbryggan AB    Bartender
Om företaget: Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför. Vi har restaurangen öppen året runt. Vi söker personer med goda säljkunskaper vars arbetsuppgift är att sköta en traditionell bar, genom att ge underhåll till serveringspersonal samt ge den allra bästa servicen till våra gäster. * Har du minst 3 års erfarenhet av restaurangbranschen? * Har du goda erf... Visa mer
Om företaget:
Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför.
Vi har restaurangen öppen året runt.
Vi söker personer med goda säljkunskaper vars arbetsuppgift är att sköta en traditionell bar, genom att ge underhåll till serveringspersonal samt ge den allra bästa servicen till våra gäster.
* Har du minst 3 års erfarenhet av restaurangbranschen?
* Har du goda erfarenheter inom mat och dryck?
* Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress?
* Är du en säljare som alltid ger det lilla extra?
* Har du lätt att se vad som behöver göras?
* Är du flexibel och ställer alltid upp för dina kamrater samt kan hoppa in och arbeta där det behövs?


Stämmer detta in på dig så tveka inte att skicka in CV, personligt brev samt bild och ha chansen att bli en del av ett kanongäng i sommar.


Anställningen är omgående till augusti/september. Enligt överenskommelse. Visa mindre

Hotel Aveny söker baransvarig & bartender för Pipes Of Scotland

Ansök    Jun 23    Profilevents AB    Bartender
Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter. Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz. Är du en person som är positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Har du god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker just nu en baransvarig och bartender som; · Gillar att arb... Visa mer
Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter. Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz.
Är du en person som är positiv, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att samarbeta? Har du god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig? Då kan det vara dig vi söker!
Vi söker just nu en baransvarig och bartender som;
· Gillar att arbeta i högt tempo då vi har mycket gäster i omlopp.
· Har goda erfarenheter av barservering och är gärna dryckesintresserad.
· Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Som baransvarig ser vi dig som har utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från arbetsledande befattningar är meriterande.
Om tjänsten
· Båda tjänster är på tillsvidare, 100%, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
· Lön enligt överenskommelse
· Vi har kollektivavtal
Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse, sista ansökningsdatum är 2021-07-08.
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in en ansökan!
Har ni frågor om tjänsten, kan ni kontakta Magnus Wiklund, [email protected], 090-134100
Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection by Ligula, Good Morning Hotels, Motel L och Apartments by Ligula. Dessutom är vi franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. I anslutning till hotellen driver vi också restaurangverksamhet under varumärken som Angelini, Pipes of Scotland, La Gare, Plaza Grill, The Side Bar, The Library Bar, Oak Bar och Sofiehof. Visa mindre

Cinco restaurang söker barpersonal, servis, driftchef och kock

Ansök    Jun 18    Renmarkstorget Fem AB    Bartender
Är du vår nya stjärna? Vi letar just nu efter dig, som förutom att ha en stark känsla för service, även trivs med att möta nya människor och kan skapa en god och avslappnad stämning och upplevelse för våra gäster. Du som älskar när det händer mycket runtomkring dig. Vi jobbar på fartfyllda kvällar och helger med varierande arbetsuppgifter som inkluderar servering, bar, gå med mat & dryck samt diska. I våra lokaler förekommer utöver middagar. Event, fester... Visa mer
Är du vår nya stjärna?
Vi letar just nu efter dig, som förutom att ha en stark känsla för service, även trivs med att möta nya människor och kan skapa en god och avslappnad stämning och upplevelse för våra gäster. Du som älskar när det händer mycket runtomkring dig.
Vi jobbar på fartfyllda kvällar och helger med varierande arbetsuppgifter som inkluderar servering, bar, gå med mat & dryck samt diska.
I våra lokaler förekommer utöver middagar. Event, fester, studentsittningar med mera. Vi älskar att vara kreativa och hitta nya sätt att mötas.
Vi värderar högst din personlighet hos oss men du får gärna ha tidigare erfarenhet från servering/service yrken.
Bli en del av familjen skicka in din ansökan till [email protected]
Frågor om tjänsterna ring 090-125599

Vi söker barperson, servis, driftschef och kock, allt från tillsvidareanställning till extra arbete.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken men inget krav. Visa mindre

O'Learys Umeå söker Bartender!

