Lediga jobb som Inredningssnickare/Specialsnickare i Umeå

Se lediga jobb som Inredningssnickare/Specialsnickare i Umeå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Umeå som finns hos arbetsgivaren.

Inredningssnickare/Specialsnickare möbler

ReEcoDesign Söker Inredningssnickare/Specialsnickare möbler Om jobbet Till vår företag söker vi nu en inredningssnickare/ belysningsnickare eller Specialsnickar för möbler . Du har erfarenhet att jobba med de traditionella och moderna snickare verktyg , maskiner och metoder som används i möbelsnickeri , du kommer att ta fram mallar och prototyper för inredningsdetaljer som vi designar, där du sedan har ansvaret för montering och tillverkning av dessa, Du k... Visa mer
ReEcoDesign Söker Inredningssnickare/Specialsnickare möbler
Om jobbet
Till vår företag söker vi nu en inredningssnickare/ belysningsnickare eller Specialsnickar för möbler . Du har erfarenhet att jobba med de traditionella och moderna snickare verktyg , maskiner och metoder som används i möbelsnickeri , du kommer att ta fram mallar och prototyper för inredningsdetaljer som vi designar, där du sedan har ansvaret för montering och tillverkning av dessa, Du kommer att erbjudas anställning i ett år med möjlighet till en förlängning som tillsvidare.
Att kunna kommunicera med tal och skrift på engelska eller dari är ett krav.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven på annonsen.
Ni är välkomna med era CV och personligt brev.
[email protected] Visa mindre

Händig student sökes för extrajobb på GH Snickerier

Vi söker dig som är intresserad av extrajobb inom snickeribranschen. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav. Du blir anställd på StudentConsulting och jobbar ute hos vår kund som är en leverantör av inredning. Vi presenterar kunden närmare för dig när ansökan till jobbet är inskickad. Arbetstiderna är dagtid vardagar, vid behov. Arbetsuppgifterna består av att vara behjälplig ordinarie personal i att montera specialinredning.... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av extrajobb inom snickeribranschen. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav.

Du blir anställd på StudentConsulting och jobbar ute hos vår kund som är en leverantör av inredning. Vi presenterar kunden närmare för dig när ansökan till jobbet är inskickad. Arbetstiderna är dagtid vardagar, vid behov. Arbetsuppgifterna består av att vara behjälplig ordinarie personal i att montera specialinredning.

Din profil
Du behöver studera eller ha en annan sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för jobbet. Som person är du flexibel och kan kombinera extrajobbet tillsammans med dina studier. Du gillar att arbeta praktiskt och har gärna erfarenhet av montering, CNC, maskinkörning, snickeriarbete eller liknande. Du trivs i verkstadsmiljö och att jobba med kroppen. Välkommen in med din ansökan snarast, urval sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre