Lediga jobb som Souschef i Umeå

Se lediga jobb som Souschef i Umeå. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Umeå som finns hos arbetsgivaren.

Souschef

Ansök    Jan 29    Nordic Solutions Sweden AB    Souschef
Novas Inn / Steakhouse i Umeå City! Precis som rubriken lyder - ett klassiskt steakhouse, bar & grill där vår ambition är att du skall få äta god mat och bli väl omhändertagen av vår serveringspersonal! Vår á la carte innehåller en variation av kött, fisk och vegetariskt där vi värnar om kvalitet rakt igenom hela processen. I vår meny hittar du allt ifrån Club Sandwich, Pitmaster´s Spareribs, grillade kötträtter, smörstekt fisk och olika sallader – allt ti... Visa mer
Novas Inn / Steakhouse i Umeå City! Precis som rubriken lyder - ett klassiskt steakhouse, bar & grill där vår ambition är att du skall få äta god mat och bli väl omhändertagen av vår serveringspersonal!
Vår á la carte innehåller en variation av kött, fisk och vegetariskt där vi värnar om kvalitet rakt igenom hela processen. I vår meny hittar du allt ifrån Club Sandwich, Pitmaster´s Spareribs, grillade kötträtter, smörstekt fisk och olika sallader – allt tillagat med omsorg!
Vi röker en hel del kött i vår egen smoker "low & slow” vilket gör att vår BBQ till någonting extra.
Novas Inn är ett familjeföretag som startade en restaurang på Holmön utanför Umeå 2016. Nu öppnar vi ytterligare en restaurang på fastlandet för att bedriva verksamheten året runt.
Vi söker nu en souschef för att stötta vår verksamhet i Umeå i första hand.
För oss är det viktigt att behålla den familjära känslan och hitta en medarbetare som fungerar bra i vårt team. Just därför tittar vi lite extra på vem du är som person och värderar personliga egenskaper högre än de formella kraven. Visa mindre

Souschef

Ansök    Sep 11    Nordic Solutions Sweden AB    Souschef
Novas Inn / Steakhouse i Umeå City! Precis som rubriken lyder - ett klassiskt steakhouse, bar & grill där vår ambition är att du skall få äta god mat och bli väl omhändertagen av vår serveringspersonal! Vår á la carte innehåller en variation av kött, fisk och vegetariskt där vi värnar om kvalitet rakt igenom hela processen. I vår meny hittar du allt ifrån Pitmaster´s Spareribs, grillade kötträtter, fisk och även vegetariska alternativ – allt tillagat med o... Visa mer
Novas Inn / Steakhouse i Umeå City! Precis som rubriken lyder - ett klassiskt steakhouse, bar & grill där vår ambition är att du skall få äta god mat och bli väl omhändertagen av vår serveringspersonal!
Vår á la carte innehåller en variation av kött, fisk och vegetariskt där vi värnar om kvalitet rakt igenom hela processen. I vår meny hittar du allt ifrån Pitmaster´s Spareribs, grillade kötträtter, fisk och även vegetariska alternativ – allt tillagat med omsorg!
Vi röker en hel del kött i vår egen smoker "low & slow” vilket gör att vår BBQ till någonting extra.
Novas Inn är ett familjeföretag som startade en restaurang på Holmön utanför Umeå 2016.
Våren 2023 öppnade vi även i Umeå.
Vi söker nu en souschef för att stötta vår verksamhet i Umeå i första hand.
För oss är det viktigt att behålla den familjära känslan och hitta en medarbetare som fungerar bra i vårt team. Just därför tittar vi lite extra på vem du är som person och värderar personliga egenskaper högre än de formella kraven. Visa mindre

Souschef på Artonnittiosju

Ansök    Apr 21    Elite Hotels Of Sweden AB    Souschef
Är siktet inställt på ett jobb som Kökschef? Eller är drömmen att en dag driva din egen restaurang?? Vi söker nu en Souschef med höga ambitioner som vill utvecklas med oss. Vad är artonnittiosjus vision Vår matlagning grundar sig på frihet, frihet att jobba med olika tekniker, överraskande smakkombinationer och med inspiration från många olika världsdelar - allt blandat men ändå med en harmoni. Alla våra rätter serveras som hel- eller halv, för det är s... Visa mer
Är siktet inställt på ett jobb som Kökschef? Eller är drömmen att en dag driva din egen restaurang??

Vi söker nu en Souschef med höga ambitioner som vill utvecklas med oss.

Vad är artonnittiosjus vision

Vår matlagning grundar sig på frihet, frihet att jobba med olika tekniker, överraskande smakkombinationer och med inspiration från många olika världsdelar - allt blandat men ändå med en harmoni. Alla våra rätter serveras som hel- eller halv, för det är så vi tycker om att äta - genom att dela och prova många smaker.
Vår riktning genom allt är att vi vill låta människor samlas runt mat och dryck - det gillar vi!

Som restaurang på ett hotell har vi en verksamhet som nästan pågår dygnet runt, det innebär också att vi jobbar med så mycket mer än en a la carte. Vi får jobba med stora beställningar så väl som med avsmakningsmenyer och det sker varje vecka.
Vi jobbar i ett nytt, fräscht kök som är öppet ut mot restaurangen så att vi alltid har kontakt med servisen, kontroll över matsalen och så att våra gäster får se både oss och vår matlagning.

Som arbetsplats är vi snabbfotade, prestigelösa och drivna - vi säger hellre ’ja’ och testar nya idéer än att avvakta, vi vågar prova och vi vill att nya idéer och tankar ska komma från alla i teamet - alla ska vara med och driva Mimer och artonnittiosju framåt!



Din Roll

Som Souschef hos oss ansvarar du får driften under dina pass. Du arbetar oerhört nära vår Kökschef Fredrik Gidlund och är, tillsammans med honom, ansvarig för alla delar i vårt kök. Vi vill ha dig som vill och kan bidra med kunskap, inspiration och energi samtidigt som vi vill kunna hjälpa dig att utvecklas inom de områden där du känner att du vill växa. Ansvarsfördelning mellan dig och kökschef tas fram gemensamt och är väldigt flexibel - det här gör att du kan växa i ditt ansvar och kan få arbeta med en stor frihet. Du är en självklar del i allt från planering och ekonomi till den kreativa processen i allt nytt vi testar.

Som person är du:

Ansvarstagande

Engagerad och positiv, du lyfter dina kollegor

Proaktiv

Prestigelös

Ödmjuk och duktig på att kommunicera

Teamplayer med goda ledaregenskaper

Kvalifikationer:

Du har minst tre års erfarenhet från arbete som kock inom restaurang

God kunskap, erfarenhet av och förståelse för köksekonomi. Visa mindre

Sous chef på Köksmästare

Ansök    Jan 20    Köksbaren Umeå AB    Souschef
Köksbaren är en gastrobar, en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat tillagad av det bästa som finns för stunden. Vi jobbar i säsong och med råvaror av högsta kvalitet. För att alltid få det bästa samarbetar vi bara med gårdar och leverantörer som motsvarar våra krav. Vi söker dig som är positiv, glad initiativrik och flexibel. Som brinner för ditt yrke som kock. Du arbetar i ett fantastiskt team men har förmågan att arbeta sjä... Visa mer
Köksbaren är en gastrobar, en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat tillagad av det bästa som finns för stunden. Vi jobbar i säsong och med råvaror av högsta kvalitet. För att alltid få det bästa samarbetar vi bara med gårdar och leverantörer som motsvarar våra krav.
Vi söker dig som är positiv, glad initiativrik och flexibel. Som brinner för ditt yrke som kock. Du arbetar i ett fantastiskt team men har förmågan att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Hög arbetsmoral, noggrannhet värderar vi högt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av matlagning på kökets alla stationer.
Lön enligt överenskommelse Visa mindre

Sushi Chef

Ansök    Jan 3    PK Foods AB    Souschef
Vi på Little Asian söker en Sushi kock som har erfarenhet med sushi tillagning i minst 2 år. Vi söker dig med en hög servicenivå, är social, har en hög arbetsmoral och jobbar bra i team. Visa mer
Vi på Little Asian söker en Sushi kock som har erfarenhet med sushi tillagning i minst 2 år. Vi söker dig med en hög servicenivå, är social, har en hög arbetsmoral och jobbar bra i team. Visa mindre

Souschef

Ansök    Feb 22    Ligula Hospitality Group AB    Souschef
Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini. Hotel Aveny söker Souschef Vi söker nu en ... Visa mer
Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini.



Hotel Aveny söker Souschef

Vi söker nu en ansvarfull en erfaren och kunnig Souschef till Hotel Avenys restauranger, Angelini och Pipes Of Scotland.

Här serverar vi både lunch och a la carte!

Angelini är ett italiensk-amerikanskt restaurangkoncept där vi serverar allt från klassiska italienska rätter till amerikanska stekar. Allt tillagat med samma kärlek och omsorg för att ge dig som gäst en spännande upplevelse från två fantastiska matkulturer.

Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter. Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz.

Som Souschef ser vi att du har;

minst 5 års erfarenhet inom kockyrket en känsla för detaljer är ansvarstagande och noggrann har en positiv grundinställning och lätt för att samarbeta har en bra kvalitetsuppfattning

Du är noggrann, handlingskraftig och en sann lagspelare. Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i huset.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidare tjänst på 100 %, vi tillämpar 6 månader provanställning. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse, sista ansökningsdatum är 2022-03-22.

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in en ansökan! Namnge på ansökan för vilken tjänst ni söker till!

Har ni frågor om tjänsten, kan ni kontakta Peter Nyström, [email protected], 090–134100

Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection by Ligula, Good Morning Hotels, Motel L och Apartments by Ligula. Dessutom är vi franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. I anslutning till hotellen driver vi också restaurangverksamhet under varumärken som Angelini, Pipes of Scotland, La Gare, Plaza Grill, The Side Bar, The Library Bar, Oak Bar och Sofiehof.





Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Souschef

Ansök    Nov 29    Ligula Hospitality Group AB    Souschef
Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini. Hotel Aveny söker Souschef Vi söker nu en ... Visa mer
Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design. Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. I anslutning till hotellet finns även vår restaurang Angelini.



Hotel Aveny söker Souschef

Vi söker nu en ansvarfull en erfaren och kunnig Souschef till Hotel Avenys restauranger, Angelini och Pipes Of Scotland.

Här serverar vi både lunch och a la carte!

Angelini är ett italiensk-amerikanskt restaurangkoncept där vi serverar allt från klassiska italienska rätter till amerikanska stekar. Allt tillagat med samma kärlek och omsorg för att ge dig som gäst en spännande upplevelse från två fantastiska matkulturer.

Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter. Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz.

Som Souschef ser vi att du har;

minst 5 års erfarenhet inom kockyrket en känsla för detaljer är ansvarstagande och noggrann har en positiv grundinställning och lätt för att samarbeta har en bra kvalitetsuppfattning
Du är noggrann, handlingskraftig och en sann lagspelare. Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i huset.

Om tjänsterna

Tjänsten är en tillsvidare tjänst på 100%, vi tillämpar 6 månader provanställning. Lön enligt överenskommelse Vi har kollektivavtal
Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse, sista ansökningsdatum är 2021-12-15.

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in en ansökan! Namnge på ansökan för vilken tjänst ni söker till!

Har ni frågor om tjänsten, kan ni kontakta Peter Nyström, [email protected], 090–134100

Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection by Ligula, Good Morning Hotels, Motel L och Apartments by Ligula. Dessutom är vi franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. I anslutning till hotellen driver vi också restaurangverksamhet under varumärken som Angelini, Pipes of Scotland, La Gare, Plaza Grill, The Side Bar, The Library Bar, Oak Bar och Sofiehof.





Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Vaken souschef

Ansök    Aug 20    Restaurangteamet i Norr AB    Souschef
Vi söker en souschef som är vaken, positiv, kreativ, serviceinriktad, nyfiken, gillar att sammarbeta, ekonomiskt ansvarstagande, organisatorisk och brinner för att leverera bra mat. Menyn vill vi att den ska bestå av vällagad mat med europeiska och svenska influenser. Gärna med fokus på grönsaker. Det blir en del av ditt ansvar att skriva menyer för matsal, bar, föreställningar, lunchbeställningar mm. Om oss: Restaurang Elektra öppnade oktober 2018 i Nor... Visa mer
Vi söker en souschef som är vaken, positiv, kreativ, serviceinriktad, nyfiken, gillar att sammarbeta, ekonomiskt ansvarstagande, organisatorisk och brinner för att leverera bra mat.
Menyn vill vi att den ska bestå av vällagad mat med europeiska och svenska influenser. Gärna med fokus på grönsaker.
Det blir en del av ditt ansvar att skriva menyer för matsal, bar, föreställningar, lunchbeställningar mm.


Om oss:
Restaurang Elektra öppnade oktober 2018 i Norrlandsoperan, Umeå, som är ett kreativt hus fyllt med aktivitet för människor i alla åldrar.


Vi är en restaurang och bar med höga ambitioner som har stora möjligheter att leverera mat och dryck med hög kvalitet till många gäster. Då vi befinner oss i ett hus med massor av olika typer av evenemang finns det oanade möjligheter att skapa trivsamma möten och upplevelser.


Du som känner igen dig i beskrivningen är varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Souschef

Ansök    Dec 17    Umeå Folketshusförening Upa    Souschef
Umeå Folkets Hus är en av Sveriges största kultur- och kongressanläggningar. I Umeå Folkets Hus erbjuds ett stort utbud av teater, musik, film, nöje, konferenser, kongresser, festivaler och festarrangemang. Restaurang Äpplet – Umeås självklara val för större middagar och konferenser. I vårt moderna kök jobbar du tillsammans med duktiga kollegor där ingen dag är den andra lik. Det är ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas genom att serv... Visa mer
Umeå Folkets Hus är en av Sveriges största kultur- och kongressanläggningar. I Umeå Folkets Hus erbjuds ett stort utbud av teater, musik, film, nöje, konferenser, kongresser, festivaler och festarrangemang.
Restaurang Äpplet – Umeås självklara val för större middagar och konferenser. I vårt moderna kök jobbar du tillsammans med duktiga kollegor där ingen dag är den andra lik.
Det är ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas genom att servera en mängd olika arrangemang, det kan vara allt ifrån middagar för 600 personer, en catering i annan lokal eller att matcha flera små rätter till en ölprovning. Om du gillar att jobba med högt tempo, är en teamplayer och vill utveckla din hållbara matlagning, då är du rätt person för Restaurang Äpplet!
Tjänsten innebär att ansvara för och leda den operativa driften i köket. Det innebär att arbetsleda och fördela uppgifter till övriga kockar, bagare och kallskänk samt att samordna arbetet mellan dag- och kvällspassen. Du ska leda arbetet under service och säkerställa kvalitén samt beräkna och avgöra tidsåtgång för varje moment samt avgöra mängd råvaror för tillredning och tillagning av menyer för alla våra sällskap, stora som små. Du ska också vara delaktig i att skriva menyer för både dag- och kvällsverksamheten samt snabbt kunna skapa nya maträtter då storleken på sällskap förändras, så att inte svinn uppstår. Tillsammans med köksmästaren ta vara på den kunskap och kompetens som finns i köket samt utveckla menyer, matlagningsmetoder och recept för verksamheten. Målet är hög kundnöjdhet, förbättrat resultat och en arbetsplats där medarbetare trivs och utvecklas.
Tjänsten innebär också att du ska ansvara för hela verksamheten i köket när köksmästaren inte är på plats.
Kort beskrivning av de dagliga uppgifterna:
· Arbetsleda samtliga medarbetare i köket.
· Ansvara för logistiken vid bankettluncher och middagar.
· Inköp av råvaror för den dagliga verksamheten.
Alltid jobba mot de ekonomiska mål som är satta för verksamheten.
Säkerställa att maten håller den kvalitet som UFH står för och att gästerna får en upplevelse de vill återkomma för.
Minska matsvinnet och jobba för ett ökat miljötänk.
Ha en överblick och ett helhetstänk för hela köket och stötta medarbetare i deras arbete samt hjälpa till där behov finns t ex i bageriet.
Vid behov omfördela resurser för att arbetsbelastningen ska vara jämn.
Övriga delegerade uppgifter från köksmästaren.


Kvalifikationskrav för tjänsten:
· Minst tre års erfarenhet i arbetsledande ställning.
· Erfarenhet och kunskap om arbete med bankettsystem är meriterande
· God planerings- och logistikförmåga.
· Tidigare arbete i bageri är meriterande.

Frågor om tjänsten mailas till köksmästaren [email protected]
Tillträde: enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid. kväll och helg kan förekomma.
Lön: Månadslön
Tjänsten inleds med provanställning Visa mindre

Hotel Aveny söker Souschef

Ansök    Okt 9    Hotel Aveny    Souschef
Vi söker nu en erfaren och kunnig Souschef till Hotel Avenys restauranger, Angelini och Pipes Of Scotland.Här serverar vi både lunch och a la carte. Vi söker en ansvarsfull kock för arbete både lunch och middag. Vi ser att du har;·        minst 5 års erfarenhet inom kockyrket·        en känsla för detaljer·        är ansvarstagande och ... Visa mer
Vi söker nu en erfaren och kunnig Souschef till Hotel Avenys restauranger, Angelini och Pipes Of Scotland.Här serverar vi både lunch och a la carte. Vi söker en ansvarsfull kock för arbete både lunch och middag. Vi ser att du har;·        minst 5 års erfarenhet inom kockyrket·        en känsla för detaljer·        är ansvarstagande och noggrann·        har en positiv grundinställning och lätt för att samarbeta·        har en bra kvalitetsuppfattning Angelini är ett italiensk-amerikanskt restaurangkoncept där vi serverar allt från klassiska italienska rätter till amerikanska stekar. Allt tillagat med samma kärlek och omsorg för att ge dig som gäst en spännande upplevelse från två fantastiska matkulturer.Pipes of Scotland erbjuder ett mycket brett sortiment av öl och whisky, samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter. Flera gånger i veckan har vi livemusik och på onsdagar kör vi popquiz.Hotel Aveny ingår i Ligula Hospitality Group AB, som är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection by Ligula, Good Morning Hotels, Motel L och Apartments by Ligula. Dessutom är vi franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. I anslutning till hotellen driver vi också restaurangverksamhet under varumärken som Angelini, Pipes of Scotland, La Gare, Plaza Grill, The Side Bar, The Library Bar, Oak Bar och Sofiehof.Tjänsten·        Vi erbjuder en tillsvidare tjänst på 100%·        Vi tillämpar 6 månaders provanställning·        Lön enligt överenskommelse ·        Vi har kollektivavtalAnsökan Tillträde enligt överenskommelse, sista ansökningsdatum är 2019-10-31. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in en ansökan! Har ni frågor om tjänsten, kan ni kontakta Peter Nyström, [email protected], 090-134100 Ange följande referens när du ansöker: Souschef/1:a kock Visa mindre

Kreativ souschef till Köksbaren i Umeå

Ansök    Dec 18    Köksbaren Umeå    Souschef
Vi söker en kreativ souschef som brinner för matlagning från grunden. Du skall gilla att jobba i team och insprerara dina kollegor. Tjänsten är tillsvidare anställning med varierande arbetstid heltid och individuell lönesättning enl. kollektivavtal.   Om Köksbaren Umeå Köksbaren är en gastrobar, en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat tillagad av det bästa som finns för stunden. Det ska vara enkelt att lära känna smaken av ri... Visa mer
Vi söker en kreativ souschef som brinner för matlagning från grunden. Du skall gilla att jobba i team och insprerara dina kollegor. Tjänsten är tillsvidare anställning med varierande arbetstid heltid och individuell lönesättning enl. kollektivavtal.
 
Om Köksbaren Umeå
Köksbaren är en gastrobar, en folklig krog för alla som gillar att umgås och äta förstklassig mat tillagad av det bästa som finns för stunden. Det ska vara enkelt att lära känna smaken av riktigt fina råvaror. Tycker vi. Vi jobbar i säsong och med råvaror av högsta kvalitet. För att alltid få det bästa samarbetar vi bara med gårdar och leverantörer som motsvarar våra krav. I Västerbotten och resten av världen. Vi jobbar mycket aktivt för en bra arbetmiljö för våra medarbetare. Vår vision är att vara ett ledande varumärke inom mat, dryck och besöksnäring i norra Sverige. Det ska vara värt en resa i sig att besöka oss i Umeå. Visa mindre

Kreativ souschef sökes!

Ansök    Feb 18    Restaurangteamet i Norr AB    Souschef
Vi söker en kreativ och positiv souschef till Elektra restaurang och bar som ligger i Norrlandsoperans lokaler i Umeå. Ett hus fyllt av möjligheter. Du ska ha gedigen erfarenhet, ett ansvarstagande, en samarbetsvilja, en nyfikenhet och en vilja att skapa. Heltid eller deltid. Visa mer
Vi söker en kreativ och positiv souschef till Elektra restaurang och bar som ligger i Norrlandsoperans lokaler i Umeå. Ett hus fyllt av möjligheter.
Du ska ha gedigen erfarenhet, ett ansvarstagande, en samarbetsvilja, en nyfikenhet och en vilja att skapa.


Heltid eller deltid. Visa mindre

Vi söker en Souschef

Februari 2019 har "Zillers - Brasseri & Bar" öppnad dörrar för allmänheten! Bara 5 minuter från Umeås centrum i ett av de vackraste områdena "Öst på Stan" blandas konceptet av ett Brasserie med medeleuropeisk husmanskost. Vi söker till vårt team en person som: - brinner för matlagning - är stresstålig - tycker om att jobba i team - kan ta eget ansvar och fatta beslut (från beställning av råvaror till matlagning) - kan jobba lunch och kväll (veckovis) ... Visa mer
Februari 2019 har "Zillers - Brasseri & Bar" öppnad dörrar för allmänheten!

Bara 5 minuter från Umeås centrum i ett av de vackraste områdena "Öst på Stan" blandas konceptet av ett Brasserie med medeleuropeisk husmanskost.

Vi söker till vårt team en person som:

- brinner för matlagning
- är stresstålig
- tycker om att jobba i team
- kan ta eget ansvar och fatta beslut (från beställning av råvaror till matlagning)
- kan jobba lunch och kväll (veckovis)

Vi bjuder på:

- möjligheten att bygga upp verksamheten tillsammans med oss
- en heltidstjänst med chansen att skapa något större
- bra lön
- en arbetsplats med stor utvecklingspotential Visa mindre

Souschef till restaurang Sjöbris

Ansök    Aug 23    Älvsbryggan AB    Souschef
Om företaget:Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför.Vi har restaurangen öppen året runt.Ansvarsområden: -Leda den dagliga servicen i köket.-Ansvara för att gällande rutiner i köket följs.-Aktivt delta i menyplanering, utveckling -& förbättringsarbete,-Vid köksmästarens frånvaro ansvara för den dagliga verksamheten. - Har du minst 2 års erfarenhet av köket... Visa mer
Om företaget:Sjöbris är båtarna nere vid kajen som är belägen just nedanför Scandic plaza mellan Hamnmagasinet och Tullkammaren med en stor brygga utanför.Vi har restaurangen öppen året runt.Ansvarsområden: -Leda den dagliga servicen i köket.-Ansvara för att gällande rutiner i köket följs.-Aktivt delta i menyplanering, utveckling -& förbättringsarbete,-Vid köksmästarens frånvaro ansvara för den dagliga verksamheten. - Har du minst 2 års erfarenhet av köket?- Är du en bra ledare, serviceinriktad och jobbar bra under stress?- Har du goda erfarenheter inom matlagning?- Är du en person som alltid håller snyggt och rent omkring dig?- Har du lätt att jobba i grupp och även självständigt?Stämmer detta in på dig, skicka då in ditt CV, personliga brev och bild till oss. Vi söker nu en ambitiös souschef med goda matkunskaper som är stresstålig och villig att ge den allra bästa servicen till våra gäster. Visa mindre

Sous Chef till Elite Hotel Mimer

Ansök    Aug 10    Elite Hotels    Souschef
Är siktet inställt på ett jobb som Kökschef? Eller är drömmen att en dag driva din egen restaurang? - Vi söker nu en Sous Chef med höga ambitioner som vill utvecklas med oss. Vårt ställe Vår matlagning grundar sig på frihet, frihet att jobba med olika tekniker, överraskande smakkombinationer och med inspiration från många olika världsdelar - allt blandat men ändå med en harmoni. Alla våra rätter serveras som hel- eller halv, för det är så vi tycker om a... Visa mer
Är siktet inställt på ett jobb som Kökschef? Eller är drömmen att en dag driva din egen restaurang?

- Vi söker nu en Sous Chef med höga ambitioner som vill utvecklas med oss.

Vårt ställe

Vår matlagning grundar sig på frihet, frihet att jobba med olika tekniker, överraskande smakkombinationer och med inspiration från många olika världsdelar - allt blandat men ändå med en harmoni. Alla våra rätter serveras som hel- eller halv, för det är så vi tycker om att äta - genom att dela och prova många smaker.
Vår riktning genom allt är att vi vill låta människor samlas runt mat och dryck - det gillar vi!

Som restaurang på ett hotell har vi en verksamhet som nästan pågår dygnet runt, det innebär också att vi jobbar med så mycket mer än en a la carte. Vi får jobba med stora beställningar så väl som med avsmakningsmenyer och det sker varje vecka.
Vi jobbar i ett nytt, fräscht kök som är öppet ut mot restaurangen så att vi alltid har kontakt med servisen, kontroll över matsalen och så att våra gäster får se både oss och vår matlagning.

Som arbetsplats är vi snabbfotade, prestigelösa och drivna - vi säger hellre ’ja’ och testar nya idéer än att avvakta, vi vågar prova och vi vill att nya idéer och tankar ska komma från alla i teamet - alla ska vara med och driva Mimer och artonnittiosju framåt!

Din Roll

Som Sous Chef hos oss ansvarar du får driften under dina pass. Du arbetar oerhört nära vår Kökschef och är, tillsammans med honom, ansvarig för alla delar i vårt kök. Vi vill ha dig som vill och kan bidra med kunskap, inspiration och energi samtidigt som vi vill kunna hjälpa dig att utvecklas inom de områden där du känner att du vill växa. Ansvarsfördelning mellan dig och kökschef tas fram gemensamt och är väldigt flexibel - det här gör att du kan växa i ditt ansvar och kan få arbeta med en stor frihet. Du är en självklar del i allt från planering och ekonomi till den kreativa processen i allt nytt vi testar.

Som person är du:

- Ansvarstagande
- Engagerad och positiv, du lyfter dina kollegor
- Proaktiv
- Prestigelös
- Ödmjuk och duktig på att kommunicera
- Teamplayer med goda ledaregenskaper

Kvalifikationer:

- Du har minst tre års erfarenhet från arbete som kock inom restaurang
- God kunskap, erfarenhet av och förståelse för köksekonomi
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning

Praktikaliteter:

- Omfattning: 100%
- Start: Snarast möjligt
- Lön: Enligt ök
- För frågor om tjänstenkontakta: Fredrik Gidlund, Kökschef, [email protected] , 070-3066286
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre