Lediga jobb NCC AB i Umeå

Se alla lediga jobb från NCC AB i Umeå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Umeå som finns inom det yrket.

Operation Specialist- Är du vår nya entreprenadingenjör?

Ansök    Sep 16    NCC AB    Entreprenadingenjör
Operation Specialist - är du vår nya Entreprenadingenjör? Rollen hos oss Som Operation Specialist arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta arbetsledningen med att säkerställa en effektiv projektstyrning. Du kommer aktivt att delta vid upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, förfrågningar, tidplan och ekonomiavstämningar. Du stöttar främst plats- och Arbetschefsledning men även övriga i organisationen. Du ska vara väl insatt i k... Visa mer
Operation Specialist - är du vår nya Entreprenadingenjör?

Rollen hos oss

Som Operation Specialist arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta arbetsledningen med att säkerställa en effektiv projektstyrning. Du kommer aktivt att delta vid upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, förfrågningar, tidplan och ekonomiavstämningar.

Du stöttar främst plats- och Arbetschefsledning men även övriga i organisationen. Du ska vara väl insatt i kontraktshandlingar för projektet och stödja arbetsledningen i uppföljningar.

Du arbetar i nära samarbete med många olika kompetensområden inom företaget, bland annat inköp och platschefer samt arbetschefer.

För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är strukturerad och skicklig på att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt.

Som person är du noggrann och analytiskt lagd, du har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt ser också en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under projektets gång.

Många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och du bör därför trivas med att arbeta i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder/medarbetare.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Dina erfarenheter
Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen, gärna med erfarenhet av arbete ute i produktion samt från en närliggande roll. Har du erfarenhet av tidsplanering, produktionskalkyler och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande.

Vi förutsätter att du har en god datorvana samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i första hand i Luleå/Boden eller Umeå, alt efter överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att Area Manager Mikael Engström, 070-176 27 67.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart så möjligt, dock senast 2022-10-31.

Varmt Välkommen med din ansökan Visa mindre

Ställningsbyggare till Bergnäset i Umeå

Ansök    Sep 2    NCC AB    Ställningsbyggare
Bergnäset söker nya medarbetare i Umeå! Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende.  Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamhete... Visa mer
Bergnäset söker nya medarbetare i Umeå!
Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. 

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller om du vill börja som lärling. 

Ditt uppdrag

Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar, vattenkraftverk etc. 

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder 

Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som våra underentreprenörer. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. 

Ett krav är att du har har b-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som ställningsmontör behöver du ha ett yrkesbevis inom ställningsbyggnation och även gärna väderskyddsutbildning. 

En bred mångfald, skapar en bättre arbetskultur! Som bolag vill Bergnäset spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Ytterligare information
Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebook, Instagram eller LinkedIn. 

Kontakt och ansökan
Har du inte tillgång till cv just nu? Skicka då in en ansökan och komplettera med dina dokument vid ett senare tillfälle. För att vi ska kunna göra vårt urval behöver du svara på några urvalsfrågor. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om hur det är att jobba hos Bergnäset - kontakta Platschef Tomas Eriksson, +46761150748 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46706753525.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

NCC söker yrkesarbetare till Umeå

Ansök    Sep 22    NCC AB    Träarbetare/Snickare
Vi behöver nu förstärka gruppen med flera yrkesarbetare då vi har många nya stora och spännande projekt. Tjänsten innebär placering på projekten i Umeå. Som Yrkesarbetare hos oss kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens. Vi ser att du arbetar självständigt och vana att läsa ritningar och kan arbeta efter dessa. Vi söker dig som har yrkesbevis som betongarbetare eller Träarbetare och minst 3 års arbetslivserfarenhet av... Visa mer
Vi behöver nu förstärka gruppen med flera yrkesarbetare då vi har många nya stora och spännande projekt. Tjänsten innebär placering på projekten i Umeå.

Som Yrkesarbetare hos oss kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens. Vi ser att du arbetar självständigt och vana att läsa ritningar och kan arbeta efter dessa.

Vi söker dig som har yrkesbevis som betongarbetare eller Träarbetare och minst 3 års arbetslivserfarenhet av arbete inom nyproduktion hus/bostäder. 

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då väder och stor geografi påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen är en tillsvidareanställning.

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt,

Varmt välkommen med din ansöka senast 31 Oktober Visa mindre

NCC söker yrkesarbetare till Umeå

Ansök    Jun 23    NCC AB    Träarbetare/Snickare
Vi behöver nu förstärka gruppen med yrkesarbetare då vi har många nya stora projekt.  Tjänsten innebär placering på projektet i Umeå. Som Yrkesarbetare hos oss kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens. Vi ser att du arbetar självständigt och vana att läsa ritningar och kan arbeta efter dessa. Vi söker dig som har yrkesbevis som betongarbetare eller Träarbetare och minst 3 års arbetslivserfarenhet av arbete inom nyprod... Visa mer
Vi behöver nu förstärka gruppen med yrkesarbetare då vi har många nya stora projekt.  Tjänsten innebär placering på projektet i Umeå.

Som Yrkesarbetare hos oss kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens. Vi ser att du arbetar självständigt och vana att läsa ritningar och kan arbeta efter dessa.

Vi söker dig som har yrkesbevis som betongarbetare eller Träarbetare och minst 3 års arbetslivserfarenhet av arbete inom nyproduktion hus/bostäder. Körkort är ett krav för anställning.   

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då väder och stor geografi påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen är en tillsvidareanställning.

 

 

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt,

Varmt välkommen med din ansöka senast 24 Juli Visa mindre

NCC söker yrkesarbetare till våra projekt i Umeå

Ansök    Aug 30    NCC AB    Betongarbetare
Vi behöver nu förstärka gruppen med flera yrkesarbetare då vi har många nya stora och spännande projekt. Tjänsten innebär placering på projekten i Umeå. Som Yrkesarbetare hos oss kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens. Vi ser att du arbetar självständigt och vana att läsa ritningar och kan arbeta efter dessa. Vi söker dig som har yrkesbevis som betongarbetare eller Träarbetare och minst 3 års arbetslivserfarenhet av... Visa mer
Vi behöver nu förstärka gruppen med flera yrkesarbetare då vi har många nya stora och spännande projekt. Tjänsten innebär placering på projekten i Umeå.

Som Yrkesarbetare hos oss kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens. Vi ser att du arbetar självständigt och vana att läsa ritningar och kan arbeta efter dessa.

Vi söker dig som har yrkesbevis som betongarbetare eller Träarbetare och minst 3 års arbetslivserfarenhet av arbete inom nyproduktion hus/bostäder. 

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då väder och stor geografi påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen är en tillsvidareanställning.

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt,

Varmt välkommen med din ansöka senast 30 Oktober Visa mindre

Business Controller till NCC Asphalt North

Ansök    Jul 1    NCC AB    Business controller
Nu har vi en tjänst för dig som vill ta ett stort ansvar och som vill arbeta nära den dagliga verksamheten. Dina tidigare erfarenheter som Business Controller kommer väl till pass när du får ansvaret för ett område inom Division Asfalt. Division Asfalt ingår i affärsområdet Industry, med asfalt som tillverkas i egna asfaltverk och sedan används i olika typer av vägbeläggningar. Rollen som Business Controller Som Business Controller får du möjlighet att ... Visa mer
Nu har vi en tjänst för dig som vill ta ett stort ansvar och som vill arbeta nära den dagliga verksamheten. Dina tidigare erfarenheter som Business Controller kommer väl till pass när du får ansvaret för ett område inom Division Asfalt. Division Asfalt ingår i affärsområdet Industry, med asfalt som tillverkas i egna asfaltverk och sedan används i olika typer av vägbeläggningar.

Rollen som Business Controller

Som Business Controller får du möjlighet att bidra till avdelningens uppsatta mål genom verksamhetsstyrning via analys, uppföljning och utveckling samt koppla operationella mätetal till finansiella mål. Du ansvarar för ekonomirapportering så som prognoser, månadsutfall, kvartalsbokslut och uppföljning av utfall, återkoppling till budget samt säkra rätt bokföring inför rapportering, felhantering och rimlighetsbedömning.

Du kommer att ha ett nära samarbete med Area Managers samt Operation Managers inom det område du supporterar. Våra medarbetare kommer kontinuerligt att behöva uppdateras och utbildas i ekonomiska frågor vilket också blir en uppgift för dig som Business Controller.

Du tillhör Division Controlling Asphalt och rapporterar till Manager of Department Business Control Asphalt North.

Din profil

Du har en högskoleexamen inom ekonomi samt 3-5 års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete i en större verksamhet. Har du en bakgrund från bygg- eller industriell verksamhet är detta meriterande. Du är analytisk och har god förståelse, samt intresse, för affärens behov av ekonomiska styrmedel. Dina uppgifter genomförs bland annat med hjälp av olika digitala verktyg vilket kräver att du är van vid att arbeta med bland annat Excel och i affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du trivs med att arbeta självständigt, men tar gärna kontakt med dina kollegor vilka du också gärna tar emot och delar kunskap med. Du vill arbeta nära den operativa verksamheten och ser det som en självklarhet att lära dig att förstå hur verksamheten fungerar och hur man gör affärer.

Du delar NCC:s värderingar: Ärlighet, Respekt och Tillit.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kommer tillämpas. Placerad vid något av våra kontor i Umeå eller Sundsvall. I tjänsten ingår resor. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Urvalet sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-08-14. Registrera din ansökan och CV nedan.

Under v. 29–32 kommer vi befinna oss på semester och vi ber därför om överseende med att eventuella frågor inte kan besvaras under denna period.

Kontakt och ansökan

Vid frågor om tjänsten kontakta Stefan Gardlow, Manager of Department Business Control North, på 070 649 45 68. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Fredric Westling, HR Business Partner, 070- 721 78 72.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: controller, business controller

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Ställningsbyggare till Bergnäset i Umeå

Ansök    Jun 7    NCC AB    Ställningsbyggare
Bergnäset söker nya medarbetare i Umeå! Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende.  Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamhete... Visa mer
Bergnäset söker nya medarbetare i Umeå!
Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. 

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller om du vill börja som lärling. 

Ditt uppdrag

Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar, vattenkraftverk etc. 

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder 

Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som våra underentreprenörer. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. 

Ett krav är att du har har b-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som ställningsmontör behöver du ha ett yrkesbevis inom ställningsbyggnation och även gärna väderskyddsutbildning. 

En bred mångfald, skapar en bättre arbetskultur! Som bolag vill Bergnäset spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Ytterligare information
Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebook, Instagram eller LinkedIn. 

Kontakt och ansökan
Har du inte tillgång till cv just nu? Skicka då in en ansökan och komplettera med dina dokument vid ett senare tillfälle. För att vi ska kunna göra vårt urval behöver du svara på några urvalsfrågor. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om hur det är att jobba hos Bergnäset - kontakta Platschef Tomas Eriksson, +46761150748 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46706753525.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mätningschef Mark Umeå

Ansök    Jun 7    NCC AB    Platschef, anläggning
Det är mycket som händer i Umeå och det är många roliga jobb som vi ska ta oss an framöver. För att stärka upp vårt team vill vi nu tillsätta en Mätningschef. Rollen som Mätningschef Som Mätningschef har du en viktig roll för att NCC ska kunna leverera projekt med hög kvalitet och precision. Du har förmånen att följa projekt från anbudsförfrågan till färdigställande i ett nära samarbete med såväl produktionsledning som kund. Ditt huvudsakliga ansvar är a... Visa mer
Det är mycket som händer i Umeå och det är många roliga jobb som vi ska ta oss an framöver. För att stärka upp vårt team vill vi nu tillsätta en Mätningschef.

Rollen som Mätningschef

Som Mätningschef har du en viktig roll för att NCC ska kunna leverera projekt med hög kvalitet och precision. Du har förmånen att följa projekt från anbudsförfrågan till färdigställande i ett nära samarbete med såväl produktionsledning som kund. Ditt huvudsakliga ansvar är att planera och driva mätningsarbetet i projekten tillsammans med våra mätningstekniker. Du har personalansvar för fem mättekniker och en mätspecialis.t I nära dialog med projektchef och platschefer leder och fördelar du arbetet mellan mätningsteknikerna. Du ansvarar för att skapa modeller och relationsunderlag samt mängdberäkning i projekten. Du är ett bollplank för nyanställda och delar med dig av din kunskap i geodesi för att utveckla dina kollegor.

Din Profil

För denna rekrytering söker vi dig som har flera års praktisk erfarenhet inom mätområdet som utsättning/mätning inom mark- och anläggning. Du har en eftergymnasial utbildning inom området, fördelaktigt inom mätteknik. Du behöver även ha kunskap inom 3D- underlag, maskinstyrning, mängdberäkning AMA /MER samt CAD-program som bland annat AutoCAD, Geo, Topcad och Civil 3D. Det är meritande om du har någon av Trafikverkets behörigheter, erfarenhet och kunskap genom VDC/BIM, tunnlar, laserskanning, bland annat. Förutom din tekniska kompetens tror vi att en bra Mätningschef är noggrann och känner stort engagemang för mätningsarbetet inom NCC. Vi hoppas att du motiveras i samarbetet med andra samt trivs i en stöttande funktion där du får vara med och utveckla våra medarbetare i projekten. Att vara relationsskapande och trivas i det sociala rummet är en fördel eftersom du kommer ha en central funktion i våra projekt, samt är länken mellan mätningsteknikerna och platsledningen.

Övrig information

Heltid, på dagtid med placering i Umeå. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Mikael Dahlberg, Produktionschef på telefon: 070-316 93 08

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta gärna  Lisen Hagberg, Hr Business Partner på telefon: 079-065 93 35

Din ansökan

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt!.

Välkommen med din ansökan!

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Betongare med erfarenhet till Umeå

Ansök    Maj 13    NCC AB    Betongarbetare
NCC Building söker Betongarbetare till Umeå. Vi behöver nu förstärka gruppen med betongarbetare då vi har många nya stora projekt.  Tjänsten innebär placering på projektet Umeå Östra med placering i Umeå. Som Betongarbetare hos oss kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens. Vi ser att du arbetar självständigt med armering och gjutning samt har en vana att läsa armeringsritningar och kan arbeta efter dessa. Vi söker di... Visa mer
NCC Building söker Betongarbetare till Umeå.

Vi behöver nu förstärka gruppen med betongarbetare då vi har många nya stora projekt.  Tjänsten innebär placering på projektet Umeå Östra med placering i Umeå.

Som Betongarbetare hos oss kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens. Vi ser att du arbetar självständigt med armering och gjutning samt har en vana att läsa armeringsritningar och kan arbeta efter dessa.

Vi söker dig som har yrkesbevis som betongarbetare och minst 3 års arbetslivserfarenhet av arbete inom nyproduktion hus/bostäder. Körkort är ett krav för anställning.   

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då väder och stor geografi påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen är en tillsvidareanställning.

 

 

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt,

Varmt välkommen med din ansöka senast 31 Maj. Visa mindre

Platschef anläggning Västerbotten Civil SE North

Ansök    Maj 10    NCC AB    Platschef, anläggning
Vår anläggningsverksamhet i Västerbotten är i en expanderande fas och har en stark position på marknaden framförallt inom vattenkraftsprojekt. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team med ytterligare en Platschef. Känner du dig redo att ta dig an nya utmaningar? Vi erbjuder riktigt spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med ... Visa mer
Vår anläggningsverksamhet i Västerbotten är i en expanderande fas och har en stark position på marknaden framförallt inom vattenkraftsprojekt. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team med ytterligare en Platschef. Känner du dig redo att ta dig an nya utmaningar? Vi erbjuder riktigt spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med hela teamet.

Rollen som Platschef

Som platschef hos NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta projektets planering och genomförande och säkerställa att detta sker med fokus på kvalitet, tid, arbetsmiljö och ekonomi. Till din hjälp har du arbetsledare, yrkesarbetare och specialister som tillsammans med NCC:s underentreprenörer skapar nya landmärken i vår närmiljö. Rollen innebär därmed ett ledaransvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling. Vi på NCC har roliga och utmanande projekt och klarar av komplexiteten genom hela byggprocessen och du som platschef utgör navet i projektet.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial byggteknisk utbildning eller likvärdig kompetens. Du har även flera års erfarenhet av att driva egna projekt i en ledande befattning. Det är meriterande om du innehar Betong Klass 1. För att trivas i rollen som platschef tror vi att du stimuleras av att ha många bollar i luften och att arbeta strukturerat mot deadlines. Du har en god datavana och lätt för att sätta dig in i nya digitala system.

Gällande dina personliga egenskaper så har du goda värderingar som leder till rätt beslut i rätt tid med företagets bästa i fokus. Ditt ledarskap skapar motivation och effektivitet i arbetsgruppen och du föregår alltid med gott exempel. Att bygga goda relationer med både kunder och medarbetare är en naturlig del av din personlighet. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt

Ytterligare information
Anställningen är tillsvidare, arbetsområde kan vara hela Västerbotten därav är B-körkort och egen bil ett krav.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Projektchef André Persson 076-105 52 95

Har du frågor om rekryteringsprocessen? kontakta Hr-partner Lisen Hagberg 079-065 93 35

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Junior inköpare till NCC Asphalt North

Ansök    Maj 9    NCC AB    Inköpare
Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö  Vi söker nu en junior inköpare till NCC asphalt North där du får möjlighet att utvecklas inom Inköp.       Rollen hos oss I tjänsten som junior inköpare fungerar du som stöd till våra chefer i produktionen med såväl tak... Visa mer
Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö 

Vi söker nu en junior inköpare till NCC asphalt North där du får möjlighet att utvecklas inom Inköp.

 
 
 
Rollen hos oss
I tjänsten som junior inköpare fungerar du som stöd till våra chefer i produktionen med såväl taktiska som projektspecifika inköp. Arbetsuppgifterna varierar vilket kräver personlig flexibilitet och hög servicegrad.

  Huvuduppgifter:

• Analys och planering
• Stöd i anbudsfas
• Upphandling och avrop 
• Uppföljning och rapportering
• Dokumenthantering och administration av inköpsverktyg
• I övrigt förekommande inköpsuppgifter

 

Inköp ansvarar också för Implementering av centrala beslut och strategiska sortiment, samt

bidrar till NCC:s fortsatta utveckling av inköpsprocesser och företagets framtida inköpsarbete.

 

Dina erfarenheter/ egenskaper
Din personlighet i kombination med en bra förståelse av ekonomi och affärer är en väldigt bra grund.

Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet och en utbildning som t ex entreprenadingenjör eller projektinköpare. Har du erfarenhet från upphandling av underentreprenader är det meriterande.

Din vilja och driv ger dig möjlighet att utvecklas vidare och på sikt ta dig an mer strategiska uppgifter.

Vi lägger stor vikt vid att du är kommunikativ och ansvarsfull. Din samarbetsförmåga gör att du enkelt kan röra dig mellan ledningen och våra medarbetare i produktionen.

Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska. God vana vid Officepaketet.

Ytterligare information
För tjänsten i Asphalt North är lämplig arbetsplats Piteå, Umeå eller Sundsvall. Eftersom vi arbetar över hela avdelning North är vi villiga att även diskutera alternativa placeringar.

Resor förekommer i tjänsten. B-körkort är ett krav

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast 2022-05-10.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta inköpsansvarig Barbro Fångsjö, tel 070- 606 66 67. Visa mindre

Trä- och betongarbetare till Anläggning Västerbotten

Ansök    Maj 10    NCC AB    Träarbetare/Snickare
Vår anläggningsverksamhet i Västerbotten är i en expanderande fas och har en stark position på marknaden, framförallt inom vattenkraftsprojekt. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team. Känner du dig redo för nya utmaningar? Vi erbjuder riktigt spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta eget ansvar tillsammans med hela teamet. Rollen som Anläggningsarbetare... Visa mer
Vår anläggningsverksamhet i Västerbotten är i en expanderande fas och har en stark position på marknaden, framförallt inom vattenkraftsprojekt. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team. Känner du dig redo för nya utmaningar? Vi erbjuder riktigt spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta eget ansvar tillsammans med hela teamet.

Rollen som Anläggningsarbetare
Som trä och betongarbetare kommer du att ingå i vår Anläggningsgrupp och jobba med allt inom stora och små anläggningsjobb. Arbetet bedrivs ofta självständigt i både små och stora lag och under tidspress. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat formsättning, armering och betonggjutningar för broar, kajer,industriprojekt, värmeverk, vattenverk mm.

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Du har erfarenhet inom armering, betong och formsättning och innehar yrkesbevis inom trä eller betong. För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet inom yrket.

Tjänsten kräver att du är flexibel och anpassningsbar då vi har projekt inom hela Västerbottens geografi. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra. Du är ansvarsfull, noga med tider och säkerhet, har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Du blir en i teamet med god kamratskap och laganda.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare men vi tillämpar provanställning, geografi hela Västerbotten, B-körkort är ett krav 

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Projektchef André Persson 076-105 52 95

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Junior inköpare till NCC Asphalt North

Ansök    Apr 6    NCC AB    Inköpare
Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö  Vi söker nu en junior inköpare till NCC asphalt North där du får möjlighet att utvecklas inom Inköp.       Rollen hos oss I tjänsten som junior inköpare fungerar du som stöd till våra chefer i produktionen med såväl tak... Visa mer
Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö 

Vi söker nu en junior inköpare till NCC asphalt North där du får möjlighet att utvecklas inom Inköp.

 
 
 
Rollen hos oss
I tjänsten som junior inköpare fungerar du som stöd till våra chefer i produktionen med såväl taktiska som projektspecifika inköp. Arbetsuppgifterna varierar vilket kräver personlig flexibilitet och hög servicegrad.

  Huvuduppgifter:

• Analys och planering
• Stöd i anbudsfas
• Upphandling och avrop 
• Uppföljning och rapportering
• Dokumenthantering och administration av inköpsverktyg
• I övrigt förekommande inköpsuppgifter

 

Inköp ansvarar också för Implementering av centrala beslut och strategiska sortiment, samt

bidrar till NCC:s fortsatta utveckling av inköpsprocesser och företagets framtida inköpsarbete.

 

Dina erfarenheter/ egenskaper
Din personlighet i kombination med en bra förståelse av ekonomi och affärer är en väldigt bra grund.

Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet och en utbildning som t ex entreprenadingenjör eller projektinköpare. Har du erfarenhet från upphandling av underentreprenader är det meriterande.

Din vilja och driv ger dig möjlighet att utvecklas vidare och på sikt ta dig an mer strategiska uppgifter.

Vi lägger stor vikt vid att du är kommunikativ och ansvarsfull. Din samarbetsförmåga gör att du enkelt kan röra dig mellan ledningen och våra medarbetare i produktionen.

Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska. God vana vid Officepaketet.

Ytterligare information
För tjänsten i Asphalt North är lämplig arbetsplats Piteå, Umeå eller Sundsvall. Eftersom vi arbetar över hela avdelning North är vi villiga att även diskutera alternativa placeringar.

Resor förekommer i tjänsten. B-körkort är ett krav

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt, dock senast 2022-05-10.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta inköpsansvarig Barbro Fångsjö, tel 070- 606 66 67. Visa mindre

Mekaniker till NCC Industry - Asfalt Nord

Vi söker nu en mekaniker till vår verkstad i Umeå.  Din roll Din roll innebär arbete med reparationer och underhåll av asfaltsläggare, vältar, traktorer, borrvagnar samt övriga fordon. Dina erfarenheter Vi tror att du har erfarenhet av elektronik, hydraulik, bensin- och dieselmotorer samt el- och gassvetsning. Datakunskaper är en fördel. Dina egenskaper  Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten sammansvetsad grupp. Du tar initiativ och kan fatta... Visa mer
Vi söker nu en mekaniker till vår verkstad i Umeå. 

Din roll
Din roll innebär arbete med reparationer och underhåll av asfaltsläggare, vältar, traktorer, borrvagnar samt övriga fordon.

Dina erfarenheter
Vi tror att du har erfarenhet av elektronik, hydraulik, bensin- och dieselmotorer samt el- och gassvetsning. Datakunskaper är en fördel.

Dina egenskaper 

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten sammansvetsad grupp. Du tar initiativ och kan fatta egna beslut. En del arbetsuppgifter sker ute i fält vilket kräver att du är flexibel och effektiv. 

 

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort för tjänsten är Umeå och  resor inom AC och BD Län ingår. B-körkort är ett krav.  

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsterna hos oss? Kontakta gärna Operation Manager Peter Häggkvist telnr 070-386 93 76 eller mail [email protected] Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2022-05-15. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Ställningsbyggare till Bergnäset i Umeå

Ansök    Apr 20    NCC AB    Ställningsbyggare
Bergnäset söker nya medarbetare i Umeå! Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende.  Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamhete... Visa mer
Bergnäset söker nya medarbetare i Umeå!
Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. 

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller om du vill börja som lärling. 

Ditt uppdrag

Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar, vattenkraftverk etc. 

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder 

Din profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som våra underentreprenörer. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. 

Ett krav är att du har har b-körkort och goda kunskaper i svenska och engelska. Som ställningsmontör behöver du ha ett yrkesbevis inom ställningsbyggnation och även gärna väderskyddsutbildning. 

En bred mångfald, skapar en bättre arbetskultur! Som bolag vill Bergnäset spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Ytterligare information
Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebook, Instagram eller LinkedIn. 

Kontakt och ansökan
Har du inte tillgång till cv just nu? Skicka då in en ansökan och komplettera med dina dokument vid ett senare tillfälle. För att vi ska kunna göra vårt urval behöver du svara på några urvalsfrågor. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om hur det är att jobba hos Bergnäset - kontakta Platschef Tomas Eriksson, +46761150748 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46706753525.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ställningsbyggare Umeå

Ansök    Mar 3    NCC AB    Ställningsbyggare
Bergnäset söker nya medarbetare i Umeå! Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som erbjuder våra kunder, inom industri-och byggsektorn, tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende.  Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten oc... Visa mer
Bergnäset söker nya medarbetare i Umeå!
Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som erbjuder våra kunder, inom industri-och byggsektorn, tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. 

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten och nu behöver vi bli fler och söker därför dig som är en erfaren ställningsbyggare men som är intresserad av nya utmaningar.  

Tillsammans med kunniga och engagerade kollegor kommer du få möjlighet att arbeta på en stor variation av platser och spännande projekt. Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnation av en industri. som t ex industrier, husbyggnationer, vägar, broar, vattenkraftverk.
 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som ställningsbyggare med yrkesbevis och b-körkort. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du även har väderskyddsutbildning. 

Du är ansvarsfull, noggrann och arbetar effektivt med hög säkerhetsmedvetenhet. Du kan arbeta både självständigt och vara en bra lagspelare. Hos oss kommer du få samarbeta med människor från olika kulturer - såväl kollegor, kunder som underentreprenörer. Ett bra utfört arbete med hög kvalitet och bra service är viktigt och ger oss nya uppdrag och nya kunder.Vi erbjuder

Du välkomnas till en företagskultur som bygger på goda värderingar och en stark gemenskap.  Vi har en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vårt arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet är centralt i allt vi gör. Vi vill erbjuda ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsaker till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

En bred mångfald, skapar en bättre arbetskultur! Som bolag vill Bergnäset spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser.

Ytterligare information

Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebook, Instagram eller LinkedIn. 

Kontakt och ansökan

Har du inte tillgång till cv just nu? Skicka då in en ansökan och komplettera med dina dokument vid ett senare tillfälle. För att vi ska kunna göra vårt urval behöver du svara på några urvalsfrågor. Urval sker löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om hur det är att jobba hos Bergnäset - kontakta Platschef Tomas Eriksson, +46761150748 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46706753525.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trä- och betongarbetare till Anläggning Västerbotten

Ansök    Mar 28    NCC AB    Träarbetare/Snickare
Vår anläggningsverksamhet i Västerbotten är i en expanderande fas och har en stark position på marknaden, framförallt inom vattenkraftsprojekt. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team. Känner du dig redo för nya utmaningar? Vi erbjuder riktigt spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta eget ansvar tillsammans med hela teamet. Rollen som Anläggningsarbetare... Visa mer
Vår anläggningsverksamhet i Västerbotten är i en expanderande fas och har en stark position på marknaden, framförallt inom vattenkraftsprojekt. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team. Känner du dig redo för nya utmaningar? Vi erbjuder riktigt spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta eget ansvar tillsammans med hela teamet.

Rollen som Anläggningsarbetare
Som trä och betongarbetare kommer du att ingå i vår Anläggningsgrupp och jobba med allt inom stora och små anläggningsjobb. Arbetet bedrivs ofta självständigt i både små och stora lag och under tidspress. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat formsättning, armering och betonggjutningar för broar, kajer,industriprojekt, värmeverk, vattenverk mm.

Din profil

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Du har erfarenhet inom armering, betong och formsättning och innehar yrkesbevis inom trä eller betong. För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet inom yrket.

Tjänsten kräver att du är flexibel och anpassningsbar då vi har projekt inom hela Västerbottens geografi. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra. Du är ansvarsfull, noga med tider och säkerhet, har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Du blir en i teamet med god kamratskap och laganda.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare men vi tillämpar provanställning, geografi hela Västerbotten, B-körkort är ett krav 

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Projektchef André Persson 076-105 52 95

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Specialist Bostadsplattform & Bostadsprodukter Building Sverige

Specialist med fokus på kalkyl och uppföljning av vår Bostadsplattform samt våra Bostadsprodukter Vi vill nu förstärka vår enhet Plattformar & Produkter med en person som gillar att räkna, analysera och utmana traditionella arbetsmetoder. Enheten, Plattformar & Produkter, ingår i Verksamhetsutveckling inom vårt affärsområde NCC Building Sverige och består idag av en grupp på fem personer med placering i olika delar av Sverige. Du kommer att rapportera til... Visa mer
Specialist med fokus på kalkyl och uppföljning av vår Bostadsplattform samt våra Bostadsprodukter
Vi vill nu förstärka vår enhet Plattformar & Produkter med en person som gillar att räkna, analysera och utmana traditionella arbetsmetoder.

Enheten, Plattformar & Produkter, ingår i Verksamhetsutveckling inom vårt affärsområde NCC Building Sverige och består idag av en grupp på fem personer med placering i olika delar av Sverige. Du kommer att rapportera till vår enhetschef för Plattformar & Produkter.

Utifrån NCC:s samlade erfarenhet och beprövade lösningar har vi tagit fram vår Bostadsplattform och våra Bostadsprodukter. Vår plattform består av tekniska lösningar och arbetsmetoder och bidrar till att effektivisera byggprocessen och skapa nytta för kunderna. Plattformstänkandet förenklar projektering, kalkyl, inköp och produktion vilket innebär ökad kontroll över såväl kostnader som kvalitet och hållbarhetsprestanda.

I våra produkter NCC Folkboende, NCC Lamell och NCC Växa har vi beprövade lösningar och all vår erfarenhet med oss för att effektivisera design och byggande till det yttersta. Byggtiden är kort och är ett resultat av genomtänkta processer och noggranna materialval. Våra smarta och energieffektiva lösningar ger långsiktiga fördelar inte minst när det gäller driften.

Rollen som Specialist
Rollen som specialist kommer att variera beroende på hur många bostadsprojekt som ska byggas, behovet av förvaltning samt utvecklingen av vår plattform och våra produkter.


• Din uppgift blir att ta fram grundkalkylen för våra Bostadsprodukter i anbudskedet i samarbete med våra lokala avdelningar inom Building Sverige. Som specialist har du en viktig roll då du arbetar med att ge våra projekt rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet.
• Du arbetar även med förvaltning och utveckling av grundkalkylerna för våra Bostads-produkter.
• Följa upp och analysera ekonomiska nyckeltal för både Bostadsplattform och Bostads-produkter.
• Arbeta med att justera kalkylerna i samband med utveckling av både Bostadsplattformar och Bostadsprodukter.
• Skapa underlag för beslut kring kostnadssänkande åtgärder för både Bostadsplattformen och Bostadsprodukterna.
• Vara delaktig i utvecklingsarbetet för att förbättra våra plattformar och produkter.
• Vara med i samband med kunskapsåterföring efter överlämnat projekt.

Din Profil  

• Du har en högskoleingenjörsexamen eller motsvarande med en teknisk inriktning.
• Du har minst två års erfarenhet av kalkylarbete. Meriterande om du har arbetat i kalkyleringsverktyget M A P eller något annat kalkyl- planerings- och kostnadsstyrningsprogram.
• Du är noggrann, strukturerad, analytisk och trivs med att överblicka helheten men inte glömma detaljerna.
• Du är en engagerad och flexibel person som trivs med att arbeta både i team och självständigt.
• Du ser möjligheter och finner lösningar samt förstår effekter av olika metodval.
• Du har förmågan att utveckla och vårda goda relationer både internt och externt.
• Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering på någon av följande orter; Malmö, Helsingborg, Stockholm eller Umeå.  B-körkort är ett krav då en del resor förekommer.

Kontakt och ansökan
Kontakta gärna Monica Klersén HR Specialist Rekrytering på 070 - 653 90 49. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 17 april 2022.

Välkommen med din ansökan!

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.  

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Medarbetare till mark/justerarbeten inför beläggning - Västerbotten

Ansök    Feb 25    NCC AB    Beläggningsarbetare
Vi behöver förstärka vår organisation i Västerbotten med duktiga medarbetare inom mark/justerarbeten inför beläggning. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med mark/justerarbeten. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett... Visa mer
Vi behöver förstärka vår organisation i Västerbotten med duktiga medarbetare inom mark/justerarbeten inför beläggning.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar med mark/justerarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning eller branscherfarenhet vi bedömer som likvärdig.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft. Vi tror att du är självgående och har känsla för att justera fina ytor inför beläggning.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. Tjänsten avser säsongsanställning med placeringsort enligt överenskommelse.

Kontakt och ansökan
Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten? Kontakta vår Operations manager nedan

Fredrik Gustafsson 070-210 98 67 eller mail [email protected]

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 31 mars 2022.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Administratör till Building Norrland (södra Norrland)

Ansök    Feb 1    NCC AB    Ekonomiassistent
Vi söker dig som är nyfiken på byggbranschen och har sinne för service! Inom avdelning Building Norrland ser vi med tillförsikt på framtiden samtidigt som några av våra fantastiska administratörer närmar sig pension varför vi är redo att stärka upp vårt team med nya kollegor! Rollen som administratör I rollen som administratör handlar dina huvudsakliga arbetsuppgifter om att ge support till chefer och medarbetare i deras vardag så att verksamheten kan be... Visa mer
Vi söker dig som är nyfiken på byggbranschen och har sinne för service! Inom avdelning Building Norrland ser vi med tillförsikt på framtiden samtidigt som några av våra fantastiska administratörer närmar sig pension varför vi är redo att stärka upp vårt team med nya kollegor!

Rollen som administratör

I rollen som administratör handlar dina huvudsakliga arbetsuppgifter om att ge support till chefer och medarbetare i deras vardag så att verksamheten kan bedrivas på ett så effektivt och smidigt sätt som möjligt. Alltid med kunden och våra projekt i fokus!

Exempel på arbetsuppgifter som du kommer att hantera i din vardag är fakturering, internbokningar, framtagning av kommunikationsmaterial inför anbud samt viss HR-administration. Då vi lever i en föränderlig värld så får du dock vara beredd på att dina arbetsuppgifter kan komma att anpassas utifrån vad verksamheten behöver som mest.

Din profil

Då det kommer till utbildning och erfarenhet så ser vi att du har lägst gymnasieutbildning och gärna någon vidareutbildning inom ekonomi, administration eller kommunikation. Baskunskaper kopplat till de ekonomiska processerna samt vanligt förekommande ekonomiska berepp kommer att bidra till att du smidigt kommer in i rollen. Körkort (B-behörighet) är meriterande.

Vi förutsätter att du känner dig bekväm med att jobba i digitala system och kan hantera Microsoft 365 (verktyg såsom Excel och PowerPoint) samt ser positivt på de stora investeringar som vi gör på NCC inom IT och digitalisering.

Vi ser att du är prestigelös, flexibel och hjälpsam som person. Vidare så tror vi att du efter en tid hos oss kommer att kunna jobba proaktivt med frågor kopplat till dina ansvarsområden för att på så sätt bidra till effektiva och lönsamma projekt.

Du arbetar på ett strukturerat sätt där din noggrannhet och ditt sinne för ordning och reda kommer till nytta i ditt dagliga arbete.

Eftersom du i den här rollen kommer att ha många olika kontaktytor värderas din samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga högt.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information

Du rapporterar till produktionschef Daniel Ödling och stöttar främst avdelningens södra enhet (Umeå, Örnsköldsvik, Västernorrland samt Jämtland). Möjlig/lämplig placering är Umeå eller Sundsvall. Omfattning:heltid.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Produktionschef Daniel Ödling, 070-516 01 26, alternativt HR Partner Sverker Örmin, 070-562 60 47.

Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna redan idag! Sista ansökningsdag 28/2

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Beläggningsarbetare till Mobile Asphalt, Västerbotten

Ansök    Feb 25    NCC AB    Beläggningsarbetare
Vi behöver förstärka vår organisation i Västerbotten med Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste ... Visa mer
Vi behöver förstärka vår organisation i Västerbotten med Beläggningsarbetare.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. C-körkort är meriterande. Tjänsten avser säsongsanställning med placeringsort enligt överenskommelse. Arbete på annan ort inom länet kan dock bli aktuellt.

Kontaktpersoner

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten? Kontakta vår Operations Manager nedan

Fredrik Holmner 070-030 61 27 eller mail [email protected]    

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Manager of Department Business Control till NCC Industry

Ansök    Feb 1    NCC AB    Business controller
NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial och asfalt. Marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen. Sverige är den enskilt största marknaden med ungefär hälften av omsättningen. Nu söker vi en Manager of Department Business Control till vår Division Stenmaterial, Department North. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generati... Visa mer
NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial och asfalt. Marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen. Sverige är den enskilt största marknaden med ungefär hälften av omsättningen. Nu söker vi en Manager of Department Business Control till vår Division Stenmaterial, Department North. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Rollen som Manager of Deparment Business Control
I rollen som Manager of Deparment Business Control har du på ett direkt och kommersiellt sätt möjlighet att bidra till verksamhetens uppsatta mål genom ekonomistyrning, analys, uppföljning och utveckling. Det innefattar ansvar för ekonomirapportering såsom prognoser, månadsutfall och bokslut, uppföljning av utfall, återkoppling till budget, prognos och kalkyl, samt att säkra rätt bokföring inför rapportering, felhantering och rimlighetsbedömning. Andra delar av rollen innebär att bidra till den totala affärsstyrningen inom avdelningen, driva ekonomiska processer, identifiera ekonomiska möjligheter samt att utveckla det strategiska arbetet över tid. I rollen blir du en viktig del av Department North’s ledningsgrupp.

I rollen ingår personalansvar för en Business Controller och du rapporterar till Manager of Division Control Stone Material.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du är civilekonom eller motsvarande och har flera års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete inom en större verksamhet, där du haft personalansvar. Har du arbetat inom industriell verksamhet och/eller med verksamheter där lagerhållning är en del i verksamheten så är detta meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska samt god IT- och systemvana.

Som person har du ett utpräglat affärsfokus och ledaregenskaper med förmågan att lösa problem, delegera och entusiasmera andra. Du är analytisk och har god förståelse samt intresse för affärens behov av ekonomiska styrmedel.

Du kan se fram emot att vara en del av ett företag där det händer mycket och vi arbetar målmedvetet med att minska både vår egen och våra kunders miljöpåverkan genom att kontinuerligt vässa våra erbjudanden med fler hållbara produkter och lösningar. Hos oss får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans skapar synliga resultat.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas, med placering på NCC:s kontor i Umeå. Avdelningens verksamhet är utspridd över en stor geografi vilket innebär att resor förekommer. B- körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Manager of Division Control Tonje Grönlund på [email protected] alternativt +47 401 05 714 alternativt Karin Strandh, HR Partner, [email protected]

Urvalet sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-02-27. Registrera din ansökan och CV nedan.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ev. sökord: avdelningscontroller, department business control, chefscontroller 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Markarbetare Umeå

Ansök    Jan 24    NCC AB    Väg-och anläggningsarbetare
Nu söker vi engagerade markarbetare till Mark Umeå Vi på NCC ser många fördelar med att ha ett eget team av yrkesmedarbetare som tillsammans med platschef och arbetsledare driver våra projekt säkert, effektivt och framgångsrikt. Inför uppstart av marksäsongen behöver vi därför stärka upp vårt markgäng i Umeå så vi står redo då projekten startar i april/maj. Rollen hos oss Som markarbetare i Umeå får du ett varierande arbete. Projekten varierar i storlek... Visa mer
Nu söker vi engagerade markarbetare till Mark Umeå

Vi på NCC ser många fördelar med att ha ett eget team av yrkesmedarbetare som tillsammans med platschef och arbetsledare driver våra projekt säkert, effektivt och framgångsrikt. Inför uppstart av marksäsongen behöver vi därför stärka upp vårt markgäng i Umeå så vi står redo då projekten startar i april/maj.

Rollen hos oss

Som markarbetare i Umeå får du ett varierande arbete. Projekten varierar i storlek vilket gör att arbetet kan bedrivas både självständigt likväl som i mindre eller större arbetslag. 

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av mark- och/eller anläggningsarbete. Yrkesbevis inom mark är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, ansvarsfull och arbetsvillig. Du gillar att jobba i team men kan även arbeta självständigt när så krävs. Då det ibland uppstår oplanerade händelser är det en fördel att dessutom vara både stresstålig och gilla problemlösning.  

Vidare behöver du:


• Behärska svenska i tal och skrift
• B-körkort är ett krav

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt och Tillit.

Ytterligare information:


• Anställningen är en säsongsanställning, med preliminär start i april - maj.
• Heltid. Dagtid.
• Placeringsort: Umeå

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna projektchef Urban Deijer på mobil 070-2090439.   

Varmt välkommen med din ansökan!  

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Ställningsbyggare Umeå

Ansök    Dec 27    NCC AB    Ställningsbyggare
Vi behöver bli fler Ställningsbyggare i vårt lag! Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnation av en industri.  Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som erbjude... Visa mer
Vi behöver bli fler Ställningsbyggare i vårt lag!
Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnation av en industri. 

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som erbjuder våra kunder, inom industri-och byggsektorn, tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. 

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten och söker nu flera erfarna ställningsbyggare med placering i Umeå.  

Som ställningsbyggare hos oss erbjuds du flera spännande möjligheter. Tillsammans med kunniga och engagerade kollegor kommer du att få arbeta på en stor variation av platser och projekt som t ex industrier, husbyggnationer, vägar, broar, vattenkraftverk, kyrkor. 
 

Det här förväntar vi oss av dig

Du är en erfaren ställningsbyggare med yrkesbevis och även gärna väderskyddsutbildning. Du behöver ha B-körkort.

Du är ansvarsfull, noggrann och arbetar effektivt med hög säkerhetsmedvetenhet. Du kan arbeta både självständigt och vara en bra lagspelare. Hos oss kommer du få samarbeta med människor från olika kulturer - såväl kollegor, kunder som underentreprenörer. 

Ett bra utfört arbete med hög kvalitet och bra service ger oss nya uppdrag och nya kunder.Vi erbjuder

Du välkomnas till en företagskultur som bygger på goda värderingar och en stark gemenskap.  Vi har en vilja att lyckas och utveckla branschen. Vårt arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet är centralt i allt vi gör. Vi vill erbjuda ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsaker till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Som bolag vill vi spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Ytterligare information

Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebook, Instagram eller LinkedIn. 

Kontakt och ansökan

Om du har frågor kan du ringa Platschef Tomas Eriksson, +46761150748 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46706753525.

Skicka in din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast 2022-01-28.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operations Manager till NCC- är du vår nya chef för de mobila verken?

Ansök    Dec 15    NCC AB    Platschef, anläggning
Vi söker en Operations Manager till vår mobila tillverkningsorganisation inom NCC Asfalth North.  I rollen som Operations Manager för våra mobila asfaltsverk ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker. Våra mobila asfaltsfabriker ställs främst upp i de norra delarna av Sverige, men emellanåt får vi uppdrag även i de södra regionerna  I rollen ingår tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd p... Visa mer
Vi söker en Operations Manager till vår mobila tillverkningsorganisation inom NCC Asfalth North. 


I rollen som Operations Manager för våra mobila asfaltsverk ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker. Våra mobila asfaltsfabriker ställs främst upp i de norra delarna av Sverige, men emellanåt får vi uppdrag även i de södra regionerna 

I rollen ingår tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal.  

Dina erfarenheter Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har flera års arbetslivserfarenhet inom asfaltsverksamhet eller annan industriell verksamhet, alternativt bygg- och anläggningsverksamhet. 

Dina egenskaper Du är en självständig, drivande affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra. Du är duktig på att kommunicera och kan skapa och utveckla goda relationer med kunder, kollegor och underleverantörer. 

Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att dina medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö. 

Ytterligare information Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är på något av våra kontor i Umeå, Luleå eller Piteå, alt efter överenskommelse. B-körkort är ett krav. Resor inom regionen förekommer.  

 

Om oss På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Areamanager Mikael Engström, telefon 070-176 27 67. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-01-31. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till NCC Building med placering i Umeå

Ansök    Dec 16    NCC AB    Byggnadsingenjör
Är du redo för nya jobbutmaningar och nyfiken på om NCC i Umeå kan vara arbetsplatsen för dig? Utöver ett team som kan hantera komplexiteten i byggprocessens alla delar och som visar på ett driv utöver det vanliga, så har vi en intressant mix av projekt inom både nyproduktion, ombyggnation samt renovering. Rollen som arbetsledare I samarbete med platschefen leder, fördelar och planerar du arbetet inom tilldelade ansvarsområden i projektet. Till din hjälp... Visa mer
Är du redo för nya jobbutmaningar och nyfiken på om NCC i Umeå kan vara arbetsplatsen för dig? Utöver ett team som kan hantera komplexiteten i byggprocessens alla delar och som visar på ett driv utöver det vanliga, så har vi en intressant mix av projekt inom både nyproduktion, ombyggnation samt renovering.

Rollen som arbetsledare

I samarbete med platschefen leder, fördelar och planerar du arbetet inom tilldelade ansvarsområden i projektet. Till din hjälp har du även ett team med engagerade och kunniga yrkesmedarbetare och specialister som tillsammans med dig ser till att projekten genomförs på bästa tänkbara sätt då det kommer till ekonomi och framdrift.

Du deltar vid framtagning och uppföljning av tidplaner, hanterar samordning av UE, genomför arbetsberedningar tillsammans med medarbetare i teamet och upprättar erfarenhetsåterföring från pågående och avslutade projekt i samråd med platschef. Du följer även upp aktiviteter kopplat till kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Ett av dina viktigaste uppdrag består av att involvera och coacha våra yrkesmedarbetare för att få ut maximalt av både individen och teamet!

Din profil

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet från en arbetsledande roll inom bygg. Utöver detta så söker vi dig som trivs med att lösa problem, är lyhörd, gillar teamarbete och drivs av att försöka överträffa uppsatta mål. Vi ser även att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att du inte räds ny teknik.

Ytterligare information

Placeringsort Umeå. Du rapporterar till platschef.  B-körkort är ett krav.

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten hör då gärna av dig till Projektchef Joakim Westung på telefonnummer    070-257 00 69 Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-01-31.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar Visa mindre

Operations Manager Umeå

Ansök    Dec 22    NCC AB    Platschef, anläggning
Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Som Operations Man... Visa mer
Rollen hos oss
Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med kommuner och Privatkunder. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i området, där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär.


Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av beläggning och/eller markarbeten, samt några års erfarenhet som platschef eller motsvarande roll.

Dina egenskaper
Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är i Umeå med omnejd, med placeringsort Umeå. B-körkort är ett krav.

Kom och väx
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

VIll du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area manager Elias Wallgren, telefon 070- 231 97 20. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2022-02-15.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef anläggning Västerbotten Civil SE North

Ansök    Dec 15    NCC AB    Platschef, anläggning
Vår anläggningsverksamhet i Västerbotten är i en expanderande fas och har en stark position på marknaden framförallt inom vattenkraftsprojekt. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team med ytterligare en Platschef. Känner du dig redo att ta dig an nya utmaningar? Vi erbjuder riktigt spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med ... Visa mer
Vår anläggningsverksamhet i Västerbotten är i en expanderande fas och har en stark position på marknaden framförallt inom vattenkraftsprojekt. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team med ytterligare en Platschef. Känner du dig redo att ta dig an nya utmaningar? Vi erbjuder riktigt spännande projekt i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med hela teamet.

Rollen som Platschef

Som platschef hos NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta projektets planering och genomförande och säkerställa att detta sker med fokus på kvalitet, tid, arbetsmiljö och ekonomi. Till din hjälp har du arbetsledare, yrkesarbetare och specialister som tillsammans med NCC:s underentreprenörer skapar nya landmärken i vår närmiljö. Rollen innebär därmed ett ledaransvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling. Vi på NCC har roliga och utmanande projekt och klarar av komplexiteten genom hela byggprocessen och du som platschef utgör navet i projektet.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial byggteknisk utbildning eller likvärdig kompetens. Du har även flera års erfarenhet av att driva egna projekt i en ledande befattning. Det är meriterande om du innehar Betong Klass 1. För att trivas i rollen som platschef tror vi att du stimuleras av att ha många bollar i luften och att arbeta strukturerat mot deadlines. Du har en god datavana och lätt för att sätta dig in i nya digitala system.

Gällande dina personliga egenskaper så har du goda värderingar som leder till rätt beslut i rätt tid med företagets bästa i fokus. Ditt ledarskap skapar motivation och effektivitet i arbetsgruppen och du föregår alltid med gott exempel. Att bygga goda relationer med både kunder och medarbetare är en naturlig del av din personlighet. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt

Ytterligare information
Anställningen är tillsvidare, arbetsområde kan vara hela Västerbotten därav är B-körkort och egen bil ett krav.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Projektchef André Persson 076-105 52 95

Har du frågor om rekryteringsprocessen? kontakta Hr-partner Lisen Hagberg 079-065 93 35

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Ställningsbyggare Umeå

Ansök    Okt 25    NCC AB    Ställningsbyggare
Vi behöver bli fler Ställningsbyggare i vårt lag! Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos oss får du arbeta med allt ifrån stora till små projekt.  Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har ö... Visa mer
Vi behöver bli fler Ställningsbyggare i vårt lag!
Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos oss får du arbeta med allt ifrån stora till små projekt. 

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och söker flera erfarna ställningsbyggare till vår verksamhet med placering i Umeå.  

Som ställningsbyggare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar och vattenkraftverk. 

Det här förväntar vi oss av dig

Du har förmåga att både arbeta självständigt och vara en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som med våra underentreprenörer. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är lyhörd för att hitta lösningar på uppkomna problem och leverera de bästa lösningarna. Ett bra utfört arbete ger oss nya uppdrag och nya kunder.

Ett krav är att du har yrkesbevis som ställningsbyggare och även gärna väderskyddsutbildning. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsaker till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Som bolag vill vi spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Ytterligare information

Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebooksida. 

Kontakt och ansökan

Om du har frågor kan du ringa PC Tomas Eriksson, +46761150748 eller HR Specialist Annika Lindbäck +46706753525.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast 2021-11-21.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Laboratory Technician Umeå

Ansök    Nov 16    NCC AB    Laboratorietekniker, kemi
Din roll som Laboratory Technician Arbetet innebär i huvudsak löpande tillverkningskontroll av kross och asfaltsprodukter, främst avseende sammansättning och analys av mekaniska egenskaper. Arbetet innefattar allt från mottagning och registrering av prover till analys och resultatredovisning till kund. Verksamheten bedrivs enligt ackrediterade metoder samt branschens regelverk. Dina erfarenheter Vi söker Dig som minst har gymnasieutbildning eller motsva... Visa mer
Din roll som Laboratory Technician
Arbetet innebär i huvudsak löpande tillverkningskontroll av kross och asfaltsprodukter, främst avseende sammansättning och analys av mekaniska egenskaper. Arbetet innefattar allt från mottagning och registrering av prover till analys och resultatredovisning till kund. Verksamheten bedrivs enligt ackrediterade metoder samt branschens regelverk.

Dina erfarenheter
Vi söker Dig som minst har gymnasieutbildning eller motsvarande med teknisk inriktning. Du kan också ha examen från teknisk utbildning på högskolenivå. Har du tidigare arbetat med laboratorieprovning och kvalitetsarbete är det meriterande. Du ska ha goda datakunskaper, analytisk förmåga, samt ha lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift, då vi har höga krav på dokumentation och rapportering.

Dina egenskaper
Vi söker Dig som är positiv som person och har god social kompentens. Du är kvalitetsmedveten, analytisk och har ordningssinne. Flexibilitet och viljan att lära sig nya saker är viktiga egenskaper. Då vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma målsättningar är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp tillsammans med dina arbetskamrater. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt att du är motiverad, kan ta egna initiativ samt arbeta självständigt.

Ytterligare information
Tjänsten avser en visstidsanställning till och med sista november 2022 i samband med föräldraledighet. Anställningen är på heltid med placering på vårt väglaboratorium i Umeå.

B-körkort är ett krav. Arbetstiden är dagtid, övertid kan förekomma. Arbetet innebär en del fysiskt arbete med tunga lyft.

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar

 

 

Vill du veta mer om rollen som Laboratory Technician hos oss? Kontakta gärna HR-Partner Fredric Westling tfn: 070-721 78 72 eller Laboratory Team Manager Gustav Brändström, tfn: 073- 056 74 65. ?
Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 15 dec 2021. Visa mindre

HR-generalist till NCC Industry

Ansök    Aug 25    NCC AB    HR-specialist/HR-adviser
Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Vi söker nu en HR-generalist till vår svenska HR-gruppering inom Industry där du får mycket goda insikter i en betydande affär samtidigt som du utvecklar ditt kunnande inom HR. Rollen som HR-generalist Som HR-generalist a... Visa mer
Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Vi söker nu en HR-generalist till vår svenska HR-gruppering inom Industry där du får mycket goda insikter i en betydande affär samtidigt som du utvecklar ditt kunnande inom HR.

Rollen som HR-generalist
Som HR-generalist arbetar du i huvudsak med operativa arbetsuppgifter såsom HR-administration, kollektivavtalsfrågor och rekrytering. Du är även ett stöd till chefer i HR-processer som exempelvis talanginventering, lönerevisioner och bonushantering. Du arbetar i nära samarbete med verksamhetens HR-partners.

Arbetsuppgifter:


• Självständigt driva rekryteringsprocessen från start till mål i tätt samarbete med rekryterande chefer
• Kollektivavtalsfrågor
• Ge stöd och råd till chefer och anställda i organisationen
• Utveckla, implementera och underhålla processer
• Bidra i det kontinuerliga arbetet med företagets värderingar

Du tillhör ett team om 15 HR-kollegor i Norden, varav 9 kollegor i Sverige. Du rapporterar till en av våra HR-Partner som sitter placerad i Umeå.

Din profil
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot HR samt något års erfarenhet av HR-arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av rekrytering och/eller erfarenhet av arbete med SEKO Väg- och banavtalet alternativt intresse för arbetsrätt och kollektivavtalsfrågor.

Som person är du en självgående problemlösare som får saker gjorda. Du trivs i ett sammanhang med en hög grad av flexibilitet och i teamet är du är en lagspelare som har lätt för att möta andra människor. Du är van vid att strukturera en stor variation av administrativa arbetsuppgifter, trivs med att ge service och är van vid att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Din svenska och engelska är god i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är placerad på vårt kontor i Umeå, provanställning kommer tillämpas. Resor kommer att ingå i tjänsten. B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Fredric Westling, HR Partner, [email protected], 070 721 78 72 alternativt Anette Lindström, HR Partner, [email protected], 070 257 00 98.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-09-12.

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

KMA-samordnare

Ansök    Aug 12    NCC AB    Arbetsmiljöinspektör
Trivs du med att arbeta produktionsnära och har erfarenhet av Kvalitets, Miljö- och Arbetsmiljöarbete? Vi söker nu en KMA-samordnare som kan stötta oss i ett av våra största projekt inom Civil SE North. Vi har fått förtroendet av Trafikverket att färdigställa en del av Västra Länken vilket i dagsläget är ett av Umeås största mark- och anläggningsprojekt.   Rollen som KMA-samordnare Som KMA-samordnare har du en viktig roll inom vår projektverksamhet där ... Visa mer
Trivs du med att arbeta produktionsnära och har erfarenhet av Kvalitets, Miljö- och Arbetsmiljöarbete?

Vi söker nu en KMA-samordnare som kan stötta oss i ett av våra största projekt inom Civil SE North. Vi har fått förtroendet av Trafikverket att färdigställa en del av Västra Länken vilket i dagsläget är ett av Umeås största mark- och anläggningsprojekt.  

Rollen som KMA-samordnare
Som KMA-samordnare har du en viktig roll inom vår projektverksamhet där du kommer att stötta, driva och bistå med specialistkunskap inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Arbetet är till stor del operativt och du kommer stödja projektledningen praktiskt och administrativt i arbetet med att planera, leda och hantera projektets aktiviteter gällande KMA. Det innebär bl.a upprättande av projektets planer, säkerställa interna och externa krav, genomföra skyddsronder, utföra miljöprovtagningar samt följa upp egenkontroller och dokumentation. Du kommer även ta en aktiv roll i det systematiska KMA-arbetet där du bidrar med att synliggöra krav, skapa struktur och förutsättningar för att leverera ett bra resultat.

Du kommer inneha ett brett kontaktnät i dina projekt och arbeta aktivt med att involvera olika funktioner i vad som behöver göras, där du med din kunskap är en värdefull resurs och stöd så att våra projekt blir framgångsrika. Vi tror att du drivs av att hitta förbättringar som gör skillnad.  

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö med övervägande del mot produktionsrelaterad verksamhet. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är en generalist, där du har erfarenhet av samtliga discipliner och har erfarenhet av arbete i större projekt.

Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor såväl internt som externt. Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, självgående, utvecklingsorienterad och ansvarsfull. För att lyckas i rollen behöver du även ha en pedagogisk och kommunikativ förmåga där du på ett tydligt och självklart sätt får med dig din omgivning. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt och du gillar den administrativa delen samt trivs med närheten till pulsen ute i produktion.

Kontakt och Din ansökan
Vid frågor kontakta Produktionschef Mikael Dahlberg 070-316 93 08

Vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag 4/9.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Mekaniker till NCC Asfalt Nord

Vi söker nu en mekaniker till vår verkstad i Umeå Din roll Din roll innebär arbete med reparationer och underhåll av asfaltsläggare, vältar, traktorer, borrvagnar samt övriga fordon. Dina erfarenheter Vi tror att du har erfarenhet av elektronik, hydraulik, bensin- och dieselmotorer samt el- och gassvetsning. Datakunskaper är en fördel. Dina egenskaper Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten sammansvetsad grupp. Du tar initiativ och kan fatta... Visa mer
Vi söker nu en mekaniker till vår verkstad i Umeå

Din roll
Din roll innebär arbete med reparationer och underhåll av asfaltsläggare, vältar, traktorer, borrvagnar samt övriga fordon.

Dina erfarenheter
Vi tror att du har erfarenhet av elektronik, hydraulik, bensin- och dieselmotorer samt el- och gassvetsning. Datakunskaper är en fördel.

Dina egenskaper
Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten sammansvetsad grupp. Du tar initiativ och kan fatta egna beslut. En del arbetsuppgifter sker ute i fält vilket kräver att du är flexibel och effektiv.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning med placering i Umeå. I tjänsten ingår resor inom AC och BD Län. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsterna hos oss? Kontakta gärna site manager Peter Häggkvist tel 070-386 93 76. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 23 augusti 2021.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektchef Civil North

Projektchef – större infrastrukturprojekt Vill du var med och utvecklas tillsammans med oss på NCC? Vår väg- och järnvägsverksamhet ska utökas vilket kommer att innebära att du får vara med och tillsammans med dina kollegor forma denna verksamhet. Norra Sverige är på stark tillväxt vilket kommer att genera många nya spännande infrastruktur-projekt. Som en stor aktör på marknaden med en gedigen kunskapsbank och vill vi naturligtvis vara med och forma vår i... Visa mer
Projektchef – större infrastrukturprojekt
Vill du var med och utvecklas tillsammans med oss på NCC? Vår väg- och järnvägsverksamhet ska utökas vilket kommer att innebära att du får vara med och tillsammans med dina kollegor forma denna verksamhet.

Norra Sverige är på stark tillväxt vilket kommer att genera många nya spännande infrastruktur-projekt. Som en stor aktör på marknaden med en gedigen kunskapsbank och vill vi naturligtvis vara med och forma vår infrastruktur i norra Sverige. Vi är duktiga och kända för att jobba i olika samverkansformer.

Idag har vi en stabil orderstock där vi bland annat bedriver två stora vägprojekt, Västra länken E09 i Umeå och E 14 i Sundsvall, i samarbete med våra lokala produktionsenheter. Vi ser dessutom att fler stora utmanande väg- och järnvägsprojekt är på gång att upphandlas i vår region (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland). Dessa vill vi gärna vara med och bygga. Av den anledningen behöver vi utöka vår verksamhet med två projektchefer. En som kommer att ansvara för norra Norrland d v s Västerbotten och Norrbotten samt en för södra Norrland med ansvar för Västernorrland och Jämtland.

Avdelningen Civil SE North bygger och renoverar infrastruktur. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion och underhåll inom infrastruktur, anläggningsarbeten och service inom mark- och VA-arbeten mm. Avdelningen omsätter ca 2 miljarder kronor och vi är ca 450 medarbetare. Vi är uppdelade i sju produktionsområden där du kommer att tillhöra produktionsområdet Väg/Järnväg i Norrland.

Rollen som Projektchef
Som Projektchef kommer du att få ansvaret för projekt större än 100 Mkr samt bli personalansvarig för bland annat platschefer, arbetsledare.

Ditt uppdrag blir att ha det övergripande ansvaret för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar enligt vårt kontrakt med kunden. Du är med i tidigt skede, sköter kundkontakter och ansvarar för att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I din roll driver och leder du produktionsprocessen tillsammans med övriga medarbetare samt ser till att projektet genomförs i överensstämmelse med NCC:s värderingar; Ärlighet, Tillit och Respekt.

Att säkerställa att vi våra arbetsplatser arbetar på ett säkert sätt är en av de viktigaste uppgifterna du kommer att få och som du självklart kommer att prioritera.

Din närmaste chef blir produktionschef Pär Burlin som är ansvarig för produktionsområdet Väg-/järnväg i Norrland.

Din profil
Du har flerårig erfarenhet från byggproduktion inom anläggning med betoning på väg och järnvägs erfarenhet alternativt från beställarsidan. I grunden har du en byggteknisk utbildning och goda kunskaper i entreprenadjuridik.

Då du får det övergripande ansvaret för både projektens ekonomi samt personal behöver du ha mycket goda kunskaper om hela produktionsprocessen vilket innefattar planering, produktionskalkyler, riskbedömningar, ekonomisk uppföljning, olika produktionsmetoder samt ledarerfarenhet. Du trivs i en roll med många kontakter och förstår vikten i att skapa team som fungerar tillsammans.

En av dina drivkrafter är att göra affärer och du förstår därför betydelsen av att bygga nära kundrelationer så att ni tillsammans skapar bra projekt. Vi tror också att du har förmågan att behåll lugnet i stressade situationer och att du vågar fatta beslut under press.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på något av våra kontor i Norrland. Du kommer att ansvara för ett geografiskt område vilket innebära en hel del resor. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten.

Kontakt och ansökan
Har du frågor kring tjänsten kontakta Produktionschef Pär Burlin, 070-325 97 60 eller HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Vi har dock semester t o m den 9 augusti så då är du välkommen att kontakta oss. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Sista ansökningsdagen är den 15 augusti. Vi kommer att påbörja genomgången av ansökningarna omkring den 16 augusti.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

NCC Building Norrland söker Betongarbetare till Umeå

Ansök    Aug 4    NCC AB    Betongarbetare
NCC Building söker Betongarbetare till Umeå. Vi behöver nu förstärka gruppen med betongarbetare då vi har många nya stora projekt.  Tjänsten är placerad i Umeå men arbeten kan ske över närliggande geografier. Som Betongarbetare hos oss kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens. Vi ser att du arbetar självständigt med armering och gjutning samt har en vana att läsa armeringsritningar och kan arbeta efter dessa. Vi söke... Visa mer
NCC Building söker Betongarbetare till Umeå.

Vi behöver nu förstärka gruppen med betongarbetare då vi har många nya stora projekt.  Tjänsten är placerad i Umeå men arbeten kan ske över närliggande geografier.

Som Betongarbetare hos oss kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens. Vi ser att du arbetar självständigt med armering och gjutning samt har en vana att läsa armeringsritningar och kan arbeta efter dessa.

Vi söker dig som har yrkesbevis som betongarbetare och minst 3 års arbetslivserfarenhet av arbete inom nyproduktion hus/bostäder. Körkort är ett krav för anställning.   

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då väder och stor geografi påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen är en tillsvidareanställning. Stationeringsort är Umeå,

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt,

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Supervisor/Arbetsledare NCC Industry

Ansök    Jul 5    NCC AB    Arbetsledare, anläggning
Vi behöver förstärka vår verksamhet inom NCC Industry AB, Sector Stone Materials Area North, med en drivande Supervisor. Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Rollen som Supervisor/Arbetsledare I rollen som Supervisor/Arbetsledare planerar, leder och fördelar du arbete och resurser inom täktverksamheter inom ett av Site Managerområdena i Area North. Det innebär att du säkerställer att de anläggningar du ansvar... Visa mer
Vi behöver förstärka vår verksamhet inom NCC Industry AB, Sector Stone Materials Area North, med en drivande Supervisor. Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Rollen som Supervisor/Arbetsledare
I rollen som Supervisor/Arbetsledare planerar, leder och fördelar du arbete och resurser inom täktverksamheter inom ett av Site Managerområdena i Area North. Det innebär att du säkerställer att de anläggningar du ansvarar för följer gällande tillstånd, att produktionen sker enligt produktionsplanering och fastställda kvalitetsramar samt att produktionen sker så effektivt som möjligt utifrån marknadens efterfrågan. I rollen ingår även att provtagning genomförs i enlighet med kontrollprogram/kontrollplaner, samt säkerställande av regelefterlevnad enligt våra ordnings- & skyddsregler genom ett aktivt arbetsmiljöarbete. Du har även arbetsledande ansvar för underställd personal. Till din hjälp har du engagerade yrkesarbetare och underentreprenörer. Ditt arbetsområde blir främst i täkter runt Umeå och du rapporterar till Site Manager.

Din profil 
Du har teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du har flerårig erfarenhet inom krossverksamhet alternativt bygg- och anläggningsbranschen, samt tidigare erfarenhet av att leda underställd personal. Du har god datavana och viss erfarenhet av administrativt arbete. Praktisk erfarenhet av mottagning av material för återvinning eller deponering är meriterade.

Du är en drivande och engagerad person som vill leda och skapa resultat tillsammans med oss. Du är noggrann, kommunikativ och relationsinriktad då du ser värdet av att utveckla goda relationer med kollegor och underleverantörer.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning med placering på vår site i Umeå (Stöningsberget) men arbete kommer även att bedrivas på våra andra anläggningar i Västerbotten.
Provanställning kan tillämpas vid behov. Då tjänsten innebär resor i området är B-körkort och tillgång till egen bil ett krav för tjänsten. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur. 

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Site Manager Örjan Lidström på telefon 070-207 58 00, eller via e-mail, [email protected]

Urval kommer att påbörjas vecka 32. Sista ansökningsdag är 2021-08-08. På grund av semestertider kommer vi inte att kunna besvara dina frågor om tjänsten from. 21-07-05 tom. 21-07-26. Ansök genom att registrera din ansökan och CV nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Ställningsbyggare Umeå

Ansök    Maj 4    NCC AB    Ställningsbyggare
Vi behöver bli fler Ställningsbyggare i vårt lag! Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos oss får du arbeta med allt ifrån stora till små projekt.  Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har ö... Visa mer
Vi behöver bli fler Ställningsbyggare i vårt lag!
Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos oss får du arbeta med allt ifrån stora till små projekt. 

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se

Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och söker flera erfarna ställningsbyggare till vår verksamhet med placering i Umeå.  

Som ställningsbyggare hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra industrikunder, på fasader, hus, broar och vattenkraftverk. 

Det här förväntar vi oss av dig

Du har förmåga att både arbeta självständigt och vara en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor, kunder som med våra underentreprenörer. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är lyhörd för att hitta lösningar på uppkomna problem och leverera de bästa lösningarna. Ett bra utfört arbete ger oss nya uppdrag och nya kunder.

Ett krav är att du har yrkesbevis som ställningsbyggare och även gärna väderskyddsutbildning. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap och utbildning. Vi tror att det är en bidragande orsaker till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.

Som bolag vill vi spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Ytterligare information

Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. Gå gärna in och läs mer om oss på www.bergnaset.se eller kika in hur vår vardag kan se ut på vår Facebooksida. 

Kontakt och ansökan

Om du har frågor kan du ringa HR Specialist Annika Lindbäck +46706753525.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast 2021-05-30.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

KMA-samordnare

Ansök    Jun 22    NCC AB    Arbetsmiljöinspektör
Trivs du med att arbeta produktionsnära och har erfarenhet av Kvalitets, Miljö- och Arbetsmiljöarbete? Vi söker nu en KMA-samordnare som kan stötta oss i ett av våra största projekt inom Civil SE North. Vi har fått förtroendet av Trafikverket att färdigställa en del av Västra Länken vilket i dagsläget är ett av Umeås största mark- och anläggningsprojekt.   Rollen som KMA-samordnare Som KMA-samordnare har du en viktig roll inom vår projektverksamhet d... Visa mer
Trivs du med att arbeta produktionsnära och har erfarenhet av Kvalitets, Miljö- och Arbetsmiljöarbete?

Vi söker nu en KMA-samordnare som kan stötta oss i ett av våra största projekt inom Civil SE North. Vi har fått förtroendet av Trafikverket att färdigställa en del av Västra Länken vilket i dagsläget är ett av Umeås största mark- och anläggningsprojekt.

 

Rollen som KMA-samordnare

Som KMA-samordnare har du en viktig roll inom vår projektverksamhet där du kommer att stötta, driva och bistå med specialistkunskap inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Arbetet är till stor del operativt och du kommer stödja projektledningen praktiskt och administrativt i arbetet med att planera, leda och hantera projektets aktiviteter gällande KMA. Det innebär bl.a upprättande av projektets planer, säkerställa interna och externa krav, genomföra skyddsronder, utföra miljöprovtagningar samt följa upp egenkontroller och dokumentation. Du kommer även ta en aktiv roll i det systematiska KMA-arbetet där du bidrar med att synliggöra krav, skapa struktur och förutsättningar för att leverera ett bra resultat.

Du kommer inneha ett brett kontaktnät i dina projekt och arbeta aktivt med att involvera olika funktioner i vad som behöver göras, där du med din kunskap är en värdefull resurs och stöd så att våra projekt blir framgångsrika. Vi tror att du drivs av att hitta förbättringar som gör skillnad.  

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö med övervägande del mot produktionsrelaterad verksamhet. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är en generalist, där du har erfarenhet av samtliga discipliner och har erfarenhet av arbete i större projekt.

Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor såväl internt som externt. Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, självgående, utvecklingsorienterad och ansvarsfull. För att lyckas i rollen behöver du även ha en pedagogisk och kommunikativ förmåga där du på ett tydligt och självklart sätt får med dig din omgivning. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt och du gillar den administrativa delen samt trivs med närheten till pulsen ute i produktion.

Kontakt och Din ansökan
Vid frågor kontakta Produktionschef Mikael Dahlberg 070-316 93 08

Vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag 31/7.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Specialist Hållbarhetscontroller Building Sverige

Ansök    Maj 18    NCC AB    Miljöcontroller
Specialist Hållbarhetscontroller – med analytisk förmåga Hos oss kommer du att få alla möjligheter att vara med och utveckla vårt hållbarhetsarbete genom att ansvara för att följa upp och rapportera hur hållbarhetsarbetet i affärsområdet Building efterlevs. Detta är en viktig del i vårt arbete med att nå högt ställda mål inom bland annat klimatområdet. För NCC handlar hållbarhet om att ta hänsyn till nuvarande och framtida generationers behov, öka sin för... Visa mer
Specialist Hållbarhetscontroller – med analytisk förmåga
Hos oss kommer du att få alla möjligheter att vara med och utveckla vårt hållbarhetsarbete genom att ansvara för att följa upp och rapportera hur hållbarhetsarbetet i affärsområdet Building efterlevs. Detta är en viktig del i vårt arbete med att nå högt ställda mål inom bland annat klimatområdet.

För NCC handlar hållbarhet om att ta hänsyn till nuvarande och framtida generationers behov, öka sin förmåga till lönsam tillväxt samt att ta långsiktigt ansvar i den dagliga verksamheten. NCC:s hållbarhetsarbete är grunden för NCC:s framtida utveckling vilket styrs av koncernensramverk för hållbarhet och uppförandekod samt policy.

Affärsområdet Building Sverige bygger och renoverar hållbara bostäder och kommersiella byggnader för offentliga och privata kunder i Sverige. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar vi projekt tillsammans med våra kunder i tidiga skeden. Du kommer att rapportera till Buildings Hållbarhetschef och ingå i ett team på fyra personer som arbetar centralt med Buildings strategiska hållbarhetsfrågor.

Rollen som Hållbarhetscontroller
I rollen som hållbarhetscontroller kommer du att ansvara för affärsområdet Buildings rapportering av olika hållbarhetsdata, bland annat till koncernens hållbarhetsredovisning samt till de olika verksamheterna. Du kommer även att ansvara för uppföljning av affärsområdets hållbarhetsmål och att spåra framsteg relaterade till våra höst satta hållbarhetsmål.

Eftersom vi vill ta nya steg framåt i vårt sätt att följa upp hållbarhetsdata kommer arbetet att innebära att du ska finna nya vägar och kanske även nya verktyg för att hitta bästa sättet att strukturera upp, analysera och mäta den data vi behöver. Sedan några år är NCC:s stora satsning att koppla ihop information från olika system. Du kommer att vara involverad i detta ur ett hållbarhetsperspektiv. Informationen ska efter den samlas in även kommunicerad tillbaka till vår verksamhet så att vi kan nå våra högt satta mål inom hållbarhet och bli klimatneutrala 2045.

För att stödja en effektiv styrning av verksamheten använder NCC ett processorienterat verksamhetssystem, certifierat enligt ISO 14001.

I mån av din tid samt vid behov kommer du även att stötta dina kollegor i gruppen med övriga frågor som berör hållbarhetsarbetet.

Din Profil
Vi tror att du är civilingenjör alternativt civilekonom med inriktning på hållbarhet, ekonomi eller analys och med minst tre års erfarenhet inom något av dessa områden. Har du dessutom erfarenhet av hållbarhetsrapportering, redovisning av klimatutsläpp, GRI-rapportering samt arbete med ISO 14001, oavsett bransch är detta meriterande.

Du har en god analytisk förmåga samt intresse för att analysera och värdera data för att därifrån dra slutsatser samt tillsammans med enheten återkoppla dessa tillbaka ut till organisationen. Med uthållighet, kreativitet, ett strukturerat arbetssätt och en analytisk förmåga hittar du de bästa lösningarna.

Dina kollegor kommer kanske att finnas på olika orter i Sverige så det är bra att du känner dig trygg med att arbeta självständigt. Å andra sidan kommer du att ha kontakt med många interna kollegor samt även behöva söka upp information externt. Detta innebär att du trivs med att bygga relationer.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placeringsort Solna, Göteborg. Malmö eller vid något annat av våra kontor i Sverige. Resor inom Sverige kan förekomma.

Kontakt och Ansökan
Du är välkommen att kontakta Hållbarhetschef Maria Bueno Eriksson på 070-644 35 96 alternativt HR Specialist Rekrytering Monica Klersén på 070-653 90 49. För att söka tjänsten registrerar du ditt CV eller Linkedinprofil via länken nedan senast den 18 juni 2021.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Junior Engineer - Stenmaterial

Ansök    Feb 27    NCC AB    Logistikingenjör
Inom Area North söker vi dig som vill hjälpa oss utveckla våra processer för framtidens hållbara samhälle. I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme året om! Materialet behövs för byggnation av vägar och järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong. Vi vill producera denna viktiga råvara på ett hållbart sätt. Det innebär att vi eftersträvar resurs- och energieffektiv tillverkning, god arbetsmiljö oc... Visa mer
Inom Area North söker vi dig som vill hjälpa oss utveckla våra processer för framtidens hållbara samhälle. I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme året om! Materialet behövs för byggnation av vägar och järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong. Vi vill producera denna viktiga råvara på ett hållbart sätt. Det innebär att vi eftersträvar resurs- och energieffektiv tillverkning, god arbetsmiljö och genomtänkt logistik samt stor hänsyn till miljö och samhälle.

 

Rollen som Junior Engineer
Som Junior Engineer kommer du att erbjudas en bra start hos oss som inkluderar grundläggande utbildningar och intressanta besök. Inledningsvis ska du specialisera dig på att arbeta med miljövarudeklarationer (eng. EPD) för våra produkter tillverkade i norra Sverige. Deklarationerna beskriver olika produkters miljöprestanda och för att kunna göra sådana måste du sätta dig in i våra processer, vår förbrukning av tillsatsvaror och energi samt lära känna våra medarbetare.  Deklarationerna kommer att användas för processoptimering men också presenteras för miljömedvetna kunder som verkligen vill veta vad de köper. Med den starten tror vi att du har alla möjligheter att utvecklas vidare i vår produktionsverksamhet.

 

Din profil
Du har en ingenjörsutbildning/naturvetenskaplig utbildning (120, 180 el 300 hp) från yrkeshögskola, högskola eller universitet med inriktning mot produktion eller logistik. Du är nyutexaminerad eller har högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet efter avslutad utbildning. Du värdesätter hållbarhetsfrågor och vill arbeta med detta intressanta och viktiga område på ett konkret sätt.

Du är logisk, metodisk och tycker om att tänka steg för steg för att kunna sätta samman helheter och nå resultat. Du har lätt för att ta skapa kontakt med andra människor och vågar fråga när du vill öka din förståelse. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du arbetar självständigt med stöd av din handledare och vår expert inom miljövarudeklarationer.

 

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning. Placeringsort är vid någon av NCCs etableringsorter i Norrland dvs Umeå, Sundsvall, Östersund eller Gävle. Då tjänsten kräver resor är B-körkort och tillgång till bil ett krav. Resor med övernattning förekommer.

 

Kontakt och ansökan
Kontakta gärna rekryteringsspecialist Karin Österman de Wall, 079- 078 72 10 för ytterligare information om tjänsten. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 26:e mars 2021. Registrera din ansökan och CV nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss 
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Markarbetare Umeå

Ansök    Mar 5    NCC AB    Väg-och anläggningsarbetare
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Nu söker vi engagerade markarbetare till Mark Umeå Vi på NCC ser många fördelar med att ha ett eget team av yrkesmedarbetare som tillsammans med platschef och arbetsledare dri... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.Nu söker vi engagerade markarbetare till Mark Umeå

Vi på NCC ser många fördelar med att ha ett eget team av yrkesmedarbetare som tillsammans med platschef och arbetsledare driver våra projekt säkert, effektivt och framgångsrikt. Inför uppstart av marksäsongen behöver vi därför stärka upp vårt markgäng i Umeå så vi står redo då projekten startar i april/maj.

Rollen hos oss

Som markarbetare i Umeå får du ett varierande arbete. Projekten varierar i storlek vilket gör att arbetet kan bedrivas både självständigt likväl som i mindre eller större arbetslag. 

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av mark- och/eller anläggningsarbete. Yrkesbevis inom mark är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, ansvarsfull och arbetsvillig. Du gillar att jobba i team men kan även arbeta självständigt när så krävs. Då det ibland uppstår oplanerade händelser är det en fördel att dessutom vara både stresstålig och gilla problemlösning.  

Vidare behöver du:


• Behärska svenska i tal och skrift
• B-körkort är ett krav

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt och Tillit.

Ytterligare information:


• Anställningen är en säsongsanställning, med preliminär start i april - maj.
• Heltid. Dagtid.
• Placeringsort: Umeå

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna projektchef Urban Deijer på mobil 070-2090439.   

Om oss

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-03-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operations Manager till NCC Asfalt Sector North, Umeå

Ansök    Mar 1    NCC AB    Platschef, anläggning
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med di... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöRollen hos oss
Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, med kommuner och privata som främsta kunder. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i området, där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär.


Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av beläggning och/eller markarbeten, samt några års erfarenhet som platschef eller motsvarande roll.

Dina egenskaper
Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är i Umeå med omnejd, med placeringsort Umeå. B-körkort är ett krav.

Kom och väx
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

VIll du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area manager Elias Wallgren, telefon 070- 231 97 20. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-03-20.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Processtekniker till NCC asfalt Nords mobila asfaltsverk

Ansök    Jan 22    NCC AB    Asfaltmaskinist
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö   Rollen hos oss I rollen som verksmaskinist ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker samt reparations- och underhållsarbeten. Våra mobila asfaltsfabriker ställs främst ... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö 

Rollen hos oss

I rollen som verksmaskinist ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker samt reparations- och underhållsarbeten. Våra mobila asfaltsfabriker ställs främst upp i de norra delarna av Sverige, men emellanåt får vi uppdrag även i de södra regionerna. Under högsäsong förekommer varierande arbetstider. Vintertid mestadels reparation och underhåll inför kommande säsong med lite friare arbetstider/Tid för ledighet.  

Dina erfarenheter

Du har erfarenhet från serviceinriktat arbete och gärna av liknande arbetsuppgifter gärna med inriktning el, mekanik samt att du är van att arbeta i datormiljö. Praktisk erfarenhet från beläggning/verksmaskinist är meriterande även praktisk erfarenhet från Krossverk/Betong stationer/Större industrier såväl som svets och mekaniker ses som meriterade.

Dina egenskaper

Som person är du stresstålig och har god samarbetsförmåga, är självgående och kreativ. Du bör vara svets- och reparationskunnig.

Ytterligare information

B-körkort krävs och tillgång till egen bil.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid, placeringsort efter överenskommelse.

Eftersom arbetsplatsen är mobil är arbete på andra orter än placeringsorten vanligt förekommande.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Andreas Wåhlstedt, Operation Manager tfn 079-065 92 91. Registrera din ansökan och CV nedan.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-02-21.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det Du som påverkar Din utveckling.

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Entreprenadingenjör Mark Umeå

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Rollen hos oss Som entreprenadingenjör har du en viktig roll då du är delaktig i olika skeden av projektet vilket också medför stor variation av arbetsuppgifter. Du stöttar fr... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.Rollen hos oss
Som entreprenadingenjör har du en viktig roll då du är delaktig i olika skeden av projektet vilket också medför stor variation av arbetsuppgifter. Du stöttar främst plats- och projektchef men även övriga i projektorganisationen. Du ska vara väl insatt i kontraktshandlingar för projektet och stödja platschefen i uppföljningar. Du är behjälplig vid produktionsförberedelser, upprättande av planeringsunderlag, utredningar samt avstämning och uppföljning av ekonomi, produktionskalkyler, entreprenadhandlingar och tidplan. Du arbetar även med frågor som rör inköp, projektering, kalkylunderlag och ÄTA-hantering. Beroende på projektens storlek och komplexitet stöttar du ett eller flera projekt samtidigt.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Dina erfarenheter
Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen, gärna med erfarenhet av arbete ute i produktion. Har du erfarenhet av tidplanering, produktionskalkyler och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande. 

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper
Du trivs i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, är noggrann, har god problemlösningsförmåga och ett sinne för affärer. Du gillar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas är det viktigt att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa och etablera goda relationer samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad och trivs med ett resultatorienterat arbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid.

Placering: Umeå.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta gärna Produktionschef Mikael Dahlberg, tel: 070-316 93 08 eller Projektchef Urban Deijer, tel: 070-209 04 39.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-03-07.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sprängarbas till NCC Stenmaterial Norra Berggruppen

Ansök    Feb 24    NCC AB    Bergsprängare
Vi behöver förstärka vår organisation i Västerbotten med en kompetent och erfaren medarbetare. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges största sprängarteam ovanjord. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Sektor Stenmaterial ingår i affärsområdet Industry. Vi producerar och säljer stenmaterial från grus- och bergtäkter ... Visa mer
Vi behöver förstärka vår organisation i Västerbotten med en kompetent och erfaren medarbetare.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges största sprängarteam ovanjord. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Sektor Stenmaterial ingår i affärsområdet Industry. Vi producerar och säljer stenmaterial från grus- och bergtäkter till bygg- och anläggningsbranschen. Vi finns på en rad olika orter i hela Sverige och är uppdelade i regioner.

Rollen som Sprängarbas
Som Sprängarbas hos oss på NCC Industry Berggrupp arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer arbeta med att planera, utföra, dokumentera och ansvara för små och stora sprängningar såväl på entreprenader som i täkter. Du kommer att arbeta i ett stort geografiskt område i norra Sverige, även arbete på annan ort bli aktuellt.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Men även du med mindre erfarenhet och ett starkt intresse för yrket kan vara den vi söker. Meriterande om du har grundkurs i sprängteknik och någon ytterligare utbildning inom området. 

Du är ansvarsfull, gillar att jobba i team och som sätter säkerheten först. Du har en naturlig egenskap att vårda relationer med våra kunder och leverantörer. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Ytterligare information
B-körkort och viss datorvana är ett krav för denna tjänst. Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning.
 

Kontakt och ansökan
Kontakta gärna Site Manager Daniel Forsgärde, 070- 207 11 89 för ytterligare information om tjänsten. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 24 mars 2021. Registrera din ansökan och CV nedan.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Ställningsmontör Bergnäset

Ansök    Jan 21    NCC AB    Ställningsbyggare
Ställningsbyggare till Umeå   Bergnäset Ställningsmontage AB är Sveriges största ställningsföretag och erbjuder kunder inom industrin och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Verksamheten har funnits i över 40 år på marknaden och ingår i NCC koncernen.   Kom och hjälp oss att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi. För att vi ska lyckas med alla spänn... Visa mer
Ställningsbyggare till Umeå
 


Bergnäset Ställningsmontage AB är Sveriges största ställningsföretag och erbjuder kunder inom industrin och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Verksamheten har funnits i över 40 år på marknaden och ingår i NCC koncernen.

 

Kom och hjälp oss att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi. För att vi ska lyckas med alla spännande uppdrag, behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och söker därför erfarna ställningsbyggare med lokal förankring till vår verksamhet i Umeå.

Som ställningsmontör hos Bergnäset har du ett omväxlande jobb med stort eget ansvar för att se till att våra kunder fortsätter att vara nöjda. Du bygger ställning inne på industrier, för fasader, hus, broar och i vattenkraftverk. Ett spännande arbete där ingen dag är sig lik.

Det här förväntar vi oss av dig

Som person är du självständig, engagerad och kan planera ditt arbete. Du drivs av att få kunden nöjd vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. En bra lagspelare med god kommunikationsförmåga.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som har yrkesbevis som ställningsbyggare samt gärna väderskyddsutbildning. Du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt då vi arbetar mycket med våra värderingar och därför fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är ett företag med positiv anda där vi tycker det är roligt att gå till jobbet. Vi arbetar för en god arbetsmiljö och förväntar oss att du identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.

Ytterligare information

Arbetstiderna är mån-fre 07:00-16:00. B-körkort är ett krav.

Kontakta gärna Stefan Sjölund på 072-2038805, vid frågor om tjänsten

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 5 februari 2021.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

KMA Coordinator

Ansök    Jan 21    NCC AB    Kvalitetssamordnare
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö KMA Coordinator Kraven på Miljö och Kvalitet är omfattande och komplexa inom Asfaltsområdet. Vi söker därför en medarbetare till Sektor Asfalt Nord som får rollen att bistå med kvalificerat ... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöKMA Coordinator

Kraven på Miljö och Kvalitet är omfattande och komplexa inom Asfaltsområdet. Vi söker därför en medarbetare till Sektor Asfalt Nord som får rollen att bistå med kvalificerat miljö- och kvalitetsstöd i hela vår verksamhet.

 Rollen hos oss

 Rollen innebär ett kvalificerat stöd till linjeorganisationen i frågor som rör Miljö- och Kvalitet .

Du blir en resurs till hela Sektor Asfalt Nords verksamhet, där en viktig del blir att säkerställa att miljöaspekter och kundkrav är identifierade och att företaget arbetar efter dem.

Du kommer också att driva förbättringsarbete i samarbete med övriga organisationen, utveckla våra rutiner inom området, bevaka lagstiftning och regelverk, samt planera och samordna för interna och externa revisioner.

Dina erfarenheter

Vi ser helst att du har en teknisk/naturvetenskaplig högskoleutbildning och/eller utbildning inom området miljö/ arbetsmiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppdrag.

Dina Kunskaper

Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra chefer och medarbetare. Du är en självständig, drivande samt målmedveten person som har lätt för att skapa kontakter med andra människor. Självklart drivs du också av en stark vilja att bidra till NCCs nollvision gällande arbetsolyckor.

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning, placeringsort efter överenskommelse.

B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Business Support Manager Henrik Salenrud, telefon 070-302 37 54, eller HR Partner Fredric Westling, telefon 070-721 78 72. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-02-15.

Kom och väx

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Business Controller Stenmaterial

Ansök    Jan 19    NCC AB    Business controller
Business Controller med redovisningsbakgrund En tjänst för dig som vill ta ett stort ansvar och som vill arbeta nära den dagliga verksamheten. Din gedigna erfarenhet som ekonom kommer väl till pass när du får controlleransvaret för täktverksamheten inom Area Nord som sträcker sig från Gävle/Dala till Norrbotten. Här får du både möjligheten att arbeta operativt samt vara med och utveckla vår verksamhet. Vi har många utmaningar framför oss men det ser du som... Visa mer
Business Controller med redovisningsbakgrund
En tjänst för dig som vill ta ett stort ansvar och som vill arbeta nära den dagliga verksamheten. Din gedigna erfarenhet som ekonom kommer väl till pass när du får controlleransvaret för täktverksamheten inom Area Nord som sträcker sig från Gävle/Dala till Norrbotten. Här får du både möjligheten att arbeta operativt samt vara med och utveckla vår verksamhet. Vi har många utmaningar framför oss men det ser du som spännande och till för att lösa.

Sektor Stenmaterial ingår i affärsområdet Industry. Vi producerar och säljer stenmaterial från grus- och bergtäkter till bygg- och anläggningsbranschen. Vi finns på en rad olika orter i hela Sverige och är uppdelade i regioner.

Rollen som Controller
Som controller får du på ett direkt och kommersiellt sätt möjlighet att bidra till regionens uppsatta mål genom verksamhetsstyrning via analys, uppföljning och utveckling samt koppla operationella mätetal till finansiella mål. Du ansvarar för ekonomirapportering så som prognoser, månadsutfall, kvartalsbokslut och uppföljning av utfall, återkoppling till budget samt säkra rätt bokföring inför rapportering, felhantering och rimlighetsbedömning. Rapporteringen sker till både regionen och till divisionen. Du kommer även att vara delaktig i investeringsfrågor samt framtagning av tillverkningskalkyler.

Du kommer att ha ett nära samarbete med vår Area Manager samt våra Site Managers vilket kommer att medföra en del resande ut till våra siter inom regionen. Våra medarbetare kommer kontinuerligt att behöva uppdateras och utbildas i ekonomiska frågor vilket också blir en uppgift för dig som controller.

Som controller för täktverksamheten inom Area Nord kommer du att vara en våra medarbetare på sektor Stenmaterials svenska ekonomiavdelning bestående av sex personer vilka idag rapporterar till Division Controllern.

Din Profil
Du är civilekonom eller motsvarande med minst 5 års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete. Har du även erfarenhet av revision (IFRS-regelverk) samt en bakgrund från bygg- eller industriell verksamhet vore det mycket bra.

Du är analytisk och har god förståelse samt intresse för affärens behov av ekonomiska styrmedel. Dina uppgifter genomförs bland annat med hjälp av olika digitala verktyg vilket kräver att du är van vid att arbeta med bland annat Excel och i affärssystem.

Du trivs med att arbeta självständigt men vill samtidigt tillhöra ett team med vilka du gärna både tar emot och delar kunskap med.

Du måste trivas med att arbeta nära den operativa verksamheten och ser det som en självklarhet att lära dig att förstå hur verksamheten fungerar och hur man gör affärer. Du delar NCC:s värderingar: Ärlighet, Respekt och Tillit.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provtjänstgöring kan tillämpas, med placering på något av våra kontor i Umeå, Sundsvall eller Gävle. Då regionens verksamhet är utspridd över en stor geografi kommer det innebära en del resande och övernattningar. Körkort och tillgång till bil erfordras.

Kontakt och ansökan
Kontakta gärna Division Controller Ove Johnsson på 070-688 20 55 eller HR Specialist Rekrytering Monica Klersén på 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval kommer att ske löpande dock senast den 10 februari 2021.

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.  

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Platschef Bergnäset

Ansök    Dec 30    NCC AB    Platschef, bygg
Platschef med affärsansvar Vi är specialister på hur man bygger ställningar. Är du specialist på ställningsbyggande eller vill du bli? Hos oss får du arbete med allt ifrån stora till små projekt. Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller stor om- eller nybyggnad av en industri. Bergnäset Ställningsmontage A... Visa mer
Platschef med affärsansvar
Vi är specialister på hur man bygger ställningar. Är du specialist på ställningsbyggande eller vill du bli? Hos oss får du arbete med allt ifrån stora till små projekt.

Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller stor om- eller nybyggnad av en industri.

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende.

Rollen som Platschef
Som Platschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och driva din verksamhet utifrån uppsatta mål. Du har personalansvar och budgetansvar för dina projekt. Det ekonomiska ansvaret består av att påverka, kontrollera och följa upp projektets intäkter och kostnader för att skapa lönsamhet. Till din hjälp har du arbetsledare, förmän och ställningsbyggare. Beroende på projektets omfattning varierar antalet. Emellanåt kommer du även att behöva hyra in UE.

Du kommer även att ansvara för försäljning och ordermottagning. Glöm inte att ett bra utför arbete ger dig nya uppdrag och nya kunder! Av den anledningen är det viktigt att du har en kontinuerlig dialog med din kund så att du kan sätta dig in i kundens behov och därmed hitta de bästa lösningarna.

Du driver dina projekt självständigt med hjälp av dina medarbetare men har även ett nära samarbete med din produktionschef som du även rapporterar till. Dessutom finns det ytterligare kollegor som finns till hjälp att fråga om så behövs.

Din Profil
Tjänsten kräver att du har drivit ett antal projekt, antingen som arbetsledare, platschef eller projektledare inom antingen bygg-, service- eller entreprenadbranschen. Önsketänkande är naturligtvis att du har erfarenhet av arbete inom ställningsbranschen men även att du har en teknisk utbildning inom bygg/anläggning.

Du trivs i rollen som både ledare och chef och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för din verksamhet och sedan förmedla detta till dina medarbetare på ett sätt som skapar engagemang. Du har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder så som med dina underentreprenörer.  

Eftersom du är resultatinriktad har du alltid kontroll på din verksamhetens ekonomi och vet var du ska hitta eventuella felkällor. Du är van att arbeta i olika datamiljöer och är bekväm med allt ifrån administrativa rutiner, anbud- och kontraktsfrågor samt av inköp av UE och material. Med tanke på att du kommer att driva många parallella projekt är det viktigt att du kan planera, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter.

Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Därför måste även du inse att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunden och dig själv.

B-körkort är ett krav då du reser mellan projekten.

Ytterligare information
Du kommer att rapportera till produktionschef inom Region Mellan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Umeå. https://bergnaset.se/

Kontakt och ansökan
Ring gärna VD Helena Henriksson, 070-795 83 50, alt HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast den 18 januari 2021.

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.   

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Operations Manager till NCC Asfalt Sector North, Umeå

Ansök    Jan 12    NCC AB    Platschef, anläggning
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med di... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöRollen hos oss
Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, med kommuner och privata som främsta kunder. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i området, där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär.


Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av beläggning och/eller markarbeten, samt några års erfarenhet som platschef eller motsvarande roll.

Dina egenskaper
Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Arbetsområdet är i Umeå med omnejd, med placeringsort Umeå. B-körkort är ett krav.

Kom och väx
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

VIll du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area manager Elias Wallgren, telefon 070- 231 97 20. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-02-28.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projekteringsledare Bostadsprodukter

Är du duktig på att leda och samordna arbete på distans? Har du också erfarenhet som projekteringsledare med teknisk förståelse och en vilja att förvalta, förbättra och utveckla nya standardiserade bostadsprodukter? Nu söker vi på NCC efter vår nya projekteringsledare till vår specialistgrupp inom bostadsprodukter. Vi är en grupp med 3 medarbetare som ansvarar för att förvalta, förädla och optimera våra befintliga produkter till marknaden samt att utveckl... Visa mer
Är du duktig på att leda och samordna arbete på distans? Har du också erfarenhet som projekteringsledare med teknisk förståelse och en vilja att förvalta, förbättra och utveckla nya standardiserade bostadsprodukter?

Nu söker vi på NCC efter vår nya projekteringsledare till vår specialistgrupp inom bostadsprodukter. Vi är en grupp med 3 medarbetare som ansvarar för att förvalta, förädla och optimera våra befintliga produkter till marknaden samt att utveckla helt nya bostadsprodukter. där vår vision bygger på förenkling och förutsägbarhet. Trivs du i en miljö med innovativt tänkande och stor tillgång på digitala verktyg är vi troligen rätt för varandra!

Om rollen som Projekteringsledare
Som projekteringsledare kommer du att ges stor frihet då du inte är knuten till ett specifikt projekt eller plats utan ansvara för att stötta våra projekt som använder våra produkter runt om i Sverige genom din tekniska kunskap och kännedom om produkten.

Utmaningen i din roll som projekteringsledare är att se till att bostadsprodukten går att produceras oavsett geografi i landet i enlighet med myndighetskrav. Utmaningen är att anpassa produkten till varierande markförhållanden, väder och klimatzoner.

Du kommer ges en central roll i projekten där du dels förvaltar och optimerar bostadsprodukterna på årlig basis där du kommer arbeta med uppdateringar, nya koncept för att möta nya krav gällande VDC samt också för att säkerställa att våra produkter fortsatt ligger i framkant.  

Andra delen i din roll handlar om att stötta våra projekt runtom i Sverige med din kunskap inom projektering och tekniska kunnande om vår produkt. Här ges du möjlighet till ett stort kontaktnät där du får god insyn i hela NCC Buildings verksamhet. I huvudsak innebär det att stötta ansvariga projekteringsledare lokalt med problemlösning samt uppfångandet av avvikelser utifrån standarden.

Du kommer även att delta i utvecklingen av helt nya bostadsprodukter där du i nära samarbete med marknadsansvariga ges ett ansvar att koordinera framtagandet av produkt som möter upp med aktuellt marknadsbehov.

Din Profil
För att du skall trivas och vara framgångsrik ser vi att du har en eftergymnasial byggteknisk utbildning tillsammans med några års erfarenhet i en roll som projekteringsledare. Du är affärsmässig och förstår kopplingen mellan byggbarhet, ekonomi, kvalitet och tid. Då du kommer att driva mycket av ditt arbete på distans krävs det att du är van och har förmåga att leda andra på detta sätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från produktion för att kunna bidra med lösningar för att förbättra förutsägbarheten i våra produkter. Gillar du även digitala hjälpmedel kommer du att älska att jobba hos oss. Här är VDC en naturlig del i vårt arbete vilket kräver att du är bekväm och trygg i hur vi kan använda detta på bästa sätt för att förbättra vårt arbetssätt och produkter.

Ytterligare information
Du är en del i en grupp med tre kollegor där merparten finns placerade i Umeå, varför vi gärna ser att du också är det. Du rapporterar till Gruppchef Bostadsprodukter. Undantaget Coronarestriktioner förekommer det resor i tjänsten till specifika projekt i landet.

Kontakt och ansökan
Tycker du tjänsten låter lockande är du välkommen att ansöka på länken med ditt CV eller Linkedinprofil omgående. Vill du veta mer kring tjänsten når du Chef Bostadsprodukter, Josef Ulander på telefon 0703-837455. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-787939.

I den här processen tillämpar vi löpande urval vilket kan betyda att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-01-11

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare?samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.  

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Sökord: Projekteringsledare, projektör, projektledare, teknikansvarig, uppdragsledare Visa mindre

Beläggningsarbetare Stora Projekt Västerbotten

Ansök    Dec 10    NCC AB    Beläggningsarbetare
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Beläggningsarbetare till Stora Projekt, Sektor Asfalt Nord Vi behöver förstärka vår organisation i Asfalt Nord med en duktig Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC As... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöBeläggningsarbetare till Stora Projekt, Sektor Asfalt Nord

Vi behöver förstärka vår organisation i Asfalt Nord med en duktig Beläggningsarbetare.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten. Arbetsområdet är i till största del i Västerbotten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. C-körkort är meriterande. Tjänsten avser säsongsanställning och arbetsområdet sträcker sig inom Västerbotten, men även arbete i andra delar av landet kan bli aktuellt.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 31 januari 2021.

Kontaktpersoner arbetsledning

Patrik Enberg, 070-611 43 55

Henrik Almroth, 076-127 42 02 Visa mindre

Produktionschef Bergnäset Region Mellan

Ansök    Nov 16    NCC AB    Produktionschef, anläggning
Relationsbyggare som drivs av att göra bra affärer och som är bra på att leda! Vill du vara med och ta ansvaret för region norr som innefattar Ångermanland, Medelpad, Jämtland och delar av Västerbotten. Bergnäset är ett starkt och anrikt företag som verkat i över 25 år.  För ett år sedan fick vi en ny VD och därmed påbörjades en förändringsresa för att stärka positionen i Sverige genom ökad professionalisering och modernisering. Vår ledningsgrupp behöver ... Visa mer
Relationsbyggare som drivs av att göra bra affärer och som är bra på att leda!
Vill du vara med och ta ansvaret för region norr som innefattar Ångermanland, Medelpad, Jämtland och delar av Västerbotten.

Bergnäset är ett starkt och anrikt företag som verkat i över 25 år.  För ett år sedan fick vi en ny VD och därmed påbörjades en förändringsresa för att stärka positionen i Sverige genom ökad professionalisering och modernisering. Vår ledningsgrupp behöver nu två nya produktionschefer som vill var med och utveckla företaget, våra medarbetare och vårt kunderbjudande.

Bergnäset Ställningsmontage AB är marknadsledare och ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Några av våra återkommande kunder är LKAB, SCA, SSAB samt våra stora byggbolag. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende.

Rollen som Produktionschef
Som produktionschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för en region vilket inbegriper in-försäljning, ekonomi, planering och personalansvar. Du är därmed ekonomiskt ansvarig för att din verksamhet styrs mot budget och uppsatta mål. Regionen består idag av tre platschefer som kommer att rapportera till dig samt ett antal arbetsledare, förmän och ställningsbyggare. Totalt har du det övergripande personalansvaret för ca 100 personer men periodvis är vi dubbelt så många med underentreprenörer och inhyrd personal.

En av dina viktigaste roller blir att säkerställa att det finns uppdrag. Detta lyckas du bäst med genom att synas på marknaden. Du ser till att hålla dig informerad om vad som händer i din region men även att vara proaktiv vilket innebär att du kontaktar nya kunder som kan vara intressanta för dig i framtiden men även ha en kontinuerlig dialog med de som redan anlitar oss. Du kommer därmed att vara med hela vägen från in försäljning, anbud till färdigt projekt.

Du ansvarar naturligtvis för den långsiktiga planeringen både vad det gäller regionens verksamhet och utveckling så väl som att organisationen har rätt bemanning samt material.  Som ansvarig ska du ständigt leda, utveckla och coacha dina medarbetare i ledarskap- och projektfrågor samt säkerställa att projekten drivs på ett effektivt och lönsamt sätt. Arbetsmiljön är ett viktigt fokusområde för oss, något du som chef självklart prioriterar och följer upp.

Vi förväntar oss även att du tar en aktiv roll i ledningsarbetet och du alltid ser till hela företaget bästa. När du är varm i kläderna och känner att du vill utveckla dig vidare har du alla möjligheter att parallellt driva något utvecklingsprojekt som du känner är viktigt att ta tag i.

Din Profil
Idag har du en ledande befattning samt är eller har varit ansvarig för en större grupp medarbetare. Vi tror att du har arbetat inom bygg-, service eller entreprenadbranschen. Du har en eftergymnasial utbildning företrädesvis från bygg/anläggning eller motsvarande. Önsketänkande är naturligtvis att du har erfarenhet av arbete inom ställningsbranschen.

Du känner dig trygg med att kontakta kunder och är bekväm med förhandling-processen. En faktor för att lyckas är din förmåga att skapa och utveckla goda relationer med dina kunder och samarbetspartners. Du drivs av att leverera resultat och att göra goda affärer och vet därmed vilka parametrar som påverkar affären. Vi är många som konkurrerar om projekten på marknaden vilket naturligtvis kan vara tufft men du triggas av detta. Projekten kan vara komplexa vilket kräver nya angreppssätt och att du emellanåt kan tänka utanför boxen.

Du är en närvarande och synlig ledare som kan bidra med klokhet, är bekväm med att fatta och stå för obekväma men viktiga beslut, kan sätta tydliga mål samt förklara syften till dina tankar om vilken väg ni ska ta. Du ställer upp på våra värderingar; Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och känner dig bekväm med de administrativa frågorna. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information
Du rapporterar till VD. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sundsvall, Örnsköldsvik eller Umeå. B-körkort är ett krav då en del resande förekommer. https://bergnaset.se/

Kontakt och ansökan
Ring gärna VD Helena Henriksson, 070-795 83 50, alt HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast den 16 december 2020.

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.  

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.   

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.    

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.  

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Projektledare Bergnäset

Ansök    Nov 9    NCC AB    Byggledare
Projektledare till Umeå Expo Vi har fått förtroendet att vara leverantör av ställningstjänster till SCAs byggnation av en ny pappersmaskin i Umeå. Det innebär ett omfattande arbete som kommer att pågå under minst tre år. I och med detta behöver vi förstärka vår organisation med en ny Projektledare som känner sig manad att axla ansvaret för att vår kund, SCA och deras entreprenörer, ska få den bästa servicen gällande tillgång till samt uppbyggnad av säkra ... Visa mer
Projektledare till Umeå Expo
Vi har fått förtroendet att vara leverantör av ställningstjänster till SCAs byggnation av en ny pappersmaskin i Umeå. Det innebär ett omfattande arbete som kommer att pågå under minst tre år.

I och med detta behöver vi förstärka vår organisation med en ny Projektledare som känner sig manad att axla ansvaret för att vår kund, SCA och deras entreprenörer, ska få den bästa servicen gällande tillgång till samt uppbyggnad av säkra ställningar i rätt tid.

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 350 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Vi är en stor aktör på marknaden och med gott anseende.

Rollen som Projektledare

Som projektledare kommer du ha det övergripande ansvaret för att leda och driva din verksamhet utifrån uppsatta mål. Du har personalansvar och budgetansvar för ditt projekt och det ekonomiska ansvaret består av att påverka, kontrollera och följa upp projektets intäkter och kostnader för att skapa lönsamhet.

Att skapa struktur och ordning är enormt viktigt då den verksamheten som du kommer ansvara för är en del av ett stort projekt. Att leverera säkert, i tid, med kvalitet och enligt avtal är nödvändigt då din verksamhet påverkar resterande flöden samt att vår kund blir nöjd.

Du skapar goda relationer med såväl vår kund så som med andra intressenter som är på plats. Det kräver lyhördhet samt en förmåga att hitta lösningar på uppkomna problem.

Vidare säkerställer du rätt bemanning i projektet och du kommer ha personalansvar för 2-3 arbets-ledare samt ett stort antal yrkesarbetare. Behovet av personal kommer att variera vilket innebär att du även kommer att ha inhyrd personal.

Din Profil
Tjänsten kräver att du har drivit ett antal byggprojekt, antingen som arbetsledare, platschef eller projektledare. Önsketänkande är naturligtvis att du har erfarenhet av arbete inom ställningsbranschen men även att du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom bygg/anläggning.

Du trivs i rollen som både ledare och chef och inser hur viktigt det är att sätta upp tydliga mål för din verksamhet och sedan kunna förmedla detta till dina medarbetare på ett sätt som skapar engagemang. Du delger din organisation såväl information som egna tankar och synsätt. Vidare är du resultatorienterad och gillar utmaningar.

Du kommer att ha daglig kontakt med dina kunder samt en mängd underentreprenörer vilket du måste trivas med. Du har god kommunikationsförmåga och din servicenivå är hög.

Du har koll på ekonomin och vet var du ska hitta eventuella felkällor. Du känner dig dessutom bekväm med de administrativa rutiner som jobbet kräver så som anbud- och kontraktsfrågor, inköp av UE och material.  Du har goda datakunskaper samt grundläggande kunskaper i att hantera avtal. Du är van av att arbeta med orderhantering.

Du gillar att organisera, planera och samordna. Du kan hantera en komplex vardag med hjälp av din goda förmåga att prioritera arbetsuppgifter.

Vi jobbar hårt med att vår arbetsmiljö ska vara bra och säker. Därför måste även du inse att en god och säker arbetsmiljö är det viktigaste du kan erbjuda dina medarbetare, kunden och dig själv.

Du kommer arbeta i en internationell miljö vilket innebär att du måste behärska både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ytterligare information

Du kommer att rapportera till produktionschef inom Region Mellan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Umeå alternativt Örnsköldsvik. https://bergnaset.se/
Kontakt och ansökan
Ring gärna VD Helena Henriksson, 070-795 83 50, alt HR Specialist Monica Klersén, 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök snarast, dock senast den 9 december 2020.

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar och bygger kommersiella fastigheter och bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Executive Assistant

Ansök    Sep 28    NCC AB    Chefssekreterare
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Executive Assistant Är du en skicklig och kommunikativ Executive assistant som vill arbeta på ledningsnivå? Är du lösningsorienterad med god organiseringsförmåga och har hög integritet? Då k... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöExecutive Assistant

Är du en skicklig och kommunikativ Executive assistant som vill arbeta på ledningsnivå? Är du lösningsorienterad med god organiseringsförmåga och har hög integritet? Då kan du vara den vi söker!

 Rollen hos oss

Som Executive assistant förser du vår regionchef och ledningsgrupp med administrativ struktur på högsta nivå. Du kommer att tillhöra Sektor Asfalt Region Nord och rapportera till Regionchefen.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 


• Självständigt framställa presentationsmaterial samt sammanställa rapporter och dokument till Regionchef.
• Ansvara för att uppdatera regionens digitala plattformar
• Assistera Regionchefen och Regionledningsgruppen i de dagliga rutinerna samt reseadministration och ekonomisk uppföljning.
• Fungera som Regioncheferns ”gate keeper” samt organisera Regionchefens kalender, och hantera mötessamordning.
• Ansvara för administration av ledningsgruppsmöten och informationsmöten.
• Projektledare för Regionens konferenser och events.
• Kontaktperson gentemot interna servicefunktioner tex IT.
• Informationssamlande och skapande av texter till informationsutskick och nyhetsbrev på engelska.

Dina erfarenheter 

Befattningen är komplex med ett brett spektrum av olika typer av arbetsuppgifter som dessutom kännetecknas av snabba ändringar, ibland under tidspress. Du har förmåga att prioritera i stressade situationer. Utmärkande för ditt sätt att arbeta är ordning och reda, noggrannhet, uppmärksamhet på detaljer samt god planering. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom börsnoterat bolag.

Arbetet är självständigt och kräver att du i hög grad är serviceinriktad, lyhörd, initiativrik, ansvarsfull. Rollen innefattar hantering av viktig och sekretessbelagd information, därför måste du ha hög integritet och ett gott omdöme.

Att du behärskar Office 365 är grundläggande. Du har en god förmåga att uttrycka dig skriftligt både på svenska och engelska.

 

Dina egenskaper

Du har gedigen erfarenhet av arbete som innefattar hög servicenivå och erfarenhet av att arbeta i projekt. Vi söker dig som är erfaren assistent och vi tror att du som minst har 5 års erfarenhet i roll som assistent. Du klarar att leverera hög kvalitet i situationer av tidspress.

 

Ytterligare information 

Tjänsten är en Tillsvidareanställning, med placering i Umeå. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Johan Brus, Regionchef, nr 070-328 73 85.Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2020-10-31.

 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Business Controller

Ansök    Sep 25    NCC AB    Business controller
Till NCC Asfalt Region Nord söker vi nu en erfaren och driven Business Controller! Som Business Controller på NCC Asfalt Nord kommer dina primära arbetsuppgifter att vara: • Profit- och kostnadsanalyser. • Uppföljning av utfall, återkoppling till budget, prognos och kalkyl. • Säkra rätt bokföring inför rapportering. • Felhantering, rimlighetsbedömning samt avstämningar och dokumentation i samband med bokslut och budget. • Vara ett dagligt stöd och suppo... Visa mer
Till NCC Asfalt Region Nord söker vi nu en erfaren och driven Business Controller!

Som Business Controller på NCC Asfalt Nord kommer dina primära arbetsuppgifter att vara:


• Profit- och kostnadsanalyser.
• Uppföljning av utfall, återkoppling till budget, prognos och kalkyl.
• Säkra rätt bokföring inför rapportering.
• Felhantering, rimlighetsbedömning samt avstämningar och dokumentation i samband med bokslut och budget.
• Vara ett dagligt stöd och support till chefer i ekonomifrågor.

I tjänsten ingår även att hålla i/ansvara för utbildning med avseende på ekonomifrågor.

Du rapporterar till chefscontroller inom Sektor Asfalt.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som är civilekonom med 5-10 års erfarenhet som Business Controller inom större verksamheter, gärna inom bygg- eller industriell verksamhet. Vidare är det viktigt att du har intresse för affärer och på ett pedagogiskt sätt kan förklara ekonomiska styrmodeller och sätta upp relevanta KPI- värden för verksamheten. Erfarenhet av projektekonomi är meriterande.

Dina egenskaper
Vi tror att Du har stor förståelse för affärer och en hög inre drivkraft. Du kan arbeta självständigt men det krävs att Du har förmågan och viljan att arbeta med linjechefer och andra controllers. Du är engagerad och har viljan att arbeta produktionsnära. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och en hög drivkraft.

Ytterligare information
Tjänsten är placerad vid något av våra kontor i Region Nord, som sträcker sig från Norrbotten ned till Värmland. Eftersom Regionen och produktionsverksamheten är utspridd över en stor geografi kan resor med övernattning ingå.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Fredric Westling, HR Partner, på tel nr 070-721 78 72 eller Regionchef Johan Brus, på telnr 070-328 73 85. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-11-01. Visa mindre

Produktionschef Väg/järnväg

Ansök    Okt 23    NCC AB    Produktionschef, anläggning
Driven och resultatinriktad ledare som vill ta ansvar för att leda och utveckla vårt Väg-/Järnvägsbyggande i Norrland. Hos oss får du möjligheten att vara med från tidigt anbudsskede till färdigställande. Du ska ha koll på marknaden och på de projekt som Trafikverket har i sina inköpsplaner. Som ekonomiskt ansvarig följer du regelbundet upp att din enhet styrs mot uppsatta mål. Arbetsmiljön är ett viktigt fokusområde för oss på NCC, något du som chef sjä... Visa mer
Driven och resultatinriktad ledare som vill ta ansvar för att leda och utveckla vårt
Väg-/Järnvägsbyggande i Norrland.
Hos oss får du möjligheten att vara med från tidigt anbudsskede till färdigställande. Du ska ha koll på marknaden och på de projekt som Trafikverket har i sina inköpsplaner. Som ekonomiskt ansvarig följer du regelbundet upp att din enhet styrs mot uppsatta mål. Arbetsmiljön är ett viktigt fokusområde för oss på NCC, något du som chef självklart prioriterar och följer upp.

Idag driver vår väg/järnvägsenhet två stora vägprojekt, E 12 i Umeå och E 14 i Sundsvall, i samarbete med av våra lokala produktionsenheter. Båda projekten beräknas vara färdiga år 2022. Vi ser dessutom att fler stora utmanande väg- och järnvägsprojekt är på gång att upphandlas i vår region (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland). Dessa vill vi naturligtvis vara med och bygga. Vi anser oss ha en stark position på marknaden då vi har en bred kompetens ur både produktions- och driftsynpunkt. Vår verksamhet ska präglas av god samverkan med kunden i kombination med den lokala marknaden.

Vår tidigare produktionschef fick en ny spännande utmaning och därför blir det dags för oss att hitta hans ersättare. Är du den vi letar efter?

Rollen som Produktionschef
Rollen kan delas upp i fyra delar:

Marknad och Ekonomi: Bevakning och bearbetning av Trafikverkets marknad om kommande projekt samt att vara ombud i entreprenaderna. Ekonomiskt ansvarig för att din verksamhet styrs mot budget och uppsatta mål.

Planering: Långsiktig planering för att kunna säkerställa att vi har en organisation som kan bemanna nya projekt. Detta inkluderar allt från personal till att våra interna verksamheter är överens om vad de ska bidraga med i dessa projekt.

Ledarskap: Att ständigt leda, utveckla och coacha dina medarbetare i ledarskap- och projektfrågor, säkerställa att projekten drivs på ett effektivt och lönsamt sätt och optimera bemanningen i enhetens samtliga projekt.

Ledningsgruppsarbete: Att ta en aktiv roll för att regionen som helhet ska utvecklas i enlighet med våra strategiska mål.

Du kommer att ha ett personalansvar för 3 - 4 tjänstemän.

Din profil
Du har en byggteknisk utbildning samt flera års erfarenhet av ledande befattningar inom anläggningsbranschen, antingen med väg- eller järnvägsentreprenader. Du har drivit projekt över 100 mkr. För att smidigt komma in i rollen ser vi att du har erfarenhet av att ha arbetat med Trafikverket som beställare.

Du drivs av att leverera resultat och att göra goda affärer. Vi är många som konkurrerar om projekten på marknaden vilket naturligtvis kan vara tufft men du triggas av detta och ser utmaningen i att vinna affären. Projekten är oftast komplexa vilket många gånger kräver nya angreppssätt och att du emellanåt kan tänka utanför boxen.

En faktor för att lyckas med ditt arbete blir naturligtvis din förmåga att skapa och utveckla goda relationer med dina medarbetare, samarbetspartners och kunder. Du är en närvarande och synlig ledare som kan bidra med klokhet, är bekväm med att fatta och stå för obekväma men viktiga beslut, kan sätta tydliga mål samt förklara syften till dina tankar om vilken väg ni ska ta.

Du ställer upp på våra värderingar; Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen.

En del resor förekommer därför är det ett krav på B-körkort.

Om oss

Vi på Civil SE North bygger och renoverar infrastruktur. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion och underhåll inom infrastruktur, anläggningsarbeten och service inom mark- och VA-arbeten mm. Vi specialiserar oss också på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar, men även projekt med komplicerade betongkonstruktioner. Regionen omsätter ca 2 miljarder kronor och vi är ca 450 medarbetare.

Mats Eklund är regionchef för Civil SE North och blir din närmaste chef.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort vid något av våra större lokalkontor i regionen exempelvis Luleå, Umeå, Östersund eller Sundsvall.

Har du frågor kontakta gärna Regionchef Mats Eklund, tfn 070-563 90 09, alt HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, tfn 070-653 90 49, för ytterligare information. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande dock senast 23 november 2020

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. Visa mindre

Mekaniker

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Inom NCC Industry, Beläggning Nord, finns tre verkstäder. Verkstädernas uppdrag är främst att stödja vår beläggningsverksamhet avseende maskinunderhåll. En central del är att underhålla, repa... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöInom NCC Industry, Beläggning Nord, finns tre verkstäder. Verkstädernas uppdrag är främst att stödja vår beläggningsverksamhet avseende maskinunderhåll. En central del är att underhålla, reparera och kostnadseffektivisera vår maskinpark inom asfaltsbeläggning. Arbetet sker både i den egna verkstaden men även ute på fält.

Vi söker nu en mekaniker till vår verkstad i Umeå

Din roll
Din roll innebär arbete med reparationer och underhåll av asfaltsläggare, vältar, traktorer, borrvagnar samt övriga fordon.

Dina erfarenheter
Vi tror att du har erfarenhet av elektronik, hydraulik, bensin- och dieselmotorer samt el- och gassvetsning. Datakunskaper är en fördel.

Dina egenskaper
Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten sammansvetsad grupp. Du tar initiativ och kan fatta egna beslut. En del arbetsuppgifter sker ute i fält vilket kräver att du är flexibel och effektiv.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning med placering i Umeå. I tjänsten ingår resor inom AC och BD Län. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsterna hos oss? Kontakta gärna site managerPeter Häggkvist tel 070-386 93 76. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 31 oktober 2020.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef Tillverkning Nord

Ansök    Jul 22    NCC AB    Platschef, anläggning
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Vi söker en Platschef till vår Tillverkande organisation inom Asfalt Nord Nord. I rollen ingår tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöVi söker en Platschef till vår Tillverkande organisation inom Asfalt Nord Nord.

I rollen ingår tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal.

Dina erfarenheter Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har flera års arbetslivserfarenhet inom asfaltsverksamhet eller annan industriell verksamhet, alternativt bygg- och anläggningsverksamhet.

Dina egenskaper Du är en självständig, drivande affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra. Du är duktig på att kommunicera och kan skapa och utveckla goda relationer med kunder, kollegor och underleverantörer.

Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att dina medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Ytterligare information Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är på något av våra kontor i Umeå, Luleå eller Piteå, alt efter överenskommelse. B-körkort är ett krav. Resor inom regionen förekommer.

Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Areamanager Andreas Andersson, telefon 070-316 72 81. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-08-15.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Entreprenadingenjör

Ansök    Jun 18    NCC AB    Entreprenadingenjör
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Nu söker vi en entreprenadingenjör till Beläggning Asfalt Nord Norra. Rollen hos oss Som Entreprenadingenjör arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta arbetsledningen med att säker... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöNu söker vi en entreprenadingenjör till Beläggning Asfalt Nord Norra.

Rollen hos oss

Som Entreprenadingenjör arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta arbetsledningen med att säkerställa en effektiv projektstyrning. Du kommer aktivt att delta vid upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, förfrågningar, tidplan och ekonomiavstämningar.

Du stöttar främst plats- och Arbetschef men även övriga i projektorganisationen. Du ska vara väl insatt i kontraktshandlingar för projektet och stödja arbetsledningen i uppföljningar.

Du arbetar i nära samarbete med många olika kompetensområden såsom anbudsingenjörer, projekteringsledare, inköpare, platschefer och arbetsledare.

För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är strukturerad och skicklig på att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt.

Som person är du noggrann och analytiskt lagd, du har ett intresse för ekonomisk styrning och uppföljning samt ser också en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under projektets gång.

Många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och du bör därför trivas med att arbeta i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder/medarbetare.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

Dina erfarenheter
Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen, gärna med erfarenhet av arbete ute i produktion samt från en närliggande roll. Har du erfarenhet av tidsplanering, produktionskalkyler och/eller entreprenadjuridik ses detta som meriterande.

Vi förutsätter att du har en god datorvana samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i första hand i Umeå eller Luleå, alt efter överenskommelse.

Kom och väx!

Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort – att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer. Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och god arbetsmiljö.

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att Area Manager Henrik Salenrud, 070-302 37 54

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, ansök därför så snart så möjligt, dock senast 2020-08-31.

Varmt Välkommen med din ansökan Visa mindre

HR Partner till Region Civil North

Ansök    Jun 5    NCC AB    HR-specialist/HR-adviser
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Vi söker nu dig som vill arbeta som HR Partner hos oss på NCC och bidra till företagets fortsatta utveckling. Du kommer att stötta Region Civil North med HR-frågor där du ingår... Visa mer
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.Vi söker nu dig som vill arbeta som HR Partner hos oss på NCC och bidra till företagets fortsatta utveckling. Du kommer att stötta Region Civil North med HR-frågor där du ingår i ett HR-team om totalt tre personer. Regionen omfattar Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland där du främst kommer att stötta verksamheten i Västerbotten. Din organisatoriska tillhörighet är dock inom HR-enheten för affärsområdet Infrastructure där du även samverkan med andra HR Partners och HR Specialister inom NCC.

Rollen hos oss 
Som HR Partner implementerar och driver du verksamhetens HR-frågor utifrån NCC:s riktlinjer/policys samt gällande lagstiftning med utgångspunkt från verksamhetens strategi och i nära samverkan med cheferna i verksamheten. Genom att arbeta konsultativt och ge kvalificerat stöd till chefer bidrar du i hög grad till att driva verksamheten framåt. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak operativa inom områden som karriär- och utvecklingsplanering, rekrytering, omställning, lönefrågor, rehabilitering samt arbetsrätt/förhandlingar. Utöver detta så ansvarar du även för att driva mer långsiktiga HR-frågor gentemot dina chefsgrupper. 

Dina erfarenheter  
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot personal- och arbetslivsfrågor samt minst fem års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Vi ser därför att du har erfarenhet av att möta chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer. Förhandlingsvana samt erfarenhet av avtalsfrågor är meriterande, likaså erfarenhet av förändringsledning. Du är även en van användare av Officepaketet.

Dina egenskaper  
Du är lyhörd och har en förmåga att sätta dig in i verksamhetens och medarbetarnas behov och förutsättningar. Du är förtroendeingivande, har ett professionellt förhållningssätt och arbetar proaktivt. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Andra viktiga egenskaper för att passa i rollen är att du är noggrann, stresstålig och har ett genuint engagemang i det du gör.  

Ytterligare information  
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Umeå. Vi tillämpar provanställning. Arbetet innebär resor varför körkort är ett krav. 

Kom och väx  
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. 

För ytterligare information  
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Pierre Abrahamsson, HR-chef Infrastructure, på 070-320 61 92 eller [email protected] alternativt Sara Sundén, HR Partner Region Civil North, på 070-329 98 47 eller [email protected] Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-06-21.

Välkommen med din ansökan! 

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Ärlighet, tillit, respekt och framåtanda är värderingarna som genomsyrar arbetet för oss 17 000 som jobbar inom NCC. Visa mindre

Elevingenjör till Asfalt Nord

Ansök    Jun 5    NCC AB    Produktionsingenjör, bygg
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö   Spännande karriärmöjlighet för dig som nyexaminerad högskoleingenjör 2020 NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommuni... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö 

Spännande karriärmöjlighet för dig som nyexaminerad högskoleingenjör 2020

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda.

 NCCs verksamhet inom Beläggning expanderar i Region Nord, vi söker därför en driven och engagerad person som kan vara med och stötta våra arbetsledare och platschefer i deras projekt. Som Elevingenjör kommer du gå vid sidan av en Supervisor/Platschef under ditt år för att utvecklas successivt med målet att till nästkommande säsong kliva in i rollen som Supervisor.

Elevingenjör NCC Industry, Beläggning


Hos oss på NCC ges du som nyexaminerad högskoleingenjör stora möjligheter att utvecklas inom ett flertal områden samt förvärva erfarenhet och kunskap inom asfalts- och beläggningsområdet. Vi har en stor variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Rollen passar dig som har ambitionen att ta en ledande roll i ditt framtida yrkesliv.

Du kommer att tillhöra affärsområdet Industry och sektor Asfalt, som huvudsakligen arbetar med tillverkning av asfaltmassa, utförande av asfaltbeläggning samt mindre anläggningsarbeten. Under året kommer du att i nära samarbete med Supervisor planera, leda och följa upp verksamheten. Vidare innefattar rollen bland annat arbetsuppgifter som kundkontakt, anbud och fakturering.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är nyutexaminerad student med inriktning bygg och anläggning (120 eller 180hp) från yrkeshögskola, högskola och universitet. Du kan också ha högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet från beläggnings- och anläggningsverksamheten är meriterande men inget krav.

Dina egenskaper

För att trivas i rollen som elevingenjör är du driven, engagerad och en affärsmässigperson som gillar att arbeta i en miljö som präglas av utmaningar och ett högt arbetstempo. Vidare är du är resultatinriktad, har ett eget driv och förmåga att självständigt ta dig an arbetsuppgifterna. Du har en hög samarbetsförmåga, där du gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra människor. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom engagemang, kvalitetstänk och att du har ett strukturerat arbetssätt.

Kom och väx

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area Manager Henrik Salenrud, telefon 070-30237 54. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-08-31.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare Asfalt Nord

Ansök    Jun 5    NCC AB    Arbetsledare, anläggning
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Rollen hos oss Som arbetsledare på NCC Asfalt kommer du att driva och ansvara för arbeten inom beläggning/mark. Både små och större projekt ingår i arbetsuppgifterna. Du har ansvar för berä... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöRollen hos oss

Som arbetsledare på NCC Asfalt kommer du att driva och ansvara för arbeten inom beläggning/mark. Både små och större projekt ingår i arbetsuppgifterna. Du har ansvar för beräkningar, anbud, produktion och samordning av arbeten. I arbetsledarrollen ansvarar du för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål och du har ett ekonomiskt ansvar att projekten utförs inom de kalkylerade ramarna.


Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av beläggning och/eller markarbeten.

Dina egenskaper
Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort efter överenskommelse. B-körkort är ett krav.

Kom och väx
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area Manager Henrik Salenrud, telefon 070-30237 54. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-08-31.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lead Buyer

Ansök    Maj 5    NCC AB    Inköpare
Lead Buyer - form, armering och betong Vill du vara med och utveckla din och NCC:s nya tjänst som Lead Buyer avseende inköpskategorin form, armering och betong? En avgörande del av NCC:s omsättning utgörs av inköp och som en av våra nya Lead Buyers ska du samordna våra större inköp inom segmentet, så att vi kan fortsätta leverera lönsamma resultat till verksamheten. Dina nya utmaningar Som Lead Buyer ansvarar du tillsammans med projekten för våra större... Visa mer
Lead Buyer - form, armering och betong
Vill du vara med och utveckla din och NCC:s nya tjänst som Lead Buyer avseende inköpskategorin form, armering och betong? En avgörande del av NCC:s omsättning utgörs av inköp och som en av våra nya Lead Buyers ska du samordna våra större inköp inom segmentet, så att vi kan fortsätta leverera lönsamma resultat till verksamheten.

Dina nya utmaningar
Som Lead Buyer ansvarar du tillsammans med projekten för våra större upphandlingar av underentreprenader. Våra leverantörer av dessa tjänster kommer du att finna både nationellt och internationellt. Detta innebär att du måste hålla dig uppdaterad på vilka leverantörer som finns och att de kan leverera sina tjänster i enlighet med NCC:s strategiska målsättning, uppförandekod, policys och inköpsprocess. Du följer även upp våra ställda krav enligt avtal samt ansvarar för erfarenhetsåterföring vid startmöten, slutmöten och bedömning av utförda entreprenader.

Som specialist inom ditt område blir du en viktig person som är med och stöttar våra större projekt ifrån anbudsskedet till överlämnade, genom att säkerställa att tekniska, funktionella, ekonomiska, arbetsmiljö samt miljö- och tidsmässiga krav uppfylls. Då du stöttar våra projektinköpare, platschefer och projektchefer i de lokala projekten över hela Sverige, kan det på sikt innebära en hel del resande.

Du kommer även att få delta i våra centrala satsningar när det gäller att utveckla våra avtal samt hur vi kan förbättra våra gemensamma inköpsprocesser inom NCC.  Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där du får god insyn i och ett nära samarbete med affärsrådets samtliga projekt.

Dina erfarenheter och egenskaper
Tjänsten kräver ca tio års erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Förmodligen har du tidigare arbetat som platschef, entreprenadingenjör, projektchef eller som inköpare med erfarenhet av och med stort intresse av upphandling av arbetsentreprenader. Du har därmed gedigen kunskap om entreprenadavtal och olika kontraktsformer samt är van vid att förhandla komplexa kontrakt. Vi kräver mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Som skicklig affärsman/kvinna ser du också vikten av att ständigt driva och utveckla ditt arbete så att det gynnar våra affärer samt hur vi kan utveckla vårt samarbete med våra leverantörer så att affärerna genomförs enligt NCC:s policys samt uppförandekod. För att nå bästa resultat krävs det att du har förmågan att framgångsrikt skapa engagemang och delaktighet samt tydlighet i din kommunikation och i kravställandet.

Affärsområdet Infrastructure
NCC Infrastructure är ett nordiskt affärsområde som har sin verksamma inom anläggningsområdet. Vi underhåller infrastruktur såsom vägar, broar och tunnlar, vindkraftsparker och VA. Kunderna återfinns framförallt inom den offentliga sektorn. I Norden är vi ca 5 300 medarbetare som är fördelade i fem divisioner.

Inköpsgruppen i Sverige leds av Lennart Kjellgren som är affärsområdets inköpschef. Gruppen i Sverige startades i september 2019 och innefattar idag tre divisionsinköpschefer samt tre Lead Buyers inom olika specialistområden.

Ytterligare information
Vi ser att i rollen som Lead Buyer kan du utgå från något av våra kontor i Sverige där regelbundna resor inom främst Sverige, kommer att ingå på sikt.  

Frågor kring tjänsten
Har du ytterligare frågor kontakta Lennart Kjellgren, på telefon +46 706 805 123 eller HR Specialist Rekrytering Matilda Jönsson + 46 70 088 78 52. Välkommen att söka till ett spännande jobb! Registrera din ansökan och CV nedan. Vi kommer kontinuerligt hantera ansökningarna med sista ansökningsdag den 5 juni 2020.  

Välkommen med din ansökan!
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 58 Mdr SEK och ca 15 500 medarbetare. NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

Vi undanber oss all kontakt från rekryteringsbranschen. Visa mindre

Region Manager Berggruppen

Ansök    Jun 2    NCC AB    Produktionschef, anläggning
Vill du anta en utmanande och varierande yrkesroll som Region Manager? Nu finns möjlighet för dig som är en erfaren ledare från entreprenadbranschen att vara med och forma våra framtida strategier. NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Berggruppen inom NCC Industry AB bedriver verksamheten i hela landet och utför både entreprenader och täktsprängningar. Våra... Visa mer
Vill du anta en utmanande och varierande yrkesroll som Region Manager? Nu finns möjlighet för dig som är en erfaren ledare från entreprenadbranschen att vara med och forma våra framtida strategier.

NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Berggruppen inom NCC Industry AB bedriver verksamheten i hela landet och utför både entreprenader och täktsprängningar. Våra 80-tal medarbetare gör oss till ett av Sveriges största sprängteam ovanjord och gruppen förfogar över ett stort antal borriggar. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Här är dina nya utmaningar
Som Region Manager har du en viktig roll i att strategiskt utveckla, forma och driva losshållningsverksamheten i Sverige där Berggruppen är indelad i tre Area Manager-områden.

I rollen ingår att:


• Upprätta, genomföra och följa upp regionens strategiplan, samt driva de mål som upprättats inom varje Area Managerområde
• Säkerställa rätt kompetens och rätt arbetssätt inom regionen
• Ansvara för löpande rapportering och prognostisering för regionen samt säkerställa att enheten når sina ekonomiska mål
• Ytterst ansvara för kvalité-, miljö- och arbetsmiljöarbetet

Du kommer att rapportera till Sector Manager för NCC Industry AB, Sektor Stenmaterial och ingå i sektorns ledningsgrupp. Där har du en strategiskt viktig roll för att sektorn ska utvecklas och nå våra strategiska mål.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har
Som erfaren ledare är du engagerad och synlig med förmåga att skapa och utveckla goda relationer. Du bidrar med tydlighet och lugn och är bekväm med att fatta, efterleva och stå för viktiga beslut. Du driver verksamheten framåt med god kommunikativ förmåga och med fokus på resultat som skapar engagemang hos andra och med sinne för goda affärer.

Med dig har du en relevant universitets- eller högskoleutbildning som Bergsskolan eller Bygg och Anläggning. För att kunna jobba strategiskt med vår verksamhet ser vi att du har minst 5-7 års erfarenhet av linjechefsarbete inom losshållning, krossverksamhet alternativt inom entreprenadverksamhet där du kommit i kontakt med losshållning samt arbetat med budget och prognoser. Ett stort kontaktnät inom branschen är starkt meriterande.

Som ledare på NCC står du givetvis bakom våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid någon av våra större etableringsorter så som Stockholm, Umeå eller Göteborg, men andra placeringsorter kan diskuteras. Tjänsten innebär resor och B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten?
Vill du bli en del av vårt team? Skicka in din ansökan redan idag men senast 18 juni då urvalet behandlas löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta Robert Lindgren, Sector Manager, [email protected], 070-602 73 87 eller Gunilla Glännå, Rekrytering, [email protected], 079-078 81 70.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef Asfalt Nord

Ansök    Jun 5    NCC AB    Platschef, anläggning
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med di... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöRollen hos oss
Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Som Platschef leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal. Du driver även våra försäljningsaktiviteter på asfaltsmarknaden i området, där du analyserar och aktivt bearbetar marknaden samt ansvarar för att driva säljprojekt från anbud till affär.


Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av beläggning och/eller markarbeten, samt några års erfarenhet som platschef eller motsvarande roll.

Dina egenskaper
Som person är du driven, flexibel och duktig på att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att våra medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du verkar för en god arbetsmiljö.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort sker efter överenskommelse. B-körkort är ett krav.

Kom och väx
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

VIll du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Area manager Henrik Salenrud, telefon 070- 302 37 54. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-08-31.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Beläggningsarbetare till Stora Projekt, Sektor Asfalt, Västerbotten

Ansök    Apr 1    NCC AB    Beläggningsarbetare
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Beläggningsarbetare till Stora Projekt, Sektor Asfalt, Västerbotten Vi behöver förstärka vår organisation i Sektor Asfalt Nord Nord med en Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöBeläggningsarbetare till Stora Projekt, Sektor Asfalt, Västerbotten

Vi behöver förstärka vår organisation i Sektor Asfalt Nord Nord med en Beläggningsarbetare.

Din roll
Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra beläggningsarbeten.

Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag?

Din erfarenhet
Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom teknik eller bygg och anläggning. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner.

Dina egenskaper
Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

Ytterligare information
B- körkort är ett krav. C-körkort är meriterande. Tjänsten avser säsongsanställning med placering i Umeå, men arbete på annan ort inom länet är vanligt förekommande.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du ha en plats i organisationen med goda värderingar, hög miljövetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 1 maj 2020.

Kontaktpersoner

Micael Comstedt

Arbetsledare

072-454 99 62 Visa mindre