Lediga jobb som Servitör/Servitris i Umeå

Se lediga jobb som Servitör/Servitris i Umeå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Umeå som finns hos arbetsgivaren.

Serveringspersonal

Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini. Beskrivning Extra serveringspersonal till v... Visa mer
Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini.Beskrivning
Extra serveringspersonal till vår frukost, lunch och middag i Restaurang Angelini på ProfilHotels Aveny.

Vi söker nu fler medarbetare för att stärka upp teamet på ProfilHotels Aveny och Restaurang Angelini. Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad och flexibel. Du gillar att arbeta i högt tempo då vi har mycket gäster i omlopp alla dagar på året. Söker du ett spännande och roligt extrajobb? Då har vi jobbet för dig!

 

Arbetsuppgifter
Arbetet i vår restaurang består av sedvanliga arbetsuppgifter vid servering av frukost, lunch och middag. Rollen kräver både engagemang och social förmåga. Du är intresserad av mat och dryck och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Du är en viktig del av arbetslaget på hotellet och ser till att våra gäster blir personligt bemötta och får bästa möjliga service. Arbetstiderna varierar och innebär arbete morgon, lunch eller kvällstid. Då vi har öppet alla dagar på året har du även möjlighet att arbeta på helger och storhelger!

 

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet inom branschen. Social kompetens och ett brinnande intresse för mat och serviceyrket är ett måste.

 

Villkor
Extra vid behov

Lön enligt avtal

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Servitör/Servitris, Scandic Plaza, Umeå, extra vid behov

Ansök    Sep 30    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang. Nu söker vi en skicklig Servitör/Servitris till Scandic Plaza, Umeå Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett ... Visa mer
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang.

Nu söker vi en skicklig Servitör/Servitris till Scandic Plaza, Umeå

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

Allra viktigast är dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov både dagar och kvällar kan förekomma.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och hur det är att arbeta på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Konferens & festvånings servitris/servitör

Servitör/servitris till P5 möten och konferens i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt och en upplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter en serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som til... Visa mer
Servitör/servitris till P5 möten och konferens i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt och en upplevelse utöver det vanliga.


Vi letar efter en serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som tillsammans med oss vill skapa ett värdskap och en mötesplats i världsklass. I hela vår organisation är det viktigt att man gillar det personliga mötet. Det är mycket roligt som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler. Rollen innebär servering av för/eftermiddagsfika från Kulturbageriet samt en magisk konferenslunch som tillagas av våra kockar uppe på P5. Det är ibland även kvällsevent såsom företagsfester och bröllop. I tjänsten så är man även med och jobbar festvåning på Sävargården. Gå gärna in på vår hemsida och se vilken fin arbetsplats vi erbjuder www.p5.nu.
Erfarenhet:
Kunskap inom servering är meriterande
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Vi vill gärna att du är/har:
Strukturerad och ha förmåga att prioritera
En mycket god samarbetsförmåga och en passion för service och servering i världsklass
En person som har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som gäster
Positiv attityd och är lösningsorienterad


Tjänsten är på 75% och innefattar 6 månaders provanställning men det finns goda möjligheter att utöka tjänsten till 100%
Arbetstid dagtid men även kvällar och helger förekommer. Visa mindre

Servitör/servitris 75%

Harriets söker 1 servitör/servitris till vårt härliga team. Harriets är en familjär restaurang som satsar på fantastisk service, varmt bemötande och bra kontakt med lokala leverantörer. Vi söker 1 servitör/servitris på 75%. Vi söker dig som har erfarenhet av servering, drycker och servicebemötande. Som person tycker du om att se till att möta gästers behov och överträffa förväntningar. Du vet vikten av att ha en fin kommunikation med såväl gäster som perso... Visa mer
Harriets söker 1 servitör/servitris till vårt härliga team.
Harriets är en familjär restaurang som satsar på fantastisk service, varmt bemötande och bra kontakt med lokala leverantörer.
Vi söker 1 servitör/servitris på 75%.
Vi söker dig som har erfarenhet av servering, drycker och servicebemötande. Som person tycker du om att se till att möta gästers behov och överträffa förväntningar. Du vet vikten av att ha en fin kommunikation med såväl gäster som personal.
Mejla ditt cv, personligt brev och bild till [email protected], märk det med "Servering". Visa mindre

Studerar du på Universitetet och söker extra jobb titta här!

Ansök    Sep 20    ETP Gruppen AB    Servitör/Servitris
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Arbete hos oss är flexibelt så det är upp till en själv hur mycket man kan jobba. Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlig... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Arbete hos oss är flexibelt så det är upp till en själv hur mycket man kan jobba. Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt utvecklings möjligheter!
Saker vi vill se hos våra kollegor:
Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är passionerad kring ditt arbete, är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt. Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och en bra lagspelare.
Vi söker:
Städare/Diskplock/Entrévärd/servitörer/Bartender
Är du studerade vid Umeå Universitet så är det kvalificerande!
Om oss:
Rouge är Umeå äldsta klubb sedan 1970 talet där många stora artisterna har besökt under sin tid. Vi är Kårhus till många Universitetsprogram och vi tillsammans med dem skapar underbara minnen!
SÖK NU!
MVH
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör/servitris

Harriets söker servitörer/servitriser gällande extrajobb till vårt härliga team. Harriets är en familjär restaurang som satsar på fantastisk service, varmt bemötande och bra kontakt med lokala leverantörer. Vi söker servitörer/servitriser extra för tillträde omgående. Vi söker dig som har erfarenhet av servering, drycker och servicebemötande. Som person tycker du om att se till att möta gästers behov och överträffa förväntningar. Du vet vikten av att ha en... Visa mer
Harriets söker servitörer/servitriser gällande extrajobb till vårt härliga team.
Harriets är en familjär restaurang som satsar på fantastisk service, varmt bemötande och bra kontakt med lokala leverantörer.
Vi söker servitörer/servitriser extra för tillträde omgående.
Vi söker dig som har erfarenhet av servering, drycker och servicebemötande. Som person tycker du om att se till att möta gästers behov och överträffa förväntningar. Du vet vikten av att ha en fin kommunikation med såväl gäster som personal.
Mejla ditt cv, personligt brev och bild till [email protected], märk det med "Servering extra". Visa mindre

Servering extra och helger

Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig. Om dig Har en social personlighet, känsla för service och värdskap. Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar me... Visa mer
Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig.
Om dig
Har en social personlighet, känsla för service och värdskap.
Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar med en god stämning och har en hög arbetsmoral.
I jobbet ingår att servera mat och dryck, sälja mat och dryckesupplevelser samt ge det där lilla extra som medmänsklighet och värme.
Vi söker dig som vill jobba vid behov och fast på schema varannan helg eller 2 av 3 helger.
Tillträde omgående
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Servering heltid

Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig. Om dig Har en social personlighet, känsla för service och värdskap. Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar me... Visa mer
Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig.
Om dig
Har en social personlighet, känsla för service och värdskap. Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar med en god stämning och har en hög arbetsmoral.
I jobbet ingår att servera mat och dryck, sälja mat och dryckesupplevelser samt ge det där lilla extra som medmänsklighet och värme.
Vi söker dig som vill jobba 75 % eller heltid. Lön enligt ök.
Tillträde omgående Visa mindre

Servitör/Servitris till Gamla Bibliotekscaféet i Umeå

Servitör/Servitris. Vi söker dig som: - alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi - sätter kunden i fokus och värderar service högt - är såväl ansvarstagande som initiativtagande - vill utvecklas och lära dig mer ... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen! Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god service till våra gäster. Andra förekommande arbetsuppgifter är förbe... Visa mer
Servitör/Servitris.


Vi söker dig som:
- alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi
- sätter kunden i fokus och värderar service högt
- är såväl ansvarstagande som initiativtagande
- vill utvecklas och lära dig mer
... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen!


Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god
service till våra gäster.
Andra förekommande arbetsuppgifter är förberedelser,
bakning, diskplockning, städning samt påfyllning av varor.
Du ska kunna hoppa in med kort varsel!
Vara flexibel kunna jobba vardagar, kvällar och helger!


Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet från caféverksamhet är ett plus. Visa mindre

Serveringsvärd/värdinna P5/Sävargården Event och Festvåning

Vi söker dig som vill jobba extra hos oss som Serveringsvärd/värdinna på P5 konferens i centrala Umeå och Sävargården. Vi erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest i våra fina lokaler. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga. Vi vill ha dig som är serviceinriktad servering... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba extra hos oss som Serveringsvärd/värdinna på P5 konferens i centrala Umeå och Sävargården. Vi erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest i våra fina lokaler. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga.
Vi vill ha dig som är serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som tillsammans med oss vill skapa ett värdskap och en mötesplats i världsklass. I hela vår organisation är det viktigt att man gillar det personliga mötet. Det är mycket roligt som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler. Extrajobbet innebär servering på våra event, alltifrån konferensmiddagar, firmafester och bröllop samt julbord. Gå gärna in på vår hemsida och se vilken fin arbetsplats vi erbjuder dig att jobba extra på, p5.nu, savargarden.se.
Erfarenhet:
Kunskap inom servering är meriterande
Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi vill gärna att du är/har:
Strukturerad och ha förmåga att prioritera
En mycket god samarbetsförmåga och en passion för service och servering i världsklass
En person som har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som gäster
Positiv attityd och är lösningsorienterad
Extrajobbet innefattar mestadels kvällstid och helger samt även dagtid under December vid julbord på Sävargården.
Märk ansökan med Extrajobb servering P5/Sävargården


Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut så vänta inte med din ansökan.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

servitör

I hjärtat av Mimer finns Restaurang Artonnittiosju. En plats för härliga mat- och dryckesupplevelser och en plats för fina möten mellan människor - här vill vi att du ska njuta, känna dig bekväm, sitta länge eller ta en snabb bit mat , oavsett - Alltid välkommen! Vi behöver stärka upp teamet med riktiga serviceproffs till vår matsal . Vi söker dig som, tillsammans med resten av vårt team, vill ansvara för att vi alltid levererar en högklassig service til... Visa mer
I hjärtat av Mimer finns Restaurang Artonnittiosju. En plats för härliga mat- och dryckesupplevelser och en plats för fina möten mellan människor - här vill vi att du ska njuta, känna dig bekväm, sitta länge eller ta en snabb bit mat , oavsett - Alltid välkommen!

Vi behöver stärka upp teamet med riktiga serviceproffs till vår matsal .

Vi söker dig som, tillsammans med resten av vårt team, vill ansvara för att vi alltid levererar en högklassig service till våra gäster.

Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangbranschen sedan tidigare - du som vill arbeta i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Tjänsten innebär både dag- och kvällsarbete och hos oss är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt - det innebär en prestigelös miljö där vi håller fokus på gästen, lösningar och samarbetet. Ditt ansvar är att ta hand om våra gäster och ge dem en härlig restaurangupplevelse genom ditt bemötande och din kunskap. Dina arbetsuppgifter omfattar allt som gäller matsalsarbete.

Som person är du ansvarstagande, engagerad, positiv och noggrann. Vi ser en proaktiv person som tycker om att bygga miljöer där människor ska trivas. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera och planera ditt arbete så att verksamhetens alla delar levererar. Du gillar att arbeta tillsammans i ett team för att leverera den där fantastiska upplevelsen och du vet vikten av ett gott samarbete. Du förstår också vikten av gemensamma rutiner, förberedelse för varandra och är dessutom kreativ när det kommer till små extra upplevelseförhöjande aktiviteter i vardagen.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning.

Vill du utmana dig själv - är du driven och gillar du ansvar och delaktighet?

Praktikaliteter:

- Arbetstider: helger, kvällar, m.m
- Omfattning: enl. överenskommelse
- Start: omgående
- Lön: enligt kollektivavtal
- För frågor om tjänsten kontakta: [email protected]
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Serveringsvärd/värdinna Möten och Konferens P5

Serveringsvärd/värdinna till P5 möten och konferens i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga. Vi letar efter en serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som... Visa mer
Serveringsvärd/värdinna till P5 möten och konferens i centrala Umeå (våning 5 väven) med närhet till allt och utsikt över älven erbjuder bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat möte, event, mingel eller fest. Konceptet med arkitektur, design, teknik, mat och värdskap är utformat utifrån erfarenhet och vetenskapliga tips kring hur man möts på bästa sätt. och en upplevelse utöver det vanliga.
Vi letar efter en serviceinriktad serveringsvärdinna/värd som tillsammans med oss vill skapa ett värdskap och en mötesplats i världsklass. I hela vår organisation är det viktigt att man gillar det personliga mötet. Det är mycket roligt som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler. Rollen innebär servering av för/eftermiddagsfika från Kulturbageriet samt en magisk konferenslunch som tillagas av våra kockar uppe på P5. Det är ibland även kvällsevent såsom företagsfester och bröllop. Gå gärna in på vår hemsida och se vilken fin arbetsplats vi erbjuder, p5.nu.
Erfarenhet:
Kunskap inom servering är meriterande
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Vi vill gärna att du är/har:
Strukturerad och ha förmåga att prioritera
En mycket god samarbetsförmåga och en passion för service och servering i världsklass
En person som har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som gäster
Positiv attityd och är lösningsorienterad

Tjänsten är på 75% och innefattar 6 månaders provanställning
Arbetstid dagtid, kvällar och helger. Visa mindre

O'Learys Umeå söker Servispersonal - EXTRA helger/nätter

O'Learys i Umeå söker servispersonal som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelse... Visa mer
O'Learys i Umeå söker servispersonal som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang!

Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är problemlösare, är flexibel, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Vi ser även att du är duktig på hantera stress och ger ett proffesionellt och trevligt bemötande till alla våra gäster oberoende av om det är lugnt i lokalen eller om vi har 600 sittande gäster.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som servitris hos O'Learys är att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker oss. Detta innebär att ständigt ha full fokus på gästerna, välkomna och uppmärksamma varje gäst, vara inlyssnande och hjälpsam samt på ett proffesionellt sätt bemöta gästens önskemål! Du hjälper gästerna till bords, presenterar menyn och tar beställningar, serverar mat och dryck samt ger gästerna bra service under hela sitt besök hos oss.

Som Servis kan du du även bli tilldelad följande roller:

Hovmästare - Detta innebär att du har ansvaret för hovmästarrollen och hovpulpeten för att bemöta alla gäster, kontrollera bokningar och hjälpa gästerna vidare till bords/aktivitet/annat. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Greeter - Detta innebär att du har ansvaret att bemöta alla gäster i dörren/fronten av restaurangen och välkomna dem. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Aktivitetsansvar - Detta innebär att du stöttar/agerar aktivitetsansvarig för kvällen, mottar gäster i spelreceptionen, visar gästerna till sina aktiviteter och startar igång aktiviteten, förklarar spelregler osv. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem till rätt aktivitet.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Extra anställning med möjlighet till fast anställning

ARBETSTIDER: Kvällar/Helger/Nätter

PLATS: Umeå

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget.

Om O'Learys Umeå

O'Learys i Umeå är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum på 3000m2 som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats vid Utopia Galleria i Umeå, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av flera unika våningar med restaurang, bar, dansgolv och aktiviteter. Det händer något hos oss varje dag, såsom dagens lunch, live musik, karaoke, nattklubb och såklart massor av live sport!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

Servitör/Servitris till Gamla Bibliotekscaféet i Umeå

Servitör/Servitris. Vi söker dig som: - alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi - sätter kunden i fokus och värderar service högt - är såväl ansvarstagande som initiativtagande - vill utvecklas och lära dig mer ... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen! Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god service till våra gäster. Andra förekommande arbetsuppgifter är förbe... Visa mer
Servitör/Servitris.


Vi söker dig som:
- alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi
- sätter kunden i fokus och värderar service högt
- är såväl ansvarstagande som initiativtagande
- vill utvecklas och lära dig mer
... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen!


Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god
service till våra gäster.
Andra förekommande arbetsuppgifter är förberedelser,
bakning, diskplockning, städning samt påfyllning av varor.
Du ska kunna hoppa in med kort varsel!
Vara flexibel kunna jobba vardagar, kvällar och helger!


Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet från caféverksamhet är ett plus. Visa mindre

Servering 75 %

Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig. Om dig Har en social personlighet, känsla för service och värdskap. Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar me... Visa mer
Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig.
Om dig
Har en social personlighet, känsla för service och värdskap.
Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar med en god stämning och har en hög arbetsmoral.
I jobbet ingår att servera mat och dryck, sälja mat och dryckesupplevelser samt ge det där lilla extra som medmänsklighet och värme.
Tillträde omgående
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Servitör/Servitris

Att få vara med om den där stunden när man smakar något fantastiskt och som sen dessutom poppar ytterligare när man sippar ur glaset... Att få möta gästen och tillsammans skapa vardagslyx.. Att vara med och göra Umeå till en lite godare och härligare plats. Om det är sånt du också värdesätter så vore det fantastiskt att få arbeta tillsammans med dig! Vi söker dig som : Älskar mötet med gästen Uppskattar mat, dryck och service. Vill utveckla och utvecklas... Visa mer
Att få vara med om den där stunden när man smakar något fantastiskt och som sen dessutom poppar ytterligare när man sippar ur glaset... Att få möta gästen och tillsammans skapa vardagslyx.. Att vara med och göra Umeå till en lite godare och härligare plats. Om det är sånt du också värdesätter så vore det fantastiskt att få arbeta tillsammans med dig!


Vi söker dig som :
Älskar mötet med gästen
Uppskattar mat, dryck och service.
Vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss.

______________________________


Om oss:
Varmt välkomna till oss på Tonka Strandgatan! Vi slog upp dörrarna i början på 2020 och har sedan dess växt hela tiden. Det fortsätter vi göra och därför är vi ute efter att hitta fler som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!


På Tonka Strandgatan finns utöver vår matsal med fantastisk utsikt även vår cocktailbar. I matsalen serveras våra populära 5-rätters middagar tillsammans med dryck som vi tycker om. I baren ligger fokus på cocktails, stökiga viner och en härlig Ala carte-meny med schyst käk.


Förutom Strandgatan så har vi även vår Bistro som ligger i MVG. Här serverar vi luncher, middagar och bruncher hela veckorna.


För oss är det viktigt att fortsätta utvecklas tillsammans med våra kollegor, våra gäster och leverantörer. Visa mindre

Servering extra och helger

Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig. Om dig Har en social personlighet, känsla för service och värdskap. Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar me... Visa mer
Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig.
Om dig
Har en social personlighet, känsla för service och värdskap.
Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar med en god stämning och har en hög arbetsmoral.
I jobbet ingår att servera mat och dryck, sälja mat och dryckesupplevelser samt ge det där lilla extra som medmänsklighet och värme.
Vi söker dig som vill jobba vid behov och fast på schema varannan helg eller 2 av 3 helger.
Tillträde omgående
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Servitör/servitris

Harriets söker servitörer/servitriser extra och till hösten. Harriets är en familjär restaurang som satsar på fantastisk service, varmt bemötande och bra kontakt med lokala leverantörer. Vi söker servitörer/servitriser extra för tillträde omgående och till hösten. Vi söker dig som har erfarenhet av servering, drycker och servicebemötande. Som person tycker du om att se till att möta gästers behov och överträffa förväntningar. Du vet vikten av att ha en fi... Visa mer
Harriets söker servitörer/servitriser extra och till hösten.
Harriets är en familjär restaurang som satsar på fantastisk service, varmt bemötande och bra kontakt med lokala leverantörer.
Vi söker servitörer/servitriser extra för tillträde omgående och till hösten.
Vi söker dig som har erfarenhet av servering, drycker och servicebemötande. Som person tycker du om att se till att möta gästers behov och överträffa förväntningar. Du vet vikten av att ha en fin kommunikation med såväl gäster som personal.
Mejla ditt cv, personligt brev och bild till [email protected], märk det med "Servering extra". Visa mindre

Personal Sökes till Rouge Nattklubb

Ansök    Jul 3    ETP Gruppen AB    Servitör/Servitris
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Arbete hos oss är flexibelt så det är upp till en själv hur mycket man kan jobba. Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlig... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Arbete hos oss är flexibelt så det är upp till en själv hur mycket man kan jobba. Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt utvecklings möjligheter!
Saker vi vill se hos våra kollegor:
Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är passionerad kring ditt arbete, är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt. Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och en bra lagspelare.
Vi söker:
Städare/Diskplock/Entrévärd/servitörer/Bartender
Är du studerade vid Umeå Universitet så är det kvalificerande!
Om oss:
Rouge är Umeå äldsta klubb sedan 1970 talet där många stora artisterna har besökt under sin tid. Vi är Kårhus till många Universitetsprogram och vi tillsammans med dem skapar underbara minnen!
SÖK NU!
MVH
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servicepersonal

Vi söker dig som har rätt attityd och härlig personlighet. Du älskar att träffa nya människor och du gillar Bastard Burgers vibes. Du förstår att du är otroligt viktig för både gästerna och medarbetarna i köket, därför kommer du till jobbet med bra energi – precis som resten av teamet. För dig är det en självklarhet att gästerna ska få den bästa servicen. Det blir stressiga stunder i en restaurang, men det hanterar du effektivt och lösningsfokuserat. Bast... Visa mer
Vi söker dig som har rätt attityd och härlig personlighet. Du älskar att träffa nya människor och du gillar Bastard Burgers vibes. Du förstår att du är otroligt viktig för både gästerna och medarbetarna i köket, därför kommer du till jobbet med bra energi – precis som resten av teamet. För dig är det en självklarhet att gästerna ska få den bästa servicen. Det blir stressiga stunder i en restaurang, men det hanterar du effektivt och lösningsfokuserat.
Bastard Burgers är ett ungt och snabbt växande företag som värnar om människorna. Vi grundades i Luleå, Sverige, år 2016, och idag finns det fler än 60 Bastard Burgers-restauranger runt om i hela Sverige och ytterligare restauranger i Norge och New York, och där vi i 2022 äntligen öppnar vår första enhet i Finland!
Vi är stora och vi växer snabbt, men vägrar tappa personlighet eller bli basic. Kom hit för att du gillar musik, graffiti, streetwear, riktigt bra streetfood, klistermärken på borden – allt det där som gör Bastard Burgers till Bastard Burgers. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Visa mindre

RESTAURANT WAITER TILL CLARION HOTEL UMEÅ

Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå. Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anlednin... Visa mer
Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå.

Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.

Clarion Hotel Umeå kommer vara ett av de första hotellen i Sverige som huserar Nordic Choice nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker.

Vi är övertygade om att en maträtt aldrig är bättre än sina råvaror. Vi arbetar därför i säsong och ställer höga krav på våra leverantörers kvalitets- och hållbarhetsengagemang, allt för att våra gäster ska kunna njuta med gott samvete.

Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Just nu söker vi ett gäng drivna, ambitiösa och karismatiska Restaurant Waiters som ska vara med och sätta hotellets nya restaurang på kartan i Umeå. Teamet kommer att vara med och utarbeta ett helt ny produkt och ingå i ett team och rapporterar till Restaurant Manager.

Som Restaurant Waiter är du en viktig del i att skapa en unik upplevelse för restaurangens gäster. Därför tror vi att du har en smittande energi, gillar att synas, är ansvarsfull, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Vi ser att du gärna har erfarenhet från arbete i restaurang. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Vill du bli en del av vår framtid i Umeå? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.

I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter såsom:

• Att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
• Traditionellt serveringsarbete, servering av mat och drycker till våra gäster.
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet, god kvalité och att nå uppsatta mål för avdelningen.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet.
• Kassaansvar
• Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?

Sök innan sista ansökningsdag den 1. augusti

Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram för spännande uppdateringar fram till öppningen!

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge och Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Servitör/Servitris, Scandic Plaza, Umeå, heltid

Ansök    Jun 30    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang. Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap o... Visa mer
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang.

Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap och ett gott samarbete mellan avdelningarna skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi en skicklig Servitör/Servitris till Scandic Plaza, Umeå.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Serveringspersonal 75 %

Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig. Om dig Har en social personlighet, känsla för service och värdskap. Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar me... Visa mer
Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig.
Om dig
Har en social personlighet, känsla för service och värdskap.
Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar med en god stämning och har en hög arbetsmoral.
I jobbet ingår att servera mat och dryck, sälja mat och dryckesupplevelser samt ge det där lilla extra som medmänsklighet och värme.
Vi söker dig som vill jobba vid behov och fast på schema varannan helg eller 2 av 3 helger.
Tillträde omgående
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Söker serveringspersonal på 85% vikariat -till mysig kvarterskrog

Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år. Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Vi söker en servis på vikariat från 1 aug 2022. Inskolning sker enlig ök. Vikariatet gäller i minst 1 år med goda chanser till vidareanställning efteråt. Vi söker dig som som är social, bra samarbetsförmåga, engagerad, glad, noggran... Visa mer
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år. Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter.
Vi söker en servis på vikariat från 1 aug 2022. Inskolning sker enlig ök. Vikariatet gäller i minst 1 år med goda chanser till vidareanställning efteråt.
Vi söker dig som som är social, bra samarbetsförmåga, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Krav på restaurang -& serveringserfarenhet.
I dina arbetsuppgifter ingår servera mat och dryck, skapa en god och avslappnad stämning och upplevelse för våra gäster. I övrigt tillkommer varierande arbetsuppgifter som tillhör den dagliga driften.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal extra och helger

Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig. Om dig Har en social personlighet, känsla för service och värdskap. Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar me... Visa mer
Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig.
Om dig
Har en social personlighet, känsla för service och värdskap.
Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar med en god stämning och har en hög arbetsmoral.
I jobbet ingår att servera mat och dryck, sälja mat och dryckesupplevelser samt ge det där lilla extra som medmänsklighet och värme.
Vi söker dig som vill jobba vid behov och fast på schema varannan helg eller 2 av 3 helger.
Tillträde omgående
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

West Side Restaurang

Ansök    Maj 27    Stera AB    Servitör/Servitris
West Side pub & restaurang servera mat, pizza och drink. Varaktighet Tillträde Arbetstid/Varaktighet Lön Kontaktpersoner Sista publiceringsdag Ansökan via e-post Westside Restaurang söker två servitörer/servitriser med restaurang och kassavana till sin restaurang. Du som söker bör vara framåt och älska att leverera genuin service. Du är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt och proffsigt sätt. Vi ser att du har pas... Visa mer
West Side pub & restaurang
servera mat, pizza och drink.


Varaktighet
Tillträde Arbetstid/Varaktighet Lön
Kontaktpersoner Sista publiceringsdag Ansökan via e-post
Westside Restaurang söker två servitörer/servitriser med restaurang och kassavana till sin restaurang.
Du som söker bör vara framåt och älska att leverera genuin service. Du är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt och proffsigt sätt. Vi ser att du har passion att arbeta med mat och dryck och att du kan hantera stressande situationer på ett lugnt och professionellt sätt.
Arbetstiderna är måndag till fredag kl 11 -14 och 16-20,
eller lördag och söndag 12-20,


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servis till Orangeriet boule & bistro med start i augusti!

Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vill du jobba med oss i höst? Vi söker nu servitriser / servitörer med jobbstart i augusti! Ålderskrav för ansökan, 20 år. Vi söker glada och utåtriktade personer som brinner för servisyrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att... Visa mer
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå.
Vill du jobba med oss i höst? Vi söker nu servitriser / servitörer med jobbstart i augusti! Ålderskrav för ansökan, 20 år.
Vi söker glada och utåtriktade personer som brinner för servisyrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss.
Tidigare erfarenhet från liknande yrken är meriterande men en härlig personlighet i kombination med intresse för mat och dryck kommer man långt med!
Servis: Din huvudsakliga arbetsuppgift består av försäljning och servering av mat och dryck, med allt som tillkommer kring servering för att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster.
Under arbetspassen, som mestadels är under kvällstid och på helger, är det stundtals högt tempo. Det är därför viktigt att kunna arbeta snabbt och effektivt utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna! Visa mindre

Servitris

Du ska vara intresserad av att ta hand om gäster i vår matsal och att hjälpa med cateringuppdrag. Du jobbar i ett team med mer erfaren personal. Du utför ditt arbete med noggrannhet och har en känsla för estetik och ser till att restaurangen är ren och prydlig. En stor del av arbetstiden är förlagd på dagtid vardagar och helger men kvällstjänstgöring ingår. Vi är kollektivavtalsanslutna. Datum för anställningens start kommer vi överens om. Anställningsin... Visa mer
Du ska vara intresserad av att ta hand om gäster i vår matsal och att hjälpa med cateringuppdrag. Du jobbar i ett team med mer erfaren personal. Du utför ditt arbete med noggrannhet och har en känsla för estetik och ser till att restaurangen är ren och prydlig.
En stor del av arbetstiden är förlagd på dagtid vardagar och helger men kvällstjänstgöring ingår.
Vi är kollektivavtalsanslutna. Datum för anställningens start kommer vi överens om.
Anställningsintervjuer sker löpande. Visa mindre

servitris/servitör

I hjärtat av Mimer finns Restaurang Artonnittiosju. En plats för härliga mat- och dryckesupplevelser och en plats för fina möten mellan människor - här vill vi att du ska njuta, känna dig bekväm, sitta länge eller ta en snabb bit mat , oavsett - Alltid välkommen! Vi behöver stärka upp teamet med riktiga serviceproffs till vår matsal . Vi söker dig som, tillsammans med resten av vårt team, vill ansvara för att vi alltid levererar en högklassig service til... Visa mer
I hjärtat av Mimer finns Restaurang Artonnittiosju. En plats för härliga mat- och dryckesupplevelser och en plats för fina möten mellan människor - här vill vi att du ska njuta, känna dig bekväm, sitta länge eller ta en snabb bit mat , oavsett - Alltid välkommen!

Vi behöver stärka upp teamet med riktiga serviceproffs till vår matsal .

Vi söker dig som, tillsammans med resten av vårt team, vill ansvara för att vi alltid levererar en högklassig service till våra gäster.

Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangbranschen sedan tidigare - du som vill arbeta i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Tjänsten innebär både dag- och kvällsarbete och hos oss är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt - det innebär en prestigelös miljö där vi håller fokus på gästen, lösningar och samarbetet. Ditt ansvar är att ta hand om våra gäster och ge dem en härlig restaurangupplevelse genom ditt bemötande och din kunskap. Dina arbetsuppgifter omfattar allt som gäller matsalsarbete.

Som person är du ansvarstagande, engagerad, positiv och noggrann. Vi ser en proaktiv person som tycker om att bygga miljöer där människor ska trivas. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera och planera ditt arbete så att verksamhetens alla delar levererar. Du gillar att arbeta tillsammans i ett team för att leverera den där fantastiska upplevelsen och du vet vikten av ett gott samarbete. Du förstår också vikten av gemensamma rutiner, förberedelse för varandra och är dessutom kreativ när det kommer till små extra upplevelseförhöjande aktiviteter i vardagen.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning.

Vill du utmana dig själv - är du driven och gillar du ansvar och delaktighet?

Praktikaliteter:

- Arbetstider: helger, kvällar, m.m
- Omfattning: enl. överenskommelse
- Start: omgående
- Lön: enligt kollektivavtal
- För frågor om tjänsten kontakta: [email protected]
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Servitris

Du ska vara erfaren servitris och kunna planera och leda arbetet i matsalen. Du är van att hantera större bokningar såsom bröllop och företagsevenemang likväl som a la carte-gäster. Dagliga inköp och planering är du bekant med och har gjort tidigare. Du utför ditt arbete med noggrannhet och har en känsla för estetik och ser till att restaurangen är ren och prydlig. Du är kreativ och vill utveckla och driva verksamheten framåt. En stor del av arbetstiden ä... Visa mer
Du ska vara erfaren servitris och kunna planera och leda arbetet i matsalen. Du är van att hantera större bokningar såsom bröllop och företagsevenemang likväl som a la carte-gäster. Dagliga inköp och planering är du bekant med och har gjort tidigare. Du utför ditt arbete med noggrannhet och har en känsla för estetik och ser till att restaurangen är ren och prydlig. Du är kreativ och vill utveckla och driva verksamheten framåt.
En stor del av arbetstiden är förlagd på dagtid vardagar och helger men kvällstjänstgöring ingår. Hos oss blir det dock sällan sena kvällar.
Vi är kollektivavtalsanslutna. Lönen och datum för anställningens start kommer vi överens om.
Anställningsintervjuer sker löpande. Visa mindre

Söker serveringspersonal på 85% vikariat -till mysig kvarterskrog

Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år. Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Vi söker en servis på vikariat från 1 aug 2022. Inskolning sker enlig ök. Vikariatet gäller i minst 1 år med goda chanser till vidareanställning efteråt. Vi söker dig som som är social, bra samarbetsförmåga, engagerad, glad, noggran... Visa mer
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år. Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter.
Vi söker en servis på vikariat från 1 aug 2022. Inskolning sker enlig ök. Vikariatet gäller i minst 1 år med goda chanser till vidareanställning efteråt.
Vi söker dig som som är social, bra samarbetsförmåga, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Krav på restaurang -& serveringserfarenhet.
I dina arbetsuppgifter ingår servera mat och dryck, skapa en god och avslappnad stämning och upplevelse för våra gäster. I övrigt tillkommer varierande arbetsuppgifter som tillhör den dagliga driften.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CONFERENCE & BANQUET WAITERS TILL NYA CLARION HOTEL UMEÅ

Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar! Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå! Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledni... Visa mer
Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar! Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå!

Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.

Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Nu söker vi ett gäng drivna, ambitiösa och karismatiska Conference & Banquet Waiters som ska vara med och sätta hotellets eventavdelning på kartan i Umeå. Du kommer att vara en viktig del i att skapa oförglömliga event och tillställningar för hotellets gäster. Därför tror vi att du har en smittande energi, gillar att synas, är ansvarsfull, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget.

Vi ser att du gärna har erfarenhet från arbete i restaurang eller café. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

I tjänsten ingår:

• Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för alla gäster som deltar på konferens eller tillställnigar
• Servering på banketter, konferenser och event
• Genomföra arbetsuppgifter som fördelas av ansvarig hovmästare.
• Säkerställa att du har de arbetsredskap du behöver för att kunna utföra ett korrekt arbete.
• Arbetar för att matsalen är korrekt uppdukad och kvalitetssäkrar att den är korrekt städad både innan och efter avslutad frukost/lunch.
• Deltar i Room Service servering under sitt arbetspass.
• Ansvarig att alltid god hygien upprätthålls.
• Arbetstiden är fördelad på kvälls- och dagtid samt helgen, som det är när man jobbar på hotell eller i restaurang.
• Säkerställer att bakutrymmen och lager hålls rena och fräscha.
• Ansvar för att du är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Ansvar för att företagets policies efterlevs.
• Kassahantering
• Ev. andra uppgifter kan tillkomma via närmaste chef.

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?

Sök innan sista ansökningsdag den 19 maj.

Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram för spännande uppdateringar fram till öppningen!

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge och Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Sommarjobb 2022 - Servis

SOMMARJOBB 2022 - AVDELNING: SERVI Nu söker vi förstärkning till servisen som vill bidra till att våra gäster får en trevlig restaurangupplevelse hos oss. Vi hoppas och tror att du är en fena på att ge grym service och dessutom tycker att jobba på golvet är riktigt roligt - inte för att du måste. Med ett brinnande intresse & en passion för yrket kommer man långt - resten lär vi dig! Vi ser gärna att du tidigare jobbat inom restaurang men detta är inget... Visa mer
SOMMARJOBB 2022 - AVDELNING: SERVI

Nu söker vi förstärkning till servisen som vill bidra till att våra gäster får en trevlig restaurangupplevelse hos oss. Vi hoppas och tror att du är en fena på att ge grym service och dessutom tycker att jobba på golvet är riktigt roligt - inte för att du måste. Med ett brinnande intresse & en passion för yrket kommer man långt - resten lär vi dig!Vi ser gärna att du tidigare jobbat inom restaurang men detta är inget krav, vi har och kommer alltid värdera dina personliga egenskap högre än erfarenhet. Visar du framfötterna och tar för dig kommer du givetvis ges möjlighet att klättra inom vår organisation.

Hos oss jobbar man både bekväma & obekväma tider, vardagar och en hel del helgarbete förekommer, det är en stor fördel om du är flexibel.

Vi förväntar oss lojala, självständiga och peppade medarbetare som vill göra det allra yttersta för att våra gäster får en fantastiskt upplevelse hos oss.

OBS! Tjänsten är en visstidsanställning under sommarmånaderna juni, juli & augusti och vi förutsätter att du är tillgänglig under samtliga månader.

I gengäld får du som anställd dessa förmåner hos oss:

Kollektivavtal

Goda karriärsmöjligheter

Härliga kollegor

Personalrabatt

Tillgång till kurser & utbildningar Visa mindre

RESTAURANT WAITERS TILL NYA CLARION HOTEL UMEÅ

Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå. Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anlednin... Visa mer
Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar. Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå.

Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.

Clarion Hotel Umeå kommer vara ett av de första hotellen i Sverige som huserar Nordic Choice nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker.

Vi är övertygade om att en maträtt aldrig är bättre än sina råvaror. Vi arbetar därför i säsong och ställer höga krav på våra leverantörers kvalitets- och hållbarhetsengagemang, allt för att våra gäster ska kunna njuta med gott samvete.

Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Just nu söker vi ett gäng drivna, ambitiösa och karismatiska Restaurant Waiters som ska vara med och sätta hotellets nya restaurang på kartan i Umeå. Teamet kommer att vara med och utarbeta ett helt ny produkt och ingå i ett team och rapporterar till Restaurant Manager.

Som Restaurant Waiter är du en viktig del i att skapa en unik upplevelse för restaurangens gäster. Därför tror vi att du har en smittande energi, gillar att synas, är ansvarsfull, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Vi ser att du gärna har erfarenhet från arbete i restaurang. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Vill du bli en del av vår framtid i Umeå? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.

I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter såsom:

• Att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
• Traditionellt serveringsarbete, servering av mat och drycker till våra gäster.
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet, god kvalité och att nå uppsatta mål för avdelningen.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet.
• Kassaansvar
• Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?

Sök innan sista ansökningsdag den 19 maj.

Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram för spännande uppdateringar fram till öppningen!

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge och Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Servitör/Servitris till Gamla Bibliotekscaféet i Umeå

Servitör/Servitris. Vi söker dig som: - alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi - sätter kunden i fokus och värderar service högt - är såväl ansvarstagande som initiativtagande - vill utvecklas och lära dig mer ... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen! Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god service till våra gäster. Andra förekommande arbetsuppgifter är förbe... Visa mer
Servitör/Servitris.


Vi söker dig som:
- alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi
- sätter kunden i fokus och värderar service högt
- är såväl ansvarstagande som initiativtagande
- vill utvecklas och lära dig mer
... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen!


Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god
service till våra gäster.
Andra förekommande arbetsuppgifter är förberedelser,
bakning, diskplockning, städning samt påfyllning av varor.
Du ska kunna hoppa in med kort varsel!
Vara flexibel kunna jobba vardagar, kvällar och helger!


Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet från caféverksamhet är ett plus.


Ansökan senast 2019-01-13 på mail: [email protected] Visa mindre

Brunchpersonal på Orangeriet boule & bistro

Om oss Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Om jobbet Vi söker glada, stresståliga och utåtriktade personer som brinner för servisyrket och som med glädje gör det lilla... Visa mer
Om oss
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner.
Om jobbet
Vi söker glada, stresståliga och utåtriktade personer som brinner för servisyrket och som med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss.
Brunchen är förlagd på lördagar. Din huvudsakliga arbetsuppgift består av försäljning av mat och dryck, diskplock/disk samt att ta hand om kaffestationen.
Det är viktigt att kunna arbeta snabbt och effektiv utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna!
Meriter
Tidigare erfarenhet från liknande yrken är meriterande men en härlig personlighet i kombination med intresse för mat och dryck kommer man långt med! Visa mindre

West Side Restaurang

Ansök    Apr 1    Stera AB    Servitör/Servitris
West Side pub & restaurang servera mat, pizza och drink. Varaktighet Tillträde Arbetstid/Varaktighet Lön Kontaktpersoner Sista publiceringsdag Ansökan via e-post Westside Restaurang söker två servitörer/servitriser med restaurang och kassavana till sin restaurang. Du som söker bör vara framåt och älska att leverera genuin service. Du är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt och proffsigt sätt. Vi ser att du har pas... Visa mer
West Side pub & restaurang
servera mat, pizza och drink.


Varaktighet
Tillträde Arbetstid/Varaktighet Lön
Kontaktpersoner Sista publiceringsdag Ansökan via e-post
Westside Restaurang söker två servitörer/servitriser med restaurang och kassavana till sin restaurang.
Du som söker bör vara framåt och älska att leverera genuin service. Du är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt och proffsigt sätt. Vi ser att du har passion att arbeta med mat och dryck och att du kan hantera stressande situationer på ett lugnt och professionellt sätt.
Serveringsvana inget krav, men det är krav på att den sökande har erfarenhet från restaurangbranschen.
Arbetstiderna är måndag till fredag kl 11-19.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servis till Orangeriet boule & bistro

Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi söker glada och utåtriktade personer som brinner för servisyrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss. Tidigare erfarenhet från liknande yrken är meriterande men en härlig personlighet i kombination med intres... Visa mer
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå.
Vi söker glada och utåtriktade personer som brinner för servisyrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss.
Tidigare erfarenhet från liknande yrken är meriterande men en härlig personlighet i kombination med intresse för mat och dryck kommer man långt med!
Servis: Din huvudsakliga arbetsuppgift består av försäljning och servering av mat och dryck, med allt som tillkommer kring servering för att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster.
Under arbetspassen, som mestadels är under kvällstid och på helger, är det stundtals högt tempo. Det är därför viktigt att kunna arbeta snabbt och effektivt utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna! Visa mindre

Frukost och lunchservitris

Besitter du förmågan och viljan att göra någon annans dag? - I så fall kan du bli en av dem som får det stora ansvaret att skapa den bästa starten på dagen för alla våra gäster! Vi söker en frukost och lunchmedarbetare till vårt fantastiska hotell och vi vill arbeta med dig som tycker om att göra fint för andra, som är social och kan överföra känslan av en god morgon och naturligtvis som har världens bästa morgonhumör. Vad innebär jobbet? Frukosten är ... Visa mer
Besitter du förmågan och viljan att göra någon annans dag?

- I så fall kan du bli en av dem som får det stora ansvaret att skapa den bästa starten på dagen för alla våra gäster!

Vi söker en frukost och lunchmedarbetare till vårt fantastiska hotell och vi vill arbeta med dig som tycker om att göra fint för andra, som är social och kan överföra känslan av en god morgon och naturligtvis som har världens bästa morgonhumör.

Vad innebär jobbet?

Frukosten är en stor och viktig del i hela hotellupplevelsen och vi serverar idag en frukostupplevelse som är populär både bland våra hotellgäster och hos Umeåborna.

Nu vill vi hitta ytterligare en till kollega som vill vara en del i vårt frukostteam men som också hanterar att arbeta lunchservering. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Som frukost och lunchmedarbetare är du ansvarig för att frukosten och lunchen håller den kvalité som vi lovar våra gäster, du ansvar tillsammans med dina kollegor för planering och inköp för att säkerställa att vi alltid håller samma jämna nivå. Du ansvarar vidare för att buffén på frukosten alltid ser tilltalande och fräsch ut och med detta kommer naturligt ett hygienansvar. På lunchen ansvarar du för att se till att vi även här håller den kvalité och service som vi lovat och att lunchen blir till en härlig upplevelse för våra gäster i restaurangen.

Kvalifikationer och personlighet

Du är social, omhändertagande och tycker om att göra fint för andra. Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv. Hos oss är tempot stundtals högt så vi ser gärna att du är van att ha ”många bollar i luften” utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Samtidigt har vi ofta god information om hur dagen och veckan kommer att se ut och därför vill vi att du ska vara proaktiv med ett öga för planering och en vilja av att alltid ligga steget före. För att lyckas riktigt bra ska du ha en vilja att hitta rutiner och systematisera för att lämna mer tid till att möta våra gäster. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Du gillar att arbeta tillsammans med kollegor och är duktig på att samarbeta och kommunicera. Du har alltid ett leende på läpparna och ser varje utmaning som en möjlighet att överträffa förväntningarna.

Tjänsten avser ett vikariat på ca 80% till och med maj 2023

Intervjuer sker löpande och tillsättning så snart som möjligt så tveka inte på att söka om du tycker det låter intressant! Visa mindre

Söker serveringspersonal på 85% -till mysig kvarterskrog

Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Vi behöver förstärkning i servisen. Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Du har restaurang -& serveringserfarenhet. I dina arbetsuppgifter... Visa mer
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter.
Vi behöver förstärkning i servisen.
Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Du har restaurang -& serveringserfarenhet.
I dina arbetsuppgifter ingår servera mat och dryck, skapa en god och avslappnat stämning och upplevelse för våra gäster. I övrigt tillkommer varierande arbetsuppgifter som tillhör den dagliga driften.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker serveringspersonal extra -till mysig kvarterskrog

Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Vi behöver förstärkning i servisen. Vi behöver sommarpersonal på 85-100% mellan juni-augusti. Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Du har... Visa mer
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter.
Vi behöver förstärkning i servisen. Vi behöver sommarpersonal på 85-100% mellan juni-augusti.
Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Du har restaurang -& serveringserfarenhet.
I dina arbetsuppgifter ingår servera mat och dryck, skapa en god och avslappnat stämning och upplevelse för våra gäster. I övrigt tillkommer varierande arbetsuppgifter som tillhör den dagliga driften.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

servitris/servitör

I hjärtat av Mimer finns Restaurang Artonnittiosju. En plats för härliga mat- och dryckesupplevelser och en plats för fina möten mellan människor - här vill vi att du ska njuta, känna dig bekväm, sitta länge eller ta en snabb bit mat , oavsett - Alltid välkommen! Vi behöver stärka upp teamet med riktiga serviceproffs till vår matsal . Vi söker dig som, tillsammans med resten av vårt team, vill ansvara för att vi alltid levererar en högklassig service til... Visa mer
I hjärtat av Mimer finns Restaurang Artonnittiosju. En plats för härliga mat- och dryckesupplevelser och en plats för fina möten mellan människor - här vill vi att du ska njuta, känna dig bekväm, sitta länge eller ta en snabb bit mat , oavsett - Alltid välkommen!

