Lediga jobb som Servicetekniker, elektronik i Umeå

Se lediga jobb som Servicetekniker, elektronik i Umeå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Umeå som finns hos arbetsgivaren.

Underhållselektriker

Umeåfabriken är en av Volvokoncernens största fabriker. Vi är med våra närmare 1800 anställda en av Norrlands största industrier. Här produceras hytter till Volvo Trucks, från plåtrullar till lackerade hytter. Verksamheten är en av världens modernaste med avancerad teknik och kompetenta medarbetare, med hög automationsgrad i ständig utveckling, vilket medför varierat arbetsinnehåll och stora möjligheter till personlig utveckling. Framtiden är här och vi ... Visa mer
Umeåfabriken är en av Volvokoncernens största fabriker. Vi är med våra närmare 1800 anställda en av Norrlands största industrier. Här produceras hytter till Volvo Trucks, från plåtrullar till lackerade hytter. Verksamheten är en av världens modernaste med avancerad teknik och kompetenta medarbetare, med hög automationsgrad i ständig utveckling, vilket medför varierat arbetsinnehåll och stora möjligheter till personlig utveckling.


Framtiden är här och vi ställer om mot hållbar produktion med mångfald och lean som nyckelord. Vi står inför en spännande digitaliseringsresa för att effektivisera underhållet av vår produktionsutrustning, där du i rollen som elektriker blir en viktig framtida spelare! Nu söker vi dig som lockas av att ingå i ett tvärfunktionellt processteam och som skulle drivas av att arbeta med underhåll och ständiga förbättringar av vår produktionsutrustning.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Avhjälpande och förebyggande underhåll i vår produktionsanläggning i Presshallen
Följa eldriftansvarigs utfärdade instruktioner vad gäller el-arbeten
Avrapportera, analysera och följa aktiviteter i vårt underhållsystem
Vid behov stödja och instruera övrig underhållspersonal vid felavhjälpning och rotorsaksanalys
Optimera och genomföra mindre förändringsarbeten i systemen
Delta i projekt i erforderlig omfattning

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av en utmaning i en högintensiv miljö, vill lära dig mer om underhållsteknik och utvecklas som person. Vi tror att du har en stark social kompetens, god samarbetsförmåga och trivs att arbeta tillsammans med olika funktioner.


Kvalifikationer
Teoretiska kunskaper motsvarande gymnasieskolans El-program med inriktning elteknik eller automation
Erfarenhet av arbete inom el/automation
Utbildning i Siemens TIA-portal och Simatic S7
Erfarenhet av praktiskt arbete med felsökning och programmering av PLC-systemErfarenhet av tillverknings- eller processindustri, arbete i IFS Underhållsystem, arbete i projekt och
robotkompetens är meriterande.


Arbetstid: Dagtid
Avtalsområde: Teknikavtalet IF Metall
Anställningsform: Visstid med möjlighet till förlängning


Låter det intressant?
Varmt välkommen med din ansökan senast 31 januari! Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter, och eftersträvar 50% kvinnor på avdelningen.


För mer information:
Linda Gunnarsson, Underhållsledare, 072 862 70 73
Lars Johansson, Underhållschef, 072 862 71 87
Anna Bjuhr, HR Business Partner, 072 862 72 36


Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida. Visa mindre

Servicetekniker till Gävle

ASSA ABLOY Entrance Systems söker Servicetekniker till Business Segment Industrial med placering i Gävle med omnejd ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan energibesparing, k... Visa mer
ASSA ABLOY Entrance Systems söker Servicetekniker till Business Segment Industrial med placering i Gävle med omnejd
ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan energibesparing, kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. ASSA ABLOY Entrance Systems är en av fem divisioner inom ASSA ABLOY, världsledande inom lås- och dörrlösningar.
Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av service, förebyggande underhåll och reparation av våra industriportar och dockningslösningar. Arbetet bedrivs huvudsakligen på egen hand ute hos våra kunder. Aktiv försäljning av reservdelar och uppgraderingar är en naturlig del av jobbet. Du är kundens kontaktperson och vårt ansikte utåt i vår service- och säljorganisation. Du kommer också att ha många interna kontakter och i rollen ingår även en del administrativa arbetsuppgifter.
Dina ansvarsområden som servicetekniker kommer innebära:
Planera och prioritera serviceuppdrag
Självständigt utföra service, underhåll och reparationer för tiden aktuella produkter.
Rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten.
Lämna pris på reservdelar, uppgraderingar och arbete enligt gällande prislista eller i samråd med serviceledare.
Föreslå förbättrings- och/eller uppgraderingsåtgärder till kund.
Förmedla olösta serviceuppdrag till supportpersonal.
Avbryta eller förhindra arbete som innebär uppenbar fara för sig själv eller andra.
Ansvara för sin personliga säkerhet.
Ansvara för att utrustning såsom bland annat servicebil, verktyg och skyddsutrustning hålls i bra skick.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med ASSA ABLOY Entrance Systems. Troligtvis har du en teknisk gymnasieutbildning i bagaget.
Du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete och/eller service i någon form. Kunskap inom el, mekanik och elektronik är starkt meriterande liksom utbildning i heta arbeten. Som person, villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder. Du innehar B-körkort är flytande i svenska i tal och skrift och behärskar engelska (då detta är vårt koncernspråk).
Kontakt
Har du ytterligare frågor eller funderingar gällande tjänsten, vänligen kontakta Mats Pihl på [email protected] eller telefon 010-4747826 Visa mindre

Servicetekniker till SKF

Är du en lösningsfokuserad och erfaren servicetekniker som trivs ute på vägarna och gillar att arbeta självständigt? Ta chansen att bli servicetekniker hos SKF! Om tjänsten I rollen som servicetekniker hos SKF Lubrication arbetar du mot entreprenadbranschen och mot industrierna i Norrland. Du planerar och utför servicearbeten, installerar smörjsystem och levererar smörjprojekt. I tjänsten ingår dessutom att utveckla affärsmöjligheter och att skapa långsik... Visa mer
Är du en lösningsfokuserad och erfaren servicetekniker som trivs ute på vägarna och gillar att arbeta självständigt? Ta chansen att bli servicetekniker hos SKF!

Om tjänsten
I rollen som servicetekniker hos SKF Lubrication arbetar du mot entreprenadbranschen och mot industrierna i Norrland. Du planerar och utför servicearbeten, installerar smörjsystem och levererar smörjprojekt. I tjänsten ingår dessutom att utveckla affärsmöjligheter och att skapa långsiktiga relationer med våra kunder.

Tjänsten är placerad i Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå eller i någon annan stad längs norrlandskusten. Du utgår från hemmet men spenderar de flesta av dina dagar på resande fot ute hos våra kunder.

Du ingår i en grupp om 10-talet servicetekniker och jobbar tätt ihop med övriga organisationen. Du rapporterar till Service Manager.

Tjänsten är heltid med start enligt överenskommelse med anställning direkt hos SKF.

Om dig
Du är erfaren servicetekniker eller mekaniker. Du har tidigare arbetat med antingen smörjsystem, hydraulik, entreprenadmaskiner eller lastbilar. Meriterande är om du har erfarenhet av svetsning och rörmontage. Du har också ett stort tekniskt intresse. Du trivs ute på vägarna och med att arbeta på annan ort.

Du har baskunskaper inom office-paketet, du talar flytande svenska och du kan läsa och förstå manualer på engelska. Meriterande är om du har Heta arbeten och Saxlift.

Som person är du självständig och lösningsorienterad. Du är driven, handlingskraftig men också serviceminded.

Viktigt för tjänsten är;
- Bakgrund som servicetekniker eller mekaniker
- Stort tekniskt intresse
- Självständighet och eget driv
- God kommunikativ förmåga
- Kundfokus

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om SKF och SKF Lubrication
SKF startade 1907 med en innovation som förändrade världen och våra lösningar fortsätter göra skillnad än idag. Tillsammans med 45 000 kollegor i 130 länder har du alla möjligheter att få världen att snurra mer effektivt. Inom affärsområdet Lubrication är vårt uppdrag att utveckla, sälja, installera och serva automatiska smörjsystem som används i alla typer av industriella utrustningar och på mobila applikationer. Vi hjälper kunden att öka sin tillgänglighet, minska sina kostnader och öka sin konkurrenskraft. Bland kunderna finns tillverkare av bland annat skogs- och entreprenadmaskiner, personbilar, lastvagnar, utrustning till pappers- och gruvindustrin samt förpackningslösningar.

SKF Lubrication teamet i Sverige består av ca 45 medarbetare placerade på olika siter från Kiruna i Norr till Landskrona i Söder.

Om rekryteringsprocessen
SKF har i denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Adecco.

Rekryteringsarbetet sker löpande med sista ansökningsdag 2021-04-18.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen hör av dig.

Rekryteringskonsult Adecco:
Johanna Stighall på 073-684 73 81 eller [email protected]

Har du frågor angående registrering av din ansökan, var god kontakta Adeccos support via
[email protected]

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker sökes, Umeå

Jobbeskrivning Vi söker nu servicetekniker inom flera olika branscher i Umeå. Som servicetekniker kan du tänkas arbeta med allt från service/underhåll till akuta reparationer och felsökningar. Meriterande är om du har utbildning/erfarenhet inom el/ hyderalik/mekaniker eller liknande. Personliga egenskaper För att passa in i rollen som servicetekniker ser vi att du har ett genuint intresse av att jobba tillsammans i team med högt tempo samtidigt som du ka... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu servicetekniker inom flera olika branscher i Umeå.
Som servicetekniker kan du tänkas arbeta med allt från service/underhåll till akuta reparationer och felsökningar.

