Lediga jobb Trygga Assistans i Norr AB i Umeå

Se alla lediga jobb från Trygga Assistans i Norr AB i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

Personlig assistent till aktiv kvinna - perfekt att kombinera med studier!

Nytt
Vi söker personal till en schemarad på 30 % till en av våra kvinnliga kunder boendes i centrala Umeå. Start omgående eller efter överenskommelse. Kunden är en social, aktiv och glad kvinna som älskar att vara ute och hitta på saker. Hon behöver praktisk hjälp i sin vardag såsom förflyttningar, personlig hygien och matlagning. Allt mellan stort och smått. Du som söker bör vara en kvinna med glatt humör och en positiv inställning till livet. Tidigare erfaren... Visa mer
Vi söker personal till en schemarad på 30 % till en av våra kvinnliga kunder boendes i centrala Umeå. Start omgående eller efter överenskommelse.
Kunden är en social, aktiv och glad kvinna som älskar att vara ute och hitta på saker. Hon behöver praktisk hjälp i sin vardag såsom förflyttningar, personlig hygien och matlagning. Allt mellan stort och smått.
Du som söker bör vara en kvinna med glatt humör och en positiv inställning till livet. Tidigare erfarenheter från vården är inget krav utan det centrala är personkemi mellan sökande och kund. Kunden har lite svårt att kommunicera och det kan ibland vara svårt att uppfatta vad hon säger - flytande svenska och god förståelse är därför ett måste. Det är viktigt att du som söker kan hoppa in extra vid behov samt samt jobba kvällar och nätter med sovande jour.
Arbetstider:
07:30-15:30
16:00-07:30
Rekrytering sker fortlöpande - Så välkommen in med din ansökan redan idag!
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som bedrivit personlig assistans sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se Visa mindre

Glad och aktiv dam söker personlig assistent

Hej! Jag är en medelålders kvinna som behöver fylla på mitt team med ytterligare 2-3 assistenter. Jag har MS och behöver hjälp med förflyttningar, matlagning, personlig hygien och att gå på olika aktiviteter. Jag går gärna på restaurang och konserter. Jag bor i en fin lägenhet centralt i Umeå med assistans dygnet runt. På natten sover min assistent i ett angränsande rum. För att vi ska trivas ihop behöver du vara lyhörd och flexibel. Du får gärna ha erfar... Visa mer
Hej!
Jag är en medelålders kvinna som behöver fylla på mitt team med ytterligare 2-3 assistenter. Jag har MS och behöver hjälp med förflyttningar, matlagning, personlig hygien och att gå på olika aktiviteter. Jag går gärna på restaurang och konserter.
Jag bor i en fin lägenhet centralt i Umeå med assistans dygnet runt. På natten sover min assistent i ett angränsande rum.
För att vi ska trivas ihop behöver du vara lyhörd och flexibel. Du får gärna ha erfarenhet av vård och omsorg men det viktigaste är att vi trivs ihop. Jag tror att du är kvinna och har god svenska. Jag söker dig som kan arbeta dygnets alla timmar på ett rullande schema om ca 75%. Jag söker även dig som kan jobba enstaka pass, främst helg samt extra vid sjukdom och andra ledigheter. Visa mindre

Personlig assistent - UMEÅ - HELGRAD

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes strax utanför Umeå. Just nu är vi i behov av en person som kan jobba extra vid behov samt var tredje helg - ett perfekt jobb att kombinera med annan hobby eller studier. Tjänstens omfattning är cirka 30 %. Se nedan för beskrivning av arbetet gjord av kund själv: Hej! Just nu är jag på jakt efter personliga assistenter till min assistentgrupp. Ansvarsfull, flexibel och problemlösare är egenskaper j... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes strax utanför Umeå. Just nu är vi i behov av en person som kan jobba extra vid behov samt var tredje helg - ett perfekt jobb att kombinera med annan hobby eller studier. Tjänstens omfattning är cirka 30 %.
Se nedan för beskrivning av arbetet gjord av kund själv:
Hej!
Just nu är jag på jakt efter personliga assistenter till min assistentgrupp. Ansvarsfull, flexibel och problemlösare är egenskaper jag gillar hos folk jag umgås med. Men även hos mina personliga assistenter!
Jag är kvinna på 39år, sitter i stol efter olycka och söker nu dig som vill hjälpa mig där mitt funktionshinder sätter gränser.
På dagarna jobbar jag på sjukhuset som kurator och på fritiden pysslar jag på hemma, hänger med vänner och spenderar gärna sommaren ute i solen (även om det känns ganska avlägset just nu)
Vanliga arbetsuppgifter är personlig omvårdnad, hushållssysslor, förflyttningar och vara behjälplig där jag befinner mig. Resor händer, jobbtempot växlar och kommunikation är viktigt.
Den som jobbar hos mig måste vara kvinna och inneha en viss mognad (ej ålder). Fingertoppskänsla och att du inte är rädd livet sätter guldkant på vårt samarbete.
Körkort är ett plus men inget krav.
Låter detta intressant? Tveka ej! Välkommen in med din ansökan redan idag. (notera kort ansökningstid)
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se
Kollektivavtal finns. Visa mindre

Hockey eller musik? Personlig assistent sökes!

Hej. Jag är en trevlig man i övre medelåldern som behöver en till assistent till mitt gäng. Jag bor i en egen lägenhet med fin uteplats. Musik är något som jag gillar och jag längtar efter att gå på konserter. Jag gillar också att titta på hockey. Du får gärna dela mina intressen men det viktigaste är att vi trivs ihop. Min funktionsnedsättning gör att jag behöver hjälp med förflyttningar, hygien, matlagning med mera. Hos mig är det sovande jour och mi... Visa mer
Hej.
Jag är en trevlig man i övre medelåldern som behöver en till assistent till mitt gäng.
Jag bor i en egen lägenhet med fin uteplats. Musik är något som jag gillar och jag längtar efter att gå på konserter. Jag gillar också att titta på hockey. Du får gärna dela mina intressen men det viktigaste är att vi trivs ihop.
Min funktionsnedsättning gör att jag behöver hjälp med förflyttningar, hygien, matlagning med mera.
Hos mig är det sovande jour och mina assistenter har ett eget rum där de sover på natten. I anslutning till detta rum finns också en toalett som är till för assistenterna.
Jag behöver främst en assistent för en schemarad på ca 75% men även extrapersonal som kan jobba helg och vid behov.
Du får gärna ha ett trevligt och lättsamt sätt. Det är meriterande om du har körkort så att vi kan åka iväg och göra roliga saker ihop. Att du har god svenska är viktigt så att vi kan förstå varandra på ett bra sätt.
Jag ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna - SCHEMARAD 75 %

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i centrala Umeå (goda bussförbindelser). Start omgående eller efter överenskommelse. Kunden är en social, glad kvinna som behöver praktisk hjälp i sin vardag. Behovet kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien till matlagning. Allt mellan stort och smått. Du som söker bör vara en kvinna med glatt humör och en positiv inställning till livet. Tidigare erfarenheter från vården är inget krav u... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i centrala Umeå (goda bussförbindelser). Start omgående eller efter överenskommelse.
Kunden är en social, glad kvinna som behöver praktisk hjälp i sin vardag. Behovet kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien till matlagning. Allt mellan stort och smått.
Du som söker bör vara en kvinna med glatt humör och en positiv inställning till livet. Tidigare erfarenheter från vården är inget krav utan det centrala är personkemi mellan sökande och kund. Kunden har lite svårt att kommunicera och det kan ibland vara svårt att uppfatta vad hon säger - flytande svenska och god förståelse är därför ett måste.
Arbetstider:
07:30-15:30
16:00-07:30
Rekrytering sker fortlöpande - Så välkommen in med din ansökan redan idag!
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som bedrivit personlig assistans sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se Visa mindre

Personliga assistenter- UMEÅ - STÖRRE SCHEMRAD - VIKARIER.

Vi har en nystartad assistans belägen Umeå där vi söker allt från vikarier till personer som vill arbeta på schemarad. Schema / rutiner och arbetssätt kommer formas utifrån kunds behov men som ny assistent kommer du ha stor möjlighet att påverka och bygga upp en välfungerade arbetsplats! Om uppdraget: Kunden bor i lägenhet i Umeå och har ett stort vård/omsorgsbehov. Det kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, städning till lite mer avancerad v... Visa mer
Vi har en nystartad assistans belägen Umeå där vi söker allt från vikarier till personer som vill arbeta på schemarad. Schema / rutiner och arbetssätt kommer formas utifrån kunds behov men som ny assistent kommer du ha stor möjlighet att påverka och bygga upp en välfungerade arbetsplats!
Om uppdraget:
Kunden bor i lägenhet i Umeå och har ett stort vård/omsorgsbehov. Det kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, städning till lite mer avancerad vård som track och sondmatning. Under vissa delar av dygnet arbetar man själv och ibland i sällskap av en kollega.
Som nämnt i rubrik söker vi både personal till schemarad men även vikarier som vill arbeta extra vid behov. Totalt ska vi anställa mellan 7-10 assistenter. Som sökande bör du vara en person som är beredd på arbete under dygnets alla timmar och dagar: Finns dock viss möjlighet att anpassa /skräddarsy schemaupplägg.
Goda bussförbindelser till arbetsplatsen finns.
Rekrytering sker fortlöpande (notera kort ansöktningstid) och vid ansökan ange referens: UMEÅ samt hur mycket ni vill arbeta ex:
Umeå 75%
Umeå vikarie
Om Trygg Assistans:
Trygg Assistans erbjuder personlig assistans främst i Västerbotten och Norrbotten med Umeå som bas. Vi är en liten organisation som finns nära dig och är tillgängliga dygnet runt.
Kollektivavtal tillämpas. Visa mindre

Personliga assistenter SÖKES - Schemarad/timvik - UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå. Kunden bor i lägenhet i Umeå och behöver hjälp med allt i sin vardag - både smått och stort. Arbetsuppgifter kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor. Arbetsuppgifter utförs ensam med direktiv från kunden, vilket ställer krav på att du som sökande är initiativtagande och självgående. Vi söker dels vikarier men även personal som är sugen på att arbeta på schemarad. Som sök... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå.
Kunden bor i lägenhet i Umeå och behöver hjälp med allt i sin vardag - både smått och stort. Arbetsuppgifter kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor.
Arbetsuppgifter utförs ensam med direktiv från kunden, vilket ställer krav på att du som sökande är initiativtagande och självgående.
Vi söker dels vikarier men även personal som är sugen på att arbeta på schemarad. Som sökande bör du dock vara beredd på att arbeta under dygnets alla timmar: dagtid, kvällar, nätter samt helger även om vi till viss del kan försöka hitta en anpassning.
Stort plus om du som sökande har körkort. Dock inget krav.
Goda bussförbindelser till arbetsplatsen finns!
Rekrytering sker fortlöpande och tillträde kommer ske i början nu i augusti.
Trygg Assistans erbjuder personlig assistans främst i Västerbotten och Norrbotten med Umeå som bas. Vi är en liten organisation som finns nära dig och är tillgängliga dygnet runt. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna- LULEÅ

Vi söker personliga assistenter till en kvinna boendes i LULEÅ. Just nu söker vi vikarier som kan ställa upp med kort och som är flexibla. Arbetet är förlagt under dygnets alla timmar - dock merpart dagtid. Du som söker: Vi ser gärna att du är en trygg, glad och lättsam person som brinner för att hjälpa och göra något värdefullt av din tid. Du får gärna ha erfarenhet från branschen sen tidigare. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med hygien, förflyt... Visa mer
Vi söker personliga assistenter till en kvinna boendes i LULEÅ. Just nu söker vi vikarier som kan ställa upp med kort och som är flexibla. Arbetet är förlagt under dygnets alla timmar - dock merpart dagtid.
Du som söker:
Vi ser gärna att du är en trygg, glad och lättsam person som brinner för att hjälpa och göra något värdefullt av din tid. Du får gärna ha erfarenhet från branschen sen tidigare.
Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med hygien, förflyttningar, matlagning och hushållsgöromål. Då detta är en lugn arbetsplats kommer stort fokus ligga på det sociala och personkemi mellan kund och assistent.
Kund har katt.
Detta är ett perfekt arbete att kombinera med annan hobby, studier eller verksamhet. Som nämnt förekommer lugnare stunder där du som assistent kan spendera tid med böcker eller annat.
Rekrytering sker fortlöpande så välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. Visa mindre

Personliga assistenter till livsglad, fartfylld man - RUNDVIK

Vi söker nu sommarpersonal till en av våra kunder boendes i Rundvik utanför Nordmaling. Kunden är en yngre man som lever ett socialt liv fyllt med träning, utflykter, bilträffar och annat fartfyllt som livet har att erbjuda. Som assistent stöttar du kunden i vardagslivet med allt från förflyttningar, personlig hygien och hushållsgöromål. Du finns helt enkelt där när kundens funktionshinder sätter stopp. Som sökande bör du vara en initiativtagande person ... Visa mer
Vi söker nu sommarpersonal till en av våra kunder boendes i Rundvik utanför Nordmaling. Kunden är en yngre man som lever ett socialt liv fyllt med träning, utflykter, bilträffar och annat fartfyllt som livet har att erbjuda.
Som assistent stöttar du kunden i vardagslivet med allt från förflyttningar, personlig hygien och hushållsgöromål. Du finns helt enkelt där när kundens funktionshinder sätter stopp.
Som sökande bör du vara en initiativtagande person som har lätt till skratt och sprider bra energi. Som assistent kommer du följa med på bilträffar, träningar och annat vilket ställer krav på flexibilitet samt att kunna vara en social kameleont. Körkort är även det ett stort plus då kunden har ett bilintresse där assistent ofta agerar chaufför. Kund har dock även tillgång till färdtjänst varpå vi även gärna ser sökande utan körkort.
Är du sugen på ett annorlunda vårdarbete där fokus ligger på aktiviteter och fånga dagen? OM JA, välkommen in med din ansökan redan idag!
Rekrytering sker fortlöpande! Tjänsten omfattar 50-75% nu under juli/aug med möjlighet att jobba extra under hösten. Perfekt arbete att kombinera med annat arbete, studier eller hobby.
Trygg Assistans är ett norrlandsägt, familjärt företag. Vi har funnits sedan 2010 och tillämpar kollektivavtal. Vi finns nära dig! Visa mindre

Personliga assistenter- UMEÅ - STÖRRE SCHEMRAD - VIKARIER.

Vi har en nystartad assistans belägen i centrala Umeå där vi söker allt från vikarier till personer som vill arbeta på schemarad. Schema / rutiner och arbetssätt kommer formas utifrån kunds behov men som ny assistent kommer du ha stor möjlighet att påverka och bygga upp en välfungerade arbetsplats! Om uppdraget: Kunden bor i lägenhet i centrala Umeå och har fysiska begränsingar som gör att hon behöver hjälp i sin vardag. Det kan vara allt från förflyttnin... Visa mer
Vi har en nystartad assistans belägen i centrala Umeå där vi söker allt från vikarier till personer som vill arbeta på schemarad. Schema / rutiner och arbetssätt kommer formas utifrån kunds behov men som ny assistent kommer du ha stor möjlighet att påverka och bygga upp en välfungerade arbetsplats!
Om uppdraget:
Kunden bor i lägenhet i centrala Umeå och har fysiska begränsingar som gör att hon behöver hjälp i sin vardag. Det kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, städning till att brygga en kopp kaffe. I arbetet ingår även att följa med kund till arbetet och stötta henne rent praktiskt även där. Utöver det som nämnt så kan det även förekomma viss bilkörning i tjänsten + stort plus om du som sökande har körkort.
Arbetet sker på direktiv/kommunikation med kund så det är viktigt att du som sökande är kommunikativ, lätt för att ta instruktioner och helt enkelt kan hjälpa där funktionsnedsättning sätter stopp.
Som nämnt i rubrik söker vi både personal till schemarad men även vikarier som vill arbeta extra vid behov. Totalt ska vi anställa mellan 7-10 assistenter. Som sökande bör du vara en kvinna som är beredd på arbete under dygnets alla timmar och dagar: Finns dock viss möjlighet att anpassa /skräddarsy schemaupplägg.
Goda bussförbindelser till arbetsplatsen finns.
Rekrytering sker fortlöpande (notera kort ansöktningstid) och vid ansökan ange referens: UMEÅ samt hur mycket ni vill arbeta ex:
Umeå 75%
Umeå vikarie
Om Trygg Assistans:
Trygg Assistans erbjuder personlig assistans främst i Västerbotten och Norrbotten med Umeå som bas. Vi är en liten organisation som finns nära dig och är tillgängliga dygnet runt.
Kollektivavtal tillämpas. Visa mindre

Personliga assistenter- UMEÅ - STÖRRE SCHEMRAD - VIKARIER.

Vi har en nystartad assistans belägen i centrala Umeå där vi söker allt från vikarier till personer som vill arbeta på schemarad. Schema / rutiner och arbetssätt kommer formas utifrån kunds behov men som ny assistent kommer du ha stor möjlighet att påverka och bygga upp en välfungerade arbetsplats! Om uppdraget: Kunden bor i lägenhet i centrala Umeå och har fysiska begränsingar som gör att hon behöver hjälp i sin vardag. Det kan vara allt från förflyttnin... Visa mer
Vi har en nystartad assistans belägen i centrala Umeå där vi söker allt från vikarier till personer som vill arbeta på schemarad. Schema / rutiner och arbetssätt kommer formas utifrån kunds behov men som ny assistent kommer du ha stor möjlighet att påverka och bygga upp en välfungerade arbetsplats!
Om uppdraget:
Kunden bor i lägenhet i centrala Umeå och har fysiska begränsingar som gör att hon behöver hjälp i sin vardag. Det kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, städning till att brygga en kopp kaffe. I arbetet ingår även att följa med kund till arbetet och stötta henne rent praktiskt även där. Utöver det som nämnt så kan det även förekomma viss bilkörning i tjänsten + stort plus om du som sökande har körkort.
Arbetet sker på direktiv/kommunikation med kund så det är viktigt att du som sökande är kommunikativ, lätt för att ta instruktioner och helt enkelt kan hjälpa där funktionsnedsättning sätter stopp.
Som nämnt i rubrik söker vi både personal till schemarad men även vikarier som vill arbeta extra vid behov. Totalt ska vi anställa mellan 7-10 assistenter. Som sökande bör du vara en kvinna som är beredd på arbete under dygnets alla timmar och dagar: Finns dock viss möjlighet att anpassa /skräddarsy schemaupplägg.
Goda bussförbindelser till arbetsplatsen finns.
Rekrytering sker fortlöpande (notera kort ansöktningstid) och vid ansökan ange referens: UMEÅ samt hur mycket ni vill arbeta ex:
Umeå 75%
Umeå vikarie
Om Trygg Assistans:
Trygg Assistans erbjuder personlig assistans främst i Västerbotten och Norrbotten med Umeå som bas. Vi är en liten organisation som finns nära dig och är tillgängliga dygnet runt.
Kollektivavtal tillämpas. Visa mindre

Personlig assistent till man - SKELLEFTEÅ / SOMMARJOBB

Vi söker personliga assistenter till en av våra manliga kunder boendes i Skellefteå. Kunden har assistans dygnet runt och behöver hjälp med det mesta i sin vardag - allt från förflyttningar, personlig hygien och hushållssysslor. Du som söker bör vara social, initiativtagande och gärna ha erfarenhet från vården sen tidigare. Vissa förflyttningar, lägesändringar kan vara lite tyngre varpå det är en fördel med bra fysik/teknik. Detta är i regel en väldigt lug... Visa mer
Vi söker personliga assistenter till en av våra manliga kunder boendes i Skellefteå. Kunden har assistans dygnet runt och behöver hjälp med det mesta i sin vardag - allt från förflyttningar, personlig hygien och hushållssysslor. Du som söker bör vara social, initiativtagande och gärna ha erfarenhet från vården sen tidigare. Vissa förflyttningar, lägesändringar kan vara lite tyngre varpå det är en fördel med bra fysik/teknik. Detta är i regel en väldigt lugn arbetsplats där kunden spenderar mycket tid hemma.
Kunden har även hund så viss omvårdnad av den medföljer arbetet.
Vi är i behov av en semestervikarie som främst kan arbeta kvällar/helger under v.25-32. Omfattning cirka 50-75 %. Till hösten finns möjlighet att arbeta extra alternativt mindre schemarad - perfekt att kombinera med studier, annat arbete eller hobby.
Arbetstider: 7-15, 15-07. Dygnspass kan förekomma.
Välkommen in med din ansökan redan idag!
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se
Kollektivavtal finns. Visa mindre

Personliga assistenter SÖKES - Timvik/Sommarvik - centrala UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i Umeå. Kunden beskriver själv: "Jag är en social person som gärna diskuterar högt och lågt, och jag är även intresserad av politik, vilket färgar min vardag rosa. Förutom att roa mig fokuserar jag även på min karriär. Jag är ideellt engagerad inom RFSU, och ibland reser jag till olika ställen och föreläser om mina funktionsvariationer. Mina behov är främst på två plan: CP-skadan och synhjärnskadan... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i Umeå.
Kunden beskriver själv:
"Jag är en social person som gärna diskuterar högt och lågt, och jag är även intresserad av politik, vilket färgar min vardag rosa. Förutom att roa mig fokuserar jag även på min karriär. Jag är ideellt engagerad inom RFSU, och ibland reser jag till olika ställen och föreläser om mina funktionsvariationer.
Mina behov är främst på två plan: CP-skadan och synhjärnskadan. CP-skadan gör så att jag sitter i en manuell rullstol. Jag har svårt för finmotoriska rörelser, samt att ta mig fram utomhus och på svårtillgängliga platser (tänk typ Gammlia-backen). Min synhjärnskada innebär att jag har svårt att tolka det jag ser, och det innebär t.ex. att jag ofta behöver hjälp med att läsa och skriva".
Arbetsuppgifter kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor till att följa med henne till Jobbet där hon behöver assistans i form av anteckningar, ta in information, stor vikt läggs vid att hantera information och sedan anteckna på ett sätt som gör det tydligt för kunden, samt för din kollega.
Arbetsuppgifter utförs ensam med direktiv från kunden, vilket ställer krav på att du som sökande är initiativtagande och självgående.
Vi söker vikarier som kan tänka sig att hoppa in vid behov, samt arbeta i sommar då ordinarie personal har sina semesterperioder.
Sökande bör vara beredd på att arbeta med kort varsel då du kommer behövas vid sjukdom. Arbetstiderna är förlagda till dagspass och kvällspass veckans alla dagar, ingen tid under natten.
Krav är även att du som söker är kvinna.
Goda bussförbindelser till arbetsplatsen finns!
Rekrytering sker löpande och tillträde kommer ske i samråd med arbetsledare och med kundansvarig på företaget.
Välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans erbjuder personlig assistans främst i Västerbotten och Norrbotten med Umeå som bas. Vi är en liten organisation som finns nära dig och är tillgängliga dygnet runt. Visa mindre

Personlig assistent - UMEÅ - PERFEKT EXTRAJOBB?

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes strax utanför Umeå. Vi är på jakt efter två personer som vill arbeta på ett rullande upplägg var tredje helg - perfekt att kombinera med annat jobb, studier eller hobby. Omfattning är cirka 25-40% + möjlighet att hoppa in vid behov. Utöver det är vi även på jakt efter vikarier till sommaren där schema läggs upp efter önskemål/behov Se nedan för beskrivning av arbetet gjord av kund själv: Hej! Just... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes strax utanför Umeå. Vi är på jakt efter två personer som vill arbeta på ett rullande upplägg var tredje helg - perfekt att kombinera med annat jobb, studier eller hobby. Omfattning är cirka 25-40% + möjlighet att hoppa in vid behov.
Utöver det är vi även på jakt efter vikarier till sommaren där schema läggs upp efter önskemål/behov
Se nedan för beskrivning av arbetet gjord av kund själv:
Hej!
Just nu är jag på jakt efter personliga assistenter till min assistentgrupp. Ansvarsfull, flexibel och problemlösare är egenskaper jag gillar hos folk jag umgås med. Men även hos mina personliga assistenter!
Jag är kvinna på 39år, sitter i stol efter olycka och söker nu dig som vill hjälpa mig där mitt funktionshinder sätter gränser.
På dagarna jobbar jag på sjukhuset som kurator och på fritiden pysslar jag på hemma, hänger med vänner och spenderar gärna sommaren ute i solen (även om det känns ganska avlägset just nu)
Vanliga arbetsuppgifter är personlig omvårdnad, hushållssysslor, förflyttningar och vara behjälplig där jag befinner mig. Resor händer, jobbtempot växlar och kommunikation är viktigt.
Den som jobbar hos mig måste vara kvinna och inneha en viss mognad (ej ålder). Fingertoppskänsla och att du inte är rädd livet sätter guldkant på vårt samarbete.
Körkort är ett plus men inget krav.
Låter detta intressant? Tveka ej! Välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se
Kollektivavtal finns. Visa mindre

Personliga assistenter SÖKES - Schemarad/timvik - centrala UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i Umeå. Kunden bor i lägenhet i centrala Umeå och behöver hjälp med allt i sin vardag - både smått och stort. Arbetsuppgifter kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor till att följa med henne till Universitetet där hon studerar. Arbetsuppgifter utförs ensam med direktiv från kunden, vilket ställer krav på att du som sökande är initiativtagande och självgående. Vi söker ... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i Umeå.
Kunden bor i lägenhet i centrala Umeå och behöver hjälp med allt i sin vardag - både smått och stort. Arbetsuppgifter kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor till att följa med henne till Universitetet där hon studerar.
Arbetsuppgifter utförs ensam med direktiv från kunden, vilket ställer krav på att du som sökande är initiativtagande och självgående.
Vi söker dels vikarier men även personal som är sugen på att arbeta på schemarad. Som sökande bör du dock vara beredd på att arbeta under dygnets alla timmar: dagtid, kvällar, nätter samt helger även om vi till viss del kan försöka hitta en anpassning.
Krav är även att du som söker är kvinna.
Goda bussförbindelser till arbetsplatsen finns!
Rekrytering sker fortlöpande och tillträde kommer ske i början av 2022 - Välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans erbjuder personlig assistans främst i Västerbotten och Norrbotten med Umeå som bas. Vi är en liten organisation som finns nära dig och är tillgängliga dygnet runt. Visa mindre

Personlig assistent - UMEÅ - STÖRRE SCHEMARAD

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes strax utanför Umeå. Det är en större tjänst på cirka 85-95% där du som assistent arbetar under dygnets alla timmar. Många gånger längre pass och var tredje helg. Utöver det är vi även på jakt efter vikarier/mindre schemarad - perfekt att kombinera med annat jobb eller hobby. Kortfattat vi söker lite allt möligt. Se nedan för beskrivning av arbetet gjord av kund själv: Hej! Just nu är jag på jakt ef... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes strax utanför Umeå. Det är en större tjänst på cirka 85-95% där du som assistent arbetar under dygnets alla timmar. Många gånger längre pass och var tredje helg.
Utöver det är vi även på jakt efter vikarier/mindre schemarad - perfekt att kombinera med annat jobb eller hobby.
Kortfattat vi söker lite allt möligt.
Se nedan för beskrivning av arbetet gjord av kund själv:
Hej!
Just nu är jag på jakt efter personliga assistenter till min assistentgrupp. Ansvarsfull, flexibel och problemlösare är egenskaper jag gillar hos folk jag umgås med. Men även hos mina personliga assistenter!
Jag är kvinna på 39år, sitter i stol efter olycka och söker nu dig som vill hjälpa mig där mitt funktionshinder sätter gränser.
På dagarna jobbar jag på sjukhuset som kurator och på fritiden pysslar jag på hemma, hänger med vänner och spenderar gärna sommaren ute i solen (även om det känns ganska avlägset just nu)
Vanliga arbetsuppgifter är personlig omvårdnad, hushållssysslor, förflyttningar och vara behjälplig där jag befinner mig. Resor händer, jobbtempot växlar och kommunikation är viktigt.
Den som jobbar hos mig måste vara kvinna och inneha en viss mognad (ej ålder). Fingertoppskänsla och att du inte är rädd livet sätter guldkant på vårt samarbete.
Körkort är ett plus men inget krav.
Låter detta intressant? Tveka ej! Välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se
Kollektivavtal finns. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna- LULEÅ

Vi söker personliga assistenter till en kvinna boendes i LULEÅ. Just nu söker vi vikarier som kan ställa upp med kort och som är flexibla. Arbetet är förlagt under dygnets alla timmar - dock merpart dagtid. Du som söker: Vi ser gärna att du är en trygg, glad och lättsam person som brinner för att hjälpa och göra något värdefullt av din tid. Du får gärna ha erfarenhet från branschen sen tidigare. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med hygien, förflyt... Visa mer
Vi söker personliga assistenter till en kvinna boendes i LULEÅ. Just nu söker vi vikarier som kan ställa upp med kort och som är flexibla. Arbetet är förlagt under dygnets alla timmar - dock merpart dagtid.
Du som söker:
Vi ser gärna att du är en trygg, glad och lättsam person som brinner för att hjälpa och göra något värdefullt av din tid. Du får gärna ha erfarenhet från branschen sen tidigare.
Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med hygien, förflyttningar, matlagning och hushållsgöromål. Då detta är en lugn arbetsplats kommer stort fokus ligga på det sociala och personkemi mellan kund och assistent.
Kund har katt.
Detta är ett perfekt arbete att kombinera med annan hobby, studier eller verksamhet. Som nämnt förekommer lugnare stunder där du som assistent kan spendera tid med böcker eller annat.
Rekrytering sker fortlöpande så välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. Visa mindre

Personlig assistent sökes till man - JÖRN

Vi söker nu en assistent till en av våra kunder boendes några mil utanför Skellefteå. Upplägget är mindre schemarad med varierande arbetstider - går därför att kombinera med annat jobb eller sysselsättning. Kunden behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Den stora utmaningen på denna arbetsplats är dock att hantera hans tvång samt autistiska sida. Varpå vi gärna ser att sökande har viss erfarenhet av detta sen tidigare. Kunden har ett brinnande intresse f... Visa mer
Vi söker nu en assistent till en av våra kunder boendes några mil utanför Skellefteå. Upplägget är mindre schemarad med varierande arbetstider - går därför att kombinera med annat jobb eller sysselsättning.
Kunden behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Den stora utmaningen på denna arbetsplats är dock att hantera hans tvång samt autistiska sida. Varpå vi gärna ser att sökande har viss erfarenhet av detta sen tidigare.
Kunden har ett brinnande intresse för teknik, tv-spel och elektronik och spenderar mycket tid framför dator. Delar du detta intresse är det ett stort plus - dock inget krav.
I övrigt behöver kund hjälp med personlig hygien, struktur och hushållsgöromål. Kunden går även på daglig verksamhet fyra dagar i veckan där du som assistent följer med och hjälper honom under dagen. (Daglig verksamhet ligger i Skeå - assistent som medföljer har möjlighet att åka taxi med kund i samband med DV)
Som sökande får du vara beredd på att arbeta under dygnets alla timmar då kunden har assistans dygnet runt. Jour nattetid. Arbetstiderna är förlagda mellan 8-16 dagpass 16-08 kväll/natt. Ett bra arbete att kombinera med annat arbete alternativt studier
Rekrytering sker fortlöpande! Välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se Visa mindre

Personlig assistent - UMEÅ - STÖRRE SCHEMARAD

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes strax utanför Umeå. Det är en större tjänst på cirka 85-95% där du som assistent arbetar under dygnets alla timmar. Många gånger längre pass och var tredje helg. Utöver det är vi även på jakt efter vikarier/mindre schemarad - perfekt att kombinera med annat jobb eller hobby. Kortfattat vi söker lite allt möligt. Se nedan för beskrivning av arbetet gjord av kund själv: Hej! Just nu är jag på jakt ef... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes strax utanför Umeå. Det är en större tjänst på cirka 85-95% där du som assistent arbetar under dygnets alla timmar. Många gånger längre pass och var tredje helg.
Utöver det är vi även på jakt efter vikarier/mindre schemarad - perfekt att kombinera med annat jobb eller hobby.
Kortfattat vi söker lite allt möligt.
Se nedan för beskrivning av arbetet gjord av kund själv:
Hej!
Just nu är jag på jakt efter personliga assistenter till min assistentgrupp. Ansvarsfull, flexibel och problemlösare är egenskaper jag gillar hos folk jag umgås med. Men även hos mina personliga assistenter!
Jag är kvinna på 39år, sitter i stol efter olycka och söker nu dig som vill hjälpa mig där mitt funktionshinder sätter gränser.
På dagarna jobbar jag på sjukhuset som kurator och på fritiden pysslar jag på hemma, hänger med vänner och spenderar gärna sommaren ute i solen (även om det känns ganska avlägset just nu)
Vanliga arbetsuppgifter är personlig omvårdnad, hushållssysslor, förflyttningar och vara behjälplig där jag befinner mig. Resor händer, jobbtempot växlar och kommunikation är viktigt.
Den som jobbar hos mig måste vara kvinna och inneha en viss mognad (ej ålder). Fingertoppskänsla och att du inte är rädd livet sätter guldkant på vårt samarbete.
Körkort är ett plus men inget krav.
Låter detta intressant? Tveka ej! Välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se
Kollektivavtal finns. Visa mindre

Personliga assistenter SÖKES - Timvik/Sommarvik - centrala UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i Umeå. Kunden beskriver själv: "Jag är en social person som gärna diskuterar högt och lågt, och jag är även intresserad av politik, vilket färgar min vardag rosa. Förutom att roa mig fokuserar jag även på min karriär. Jag är ideellt engagerad inom RFSU, och ibland reser jag till olika ställen och föreläser om mina funktionsvariationer. Mina behov är främst på två plan: CP-skadan och synhjärnskadan... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i Umeå.
Kunden beskriver själv:
"Jag är en social person som gärna diskuterar högt och lågt, och jag är även intresserad av politik, vilket färgar min vardag rosa. Förutom att roa mig fokuserar jag även på min karriär. Jag är ideellt engagerad inom RFSU, och ibland reser jag till olika ställen och föreläser om mina funktionsvariationer.
Mina behov är främst på två plan: CP-skadan och synhjärnskadan. CP-skadan gör så att jag sitter i en manuell rullstol. Jag har svårt för finmotoriska rörelser, samt att ta mig fram utomhus och på svårtillgängliga platser (tänk typ Gammlia-backen). Min synhjärnskada innebär att jag har svårt att tolka det jag ser, och det innebär t.ex. att jag ofta behöver hjälp med att läsa och skriva".
Arbetsuppgifter kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor till att följa med henne till Jobbet där hon behöver assistans i form av anteckningar, ta in information, stor vikt läggs vid att hantera information och sedan anteckna på ett sätt som gör det tydligt för kunden, samt för din kollega.
Arbetsuppgifter utförs ensam med direktiv från kunden, vilket ställer krav på att du som sökande är initiativtagande och självgående.
Vi söker vikarier som kan tänka sig att hoppa in vid behov, samt arbeta i sommar då ordinarie personal har sina semesterperioder.
Sökande bör vara beredd på att arbeta med kort varsel då du kommer behövas vid sjukdom. Arbetstiderna är förlagda till dagspass och kvällspass veckans alla dagar, ingen tid under natten.
Krav är även att du som söker är kvinna.
Goda bussförbindelser till arbetsplatsen finns!
Rekrytering sker löpande och tillträde kommer ske i samråd med arbetsledare och med kundansvarig på företaget.
Välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans erbjuder personlig assistans främst i Västerbotten och Norrbotten med Umeå som bas. Vi är en liten organisation som finns nära dig och är tillgängliga dygnet runt. Visa mindre

Personlig assistent sökes till man - JÖRN

Vi söker nu en assistent till en av våra kunder boendes några mil utanför Skellefteå. Upplägget är mindre schemarad med varierande arbetstider - går därför att kombinera med annat jobb eller sysselsättning. Kunden behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Den stora utmaningen på denna arbetsplats är dock att hantera hans tvång samt autistiska sida. Varpå vi gärna ser att sökande har viss erfarenhet av detta sen tidigare. Kunden har ett brinnande intresse f... Visa mer
Vi söker nu en assistent till en av våra kunder boendes några mil utanför Skellefteå. Upplägget är mindre schemarad med varierande arbetstider - går därför att kombinera med annat jobb eller sysselsättning.
Kunden behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Den stora utmaningen på denna arbetsplats är dock att hantera hans tvång samt autistiska sida. Varpå vi gärna ser att sökande har viss erfarenhet av detta sen tidigare.
Kunden har ett brinnande intresse för teknik, tv-spel och elektronik och spenderar mycket tid framför dator. Delar du detta intresse är det ett stort plus - dock inget krav.
I övrigt behöver kund hjälp med personlig hygien, struktur och hushållsgöromål. Kunden går även på daglig verksamhet fyra dagar i veckan där du som assistent följer med och hjälper honom under dagen. (Daglig verksamhet ligger i Skeå - assistent som medföljer har möjlighet att åka taxi med kund i samband med DV)
Som sökande får du vara beredd på att arbeta under dygnets alla timmar då kunden har assistans dygnet runt. Jour nattetid. Arbetstiderna är förlagda mellan 8-16 dagpass 16-08 kväll/natt. Ett bra arbete att kombinera med annat arbete alternativt studier
Rekrytering sker fortlöpande! Välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se Visa mindre

Personlig assistent till tonårstjej - HELTID - SKELLEFTEÅ

Vi söker nu personliga assistenter till en yngre tonårstjej som bor i Skellefteå. Tjänsten är på heltid med stor möjlighet att anpassa schemarad efter önskemål/behov. Utöver heltidstjänst är vi även på jakt efter vikarier/mindre schemarad även där med stora anpassningsmöjligheter. Då kunden nyligen fått ett större assistansbeslut är behovet stort och det finns möjlighet att börja omgående. Uppdraget: Vår kund är en flicka i yngre tonåren med ett stort omso... Visa mer
Vi söker nu personliga assistenter till en yngre tonårstjej som bor i Skellefteå.
Tjänsten är på heltid med stor möjlighet att anpassa schemarad efter önskemål/behov. Utöver heltidstjänst är vi även på jakt efter vikarier/mindre schemarad även där med stora anpassningsmöjligheter.
Då kunden nyligen fått ett större assistansbeslut är behovet stort och det finns möjlighet att börja omgående.
Uppdraget:
Vår kund är en flicka i yngre tonåren med ett stort omsorgs och vårdbehov - Som assistent bistår du flickan under dagen och hjälper till med allt från hygien, förflyttningar, kommunikation och ser till så att kund får en meningsfull vardag.
Arbetet är förlagt under dygnets alla timmar och som sökande bör du vara beredd på att arbeta dagtid, kvällar och även helger. Just nu är dock behovet som störst på dagtid. Vaken natt och dubbelassistans förekommer.
Sökande:
Du som söker bör vara en serviceinriktad kvinna med barnasinnet kvar. Du ska vara ansvarsfull och initiativtagande samt duktig på att skapa samt behålla relationer
Det är meriterande om du som sökande har erfarenhet från vården sedan tidigare eller annan relevant bakgrund. Vana av barn samt ett omhändertagande sätt är även det ett plus.
I övrigt är körkort och tillgång till bil fördelaktigt då kund emellanåt bor strax utanför Skellefteå.
Krav på registerutdrag.
Vid frågor om tjänsten hör av er till Stefan Jonsson på 070-108 86 42.
Trygg Assistans erbjuder personlig assistans främst i Västerbotten och Norrbotten med Umeå som bas. Vi är en liten organisation som finns nära dig med tillgänglighet dygnet runt. Välkommen in med din ansökan idag!
www.tryggassistans.se Visa mindre

Personlig assistent - UMEÅ - HELGRAD

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes strax utanför Umeå. Just nu är vi i behov av en person som kan jobba extra vid behov samt var tredje helg - ett perfekt jobb att kombinera med annan hobby eller studier. Tjänstens omfattning är cirka 30 %. Se nedan för beskrivning av arbetet gjord av kund själv: Hej! Just nu är jag på jakt efter personliga assistenter till min assistentgrupp. Ansvarsfull, flexibel och problemlösare är egenskaper j... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes strax utanför Umeå. Just nu är vi i behov av en person som kan jobba extra vid behov samt var tredje helg - ett perfekt jobb att kombinera med annan hobby eller studier. Tjänstens omfattning är cirka 30 %.
Se nedan för beskrivning av arbetet gjord av kund själv:
Hej!
Just nu är jag på jakt efter personliga assistenter till min assistentgrupp. Ansvarsfull, flexibel och problemlösare är egenskaper jag gillar hos folk jag umgås med. Men även hos mina personliga assistenter!
Jag är kvinna på 39år, sitter i stol efter olycka och söker nu dig som vill hjälpa mig där mitt funktionshinder sätter gränser.
På dagarna jobbar jag på sjukhuset som kurator och på fritiden pysslar jag på hemma, hänger med vänner och spenderar gärna sommaren ute i solen (även om det känns ganska avlägset just nu)
Vanliga arbetsuppgifter är personlig omvårdnad, hushållssysslor, förflyttningar och vara behjälplig där jag befinner mig. Resor händer, jobbtempot växlar och kommunikation är viktigt.
Den som jobbar hos mig måste vara kvinna och inneha en viss mognad (ej ålder). Fingertoppskänsla och att du inte är rädd livet sätter guldkant på vårt samarbete.
Körkort är ett plus men inget krav.
Låter detta intressant? Tveka ej! Välkommen in med din ansökan redan idag. (notera kort ansökningstid)
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se
Kollektivavtal finns. Visa mindre

Personliga assistenter SÖKES - Schemarad/timvik - centrala UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i Umeå. Kunden bor i lägenhet i centrala Umeå och behöver hjälp med allt i sin vardag - både smått och stort. Arbetsuppgifter kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor till att följa med henne till Universitetet där hon studerar. Arbetsuppgifter utförs ensam med direktiv från kunden, vilket ställer krav på att du som sökande är initiativtagande och självgående. Vi söker ... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i Umeå.
Kunden bor i lägenhet i centrala Umeå och behöver hjälp med allt i sin vardag - både smått och stort. Arbetsuppgifter kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor till att följa med henne till Universitetet där hon studerar.
Arbetsuppgifter utförs ensam med direktiv från kunden, vilket ställer krav på att du som sökande är initiativtagande och självgående.
Vi söker dels vikarier men även personal som är sugen på att arbeta på schemarad. Som sökande bör du dock vara beredd på att arbeta under dygnets alla timmar: dagtid, kvällar, nätter samt helger även om vi till viss del kan försöka hitta en anpassning.
Krav är även att du som söker är kvinna.
Goda bussförbindelser till arbetsplatsen finns!
Rekrytering sker fortlöpande och tillträde kommer ske i början av 2022 - Välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans erbjuder personlig assistans främst i Västerbotten och Norrbotten med Umeå som bas. Vi är en liten organisation som finns nära dig och är tillgängliga dygnet runt. Visa mindre

Personliga assistenter SÖKES - Schemarad/timvik - centrala UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i Umeå. Kunden bor i lägenhet i centrala Umeå och behöver hjälp med allt i sin vardag - både smått och stort. Arbetsuppgifter kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor till att följa med henne till Universitetet där hon studerar. Arbetsuppgifter utförs ensam med direktiv från kunden, vilket ställer krav på att du som sökande är initiativtagande och självgående. Vi söker ... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i Umeå.
Kunden bor i lägenhet i centrala Umeå och behöver hjälp med allt i sin vardag - både smått och stort. Arbetsuppgifter kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor till att följa med henne till Universitetet där hon studerar.
Arbetsuppgifter utförs ensam med direktiv från kunden, vilket ställer krav på att du som sökande är initiativtagande och självgående.
Vi söker dels vikarier men även personal som är sugen på att arbeta på schemarad. Som sökande bör du dock vara beredd på att arbeta under dygnets alla timmar: dagtid, kvällar, nätter samt helger även om vi till viss del kan försöka hitta en anpassning.
Krav är även att du som söker är kvinna.
Goda bussförbindelser till arbetsplatsen finns!
Rekrytering sker fortlöpande och tillträde kommer ske i början av 2022 - Välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans erbjuder personlig assistans främst i Västerbotten och Norrbotten med Umeå som bas. Vi är en liten organisation som finns nära dig och är tillgängliga dygnet runt. Visa mindre

Personlig assistent till livsglad kvinna - LULEÅ

Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna boendes i LULEÅ. Arbetet är förlagt under dygnets alla timmar men främst dagtid. Långa pass förekommer där du som assistent ofta jobbar 07-19. Vi ser gärna att du är en trygg, glad och lättsam person som brinner för att hjälpa och göra något värdefullt av din tid. Mycket meriterande om du har arbetat inom vården sen tidigare och har erfarenhet av förflyttningar och andra vårdmoment. Dina arbetsuppgifter är ... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna boendes i LULEÅ. Arbetet är förlagt under dygnets alla timmar men främst dagtid. Långa pass förekommer där du som assistent ofta jobbar 07-19.
Vi ser gärna att du är en trygg, glad och lättsam person som brinner för att hjälpa och göra något värdefullt av din tid. Mycket meriterande om du har arbetat inom vården sen tidigare och har erfarenhet av förflyttningar och andra vårdmoment.
Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med hygien, förflyttningar, matlagning och hushållsgöromål. Då detta är en lugn arbetsplats kommer stort fokus ligga på det sociala och personkemi mellan kund och assistent - Det är även viktigt att du som sökande själv är en lugn person med nära till skratt.
Kund har katt.
Tillträde efter överenskommelse.
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. Visa mindre

Personlig assistent (schemarad 80% och vikariat)

Just nu söker vi personal till en av våra kunder boendes i Umeå - inga tidigare erfarenheter krävs utan stor vikt läggs vid personkemi. Vi söker både personal till större schemarad men även vikarier. Se nedan för uppdragsbeskrivning gjord av kund själv: Hej! Just nu är jag på jakt efter personliga assistenter till min assistentgrupp. Ansvarsfull, flexibel och problemlösare är egenskaper jag gillar hos folk jag umgås med. Men även hos mina personliga assist... Visa mer
Just nu söker vi personal till en av våra kunder boendes i Umeå - inga tidigare erfarenheter krävs utan stor vikt läggs vid personkemi. Vi söker både personal till större schemarad men även vikarier.
Se nedan för uppdragsbeskrivning gjord av kund själv:
Hej!
Just nu är jag på jakt efter personliga assistenter till min assistentgrupp. Ansvarsfull, flexibel och problemlösare är egenskaper jag gillar hos folk jag umgås med. Men även hos mina personliga assistenter!
Jag är kvinna på 39år, sitter i stol efter olycka och söker nu dig som vill hjälpa mig där mitt funktionshinder sätter gränser.
På dagarna jobbar jag på sjukhuset som kurator och på fritiden pysslar jag på hemma, hänger med vänner och spenderar gärna sommaren ute i solen.
Vanliga arbetsuppgifter är personlig omvårdnad, hushållssysslor, förflyttningar och vara behjälplig där jag befinner mig. Resor händer, jobbtempot växlar och kommunikation är viktigt.
Den som jobbar hos mig måste vara kvinna och inneha en viss mognad (ej ålder). Fingertoppskänsla och att du inte är rädd livet sätter guldkant på vårt samarbete.
Körkort är ett plus!
Rekrytering sker fortlöpande - tillträde direkt eller efter överenskommelse! Välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se
Kollektivavtal finns Visa mindre

Personlig assistent sökes till kille i Jörn

Vi söker nu en vikarie till en av våra kunder boendes några mil utanför Skellefteå. Kunden behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Den stora utmaningen på denna arbetsplats är dock att hantera hans tvång samt autistiska sida. Varpå vi gärna ser att sökande har viss erfarenhet av detta sen tidigare. Kunden har ett brinnande intresse för teknik, tv-spel och elektronik och spenderar mycket tid framför dator. Delar du detta intresse är det ett stort plus - d... Visa mer
Vi söker nu en vikarie till en av våra kunder boendes några mil utanför Skellefteå.
Kunden behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Den stora utmaningen på denna arbetsplats är dock att hantera hans tvång samt autistiska sida. Varpå vi gärna ser att sökande har viss erfarenhet av detta sen tidigare.
Kunden har ett brinnande intresse för teknik, tv-spel och elektronik och spenderar mycket tid framför dator. Delar du detta intresse är det ett stort plus - dock inget krav.
I övrigt behöver kund hjälp med personlig hygien, struktur och hushållsgöromål. Kunden går även på daglig verksamhet fyra dagar i veckan där du som assistent följer med och hjälper honom under dagen. (Daglig verksamhet ligger i Skeå - assistent som medföljer har möjlighet att åka taxi med kund i samband med DV)
Som sökande får du vara beredd på att arbeta under dygnets alla timmar då kunden har assistans dygnet runt. Jour nattetid. Arbetstiderna är förlagda mellan 8-16 dagpass 16-08 kväll/natt. Ett bra arbete att kombinera med annat arbete alternativt studier
Rekrytering sker fortlöpande! Välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se Visa mindre

Personlig assistent till kvinna boendes i centrala UMEÅ - SCHEMARAD CA 75 %

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i centrala Umeå (goda bussförbindelser). Start omgående eller efter överenskommelse. Kunden är en social, glad kvinna som behöver praktisk hjälp i sin vardag. Behovet kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien till matlagning. Allt mellan stort och smått. Du som söker bör vara en kvinna med glatt humör och en positiv inställning till livet. Tidigare erfarenheter från vården är inget krav u... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i centrala Umeå (goda bussförbindelser). Start omgående eller efter överenskommelse.
Kunden är en social, glad kvinna som behöver praktisk hjälp i sin vardag. Behovet kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien till matlagning. Allt mellan stort och smått.
Du som söker bör vara en kvinna med glatt humör och en positiv inställning till livet. Tidigare erfarenheter från vården är inget krav utan det centrala är personkemi mellan sökande och kund.
Som sökande bör du kunna arbeta under dygnets alla timmar. Långa pass förekommer.
Rekrytering sker fortlöpande - Så välkommen in med din ansökan redan idag. Detta är en mycket trevlig arbetsplats som haft obefintlig/låg personalomsättning senaste åren - så passa på!
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som bedrivit personlig assistans sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se Visa mindre

Personlig assistent till kvinna - SCHEMARAD CA 75 %

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i centrala Umeå (goda bussförbindelser). Start omgående eller efter överenskommelse. Kunden är en social, glad kvinna som behöver praktisk hjälp i sin vardag. Behovet kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien till matlagning. Allt mellan stort och smått. Du som söker bör vara en kvinna med glatt humör och en positiv inställning till livet. Tidigare erfarenheter från vården är inget krav u... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i centrala Umeå (goda bussförbindelser). Start omgående eller efter överenskommelse.
Kunden är en social, glad kvinna som behöver praktisk hjälp i sin vardag. Behovet kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien till matlagning. Allt mellan stort och smått.
Du som söker bör vara en kvinna med glatt humör och en positiv inställning till livet. Tidigare erfarenheter från vården är inget krav utan det centrala är personkemi mellan sökande och kund.
Som sökande bör du kunna arbeta under dygnets alla timmar. Långa pass förekommer.
Rekrytering sker fortlöpande - Så välkommen in med din ansökan redan idag. Detta är en mycket trevlig arbetsplats som haft obefintlig/låg personalomsättning senaste åren - så passa på!
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag som bedrivit personlig assistans sedan 2010. Vi finns där du finns. www.tryggassistans.se Visa mindre

Personliga assistenter - UMEÅ

Vi söker personal till en av våra manliga kunder boendes i Umeå. Kunden bor i lägenhet och behöver hjälp med allt i sin vardag - både smått och stort. Arbetsuppgifter kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor till medicinering. Kunden har ett stort omsorgsbehov varpå erfarenhet från vården är meriterande. Arbetsuppgifter utförs ibland ensam eller med kollega vilket ställer krav på att du som sökande är initiativtagande och själv... Visa mer
Vi söker personal till en av våra manliga kunder boendes i Umeå.
Kunden bor i lägenhet och behöver hjälp med allt i sin vardag - både smått och stort. Arbetsuppgifter kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor till medicinering. Kunden har ett stort omsorgsbehov varpå erfarenhet från vården är meriterande.
Arbetsuppgifter utförs ibland ensam eller med kollega vilket ställer krav på att du som sökande är initiativtagande och självgående.
Vi söker dels vikarier men även personal som är sugen på att arbeta på schemarad. Som sökande bör du dock vara beredd på att arbeta under dygnets alla timmar: dagtid, kvällar, nätter samt helger även om vi till viss del kan försöka hitta en anpassning.
Goda bussförbindelser till arbetsplatsen finns!
Rekrytering sker fortlöpande och tillträde kommer ske 2021-09-01 - Välkommen in med din ansökan redan idag.
Trygg Assistans erbjuder personlig assistans främst i Västerbotten och Norrbotten med Umeå som bas. Vi är en liten organisation som finns nära dig och är tillgängliga dygnet runt. Visa mindre

Löneansvarig / Ekonomiassistent

Trygg Assistans är verksamma i Norrland med personlig assistans. I företaget finns idag ca 150 medarbetare i Västerbotten och Norrbotten. Trygg Assistans är ett expansivt bolag med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi söker nu en löneadministratör på deltid som ska ansvara och administrera företagets löner, som även har erfarenhet av att arbeta med viss ekonomiadministration. I ett nära samarbete med övrig personal på vårt kontor kommer du vara ... Visa mer
Trygg Assistans är verksamma i Norrland med personlig assistans. I företaget finns idag ca 150 medarbetare i Västerbotten och Norrbotten. Trygg Assistans är ett expansivt bolag med stora möjligheter till personlig utveckling.
Vi söker nu en löneadministratör på deltid som ska ansvara och administrera företagets löner, som även har erfarenhet av att arbeta med viss ekonomiadministration. I ett nära samarbete med övrig personal på vårt kontor kommer du vara en viktig del i vårt team.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta hela löneadministrationen. Vi hanterar löner för ca 150 anställda varje månad. Detta kommer att innefatta lönekörningar, sammanställning och uttag av rapporter, skriva intyg, avstämningar, rättelser, statistik av olika slag samt tolkning av kollektivavtal. Samt kontakt med olika myndigheter som försäkringskassan och kommuner
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av löneadministration, och då hanterat samtliga delar i löneprocessen, gärna i ett bolag med fler än 50 anställda. Du har god kunskap om semesterlagen, sjukskrivningsregler samt har vanan att hantera föräldraledighet och deltidsarbete. Du har vana att arbeta utifrån lagar, avtal, regelverk och har goda kunskaper om skatte- och redovisningsregler.
Meriterande är om du har erfarenhet av löneadministration inom området personlig assistans. Tjänsten kräver att du behärskar svenska bra och att du uttrycker dig väl i tal och skrift.
Som person har du hög integritet, är noggrann samt arbetar effektivt och strukturerat, så att löner och avtal blir korrekta. Du tar egna initiativ och har vana att arbeta såväl självständigt som i grupp. I tjänsten ingår det en hel del telefonkontakt med anställda och kunder vilket innebär att du bör vara utåtriktad och måste trivas med att ge service. Du har en mycket god organisatorisk förmåga och gillar struktur och ordning, men du har också förmåga att vara flexibel och kunna prioritera om din arbetsdag om något oplanerat skulle dyka upp.


Tjänsten är på 50 % till 100%, tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Trygg Assistans har kollektivavtal. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Umeå.
Trygg Assistans är det norrländska företaget med den stora kompetensen - vi finns lokalt nära dig och är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Vi bedriver personlig assistans i hela Norrland. Vår organisation är sammansvetsad vilket skapar en familjär atmosfär där vi lär känna dig och du lär känna oss. Vårt mål är inte att bli störst i världen, utan att bli bäst i din värld. Visa mindre

Kundansvarig - Personlig assistans

Vi expanderar och söker nu ytterligare en kundansvarig till vårt kontor i Umeå. Gillar du utmaningar, kontaktskapande och en vardag som aldrig är den andra lik? Då kan du vara den vi söker! Som sökande bör du ha relevant erfarenhet, vara lösningsorienterad och med glimten i ögat kunna ge ett bra bemötande mot både kunder och medarbetare. För att lyckas i rollen som kundansvarig ska du även vara självgående och ha god prioriteringsförmåga - kunskap om LSS l... Visa mer
Vi expanderar och söker nu ytterligare en kundansvarig till vårt kontor i Umeå. Gillar du utmaningar, kontaktskapande och en vardag som aldrig är den andra lik? Då kan du vara den vi söker!
Som sökande bör du ha relevant erfarenhet, vara lösningsorienterad och med glimten i ögat kunna ge ett bra bemötande mot både kunder och medarbetare. För att lyckas i rollen som kundansvarig ska du även vara självgående och ha god prioriteringsförmåga - kunskap om LSS lagstiftning och personlig assistans är ett stort plus.
Som kundansvarig är du ansvarig för ett antal arbetsgrupper och hela processen kring varje arbetsplats. Det innefattar schemaläggning, rekrytering, arbetsmiljöarbete - allt från stort till smått. Det kräver en ledare med bredd som förstår vikten av ett ledarskap bygger på relationer, kommunikation och förtroende. Du bör vara driven, serviceminded och gilla att jobba med samt coacha andra människor.
Dina arbetsuppgifter/ansvarsområden:
-Kundkontakter
-Säkerställande av assistansens genomförande utefter lagstiftning, ledningssystem och kunds önskemål.
-Budgetansvar
-Personalansvar
-Rekrytering
-Arbetsmiljöansvar
Som sökande bör du även ha en beteendevetenskaplig utbildning, eller liknande, på högskole- eller eftergymnasialnivå.
Har texten ovan fångat ditt intresse så är du välkommen med att skicka in din ansökan redan idag! Rekrytering sker fortlöpande och tillträde efter överenskommelse.
Trygg Assistans är det norrländska företaget med den stora kompetensen - vi finns lokalt nära dig och är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Vi bedriver personlig assistans i hela Norrland. Vår organisation är sammansvetsad vilket skapar en familjär atmosfär där vi lär känna dig och du lär känna oss. Vårt mål är inte att bli störst i världen, utan att bli bäst i din värld. Visa mindre

Personlig assistent - UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå. Kunden är en social, glad kvinna som tycker om när det händer saker. Hon bor i lägenhet och behöver praktisk hjälp i sin vardag - Det handlar om allt från personlig hygien till att brygga en kopp kaffe. Till hösten så kommer hon att gå en linje via Umeå Universitet. Du som söker ska vara social, flexibel och ha möjlighet att arbeta dagar, kvällar och helger. Vi söker någon som är intresserad att bör... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå.
Kunden är en social, glad kvinna som tycker om när det händer saker. Hon bor i lägenhet och behöver praktisk hjälp i sin vardag - Det handlar om allt från personlig hygien till att brygga en kopp kaffe. Till hösten så kommer hon att gå en linje via Umeå Universitet.
Du som söker ska vara social, flexibel och ha möjlighet att arbeta dagar, kvällar och helger.
Vi söker någon som är intresserad att börja jobba ca: 75% på rad och som är tillgänglig ifrån mitten av augusti. Även timvikarier kommer behövas.
Rekrytering sker fortlöpande och inskolning kan påbörjas i början av augusti.
Välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Personliga assistenter - UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå. Kunden bor utanför Umeå och behöver någon omhändertagande som kan hjälpa till i vardagen med personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor (städning, matlagning och allt vad det innebär att bo och leva i ett hushåll). Kunden lever ett liv där du som assistent brukar kundens bil. Körkort är därför ett krav. Vi söker dels vikarier men även personer på schemarad 50-75% med stor möjlighet att anpassa... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå.
Kunden bor utanför Umeå och behöver någon omhändertagande som kan hjälpa till i vardagen med personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor (städning, matlagning och allt vad det innebär att bo och leva i ett hushåll).
Kunden lever ett liv där du som assistent brukar kundens bil.
Körkort är därför ett krav.
Vi söker dels vikarier men även personer på schemarad 50-75% med stor möjlighet att anpassa din egen schemarad. Som sökande bör du dock vara beredd på att arbeta under dygnets alla timmar: dagtid, kvällar, nätter samt helger.
Rekrytering sker fortlöpande och tillträde kommer ske i mars månad - Så välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Personlig assistent till livsglad kvinna - SCHEMARAD 50-75 %

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i centrala Umeå. Start 2021-09-01 Kunden är en social, glad kvinna som behöver praktisk hjälp i sin vardag. Behovet kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien till matlagning. Allt mellan stort och smått. Du som söker bör vara en kvinna med glatt humör och en positiv inställning till livet. Tidigare erfarenheter från vården är inget krav utan det centrala är personkemi mellan sökande och k... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i centrala Umeå. Start 2021-09-01
Kunden är en social, glad kvinna som behöver praktisk hjälp i sin vardag. Behovet kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien till matlagning. Allt mellan stort och smått.
Du som söker bör vara en kvinna med glatt humör och en positiv inställning till livet. Tidigare erfarenheter från vården är inget krav utan det centrala är personkemi mellan sökande och kund.
Vi söker någon på schemarad cirka 75% med start omgående. Som sökande bör du kunna arbeta under dygnets alla timmar. Långa pass förekommer.
Rekrytering sker fortlöpande - Så välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Personlig assistent schemarad 75 % - UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i centrala Umeå. Kunden är en social, glad kvinna som behöver praktisk hjälp i sin vardag. Behovet kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien till matlagning. Allt mellan stort och smått. Du som söker bör vara en kvinna med glatt humör och en positiv inställning till livet. Tidigare erfarenheter från vården är inget krav utan det centrala är personkemi mellan sökande och kund. Vi söker någ... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kvinnliga kunder boendes i centrala Umeå.
Kunden är en social, glad kvinna som behöver praktisk hjälp i sin vardag. Behovet kan vara allt från förflyttningar, personlig hygien till matlagning. Allt mellan stort och smått.
Du som söker bör vara en kvinna med glatt humör och en positiv inställning till livet. Tidigare erfarenheter från vården är inget krav utan det centrala är personkemi mellan sökande och kund.
Vi söker någon på schemarad cirka 75% med start omgående. Som sökande bör du kunna arbeta under dygnets alla timmar. Långa pass förekommer.
Rekrytering sker fortlöpande - Så välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Personlig assistent till man - SKELLEFTEÅ / SCHEMARAD

Vi söker personliga assistenter till en av våra manliga kunder boendes i Skellefteå. Kunden har assistans dygnet runt och behöver hjälp med det mesta i sin vardag - allt från förflyttningar, personlig hygien och hushållssysslor. Du som söker bör vara social, initiativtagande och gärna ha erfarenhet från vården sen tidigare. Vissa förflyttningar, lägesändringar kan vara lite tyngre varpå det är en fördel med bra fysik/teknik. Detta är i regel en väldigt lug... Visa mer
Vi söker personliga assistenter till en av våra manliga kunder boendes i Skellefteå. Kunden har assistans dygnet runt och behöver hjälp med det mesta i sin vardag - allt från förflyttningar, personlig hygien och hushållssysslor. Du som söker bör vara social, initiativtagande och gärna ha erfarenhet från vården sen tidigare. Vissa förflyttningar, lägesändringar kan vara lite tyngre varpå det är en fördel med bra fysik/teknik. Detta är i regel en väldigt lugn arbetsplats där kunden spenderar mycket tid hemma.
Kunden har även hund så viss omvårdnad av den medföljer arbetet.
Vi har just nu en större schemarad tillgänglig (60-80%) med pass under dygnets alla timmar och dagar.
Rekrytering sker fortlöpande och det finns möjlighet att börja redan nästa vecka.
#jobbjustnu (Utöver schemaraden är vi alltid på jakt efter vikarier. Är du endast intresserad av mindre schemarad/timanställning kan det fortfarande vara av intresse)
Välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig assistent - UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå. Kunden är en social, glad kvinna som tycker om när det händer saker. Hon bor i lägenhet och behöver praktisk hjälp i sin vardag - Det handlar om allt från personlig hygien till att brygga en kopp kaffe. Förflyttningar med lyft förekommer. Du som söker ska vara social, flexibel och ha möjlighet att arbeta dagar, kvällar och helger. Du ska vara över 25 år. Vi söker någon som är intresserad att börja j... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå.
Kunden är en social, glad kvinna som tycker om när det händer saker. Hon bor i lägenhet och behöver praktisk hjälp i sin vardag - Det handlar om allt från personlig hygien till att brygga en kopp kaffe. Förflyttningar med lyft förekommer.
Du som söker ska vara social, flexibel och ha möjlighet att arbeta dagar, kvällar och helger. Du ska vara över 25 år.
Vi söker någon som är intresserad att börja jobba ca: 70% på rad och som är tillgänglig från den första Maj.
Rekrytering sker fortlöpande och inskolning kan påbörjas direkt!
Välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Personliga assistenter - UMEÅ

Vi söker personal till en av våra manliga kunder boendes i utkanten av Umeå. Kunden bor i villa och behöver någon omhändertagande som kan hjälpa till i vardagen med personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor (städning, matlagning och allt vad det innebär att bo i villa) Då kunden även har barn i olika åldrar är det viktigt att du även är bekväm med detta. Barn finns hos kund varannan vecka och dessa veckor är det mycket fokus på att få ihop vardag m... Visa mer
Vi söker personal till en av våra manliga kunder boendes i utkanten av Umeå.
Kunden bor i villa och behöver någon omhändertagande som kan hjälpa till i vardagen med personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor (städning, matlagning och allt vad det innebär att bo i villa)
Då kunden även har barn i olika åldrar är det viktigt att du även är bekväm med detta. Barn finns hos kund varannan vecka och dessa veckor är det mycket fokus på att få ihop vardag med hämtningar, mat och struktur.
Kunden lever ett aktivt liv där du som assistent brukar kundens bil. Körkort är därför ett krav. För att du med enkelhet ska kunna ta dig till och från jobbet är det även ett krav att du som sökande har körkort då möjlighet till kollektivtrafik är begränsad.
Vi söker dels vikarier men även personal som är sugen på att jobba en mindre schemarad och kanske kombinera med stuider eller annat?
Som sökande bör du dock vara beredd på att arbeta under dygnets alla timmar: dagtid, kvällar, nätter samt helger även om vi till viss del kan försöka hitta en anpassning.
Mot sommaren finns det även möjlighet att jobba cirka 75-90 % om så önskas.
Rekrytering sker fortlöpande och tillträde kommer ske fortlöpande - Så välkommen in med din ansökan redan idag. Visa mindre

Personliga assistenter - UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå. Kunden bor i lägenhet och behöver någon omhändertagande som kan hjälpa till i vardagen med personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor (städning, matlagning och allt vad det innebär att bo och leva i ett hushåll). Kunden lever ett liv där du som assistent brukar kundens bil. Körkort är därför ett krav. Vi söker dels vikarier men även personer på schemarad 50-75% med stor möjlighet att anpas... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå.
Kunden bor i lägenhet och behöver någon omhändertagande som kan hjälpa till i vardagen med personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor (städning, matlagning och allt vad det innebär att bo och leva i ett hushåll).
Kunden lever ett liv där du som assistent brukar kundens bil.
Körkort är därför ett krav.
Vi söker dels vikarier men även personer på schemarad 50-75% med stor möjlighet att anpassa din egen schemarad. Som sökande bör du dock vara beredd på att arbeta under dygnets alla timmar: dagtid, kvällar, nätter samt helger.
Rekrytering sker fortlöpande och tillträde kommer ske i mars månad - Så välkommen in med din ansökan redan idag.
Du som söker bör vara över 25 år. Visa mindre

Personlig assistent till man - PITEÅ

Vi söker en trygg och stabil person som gärna har erfarenhet från vården sen tidigare. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med Omvårdnadsinsatser ex. kateter, hygien, förflyttningar, matlagning, städning, hushållsgöromål och allt vad det innebär att bo i en villa. I övrigt är det en relativt lugn arbetsplats av mycket social karaktär. Som sökande är det centralt att du är flexibel, rökfri o och har möjlighet att arbeta under dygnets alla timmar (vaken ... Visa mer
Vi söker en trygg och stabil person som gärna har erfarenhet från vården sen tidigare.
Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med Omvårdnadsinsatser ex. kateter, hygien, förflyttningar, matlagning, städning, hushållsgöromål och allt vad det innebär att bo i en villa.
I övrigt är det en relativt lugn arbetsplats av mycket social karaktär.
Som sökande är det centralt att du är flexibel, rökfri o och har möjlighet att arbeta under dygnets alla timmar (vaken natt).
Just nu har vi en schemarad på ca 70% obemannad med start nu omgående. Rekrytering sker fortlöpande! Välkommen in med din ansökan redan idag.


Trygg Assistans är norrlandsägt, familjärt företag. Vi har funnits sedan 2010 och tillämpar kollektivavtal. Vi finns nära dig! Visa mindre

Sprudlande tjej söker assistenter - UMEÅ

Vi söker nu assistenter till en av våra kunder boendes i Umeå - Läs nedan för mer info: Hej! Jag är en glad driven tjej som söker personliga assistenter som kan jobba dagar, kvällar och helger. Jag är en person som lever ett väldigt aktivt liv, gärna i form av kultur, träning och att umgås. Exempel på detta kan vara att gå på spelningar, att gymma, och att gå på krogen (min favoritöl är CPA, viktigt att veta). Jag är en social person som gärna diskuterar h... Visa mer
Vi söker nu assistenter till en av våra kunder boendes i Umeå - Läs nedan för mer info:
Hej! Jag är en glad driven tjej som söker personliga assistenter som kan jobba dagar, kvällar och helger. Jag är en person som lever ett väldigt aktivt liv, gärna i form av kultur, träning och att umgås. Exempel på detta kan vara att gå på spelningar, att gymma, och att gå på krogen (min favoritöl är CPA, viktigt att veta).
Jag är en social person som gärna diskuterar högt och lågt, och jag är även intresserad av politik, vilket färgar min vardag rosa. Förutom att roa mig fokuserar jag även på min karriär. Jag är ideellt engagerad inom RFSU, och ibland reser jag till olika ställen och föreläser om mina funktionsvariationer.
Mina behov är främst på två plan: CP-skadan och synhjärnskadan. CP-skadan gör så att jag sitter i en manuell rullstol. Jag har svårt för finmotoriska rörelser, samt att ta mig fram utomhus och på svårtillgängliga platser (tänk typ Gammlia-backen). Min synhjärnskada innebär att jag har svårt att tolka det jag ser, och det innebär t.ex. att jag ofta behöver hjälp med att läsa och skriva.
Jag söker nu dig som är strukturerad och organiserad, eftersom jag själv är det. Det är även viktigt att du har humor och att vi klickar, eftersom jag månar om att ha personer i min närhet som jag kan vara mig själv med.
Dina arbetsuppgifter hos mig kommer vara att strukturera min vardag samt att hjälpa mig med vanliga vardagssysslor; allt från att sätta upp gardiner till att koka ägg. En viktig del i att strukturera min vardag kommer t.ex. vara att anteckna under mina möten, hjälpa mig se vad jag behöver göra, och planera min tid.
Din arbetsplats är där jag är, oftast på mitt jobb och i min lägenhet nära centrum (när jag inte är ute på stan och flänger). Ingen tidigare erfarenhet krävs.
Just nu söker jag vikarier som kan hoppa in vid behov. Perfekt för studenten som vill kombinera plugg med arbete.


Rekrytering sker fortlöpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Personliga assistenter - UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kunder boendes i utkanten av Umeå. Kunden bor i villa och behöver någon omhändertagande som kan hjälpa till i vardagen med personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor (städning, matlagning och allt vad det innebär att bo i villa) Då kunden även har barn i olika åldrar är det viktigt att du även är bekväm med detta. Kunden lever ett aktivt liv där du som assistent brukar kundens bil. Körkort är därför ett krav. För ... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kunder boendes i utkanten av Umeå.
Kunden bor i villa och behöver någon omhändertagande som kan hjälpa till i vardagen med personlig hygien, förflyttningar, hushållssysslor (städning, matlagning och allt vad det innebär att bo i villa)
Då kunden även har barn i olika åldrar är det viktigt att du även är bekväm med detta.
Kunden lever ett aktivt liv där du som assistent brukar kundens bil. Körkort är därför ett krav. För att med enkelhet kunna ta sig till och från jobbet är det stor fördel om du utöver körkort även har egen bil.
Vi söker dels vikiarier men även folk på schemarad 50-75% med stor möjlighet att anpassa din egen schemarad. Som sökande bör du dock vara beredd på att arbeta under dygnets alla timmar: dagtid, kvällar, nätter samt helger.
Rekrytering sker fortlöpande och tillträde kommer ske snarast - Så välkommen in med din ansökan redan idag.
(Notera kort ansökningstid). Visa mindre

Personlig assistent till social motorintresserad man

Vi söker personal till en av våra kunder boendes i utkanten av Umeå. Kunden bor i anpassad villa med sambo och barn och behöver praktisk hjälp i sin vardag. Det handlar om allt från personlig hygien till att skotta snö på vintern. Förflyttningar med lyft förekommer. Som sökande bör du vara social, omhändertagande och ha barnasinnet kvar då lek och stoj med kundens barn förekommer. Är du dessutom motorintresserad och teknisk är det ett stort plus - dock ing... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kunder boendes i utkanten av Umeå.
Kunden bor i anpassad villa med sambo och barn och behöver praktisk hjälp i sin vardag. Det handlar om allt från personlig hygien till att skotta snö på vintern. Förflyttningar med lyft förekommer.
Som sökande bör du vara social, omhändertagande och ha barnasinnet kvar då lek och stoj med kundens barn förekommer. Är du dessutom motorintresserad och teknisk är det ett stort plus - dock inget krav.
Utöver det som nämnts ovan bör du ha möjlighet att jobba under dygnets alla timmar.
Då kunden nyligen fått assistans är behovet av arbetskraft stort.
Vi söker:
Två stycken på 75 % (fördelat på dagtid, kvällar, nätter och helger)
Två stycken på 50 % (fördelat på dagtid, kvällar och helger)
Två-Tre stycken extra/behovsanställda alternativt mindre schemarad.
Då vi i nuläget ej har personal på rullande schema finns det stor möjlighet att anpassa och påverka upplägget. Som nämnt ovan är det dock krav att man kan och klarar av att jobba under dygnets alla timmar.
Ha i åtanke vid ansökan att kunden bor i utkanten av Umeå med begränsade möjligheter att ta sig till och från arbetet utan bil. Det finns kollektivtrafik tillgänglig under vissa timmar av dynget. Att åka kollektivt innebär dock att man får gå en promenad till och från hållplats samt att man självfallet måste anpassa sig efter kollektivtrafikens tider. Körkort samt bil är därför att föredra
Rekrytering sker fortlöpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig assistent - UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå. Kunden är en social, glad kvinna som tycker om när det händer saker. Hon bor i lägenhet tillsammans med sin tonårsson och behöver praktisk hjälp i sin vardag då delar av kroppen är förlamad - Det handlar om allt från personlig hygien till att brygga en kopp kaffe. Förflyttningar med lyft förekommer. Du som söker ska vara social, flexibel och ha möjlighet att arbeta främst kvällar och helger. Vi söker... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå.
Kunden är en social, glad kvinna som tycker om när det händer saker. Hon bor i lägenhet tillsammans med sin tonårsson och behöver praktisk hjälp i sin vardag då delar av kroppen är förlamad - Det handlar om allt från personlig hygien till att brygga en kopp kaffe. Förflyttningar med lyft förekommer.
Du som söker ska vara social, flexibel och ha möjlighet att arbeta främst kvällar och helger.
Vi söker någon som är intresserad av schemarad var tredje helg samt vid behov. Omfattning på tjänsten är cikra 20-30%. Ett perfekt arbete att kombinera med studier, annat jobb eller hobby som tar upp mycket tid.
Krav på körkort då man i tjänst kör kundens bil.
Schemaraden blir tillgänglig i september men rekrytering sker fortlöpande och inskolning kan börjas direkt!
Välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig assistent - UMEÅ

Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå. Kunden är en social, glad kvinna som tycker om när det händer saker. Hon bor i lägenhet och behöver praktisk hjälp i sin vardag - Det handlar om allt från personlig hygien till att brygga en kopp kaffe. Förflyttningar med lyft förekommer. Du som söker ska vara social, flexibel och ha möjlighet att arbeta dagar, kvällar och helger. Vi söker någon som är intresserad av extrajobb vid behov. Ett perfekt ... Visa mer
Vi söker personal till en av våra kunder boendes i Umeå.
Kunden är en social, glad kvinna som tycker om när det händer saker. Hon bor i lägenhet och behöver praktisk hjälp i sin vardag - Det handlar om allt från personlig hygien till att brygga en kopp kaffe. Förflyttningar med lyft förekommer.
Du som söker ska vara social, flexibel och ha möjlighet att arbeta dagar, kvällar och helger.
Vi söker någon som är intresserad av extrajobb vid behov. Ett perfekt arbete att kombinera med studier, annat jobb eller hobby som tar upp mycket tid. Viktigt är att du är beredd att hoppa in vid kort varsel.
Rekrytering sker fortlöpande och inskolning kan börjas direkt!
Välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig assistent till man - PITEÅ

Vi söker en trygg och stabil person som gärna har erfarenhet från vården sen tidigare. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med Omvårdnadsinsatser ex. kateter, hygien, förflyttningar, matlagning, städning, hushållsgöromål och allt vad det innebär att bo i en villa. I övrigt är det en relativt lugn arbetsplats av mycket social karaktär. Som sökande är det centralt att du är flexibel, rökfri o och har möjlighet att arbeta under dygnets alla timmar (vaken ... Visa mer
Vi söker en trygg och stabil person som gärna har erfarenhet från vården sen tidigare.
Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med Omvårdnadsinsatser ex. kateter, hygien, förflyttningar, matlagning, städning, hushållsgöromål och allt vad det innebär att bo i en villa.
I övrigt är det en relativt lugn arbetsplats av mycket social karaktär.
Som sökande är det centralt att du är flexibel, rökfri o och har möjlighet att arbeta under dygnets alla timmar (vaken natt).
Just nu har vi en schemarad på ca 70% obemannad med start nu omgående. Rekrytering sker fortlöpande! Välkommen in med din ansökan redan idag.


Trygg Assistans är norrlandsägt, familjärt företag. Vi har funnits sedan 2010 och tillämpar kollektivavtal. Vi finns nära dig! Visa mindre

Sprudlande tjej söker assistenter - UMEÅ

Vi söker nu assistenter till en av våra kunder boendes i Umeå - Läs nedan för mer info: Hej! Jag heter Frida och söker en personlig assistent som kan jobba dagar, kvällar och helger. Jag är en person som lever ett väldigt aktivt liv, gärna i form av kultur, träning och att umgås. Exempel på detta kan vara att gå på spelningar, att gymma, och att gå på krogen (min favoritöl är CPA, viktigt att veta). Jag är en social person som gärna diskuterar högt och lå... Visa mer
Vi söker nu assistenter till en av våra kunder boendes i Umeå - Läs nedan för mer info:
Hej! Jag heter Frida och söker en personlig assistent som kan jobba dagar, kvällar och helger. Jag är en person som lever ett väldigt aktivt liv, gärna i form av kultur, träning och att umgås. Exempel på detta kan vara att gå på spelningar, att gymma, och att gå på krogen (min favoritöl är CPA, viktigt att veta).
Jag är en social person som gärna diskuterar högt och lågt, och jag är även intresserad av politik, vilket färgar min vardag rosa. Förutom att roa mig fokuserar jag även på min karriär. Jag är ideellt engagerad inom RFSU, och ibland reser jag till olika ställen och föreläser om mina funktionsvariationer.
Mina behov är främst på två plan: CP-skadan och synhjärnskadan. CP-skadan gör så att jag sitter i en manuell rullstol. Jag har svårt för finmotoriska rörelser, samt att ta mig fram utomhus och på svårtillgängliga platser (tänk typ Gammlia-backen). Min synhjärnskada innebär att jag har svårt att tolka det jag ser, och det innebär t.ex. att jag ofta behöver hjälp med att läsa och skriva.
Jag söker nu dig som är strukturerad och organiserad, eftersom jag själv är det. Det är även viktigt att du har humor och att vi klickar, eftersom jag månar om att ha personer i min närhet som jag kan vara mig själv med.
Dina arbetsuppgifter hos mig kommer vara att strukturera min vardag samt att hjälpa mig med vanliga vardagssysslor; allt från att sätta upp gardiner till att koka ägg. En viktig del i att strukturera min vardag kommer t.ex. vara att anteckna under mina möten, hjälpa mig se vad jag behöver göra, och planera min tid.
Din arbetsplats är där jag är, oftast på mitt jobb och i min lägenhet nära centrum (när jag inte är ute på stan och flänger). Ingen tidigare erfarenhet krävs.
Just nu söker jag sommarpersonal samt vikarier som kan hoppa in vid behov. Perfekt för studenten som vill kombinera plugg med arbete.


Rekrytering sker fortlöpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig assistent till man - SKELLEFTEÅ / SOMMARJOBB

Vi söker personliga assistenter till en av våra manliga kunder boendes i Skellefteå. Kunden har assistans dygnet runt och behöver hjälp med det mesta i sin vardag - allt från förflyttningar, personlig hygien och hushållssysslor. Hos kunden är det självfallet en del praktiskt arbete men han värdesätter även om du som sökande är social, har lätt till skratt och är initiativtagande. Till vardags spenderar kund mycket tid hemma (speciellt i dessa covid-19 tide... Visa mer
Vi söker personliga assistenter till en av våra manliga kunder boendes i Skellefteå. Kunden har assistans dygnet runt och behöver hjälp med det mesta i sin vardag - allt från förflyttningar, personlig hygien och hushållssysslor. Hos kunden är det självfallet en del praktiskt arbete men han värdesätter även om du som sökande är social, har lätt till skratt och är initiativtagande. Till vardags spenderar kund mycket tid hemma (speciellt i dessa covid-19 tider).
Som sökande får du gärna ha ett visst motorintresse och kan du själv skruva och meka en del är det ett stort plus - dock inget krav.
Kunden har även hund så viss omvårdnad av den medföljer i arbetet.
Vi är i behov av sommarpersonal från v.26-33 som kan täcka upp när ordinarie personal är på semester - främst kvällar och helger. STORA MÖJLIGHETER TILL MYCKET ARBETE
Det är meriterande om du har erfarenhet från vården sen tidigare men detta är inget krav.
Rekrytering sker fortlöpande. Välkommen in med din ansökan redan idag!
#jobbjustnu Visa mindre

Personlig Assistent i Skellefteå

Vi söker dig i Skellefteå som vill arbeta som Personlig Assistent till en trevlig och glad kille i 35 års åldern med en positiv syn på livet. Träning och se på hockey är viktiga intressen i vardagen. Att sitta vid datorn och hålla fint hemma är också andra stora intressen. Som assistent hjälper du till med att underlätta vardagen. Kunden har en stor synnedsättning så du behöver vara hans ögon. Han behöver hjälp med förflyttningar, men hjälper till själv.... Visa mer
Vi söker dig i Skellefteå som vill arbeta som Personlig Assistent till en trevlig och glad kille i 35 års åldern med en positiv syn på livet. Träning och se på hockey är viktiga intressen i vardagen. Att sitta vid datorn och hålla fint hemma är också andra stora intressen.


Som assistent hjälper du till med att underlätta vardagen. Kunden har en stor synnedsättning så du behöver vara hans ögon. Han behöver hjälp med förflyttningar, men hjälper till själv. Det är sedvanligt hushållsarbete med matlagning och städning.


Att jobba som assistent innebär att du befinner dig där kunden är. Du behöver vara noggrann, glad och lättsam. Har du erfarenhet att jobba som personlig assistent är det ett stort plus.


Arbetstiderna är 9-17, 17-23.


Vid frågor, kontakta Malin på tel 070-108 86 50 Visa mindre

Uppdragschef/Kundansvarig

Vi söker dig som vill arbeta med människor i deras föränderliga vardag, efter deras behov och förutsättningar. Har relevant erfarenhet, utbildning och som självklart är lyhörd och ger ett bra bemötande mot både kunder och medarbetare. Passar det in på dig? Då kommer du trivas hos oss! Vi på Trygg Assistans söker nu dig som vill arbeta som kundansvarig på vårt kontor i centrala Umeå. Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap inom personlig assistans. Som... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta med människor i deras föränderliga vardag, efter deras behov och förutsättningar. Har relevant erfarenhet, utbildning och som självklart är lyhörd och ger ett bra bemötande mot både kunder och medarbetare.
Passar det in på dig?
Då kommer du trivas hos oss!
Vi på Trygg Assistans söker nu dig som vill arbeta som kundansvarig på vårt kontor i centrala Umeå. Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap inom personlig assistans.
Som kundansvarig ansvarar du för ett antal kunders arbetsgrupper, där du ansvarar för att varje enskilt beslut följs med hänsyn till diverse regelverk så som LSS, arbetsmiljölagen etc. Det kräver en ledare med bredd som förstår vikten av ett ledarskap som bygger på relationer, kommunikation och förtroende. Du är driven, tycker om att ge service, gillar att jobba med människor och att leda och coacha andra. Du gillar när det händer saker och din prioriteringsförmåga nyttjas.
Dina arbetsuppgifter och ansvar innefattar bla:
-Kundkontakter
-Säkerställande av assistansens genomförande utefter lagstiftning, ledningssystem och kunds önskemål.
-Budgetansvar
-Personalansvar
-Rekrytering
-Arbetsmiljöansvar
Vi ser gärna att du har en beteendevetenskaplig utbildning, eller liknande, på högskole- eller eftergymnasialnivå.
-Du har gedigen erfarenhet av arbeten kopplade till funktionshinder, assistans eller dyl.
-Du är stresstålig och har mycket god förmåga att prioritera i ditt arbete.
-Du har mycket god socialförmåga och lätt att skapa nya kontakter och bygga relationer.
-Du brinner för människors lika värde och allas rätt till ett självständigt och värdigt liv. Visa mindre

Personlig Assistent till en liten kille

Vi söker en trygg Personlig assistent med erfarenhet från branschen. Du får gärna vara lyhörd och lättsam. Kunden är en 5 årig liten kille. Som behöver hjälp med övervakning på nattetid. Du får gärna ha erfarenhet från en Bipap maskin. Arbetstiderna är 21-07. Varannan helg. Personlig lämplighet värderas högt. Polisutdrag ett krav! Körkort samt bil då kunden bor lite utanför. Vi söker en person på schema rad, varannan helg. ca. 32% Finns möjlighet till m... Visa mer
Vi söker en trygg Personlig assistent med erfarenhet från branschen.
Du får gärna vara lyhörd och lättsam. Kunden är en 5 årig liten kille. Som behöver hjälp med övervakning på nattetid. Du får gärna ha erfarenhet från en Bipap maskin.
Arbetstiderna är 21-07. Varannan helg.
Personlig lämplighet värderas högt.
Polisutdrag ett krav!
Körkort samt bil då kunden bor lite utanför.


Vi söker en person på schema rad, varannan helg. ca. 32% Finns möjlighet till mer jobb inom företaget.


Skicka in din ansökan redan idag, rekrytering sker fortlöpande.
Trygg Assistans är norrlandsägt, familjärt företag. Vi har funnits sedan 2010. Vi finns nära dig. Visa mindre

Personliga assistenter - UMEÅ

Just nu söker vi personliga assistenter till flertalet kunder i Umeå-området. Kundernas behov varierar men i grund och botten handlar det om att hjälpa till i vardagen med allt från förflyttningar, personlig hygien samt hushåll. Arbetet utförs under dygnets alla timmar Är du sugen på en ny utmaning i arbetslivet? Vill du jobba som personlig assistent? Tveka inte! Välkommen in med din ansökan redan idag. Tidigare erfarenhet inom vården är meriterande men i... Visa mer
Just nu söker vi personliga assistenter till flertalet kunder i Umeå-området.
Kundernas behov varierar men i grund och botten handlar det om att hjälpa till i vardagen med allt från förflyttningar, personlig hygien samt hushåll. Arbetet utförs under dygnets alla timmar
Är du sugen på en ny utmaning i arbetslivet? Vill du jobba som personlig assistent? Tveka inte! Välkommen in med din ansökan redan idag. Tidigare erfarenhet inom vården är meriterande men inget krav - utan personlig lämplighet värderas högt.
Rekryteringen sker fortlöpande och just nu har vi behov av både vikarier samt folk som vill jobba på schemarad 25-80%.
Ansök genom att skicka CV och personligt brev till  - [email protected] märk ansökan med: UMEÅ. Skriv även gärna i ansökan om ni är intresserade av schemarad (tjänstgöringsgrad) eller om ni endast vill arbeta extra. Visa mindre

Personlig Assistent till en liten kille

Vi söker en trygg Personlig assistent med erfarenhet från branschen. Du får gärna vara lyhörd och lättsam. Kunden är en 5 årig liten kille. Som behöver hjälp med övervakning på nattetid. Du får gärna ha erfarenhet från en Bipap maskin. Arbetstiderna är 21-07. Varannan helg. Personlig lämplighet värderas högt. Polisutdrag ett krav! Körkort samt bil då kunden bor lite utanför. Vi söker en person på schema rad, varannan helg. ca. 32% Finns möjlighet till m... Visa mer
Vi söker en trygg Personlig assistent med erfarenhet från branschen.
Du får gärna vara lyhörd och lättsam. Kunden är en 5 årig liten kille. Som behöver hjälp med övervakning på nattetid. Du får gärna ha erfarenhet från en Bipap maskin.
Arbetstiderna är 21-07. Varannan helg.
Personlig lämplighet värderas högt.
Polisutdrag ett krav!
Körkort samt bil då kunden bor lite utanför.


Vi söker en person på schema rad, varannan helg. ca. 32% Finns möjlighet till mer jobb inom företaget.


Skicka in din ansökan redan idag, rekrytering sker fortlöpande.
Trygg Assistans är norrlandsägt, familjärt företag. Vi har funnits sedan 2010. Vi finns nära dig. Visa mindre

Personlig assistent till en kvinna i sina bästa år.

Vi söker personliga assistenter på schemarad till en kvinna i sina bästa år. Vi ser gärna att du är en trygg,glad och lättsam person som brinner för att hjälpa och göra något värdefullt av din tid. Du får gärna ha erfarenhet från branschen. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med hygien,förflyttningar, matlagning,hushållsgöromål, följa på olika aktiviteter eller ha en lugn och skön kväll hemma.m.m. Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt fö... Visa mer
Vi söker personliga assistenter på schemarad till en kvinna i sina bästa år.


Vi ser gärna att du är en trygg,glad och lättsam person som brinner för att hjälpa och göra något värdefullt av din tid. Du får gärna ha erfarenhet från branschen.


Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med hygien,förflyttningar, matlagning,hushållsgöromål, följa på olika aktiviteter eller ha en lugn och skön kväll hemma.m.m.
Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag,som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. Visa mindre

Personlig Assistent till en härlig tjej

Söker du jobb och vill göra något värdefullt och viktigt?Då är detta ett jobb för dig.Vi söker en Personlig Assistent till en super härlig tjej i centrala Umeå. Du ska stötta henne i sin vardag, du ska hjälpa till i hemmet, följa på jobb och andra härliga aktiviteter. En fartfylld tjej som även gillar lugna stunder.Arbetstiderna är dag och kväll samt helg.Du får gärna vara en glad, lättsam och trygg person. Som har lätt för att se vad som behöver göras.Vi ... Visa mer
Söker du jobb och vill göra något värdefullt och viktigt?Då är detta ett jobb för dig.Vi söker en Personlig Assistent till en super härlig tjej i centrala Umeå. Du ska stötta henne i sin vardag, du ska hjälpa till i hemmet, följa på jobb och andra härliga aktiviteter. En fartfylld tjej som även gillar lugna stunder.Arbetstiderna är dag och kväll samt helg.Du får gärna vara en glad, lättsam och trygg person. Som har lätt för att se vad som behöver göras.Vi söker en på schemarad på ca.70% samt någon som vill jobba extra.Trygg Assistans är ett norrlandsägt, familjärt företag nära dig. Vi har funnits sedan 2010. Vi finns nära dig. Visa mindre

Trygg Personlig assistent

Vi söker en trygg Personlig assistent med erfarenhet från branschen.Du får gärna vara lyhörd och lättsam. Då kunden är en positiv, härlig kvinna får du gärna besitta de egenskaperna.Du ska hjälpa kunden i hemmet med hygien,förflyttningar, matlagning, hushållsgöromål samt följa på aktiviter , middagar, bio m.m. Personlig lämplighet värderas högt.Vi söker 2 personer: 1 på schemarad ca.70% samt en schemarad på ca.30%.Skicka in din ansökan redan idag, rekryte... Visa mer
Vi söker en trygg Personlig assistent med erfarenhet från branschen.Du får gärna vara lyhörd och lättsam. Då kunden är en positiv, härlig kvinna får du gärna besitta de egenskaperna.Du ska hjälpa kunden i hemmet med hygien,förflyttningar, matlagning, hushållsgöromål samt följa på aktiviter , middagar, bio m.m. Personlig lämplighet värderas högt.Vi söker 2 personer: 1 på schemarad ca.70% samt en schemarad på ca.30%.Skicka in din ansökan redan idag, rekrytering sker fortlöpande.Trygg Assistans är norrlandsägt, familjärt företag. Vi har funnits sedan 2010. Vi finns nära dig. Visa mindre

Personlig assistent till en kvinna i sina bästa år.

Vi söker personliga assistenter på schemarad till en kvinna i sina bästa år.Vi ser gärna att du är en trygg,glad och lättsam person som brinner för att hjälpa och göra något värdefullt av din tid. Du får gärna ha erfarenhet från branschen.Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med hygien,förflyttningar, matlagning,hushållsgöromål, följa på olika aktiviteter eller ha en lugn och skön kväll hemma.m.m.Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag,s... Visa mer
Vi söker personliga assistenter på schemarad till en kvinna i sina bästa år.Vi ser gärna att du är en trygg,glad och lättsam person som brinner för att hjälpa och göra något värdefullt av din tid. Du får gärna ha erfarenhet från branschen.Dina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden med hygien,förflyttningar, matlagning,hushållsgöromål, följa på olika aktiviteter eller ha en lugn och skön kväll hemma.m.m.Trygg Assistans är ett norrlandsägt familjärt företag,som funnits sedan 2010. Vi finns där du finns. Visa mindre

Personlig Assistent till en liten kille

Vi söker en trygg Personlig assistent med erfarenhet från branschen.Du får gärna vara lyhörd och lättsam. Kunden är en 5 årig liten kille. Som behöver hjälp med övervakning på nattetid. Du får gärna ha erfarenhet från en Bipap maskin.Arbetstiderna är 21-07. Varannan helg.Personlig lämplighet värderas högt.Polisutdrag ett krav!Körkort samt bil då kunden bor lite utanför.Vi söker en person på schema rad, varannan helg. ca. 32% Finns möjlighet till mer jobb ... Visa mer
Vi söker en trygg Personlig assistent med erfarenhet från branschen.Du får gärna vara lyhörd och lättsam. Kunden är en 5 årig liten kille. Som behöver hjälp med övervakning på nattetid. Du får gärna ha erfarenhet från en Bipap maskin.Arbetstiderna är 21-07. Varannan helg.Personlig lämplighet värderas högt.Polisutdrag ett krav!Körkort samt bil då kunden bor lite utanför.Vi söker en person på schema rad, varannan helg. ca. 32% Finns möjlighet till mer jobb inom företaget.Skicka in din ansökan redan idag, rekrytering sker fortlöpande.Trygg Assistans är norrlandsägt, familjärt företag. Vi har funnits sedan 2010. Vi finns nära dig. Visa mindre

Personliga Assistenter

Söker du ett värdefullt och viktigt jobb? Vi söker fler Personliga Assistenter till våra kunder i Umeå och runt Umeå. Du får gärna ha erfarenhet från Personlig Assistans. Dina uppgifter är att följa våra kunder i deras vardag och fest. Hjälpa till med allt från hygien till matlagning, hushållsgöromål. Du får gärna vara Glad, stabil och lyhörd som person. Även Trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har glimten i ögat, och har en positiv inställning ... Visa mer
Söker du ett värdefullt och viktigt jobb?

Vi söker fler Personliga Assistenter till våra kunder i Umeå och runt Umeå. Du får gärna ha erfarenhet från Personlig Assistans. Dina uppgifter är att följa våra kunder i deras vardag och fest. Hjälpa till med allt från hygien till matlagning, hushållsgöromål.
Du får gärna vara Glad, stabil och lyhörd som person. Även Trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har glimten i ögat, och har en positiv inställning till livet.

Vi arbetar med Vårdföretagarnas Kollektiv avtal.

Skicka in ansökan redan idag, rekrytering sker fortlöpande. Visa mindre

Personliga Assistenter

Vi söker nu assistenter till flera kvinnliga kunder i Umeå. Det är glada och trevliga kvinnor i sina bästa år, som är aktiva och behöver stöd i vardagen. Det är allt från hjälp med matlagning till förflyttningar och hygien.Du får gärna ha arbetat tidigare som personlig assistent och veta vad arbetet innebär, personlig lämplighet värderas högt.Vi söker både schemarader och vikarier.Schemaraderna kan variera från 30-80% med start i september.Skicka in ansöka... Visa mer
Vi söker nu assistenter till flera kvinnliga kunder i Umeå. Det är glada och trevliga kvinnor i sina bästa år, som är aktiva och behöver stöd i vardagen. Det är allt från hjälp med matlagning till förflyttningar och hygien.Du får gärna ha arbetat tidigare som personlig assistent och veta vad arbetet innebär, personlig lämplighet värderas högt.Vi söker både schemarader och vikarier.Schemaraderna kan variera från 30-80% med start i september.Skicka in ansökan redan idag, rekrytering sker fortlöpande. Visa mindre