Vi behöver stärka upp teamet med riktiga serviceproffs till vår matsal .

Vi söker dig som, tillsammans med resten av vårt team, vill ansvara för att vi alltid levererar en högklassig service till våra gäster.

Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangbranschen sedan tidigare - du som vill arbeta i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Tjänsten innebär både dag- och kvällsarbete och hos oss är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt - det innebär en prestigelös miljö där vi håller fokus på gästen, lösningar och samarbetet. Ditt ansvar är att ta hand om våra gäster och ge dem en härlig restaurangupplevelse genom ditt bemötande och din kunskap. Dina arbetsuppgifter omfattar allt som gäller matsalsarbete.

Som person är du ansvarstagande, engagerad, positiv och noggrann. Vi ser en proaktiv person som tycker om att bygga miljöer där människor ska trivas. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera och planera ditt arbete så att verksamhetens alla delar levererar. Du gillar att arbeta tillsammans i ett team för att leverera den där fantastiska upplevelsen och du vet vikten av ett gott samarbete. Du förstår också vikten av gemensamma rutiner, förberedelse för varandra och är dessutom kreativ när det kommer till små extra upplevelseförhöjande aktiviteter i vardagen.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning.

Vill du utmana dig själv - är du driven och gillar du ansvar och delaktighet?

Praktikaliteter:

- Arbetstider: helger, kvällar, m.m
- Omfattning: enl. överenskommelse
- Start: omgående
- Lön: enligt kollektivavtal
- För frågor om tjänsten kontakta: [email protected]
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Lunchpersonal till Sjöbris

Ansök    Mar 4    Älvsbryggan AB    Servitör/Servitris
Är du vår nya stjärna? Nu söker vi lunchpersonal inför sommaren. Jobbet är 5 dagar i veckan, varierande dagar. Deltid/heltid enligt överenskommelse. Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo och varierande dagar och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service. I utbyte för all den energi, glädje och driv att göra d... Visa mer
Är du vår nya stjärna?
Nu söker vi lunchpersonal inför sommaren. Jobbet är 5 dagar i veckan, varierande dagar. Deltid/heltid enligt överenskommelse.
Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo och varierande dagar och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service.
I utbyte för all den energi, glädje och driv att göra det bästa för våra gäster, erbjuder vi dig, ett stort ansvar, en erfarenhet för livet och möjligheten att utvecklas tillsammans med oss.


VARIERAT ARBETE
Den stora variationen när det gäller arbetsuppgifter gör att det är kul att jobba på Sjöbris. Du lär dig många olika saker inom många områden. Vilket i sin tur är en perfekt språngbräda för en karriär – både i och utanför vårt företag.
ROLIGA MÖTEN
Att göra det lilla extra för gästens skull och få uppskattning för det – är något som är väldigt givande. De många intressanta personerna du möter längs vägen och deras spännande historier är en givande del av jobbet.
PERSONLIG UTVECKLING
Alla kan utvecklas! Även utan tidigare erfarenheter i arbetslivet eller med utbildning kan du snabbt avancera till nya arbetsroller. Så länge som du gör ditt yttersta så finns det stora¬ möjligheter för talangfulla personer.
TEAMKÄNSLA
Dina kollegor på Sjöbris blir som en andra familj. Atmosfären och känslan är omtänksam och inkluderande. Många umgås även efter arbetstid. Den fantastiska lagandan är en stor anledning till varför våra anställda gillar sina jobb.
ATT BLI EN AV OSS
Hos oss passar du om du brinner för service, alltid har gästen i fokus, gillar att ta egna initiativ, har ett gott omdöme och gillar att lösa problem. Att jobba i team är för oss en självklarhet och det är så vi levererar bästa service, så en teamspelare är vad vi söker. Hos oss gillar vi också att sälja, tävla och ge våra gäster snabb och vänlig service.
För att trivas på jobbet är det så klart också viktigt att du känner att du passar in i kulturen och gillar atmosfären på Sjöbris. Det här är några ord som våra medarbetare lägger tyngd på:
Kundfokuserad
Serviceinriktad
Stolthet
Intresse för mat & dryck
Kreativ
Samarbetsvillig

Låter det som om du skulle passa in här? Sök då jobb hos oss!
Skicka in ditt CV till [email protected] och bli en stjärna i vårt härliga gäng!


Märk din ansökan med LUNCH. Visa mindre

Servitör/Servitris till Gamla Bibliotekscaféet i Umeå

Servitör/Servitris. Vi söker dig som: - alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi - sätter kunden i fokus och värderar service högt - är såväl ansvarstagande som initiativtagande - vill utvecklas och lära dig mer ... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen! Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god service till våra gäster. Andra förekommande arbetsuppgifter är förbe... Visa mer
Servitör/Servitris.


Vi söker dig som:
- alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi
- sätter kunden i fokus och värderar service högt
- är såväl ansvarstagande som initiativtagande
- vill utvecklas och lära dig mer
... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen!


Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god
service till våra gäster.
Andra förekommande arbetsuppgifter är förberedelser,
bakning, diskplockning, städning samt påfyllning av varor.
Du ska även kunna hoppa in med kort varsel.


Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet från caféverksamhet är ett plus.


Ansökan senast 2019-01-13 på mail: [email protected] Visa mindre

Servitris

Du ska vara erfaren servitris och kunna planera och leda arbetet i matsalen. Du är van att hantera större bokningar såsom bröllop och företagsevenemang likväl som a la carte-gäster. Dagliga inköp och planering är du bekant med och har gjort tidigare. Du utför ditt arbete med noggrannhet och har en känsla för estetik och ser till att restaurangen är ren och prydlig. Du är kreativ och vill utveckla och driva verksamheten framåt. En stor del av arbetstiden ä... Visa mer
Du ska vara erfaren servitris och kunna planera och leda arbetet i matsalen. Du är van att hantera större bokningar såsom bröllop och företagsevenemang likväl som a la carte-gäster. Dagliga inköp och planering är du bekant med och har gjort tidigare. Du utför ditt arbete med noggrannhet och har en känsla för estetik och ser till att restaurangen är ren och prydlig. Du är kreativ och vill utveckla och driva verksamheten framåt.
En stor del av arbetstiden är förlagd på dagtid vardagar och helger men kvällstjänstgöring ingår. Hos oss blir det dock sällan sena kvällar.
Vi är kollektivavtalsanslutna. Lönen och datum för anställningens start kommer vi överens om.
Anställningsintervjuer sker löpande. Visa mindre

Serveringspersonal till räkbåten M/S Sandskär

Ansök    Mar 2    Älvsbryggan AB    Servitör/Servitris
Välkommen ombord på M/S Sandskär, även kallad Räkbåten som ligger vid restaurang Sjöbris. Båten byggdes år 1951 och rymmer 47 personer inklusive besättning. M/S Sandskär åker ut på tre turer längs Umeälven varje dag under hela sommaren. - Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen? - Har du goda erfarenheter inom livsmedelshantering & hygien? - Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress? - Är du bra på att hålla tiden? - Är du en säljare s... Visa mer
Välkommen ombord på M/S Sandskär, även kallad Räkbåten som ligger vid restaurang Sjöbris.
Båten byggdes år 1951 och rymmer 47 personer inklusive besättning.
M/S Sandskär åker ut på tre turer längs Umeälven varje dag under hela sommaren.
- Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen?
- Har du goda erfarenheter inom livsmedelshantering & hygien?
- Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress?
- Är du bra på att hålla tiden?
- Är du en säljare som alltid ger det lilla extra?
- Har du lätt att se vad som behöver göras?
- Är du flexibel och ställer alltid upp för dina kamrater samt kan hoppa in och arbeta där det behövs?


Vi söker självgående serveringspersonal med goda säljkunskaper vars arbetsuppgift är att kunna ta ett stort ansvar över hela båten vilket innebär att kunna tillaga enklare kalla maträtter, se över vad som måste beställas inför nästkommande tur, kunna ta dryckesbeställningar vid bordet samt att ge den allra bästa servicen till våra gäster. Båten åker ut på flera turer varje dag. Visa mindre

Servitör/servitris

Harriets söker servitörer/servitriser extra och för sommarjobb. Harriets är en familjär restaurang som satsar på fantastisk service, varmt bemötande och bra kontakt med lokala leverantörer. Vi söker servitörer/servitriser extra för tillträde omgående och för sommarjobb. Vi söker dig som har erfarenhet av servering, drycker och servicebemötande. Som person tycker du om att se till att möta gästers behov och överträffa förväntningar. Du vet vikten av att ha ... Visa mer
Harriets söker servitörer/servitriser extra och för sommarjobb.
Harriets är en familjär restaurang som satsar på fantastisk service, varmt bemötande och bra kontakt med lokala leverantörer.
Vi söker servitörer/servitriser extra för tillträde omgående och för sommarjobb.
Vi söker dig som har erfarenhet av servering, drycker och servicebemötande. Som person tycker du om att se till att möta gästers behov och överträffa förväntningar. Du vet vikten av att ha en fin kommunikation med såväl gäster som personal.
Mejla ditt cv, personligt brev och bild till [email protected], märk det med "Servering extra". Visa mindre

Servitör/Servitris

Ansök    Feb 22    Kvarkenfisk AB    Servitör/Servitris
Kvarkenfisk är en restaurang belägen vid Rovögern vid havet utanför Umeå. Rovögern är ett fiskeläge med en hundraårig historia som vi försöker bygga vidare på genom att vi serverar lokalt fångade fiskar såsom Abborre, Sik, Strömming och Lax. Vi är också ett populärt besöksmål för dagsutflykter från Umeå med omnejd och vi tar emot många olika gäster. Utöver restaurangen har vi ett antal övernattningsstugor, en ställplats för husbilar samt gästhamn. Det finn... Visa mer
Kvarkenfisk är en restaurang belägen vid Rovögern vid havet utanför Umeå. Rovögern är ett fiskeläge med en hundraårig historia som vi försöker bygga vidare på genom att vi serverar lokalt fångade fiskar såsom Abborre, Sik, Strömming och Lax. Vi är också ett populärt besöksmål för dagsutflykter från Umeå med omnejd och vi tar emot många olika gäster.
Utöver restaurangen har vi ett antal övernattningsstugor, en ställplats för husbilar samt gästhamn. Det finns också bastu och möjlighet att hyra kajaker i anslutning till anläggningen. Nytt för i år är att vi kommer att producera över hälften av vår elektricitet själva med en solcellsanläggning på taket.
Vill du jobba med oss behöver du vara serviceinriktad och stresstålig. Vi arbetar i högt tempo med gästernas bästa för ögonen. Vi tar emot gäster från hela Europa och världen, språkkunskaper är meriterande!
Som servis hos oss är dina arbetsuppgifter:
Att vara en god värd för våra gäster.
Ta upp beställningar och servera.
Arbeta i baren med beredning av drinkar och försäljning.
Hålla matsal, uteservering och gästutrymmen rena och städade.
Diska, plocka disk och städa.
Enklare beredning av mat och fika.

Vi är ett litet team där varje individs prestation spelar roll. Här kan du göra skillnad!
Vill du bli en i gänget? Hör av dig!
Säsongen börjar i slutet av Maj. Det mesta arbetet sker mellan Midsommar och mitten av Augusti. Eftersom arbetsplatsen ligger en bit utanför stan är körkort och tillgänglighet till bil meriterande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servispersonal

Servitör/Servitris Vi söker dig som brinner för att skapa minnesvärda upplevelser för varje besökande gäst. Du bör älskar att göra det där lilla extra för att få gästen att vilja komma tillbaka, gång på gång. Är du den positiv och ordningsam personen med rätt personlighet som ser möjligheterna samt sätter gästen i första hand. Detta är en unik möjlighet att få vara med från början när vi bygger en helt ny Allstar-restaurang i en av Umeås bästa lokaler. At... Visa mer
Servitör/Servitris
Vi söker dig som brinner för att skapa minnesvärda upplevelser för varje besökande gäst. Du bör älskar att göra det där lilla extra för att få gästen att vilja komma tillbaka, gång på gång. Är du den positiv och ordningsam personen med rätt personlighet som ser möjligheterna samt sätter gästen i första hand. Detta är en unik möjlighet att få vara med från början när vi bygger en helt ny Allstar-restaurang i en av Umeås bästa lokaler.
Att du har erfarenhet är ett plus, men det viktigaste för oss är Du, vem du är. Vi vill arbeta med människor som Vill, som vill utvecklas, bidra till utveckling och hela tiden vilja bli bättre.
Du värdesätter bra service och helhetstänk samt delar gärna med dig av dina kunskap. Du är också ödmjuk och lyssnar på feedback.
Om detta känns som du tveka inte att höra av dig oss.
Skicka in din ansökan med ämne Servitör/Servitris till:
Mail: [email protected]
Så berättar vi mer om tjänsten. Visa mindre

Serveringspersonal & brunchpersonal (extra)

Om oss Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Om jobbet som serveringspersonal Vi söker glada, stresståliga och utåtriktade personer som brinner för servisyrket och med... Visa mer
Om oss
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner.


Om jobbet som serveringspersonal
Vi söker glada, stresståliga och utåtriktade personer som brinner för servisyrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss.
Under arbetspassen, som är förlagda under kvällstid och mestadels på helger, är det stundtals högt tempo. Det är därför viktigt att kunna arbeta snabbt och effektiv utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna! Ibland kan det även förekomma disk/städ.
Vi söker timvikarier men är även öppna för eventuella tillsvidareanställningar.
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av försäljning och servering av mat och dryck, med allt som tillkommer kring á la carte servering, för att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster.
Om jobbet som brunchpersonal
Som brunchpersonal ansvarar du för iordningsställande av brunchtillbehör, sköter föräljning av mat och dryck samt håller efter så att det är rent och snyggt i restaurangen. Du är stresstålig med ett glatt humör. Efter att brunchen är stängd hjälper du till med förberedelser inför kvällens service. Brunchen är förlagd på lördagar.
Meriter
Tidigare erfarenhet från liknande yrken är meriterande men en härlig personlighet i kombination med intresse för mat och dryck kommer man långt med!
Märk din ansökan med antingen serveringspersonal eller brunchpersonal. Visa mindre

Söker servitris

Ansök    Feb 21    Sin Sinati AB    Servitör/Servitris
Taj mahal är en indisk restaurang mitt i centrala Umeå. Vi serverar såväl traditionell klassisk som morden indisk mat i en elegant och trivsam miljö. Nu söker vi två servitriser som ska under vardagar jobba vid kvällstid, under helger så jobbar man vid lunch och kvällstid. Du söker jobbet genom att sända dina ansökningshandlingar via e-post till [email protected] Visa mer
Taj mahal är en indisk restaurang mitt i centrala Umeå. Vi serverar såväl traditionell klassisk som morden indisk mat i en elegant och trivsam miljö.


Nu söker vi två servitriser som ska under vardagar jobba vid kvällstid, under helger så jobbar man vid lunch och kvällstid.
Du söker jobbet genom att sända dina ansökningshandlingar via e-post till [email protected] Visa mindre

Servis - extra personal

Ansök    Feb 4    Profilevents AB    Servitör/Servitris
Angelini i Umeå är vårt italiensk-amerikanska restaurangkoncept. Restaurangen är belägen i ProfilHotels Hotel Aveny. Här serverar vi allt från klassiska, traditionella italienska rätter till amerikanska biffar och färska sallader. Allt är tillagat med kärlek och omtanke och alltid med så många lokalt producerade råvaror som möjligt. Brinner du av lusten att förvalta, förädla och ständigt utveckla en av våra uppskattade och välbesöka Angelini? Är du glad o... Visa mer
Angelini i Umeå är vårt italiensk-amerikanska restaurangkoncept. Restaurangen är belägen i ProfilHotels Hotel Aveny. Här serverar vi allt från klassiska, traditionella italienska rätter till amerikanska biffar och färska sallader. Allt är tillagat med kärlek och omtanke och alltid med så många lokalt producerade råvaror som möjligt.
Brinner du av lusten att förvalta, förädla och ständigt utveckla en av våra uppskattade och välbesöka Angelini? Är du glad och positiv som har fingertoppkänsla för hur varje gäst vill bli bemött? Har du en naturlig fallenhet för service och är stresstålig? Då kan det vara dig vi söker!
Som serveringspersonal söker vi dig som:
· Är en lagspelare och ser det som en självklarhet att vara hjälpsam mot sina kollegor
· Har minst två års dokumenterad branscherfarenhet och har ett stort mat- och dryckesintresse
· Möter utmaningar med ett leende och är lösningsorienterad
· Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
· Meriterande om man har arbetat i Trivec, kassasystemet.
Om tjänsten
· Lön enligt överenskommelse
· Vi har kollektivavtal
· Arbetstiderna styrs av verksamheternas öppettider. Visa mindre

Universitet Stunder Sökes till Rouge

Ansök    Feb 8    ETP Gruppen AB    Servitör/Servitris
Hej! Vill du tjäna lite extra pengar vid sidan av studierna och kan jobba med vad som helst så är det här rätt för dig. Trevlig student krog med bästa kollegorna. Är du snabb på att lära dig nya söker sök nu!! Visa mer
Hej!
Vill du tjäna lite extra pengar vid sidan av studierna och kan jobba med vad som helst så är det här rätt för dig.
Trevlig student krog med bästa kollegorna.
Är du snabb på att lära dig nya söker sök nu!! Visa mindre

Servitris

Ansök    Feb 4    Feni Sushi AB    Servitör/Servitris
Behöver en trevlig servitris som kan hantera kassan,servera maten till gäster och städa efter. Förbereda att servera vissa saker innan. obligatorisk att kunna prata bra svenska och stresstålig. Visa mer
Behöver en trevlig servitris som kan hantera kassan,servera maten till gäster och städa efter. Förbereda att servera vissa saker innan.
obligatorisk att kunna prata bra svenska och stresstålig. Visa mindre

Serveringspersonal till Sjöbris

Ansök    Feb 2    Älvsbryggan AB    Servitör/Servitris
Är du vår nya stjärna? Nu söker vi serveringspersonal inför vår och sommarsäsongen. Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo och varierande dagar och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service. I utbyte för all den energi, glädje och driv att göra det bästa för våra gäster, erbjuder vi dig, ett stort ansvar, en er... Visa mer
Är du vår nya stjärna?
Nu söker vi serveringspersonal inför vår och sommarsäsongen.
Att jobba på Sjöbris innebär ett högt tempo och varierande dagar och självklart en hel del skratt ihop med våra gäster och kollegor. Vårt mål är göra våra gästers tillvaro lite bättre och trevligare och vi brinner för att leverera bra och vänlig service.
I utbyte för all den energi, glädje och driv att göra det bästa för våra gäster, erbjuder vi dig, ett stort ansvar, en erfarenhet för livet och möjligheten att utvecklas tillsammans med oss.


VARIERAT ARBETE
Den stora variationen när det gäller arbetsuppgifter gör att det är kul att jobba på Sjöbris. Du lär dig många olika saker inom många områden. Vilket i sin tur är en perfekt språngbräda för en karriär – både i och utanför vårt företag.
ROLIGA MÖTEN
Att göra det lilla extra för gästens skull och få uppskattning för det – är något som är väldigt givande. De många intressanta personerna du möter längs vägen och deras spännande historier är en givande del av jobbet.
PERSONLIG UTVECKLING
Alla kan utvecklas! Även utan tidigare erfarenheter i arbetslivet eller med utbildning kan du snabbt avancera till nya arbetsroller. Så länge som du gör ditt yttersta så finns det stora¬ möjligheter för talangfulla personer.
TEAMKÄNSLA
Dina kollegor på Sjöbris blir som en andra familj. Atmosfären och känslan är omtänksam och inkluderande. Många umgås även efter arbetstid. Den fantastiska lagandan är en stor anledning till varför våra anställda gillar sina jobb.
ATT BLI EN AV OSS
Hos oss passar du om du brinner för service, alltid har gästen i fokus, gillar att ta egna initiativ, har ett gott omdöme och gillar att lösa problem. Att jobba i team är för oss en självklarhet och det är så vi levererar bästa service, så en teamspelare är vad vi söker. Hos oss gillar vi också att sälja, tävla och ge våra gäster snabb och vänlig service.
För att trivas på jobbet är det så klart också viktigt att du känner att du passar in i kulturen och gillar atmosfären på Sjöbris. Det här är några ord som våra medarbetare lägger tyngd på:
Kundfokuserad
Serviceinriktad
Stolthet
Intresse för mat & dryck
Kreativ
Samarbetsvillig

Låter det som om du skulle passa in här? Sök då jobb hos oss!
Skicka in ditt CV till [email protected] och bli en stjärna i vårt härliga gäng!
Märk din ansökan med bartender, serveringspersonal eller kökspersonal beroende på vilket jobb du önskar söka. Visa mindre

O'Learys Umeå söker Servispersonal!

O’Learys Umeå, stans största nöjescentrum, söker servispersonal med passion för gästupplevelsen! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är ... Visa mer
O’Learys Umeå, stans största nöjescentrum, söker servispersonal med passion för gästupplevelsen!

Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är problemlösare, är flexibel, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Vi ser även att du är duktig på hantera stress och ger ett proffesionellt och trevligt bemötande till alla våra gäster oberoende av om det är lugnt i lokalen eller om vi har 600 sittande gäster.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som servitris hos O'Learys är att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker oss. Detta innebär att ständigt ha full fokus på gästerna, välkomna och uppmärksamma varje gäst, vara inlyssnande och hjälpsam samt på ett proffesionellt sätt bemöta gästens önskemål! Du hjälper gästerna till bords, presenterar menyn och tar beställningar, serverar mat och dryck samt ger gästerna bra service under hela sitt besök hos oss.

Som Servis kan du du även bli tilldelad följande roller:

Hovmästare - Detta innebär att du har ansvaret för hovmästarrollen och hovpulpeten för att bemöta alla gäster, kontrollera bokningar och hjälpa gästerna vidare till bords/aktivitet/annat. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Greeter - Detta innebär att du har ansvaret att bemöta alla gäster i dörren/fronten av restaurangen och välkomna dem. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Aktivitetsansvar - Detta innebär att du stöttar/agerar aktivitetsansvarig för kvällen, mottar gäster i spelreceptionen, visar gästerna till sina aktiviteter och startar igång aktiviteten, förklarar spelregler osv. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem till rätt aktivitet.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Extra anställning med möjlighet till fast anställning till hösten

ARBETSTIDER: Dag/Kvällar/Helger

PLATS: Umeå

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget.

Om O'Learys Umeå

O'Learys i Umeå är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum på 3000m2 som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats vid Utopia Galleria i Umeå, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av flera unika våningar med restaurang, bar, dansgolv och aktiviteter. Det händer något hos oss varje dag, såsom dagens lunch, live musik, karaoke, nattklubb och såklart massor av live sport!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

O'Learys Umeå söker Servispersonal - EXTRA helger/nätter

O'Learys i Umeå söker servispersonal som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevels... Visa mer
O'Learys i Umeå söker servispersonal som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang!


Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är problemlösare, är flexibel, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Vi ser även att du är duktig på hantera stress och ger ett proffesionellt och trevligt bemötande till alla våra gäster oberoende av om det är lugnt i lokalen eller om vi har 600 sittande gäster.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som servitris hos O'Learys är att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker oss. Detta innebär att ständigt ha full fokus på gästerna, välkomna och uppmärksamma varje gäst, vara inlyssnande och hjälpsam samt på ett proffesionellt sätt bemöta gästens önskemål! Du hjälper gästerna till bords, presenterar menyn och tar beställningar, serverar mat och dryck samt ger gästerna bra service under hela sitt besök hos oss.

Som Servis kan du du även bli tilldelad följande roller:

Hovmästare - Detta innebär att du har ansvaret för hovmästarrollen och hovpulpeten för att bemöta alla gäster, kontrollera bokningar och hjälpa gästerna vidare till bords/aktivitet/annat. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Greeter - Detta innebär att du har ansvaret att bemöta alla gäster i dörren/fronten av restaurangen och välkomna dem. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Aktivitetsansvar - Detta innebär att du stöttar/agerar aktivitetsansvarig för kvällen, mottar gäster i spelreceptionen, visar gästerna till sina aktiviteter och startar igång aktiviteten, förklarar spelregler osv. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem till rätt aktivitet.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Omgående

OMFATTNING: Extra anställning med möjlighet till fast anställning

ARBETSTIDER: Kvällar/Helger/Nätter

PLATS: Umeå

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget.

Om O'Learys Umeå

O'Learys i Umeå är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum på 3000m2 som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats vid Utopia Galleria i Umeå, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av flera unika våningar med restaurang, bar, dansgolv och aktiviteter. Det händer något hos oss varje dag, såsom dagens lunch, live musik, karaoke, nattklubb och såklart massor av live sport!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

Service Host, Servitris/Servitör Scandic Umeå Syd, extra vid behov

Ansök    Jan 28    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Nu söker vi en skicklig servitör till Scandic Umeå Syd. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden v... Visa mer
Nu söker vi en skicklig servitör till Scandic Umeå Syd.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på extra vid behov.

Vi tillämpar provanställning. Platsen omfattar dagskift och nattskift under vardagar och helger. Startdatum så snart som möjligt.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Personal till Novas Inn på Holmön

Novas Inn ligger i Byviken på Holmön i direkt anslutning till hamnen med färjeförbindelse till/från fastlandet och granne med Holmöns båtmuseum. Här serverar vi god och vällagad mat till både lunch och middag. Hos oss lagas maten från grunden och vi använder oss uteslutande av råvaror av högsta kvalite. Menyn innehåller en blandning av Svensk husmanskost, Amerikansk BBQ (rökt i vår egen smoker) och naturligtvis fisk/skaldjur. Vi söker Bar och Serveringsper... Visa mer
Novas Inn ligger i Byviken på Holmön i direkt anslutning till hamnen med färjeförbindelse till/från fastlandet och granne med Holmöns båtmuseum.
Här serverar vi god och vällagad mat till både lunch och middag.
Hos oss lagas maten från grunden och vi använder oss uteslutande av råvaror av högsta kvalite.
Menyn innehåller en blandning av Svensk husmanskost, Amerikansk BBQ (rökt i vår egen smoker) och naturligtvis fisk/skaldjur.
Vi söker Bar och Serveringspersonal.
Du som söker är en lagspelare som tycker om att jobba med människor och kan hålla flera bollar i luften samtidigt. Då vi är en liten arbetsplats så hjälper vi till där det behövs när det behövs. Visa mindre

West Side Restaurang

Ansök    Jan 23    Stera AB    Servitör/Servitris
West Side pub & restaurang servera mat, pizza och drink. Varaktighet Tillträde Arbetstid/Varaktighet Lön Kontaktpersoner Sista publiceringsdag Ansökan via e-post Westside Restaurang söker två servitörer/servitriser med restaurang och kassavana till sin restaurang. Du som söker bör vara framåt och älska att leverera genuin service. Du är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt och proffsigt sätt. Vi ser att du har p... Visa mer
West Side pub & restaurang
servera mat, pizza och drink.


Varaktighet
Tillträde Arbetstid/Varaktighet Lön
Kontaktpersoner Sista publiceringsdag Ansökan via e-post
Westside Restaurang söker två servitörer/servitriser med restaurang och kassavana till sin restaurang.
Du som söker bör vara framåt och älska att leverera genuin service. Du är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt och proffsigt sätt. Vi ser att du har passion att arbeta med mat och dryck och att du kan hantera stressande situationer på ett lugnt och professionellt sätt. West Side Restaurang söker två servitörer/servitriser med restaurang och kassavana.
Du som söker bör vara framåt och älska att leverera genuin service. Du är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt och proffsigt sätt. Vi ser att du har passion att arbeta med mat och dryck och att du kan hantera stressande situationer på ett lugnt och professionellt sätt.
Serveringsvana inget krav, men det är krav på att den sökande har erfarenhet från restaurangbranschen.
Arbetstiderna är måndag till fredag kl 10-13 16-20.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servitris, Scandic Plaza, deltid 80%

Ansök    Dec 21    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang. Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap o... Visa mer
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang.

Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap och ett gott samarbete mellan avdelningarna skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi en skicklig servitör till Scandic Plaza, Umeå.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Servitör/servitris arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Servitör/servitris?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

Vi tillämpar provanställning. Din närmsta chef kommer att vara vår Service Team Manger. Platsen omfattar dagskift och kvällskift under vardagar och helger. Startdatum så snart som möjligt.”

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Serveringspersonal, Scandic Plaza, deltid 80%

Ansök    Dec 23    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang. Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap o... Visa mer
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang.

Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap och ett gott samarbete mellan avdelningarna skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi en skicklig servitör/servtris till Scandic Plaza, Umeå.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som serveringspersonal agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som serveringspersonal arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Serveringspersonal?

Du som arbetar med ansvarsområdet servering är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

Vi tillämpar provanställning. Din närmsta chef kommer att vara vår Service Team Manger. Platsen omfattar dagskift och kvällskift under vardagar och helger. Startdatum så snart som möjligt.”

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Servitör/Servitris till Gamla Bibliotekscaféet i Umeå

Servitör/Servitris. Vi söker dig som: - alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi - sätter kunden i fokus och värderar service högt - är såväl ansvarstagande som initiativtagande - vill utvecklas och lära dig mer ... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen! Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god service till våra gäster. Andra förekommande arbetsuppgifter är förbe... Visa mer
Servitör/Servitris.


Vi söker dig som:
- alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi
- sätter kunden i fokus och värderar service högt
- är såväl ansvarstagande som initiativtagande
- vill utvecklas och lära dig mer
... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen!


Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god
service till våra gäster.
Andra förekommande arbetsuppgifter är förberedelser,
bakning, diskplockning, städning samt påfyllning av varor.
Tjänsten innefattar både helg och kvällsarbete. Ca 50-70%
Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet från caféverksamhet är ett plus. Visa mindre

Servitis

Vi söka en duktig servitis som kan med kassa och stress tålig, trevligt bemötande, kan tala svenska (krävs) Visa mer
Vi söka en duktig servitis som kan med kassa och stress tålig, trevligt bemötande, kan tala svenska (krävs) Visa mindre

Söker serveringspersonal på heltid -till mysig kvarterskrog

Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Vi behöver förstärkning i servisen. Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Du har restaurang -& serveringserfarenhet. I dina arbetsuppgifte... Visa mer
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter.
Vi behöver förstärkning i servisen.
Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Du har restaurang -& serveringserfarenhet.
I dina arbetsuppgifter ingår servera mat och dryck, skapa en god och avslappnat stämning och upplevelse för våra gäster. I övrigt tillkommer varierande arbetsuppgifter som tillhör den dagliga driften.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker extra serveringspersonal till mysig kvarterskrog

Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Vi behöver förstärkning i servisen. Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Du har restaurang -& serveringserfarenhet. I dina arbetsuppgift... Visa mer
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter.
Vi behöver förstärkning i servisen.
Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Du har restaurang -& serveringserfarenhet.
I dina arbetsuppgifter ingår servera mat och dryck, skapa en god och avslappnat stämning och upplevelse för våra gäster. I övrigt tillkommer varierande arbetsuppgifter som tillhör den dagliga driften.
Du ska kunna jobba vid behov samt 2 helger/månaden.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servitör/Servitris till Gamla Bibliotekscaféet i Umeå

Servitör/Servitris. Vi söker dig som: - alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi - sätter kunden i fokus och värderar service högt - är såväl ansvarstagande som initiativtagande - vill utvecklas och lära dig mer ... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen! Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god service till våra gäster. Andra förekommande arbetsuppgifter är förbe... Visa mer
Servitör/Servitris.


Vi söker dig som:
- alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi
- sätter kunden i fokus och värderar service högt
- är såväl ansvarstagande som initiativtagande
- vill utvecklas och lära dig mer
... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen!


Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god
service till våra gäster.
Andra förekommande arbetsuppgifter är förberedelser,
bakning, diskplockning, städning samt påfyllning av varor.
Tjänsten innefattar både helg och kvällsarbete. Ca 50%
Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet från caféverksamhet är ett plus. Visa mindre

Service Host till Scandic Umeå Syd, deltid 80%

Ansök    Nov 29    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Nu söker vi en ?Service? Host ?till? hotellet Scandic Umeå Syd. ?? Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan des... Visa mer
Nu söker vi en ?Service? Host ?till? hotellet Scandic Umeå Syd. ??

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är din roll som Service Host?

- Förmedla gott värdskap till våra gäster
- Städning av hotellrum, korridor, pentry samt allmänna utrymmen på hotellet
- Hålla rent på anvisade ytor och bidra till den allmänna ordningen i hotellets lokaler
- Hantera tvätt och fylla på förråd
- Enklare matlagning, förberedelser och framplockning
- Fylla på bufféer enligt koncept
- Diska
- Rengöring
- Hålla ordning i kök och allmänna utrymmen
- Utföra egenkontroller
- Följa Scandics Livsmedelspolicy
- Följa koncept och manual för F&B
- Support till bar, renhållning och egenkontroll
- Ge gäster ett positivt bemötande och en god service
- Servera mat och dryck
- Ansvara för egen kassa
- Vara synlig i matsalarna
- Hålla rent och snyggt i matsalarna
- Aktivt arbeta med merförsäljning

Vem är du?

- Några års erfarenhet från liknande arbete
- God social förmåga
- Prestigelös lagspelare
- Goda kunskaper i Svenska och Engelska.
- Datorvana
- Hög förmåga att ge riktigt bra service
- Bra fysik då tunga lyft kan förekomma
- Viss dryckeskunskap och matkunskap
- Mat- och dryckeskunskap

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Serveringspersonal till restaurang Sjöbris

Ansök    Nov 15    Älvsbryggan AB    Servitör/Servitris
Om företaget: Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför. Vi har restaurangen öppen året runt. * Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen? * Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress? * Är du en säljare som alltid ger det lilla extra? * Har du lätt att se vad som behöver göras? * Är du flexibel och ställer alltid upp för dina kamrater... Visa mer
Om företaget:
Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför.


Vi har restaurangen öppen året runt.
* Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen?
* Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress?
* Är du en säljare som alltid ger det lilla extra?
* Har du lätt att se vad som behöver göras?
* Är du flexibel och ställer alltid upp för dina kamrater samt kan hoppa in och arbeta där det behövs?


Goda barkunskaper meriteras.


Stämmer detta in på dig, skicka då in ditt CV, personliga brev och bild till oss. Vi söker nu servitriser/servitörer till med goda sälj kunskaper vars arbetsuppgift är att ta beställningar vid bordet och ge den allra bästa servicen till våra gäster. Visa mindre

O'Learys Umeå söker Servispersonal - EXTRA helger/nätter

O'Learys i Umeå söker servispersonal som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevels... Visa mer
O'Learys i Umeå söker servispersonal som kan jobba extra helger och kvällar/nätter under nattklubb och andra evenemang!


Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är problemlösare, är flexibel, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Vi ser även att du är duktig på hantera stress och ger ett proffesionellt och trevligt bemötande till alla våra gäster oberoende av om det är lugnt i lokalen eller om vi har 600 sittande gäster.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som servitris hos O'Learys är att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker oss. Detta innebär att ständigt ha full fokus på gästerna, välkomna och uppmärksamma varje gäst, vara inlyssnande och hjälpsam samt på ett proffesionellt sätt bemöta gästens önskemål! Du hjälper gästerna till bords, presenterar menyn och tar beställningar, serverar mat och dryck samt ger gästerna bra service under hela sitt besök hos oss.

Som Servis kan du du även bli tilldelad följande roller:

Hovmästare - Detta innebär att du har ansvaret för hovmästarrollen och hovpulpeten för att bemöta alla gäster, kontrollera bokningar och hjälpa gästerna vidare till bords/aktivitet/annat. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Greeter - Detta innebär att du har ansvaret att bemöta alla gäster i dörren/fronten av restaurangen och välkomna dem. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Aktivitetsansvar - Detta innebär att du stöttar/agerar aktivitetsansvarig för kvällen, mottar gäster i spelreceptionen, visar gästerna till sina aktiviteter och startar igång aktiviteten, förklarar spelregler osv. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem till rätt aktivitet.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Omgående

OMFATTNING: Extra anställning med möjlighet till fast anställning

ARBETSTIDER: Kvällar/Helger/Nätter

PLATS: Umeå

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget.

Om O'Learys Umeå

O'Learys i Umeå är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum på 3000m2 som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats vid Utopia Galleria i Umeå, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av flera unika våningar med restaurang, bar, dansgolv och aktiviteter. Det händer något hos oss varje dag, såsom dagens lunch, live musik, karaoke, nattklubb och såklart massor av live sport!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

Söker extra serveringspersonal till mysig kvarterskrog

Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Vi behöver förstärkning i servisen. Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Du har restaurang -& serveringserfarenhet. I dina arbetsuppgift... Visa mer
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter.
Vi behöver förstärkning i servisen.
Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Du har restaurang -& serveringserfarenhet.
I dina arbetsuppgifter ingår servera mat och dryck, skapa en god och avslappnat stämning och upplevelse för våra gäster. I övrigt tillkommer varierande arbetsuppgifter som tillhör den dagliga driften.
Du ska kunna jobba vid behov samt 2 helger/månaden.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servitör/Servitris till Gamla Bibliotekscaféet i Umeå

Servitör/Servitris. Vi söker dig som: - alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi - sätter kunden i fokus och värderar service högt - är såväl ansvarstagande som initiativtagande - vill utvecklas och lära dig mer ... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen! Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god service till våra gäster. Andra förekommande arbetsuppgifter är förbe... Visa mer
Servitör/Servitris.


Vi söker dig som:
- alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi
- sätter kunden i fokus och värderar service högt
- är såväl ansvarstagande som initiativtagande
- vill utvecklas och lära dig mer
... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen!


Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god
service till våra gäster.
Andra förekommande arbetsuppgifter är förberedelser,
bakning, diskplockning, städning samt påfyllning av varor.
Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet från caféverksamhet är ett plus. Visa mindre

Servitör/Servitris till Gamla Bibliotekscaféet i Umeå

Servitör/Servitris. Vi söker dig som: - alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi - sätter kunden i fokus och värderar service högt - är såväl ansvarstagande som initiativtagande - vill utvecklas och lära dig mer ... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen! Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god service till våra gäster. Andra förekommande arbetsuppgifter är förbe... Visa mer
Servitör/Servitris.


Vi söker dig som:
- alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi
- sätter kunden i fokus och värderar service högt
- är såväl ansvarstagande som initiativtagande
- vill utvecklas och lära dig mer
... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen!


Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god
service till våra gäster.
Andra förekommande arbetsuppgifter är förberedelser,
bakning, diskplockning, städning samt påfyllning av varor.
Extra vid behov både helg och kvällsarbete.
Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet från caféverksamhet är ett plus. Visa mindre

Servis

Ansök    Okt 19    Profilevents AB    Servitör/Servitris
Angelini i Umeå är vårt italiensk-amerikanska restaurangkoncept. Restaurangen är belägen i ProfilHotels Hotel Aveny. Här serverar vi allt från klassiska, traditionella italienska rätter till amerikanska biffar och färska sallader. Allt är tillagat med kärlek och omtanke och alltid med så många lokalt producerade råvaror som möjligt. Brinner du av lusten att förvalta, förädla och ständigt utveckla en av våra uppskattade och välbesöka Angelini? Är du glad o... Visa mer
Angelini i Umeå är vårt italiensk-amerikanska restaurangkoncept. Restaurangen är belägen i ProfilHotels Hotel Aveny. Här serverar vi allt från klassiska, traditionella italienska rätter till amerikanska biffar och färska sallader. Allt är tillagat med kärlek och omtanke och alltid med så många lokalt producerade råvaror som möjligt.
Brinner du av lusten att förvalta, förädla och ständigt utveckla en av våra uppskattade och välbesöka Angelini? Är du glad och positiv som har fingertoppkänsla för hur varje gäst vill bli bemött? Har du en naturlig fallenhet för service och är stresstålig? Då kan det vara dig vi söker!
Som serveringspersonal söker vi dig som:
· är en lagspelare och ser det som en självklarhet att vara hjälpsam mot sina kollegor
· Har minst två års dokumenterad branscherfarenhet och har ett stort mat- och dryckesintresse
· Möter utmaningar med ett leende och är lösningsorienterad
· Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
· Meriterande om man har arbetat i Trivec, kassasystemet.
Om tjänsten
· Tjänsten som serveringspersonal är en tillsvidareanställning på 75% med möjlighet till förlängning.
· Vi tillämpar 6 månader provanställning.
· Lön enligt överenskommelse
· Vi har kollektivavtal
· Arbetstiderna styrs av verksamheternas öppettider. Visa mindre

Serveringspersonal till restaurang Sjöbris

Ansök    Okt 12    Älvsbryggan AB    Servitör/Servitris
Om företaget: Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför. Vi har restaurangen öppen året runt. * Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen? * Har du goda erfarenheter inom mat och dryck? * Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress? * Är du en säljare som alltid ger det lilla extra? * Har du lätt att se vad som behöver göras? * Är du flex... Visa mer
Om företaget:
Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför.
Vi har restaurangen öppen året runt.


* Har du minst 2 års erfarenhet av restaurangbranschen?
* Har du goda erfarenheter inom mat och dryck?
* Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress?
* Är du en säljare som alltid ger det lilla extra?
* Har du lätt att se vad som behöver göras?
* Är du flexibel och ställer alltid upp för dina kamrater samt kan hoppa in och arbeta där det behövs?
Goda barkunskaper meriteras.


Stämmer detta in på dig, skicka då in ditt CV, personliga brev och bild till oss. Vi söker nu servitriser/servitörer med goda säljkunskaper vars arbetsuppgift är att ta beställningar vid borden och ge den allra bästa servicen till våra gäster.


Anställningen är omgående, enligt överenskommelse. 75-100% Visa mindre

Serveringspersonal extra och helger

Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig. Om dig Har en social personlighet, känsla för service och värdskap. Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar me... Visa mer
Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig.
Om dig
Har en social personlighet, känsla för service och värdskap.
Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar med en god stämning och har en hög arbetsmoral.
I jobbet ingår att servera mat och dryck, sälja mat och dryckesupplevelser samt ge det där lilla extra som medmänsklighet och värme.
Vi söker dig som vill jobba vid behov och fast på schema varannan helg eller 2 av 3 helger.
Tillträde omgående
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Serverings och barpersonal till Scandic Plaza, Umeå, heltid 2st

Ansök    Sep 29    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang. Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap o... Visa mer
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang.

Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap och ett gott samarbete mellan avdelningarna skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi en bar/servitör till Scandic Plaza, Umeå.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Serveringspersonal extra

Vi söker serveringspersonal till Sävargården och P5. På Sävargården serverar vi mellan den 3 - 23 december traditionellt julbord samt bordsserverade julmiddagar. På sommaren är det i huvudsak bröllop som arrangeras. I vår festvåning på P5 arrangeras större middagar, fester och event samt även bröllop. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att servera och som brinner för att ge bästa service och kvalitet till gästen. Du har lätt för att samarbeta o... Visa mer
Vi söker serveringspersonal till Sävargården och P5.
På Sävargården serverar vi mellan den 3 - 23 december traditionellt julbord samt bordsserverade julmiddagar. På sommaren är det i huvudsak bröllop som arrangeras.
I vår festvåning på P5 arrangeras större middagar, fester och event samt även bröllop.
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att servera och som brinner för att ge bästa service och kvalitet till gästen. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att vara en del i ett vinnande team.
De flesta av våra bokningar är på kvällstid så det går utmärkt att kombinera ett arbete hos oss med studier.
Vi söker personal omgående så tveka inte att skicka in din ansökan. Visa mindre

servisen til kvarterskrog BASILICA

Svensck: Basilica är en ny kvarterskrog i Böleäng för alla som gillar att umgås och äta färsk mat. All mat är gjord på färska produkter. Vi arbetar under säsong och med råvaror av bästa kvalitet. Vi behöver förstärkning i servisen. Vi söker dig som är social, engagerad, glad, klarar ett högt tempo och är intresserad av mat & dryck. Du har restaurang- och matupplevelse. Dina arbetsuppgifter inkluderar att servera mat och dryck, skapa en god och avslappnad a... Visa mer
Svensck:
Basilica är en ny kvarterskrog i Böleäng för alla som gillar att umgås och äta färsk mat. All mat är gjord på färska produkter. Vi arbetar under säsong och med råvaror av bästa kvalitet.
Vi behöver förstärkning i servisen.
Vi söker dig som är social, engagerad, glad, klarar ett högt tempo och är intresserad av mat & dryck. Du har restaurang- och matupplevelse. Dina arbetsuppgifter inkluderar att servera mat och dryck, skapa en god och avslappnad atmosfär och upplevelse för våra gäster. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Öppningsdatumet är första veckan i December.
English:
Basilica is a new neighborhood restaurant in Böleäng for everyone who likes to hang out and eat fresh food. All food is made from fresh produce. We work during the season and with raw materials of the best quality.
We need reinforcement in the service.
We are looking for you who are social, committed, happy, can handle a high pace and are interested in food & drink. You have a restaurant and dining experience. Your duties include serving food and drink, creating a good and relaxed atmosphere and experience for our guests. You have good knowledge of Swedish and English. The opening date is the first week of December.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör/servitris

Harriets söker servitörer/servitriser extra Harriets är en familjär restaurang som satsar på fantastisk service, varmt bemötande och bra kontakt med lokala leverantörer. Vi söker servitörer/servitriser extra för tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som har erfarenhet av servering, drycker och servicebemötande. Som person tycker du om att se till att möta gästers behov och överträffa förväntningar. Du vet vikten av att ha en fin kommunikation med ... Visa mer
Harriets söker servitörer/servitriser extra
Harriets är en familjär restaurang som satsar på fantastisk service, varmt bemötande och bra kontakt med lokala leverantörer.
Vi söker servitörer/servitriser extra för tillträde enligt överenskommelse.
Vi söker dig som har erfarenhet av servering, drycker och servicebemötande. Som person tycker du om att se till att möta gästers behov och överträffa förväntningar. Du vet vikten av att ha en fin kommunikation med såväl gäster som personal.
Mejla ditt cv, personligt brev och bild till [email protected], märk det med "Servering extra". Visa mindre

Servitris/servitör till Artonnittiosju

Sökes: Ett glatt Serviceproffs! Fler och fler gäster besöker oss och vi arbetar brett med service från morgon till kväll, dessutom pågår vår verksamhet ofta på många olika platser inom hotellet. Vi söker dig som, tillsammans med resten av vårt team, vill ansvara för att vi alltid levererar en högklassig service till våra gäster. Tjänsten innebär ca 90-95% och utgörs till största del av drift men med ett gemensamt ansvar för alla delar av vår service ingå... Visa mer
Sökes: Ett glatt Serviceproffs!

Fler och fler gäster besöker oss och vi arbetar brett med service från morgon till kväll, dessutom pågår vår verksamhet ofta på många olika platser inom hotellet.

Vi söker dig som, tillsammans med resten av vårt team, vill ansvara för att vi alltid levererar en högklassig service till våra gäster. Tjänsten innebär ca 90-95% och utgörs till största del av drift men med ett gemensamt ansvar för alla delar av vår service ingår också tid för planering av allt från större event till förberedelse av matsal.

Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangbranschen sedan tidigare - vi söker dig som vill arbeta i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Tjänsten innebär både dag- och kvällsarbete och hos oss är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt - det innebär en prestigelös miljö där vi håller fokus på gästen, lösningar och samarbetet. Dina arbetsuppgifter är i första hand att, tillsammans med teamet, skapa upplevelser för gästen med mat och dryck, utöver detta tar du ansvar för alla de arbetsuppgifter och sysslor som tillhör daglig drift av restaurangen.

Som person är du ansvarstagande, engagerad, positiv och noggrann. Vi ser en proaktiv person som tycker om att bygga miljöer där människor ska trivas. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera och planera ditt arbete så att verksamhetens alla delar levererar. Du är lösningsorienterad och duktig på att engagera och utbilda - du har ett gott tålamod och ser dig själv som nyfiken och utvecklingsbar. Du gillar en rak dialog och du förstår betydelsen av att alla vi arbetar tillsammans för att vi ska kunna vara bäst i alla lägen. Du förstår också vikten av gemensamma rutiner, förberedelse för varandra och är dessutom kreativ när det kommer till små extra upplevelseförhöjande aktiviteter i vardagen.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Sommelierutbildning är meriterande.

Vill du utmana dig själv - är du driven och gillar du ansvar och delaktighet?

Kom och sök hos oss!

Praktikaliteter:

- Arbetstider: Varierande
- Omfattning: omkring 90%
- Start: omgående
- Lön: enligt kollektivavtal
- För frågor om tjänsten kontakta: [email protected]
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Serviceinriktad Servitör/Servitris

Vi söker en serviceinriktad servitör/servitris på deltid under lunchtid från tisdag - fredag. I din roll kommer du att arbeta med att ta emot lunchgäster, beställningar/betalt på kassan och servera mat. Att kunna ge gästerna råd kring maten på menyn och drycker som passar till är en del av jobbet. Att ge gästerna bra service är mycket viktigt, servitören är restaurangens ansikte utåt och nöjda gäster är arbetets mål. För att göra ett bra jobb som servitö... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad servitör/servitris på deltid under lunchtid från tisdag - fredag.
I din roll kommer du att arbeta med att ta emot lunchgäster, beställningar/betalt på kassan och servera mat. Att kunna ge gästerna råd kring maten på menyn och drycker som passar till är en del av jobbet.
Att ge gästerna bra service är mycket viktigt, servitören är restaurangens ansikte utåt och nöjda gäster är arbetets mål.
För att göra ett bra jobb som servitör/servitris måste du vara serviceinriktad och stresstålig. Visa mindre

Servitris/ servitör och runners sökes

Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi söker glada och utåtriktade personer som brinner för servisyrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss. Tänk det som att dina gäster har medelhavssemester på Orangeriet, och du är deras fantastiska reseledare! ... Visa mer
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå.
Vi söker glada och utåtriktade personer som brinner för servisyrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss. Tänk det som att dina gäster har medelhavssemester på Orangeriet, och du är deras fantastiska reseledare!
Tidigare erfarenhet från liknande yrken är meriterande men en härlig personlighet i kombination med intresse för mat och dryck kommer man långt med!
Servitör/servitris: Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av försäljning och servering av mat och dryck, med allt som tillkommer kring à la carte servering, för att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster. Erfarenhet som hovmästare är meriterande.
Runner: Din huvudsakliga uppgift är att servera mat/ duka av bord, fylla på servisstationerna och vara en stöttning för servitrisen i exempelvis omdukningar. Även hjälp med disk/ i kök kan förekomma
Under arbetspassen, som är mestadels är förlagda under kvällstid och på helger, är det stundtals högt tempo. Det är därför viktigt att kunna arbeta snabbt och effektivt utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna! Visa mindre

Servitris/servitör till Artonnittiosju varannan helg

I hjärtat av Mimer finns Restaurang Artonnittiosju. En plats för härliga mat- och dryckesupplevelser och en plats för fina möten mellan människor - här vill vi att du ska njuta, känna dig bekväm, sitta länge eller ta en snabb bit mat , oavsett - Alltid välkommen! Det är nu dags att så smått växla upp vår verksamhet till att utöka vår kvällsservering till fler dagar. Vi är glada, tacksamma och förväntansfulla inför satsningen. Vi behöver stärka upp teamet ... Visa mer
I hjärtat av Mimer finns Restaurang Artonnittiosju. En plats för härliga mat- och dryckesupplevelser och en plats för fina möten mellan människor - här vill vi att du ska njuta, känna dig bekväm, sitta länge eller ta en snabb bit mat , oavsett - Alltid välkommen!

Det är nu dags att så smått växla upp vår verksamhet till att utöka vår kvällsservering till fler dagar. Vi är glada, tacksamma och förväntansfulla inför satsningen. Vi behöver stärka upp teamet med ett riktigt serviceproffs till vår matsal.

Vi söker därför en servitris/servitör till varannan fre-lö - perfekt att kanske kombinera med studier eller annan sysselsättning.

Vi söker dig som, tillsammans med resten av vårt team, vill ansvara för att vi alltid levererar en högklassig service till våra gäster.

Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangbranschen sedan tidigare - dig som vill arbeta i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Tjänsten innebär både dag- och kvällsarbete och hos oss är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt - det innebär en prestigelös miljö där vi håller fokus på gästen, lösningar och samarbetet. Ditt ansvar är att ta hand om våra gäster och ge dem en härlig restaurangupplevelse genom ditt bemötande och din kunskap. Dina arbetsuppgifter omfattar allt som gäller matsalsarbete.

Som person är du ansvarstagande, engagerad, positiv och noggrann. Vi ser en proaktiv person som tycker om att bygga miljöer där människor ska trivas. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera och planera ditt arbete så att verksamhetens alla delar levererar. Du gillar att arbeta tillsammans i ett team för att leverera den där fantastiska upplevelsen och du vet vikten av ett gott samarbete. Du förstår också vikten av gemensamma rutiner, förberedelse för varandra och är dessutom kreativ när det kommer till små extra upplevelseförhöjande aktiviteter i vardagen.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning.

Vill du utmana dig själv - är du driven och gillar du ansvar och delaktighet?

Kom och jobba med oss!

Praktikaliteter:

- Arbetstider: Varierande
- Omfattning: varannan helg, fre & lör kväll
- Start: Omgående
- Lön: Enl. kollektivavtal
- För frågor om tjänsten kontakta: Laurent Lathière, 070-3830014
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Extrapersonal - kock, servis och bar

Vi söker nu kockar, servis och bartenders som kan förstärka vår ordinarie arbetsstyrka på restaurang Äpplet och TC mat o bar, såväl under dag- och kvällstid som helger. Du kommer till ett dynamiskt team med ett starkt engagemang. Vårt moderna bankettkök gör det möjligt att ytterligare stärka vår flerfaldigt prisbelönta service till både små och stora grupper. Vi utgår från att du är servicemedveten, har lätt att samarbeta och gillar att jobba i högt tempo.... Visa mer
Vi söker nu kockar, servis och bartenders som kan förstärka vår ordinarie arbetsstyrka på
restaurang Äpplet och TC mat o bar, såväl under dag- och kvällstid som helger.
Du kommer till ett dynamiskt team med ett starkt engagemang. Vårt
moderna bankettkök gör det möjligt att ytterligare stärka vår flerfaldigt
prisbelönta service till både små och stora grupper.
Vi utgår från att du är servicemedveten, har lätt att samarbeta och gillar att
jobba i högt tempo. Visa mindre

Brunchpersonal extra

Om oss Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner. Om jobbet Vi söker glada, stresståliga och utåtriktade personer som brinner för servisyrket och med glädje gör det lilla ext... Visa mer
Om oss
Vi avundas den härliga medelhavskulturen med dess avspända miljö, sena och långa middagar i vänners sällskap, kanske kryddat med en omgång boule! Därför har vi försökt flytta lite av medelhavskulturen till Umeå. Vi vill erbjuda en plats där man ska känna sig välkommen som man är, i en miljö som får en att trivas och varva ner.
Om jobbet
Vi söker glada, stresståliga och utåtriktade personer som brinner för servisyrket och med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss.
Brunch/städpersonal lördagar: Din huvudsakliga arbetsuppgift består av städning av lokalen innan brunchen och sedan försäljning av mat och dryck, diskplock/disk samt att ta hand om kaffestationen under brunchen.
Det är viktigt att kunna arbeta snabbt och effektiv utan att tappa fokus och det glada humöret. Det krävs helt enkelt att man kan hålla många bollar i luften och samtidigt ett leende på läpparna!
Meriter
Tidigare erfarenhet från liknande yrken är meriterande men en härlig personlighet i kombination med intresse för mat och dryck kommer man långt med! Visa mindre

Service Host, Waiter Services, Scandic Plaza, Umeå, deltid 20%

Ansök    Sep 10    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang. Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap o... Visa mer
På Scandic Plaza i Umeå bor våra gäster i avslappnad miljö med utsikt över Umeå Älv, bara några kvarter från gågatans shopping och nöjesliv. De kan strosa på stan, spendera tid i vår relaxavdelning eller avsmaka en god middag på hotellets restaurang.

Vi är ett team som jobbar med mycket glädje och engagemang- vi är stolta över vår arbetsplats. Våra medarbetare är vår främsta tillgång: hos oss ska man trivas och utvecklas vidare. Genom ett gott ledarskap och ett gott samarbete mellan avdelningarna skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi en skicklig barmedarbetare/servitör till Scandic Plaza, Umeå.


Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete eller ett intresse att lära sig. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

20% fredag lördag kväll varannan vecka

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Servis

Ansök    Aug 31    Profilevents AB    Servitör/Servitris
Angelini i Umeå är vårt italiensk-amerikanska restaurangkoncept. Restaurangen är belägen i ProfilHotels Hotel Aveny. Här serverar vi allt från klassiska, traditionella italienska rätter till amerikanska biffar och färska sallader. Allt är tillagat med kärlek och omtanke och alltid med så många lokalt producerade råvaror som möjligt. Brinner du av lusten att förvalta, förädla och ständigt utveckla en av våra uppskattade och välbesöka Angelini? Är du glad o... Visa mer
Angelini i Umeå är vårt italiensk-amerikanska restaurangkoncept. Restaurangen är belägen i ProfilHotels Hotel Aveny. Här serverar vi allt från klassiska, traditionella italienska rätter till amerikanska biffar och färska sallader. Allt är tillagat med kärlek och omtanke och alltid med så många lokalt producerade råvaror som möjligt.
Brinner du av lusten att förvalta, förädla och ständigt utveckla en av våra uppskattade och välbesöka Angelini? Är du glad och positiv som har fingertoppkänsla för hur varje gäst vill bli bemött? Har du en naturlig fallenhet för service och är stresstålig? Då kan det vara dig vi söker!
Som serveringspersonal söker vi dig som:
· är en lagspelare och ser det som en självklarhet att vara hjälpsam mot sina kollegor
· Har minst två års dokumenterad branscherfarenhet och har ett stort mat- och dryckesintresse
· Möter utmaningar med ett leende och är lösningsorienterad
· Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
· Meriterande om man har arbetat i Trivec, kassasystemet.
Om tjänsten
· Tjänsten som serveringspersonal är en tillsvidareanställning på 75% med möjlighet till förlängning.
· Vi tillämpar 6 månader provanställning.
· Lön enligt överenskommelse
· Vi har kollektivavtal
· Arbetstiderna styrs av verksamheternas öppettider. Visa mindre

Söker extra serveringspersonal till mysig kvarterskrog

Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Dryck kommer främst från våra lokala producenter och vinlistan domineras av viner från Frankrike. Vi behöver förstärkning i servisen. Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt temp... Visa mer
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Dryck kommer främst från våra lokala producenter och vinlistan domineras av viner från Frankrike.
Vi behöver förstärkning i servisen.
Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klarar av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Du har restaurang -& serveringserfarenhet.
I dina arbetsuppgifter ingår servera mat och dryck, skapa en god och avslappnat stämning och upplevelse för våra gäster. I övrigt tillkommer varierande arbetsuppgifter som tillhör den dagliga driften.
Du ska kunna jobba vid behov samt 2 helger/månaden.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Söker servispersonal till familjär kvarterskrog

Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Dryck kommer främst från våra lokala producenter och vinlistan domineras av viner från Frankrike. Vi behöver förstärkning i servisen. Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klara av högt tempo... Visa mer
Bistro Le Garage har funnits på Umedalen, utanför Umeå centrum i över 10 år Stämningen är avslappnat och högt i tak. Menyn är stadigt rotad i fransk husmanskost tillagat med lokala råvaror med inslag av spännande tavelrätter. Dryck kommer främst från våra lokala producenter och vinlistan domineras av viner från Frankrike.
Vi behöver förstärkning i servisen.
Vi söker dig som som är social, engagerad, glad, noggrann, har hög arbetsmoral, klara av högt tempo och är mat-& dryck intresserad. Du har restaurang -& serveringserfarenhet.
I dina arbetsuppgifter ingår servera mat och dryck, skapa en god och avslappnad stämning och upplevelse för våra gäster. I övrigt tillkommer varierande arbetsuppgifter som tillhör den dagliga driften.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Intervjuer sker löpande så hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servitör/Servitris till Cinco

Är du vår nya stjärna? Vi letar just nu efter dig, som förutom att ha en stark känsla för service, även trivs med att möta nya människor och kan skapa en god och avslappnad stämning och upplevelse för våra gäster. Du som älskar när det händer mycket runt dig. Vi jobbar på fartfyllda dagar med varierande arbetsuppgifter runt våra gäster och våra lokaler. I våra lokaler förekommer utöver middagar. Event, fester, studentsittningar med mera. Vi älskar att vara... Visa mer
Är du vår nya stjärna?
Vi letar just nu efter dig, som förutom att ha en stark känsla för service, även trivs med att möta nya människor och kan skapa en god och avslappnad stämning och upplevelse för våra gäster. Du som älskar när det händer mycket runt dig.
Vi jobbar på fartfyllda dagar med varierande arbetsuppgifter runt våra gäster och våra lokaler.
I våra lokaler förekommer utöver middagar. Event, fester, studentsittningar med mera. Vi älskar att vara kreativa och hitta nya sätt att mötas.
Vi värderar högst din personlighet hos oss men du får gärna ha tidigare erfarenhet från yrket.
Bli en del av familjen skicka in din ansökan till [email protected]
Frågor om tjänsterna ring 070-330 17 28 Visa mindre

Servitör/Servitris till Gamla Bibliotekscaféet i Umeå

Servitör/Servitris. Vi söker dig som: - alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi - sätter kunden i fokus och värderar service högt - är såväl ansvarstagande som initiativtagande - vill utvecklas och lära dig mer ... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen! Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god service till våra gäster. Andra förekommande arbetsuppgifter är förbe... Visa mer
Servitör/Servitris.


Vi söker dig som:
- alltid bjuder på ett glatt humör och sprider positiv energi
- sätter kunden i fokus och värderar service högt
- är såväl ansvarstagande som initiativtagande
- vill utvecklas och lära dig mer
... kort och gott brinner för serviceyrket och trivs inom cafébranschen!


Tjänsten innefattar varierande arbetsuppgifter där huvudfokus ligger på att ge god
service till våra gäster.
Andra förekommande arbetsuppgifter är förberedelser,
bakning, diskplockning, städning samt påfyllning av varor.
Tjänsten innefattar både helg och kvällsarbete. Ca 50%
Kvalifikationer: Tidigare erfarenhet från caféverksamhet är ett plus. Visa mindre

Service Host till Scandic Umeå Syd, extra vid behov

Ansök    Aug 30    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Nu söker vi en ?Service? Host ?till? hotellet Scandic Umeå Syd. ?? Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan des... Visa mer
Nu söker vi en ?Service? Host ?till? hotellet Scandic Umeå Syd. ??

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är din roll som Service Host?

- Förmedla gott värdskap till våra gäster
- Städning av hotellrum, korridor, pentry samt allmänna utrymmen på hotellet
- Hålla rent på anvisade ytor och bidra till den allmänna ordningen i hotellets lokaler
- Hantera tvätt och fylla på förråd
- Enklare matlagning, förberedelser och framplockning
- Fylla på bufféer enligt koncept
- Diska
- Rengöring
- Hålla ordning i kök och allmänna utrymmen
- Utföra egenkontroller
- Följa Scandics Livsmedelspolicy
- Följa koncept och manual för F&B
- Support till bar, renhållning och egenkontroll
- Ge gäster ett positivt bemötande och en god service
- Servera mat och dryck
- Ansvara för egen kassa
- Vara synlig i matsalarna
- Hålla rent och snyggt i matsalarna
- Aktivt arbeta med merförsäljning

Vem är du?

- Några års erfarenhet från liknande arbete
- God social förmåga
- Prestigelös lagspelare
- Goda kunskaper i Svenska och Engelska.
- Datorvana
- Hög förmåga att ge riktigt bra service
- Bra fysik då tunga lyft kan förekomma
- Viss dryckeskunskap och matkunskap
- Mat- och dryckeskunskap

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

O'Learys Umeå is looking for service staff/waiters/waitresses!

O’Leary’s Umeå, the largest entertainment center in Umeå, is looking for service staff with a passion for the guest experience! We are looking for: Service minded people that has at least 1 year of work experience as a service staff/waiter/waitress in a restaurant/bar, and has experience of handling payments and cash systems. You have a highschool education and have good knowledge of English both in speaking and writing (merit if you can speak Swedish) A... Visa mer
O’Leary’s Umeå, the largest entertainment center in Umeå, is looking for service staff with a passion for the guest experience!

We are looking for:
Service minded people that has at least 1 year of work experience as a service staff/waiter/waitress in a restaurant/bar, and has experience of handling payments and cash systems. You have a highschool education and have good knowledge of English both in speaking and writing (merit if you can speak Swedish)

As a person you are happy, outgoing, like to meet new people and passionate about giving the absolute best customer experience to the guests. You are a problem solver, are flexible, are good at creating good relationships and like working as part of a team. We also see that you are good at managing stress and give a professional and pleasant treatment to all our guests, regardless of whether it is low season or if we have 600 seated guests.

Tasks:
Your ultimate role as a service staff/waiter/waitress at O'Learys is to ensure that our guests have a great experience when they visit us. This means constantly focusing on the guests, welcoming and paying attention to each guest, being helpful and responding to the guest's wishes in a professional way! You help the guests at the table, present the menu and take orders, serve food and drinks and give the guests good service throughout their visit with us.

As a service staff/waiter/waitress, you may also be assigned the following roles:

Head Waiter - This means that you are responsible to meet all guests, check bookings and help the guests on to the table / activity / other. You are alert, happy and welcome all guests in a nice and familiar way and refer them into the restaurant in a professional way based on the guest's purpose of their visit.

Greeter - This means that you have the responsibility to meet all guests at the door / front of the restaurant and welcome them. You are alert, happy and welcome all guests in a nice and familiar way and refer them into the restaurant based on the guest's purpose of their visit.

Activity responsibility - This means that you support / act as activity manager for the evening, receive guests at the game reception, show the guests their activities and start the activity, explain game rules, etc. You are alert, happy and welcome all guests in a nice and family way and refer them to the right activity.

Apply for the service by submitting your application today. Welcome with your application!

START: By agreement

SCOPE: Extra employment with the possibility of permanent employment

WORKING HOURS: Day / Evenings / Weekends

LOCATION: Umeå

WE OFFER YOU: A great work environment, a great team and good opportunities for further training and career within the company.

About O'Learys Umeå
O'Learys in Umeå is more than just a restaurant. It is an entertainment center of 3000m2 which in addition to the love of sports, food, drinks and good atmosphere is a meeting place at Utopia Galleria in Umeå, filled with activities and happenings every day of the week. The center consists of several unique floors with restaurant, bar, dance floor and activities. Something happens with us every day, such as today's lunch, live music, karaoke, nightclub and of course lots of live sports!

As an employee of O’Learys, you are part of a community and a team. Together, we strengthen and develop O’Learys to give our guests the best possible experience. Your personality, your experience and your commitment are the biggest assets of O’Learys as a brand. That is why we are looking for you who have a passion for food, drink, sports and people. Visa mindre

O'Learys Umeå söker Servispersonal!

O’Learys Umeå, stans största nöjescentrum, söker servispersonal med passion för gästupplevelsen! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är ... Visa mer
O’Learys Umeå, stans största nöjescentrum, söker servispersonal med passion för gästupplevelsen!

Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är problemlösare, är flexibel, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Vi ser även att du är duktig på hantera stress och ger ett proffesionellt och trevligt bemötande till alla våra gäster oberoende av om det är lugnt i lokalen eller om vi har 600 sittande gäster.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som servitris hos O'Learys är att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker oss. Detta innebär att ständigt ha full fokus på gästerna, välkomna och uppmärksamma varje gäst, vara inlyssnande och hjälpsam samt på ett proffesionellt sätt bemöta gästens önskemål! Du hjälper gästerna till bords, presenterar menyn och tar beställningar, serverar mat och dryck samt ger gästerna bra service under hela sitt besök hos oss.

Som Servis kan du du även bli tilldelad följande roller:

Hovmästare - Detta innebär att du har ansvaret för hovmästarrollen och hovpulpeten för att bemöta alla gäster, kontrollera bokningar och hjälpa gästerna vidare till bords/aktivitet/annat. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Greeter - Detta innebär att du har ansvaret att bemöta alla gäster i dörren/fronten av restaurangen och välkomna dem. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Aktivitetsansvar - Detta innebär att du stöttar/agerar aktivitetsansvarig för kvällen, mottar gäster i spelreceptionen, visar gästerna till sina aktiviteter och startar igång aktiviteten, förklarar spelregler osv. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem till rätt aktivitet.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Extra anställning med möjlighet till fast anställning till hösten

ARBETSTIDER: Dag/Kvällar/Helger

PLATS: Umeå

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget.

Om O'Learys Umeå

O'Learys i Umeå är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum på 3000m2 som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats vid Utopia Galleria i Umeå, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av flera unika våningar med restaurang, bar, dansgolv och aktiviteter. Det händer något hos oss varje dag, såsom dagens lunch, live musik, karaoke, nattklubb och såklart massor av live sport!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

Serveringspersonal extra och helger

Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig. Om dig Har en social personlighet, känsla för service och värdskap. Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar me... Visa mer
Köksbaren är en gastrobar en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat, tillagat av det bästa som finns för stunden. Nu söker vi förstärkning av serveringspersonal som brinner för att överträffa gästernas förväntningar. Är du framåt, noggrann, kan jobba i team och även självständigt så är det här en arbetsplats för dig.
Om dig
Har en social personlighet, känsla för service och värdskap.
Är flexibel och gillar högt tempo. Bidrar med en god stämning och har en hög arbetsmoral.
I jobbet ingår att servera mat och dryck, sälja mat och dryckesupplevelser samt ge det där lilla extra som medmänsklighet och värme.
Vi söker dig som vill jobba vid behov och fast på schema varannan helg eller 2 av 3 helger.
Tillträde omgående Visa mindre

Serveringspersonal till restaurang Sjöbris

Ansök    Aug 4    Älvsbryggan AB    Servitör/Servitris
Om företaget: Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför. Vi har restaurangen öppen året runt. * Har du minst 3 års erfarenhet av restaurangbranschen? * Har du goda erfarenheter inom mat och dryck? * Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress? * Är du en säljare som alltid ger det lilla extra? * Har du lätt att se vad som behöver göras? * Är du flex... Visa mer
Om företaget:
Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza, mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför.
Vi har restaurangen öppen året runt.


* Har du minst 3 års erfarenhet av restaurangbranschen?
* Har du goda erfarenheter inom mat och dryck?
* Är du serviceinriktad och jobbar bra under stress?
* Är du en säljare som alltid ger det lilla extra?
* Har du lätt att se vad som behöver göras?
* Är du flexibel och ställer alltid upp för dina kamrater samt kan hoppa in och arbeta där det behövs?
Goda barkunskaper meriteras.


Stämmer detta in på dig, skicka då in ditt CV, personliga brev och bild till oss. Vi söker nu servitriser/servitörer med goda säljkunskaper vars arbetsuppgift är att ta beställningar vid borden och ge den allra bästa servicen till våra gäster.


Anställningen är omgående, enligt överenskommelse. 75-100% Visa mindre

SEN STREET KITCHEN söker Driftansvarig

Ansök    Aug 2    SENSITI AB    Servitör/Servitris
SEN Street Kitchen är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknader och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht. Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du drivs av att leverera resultat, men också inspirera, stötta och coacha dina medarbetare. Som person kan du arbeta självständigt och ta beslut. Du har ett star... Visa mer
SEN Street Kitchen är ett restaurangkoncept som återskapar de autentiska smakerna, dofterna och känslorna vid de livliga gatumarknader och precis som alla andra gatukök över hela östra Asien. Enkelt, snabbt, nyttigt och fräscht.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du drivs av att leverera resultat, men också inspirera, stötta och coacha dina medarbetare. Som person kan du arbeta självständigt och ta beslut. Du har ett starkt engagemang och vilja att lära dig nya saker.
I tjänsten som driftansvarig hos oss är du närvarande i den dagliga driften och du motiveras av att leverera service på högsta nivå.
I arbetet ingår:
Utbildning av personal
Schemaläggning
Beställning av råvaror
Coacha och stötta medarbetare
Skapa en positiv och attraktiv arbetsmiljö
Arbeta mot budget och uppsatta mål

Krav:
Grundläggande kunskaper i Office 365
Tidigare haft någon slags ledarroll
Talar både svenska och engelska

Merit:
B-körkortÄr du den vi söker? Skicka CV + foto samt personligt brev.
Vänligen ange referens "Driftansvarig Asecs" i din ansökan Visa mindre

Rouge Umeå Söker Personal

Ansök    Aug 2    ETP Gruppen AB    Servitör/Servitris
Servicepersonal: Vi söker studenter som behöver extra jobb på sidan av sina studier. Vi är en student krog där vi ser till att ge bästa service till våra älskade studenter. Att vara glad, fylld med energi, snabb i fötterna och bra arbetsmoral är vad vi söker efter! Vi söker Personal som Service, Entrevärd, Bartender, Garderob, Disk, Städ m.m . Sök gärna och tipsa en vän. (viktigt att vara student) Visa mer
Servicepersonal:
Vi söker studenter som behöver extra jobb på sidan av sina studier.
Vi är en student krog där vi ser till att ge bästa service till våra älskade studenter.
Att vara glad, fylld med energi, snabb i fötterna och bra arbetsmoral är vad vi söker efter!
Vi söker Personal som Service, Entrevärd, Bartender, Garderob, Disk, Städ m.m .
Sök gärna och tipsa en vän. (viktigt att vara student) Visa mindre

Servis/kökspersonal till GP´s - Guilty Pleasure Café

GP´s - Guilty Pleasure Café är ett nytt, spännande restaurangkoncept som öppnat i Umeå denna sommar. Här skapar vi cravings för alla vi känner, där enkelt och vällagat står i fokus. På GP´s serveras frukost, lunch, fika & middag. Restaurangen är öppen sju dagar i veckan och här är alla välkomna. Vi söker ett gäng glada solstrålar som vill sprida sin positiva energi på GP’s. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och vi söker en rolig mix av människor som... Visa mer
GP´s - Guilty Pleasure Café är ett nytt, spännande restaurangkoncept som öppnat i Umeå denna sommar. Här skapar vi cravings för alla vi känner, där enkelt och vällagat står i fokus. På GP´s serveras frukost, lunch, fika & middag. Restaurangen är öppen sju dagar i veckan och här är alla välkomna.
Vi söker ett gäng glada solstrålar som vill sprida sin positiva energi på GP’s. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och vi söker en rolig mix av människor som sätter gästen i centrum och är en bra teamplayer.
Önskvärda egenskaper som servis/kökspersonal på GP’s:
Serviceminded
Stresstålig
Har ett intresse av mat, dryck och människor
Tidigare erfarenhet av restaurang ses som ett plus men är inget krav. Det är din personlighet som väger tyngst – resten lär vi dig i den takt som vi anser passar dig! Detta kan vara början på din karriär inom restaurangbranschen och du kommer ha goda förutsättningar för att klättra inom organisationen om du visar framfötterna. Visa mindre