Lediga jobb som Personalansvarig i Umeå

Se lediga jobb som Personalansvarig i Umeå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Umeå som finns hos arbetsgivaren.

Personalansvarig Norr Vägservice

Ansök    Jul 9    Saferoad Sverige AB    Personalansvarig
Vi växer och söker nu en personalansvarig för region norr i Saferoad Sverige AB:s affärsområde Vägservice. Är du intresserad av service, trafiksäkerhet och arbetsmiljö kan det vara just dig vi söker till tjänsten. I rollen som Personalansvarig så ansvarar man för: - Personalens arbetsmiljö samt personalansvar inom Vakt o lots verksamheten - Se till att vi följer gällande kollektivavtal. - SAM-arbetet i regionen. - Rekrytering av personal till Vakt... Visa mer
Vi växer och söker nu en personalansvarig för region norr i Saferoad Sverige AB:s affärsområde Vägservice.
Är du intresserad av service, trafiksäkerhet och arbetsmiljö kan det vara just dig vi söker till tjänsten.

I rollen som Personalansvarig så ansvarar man för:

- Personalens arbetsmiljö samt personalansvar inom Vakt o lots verksamheten
- Se till att vi följer gällande kollektivavtal.
- SAM-arbetet i regionen.
- Rekrytering av personal till Vakt o lots
- Hålla introduktions kurser för nyanställda
- Vara ett stöd för Avd Chef i regionen med KMA arbeten inom regionen samt personalrekryteringar,

Du kommer att rapportera till Affärsområdets personalansvarige i Vägservice

Vi söker dig som har några års arbetserfarenhet.
Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter förut, har erfarenheter av ledarskap. Vi ser gärna att du har kompetens inom Arbete på väg.
Som person är du självgående med en utmärkande förmåga att ta initiativ och skapa struktur. Du har en fallenhet för struktur, ordning och reda, tänker proaktivt, är lösningsorienterad och nytänkande som alltid vill ligga steget före. Du trivs i en roll där du har stort ansvar för regionens verksamhet.

Krav:
- God datorvana, erfarenhet från Microsoft Office paket
- Arbetserfarenhet från KMA arbete. HR
- Talar och skriver obehindrat på svenska
- B-kort
- Du har en avslutad gymnasial utbildning
- Tidigare dokumenterade erfarenheter av ledarskap eller arbetsledning

Meriterande:
- Arbete i liknade företag
- Arbete inom vägarbeten


Arbetstider: Dagtid måndag till fredag, viss avvikelse kan förekomma.
Placeringsort: Luleå/Sundsvall eller Umeå

Låter det här intressant för dig?
Då är du varmt välkommen med din ansökan. Skicka din ansökan (CV och meritförteckning) och/eller ställ dina frågor till vice AO Chef Erik Karlsson 070-388 93 00 eller mail: [email protected]
Tillsättning sker löpande. Visa mindre

Kund- och personalansvarig inom personlig assistans

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi o... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor och fantastiska kunder? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig befinner sig i ett expansivt skede och söker löpande fler engagerade medarbetare som vill vara med och bidra i vår verksamhet. Vi söker just nu en kund- och personalansvarig till vårt kontor i Umeå.


Rollen som kund- och personalansvarig

Som kund- och personalansvarig har du två huvudsakliga funktioner. Du ansvarar dels för den personliga assistansen för kunden och är dels arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll kan vara komplex men den är också spännande och utvecklande. Till din hjälp för att hålla god kvalitet i dina assistansuppdrag har du bland annat assistansbranschens bästa IT-stöd, rekryteringsassistenter, bemanningsassistenter, löneadministratörer och jurister. Assistans för digs ambition är att genom dessa avlastande funktioner ge dig som kund- och personalansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten innefattar:
- Kundkontakt kring samordning av den personliga assistansen
- Rekrytering, schemaläggning och tidrapportering
- Kundmöten, personalmöten och årliga medarbetar- och lönesamtal
- Coachning och arbetsledning av personliga assistenter
- Social dokumentation och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Myndighetskontakt med kommuner, Försäkringskassan etc.


Vem är du?

För att trivas i rollen som kund- och personalansvarig ser vi att du som söker är social, empatisk, driven och serviceminded. Du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter, där du arbetar självständigt, men samtidigt ingår du i ett team där man hjälper varandra. Du kommer att möta olika typer av människor och behöver ha en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Du har en relevant teoretisk bakgrund och/eller annan relevant erfarenhet som kan anses lämplig för tjänsten. Det är en fördel om du även har erfarenhet inom området personlig assistans och känner till relevant lagstiftning.


Vad erbjuder Assistans för dig?

Assistans för dig kännetecknas av stort engagemang, personlig bemötande, hög kvalitet och tillgänglighet. Vi stöttar och inspirerar varandra och vi ger våra medarbetare inflytande och möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som kund- och personalansvarig utgör en av nyckelspelarna i företaget. I Umeå ingår du i ett team tillsammans med en kollega, där ni båda ingår i ett större team. Vår arbetsmiljö är stimulerande och samarbetsorienterad och vi anordnar årliga konferenser och andra sociala aktiviteter för att våra medarbetare ska trivas och känna att de är del av ett roligt och viktigt sammanhang. Individuell löneutveckling erbjuds relaterad till prestation.


Känner du dig inspirerad och har det som krävs för att bli kund- och personalansvarig hos Assistans för dig? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid
Huvudsakliga arbetstider är måndag-fredag kl. 08.30-17.00 men möten och samtal förekommer på andra tider, med anledning av kundernas varierande situation.

Körkort
B-körkort och körvana krävs eftersom många av våra kunder bor en bit bort från kontoret och inte sällan på landsbygden.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Urval
Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kontaktpersoner
Dinah Backlund, Regionchef, telefonnr 08 572 366 09
Ida Tollstam, HR-ansvarig, telefonnr 046 272 66 34 Visa mindre

Teamchef HR Support Postnord

Ansök    Sep 1    Experis AB    Personalansvarig
Är du en erfaren ledare inom support? Vill du vara med och bygga upp en ny HR-support på PostNord? Här får du möjlighet att vara med från start av ett HR Shared Service Center på en av Nordens största arbetsplatser! Bli en del av vårt team Som Teamchef för HR Support bygger du upp första linjens support i PostNords nyetablerade HR Shared Service Center. PostNord genomgår en digital transformation inom HR och Lön. Nya arbetssätt och systemlösningar för Lö... Visa mer
Är du en erfaren ledare inom support? Vill du vara med och bygga upp en ny HR-support på PostNord? Här får du möjlighet att vara med från start av ett HR Shared Service Center på en av Nordens största arbetsplatser!

Bli en del av vårt team

Som Teamchef för HR Support bygger du upp första linjens support i PostNords nyetablerade HR Shared Service Center. PostNord genomgår en digital transformation inom HR och Lön. Nya arbetssätt och systemlösningar för Lön, Tidsfångst och Personaladministration införs, och tidigare outsourcade processer tas hem till HR Shared Service. Du rapporterar till chef för HR Shared Service och ansvarar för ett team i Umeå och Göteborg som stöttar PostNords över 20 000 medarbetare och chefer i Sverige.

Ansvarsområden

Du får en ledande roll i hemtagandet av den personaladministrativa supporten och i etableringen av en ny supportmodell inom PostNord. Efter etableringen blir dina viktigaste ansvarsområden att:

* Ha verksamhets, personal- och budgetansvar för PostNords HR Support som stöttar medarbetare, chefer och HR-kollegor i personaladministrativa processer.
* Säkerställa effektiva, enhetliga och väl kommunicerade arbetssätt för HR Support.
* Säkerställa leverans i enlighet med överenskomna servicenivåer och KPIs, samt regelbunden uppföljning.
* Tillse efterlevnad av regelverk såsom GDPR, arbetsmiljö, kollektivavtal och interna policys.
* Tillsammans med dina kollegor leda och driva den långsiktiga utvecklingen av HR Shared Service, med användarfokus, en hållbar och attraktiv arbetsplats, moderna arbetssätt och digitalisering som dina ledstjärnor.Vi söker dig med

Vi söker dig med en akademisk examen inom HR, ekonomi eller liknande. Du har gedigen erfarenhet från supportverksamhet, till exempel inom kundservice, användarsupport eller helpdesk, eller annan verksamhet baserad på systemstödd ärendehantering samt flerårig erfarenhet som ledare. Du är van vid större organisationer med stor geografisk spridning och vid att implementera och tillämpa nya, digitala arbetssätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap i HR-processer med fokus på personaladministration och lön, samt att du har varit med och etablerat en Shared Service verksamhet. Har du dessutom erfarenhet av ärendehanteringssystemet Jira samt SAP SuccessFactors, Quinyx och eller Visma HR+ så kommer det att vara till stor hjälp.

Som ledare brinner du för att attrahera, leda och utveckla teams och medarbetare och du har ett tydligt kundfokus. Din kommunikations- och samarbetsförmåga är mycket god och du har en förmåga att se helhet och detaljer samtidigt. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Vi gör vardagen enklare

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.comAnsök

Urval sker löpande så och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 26 september. I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells. Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cathrine Lind, [email protected] tfn; 070-577 06 18 eller Camilla Rippe [email protected], 070-3770138

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Consultant Manager till Academic Work i Umeå

We make people grow! Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa goda relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. Du kommer att rekrytera konsulter till Academic Works kunder och vara deras närmsta chef. Här får du möjligheten att växa tillsammans med oss på Academic Work – och vi vågar lova att du kommer ha riktigt kul på vägen! OM TJÄNSTEN Så här beskriver en av våra Consultant Manager sin ... Visa mer
We make people grow! Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa goda relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. Du kommer att rekrytera konsulter till Academic Works kunder och vara deras närmsta chef. Här får du möjligheten att växa tillsammans med oss på Academic Work – och vi vågar lova att du kommer ha riktigt kul på vägen!

OM TJÄNSTEN
Så här beskriver en av våra Consultant Manager sin roll:

"Det bästa med mitt jobb är kombinationen av arbetsuppgifter och kollegor. Jag arbetar nära kandidater, konsulter och kunder varje dag. Att vara en karriärpartner ger mig inspiration och möjlighet att se konsulters utveckling på nära håll. Motivation och energi hämtar jag från mina kollegor, kulturen på Academic Work handlar för mig mycket om att lyfta kollegor och att glädjas med varandras prestationer!"

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Consultant Manager kommer du att tillhöra ett team som arbetar brett inom flera affärsområden. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

Din chef och din utveckling

Din teamledare är Frida Lampe och hon arbetar också som Consultant Manager med egna kunder och konsulter. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Consultant Manager har en tydlig utvecklingsplan på årsbasis för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Career Steps och programmet följs upp löpande av din chef.

ARBETSUPPGIFTER
* Rekrytering: Kravprofil, annons, urval, intervju, presentation till kund och anställningsprocess


* Skapa kundrelationer: Bygga upp och underhålla affärsmässig relation till dina kunder
* Personalansvar för konsulter: Uppföljning av trivsel, utveckling, arbetsmiljö, utveckla ditt ledarskap, arbetsrätt etc.


VI SÖKER DIG SOM
… har följande kompetenser:
* Resultatinriktad
* Uthållig
* Personlig mognad
* Affärsmässig
* Flexibel

Vad tar du med dig i rollen som Consultant Manager?


* Relevant akademisk utbildning inom personalvetenskap/HR, beteendevetenskap mot exempelvis IT, service management eller liknande
* Arbetslivserfarenhet av servicerelaterat arbete och kundkontakt
* B-körkort
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken


Vad är önskvärd erfarenhet?


* Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen
* Erfarenhet av ett säljinriktat arbete


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
* Placering: Umeå
* Vi som driver rekryteringsprocessen:
Emma Sundvall, Recruitment Consultant, och Frida Lampe, Operation Team Manager
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


INFORMATION OM FÖRETAGET
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants
tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen! Visa mindre

Umeå tingsrätt söker en ny chef för domstolens administrativa funktioner

Ansök    Mar 26    Sveriges Domstolar    Personalansvarig
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led. Så fungerar domstolarna    Söker du ett betydelsefullt, spännande och utmanande uppdrag? Då tror vi att tjänsten som chef för domstolens administrativa funktioner kan vara något för dig!   Arbetsuppgifter Umeå tings... Visa mer
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led.Så fungerar domstolarna 


 
Söker du ett betydelsefullt, spännande och utmanande uppdrag? Då tror vi att tjänsten som chef för domstolens administrativa funktioner kan vara något för dig!
 

Arbetsuppgifter
Umeå tingsrätt söker en chef för domstolens administrativa funktioner (chefsadministratör) för att leda arbetet vid den administrativa enheten vid domstolen.

Chefsadministratören har direkt under lagmannen ett övergripande ansvar för administration och service vid domstolen. Chefsansvaret innefattar personal- och arbetsmiljöansvar vid enheten som idag har åtta anställda. Inom den administrativa enheten hanteras och leds frågor som rör HR och ekonomi för hela domstolen, men även arkiv, säkerhet, IT, vaktmästeri, administrativ registratur och reception innefattas i uppdraget.

Chefsadministratören ingår också i tingsrättens ledningsgrupp. I den uppgiften ligger bl.a. att på ett engagerat och drivande sätt ta ansvar för tingsrättens verksamhet i stort.

Kvalifikationer
Vi söker dig som

- Har en akademisk utbildning inom juridik, HR, ekonomi, statsvetenskap eller annan relevant utbildning
- Har flera års dokumenterad framgångsrik erfarenhet av arbete som ledare/chef
- Behärskar svenska språket mycket väl i både tal och skrift

Egenskaper såsom strukturerad, flexibel, drivande och kommunikativ är viktiga parametrar som kommer vara av stor vikt.

Om Umeå tingsrätt
Umeå tingsrätt är en av fem tingsrätter i landet som även är mark- och miljödomstol. Hyres- och arrendenämnden i Umeå är administrativt samordnad med Umeå tingsrätt. Tingsrätten och nämnderna har totalt omkring 65 anställda.

Vi är en öppen och modern arbetsplats med engagerade medarbetare. Vi arbetar aktivt med att höja kvalitén inom verksamhetens alla områden för att kunna möta de krav på bra bemötande som ställs på en domstol idag.

För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kund- och personalansvarig inom personlig assistans

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågo... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig söker fler engagerade medarbetare som vill vara med och bidra i vår verksamhet. Vi söker just nu en kund- och personalansvarig till vårt kontor i Umeå.

Rollen som kund-och personalansvarig
Som kund- och personalansvarig har du två huvudsakliga funktioner. Du ansvarar dels för den personliga assistansen för kunden och är dels arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll kan vara komplex men den är också väldigt spännande och utvecklande. Till din hjälp för att hålla god kvalitet i dina assistansuppdrag har du bland annat ett intranät, en akutbemanningsfunktion, en löneadministration och jurister. Assistans för digs ambition är att ge dig som kund- och personalansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten innefattar:
- Kundkontakt kring samordning av den personliga assistansen
- Rekrytering, schemaläggning och tidrapportering
- Kundmöten, personalmöten och årliga medarbetar- och lönesamtal
- Coachning och arbetsledning av personliga assistenter
- Social dokumentation och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Myndighetskontakt med kommuner, Försäkringskassan etc

Vem är du?
För att trivas i rollen som kund-och personalansvarig ser vi att du som söker är driven, empatisk, trygg och engagerad. Du trivs i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter, där du arbetar strukturerat, självständigt och effektivt. Du kommer att möta olika typer av människor och behöver ha en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Du har en relevant teoretisk bakgrund och/eller annan relevant erfarenhet som kan anses lämplig för tjänsten. Det är en fördel om du även har erfarenhet inom området personlig assistans och känner till relevant lagstiftning.

Vad erbjuder Assistans för dig?
Assistans för dig kännetecknas av stort engagemang, personlig bemötande, hög kvalitet och tillgänglighet. Vi stöttar och inspirerar varandra och ger våra medarbetare inflytande och möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som kund- och personalansvarig utgör en av nyckelspelarna i företaget. Vår arbetsmiljö är stimulerande och samarbetsorienterad och vi anordnar årliga konferenser och andra sociala aktiviteter för att våra medarbetare ska trivas och känna att de är del av ett roligt och viktigt sammanhang. Individuell löneutveckling erbjuds relaterad till prestation.

Känner du dig inspirerad och har det som krävs för att bli kund- och personalansvarig hos Assistans för dig? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid
Företrädesvis måndag-fredag kl 08.30-17.00. Viss flexibilitet önskas med anledning av att våra kunder ibland behöver ses eller samtala utanför arbetstid. Inrikesresor kan förekomma i arbetet.

Körkort
B-körkort och körvana krävs.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Urval
Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kontaktpersoner
Dinah Backlund, regionchef, telefonnr 08 572 366 09
Hanna Perman, HR-ansvarig, telefonnr 046 272 66 35 Visa mindre

Personalstrateg med arbetsledaransvar, 100 %

Ansök    Aug 31    Efs i Västerbotten    Personalansvarig
EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. Var och ens möjligheter att växa i tro och utvecklas i lärjungaskap är viktiga. Vi vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet. EFS vision är ”Människor och samhällen förvandlade av Jesus”. Vi söker dig som med din kristna tro, din utbildning och erfarenhet inom personalo... Visa mer
EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. Var och ens möjligheter att växa i tro och utvecklas i lärjungaskap är viktiga. Vi vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet. EFS vision är ”Människor och samhällen förvandlade av Jesus”.
Vi söker dig som med din kristna tro, din utbildning och erfarenhet inom personalområdet ser det om en utmaning att arbeta i en kristen organisation som EFS i Västerbotten.
EFS Uppdrag är att med Guds hjälp:
– Leva mission genom tro, ord och handling.
– Växa i lärjungaskap genom undervisning, träning och verktyg.
– Forma kristna gemenskaper genom att plantera, utveckla och utrusta. Där får du vara en del i att utföra det uppdraget.
Arbetsuppgifter
Som EFS Västerbottens personalstrateg får du en spännande roll med stort ansvar, varierande arbetsuppgifter och mycket kontakt med våra 60-talet anställda samt föreningarna. Du har tillsammans med distriktsföreståndaren ansvaret för att utveckla, samordna och genomföra alla typer av HR-processer inom organisationen vilket också inkluderar arbetsmiljön.
Exempel på arbetsuppgifter är personalfrågor (från rekrytering till avgång), handläggning av anställningar, arbetsledning, personalvård, rutiner med policy-, rehab- och arbetsmiljöfrågor, utveckla arbetsgivar- och medarbetarfunktioner tillsammans med ledningsfunktionen.
Önskvärda kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och erfarenhet inom personalområdet. Vi förutsätter att du har kännedom om EFS och Svenska kyrkan, delar våra värderingar och är en god kulturbärare.
Egenskaper
Vi tror att du är prestigelös och har ett stort hjärta för våra medarbetare, är en skicklig relationsbyggare med god samarbetsförmåga, samt är strukturerad och tar ansvar för ditt arbetsområde. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Övriga upplysningar
? Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
? Tillträde hösten 2020 efter överenskommelse.
? Placeringsort Umeå, EFS Västerbottens kansli.
? B-körkort krävs.
? För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska.
Arbetsplatsen
EFS Västerbottens kansli har uppgiften att stödja det gemensamma arbete som EFS i Västerbotten bedriver och rollen som arbetsgivare. På kansliet arbetar cirka sju personer. Vi eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning på arbetsplatsen.
Kontakt och ansökan
Upplysningar om tjänsten lämnas av distriktsföreståndare Mats Lindberg: 090-12 58 69 eller [email protected] Facklig representant för Vision Ekumeniska är Sara Sandström: 090-20 27 66, [email protected]
Se även EFS Västerbottens webbplats www.efsvasterbotten.se/jobba-at-efs eller hitta oss på Facebook.


Välkommen med ansökan, CV och eventuella löneanspråk som du skickar till Mats Lindberg, [email protected] eller till EFS Västerbotten, Vasagatan 17, 903 29 Umeå


Sista ansökningsdatum är 2020-10-07, urval sker löpande. Visa mindre

HR-administratör

Ansök    Okt 23    Umeå Universitet    Personalansvarig
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 100 medarbetare och 34 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också. Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinrikt... Visa mer
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 100 medarbetare och 34 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.


Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.Institutionen för klinisk mikrobiologi söker en HR-administratör (heltid, tillsvidare)               

Som HR-administratör vid Institutionen för klinisk mikrobiologi arbetar du brett med personalfrågor samt fungerar som stöd till institutionsledning och forskningsledare inom personalområdet.

Institutionen för klinisk mikrobiologi bedriver forskning och utbildning inom områdena värd-mikrob interaktioner, sjukdomsframkallande egenskaper hos mikrober, samt immunsystemets mekanismer. Inom institutionen finns en stimulerande och kreativ miljö för forskning och utbildning. Det är ett 60-tal anställda på institutionen och ett stort antal olika nationaliteter, varför engelska ofta är det språk som används.

Arbetsuppgifter

Som HR-administratör vid Institutionen för klinisk mikrobiologi arbetar du i huvudsak med personaladministrativa arbetsuppgifter. Vidare också med att ge administrativt stöd till institutionsledning och forskningsledare i personalfrågor och ge råd utifrån gällande lagstiftning, avtal och riktlinjer. Du har kontinuerliga kontakter med prefekt/rekryteringsansvariga forskare och fakultetshandläggare. Vid universitetet finns både ett centralt HR-nätverk där du inbjuds delta samt att du också kommer att ingå i Medicinska fakultetens HR-nätverk.

I arbetet ingår: löpande personalarbete kopplat till rekryteringsprocessen såsom rekryteringsprövningar, annonsering, samt registrering i universitetets personaladministrativa system Primula. Vidare ingår ansvar för samordning och administration av facklig samverkan, ledigheter samt distribution av LAS-besked. Institutionen har ett flertal internationella medarbetare och HR-administratören informerar och är behjälplig kring frågor om uppehållstillstånd, folkbokföring och försäkringar.

I arbetet ingår även:

- ansvar för samordning av introduktionen av nya medarbetare, studenter och stipendiater vid institutionen.
- administration av arbetsplatsträffar.
- att vara prefekt och arbetsmiljöombud behjälplig i frågor som rör arbetsmiljö.
- studieadministration på grund-, avancerad och forskarnivå
- andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom det personaladministrativa området.

Ovanstående arbete innebär regelbundet nyttjande av administrativa system, såsom Primula, Ladok, Selma, Nya webben, Personaladministration, och DiVA.

Kvalifikationer Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning mot personal samt gärna flerårig erfarenhet av arbete med personaladministrativa arbetsuppgifter. Institutionen är en internationell arbetsplats, varför god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska är ett krav. Vidare krävs god datorvana och kunskaper gällande Officepaketet.

Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta, serviceinriktad, har hög integritet och god förmåga att arbeta självständigt samt tar eget ansvar för ditt arbete. Du stimuleras av att ha flera kontaktytor, uppdrag och arbetsuppgifter pågående samtidigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av personalarbete i akademisk miljö är meriterande. Högskoleutbildning inom personalområdet är meriterande likaså erfarenhet av arbete i universitetets personaladministrativa system, exempelvis Primula samt erfarenhet av studieadministration och studieadministrativa system inom universitet/högskola.

Villkor

Anställning tillsvidare, heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

• personligt brev med motivering till varför du söker anställningen
• CV
• namn och kontaktuppgifter till minst två referenspersoner

Betyg och intyg som styrker uppgivna meriter ska kunna uppvisas på anmodan.

Ansökan görs elektroniskt, via Varbi - sista ansökningsdag är 2020-11-20.

Övrigt

För frågor och ytterligare information, vänligen kontakta prefekt Anders Sjöstedt ([email protected]), 090-785 1120

Välkommen med din ansökan!

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Vikariat Personalansvarig inom personlig assistans

Du som vill ha ut mer av ditt jobb - Ta chansen att arbeta med oss! Vi är ett litet familjärt assistansbolag med ett stort hjärta till våra brukare och personliga assistenter. Tillsammans vill vi göra skillnad och hjälpa varandra att utvecklas. Vi har lång erfarenhet av branschen och strävar ständigt efter att utvecklas och leverera högklassig kvalitet gentemot våra brukare och vår personal. Omtanke för varje individ är ledorden i våra arbetssätt. Uppf... Visa mer
Du som vill ha ut mer av ditt jobb - Ta chansen att arbeta med oss!


Vi är ett litet familjärt assistansbolag med ett stort hjärta till våra brukare och personliga assistenter.
Tillsammans vill vi göra skillnad och hjälpa varandra att utvecklas.
Vi har lång erfarenhet av branschen och strävar ständigt efter att utvecklas och leverera högklassig kvalitet gentemot våra brukare och vår personal.


Omtanke för varje individ är ledorden i våra arbetssätt. Uppfyller du kraven om att vara en glad, lyhörd och ödmjuk människa vars stor driv är att hjälpa andra och utveckla - både dig själva och företaget - kommer du att stortrivas i vårat team! Det ansvar och förtroende du kommer att tilldelas innebär att vi öppnar dörren till våra brukarens hem & ger dig möjligheten att leda ett flertal lojala & kunniga medarbetare vidare i sitt arbete samt vara det stöd de behöver.


Vi söker dig som:
- Är självgående, ansvarsfull & kan driva processer strukturerat och effektivt hela vägen in i mål.
- Identifierar dig väl med gemenskap & entusiasm.
- Kan skapa förutsättningar för lärande & förbättringar utifrån verksamhetens & brukarens mål
- Kan vara generös med beröm & uppmärksamma det som fungerar.
- Har en lyhörd och empatisk förmåga som skapar förtroende när du samarbetar med andra.
- Har en god ledarskapsförmåga som kan anpassas utifrån vad situationen & uppdraget kräver.
- Har god självkännedom & är en glad & positiv person som ser lösningar
- Är initiativtagande samt resultat- & målinriktad.
- Har god organisatorisk förståelse & kan omsätta denna i verksamheten.


Du som söker bör ha erfarenhet inom HR/ beteendevetenskap eller utbildning/erfarenhet som är relevant för tjänsten.


Det är meriterande om du:
* Har erfarenhet av ledarskap i liknande verksamhet/målgrupp.
* Har erfarenhet av coachande ledarskap.
* Har erfarenhet av att leda team.
* Har erfarenhet av att driva utvecklingsarbete.


Slutligen bör du ha ett ansvarsfullt synsätt för din egen hälsa & kunna prioritera din energi
väl för att kunna klara de utmaningar som den här tjänsten ställer på dig. Att vara personalansvarig på Assistera Skandinavien handlar kort och gott om att du, med hjälp av våra personliga assistenter leder och fördelar arbetet hos brukarna. Vår erfarenhet talar för att vi skapar den bästa assistansen tillsammans därför är vi mycket lyhörda, nyfikna på att lära och ger vår personal stort utrymme till dialog. Ditt uppdrag är att skapa en miljö där alla känner sig sedda och bekräftade.


I din roll så arbetar du aktivt med att utveckla, koordinera, följa upp aktiviteter och processer i de olika assistansgrupperna för att kvalitetssäkra samt verka för att nå uppsatta mål och åtaganden. Du kommer att fungera som bollplank och ge stöd i det dagliga arbetet till
våra arbetsgrupper och brukare.


I ditt uppdrag ingår det att ta fram och följa upp assistansplaner, rekrytera och utbilda assistenter samt schemalägga och bemanna assistansen efter givna rutiner. Du kommer att ansvara för vår jourtelefon veckovis där du löser akuta frågor i bemanningen.


Arbetet innefattar även att anordna, och till viss del medverka i, utbildningar för våra brukare och personliga assistenter samt ta fram handlingsplaner och hantera avvikelser. Vi utmärker oss med hög tillgänglighet, snabb service och ett gott bemötande.


Välkommen till oss! Visa mindre

Account Specialist till Randstad Inhouse Services i Umeå

Ansök    Aug 6    Randstad AB    Personalansvarig
Arbetsbeskrivning Älskar du mänskliga möten i alla dess former? Beskrivs du som någon med ”många strängar på din lyra”? Trivs du bäst i miljöer där du får frihet under ansvar? Då är det kanske du som är vår nya kollega på Randstad Inhouse services.  Som Account specialist på Randstad Inhouse services arbetar man on site hos någon av våra inhousekunder - en kund som har en dedikerad leveransorganisation från Randstad, där fokus ligger på våra medarbetare oc... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Älskar du mänskliga möten i alla dess former? Beskrivs du som någon med ”många strängar på din lyra”? Trivs du bäst i miljöer där du får frihet under ansvar? Då är det kanske du som är vår nya kollega på Randstad Inhouse services. 
Som Account specialist på Randstad Inhouse services arbetar man on site hos någon av våra inhousekunder - en kund som har en dedikerad leveransorganisation från Randstad, där fokus ligger på våra medarbetare och det kundspecifika samarbetet.

Tjänsten som Account specialist hos oss innebär ett helhetsansvar där du kommer vara kunden behjälplig i allt som rör planering, rekrytering, uppföljning och personalansvar för våra konsulter som jobbar på det aktuella kundkontot. 
Du är alltså en central spelare som svarar för att samarbetet mellan Randstad och vår kund fungerar optimalt.
Du arbetar nära vår kund och våra konsulter i vardagen och blir expert på just deras bemanningsbehov och verksamhet genom en nära dialog och ett genuint intresse för deras affär och utmaningar.Du förstår deras behov och önskemål, liksom du ansvarar för kandidaternas upplevelse av Randstads rekryteringsprocess och våra medarbetares upplevelse av sitt arbete hos oss. Du arbetar tillsammans med andra kollegor från Randstad och blir väl insatt i vår affär som helhet, våra arbetsprocesser samt får stor inblick i den globala verksamhet som Randstad bedriver.

Ansvarsområden
Som Account specialist ansvarar du  bland annat för:
• Rekryteringsprocessens alla steg, från behovsanalys, annonsering, intervjuer till anställning och on-boarding av nya konsulter.
• Personalärenden som rör våra medarbetare, för exempel; daglig sjukfrånvarouppföljning, föräldraledigheter, semesterfrågor e.t.c.
• Kontinuerlig prestationsuppföljning och utvecklingssamtal liksom Lön -och medarbetarsamtal.
• Dokumentation kring kandidater i enlighet med våra rutiner och GDPR liksom att säkerställa att rekryteringsprocessen hanteras i enlighet med Diskrimineringslagstiftningen med mera
...kort sagt en viktig och mångfacetterad roll med både kund och medarbetare i fokus!Arbetstider
Tjänsten omfattar heltid tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. 

Kvalifikationer
Vi ser att du är en driven person med genuint engagemang, starkt servicefokus och som värderar ett strukturerat arbetssätt högt. Vi ser  att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom HR och/eller tidigare erfarenhet av HR, rekrytering- eller bemanningsbranschen där du bedöms tillskansat dig likvärdiga kunskaper. 

Du har ett sinne för ledarskap, trivs med mycket ansvar och är mån om att bygga goda relationer, både gentemot våra anställda och vår kund. Rollen kräver att du trivs med processorienterat administrativt arbete, är självständig och gillar att arbeta i en snabbt föränderlig miljö.Tidigare erfarenhet av försäljning och ledarskap är starkt meriterande. 

Då vi jobbar i en global organisationer och möter ett stort antal människor i våra yrkesroller krävs mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift. 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-08-31. Observera att vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

För frågor som rör tjänsten är du varmt välkommen att vända dig till Olle Hylén, Inhouse Manager via: [email protected]  

För frågor som rör urvals- och rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att vända dig till Angélica Gustafsson, HR Talent partner via: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Konsultchef/Business Manager Adecco Umeå

Ansök    Jan 21    Adecco Sweden AB    Personalansvarig
Om rollen Som Business Manager kommer du att tillhöra vårt Onsite kontor i Umeå och du kommer att arbeta med en av våra största kunder inom Adecco Sverige. Som medarbetare på vårt Onsite kontor sitter du tillsammans med dina kolleger på plats hos vår kund. Vi har en stark lagkänsla i teamet och samarbetar tätt då vi hanterar stora volymer konsulter inom vår uthyrningsverksamhet. Vi arbetar efter Lean, där alla kollegor är certifierade och du kommer också ... Visa mer
Om rollen

Som Business Manager kommer du att tillhöra vårt Onsite kontor i Umeå och du kommer att arbeta med en av våra största kunder inom Adecco Sverige. Som medarbetare på vårt Onsite kontor sitter du tillsammans med dina kolleger på plats hos vår kund. Vi har en stark lagkänsla i teamet och samarbetar tätt då vi hanterar stora volymer konsulter inom vår uthyrningsverksamhet. Vi arbetar efter Lean, där alla kollegor är certifierade och du kommer också få möjlighet att bli det. Det ingår en hel del planering inom vår bemanningsverksamhet vilket medför att det är av vikt att vara lösningsorienterad och flexibel, samt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att ansvara för ett antal konsulter vilket innebär varierande uppgifter inom personaladministration såsom schemaläggning, tidrapportering, löneadministration och utvecklingssamtal. Rollen innebär stora kontaktytor där du samarbetar och bygger långsiktiga relationer med kund, konsult och kolleger. Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och som mer än gärna sprider din positiva energi. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt plats för dig!

Om dig

Längtar du efter att utmanas i din vardag och motiveras av att bygga upp och bibehålla goda relationer? Bra! Din energi får du av att samarbeta med andra och du har hög tillgänglighet gentemot kunder och konsulter. För att lyckas i rollen tror vi att du har en hög drivkraft och viljan att lära. Vi söker dig som är relativt nyexaminerad inom HR eller ekonomi och som hunnit arbeta något år i en serviceinriktad roll och är van vid kundkontakt. Har du erfarenhet från konsult/bemanningsbranschen så är det en stark merit. Vi ser att du presterar på topp när du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar i en föränderlig vardag och du är inte rädd för att ta snabba beslut. Det är dessutom viktigt att vara noggrann i det administrativa arbetet som rollen kräver. Vi är en global koncern vilket förutsätter att du kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska. På Adecco arbetar vi dagligen med våra värderingar - Responsibility, Passion, Entrepreneurship, Customer Centricity and Team Spirit - i allt vi gör och vi brinner för det goda värdskapet i alla våra interna och externa kontakter.

Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra 31 kontor spridda över landet.

Om anställningen

Tjänsten som Business Manager är på heltid med start omgående. Du får en anställning internt på Adecco, vikariat tom juli 2020 med möjlighet till förlängning. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande under ansökningstiden, senaste dag för ansökan är den 4 februari. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök genom att klicka på knappen "Ansök". Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post.

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Har du frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta oss via e-post: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Säljande konsultchef till Ghost Competence Umeå

Ansök    Dec 30    Ghost Competence AB    Personalansvarig
Ghost Competence växer och söker därför en säljande konsultchef till vår verksamhet i Umeå. Vi söker dig som har viljan och drivet att ta Ghost Competence till nya nivåer. Vårt mål är att bli en ledande aktör på tjänstemannasidan inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Detta genom nytänk och ett bredare utbud av tjänster. Vi samarbetar med både små och stora företag inom alla olika branscher och strävar efter att vara en kompetenspartner till våra kund... Visa mer
Ghost Competence växer och söker därför en säljande konsultchef till vår verksamhet i Umeå. Vi söker dig som har viljan och drivet att ta Ghost Competence till nya nivåer. Vårt mål är att bli en ledande aktör på tjänstemannasidan inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Detta genom nytänk och ett bredare utbud av tjänster. Vi samarbetar med både små och stora företag inom alla olika branscher och strävar efter att vara en kompetenspartner till våra kunder inom kompetensförsörjning, försäljning och marknadsföring. Ta chansen att bli en del av vårt team!

Vi arbetar mot gemensamma mål, fortsatt utveckling och en tillväxt i region Norrland.


Information om tjänsten
Har du tidigare erfarenhet av försäljning och/eller arbete med personalfrågor och vill ta nästa steg i karriären? Då kan detta vara din chans! I rollen som säljande konsultchef kommer du att vara en viktig del i att bygga upp ett starkt kontaktnät bland nya och befintliga kunder i Umeå med omnejd. Självklart kommer du att få stöttning från huvudkontoret i Skellefteå. Vi söker dig med entreprenörsanda, kämpaglöd och förmåga att fatta beslut för att driva arbetet framåt.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som säljande konsultchef kommer du att ansvara för att:
• Söka upp och kontakta nya intressanta företag
• Skapa goda och långvariga kundrelationer genom att alltid ge bästa möjliga service
• Utveckla samarbeten med kollegor inom vår sälj- och rekryteringsorganisation
• Ansvara för hela rekryteringsprocessen från kravprofilstagning, annonsering, urval och intervjuer till presentation av kandidater gentemot kund samt avtalsskrivning med konsulter
• Personalansvar över dina anställda konsulter


Vi söker dig som
Besitter en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, är förtroendeingivande i det personliga mötet samt tar ett stort ansvar för att självständigt driva egna processer. Du har ett brinnande intresse för affärer och försäljning, stark servicekänsla och en vilja att alltid prestera lite bättre än alla andra.

Då du har ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen är det viktigt att du är strukturerad och noggrann. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och arbetstempot kan vara högt är det även viktigt att du är flexibel och att du kan prioritera mellan olika uppgifter. Vidare är du prestigelös och har inga problem med att ”hugga i” där det behövs.

Du är utåtriktad, orädd och målfokuserad. Vidare är du ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. Du är ambitiös och triggas av att bidra till kontorets expansion och utveckling.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Fakta

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare med sex månaders provanställning

LÖN: Månadslön

ORT: Umeå

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 17/1 2020

KONTAKT: Tobias Nilsson

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Var med på resan att bibehålla och skapa så många jobb vi bara kan i vår region. För mer information gå in på www.ghostcompetence.se Visa mindre

HR-Business Partner till fordonsindustrin i Umeå

Ansök    Dec 11    Poolia Umeå AB    Personalansvarig
Brinner du för affärsnära HR och vill vara med att utveckla och påverka? Här finns en unik möjlighet att vara en del ett av Umeås största HR team. Du kommer att tillhöra Umeås HR-funktion och tillsammans med kollegor driva HR arbetet framåt mot organisationens mål. Vi söker dig som till att börja med vill ersätta en ordinaire kollega som skall vara föräldraledig i 7 månader. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Om tjänsten Din roll inn... Visa mer
Brinner du för affärsnära HR och vill vara med att utveckla och påverka? Här finns en unik möjlighet att vara en del ett av Umeås största HR team. Du kommer att tillhöra Umeås HR-funktion och tillsammans med kollegor driva HR arbetet framåt mot organisationens mål. Vi söker dig som till att börja med vill ersätta en ordinaire kollega som skall vara föräldraledig i 7 månader. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten
Din roll innebär att strategiskt och operativt ansvara för HR frågor för två områden: Central Teknik och Kaross. Som HR Business Partner arbetar du brett inom alla HR områden. Du är en del i ett team som bygger och utvecklar HR funktionen för produktionsenheten i Umeå. Du är närvarande i verksamheten och deltar i den lokala ledningsgruppen för din fabriksdel. I rollen som HR Business Partner rapporterar du till Umeås HR Chef.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

- Stötta och coacha chefer med rekrytering, arbetsrätt och fackliga förhandlingar, tillämpning av lagar, avtal och policys
- Säkerställa insamling och rapportering av HR nyckeltal
- Arbetsmiljöfrågor och rehabilitering
- Lärande och utveckling
- Ledarskap och organisationsutveckling

Uppdraget är på heltid med start i mitten på februari, så att du också får möjlighet att gå dubbelt med ordinarie HRBP en period för att få en bra överlämning och upplärning.
Och fram till sista september 2020 till att börja med.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad personalverare eller har annan passande utbildning. Du har tidigare erfarenhet utav chefstöd och HR arbete men kan vara relativt junior och att du är driven, tar för dig och är villig att lära.

Som person är du en lagspelare, som tar egna initiativ och driver dina processer och arbetsuppgifter. Du är trygg i din kompetens och kontakt med andra då du kommer ha kontakt med både fackliga representanter, chefer och kollegor.

Om verksamheten
Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Kul på jobbet varje dag? Konsultchef till Poolia Umeå!

Ansök    Aug 6    Poolia Umeå AB    Personalansvarig
Nu utökar vi vårt team och söker ytterligare en Konsultchef. Tycker du om försäljning, rekrytering och ledarskap? Har du erfarenhet från bemanningsbranschen? Vill du arbeta tillsammans med Sveriges förmodligen bästa arbetskamrater? Är svaren ja bör du inte tveka en sekund. Sök jobbet som Konsultchef hos Poolia Umeå nu! Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med start enligt överenskommelse. För att trivas i rollen som konsultchef behöver du vara ... Visa mer
Nu utökar vi vårt team och söker ytterligare en Konsultchef. Tycker du om försäljning, rekrytering och ledarskap? Har du erfarenhet från bemanningsbranschen? Vill du arbeta tillsammans med Sveriges förmodligen bästa arbetskamrater? Är svaren ja bör du inte tveka en sekund. Sök jobbet som Konsultchef hos Poolia Umeå nu! Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med start enligt överenskommelse. För att trivas i rollen som konsultchef behöver du vara duktig på att prioritera, ta initiativ och kunna fatta beslut. Du gillar mötet med människor och ser de flesta problem som möjligheter.

Om tjänsten
I rollen som konsultchef har du personalansvar för våra tjänstemän i konsultverksamheten och ansvarar för både deras uppdrag och utveckling på Poolia. Du ansvarar för hela affären, från införsäljning av uppdrag till uppföljning av resultatet. Du arbetar tillsammans med rekryterare med matchning och tillsättning av kandidater. Efter tillsättning följer du upp hur det går under uppdragens gång. Förutom personalansvar är kundvård och kundkontakter en självklarhet där merförsäljning till befintliga och nya kunder är en väsentlig del av rollen.

Dina ansvarsområden som konsultchef spänner över ett brett område och innehåller bland annat:
- försäljnings- och resultatansvar på utvalda kundkontakter
- rekrytering av konsulter
- personal- och uppdragsansvar med fokus på att våra konsuler känner trygghet och att uppdragen genomförs på bästa möjliga sätt
- arbetsmiljöansvar
- planering och genomförande av konsult- och kundaktiviteter.

Vem är du?
Förutom att vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, har du en akademisk utbildning och relevant arbetslivserfarenhet som inkluderar någon form av arbetsledning. Det är viktigt att du har kommit i kontakt med HR-relaterade frågor och att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Erfarenhet från bemanningsbranschen är meriterande. Då vi har uppdrag i Umeå med omnejd behöver du ha körkort för bil. För att trivas i rollen behöver du vara resultatinriktad, lyhörd och kommunikativ. Du behärskar svenska helt flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Du klarar av att skapa struktur i en vardag som ofta är händelsestyrd. Du är van vid att arbeta självständigt och ser alltid nya affärsmöjligheter. Sist men inte minst är du prestigelös och bidrar till en positiv stämning.

Om verksamheten
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 25 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Säljorienterad samordnare till L&S Assistans

Ansök    Sep 2    L&S Assistans AB    Personalansvarig
Vårt mål är att vi alltid ska ge god vård och omsorg samt vara ett föredöme och ledande i branschen där vi arbetar medvetet för jämställdhet, integritet och mångfald. För oss är personalen vår viktigaste investering vilket innebär att vi har ett mycket stort fokus på att våra medarbetare ska trivas och utvecklas med oss. Självklart har vi kollektivavtal.L&S Assistans har verksamhet i hela Sverige och ingår i koncernen L&S Gruppen. Är du en duk... Visa mer
Vårt mål är att vi alltid ska ge god vård och omsorg samt vara ett föredöme och ledande i branschen där vi arbetar medvetet för jämställdhet, integritet och mångfald. För oss är personalen vår viktigaste investering vilket innebär att vi har ett mycket stort fokus på att våra medarbetare ska trivas och utvecklas med oss. Självklart har vi kollektivavtal.L&S Assistans har verksamhet i hela Sverige och ingår i koncernen L&S Gruppen. Är du en duktig ledare som drivs av att skapa nya och långsiktiga relationer? Då har vi ett spännande uppdrag till dig! Vi är ett norrländskt familjeföretag som levererar personlig assistans med hög kvalitet, trygghet, delaktighet och engagemang. Vi har en stark värdegrund och jobbar med snabba, enkla beslutsvägar.Nu söker vi en samordnare som också gillar försäljning till vårt härliga gäng i Umeå. ArbetsuppgifterSom säljorienterad samordnare har du en central roll i vår verksamhet, bestående av två viktiga huvuduppgifter. Det är dels att samordna kundens assistans med allt från kundmöten till arbetsledning av personliga assistenter och dels att jobba med utåtriktade/uppsökande aktiviteter i syfte att nå nya potentiella kunder. Här får du alltså både möjlighet att jobba med befintliga kunduppdrag men även arbeta utåtriktat. Det kan handla om att informera om och skapa engagemang kring vår verksamhet i samband med mässor och andra sammankomster som bedöms relevanta. Rollen innehåller många olika kontaktytor och inkluderar ansvar för budget, kvalitet, arbetsmiljö och personal. KvalifikationskravVi söker dig som har utbildning till socionom/personalvetare eller inom socialt arbete. Har du arbetat inom motsvarande bransch och/eller i en säljande roll tidigare så är det starkt meriterande. För att trivas behöver du tycka om människor och vara en duktig relationsbyggare och ledare. Vi söker en person som är driven och duktig på att skapa engagemang hos både medarbetare och kund. Du ska självständigt kunna strukturera och genomföra ditt arbete. Om tjänstenTjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka din ansökan med CV så snart som möjligt, dock senast den 17 september till [email protected] Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor angående tjänsten besvaras av VD Catharina Normark på 090-349 35 53. Visa mindre

Kund - och personalansvarig

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart ... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig fortsätter växa och vi söker därför ytterligare en kund- och personalansvarig till vårt kontor i Umeå. Rollen som kund- och personalansvarig innebär två huvudsakliga funktioner. Dels rollen som ansvarig för den personliga assistansen för kunden och dels rollen som arbetsgivare för kundens personliga assistenter. Denna dubbelsidiga roll kan vara svår men också spännande och utvecklande.

Som kund- och personalansvarig har du bland annat ett välutbyggt intranät, en akutbemanningsfunktion och en löneadministration till din hjälp för att hålla rätt kvalitet i dina omkring 15–20 assistansuppdrag. Assistans för dig:s ambition är att ge dig som kund- och personalansvarig så mycket kvalitativ tid som möjligt med kunden och dennes personliga assistenter. På så vis attraherar vi både kunder och assistenter, men också kompetent personal till vår administration.

Arbetsuppgifterna är varierande men de huvudsakliga momenten kommer innefatta:

- Kontakt med dina kunder kring samordning av den personliga assistansen
- Rekrytering, schemaläggning och arbetsledning av personliga assistenter
- Social dokumentation och systematiskt arbetsmiljöarbete
- Kontakt med kommuner, Försäkringskassan och andra myndigheter

Vi söker dig som är driven, empatisk och engagerad. Du har en relevant teoretisk bakgrund som exempelvis socionom, beteendevetare eller personalvetare. För kunskapsbreddens skull ser vi gärna att du har någon relevant kompetens som vi inte redan har. Det är en stor fördel om du även har erfarenhet inom området personlig assistans och att du känner till relevant lagstiftning. Närmare 100 av våra kunder är barn och många, både vuxna och barn, har autism, så har du erfarenhet av dessa grupper är det ett plus.

Tjänsten är heltid, företrädesvis kontorstid måndag - fredag och tillträde sker efter överenskommelse. Arbetstiderna är vanligtvis 08:30-17:00. Våra kunder kan inte alltid ses/samtala på dessa tider så därför önskas en viss flexibilitet i rollen som kund- och personalansvarig. Inrikesresor kan förekomma i arbetet. B-körkort och körvana krävs.

Har du det som krävs för att bli kund- och personalansvarig hos Assistans för dig? Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling, där du som kund- och personalansvarig utgör en av nyckelspelarna på företaget. Eftersom företaget är ungt och växer snabbt, finns en stor möjlighet att påverka i såväl stora som mindre frågor. Vi söker dig som har något extra och erbjuder löneutveckling relaterad till prestation. Välkommen med din ansökan!

Förtroendevald i Akademikerföreningen är Sofia Hansén telefonnummer: 08 572 366 20. Visa mindre

Personalansvarig

Ansök    Maj 22    EFS I VÄSTERBOTTEN    Personalansvarig
ArbetsuppgifterSom EFS Västerbottens personalansvarige på distriktskansliet får du en spännande roll med stort ansvar, varierande arbetsuppgifter och mycket kontakt med våra 60-talet anställda samt föreningarna. Du har ansvaret för att utveckla, samordna och genomföra alla typer av HR-processer inom organisationen vilket också inkluderar arbetsmiljöansvar. Exempel på arbetsuppgifter:•   Personalfrågor från rekrytering till avgång•   Handläggning av anställ... Visa mer
ArbetsuppgifterSom EFS Västerbottens personalansvarige på distriktskansliet får du en spännande roll med stort ansvar, varierande arbetsuppgifter och mycket kontakt med våra 60-talet anställda samt föreningarna. Du har ansvaret för att utveckla, samordna och genomföra alla typer av HR-processer inom organisationen vilket också inkluderar arbetsmiljöansvar. Exempel på arbetsuppgifter:•   Personalfrågor från rekrytering till avgång•   Handläggning av anställningar, arbetsledning, personalvård•   Rutiner med policy-, rehab- och arbetsmiljöfrågor •   Tillsammans med ledningsfunktionen utveckla arbetsgivar- och medarbetarfunktioner Önskvärda kvalifikationerVi söker dig som har relevant akademisk utbildning med kompetens inom personalområdet. Vi förutsätter att du har kännedom om EFS och Svenska kyrkan, delar våra värderingar och är en god kulturbärare.EgenskaperVi tror att du är prestigelös och har ett stort hjärta för våra medarbetare, är en skicklig relationsbyggare med god samarbetsförmåga, samt är strukturerad och tar ansvar för ditt arbetsområde. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Övriga upplysningar•   Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning•   Tillträde efter överenskommelse•   Placeringsort Umeå, EFS Västerbottens kansli•   B-körkort krävs•   För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision EkumeniskaArbetsplatsenEFS Västerbottens kansli har uppgiften att stödja det gemensamma arbete som EFS i Västerbotten bedriver och rollen som arbetsgivare. På kansliet arbetar cirka tio personer. Vi eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning på arbetsplatsen.Kontakt och ansökanUpplysningar om tjänsten lämnas av Anders Lindh, distriktsföreståndare, 090-12 58 69. Facklig representant för Vision Ekumeniska är Sara Sandström 090-200 27 26.Välkommen med ansökan, CV och eventuella löneanspråk som du skickar till EFS Västerbotten, Eva S Bäckström, Vasagatan 17, 903 29 Umeå, eller via e-post: [email protected] ansökningsdatum är 2019-06-12, urval sker löpande. Visa mindre

Vikariat Personalansvarig inom personlig assistans

Du som vill ha ut mer av ditt jobb - Ta chansen att arbeta med oss!Vi är ett litet familjärt assistansbolag med ett stort hjärta till våra brukare och personliga assistenter.Tillsammans vill vi göra skillnad och hjälpa varandra att utvecklas.Vi har lång erfarenhet av branschen och strävar ständigt efter att utvecklas och leverera högklassig kvalitet gentemot våra brukare och vår personal.Omtanke för varje individ är ledorden i våra arbetssätt. Uppfyller du... Visa mer
Du som vill ha ut mer av ditt jobb - Ta chansen att arbeta med oss!Vi är ett litet familjärt assistansbolag med ett stort hjärta till våra brukare och personliga assistenter.Tillsammans vill vi göra skillnad och hjälpa varandra att utvecklas.Vi har lång erfarenhet av branschen och strävar ständigt efter att utvecklas och leverera högklassig kvalitet gentemot våra brukare och vår personal.Omtanke för varje individ är ledorden i våra arbetssätt. Uppfyller du kraven om att vara en glad, lyhörd och ödmjuk människa vars stor driv är att hjälpa andra och utveckla - både dig själva och företaget - kommer du att stortrivas i vårat team! Det ansvar och förtroende du kommer att tilldelas innebär att vi öppnar dörren till våra brukarens hem & ger dig möjligheten att leda ett flertal lojala & kunniga medarbetare vidare i sitt arbete samt vara det stöd de behöver.Vi söker dig som:- Är självgående, ansvarsfull & kan driva processer strukturerat och effektivt hela vägen in i mål.- Identifierar dig väl med gemenskap & entusiasm. - Kan skapa förutsättningar för lärande & förbättringar utifrån verksamhetens & brukarens mål- Kan vara generös med beröm & uppmärksamma det som fungerar.- Har en lyhörd och empatisk förmåga som skapar förtroende när du samarbetar med andra. - Har en god ledarskapsförmåga som kan anpassas utifrån vad situationen & uppdraget kräver.- Har god självkännedom & är en glad & positiv person som ser lösningar- Är initiativtagande samt resultat- & målinriktad.- Har god organisatorisk förståelse & kan omsätta denna i verksamheten.Du som söker bör ha erfarenhet inom HR/ beteendevetenskap eller utbildning/erfarenhet som är relevant för tjänsten.Det är meriterande om du:* Har erfarenhet av ledarskap i liknande verksamhet/målgrupp.* Har erfarenhet av coachande ledarskap.* Har erfarenhet av att leda team.* Har erfarenhet av att driva utvecklingsarbete. Slutligen bör du ha ett ansvarsfullt synsätt för din egen hälsa & kunna prioritera din energi väl för att kunna klara de utmaningar som den här tjänsten ställer på dig. Att vara personalansvarig på Assistera Skandinavien handlar kort och gott om att du, med hjälp av våra personliga assistenter leder och fördelar arbetet hos brukarna. Vår erfarenhet talar för att vi skapar den bästa assistansen tillsammans därför är vi mycket lyhörda, nyfikna på att lära och ger vår personal stort utrymme till dialog. Ditt uppdrag är att skapa en miljö där alla känner sig sedda och bekräftade. I din roll så arbetar du aktivt med att utveckla, koordinera, följa upp aktiviteter och processer i de olika assistansgrupperna för att kvalitetssäkra samt verka för att nå uppsatta mål och åtaganden. Du kommer att fungera som bollplank och ge stöd i det dagliga arbetet till våra arbetsgrupper och brukare.I ditt uppdrag ingår det att ta fram och följa upp assistansplaner, rekrytera och utbilda assistenter samt schemalägga och bemanna assistansen efter givna rutiner. Du kommer att ansvara för vår jourtelefon veckovis där du löser akuta frågor i bemanningen. Arbetet innefattar även att anordna, och till viss del medverka i, utbildningar för våra brukare och personliga assistenter samt ta fram handlingsplaner och hantera avvikelser. Vi utmärker oss med hög tillgänglighet, snabb service och ett gott bemötande. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp som tillsammans arbetar med att lyfta idéer, utveckla och förbättra kvalitén på företaget. Visa mindre