Ansök    Jun 22    O'learys Trademark AB    Bartender
O'Learys i Umeå, stans största nöjescentrum, söker bartender med passion för mat, dryck, sport och människor! Vi söker dig som Har minst två års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att ... Visa mer
O'Learys i Umeå, stans största nöjescentrum, söker bartender med passion för mat, dryck, sport och människor!

Vi söker dig som

Har minst två års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är passionerad kring ditt arbete, är prestigelös och sätter gästernas upplevelse i första rummet!

Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt.

Arbetsuppgifter

Som Bartender hos oss är du huvudsakligt ansvarig för servering till gästerna i våra barer. Du ansvarar för att skapa och servera dryck till våra gäster utifrån önskemål och ge gästerna en härlig upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Som bartender är du även behjälplig till flera delar som berör restaurangen såsom servis, aktiviteter, disk etc vid behov.

Som bartender kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med servispersonal och andra bartenders, men även med baransvarig, restaurangchef och platschef. Tillsammans med baransvarig ansvarar ni för att skapa en trivsam och rolig miljö i barerna samt driva och utveckla barerna framåt för att våra barer ska fungera så optimalt som möjligt!

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Extra med möjlighet till fast anställning i höst, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: Umeå

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö med härligt team och goda chanser till vidareutveckling inom företaget!Om O'Learys Umeå

O'Learys i Umeå är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum på 3000m2 som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats vid Utopia Galleria i Umeå, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av flera unika våningar med restaurang, bar, dansgolv och aktiviteter. Det händer något hos oss varje dag, såsom dagens lunch, live musik, karaoke, nattklubb och såklart massor av live sport!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

Bartender kvällstid

Ansök    Jul 20    Orangeriet Boule & Bistro AB    Bartender
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Inspirationen till den färgglada och smakrika maten vi serverar har vi givetvis hämtat från länder kring medelhavet. Vi söker en gl... Visa mer
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Inspirationen till den färgglada och smakrika maten vi serverar har vi givetvis hämtat från länder kring medelhavet. Vi söker en glada och utåtriktade personer som brinner för baryrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss. Tänk det som att dina gäster har medelhavssemester på Orangeriet, och du är där för att sätt guldkant på tillvaron!

Vårt krav är minst ett års erfarenhet från yrket och fyllda 20 år
Meriterande är en härlig personlighet i kombination med intresse för mat och dryck

Vi hoppas att just du vill bli en del av vårt härliga gäng här på Orangeriet boule & bistro och ser fram emot att höra ifrån dig!


Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av försäljning av dryck från vår bar
Under arbetspassen som är förlagt under kvällstid är det stundtals högt tempo, så det är viktigt att kunna arbeta snabbt och effektiv utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna! Visa mindre

Bartender till ny restaurang - GP´s

Ansök    Maj 3    Tack vare Italien AB    Bartender
GP´s - Guilty Pleasure Café är ett nytt, spännande restaurangkoncept som kommer öppna i centrala Umeå i sommar. Här skapar vi cravings för alla vi känner, där enkelt och vällagat står i fokus. På GP´s kommer det serveras frukost, brunch & middag för både hotellgäster och Umeåbor. Restaurangen kommer vara öppen sju dagar i veckan och här är alla välkomna. Skakar du drinkar med passion som att det är det roligaste du vet? Då är du helt rätt för GP’s. Vi söke... Visa mer
GP´s - Guilty Pleasure Café är ett nytt, spännande restaurangkoncept som kommer öppna i centrala Umeå i sommar. Här skapar vi cravings för alla vi känner, där enkelt och vällagat står i fokus. På GP´s kommer det serveras frukost, brunch & middag för både hotellgäster och Umeåbor. Restaurangen kommer vara öppen sju dagar i veckan och här är alla välkomna.
Skakar du drinkar med passion som att det är det roligaste du vet? Då är du helt rätt för GP’s. Vi söker peppade, glada och positiva bartenders som vill göra det där lilla extra för varje gäst. Vi söker bartenders med olika bakgrunder och erfarenheter som kan lära av varandra och vår barchef. Du ska vara en trevlig och social teamplayer och se dig själv som en viktig del i det stora hela där alla bidrar till gästens positiva upplevelse av GP’s.
Önskvärda egenskaper som Bartender på GP’s:
Brinnande intresse för dryck
Stresstålig
Positiv och social
Teamplayer Visa mindre

Bartenders till restaurang Sjöbris

Ansök    Feb 26    Älvsbryggan AB    Bartender
Om företaget: Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför. Vi har restaurangen öppen året runt. Vi söker personer med goda säljkunskaper vars arbetsuppgift är att sköta en traditionell bar, genom att ge underhåll till serveringspersonal samt ge den allra bästa servicen till våra gäster. * Har du minst 3 års erfarenhet av restaurangbranschen? * Har du goda e... Visa mer
Om företaget:
Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför.
Vi har restaurangen öppen året runt.


Vi söker personer med goda säljkunskaper vars arbetsuppgift är att sköta en traditionell bar, genom att ge underhåll till serveringspersonal samt ge den allra bästa servicen till våra gäster.
* Har du minst 3 års erfarenhet av restaurangbranschen?
* Har du goda erfarenheter inom mat och dryck?
* Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress?
* Är du en säljare som alltid ger det lilla extra?
* Har du lätt att se vad som behöver göras?
* Är du flexibel och ställer alltid upp för dina kamrater samt kan hoppa in och arbeta där det behövs?


Stämmer detta in på dig så tveka inte att skicka in CV, personligt brev samt bild och ha chansen att bli en del av ett kanongäng i sommar.


Anställningen gäller från och med maj/juni till aug/sep. Enligt överenskommelse. Visa mindre

Bartender 80%

Ansök    Feb 14    Lottas Krog    Bartender
Tillsvidare 80% Bartender Lottas Krog är en centralt belägen och välkänd pub för många Umeå bor, unga som gamla. Vi har stor fokus på vällagad, klassisk pubmat med moderna inslag. Sedan 2013 har vi bryggt eget öl i vårt mikrobryggeri (Björkstadens Mikrobryggeri). Öl ligger oss väldigt varmt om hjärtat, men såklart kan man även hitta allt från kvalitativa viner till klassiska cocktails hos oss. Målsättningen är vettigt prissatt mat/ dryck med förvånans... Visa mer
Tillsvidare 80%
Bartender


Lottas Krog är en centralt belägen och välkänd pub för många Umeå bor, unga som gamla. Vi har stor fokus på vällagad, klassisk pubmat med moderna inslag. Sedan 2013 har vi bryggt eget öl i vårt mikrobryggeri (Björkstadens Mikrobryggeri). Öl ligger oss väldigt varmt om hjärtat, men såklart kan man även hitta allt från kvalitativa viner till klassiska cocktails hos oss.
Målsättningen är vettigt prissatt mat/ dryck
med förvånansvärd kvalitet och service.
 
Vi söker dig om har
ett brinnande intresse för mat och dryck och god service, gillar att jobba i team
samt alltid sätter gästen i fokus. Du ska inte ha några problem att jobba under stress i ett högt tempo.
Erfarenhet är
meriterande.
Vi hoppas att just du
vill bli en del av vårat gäng här på Lottas Krog och ser fram emot att höra
ifrån dig! Visa mindre

Bartender Extra sommarperiod

Ansök    Feb 18    Lottas Krog    Bartender
Bartender Lottas Krog är en centralt belägen och välkänd pub för många Umeå bor, unga som gamla. Vi har stor fokus på vällagad, klassisk pubmat med moderna inslag. Sedan 2013 har vi bryggt eget öl i vårt mikrobryggeri (Björkstadens Mikrobryggeri). Öl ligger oss väldigt varmt om hjärtat, men såklart kan man även hitta allt från kvalitativa viner till klassiska cocktails hos oss. Målsättningen är vettigt prissatt mat/ dryck med förvånansvärd kvalitet och... Visa mer
Bartender


Lottas Krog är en centralt belägen och välkänd pub för många Umeå bor, unga som gamla. Vi har stor fokus på vällagad, klassisk pubmat med moderna inslag. Sedan 2013 har vi bryggt eget öl i vårt mikrobryggeri (Björkstadens Mikrobryggeri). Öl ligger oss väldigt varmt om hjärtat, men såklart kan man även hitta allt från kvalitativa viner till klassiska cocktails hos oss.
Målsättningen är vettigt prissatt mat/ dryck
med förvånansvärd kvalitet och service.
 
Vi söker dig som har
ett brinnande intresse för mat, dryck, god service, gillar att jobba i team samt alltid sätter gästen i fokus. Du ska inte ha några problem att jobba under stress i ett högt tempo.
Erfarenhet är
meriterande.
Vi hoppas att just du
vill bli en del av vårat gäng här på Lottas Krog och ser fram emot att höra
ifrån dig!


Anställningen gäller från 2020-06-01 t.o.m 2020-09-01 med chans till extra jobb både innan periodens början och efter periodens slut. Visa mindre

Bartenders till restaurang Sjöbris

Ansök    Feb 25    Älvsbryggan AB    Bartender
Om företaget: Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför. Vi har restaurangen öppen alla dagar under hela sommaren och nu även under hösten, vintern och våren. - Har du minst 2 årserfarenhet av restaurangbranschen? - Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress? - Är du en säljare som alltid ger det lilla extra? - Har du lätt att se vad som behöver ... Visa mer
Om företaget:
Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför.


Vi har restaurangen öppen alla dagar under hela sommaren och nu även under hösten, vintern och våren.
- Har du minst 2 årserfarenhet av restaurangbranschen?
- Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress?
- Är du en säljare som alltid ger det lilla extra?
- Har du lätt att se vad som behöver göras?
- Är du flexibel och ställer alltid upp för dina kamrater samt kan hoppa in och arbeta där det behövs?


Stämmer detta in på dig så tveka inte att skicka in ditt CV samt bild och bli en del av ett kanongäng i sommar.


Vi använder oss av Trivecs kassasystem och 2books bokningssystem, tidigare erfarenhet av dessa meriteras.
Vi söker personer med goda säljkunskaper vars arbetsuppgift är att sköta en traditionell bar, genom att ge underhåll till servitriser/servitörer samt ge den allra bästa servicen till våra gäster.


Stämmer detta in på dig, skicka då in ditt CV, personliga brev och bild till oss. Visa mindre

Bartender , Scandic Plaza , Umeå , extra vid behov

Ansök    Aug 12    Scandic Hotels Sverige    Bartender
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang. Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap o... Visa mer
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang.

Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap och ett gott samarbete mellan avdelningarna skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi en bartender - som gillar intressanta möten och många skratt

I baren samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans blanda och servera drinkar som får våra gäster att le. Och ibland bjuds vi in till att lyssna till deras mest otroliga berättelser. Vi tror att du delar vårt intresse för alla typer av personligheter eftersom våra barer samlar människor från hela världen.

Dina arbetsuppgifter som bartender innebär att:

- Traditionellt arbete som bartender, av hög kvalitet.
- Ge personlig service och rekommendationer.
- Bidra till merförsäljning.
- Se till att lagar och riktlinjer följs.
- Arbeta med kassahantering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Som bartender hos oss älskar du mötet med våra gäster och du har ambitionen att leverera service i absolut världsklass. Vi söker dig som är en positiv och engagerad lagspelare som kan arbeta i ett högt tempo och samtidigt kunna ta egna beslut.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

- Bartenderutbildning eller likvärdig erfarenhet.
- God dryckeskunskap.
- Talar engelska och svenska.

Information om tjänsten

Det här är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll.

Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga, både i Sverige och utomlands. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Plaza, Umeå!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Bartender / servis till Pinchos Umeå

Ansök    Maj 20    Pinchos    Bartender
Just nu söker vi bartenders/servis Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi... Visa mer
Just nu söker vi bartenders/servis
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som är sådär lite… Pincholicous!

Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- stora möjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor
- vi erbjuder extra/deltid kvällar och helger

Vill vill gärna att du
- har lätt för att ta initiativ
- kan prestera i stressig miljö
- är snabb, noggrannoch effektiv
- älskar att prata med människor
- är bra på att säkerställa kvalitet
- sprider positiv energi omkring dig

Vi blir extra glada om du
- har erfarenhet från jobb i bar
- uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept
- kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen! Visa mindre

Bartender / extra TC

Ansök    Aug 6    Umeå Folkets Hus    Bartender
Umeå Folkets Hus är en av Sveriges största kultur- och kongressanläggningar. Företaget har ca 85 årsanställda och omsätter ca 55 mkr. I Umeå Folkets Hus erbjuds ett stort utbud av teater, musik, film, konferenser, kongresser, festivaler och festarrangemang. Vi söker en duktig o karismatisk bartender till TC, med minst 3 års yrkeserfarenhet från cocktailbar. Vi ser gärna, men är inte ett krav, att du även har viss erfarenhet från à la carte servering oc... Visa mer
Umeå Folkets Hus är en av Sveriges största kultur- och kongressanläggningar. Företaget har ca 85 årsanställda och omsätter ca 55 mkr.

I Umeå Folkets Hus erbjuds ett stort utbud av teater, musik, film, konferenser,
kongresser, festivaler och festarrangemang.

Vi söker en duktig o karismatisk bartender till TC, med minst 3 års yrkeserfarenhet från cocktailbar. Vi ser gärna, men är inte ett krav, att du även har viss erfarenhet från à la carte servering och att du ser det positivt på att det också kommer vara en del i dina arbetsuppgifter.

Du kille eller tjej som är målinriktad, driven och med positiv inställning och inte minst, en god vilja att ge utmärkt service. Vi ser även att du kan jobba i högt tempo utan att dra ner på kvaliteten.
Yrkeserfarenhet är ett krav och helst på fler restauranger än en.
Arbetstiden är i huvudsak förlagd till kvällar/helger.

Vid eventuella frågor om tjänsten, emottages
dessa endast på denna mail:
[email protected] Visa mindre

Bartender , Scandic Plaza , Umeå , Varann helg

Ansök    Feb 28    Scandic Hotels Sverige    Bartender
Bartender Som bartender hos oss älskar du mötet med våra gäster och du har ambitionen att leverera service i absolut världsklass. Vi söker dig som är en positiv och engagerad lagspelare som trivs att arbeta i ett högt tempo. Dina arbetsuppgifter som bartender innebär: - Traditionellt arbete som bartender, av hög kvalitet. - Ge personlig service och rekommendationer. - Bidra till merförsäljning. - Se till att lagar och riktlinjer följs. - Arbeta me... Visa mer
Bartender

Som bartender hos oss älskar du mötet med våra gäster och du har ambitionen att leverera service i absolut världsklass. Vi söker dig som är en positiv och engagerad lagspelare som trivs att arbeta i ett högt tempo.

Dina arbetsuppgifter som bartender innebär:

- Traditionellt arbete som bartender, av hög kvalitet.
- Ge personlig service och rekommendationer.
- Bidra till merförsäljning.
- Se till att lagar och riktlinjer följs.
- Arbeta med kassahantering.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.

Erfarenheter du tar med och delar med oss
•Bartenderutbildning eller likvärdig erfarenhet.
•God dryckeskunskap.
•Talar engelska och svenska.

Information om tjänsten
Det här är en tillsvidareanställning på deltid. Arbetstiderna är förlagda kvällar och helger.

Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll.

Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga, både i Sverige och utomlands. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic Plaza, Umeå!På de 130 destinationer där våra 280 hotell finns, skapar vi enastående upplevelser för de många människorna att njuta av, inklusive oss själva.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN
Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är.

BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER
Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.

BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN
Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet.

BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD
Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas. Visa mindre

Bartenders till Brännbollsyran

Ansök    Maj 13    Brännbollsyran    Bartender
Vi söker bartender till Brännbollsyran 2019 som kan arbeta i ett högt tempo med serviceinriktning. Arbetet består i att sälja mat och dryck. Kassavana är ett krav. Visa mer
Vi söker bartender till Brännbollsyran 2019 som kan arbeta i ett högt tempo med serviceinriktning. Arbetet består i att sälja mat och dryck. Kassavana är ett krav. Visa mindre

Bartender / servis till Pinchos Umeå

Ansök    Feb 18    Pinchos    Bartender
Just nu söker vi bartenders/servis Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi... Visa mer
Just nu söker vi bartenders/servis
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential till vår ständigt växande familj. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. Istället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som är sådär lite… Pincholicous!

Vi kan erbjuda dig
- en rolig arbetsplats
- stora möjligheter att utvecklas
- ett innovativt koncept
- fantastiska kollegor
- vi erbjuder extra/deltid kvällar och helger

Vill vill gärna att du
- har lätt för att ta initiativ
- kan prestera i stressig miljö
- är snabb, noggrannoch effektiv
- älskar att prata med människor
- är bra på att säkerställa kvalitet
- sprider positiv energi omkring dig

Vi blir extra glada om du
- har erfarenhet från jobb i bar
- uppskattar att våra drinkar tillagas efter recept
- kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen! Visa mindre

Bartenders till restaurang Sjöbris

Ansök    Feb 5    Älvsbryggan AB    Bartender
Vi på restaurang Sjöbris söker nu bartenders till "nya Sjöbris" . Vi söker personer med goda säljkunskaper vars arbetsuppgift är att sköta en traditionell bar, genom att ge underhåll till servitriser/servitörer samt ge den allra bästa servicen till våra gäster. Stämmer detta in på dig, skicka då in ditt CV, personliga brev och bild till oss. - Har du minst 2 årserfarenhet av restaurangbranschen? - Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress? - Är d... Visa mer
Vi på restaurang Sjöbris söker nu bartenders till "nya Sjöbris" . Vi söker personer med goda säljkunskaper vars arbetsuppgift är att sköta en traditionell bar, genom att ge underhåll till servitriser/servitörer samt ge den allra bästa servicen till våra gäster.

Stämmer detta in på dig, skicka då in ditt CV, personliga brev och bild till oss.

- Har du minst 2 årserfarenhet av restaurangbranschen?
- Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress?
- Är du en säljare som alltid ger det lilla extra?
- Har du lätt att se vad som behöver göras?
- Är du flexibel och ställer alltid upp för dina kamrater samt kan hoppa in och arbeta där det behövs?

Stämmer detta in på dig så tveka inte att skicka in ditt CV samt bild och bli en del av ett kanongäng i sommar.

Vi använder oss av Trivecs kassasystem och 2books bokningssystem, tidigare erfarenhet av dessa meriteras.


Om företaget:
Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför.

Vi har restaurangen öppen alla dagar under hela sommaren och nu även under hösten, vintern och våren. Visa mindre