Meriterande är om du har utbildning/erfarenhet inom el/ hyderalik/mekaniker eller liknande.

Personliga egenskaper
För att passa in i rollen som servicetekniker ser vi att du har ett genuint intresse av att jobba tillsammans i team med högt tempo samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är en person som är strukturerad, ansvarsfull och ser lösningar mer än vad du ser problem.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Servicetekniker till Fastighetstvätt i Umeå AB

Är du en lösningsfokuserad servicetekniker som vill ta nästa steg i din karriär tillsammans med ett bolag som präglas av ambitioner, professionalism och kundnöjdhet? Ta chansen och sök tjänsten som servicetekniker hos Fastighetstvätt i Umeå AB redan idag! Om tjänsten Som servicetekniker hos Fastighetstvätt arbetar du med service och försäljning av tvättstugor, storkök och värmepumpar. Du arbetar mot både privatpersoner och företag. Du arbetar på kontoret ... Visa mer
Är du en lösningsfokuserad servicetekniker som vill ta nästa steg i din karriär tillsammans med ett bolag som präglas av ambitioner, professionalism och kundnöjdhet? Ta chansen och sök tjänsten som servicetekniker hos Fastighetstvätt i Umeå AB redan idag!

Om tjänsten
Som servicetekniker hos Fastighetstvätt arbetar du med service och försäljning av tvättstugor, storkök och värmepumpar. Du arbetar mot både privatpersoner och företag. Du arbetar på kontoret i Umeå, i vår egen serviceverkstad samt ute hos våra kunder.

Tjänsten är heltid och du erbjuds en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning hos Fastighetstvätt i Umeå AB.

Utöver detta erbjuder Fastighetstvätt följande;
- Lön efter överenskommelse
- Kompetenta och trevliga kollegor
- Goda utvecklingsmöjligheter

Tillträde enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som är erfaren servicetekniker. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med el, VVS och kyla.

Som person är du lösningsfokuserad, serviceminded och har en god samarbetsförmåga. Du är flexibel och kan planera dina dagar efter verksamhetens och kundernas behov.

Viktigt för tjänsten är
- Erfarenhet av arbete som servicetekniker
- B-körkort
- Att du är en trevlig person som trivs med att arbeta med människor
- Bra fysisk form då det i arbetet ingår tunga lyft

Om Fastighetstvätt i Umeå AB
Vi är det personliga serviceföretaget där närheten till kunden prioriteras. Vi driver vår verksamhet i Umeå med omnejd.

Vi kan tvättstugor, vi erbjuder service på alla fabrikat och kan erbjuda energisnåla produkter från Electrolux Professional. Förutom tvättmaskiner, torktumlare och andra maskiner hjälper vi till med automatiska doseringsanläggningar och boknings/passagesystem.

I storköket behövs bara ett nummer för att underhålla alla maskiner - vi är en komplett samarbetspartner som hjälper till med diskrummet, varmköket och kyl och frysmöbler. Vi är service och försäljningspartner med ledande leverantörer inom storköksbranschen.

Fastighetstvätt kan även hjälpa konsumenter och fastighetsägare på hemmaplan med sina vitvaror. Vi är servicepartner med Bosch/Siemens men även här utför vi service på samtliga fabrikat.

VÅRT MOTTO ÄR MÅNGSIDIGHET OCH ENKELHET och vår verksamhet präglas av höga ambitioner, professionalism och kundnöjdhet.

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess har Fastighetstvätt i Umeå AB valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Stighall på 073-684 73 81 eller [email protected]

Eller HR-chef på Fastighetstvätt i Umeå AB:

Ann-Margret Fredriksson på 070-25 314 25

Har du frågor angående registreringen av din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via [email protected]

Sista ansökningsdag är 2021-04.15. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Tekniker, Servicetekniker, Fastighetstvätt Visa mindre

Servicetekniker sökes, Umeå

Jobbeskrivning Vi söker nu servicetekniker inom flera olika branscher i Umeå. Som servicetekniker kan du tänkas arbeta med allt från service/underhåll till akuta reparationer och felsökningar. Meriterande är om du har utbildning/erfarenhet inom el/ hyderalik/mekaniker eller liknande. Personliga egenskaper För att passa in i rollen som servicetekniker ser vi att du har ett genuint intresse av att jobba tillsammans i team med högt tempo samtidigt som du ka... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu servicetekniker inom flera olika branscher i Umeå.
Som servicetekniker kan du tänkas arbeta med allt från service/underhåll till akuta reparationer och felsökningar.

Meriterande är om du har utbildning/erfarenhet inom el/ hyderalik/mekaniker eller liknande.

Personliga egenskaper
För att passa in i rollen som servicetekniker ser vi att du har ett genuint intresse av att jobba tillsammans i team med högt tempo samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är en person som är strukturerad, ansvarsfull och ser lösningar mer än vad du ser problem.

Urval sker löpande så skicka din ansökan idag på www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre