Lediga jobb som Bagare/Konditor i Umeå

Se lediga jobb som Bagare/Konditor i Umeå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Umeå som finns hos arbetsgivaren.

Bagare/ Konditor 25h till Stora Coop Ersboda Umeå

Vi söker en bagare/ konditor Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för branchen och försäljning som vill vara med och utveckla vårt bageri. Tjänsten är på 25 timmar i genomsnitt per vecka. Till vårt bageri söker vi Dig med känsla för branschen. Du som vill utvecklas inom ett område du är kunnig inom eller lära dig ett nytt jobb i en spännande bransch! Vi söker bagare och trågare som kan eller vill lära sig tillverk... Visa mer
Vi söker en bagare/ konditor

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för branchen och försäljning som vill vara med och utveckla vårt bageri. Tjänsten är på 25 timmar i genomsnitt per vecka.

Till vårt bageri söker vi Dig med känsla för branschen. Du som vill utvecklas inom ett område du är kunnig inom eller lära dig ett nytt jobb i en spännande bransch! Vi söker bagare och trågare som kan eller vill lära sig tillverka degar och baka allt från matbröd till fikabröd. Vi söker konditorer som kan eller vill lära sig tillverka tårtor och mackor samt andra kondis produkter. Din passion för området och talang för struktur och ordning och reda är utpräglad.

Som medarbetare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete samt har förmåga att utveckla varuområdet. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Du arbetar i huvudsak med arbetsuppgifter inom Ditt område. Det innebär att utföra alla sedvanliga uppgifter som ingår i tjänsten. Du ska medverka till att de dagliga rutinerna och de löpande arbetsmomenten utförs på ett planerat och optimalt sätt.

Säljchef Lars Andersson 090-10 42 56
Du är lyhörd för trender och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för bageriet. Vi ser allra helst att du har god vana och utbildning inom branschen. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Facklig kontakt Kasper Wikström 090-10 42 18


Om du vill veta mer om Coop Nord, besök vår hemsida www.coopnord.se

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 290 000 medlemmar och driver 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt – mat. Vill du vara en del i vårt lag? Visa mindre

bagare

Ansök    Okt 12    MEKKA KONDITORI    Bagare/Konditor
bageri, Konditori, café sedan 1950 talet. Vi säljer vår egen produkt över disken och har stor servering . * att du tidigare har hanterat en espressomaskin * är minst 18 år då arbetet innebär hantering av kassa * att du talar god svenska då arbetet innebär mycket kundkontakter Detta är inte ett krav, är du rätt person kan vi lära upp dig på plats Inget hinder om du är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Vi söker dig som är social, påli... Visa mer
bageri, Konditori, café sedan 1950 talet.
Vi säljer vår egen produkt över disken och har stor servering . * att du tidigare har hanterat en espressomaskin
* är minst 18 år då arbetet innebär hantering av kassa
* att du talar god svenska då arbetet innebär mycket kundkontakter
Detta är inte ett krav, är du rätt person kan vi lära upp dig på plats


Inget hinder om du är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Vi söker dig som är social, pålitlig och inte är rädd för att ta tag i det som behöver göras.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet ! Visa mindre

Bagare och konditor - vikariat

Ansök    Feb 21    Elite Hotels    Bagare/Konditor
Vem älskar inte doften av nybakat bröd på morgonen?! Det gör vi och det gör alla våra gäster - därför bakar vi allt vårt bröd själva. Inte nog med det så är vi kända för vårt hembakade fika som vi serverar alla våra konferensgäster, för att inte tala om vår brunch som vi dukar upp varje lördag med godsaker som kanske just du har skapat?! Då vår bagare och konditor ska vara ledig i ca. ett halvår så erbjuder vi nu ett vikariat på 85% där du känner att du f... Visa mer
Vem älskar inte doften av nybakat bröd på morgonen?! Det gör vi och det gör alla våra gäster - därför bakar vi allt vårt bröd själva. Inte nog med det så är vi kända för vårt hembakade fika som vi serverar alla våra konferensgäster, för att inte tala om vår brunch som vi dukar upp varje lördag med godsaker som kanske just du har skapat?!

Då vår bagare och konditor ska vara ledig i ca. ett halvår så erbjuder vi nu ett vikariat på 85% där du känner att du får jobba i en perfekt kombination av kreativt skapande, planering och produktion.

Vi söker dig som har erfarenhet som bagare eller konditor och som vill utvecklas inom detta. Vi har ett härligt team där samarbete och kreativitet värderas högt, vi vill lära och utmanas av varandra och därför vill vi komplettera med just din kunskap. Som del i vårt team kommer du arbeta i en inspirerande miljö, nära kollegor både i kök, servering och på konferens. Du arbetar morgon, dag och kväll - vardag som helg - vår miljö innebär också att du arbetar i ett öppet kök.

I den här tjänsten ser vi möjligheten för dig att mer självständigt få driva upplägg av produktion och smarta arbetssätt, vi förutsätter att du kontinuerligt utvärderar och förnyar våra olika produkter som du är del i - allt för att varje dag känna den där stoltheten över den gästupplevelse vi skapat tillsammans.

Som person är du ansvarstagande, engagerad och nyfiken. Vi arbetar tillsammans och vi har alltid en struktur och plan för att kunna stå redo när våra gäster kommer till oss. Du behöver därför vara strukturerad, effektiv och noggrann i ditt arbete. Du har en fallenhet för att lyfta blicken och planera för (minst) hela veckan, du är duktig på att värdera och prioritera bland dina uppgifter och vidare insiktsfull så att du ber om hjälp när detta behövs.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning.

Praktikaliteter:

- Arbetstider: Varierande
- Omfattning: 85%
- Start: Enligt överenskommelse
- Lön: Enligt avtal
- För frågor om tjänsten kontakta: Fredrik Gidlund, [email protected] eller 070-3066286
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Bagare

Vill du bli en i vårat fantastiska gäng? Vi behöver bli fler och söker nu en bagare. Vi är ett klassiskt konditori och bageri med fokus på hantverket och råvaror. Tjänsten är heltid och lön enligt avtal. Omgående anställning eller enligt överenskommelse. Maila gärna ditt cv till [email protected] Visa mer
Vill du bli en i vårat fantastiska gäng? Vi behöver bli fler och söker nu en bagare. Vi är ett klassiskt konditori och bageri med fokus på hantverket och råvaror. Tjänsten är heltid och lön enligt avtal. Omgående anställning eller enligt överenskommelse. Maila gärna ditt cv till [email protected] Visa mindre